SAULI NIINISTÖ JA TAUSTAT

uudet_poikkeusvaalit

Suomen kansalaiset !

Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.

Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan
http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

4. salasuhde pikkutyttöön. http://www.jenni-haukio.blogspot.fi/
Tiesittekö muuten että Niinistö oli kastamassa vaimonsa nimeä kun tämä syntyi,
toisin sanoen Haukio on Niinistön kummilapsi.

5. Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin ensimmäisessä avioliitossaan aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.

Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html

Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa siis ihmiselämää ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa!.

Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta. Äidiksi tuleminen on jokaisen naisen suurin unelma. Joka muuta väittää valehtelee! Katala Niinistö riistää tämän unelman Jenni Haukiolta, hyvin itsekästä! Yli 60-vuotiaiden miesten siittämät lapset eivät synny tähän maailmaan normaaleina elleivät kuole jo kohtuun. European Journal of Epidemiology –lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan vanhojen isien lasten kuolemat liittyivät usein synnynnäisiin vikoihin, kuten sydämen ja selkärangan epämuodostumiin, mikä lisäsi pikkulapsikuolleisuutta. Jo aikaisemmin on tiedetty, että vanhemmalla iällä isäksi tulevilla on neljä kertaa suurentunut riski saada Down-lapsi, ja että yleensäkin sperman laatu heikkenee iän myötä. Tutkijat uskovat, että syy lapsen sairauksiin piilee vanhenevan isän laadultaan heikkenevässä spermassa."

http://mvlehti.net/2015/12/08/millainen-mies-katsoo-vieresta-etta-vieras-ei-suostu-kattelemaan-miehen-vaimoa/


6. Sumuttaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää.
https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1686327158281481/?type=3

7.Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Todellisuudessa oli islamisoittamassa Suomea vielä viime syksynä, kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan kuten 03.02. ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä.

Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

8. Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat hänelle syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla.

9. Romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina.
http://www.voice.fi/pop/viihde/jenni-haukio-sai-lahjaksi-seksisukat-katso-43481

Suomalainen, älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

10

1195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AivanKamalaa

      Kamalaa.

    • mar_kku

      Kamalan todellisuuden tuntuista. Näin täytyykin olla asiat niiden oikeassa merkityksessä.

