Erkki Suominen ja Furkat Mansurow

epätoivoinen7

Hei.
Onko kellään kokemuksia näistä plastiikkakirurgeista? Toimivat Turussa. Olen erityisesti kiinnostunut kasvojen alueen toimenpiteistä, kuten silmäluomileikkauksesta ja rasvansiirrosta.

18

4945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johtaja113

      Erkki Suominen on sairaalan ylilääkäri sekä mikrokirurgian kehittäjä. Suominen on myös palkittu vuoden kirurgina.

      En tiedä tekeekö Erkki Suominen yksityisiä toimenpiteitä, mikäli johtaa julkista sairaalaa? Rahan takia tuskin ainakaan tarvitsee. Sairaalan pyöritys, vakasti vaurioituneet ja vammautuneet potilaat, luennot, tutkimukset ym. vie varmasti jo kaiken ajan.

      • johtaja113

        Katsoin nyt, ja ainakin joskus Mehiläisestä on voinut saada hänen sairaanhoitajalta konsultaatioita. Voisin kuvitella, että Erkin potilailla on jokin muu syy leikkaukseen kuin itsetunto. Vuotavien silikonien poisto, syöpä, onnettomuus jne.


    • Koria

      Molempien nimi löytyy sairaala Neosta Turusta.
      Mansurowia on kehuttu.
      Olen leikkauttanut yläluomeni Terveystalossa. Käsittääkseni aika pieni leikkaus oikealle plastiikkakirurgille. Siinä tuskin voi
      mikään mennä pieleen. Itse olen hyvinkin tyytyväinen, että testin sen.

      • idiootti123

        Kaikkien tekijöiden tulisi olla plastiikkakirurgeja. Silmässä voi mennä pieleen vain noin 102 asiaa hermoista, näköön.:) Rasvaa tulisi poistaa mahdollisimman vähän, koska muuten tulos on helposti luonnoton.


      • idiootti123

        Siinävaiheessa kun puukko halkaisee luomen kahtia, varmasti kaikki kiittävät, jos ovat valinneet kotimaisen p-kirurgin.:)


      • Kotimainen_kelpasi
        idiootti123 kirjoitti:

        Siinävaiheessa kun puukko halkaisee luomen kahtia, varmasti kaikki kiittävät, jos ovat valinneet kotimaisen p-kirurgin.:)

        Yläluomileikkaukset ovat yllättävän edullisia suomalaisilla klinikoilla plastiikkakirurgien tekemänä. Ulkomaille ei niihin kannata hakeutua, hinta voi olla kalliimpikin.
        "Mielenkiintoinen" nimimerkki sinulla.


    • Varovaisuutta

      Valitettavasti niinkin pieni leikkaus kuin silmäluomet voi mennä pilalle jopa maineikkaalla klinikalla . Huonoa kokemusta Helsingistä.

    • pettynyt-52

      Tämä kirjoitus on jatkoa edelliseen.Kävin Furgat Mansurowin vastaanotolla ja hän leikkasi silmäpussini pois.Vaikka siitä on vasta kaksi päivää niin nyt jo huomaa että pussit ovat kadonneet.Kaikki rasva mikä siellä oli niin otettiin pois ja ihoa myös kiristettiin.Mitkään laserleikkaukset ei silmäpusseihin auta.Leikkaus kesti aika kauan ja on hieman kivulias mutta lopputulos on kyllä tosi hyvä.Eilen hoitaja vielä soitti ja kysyi että onko kaikki hyvin.Hintaa leikkaukselle tuli mutta vaihtavat ihmiset autojaankin vähän väliä.Kumpaan kannattaa sijoittaa enemmän,autoon vai itseensä? Soitat ajan sairaala Neon vastaanottoon niin saat kasvosi kuntoon.

    • nenäeukko

      Kumpi on parempi rasvaimussa ? entä nenässä? kokeneet kertokaa..

    • Tätimoonika

      Suominen on vanha mies, tuntuu ettei ole perillä alan kehityksestä. En voi suositella ainakaan rasvaimun tekijäksi.

    • Anonyymi

      Paras lääkäri ikinä 🙂 Olen ikuisesti kiitollinen Furkatin ammattitaidosta ja loistavasti huolenpidosta. Huolenpito ei katsonut viikonpäiviä eikä edes pyhäpäiviä, joita matkan varrelle mahtui. Erika.E

    • Anonyymi

      Furkat Mansurow on alansa huippu. Hänen ammattitaito on huikea ja laaja-alainen. Hän on oma luokkaansa – huolellinen työssä, äärimmäisen tarkka yksityiskohtien suhteen. Konsultaatiokäynnillä hän näkee kokonaiskuvan, suunnittelee ja lunastaa antamia lupauksia loppuun asti. Kaikki, mihin hänen käsi koskee, muuttuu terveeksi ja kauniiksi. Hän on intohimoinen työnsä suhteen, mitä tekee hänestä ensisijaisesti lääkärin ja vasta sitten liikemiehen. Minun lisäksi positiivisia kokemuksia Furkat Mansurowin ja hänen loistavan tiiminsä hoidosta löytyy myös ystäväpiiristäni. Furkat Mansurowin vastaanotto on luotettava valinta hoidon laadun ja lopputuloksen suhteen. Lisäksi hän on miellyttävä käytöksessä. Natalie, Turku

    • Anonyymi

      Molemmat ovat hyviä, Erkki on kokeneempi

      • Anonyymi

        Erkki Suominen on nyt eläkeläinen, eikä leikkaa enää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erkki Suominen on nyt eläkeläinen, eikä leikkaa enää

        Kyllä leikkaa vielä!


    • Älkää menkö vain Furkatille!! Varoitan! Kävin rintaleikkauksessa jonka lopputulos on täysin teurastusta. Hän ei halua puuttua lopputulokseen ja on ollut hyvin ilkeä alusta saakka. Ensin hyvin mukava ja sitten huutanut ja raivonnut hyvin epäasiallisesti kun epäkohtia tulee. Minuun on ottanu moni hänellä juuri käynyt ja samat ongelmat : arvet hirveätä jälkeä (plastiikkakirurgin luulisi osaavan), tulokset järkyttäviä epämuodostumia ja kaikkeen sanoo että odota ja tulos muuttuu. Ei kellään muuttunut. Hänellä ei ole siellä muita kirurgeja jotka valvoisivat hänen tuloksiaan ja siksi pystyy jatkaa. Valitukset heittää kaivoon ja sulkee ulos. Enään en ikinä astu samaan taloon ja minä ja monet muut katuvat hänellä käyntejä. Pelkkää rahastusta.

    • Anonyymi

      Ei missään nimessä mihinkään isompaan leikkaukseen furkatille, kaikki menevät järjestäin pieleen ja ei ota mitään vastuuta teoistaan. Tiedän monen monta ihmistä kenellä pahasti leikkaus mennyt pieleen, syytetään potilasta ja aletaan törkeäksi valehdellaan päin naamaa. Onko tämä klinikka edelleen edes toiminnassa?

    • Anonyymi

      Eikö tää ole sama joka on väärentänyt potilaskertomuksia?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe