Lihaskasvua tukeva ruokavalio

ruokakoulu

Erinomaista perustietoa kuntoilijan ruokavaliosta!
https://youtu.be/EC275hpjJiA
Lihaskasvua tukeva ruokavalio – ylilääkäri Jan Sundell, Tyks

17

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiarvoa

      Jan Sundellilla valtava ego. En arvosta kyseistä henkilöä.

    • enluotamieheen

      Sundell luennoi ruokavaliosta ja silti Facebookissa mainostaa Fastia, eli mies on aivan pihalla laadukkaasta ravinnosta.

    • aitoBlueteam

      syön ruokaa

    • Enluotaminäkää

      Jan on lääkäri joka kehuu syöpähoitoja ja lääkemafiaa ja pitää fluorihammastahnaa terveellisenä, vaikka jo tuubissa on varotuksia fluorista: ei tule niellä, ei lapsille. Tyyppi on asioista pihalla kuin lumiukko eikä tiedä terveellisestä ruokavaliosta mitään.

      • dfgvefgerg

        Fluori on terveellistä hampaille. Sitä tahnaa ei ole tarkoitus syödä.


      • aitoBlueteam
        dfgvefgerg kirjoitti:

        Fluori on terveellistä hampaille. Sitä tahnaa ei ole tarkoitus syödä.

        ja nyt sä vasta sen sanot

        meitsi on syönyt tuubin viikossa


      • EireikiäEipaikkoja
        dfgvefgerg kirjoitti:

        Fluori on terveellistä hampaille. Sitä tahnaa ei ole tarkoitus syödä.

        Minkä perusteella se fluori on terveellistä hampaille? Ai sen perusteella että hammaslääkärit ovat sen sinulle kertoneet? Ovat varmaan myöskin kertoneet sinulle että joka toinen vuosi pitäisi käydä tarkastuttamassa hampaat, siitäkin huolimatta että käytät 'terveellistä' fluori hammastahnaa useasti päivässä? Ja noudatat ohjeita orjallisesti vuodesta toiseen ja silti tulee reikiä. Onneksi olkoon, olet yhtä aivopesty idiootto kuin Jani ja sen seuraajat ja muutki.

        Edelleen kun syö oikein, niin hampaita ei välttämättä tarvitse pestä yhtään millään koskaan ja reikiä ei tule ikinä, voitko kuvitella? No et varmaan kun sulle on opetettu ihan muuta.

        Mutta toki jos haluaa raikastuttaa suuta, niin takuuvarmasti löydät hyviä tahnoja ilman fluoria, mutta nekään ei estä suinkaan reikiintymistä, vaan nimenomaan se mitä suuhusi pistät.


    • aitoBlueteam

      on tärkeää syödä tukevasti

      mikään ei voita kunnon tukevaa ateriaa paitsi ehkä peräröörin hoonaus

    • Idioottilauma

      Jan ei halua erimielisiä kirjoituksia, vaan vie kommentointi oikeudet kriittisesti kirjoittelevilta. Samanlaista samanhenkisten ihmisten kirjoittelua kuin esim Antti Heikkilän sivuilla. Eli täytyy vain myöntäillä uskonnon opettajaa. Ei mitään järkevää keskustelua sallita tai kriittisyyttä. Nyttenki siellä facebookissaan mainostelee influenssa rokotuksia, mutta kirjoittamaan kriittisesti niistä ei pääse.

      • SaapasJuupas

        Oliko niin, että lääkärit ovat usein osakkaana lääkeyhtiöissä, ja ylläri, he määräävät näiden yritysten lääkkeitä potilailleen. Eli myyvät "oman firman tuotteita". Ratkaiseeko raha ei terveys?


      • Idioottilauma

        Jotkut lääkärit voivat olla. Ei ehkä kaikki. Mutta muuten lääketiede ja terveydenhuolto on mädättynyt. Ne on jokaisen sairauden ympärille kehittänyt hyvän rahastus järjestelmän, niin on täysin varmaa ettei yhteenkään sairauteen löydy helppoa ja lääkkeetöntä ratkaisua, eikä sairauksia pyritä vähentämään, vaan päinvastoin, sairauksia pyritään ylläpitämään ja lisäämään, sillä kuka nyt omaa oksaansa haluaa sahata.


