X-filesit kuivuu kokoon

mölder

Uudet x-files sarjat ovat huonoja, varsinkin jakso 5:den alku kuin jostain hunosta 50-60 luvun ö-luokan leffasta. Nyt on kyllä ideat totaalisesti loppu käsikirjoittajilta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mölder

      Korjaus: etenkin jakson 3 alku kuin jostain ö-luokan leffasta.

      • tuppaa_olla

        Niin se tuppaa olla että kaikella on aikansa


    • w3535434534

      Ei olisi pitänyt elävöittää sarjaa uudestaan. Se loppui silloin aikanaan (kausi 9) ihan kunnialla. Eikä nämä uudet jaksot ole olleet muuta kuin väkisin tehtyä. Kaksi ensimmäistä jaksoa uudesta kaudesta oli ihan lupaavia mutta sitten meni ilmeisemmin tahattoman komiikan puolelle. Jakso 3 kait yritettiin tehdä hauska mutta se oli siitä kaukana. Lisäksi parivaljakko tuntuu näyttelevän vailla kunnianhimoa ja koko näyttelijäsuoritus on väsynyttä. Ehkä rahan takia mukaan lähtivät. Ja tämä viides jakso ei sitten liittynyt mitenkään koko X-Files-sarjaan. Onnistuivat tämänkin pilaamaan. Tämä onnistui 24:n kohdalla onnistuneesti ja siinähän viimeinen kausi kesti vain kahdeksan jaksoa ja se saatiin kunnialla päätökseen, mutta X-Filesin kohdalla asia on toisin. En ymmärrä mitä sarjan käsikirjoittajat jotka ovat samoja kuin edellisissä kausissa, hakevat tällä. Toivottavasti ei enää jatku uudella kaudella vaan lopettaisivat tähän kymmenenteen kauteen.

    • 0pöhkö

      Amerikkalaisten kauneuskäsitys on käsittämätön. Scullyn nykyinen luonnottoman sileä naama on kamala. Samahan oli alkuperäisessä CSI:ssä, jossa Catherine oli 1. kaudella todella kaunis, jotenkin Doris Dayn näköinen, mutta sitten ilmeisesti meni kauneusleikkaukseen ja muuttui sileäksi ja laihaksi.

      Ja nämä uudet X-tarinat ovat muutoinkin surkeita.

    • WAEWQRWR

      Saatiinhan tästäkin sarjasta komedia-sarja. Enää ei puutu kuin yleisön nauraminen taustalle. Silkkaa komediaa enkä ymmärrä miksi Chris Carter on vajonnut näin alas, mitä ilmeisemmin hän on edelleen käsikirjoittajana. Tämä on X-Files-häväistystä ja edellinen jakso mukaili samaa tragikoomista linjaa kehden edellisen jakson kanssa. Kyllä näyttelijäparistakin näkee miten väsyneitä ja ponnetonta näytteleminen on. Duchovny näyttää kuin nauravan koko ajan koko sarjalle ja pitää pilkkanaan. Parin (Mulder ja Scully) näytteleminen on väkinäistä ja mukana ilmeisesti vain rahan takia. Tarkoittaa sitä että kunnianhimo ja ylpeys sarjaa kohtaan ovat poissa. X-Files nykyään kuin Californication. Ja mitä ilmeisemmin 11:sta kausi tulossa. Näistä kuudesta jaksosta olisi voinut tehdä ihan hyvin pidempi tv-elokuva ja se olisi riittänyt.

    • twiceremoved
    • jökl

      No mutta kolmosjaksohan oli tarkoituksellisesti parodia itsessään, näitä oli vanhassa sarjassa useita. Tosin itsekin pidän enemmän vakavemmasta menosta. Harmi, että läskiksi veto yleistyi loppuaikoina. Tämmöinen olisi ollut alkuperäisen sarjan myöhäisempi kausi puristettuna tiiviiksi.

    • Hyväkunloppui

      Nyt se on sitten ollutta ja mennyttä tämä 6-jaksoinen minisarjakin. Olipa jotenkin kökkö lopetus. Ihan hyvä, ettei tehneet enempää, sillä ei tota olis kyllä pidempään jaksanut katsoakaan. Kyllähän sitä 1990-luvun Salaisia kansioita katseli ihan eri mielellä kuin nyt nelikymppisenä.

    • wedcxwwwww

      Harvoin jatko-osat onnistuu, varmaan ennenkin tämä viisaus todettu. Pitäisi niin varovasti lähteä tekemään vanhaa uudestaan ettei tulisi mokia.

      Mulder on vanhentunut varmaan 40 vuotta :) mutta eihän sille mitään voi. Skully on ihan eri näköinen, suorastaan melkein oudon näköinen mutta liittyykö se nyt siihen johonkin peruukki hommaan sitten.

      Aksöniä on saatu näköjään lisää, hyvä vai huono niin ei se ennen ainakaan ollut salaisten kansioiden sisältöä, nyt mulderi tuossa yhdessä jaksossa ainakin laittoi aikamoista taistelua kehiin.

      Jäänyt tuon seuraaminen vähän vähälle, katsotaan nyt pääseekö mukaan vai ei.

      Mulla on tuossa vino pino dvd vanhoista salaisista kansioista, hiukaan liikaa..

    • 2353534ytg

      Kyllä oli niin huono esitys että olisi hyvä jos eivät nyt enää jatka sarjaa. Tuohon sen voisikin päättää, ufo toi epidemiaan pelastuksen ja se siitä. Kaikki pelastui ja onnellinen loppu. Mutta pahoin pelkään että jatkoa on luvassa. Taidan suosiolla jättää väliin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2403
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1921
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      141
      1371
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1224
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe