Reumasairaala, lastensairaala ja miesturistit

TärkeysJärjestys

Reumasairaala heinolassa lopetettiin kun ei löytynyt 3 miljoonaa euroa rahaa

eikä lastensairaalalle löytynyt 17 miljoonaa vaan piti kerjätä ihmisiltä eli veronmaksajilta verojenpäälle.

Mutta maahamme rynnänneille miesturisteille löytyi heti 500 miljoonaa eruoa .
Ja joka vuosi pitää löytyä enemmi ja enempi.

Voisiko joku hyysäri poliitikko selittää tuon eroavaisuuden kun miesturisti on arvokkaampi mitä omat reumasairaat ja sairaatlapsemme?

Myös vanhuksien hoito siitä ei kukaan poliitikko puhu mitään annetaan vain maata paskoissaan onhan miesturistien hyysääminen tärkeämpää heille kun tulee sitä sädekehää päänpäälle.

8

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MaijuMaki

   Arvokysymyksiä. Rahaa on ja sitä löytyy hornetteihin ja niiden kuluihin, natoisäntämaasopimus maksaa varmasti maltaita. Sipilän mielestä rikkailta ja hyvätuloisilta ei voida ottaa, joten otetaan sitten lisää sairailta, pienituloisilta eläkeläisiltä, pienituloisilta naisvalta aloilta, työttömiltä ja lapsiperheiltä. Se on arvovaltakysymys, olennaista on se kenen pussista otetaan ja kenen kustannuksella leikataan. Porvareilla ei ole sydäntä nähdä inhimillistä kansalaistemme kärsimystä, oli se kysymys kivun tai sairauden hoidosta, tahi ihmisten taloudellisestä hädästä. Moni Suomalainen haluaisi tulla toimeen omillaan,.tehdä työtä, olla terveinä ja säilyttää arvon tunteensa. Moni loukkuun pudonnut ei suostu hakemaan sossusta ennekuin luut paistaa läpi ja kaikki ei jaksa vaan haluaa luovuttaa : (

  • saatanansiat

   Hävytön teko politikoilta,lopetettiin laitos jossa oli tietämys korkealla.Ei ole korvaavaa paikkaa missä olisi alan tietoa.TK:ssa_ei osata muitakaan hoitaa,tietämys nolla.Pitäisi julkistaa lista näistä jotka ajoivat alas toimivan laitoksen.Täysiä sikoja nämä nilkit,jotka kehtaavat lopettaa maan ainoan keskuksen missä oli huippu alan osaaja.

  • PisneksetJaRikolliset

   Arvot Suomessa on hautautuneet laittomaan turvapaikkapisnekseen ja röyhkeät mafiapomot keräävät veronmaksajien rahat omiin taskuihinsa.

   Heinolan reumasairaala, joka oli tarkoitettu suomalaisille reumapotilaille, kitui 7 vuotta rahoituskriisin partaalla. Kunnes se suljettiin kun rahoitusta ei löytynyt, mutta ajatelkaapa miten rahaa löytyy ulkomaisiin pilipalikohteisiin mustiaisille jotka siittävät uusia apinoita kuin liukuhihnalta.

   Reumasairaalan toiminnan jatkaminen olisi vaatinut 2-3 milj. euron rahoituksen.
   Kamelinkusettajien ja terroristien vastaanottokeskus se saatiin pystyyn yhdessä päivässä ja rahoitukset järjestyivät heti?

   Kyseessä on nyt selvästi kansalaisten muilutus ja eräät rikollisryhmittymät rahastavat valtiolta työtätevien verorahat omille tileilleen jotka sijaitsee melkoisella varmuudella
   jossain muualla mitä täällä Suomessa?

   Tuossa pisneskusetuksessa on mukana myös päättäjiämme muuten kaikki tuo pakolaisvirtaus ei olisi noin järjestälmillistä mitä se on ja pakolaisia haalitaan lisää ja jopa haetaan mitä Sipiläkin puheissaan lupailee.

  • fghjkj

   Samoin suomen kodittomat noin 7000hta, ei ole löytynyt asuntoa koskaan nyt 32,500 eläintä sai heti kopin ja täyden ylläpidon.
   Joo joo ja suvakkia painan pataan suvakkia painan pataan.

   • PitääOllaRauhallisesti

    Ehkäpä nuo suvakit saavat vielä tarpeeksi miespakolaisista sillä kyllä heilläkin on jonkunlaisia perheitä ja tyttölapsia jotka joutuvat varmuudella uhreiksi kun kesäkoittaa? Näillä miehillä ei ole mitään kunnioitusta meidän lakeihin eivätkä heniistä välitä kun ovat muslimeja eikä he kunnioita naisia miksikään.


  • delta00

   Arvot on haettu ja haetaan jenkkilästä. Sitä on jatkunut yhä suuremmalla volyymilla viimeiset 30 vuotta ja jollei kansa sitä halua nähdä, eikä halua asiaan muutosta, ei meiltä kerätyillä verovaroille tulla jatkossa rahoittamaan muuta kuin hallinnon hyvinvointi ja brysselin direktiivien ja sopimusten täytäntöönpanot.
   Niin kauan kun maa makaa siinä uskossa, ettei asia minua liikuta, eikä minua koske tai tyyliin "mitä me tälle voidaan" jatkuu tämä alasajo kiihtyvällä vauhdilla, siinä ei tunteilla eikä omalla tunnolla ole mitään sijaa.
   Hajoita ja hallitse politiikka pitää onnistuneesti huolen vastakkainasettelusta ja nyt tämä pakoloisbisnes on tullut mukaan hyvänä apuna, bisnes, jonka hillitsemiseen ja rajoittamiseen ei ole minkäänlaista halua oikeasti puuttua.
   Tähän kun tulevat vielä nato-koneet pauhaamaan taivaalle, niin jo vain ollaan mahtavia ja ytimessä, voidaan kukkoilla oikein olan takaa naapurille, joka sentään takasi ennen tätä suurta uhoa, leivän moneen pöytään tässäkin maassa.
   Mutta niinpä Ventura on kertoillut, että bilderbergit ovat laskekeet maapallolle mahtuvien "työmuurahaisten" enimmäislukumäärän jo aikaa sitten, kaipa nämä mahtavat jumalaakin korkeammiksi itsensä nostaneet ovat saattamassa lopullista suunnitelmaansa taytäntöön.
   Toivotaan, että siellä eduskuntatalon alla sijaitsevassa hotellissa voi kuluttaa aikaansa muutaman vuosikymmenen, jotta kerma säilyy koskemattomana.
   Hyvä kuitenkin muistaa, kun sieltä hotellista aikanaan ulos ryömivät, että torakat ja rotat ovat sitkeitä, niitä tulee riittämään.

   Yksi asia vain suuresti jaksaa ihmetyttää, MIHIN TÄSTÄ MAASTA ON JÄRKI ULKOISTETTU JA ONKO SIITÄ SAATU PERÄTI HYVÄ HINTA JA VEROPARATIISIOPTIOT?

  • UskontoPoisPolitiikasta

   "Ehkäpä nuo suvakit saavat vielä tarpeeksi miespakolaisista sillä kyllä heilläkin on jonkunlaisia perheitä ja tyttölapsia jotka joutuvat varmuudella uhreiksi kun kesäkoittaa? "

   Suomalaiset eläkeläiset ja kodittomat joutuvat ahdinkoon kun heistä ei kukaan välitä mutta on sentään H. Hursti jolla on isänmaallisuus kunnioitus kohdallaan.

   Pitäisikö Sipilänkin lesdatilaisen hurskastelijan mennä katsomaan niitä omia suomalaisia joilla ei ole mitään ja asuvat jopa roskasäilöissä ja jonottavat ruokaa Hurstin jakopisteeltä?

   Kotimaamme on menetetty ja ne jotka pelastivat tämän kotimaamme on unhoitettu ja tilalle on tullut nämä Sipilän kaltaiset uskonnolliset hurskastelijat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   137
   1606
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1190
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   81
   1073
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   809
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   78
   782
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   778
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   704
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   136
   665
  Aihe