    • hakaniementorilta__

      Tarja takas pressaks

    • MeilläHerrojajaYlimyksiä
    • Statelson

      Sain näitä sanan asioita, jopa ateisti ihmiseltä!
      Joka ei ole uskovainen, totesi kuitenkin kuinka paikkansa pitävää tuo voikaan olla missä nytkin maailman meno on, henkilö tutkii pääosaltaan tiedettä, maailman katsomusta ja kulkua tieteen pohjalta.
      Ehkäpä me pakanakansat pääsimme joskus lähes Jaakobin heimon asemaan?
      Nyt se on kuitenkin menetetty, kuinka voikaan taas kerran pitää määrätyt kohdat todellakin paikkansa.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 2:1&rnd=1475838399082
      Odottaako vielä tulevaa loppulista hetkeään, koska sanotaan.
      Jesaja 2: 4. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
      Kuitenkin jo olemme ymmärtääkseni ainakin osittain tulleet tähän tilanteeseen koska jakeen 6. mukaiseen tilaan, koska meno on sitä mitä näkyy, voidaan siis lähteä Jesaja 1. Luvusta suoraan liikkeelle, alkuun kuitenkin voi liittää.
      Jesaja 2: 6. Sillä sinä olet hyljännyt kansasi,(Jaakobin heimon), koska he ovat täynnä Idän menoa, täynnä ennustelijoita niin kuin filistealaiset, ja lyövät kättä muukalaisten kanssa.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 1:1&rnd=1475838415742
      Jesaja 1
      10 Kuulkaa Herran sana, te Sodoman päämiehet, ota korviisi meidän Jumalamme opetus, sinä Gomorran kansa.
      12 Kun te tulette minun kasvojeni eteen, kuka sitä teiltä vaatii-minun esikartanoitteni tallaamista?
      13 Älkää enää tuoko minulle turhaa ruokauhria; suitsutus on minulle kauhistus. En kärsi uuttakuuta enkä sapattia, en kokouksen kuuluttamista, en vääryyttä ynnä juhlakokousta.
      14 Minun sieluni vihaa teidän uusiakuitanne ja juhla-aikojanne; ne ovat käyneet minulle kuormaksi, jota kantamaan olen väsynyt.
      Tämä on jo todella rajua. (15 Kun te ojennatte käsiänne, minä peitän silmäni teiltä; vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä en kuule: teidän kätenne ovat verta täynnä.)
      16 Peseytykää, puhdistautukaa; pankaa pois pahat tekonne minun silmäini edestä, lakatkaa pahaa tekemästä.
      17 Oppikaa tekemään hyvää; harrastakaa oikeutta, ojentakaa väkivaltaista, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa.
      18 Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.
      19 Jos suostutte ja olette kuuliaiset, niin te saatte syödä maan hyvyyttä;
      20 mutta jos vastustatte ja niskoittelette, niin miekka syö teidät. Sillä Herran suu on puhunut.
      21 Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet.
      22 Sinun hopeasi on kuonaksi käynyt, jaloviinisi vedellä laimennettu.
      23 Sinun päämiehesi ovat niskureita ja varkaiden tovereita; kaikki he lahjuksia rakastavat ja palkkoja tavoittelevat; eivät he hanki orvolle oikeutta, lesken asia ei pääse heidän eteensä.
      24 Sen tähden sanoo Herra, Herra Sebaot, Israelin Väkevä: Voi! Minä viihdytän vihani vastustajissani, minä kostan vihollisilleni;
      28 Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät Herran, hukkuvat.
      29 Sillä he saavat häpeän niistä tammista, joita te himoitsitte, ja pettymyksen puutarhoista, jotka te valitsitte.
      30 Sillä teidän käy kuin tammen, jonka lehdet lakastuvat, ja kuin puutarhan, joka on vailla vettä.
      31 Ja mahtaja tulee rohtimeksi ja hänen tekonsa kipinäksi, ja molemmat palavat yhdessä, eikä ole sammuttajaa.
      Jesaja 2
      2 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne.
      3 Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana".
      4 Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
      5 Jaakobin heimo, tulkaa, vaeltakaamme Herran valkeudessa.
      Ehkäpä me suuri osa pakanakansoja päästiin ”lähes” Jaakobin heimon asemaan, kunnes sitten kävi näin.
      Mutta, Roomalaiskirje sanoo, luku 11: jae 26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 11:1&rnd=1475844688925
      6 Sillä sinä olet hyljännyt kansasi,(Jaakobin heimon), koska he ovat täynnä Idän menoa, täynnä ennustelijoita niin kuin filistealaiset, ja lyövät kättä muukalaisten kanssa.
      7 Heidän maansa tuli täyteen hopeata ja kultaa, eikä heidän aarteillaan ole määrää; heidän maansa tuli täyteen hevosia, eikä heidän vaunuillaan ole määrää.
      8 Heidän maansa tuli täyteen epäjumalia, he kumartavat kättensä tekoa, sitä, minkä heidän sormensa ovat tehneet.