    • Lukijasi

      Kyllä hän puhuu Tyksin ylilääkärin suulla ja lääkefirman piikkiin.Lääkkeiden käyttö hoidossa on kuitenkin ylittänyt vallankäytöllä hulppeat lääkemääräykset ja tietämätön potilas ottaa kaiken vastaan kyseenalaistamatta mitään.Diabeetes lisääntyy hiilarien takia ja oma metabolia mukana hulppeasti.Vielä80-luvulla hoi´dettiin vähän hiilareita ja proteiinia eli rakennusainetta elimistöön enemmän.Siitä ravitsemusterapeutit eivät anna rehellistä tietoa,koska raha tulee siis palkka vaikkapa coca-cola-firmalta:Fagelholm,muistelisin.ym. muut rav.terapeutit.Minua kuvottaa tämä ihmisten pettäminen asioissa.Eikä voi olla hyväksi lihasmassan valtavat vaihtelut ja hormoonilääkkeiden käyttö jopa Sundelilla itsellä pielessä.Luulisi lääkärillä olevan kykyä ymmärtää vaarat.Onko niin,että alemmuden tunne on ajanut ylikierroksille ,pätemiseen lääkärin.Hän puhuu narsismistakin.Kielenkäyttö on loukkaavaa,koska käytetään muunneltuna raamatunlauseita aivan kuin niillä loukattaisiin raamattua,Luciferko tässä jyllää.Hyvyys elämässä ja hyväntahtoisuus on arvo sinänsä. Naisista hän heittelee herjaa lihashauraus ei haureus.Vapaus seksuaalisuuteen on nykyään jokaisella naisella riippumatta onko parisuhteessa tai ei.Mitä tulee seksologiakirjaan,niin onko niin,että ymmärretään tunne ja rakkaus erotiikassa suoritus-seksiksi.Ei kukkokaan käskein laula vaan siihen tarvitaan aito tunne :Olipa naimisissa tai naimaton.Tunne onkin vikkelämpi ja aidompi mittari kuin väkinen parisuhde.Muistan lukeneeniKIRJAN:RAKKAUDEN MYYTIT:PETER LAUSTER.KEHOITANKIN JAN SUNDELIA TUTUSTUMAAN KIRJAAN YM.useita kirjoja kaiken muun lisäksi tähän asiaan liittyen löytyy hyllystäni.Jos kaikki aika menee salilla niin eipä se kehitä tietokapasiteettia lisää kirjojen kautta paitsi lääketieteen kirjallisuus.Siitä voi tulla vähän kapea-alainen näkemys jopa aidosta rakkaudesta kahden ihmisen välillä.Sitä on tänäkin päivänä eikä se ole pelkkää sukupuolielämää vaan siihen liittyy paljon muita asioita.Ihmisrakkaus on vieläkin universaalimpi aihe.Surullista,mutta totta.Kyllä lihaksia voi ilman punttisaliakin kohentaa ja paljon turvallisempi varsinkin pöpö-aikana.Kaikkea Hyvää Janille,mutta en voi allekirjoittaa tätä kaikkea oikeaksi tiedoksi.Kenen leipää syöt,sen lauluja laulat.

      • Onneksonmuutakin

        Hyvä analyysi putkiaivo Janista. Sitäki reppanaa moni seuraa ja luulee saavansa hyvääki informaatioo, kun on ylilääkäri. No samanlaisia kapeakatseisia putkiaivoja seuraajatki.


    • SANATON

      Odotan Janin omaa vastausta tähän.Kiitos

      • Turhajätkä

        Ei Jani tule tänne varmastikkaa kirjoittamaan kun hän ei pysty täällä hallitsemaan vastakkaisia mielipiteitä ja hän ei pysty poistaa hänen mielestään vääränlaisia kirjoituksia. Hän näkee että muut kuin hänen ajatukset on salaliittoa.

        Maailmanmeno, terveydenhuolto ja ihmisten terveys puhuu kuitenkin puolestaan. Lääkärit alinta sakkia ja luulevat olevansa lukeneita ja fiksuja kun osaavat markkinoida lääkkeitä ja rokotuksia. Hah mikä vitsi. Pelkkiä pellejä.

        Fluorihammastahnat ovat nyt näköjään heidän (Janin ja seuraajien) kuuminta tavaraa mitä pitävät Jumalana.

        Kun syö oikein ja liikkuu oikein, niin pysyy terveenä, niin hampaat kuin koko kehokin, vaikka ei pesis ikinä hampaita ja syö fluoria, tai ota lääkkeitä ja rokotuksia, tai käytä mitään lisäravinteita.


    • ahneetihmiset

      Fastin juoksupoika Jan Sundell, eikö lääkärin palkka riitä kun pitää vielä ylihintaista Fastia väkisin kehua?

      • Läskiäjalotinaa

        Ei ihmekkää että fastui läski lyllyy Janin kehossa. Se ei ole lihas joka hällä puhuu, vaan läski.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe