Äänestäjillä mielenkiintoinen tilanne !

Mielipidevanki

Väittäisin että tällä hetkellä ainakin n. 700.000 ääntä etsii kotia.

Demarit tekevät jostain syytä kaikkensa, että palaavat äänestäjät, siis ne jotka perust pahasti pettivät, eivät voi takaisin palata demripolitiikan ja julkisuudessa vieljellyt pakolaismyönteisyyden vuoksi, ja naurettavan lapsellisen riidanhaastamisen vuoksi. Demareista on tullut lapsellinen puolue, joka hajoaa Lipposlaisten ja Oikeistodemarien tappeluun, ja kansa unohtuu taas kerran. EI SIIS ÄÄNTÄ DEMARELLE !

Keskustaa taas ei voi enää oikein kukaan muu äänestää, kuin Stubbiin ja samanlaisiin Stubbimaisiin Mikki Hiiriin kyllästynyt Kokoomuslainen, joita löytyy kai eniten kotona asuvien opiskelijoiden keskuudesta, joilla ei elämänreaaliteetit ole viellä kohdannut todellisuutta. Toinen porukka taas on Salolaisen ja Kanervan kannattajat, joista ei koskaan ole tiennyt mitä mieltä ovat milloinkin. EI SIIS ÄÄNTÄ KESKUSTALLE !

Kokoomusta taas äänestävät ne ylläkuvatut kokoomuslaiset, joille kiihkouskovaisuus ei sovi, siis ne Mikki ja Minni Hiiret. EI SIIS ÄÄNTÄ KOKOOMUKSELLE !

Persut taas selvästikin kusettivat niin rankasti äänestäjiään, että vaikka ei heitä olisi äänestänytkään, on erittäin pettynyt, vaikka olisi tottunutkin siihen, että politikot kusettavat ja syövät sanansa vaalien jälkeen. EI SIIS ÄÄNTÄ PERSUILLE !

Muista ei vaihtoehdoiksi tavikselle sitten ole ollutkaan, jos ajattelee että äänellä hiukan vaikutsvaltaa olisi saanut - no Vihreät, mutta se on hiukan samanalainen huuhaailijapuolue kuin persutkin, eli voivat olla mieltä jos toistakin, ja ymäristö ennen ihmistä, vaikka viimeisillä rahoilla (muiden) ja valheillakin aatetta tukien.

Tämä uusi Väyrysen ajatus tuosta kansalaispuolueesta, jossa lyhennetään demokratian koukeroita, eli on suorempaa vaikuttamista suoraan puolueen edustajiin, ja se että pyrkivät yhdistämään yliu puoluerajojen toteutettavien normaali ihmisten ajatuksilla, siis keskittymistä kansan mielipiteeseen, eikä niinkään politikkojen veivaamiseen ja kieroiluun, vaikuttaa hyvältä ajatukselta, mikäli Väyrynen onnistuu äänestäjät vaikuuttamaan se toiminta ajatuksen pitävyydestä. MAHDOLLINEN ÄÄNI TÄLLE UUDELLE YHDISTYKSELLE !

Todennäköisin vaihtoehto tulee olemaan valitettavastikin äänestäjien jääminen kotisohvalle, ja silloin, kuten aina kun äänestys prosentti jää pienehköksi, Kokoomus, ja se ei ole enää mitenkään eduksi maalle eikä kansalle, ELI EHDOTON EI NUKKUVIEN PUOLUEELLE !!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        75
        5564
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        24
        2486
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        26
        1967
      4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        56
        1704
      5. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1591
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1388
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        9
        1307
      8. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        9
        1269
      9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        7
        1239
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1193
      Aihe