      • Statelson

        17 Silloin masentuu ihmisten ylpeys, ja miesten korskeus painuu maahan, ja sinä päivänä Herra yksinänsä on korkea.
        18 Mutta epäjumalat katoavat kaikki tyynni.
        19 Silloin mennään kallioluoliin ja maakuoppiin Herran kauhua ja hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun hän nousee maata kauhistuttamaan.
        20 Sinä päivänä ihmiset viskaavat pois myyrille ja yököille hopea-ja kultajumalansa, jotka he ovat tehneet kumarrettaviksensa.
        21 Ja he menevät vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin Herran kauhua ja hänen valtansa kirkkautta pakoon, kun hän nousee maata kauhistuttamaan.
        22 Luopukaa siis ihmisistä, joilla on vain henkäys sieraimissa, sillä minkä arvoiset he ovat!
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes. 3:1&rnd=1475839483192
        Jesaja 3
        1 Sillä katso, Herra, Herra Sebaot ottaa pois Jerusalemilta ja Juudalta varan ja turvan, kaiken leivänvaran ja kaiken vedenvaran,
        2 sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman,
        3 viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen, neuvonantajan, taitoniekan ja taikurin.
        4 Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä. Onko kyseessä vasta J. Kataisen ja J. Urpilaisen hallitus, tai jopa aikaisemmat, joka hallituksesta kuitenkin on hävinnyt vanhempia politiikkoja sekä tolkullisempia, jatkuvasti Petos tyypit Petokset saa aina vain enempi valtaa.
        5 Kansassa sortaa kukin toistaan, jokainen lähimmäistään; nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan, halpa-arvoinen arvollista vastaan.
        8 Sillä Jerusalem kaatuu ja Juuda kukistuu, koska heidän kielensä ja heidän tekonsa ovat Herraa vastaan ja he uhittelevat hänen kunniansa kasvoja.
        9 Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niin kuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.
        10 Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä.
        11 Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle.
        12 Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.
        13 Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja tuomitsemaan.
        14 Herra käy tuomiolle kansansa vanhinten ja sen päämiesten kanssa: Te olette raiskanneet viinitarhan; teidän taloissanne on kurjilta ryöstettyä tavaraa.
        15 Kuinka saatatte runnella minun kansaani ja ruhjoa kurjien kasvot? sanoo Herra, Herra Sebaot.
        En tahdo muunnella sanaa, tässä on vain eräitä näkökulmia, jne. eteenpäin voi lukea jos innostaa.
        En ole profeetta, sana on sanaa, sen pitäisi tietään myös ainakin osan Hallituksessa ja oppositiossa olevista, eivät kaikki, kun eivät halua enää lastenkaan sitä oppivan, kuin selväksi olen huomannut en nimeä ketään, jos heistä joku haluaa olla itse Itsensä jumala olkoon vain, ei kuitenkaan todellakaan ole minulle, ei edes kukaan todella uskova pastori, tai joku valhe pappi.
        Jos huvittaa tutkia lisää, kokee pakanana olevansa jollakin tavoin syrjitty, voi aloittaa lukemaan vaikka
        Roomalaiskirje 8 http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 8:1&rnd=1475845602144 ja tai Heprealaiskirje luku 7 eteenpäin http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hepr. 7:1&rnd=1475845510711
        Jos sateenkaari asia vaivaa eipä niitä oikein selkeämmin voi ilmaista Roomalaiskirje 1: 20-32 http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room. 1:1&rnd=1475845238592
        Sain näitä sanan asioita, jopa ateisti ihmiseltä joka ei ole uskovainen, totesi kuitenkin kuinka paikkansa pitävää tuo voikaan olla missä nytkin maan meno on, henkilö tutkii pääosin tiedettä, maailman kulkua ja eloa katsomusta tieteen pohjalta.


    • uskovainenihminen

      Sauli Niinistö pilkkaa Jumalaa ja tekee syntiä. Älkää antako hänelle enää mahdollisuutta jatkaa syntien kierrettä eli jos hän asettuisi vielä ehdolle 2018 vaaleissa niin älkää äänestäkö häntä enää.

    • uskovainenihminen
    • Halosenilkeyttä

      Onko Sauli Niinistö Jenni Haukion kummi? – Presidentin kanslia vastaa some-huhuun
      Sosiaalisessa mediassa on jo pidemmän aikaa levinnyt sitkeä huhu, jonka mukaan jatkokaudelle pyrkivä tasavallan presidentti Sauli Niinistö olisi puolisonsa Jenni Haukion kummi. Hurjimmissa nettihuhuissa on väitetty Niinistön olevan Haukion eno. Nykysuomi tiedusteli tasavallan presidentin kansliasta, onko kummiväitteellä mitään perää. Viestintäasiantuntija Hanna Öunap kumoaa huhut toteamalla lyhyesti: ”Kyseessä on loukkaamistarkoituksessa levitetty törkeä valhe.” Kuva: Copyright © Tasavallan … Jatka
      .

    • Mikälainen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe