Pari kysymystä, kertokaa vastaus jos osaatte.

Utelias-Vivi

Mietitäänpä seuraavaa. Mikäli Jumala on olemassa ( en ota kantaa uskonko itse vai en), ja Jeesus uhrattiin jotta syntiset saa anteeksiannon. Sen perusteella kaikki pääsee taivaaseen. Mutta, ellei pääse,nin miksi ihmiselle ei tasapuolisesti ole annettu mahdollisuutta taivaaseen pääsyyn?Eli ihmiset jotka elänyt aikanaan,meidän esi-isämme, joille ei ollut Raamattua oltu tehty tunnettavaksi. Eli he ei pääse,siissatatuhatta sitten eläneet. He ovat siis tuomittu kadotuksiin,koska ei ollut mahdollisuuta tuntea Jumalaa. Toinen kysymys,jonka eräs lapsi esitti, miten taivaasta löytää tuttuja? Kun hänen mielestä outoa,että sanotaan , että taivaassa nähdään kuolleet,kun siellä miljardeja ihmisiä,miten voi löytää lähimmäisen? Vastauksia kitos.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärykäy

      Ei siellä tungosta ole. Vain lestadiolaiset ovat taivaassa, muut ovat helvetissä.

    • ainoat.oikeat

      Niin ja nekin kyräilee toisiaan ja nahistelee keskenään jatkuvasti. Onneksi pesukoneissa siellä ei ole lasiluukkua.

    • Heippa! Uskon, että Jumala on oikeudenmukainen ja antaa kaikille samat mahdollisuudet löytää pelastuksen. Jumala katsoo sydämeen ja tietää, kuka kaipaa Häntä. Roomalaiskirje 2:14-16 - Uskon, että Taivaassa löydämme helposti omamme. Se on toisenlainen , parempi paikka kuin maailma ja täälläkin löydämme omamme vaikka välissä olisi miljardi ihmistä tai valtameri tai vuorijono. - Lämpimin terveisin Ellu

      • Ellu on haukannunna ison kasan paskaa.

        Raamatun säkeet ovat ihmisen kirjoittamia ja kaiken lisäksi kirjoituksia valitsi Nikean komitea. Osa kirjoituksista pudotettiin pois kylmän rauhallisesti.

        Raamatussa ei ole sanaakaan miltään jumalalta, joten palvaamasi jumala on ihmismiehen omaksi kuvakseen luoma jumala. Ihmisen luoma jumala on aina epäjumala ja valistettavasti meillä ei muunlaisia jumalia ole tarjolla.

        Palvelet ja paasaat siis epäjumalaa.


    • Hiiohei

      "Toinen kysymys,jonka eräs lapsi esitti, miten taivaasta löytää tuttuja? Kun hänen mielestä outoa,että sanotaan , että taivaassa nähdään kuolleet,kun siellä miljardeja ihmisiä,miten voi löytää lähimmäisen?"

      Oletko kuullut kvanttilomittumisesta? Samanlaisesta mutta vahvemmasta ilmiöstä voi olla kysymys. Keskenään tekemisissä olleet rakkaat osuvat suoraan luokse, ja tulevat toisen kuollessa tätä vastaankin. Tieto toisesta on olemassa koko ajan yli sfäärienkin.

    • 12_13

      Ihan aluksi olisi syytä huomata, Jeesus tuli julistamaan syntien anteeksiantoa. Se oli mahdollista jo ennen hänen kuolemaansa. Ihmiset kuitenkin vihasivat Jeesusta ja tappoivat hänet sen sanomansa vuoksi.

      "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen, saarnaamaan Herran otollista vuotta".
      Luuk. 4:18-19

      Ja miten käy niille, jotka eivät kuulleet tai ole kuulleet Jeesuksesta. Raamattu vastaa näin:

      Sillä kaikki, jotka ilman lakia ovat syntiä tehneet, ne myös ilman lakia hukkuvat, ja kaikki, jotka lain alaisina ovat syntiä tehneet, ne lain mukaan tuomitaan; sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan. Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii, niin he, vaikka heillä ei lakia ole, ovat itse itsellensä laki ja osoittavat, että lain teot ovat kirjoitetut heidän sydämiinsä, kun heidän omatuntonsa myötä-todistaa ja heidän ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä- sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.
      Room. 2:12-16

      Ja...

      Totisesti, totisesti minä sanon teille: aika tulee ja on jo, jolloin kuolleet kuulevat Jumalan Pojan äänen, ja jotka sen kuulevat ne saavat elää.
      Joh. 5:25

      Älä siis ole huolissasi, kaikki saavat kyllä riittävän mahdollisuuden. Ongelma on enemmänkin se, haluavatko ihmiset vastaanottaa totuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1713
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1138
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      949
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      71
      907
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe