Tuottaako tiukka pillu voimakkaamman orgasmin?

Pohtiva76

Puhutaan siis miehen orgasmista. Itselläni ei ole kokemusta kuin kahdesta naisesta - eksästä ja nyksästä - ja eksän pillu kyllä oli tiukka ja orgasmit meikäläisellä paljon terävämpiä, voimakkaita. Nyksällä ihan hyvä loora, mutta sellainen pliisu. Ja meikäläisen orkut vähemmän antoisia.

On vaan noita vertailukohtia niin vähän. Jospa orkkujeni voimakkuus johtuikin ihan muista seikoista. Vaikka tähtien asennosta tai eksäni yleisestä kiimaisuudesta. Tiedä häntä.

Vastatkaa te, joilla enemmän kokemusta. Antaako tiukka pillu paremmat orkut?

26

1713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiukempi_on_tykimpi

      Mitä kiihottavampi ja parempi pano, sitä kovemmat orkut kai? Jos olisi kaksi muuten täysin samanlaista naista, mutta toisella olisi tiukka ja toisellä löysä, saisin ainakin itse paljon kiihottavampaa ja paremmalta tuntuvaa seksiä tiukemmalta eli pano olisi parempi. Täten myös orkku olisi parempi.

      Mitä paremmalta yhdyntäliike tuntuu, sitä kovempi orkku on itellä on aina lähtenyt. Toki löysän pimpin omistajan kanssa seksi voi olla tosi kiihottavaa, mutta eri syistä kuin tiukkapilluisen kanssa. Mutta löysän kanssakin voi tulla ihan hyvä orkku. Tiukka on toki aina paras.

      • KokemustaOn

        "Tiukka on toki aina paras."

        Tähän mielipiteeseen on helppo yhtyä.

        Mutta sekin varmaan on totta, että eksän pillu muistoissa aina tuntuu piukemmalta ja hanakammalta kuin nyksän. Varsinkin jos niitä molempia on päässyt suht' samanaikaisesti vertailemaan (eli nussimaan eksää vielä, kun uusi suhde on jo vauhdissa).


      • herkuless
        KokemustaOn kirjoitti:

        "Tiukka on toki aina paras."

        Tähän mielipiteeseen on helppo yhtyä.

        Mutta sekin varmaan on totta, että eksän pillu muistoissa aina tuntuu piukemmalta ja hanakammalta kuin nyksän. Varsinkin jos niitä molempia on päässyt suht' samanaikaisesti vertailemaan (eli nussimaan eksää vielä, kun uusi suhde on jo vauhdissa).

        Minä käyn yhden varatun 53 vuotiaan rouvan luonna tosi kiimanen ja tiukka,ei sen puoliso tiedä hyvän päältä mitään.


    • voimakkuus

      Se orkku johtuu myös miehen päästä ei vain pimpin ominaisuuksista. Miehen päähän vaikuttanee mm mieliala, tuoksut, äänet, halut.
      Normaali nainen voi olla niin tiukka kuinhaluaa jos pitää huolta pc-lihasten kunnosta. Minulta vie tajun lypsävä pimppi joka ei rentona ole tiukka.

    • Pululu

      Kyllä, mun ei osasi sen puristamisen niin, että sisällä oli pakko olla valmiiksi. Sitten se paukku lähtikin selkäytimestä asti.

    • asioistatietävätaho

      "Työ miehen kunnia, tiukka pillu naisen", sanoi vanha kansa aikoinaan.

    • IsoNenä

      Kyllä se on pillun haju, joka vaikuttaa orkun voimakkuuteen!

    • OletteSäälittäviä

      Täyttä satuliua. Paneskelin joskus takavuosina työkaverini vaimoa, jolla oli tosi väljä, suorastaan ladon ovi. Mutta pano oli yhtä juhlaa, sillä voitelu toimi täydellisesti ja nännit törröttivät. Täyttä humpuukia nämä kirjoittelut väljistä ja tiukoista. Aivan sama asia miesten ja naisten kohdalla. Kysymys on siitä, miten käyttää "luonnonlahjuuksiaan". Onhan tuo nähty.

      • r_u_serious

        Oma tarinasi kuulostaa satuilulta. Tai ehkä itselläsi tuollainen voisi toimiakin. Mutta en ite ainakaan ymmärrä miten seksi voisi tuntua hyvältä ladonovimaisen väljän naisen kanssa, joka vielä on liukaskin. Siinä ei paljon törröttävät nännitkään auttaisi :D

        Se on totta, että naisen taidot kompensoivat hieman väljyyttä, mutta toisaalta naisen tärkein tehtävä seksissä on yleensä maata siinä missä mies tekee työt. Ja oli nainen kuinka taitava sängyssä tahansa, tiukempi tuntuu silti paremmalta. Paras on tiukka ja taitava.


      • Naineen
        r_u_serious kirjoitti:

        Oma tarinasi kuulostaa satuilulta. Tai ehkä itselläsi tuollainen voisi toimiakin. Mutta en ite ainakaan ymmärrä miten seksi voisi tuntua hyvältä ladonovimaisen väljän naisen kanssa, joka vielä on liukaskin. Siinä ei paljon törröttävät nännitkään auttaisi :D

        Se on totta, että naisen taidot kompensoivat hieman väljyyttä, mutta toisaalta naisen tärkein tehtävä seksissä on yleensä maata siinä missä mies tekee työt. Ja oli nainen kuinka taitava sängyssä tahansa, tiukempi tuntuu silti paremmalta. Paras on tiukka ja taitava.

        Ni näin naisena mietin tietämättä olenko tiukka vai en, en tosiaan tiedä.
        Olen synnyttänyt nainen ja olen miettinyt et mahdanko niin kauhian tiukka olla, mutta joitakin kokemuksia omaavana voin sanoa et onko sitten niin paljon väliä kuinka tiukka on miehet tulee kuitenkin alle viiden minuutin.
        On sanottu meinaa varpaankynnet irrota, taju meinaa lähteä ym.
        Niin ja lisäksi olen vielä märkäkin


    • Kielikylpytulossa69

      Missä Naineen Ollet?
      Jos olet märkä niin anna sposti osoite, 5 min esileikin aloituskin kestää.
      Kiinnostaako?

      • Anonyymi

        kiinnostaa.
        jamalissa tavataan.


    • voimakkaammanko

      Ei tuota voimakkaampaa miehelle, mutta naiselle trimmatut pc-lihakset tuottaa. Treenattu/tiukka pimppi saa miehen laukeamaan nopeammin, ei paremmin.

    • Wau

      Ehdottomasti tuottaa tiukka paremman orkun.

    • Kyllä ainakin miesystäväni on sanonut, et jos ois 2 muuten täysin samanlaista naista, mut toinen tiukempi, niin kyl se tiukempi tuntuu fyysisesti paremmalta ja orkku on todennäköisesti parempi ;) Mut ei tiukkuus ole silti kaikki kaikessa. Ja todellakin lantionpohjanlihasten treeni sekä tiukentaa, että lisää orgasmiherkkyyttä ja orgasmien voimakkuutta ja kestoa (mulla ainakin, eikä mikään sunnuntaitreenailu, vaan tavoitteellinen voimatreeni on ollu itselleni tehokkain).
      Toki tiukan kanssa voi laueta vahingossa liian aikaisinkin, on niitäki tullu vastaan. Mutta en näe sitäkään ongelmaksi, koska voi a) jarrutella ja pysähdellä aina jos meinaa laueta b) Kyllä se kestävyys siitä kehittyy, jos vakkarilla on tiukka, siihenkin tottuu c) Jos laukeaa vahingossa liian aikaisin, voi naista miellyttää lukuisin muin tavoin, kuin yhdynnällä, ja mahdollisesti innostuu itsekin vielä uusintakierrokseen :)
      Miesystävälläni on onneks tosi hyvässä kunnossa pc-lihakset, oon saanut hänetkin innostettua pitämään lihaksistaan huolta. Joten hällä on todella kova ja pitkäkestoinen erektio, kiihottuu helposti, pystyy säätelemään laukeamista ja tosi harvoin siis laukeaa vahingossa; mut heti kun haluaa laueta, laukeaa 2-60 sekunnissa :) Joten on ihana, kun voi ite nauttia ja mies huolehtii itse, ettei laukea liian aikaisin. Pysähtelee, jarruttelee, ja supistaa lantionpohjanlihaksillaan (se auttaa miehellä, jos meinaa laueta liian aikasin).

      • Naineen

        Tuossa onkin hyvä pointti, aina puhutaan naisen tiukkuudesta mut kyllä miehetkin vois reenailla, ettei laukea niin helposti.


    • Naineen, jep, miehilläkin treenaamisesta ois lukuisia etuja niin itselle, kuin kumppanille :) Mm. vahva, pitkään kestävä erektio, ei laukea liian aikaisin mut toisaalta voi laueta sit ku haluaa (oma mies laukeaa just sillon ku haluaa ja "antaa itelleen luvan"), jotkut jopa treenaamisen myötä voi saada useita seisokkeja ja orgasmeja perätysten ja orkkujen kesto ja voimakkuus voi parantua. Mut ainakin tosiaan lisää verenkiertoa ja voimistaa erektiota. Tykkään ku miehellä on vahva elin, tuntuu tosi hyvältä esim. kun hän liikuttelee sitä seksin aikana lantionpohjanlihaksilla. Tänäänki esim. leffaa katsoessa mies treenaili, ei se paljoa vaivaa vaadi :)

    • Piltielis

      Parhaat orkut olen saanu itseäni pidemmän ja tiukka pilluisen naisen kanssa. Muutaman vuoden oli vanhempikin..

    • uteliastakuri

      Mä olen ns."takapillu". Treenaan vakituisesti ja muutama vakipano-kumppani minulla on,en halua vakituista suhdetta ainakaan vielä.Nämä kumppanit sanovat poikkeuksetta,että ihana värkki.
      Kuinka paljon miehet kehuvat nenän edessä ja haukkuvat sit täällä viestiketjuissa?

      • ihana_värkki

        Takapillu on poikkeuksetta ihan vain silloin kun itsetunto on kunnossa ja haluaa antaa ja olla hyvä takaa. Liian moni takapilluinen häpeää olla takaa pantavana.
        Ei tosimiehet hauku (eikä kehu) henkilöitä täällä, se on keskenkasvuisten typeryyttä.


    • takalaatua
      • uteliastakuri

        Hyvin onnistuu myös hommat niin,että nostan jalat tosi ylös ja pimsa nousee siinä ikäänkuin tarjottimelle,tai kundi voi pitää jaloista kiinni ja pamputtaa menemään.Hyvältä tuntuu molemmista ja sit voi vaihtaa taakse.


    • Anonyymi

      Kyllä! Ja pillun pitää olla vahva ja lihaksikas kuin hirvenleuka, ja se on hjuva

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe