Mehiläinen työterveyspalvelut

4plus5

Millaisia kokemuksia Mehiläisen työterveyspalveluista? Uskaltaako Mehiläisen puoleen kääntyä flunssaa vakavammissa tapauksissa? Luin nimittäin tapauksesta, missä Mehiläisen lääkäri (ei työterv. lääkäri, mutta väliäkö sillä) oli diagnosoinut sydänvian selkävaivaksi, joten liuotushoitoa ei päästy ajoissa aloittamaan ja seuraukset olivat potilaalle vakavat. Tulos valituksesta potilasasiamiehelle: "lääkärin toiminnassa ei huomautettavaa - potilasta on hoidettu Mehiläisen laatustandardien(?) mukaan".

Ajaako Mehiläinen työnantajan etuja potilaan hyvinvoinnin kustannuksella eli onko turvallisempaa kääntyä vakavammissa tapauksissa mieluummin esim. julkisen terveydenhuollon puoleen?

Ja Mehiläiseen sidoksissa olevat pysykööt hiljaa.

57

7989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_kiitos

      En osaa suoraan vastata tuohon, mutta meillä oli aikaisemmin Mehiläinen työterveysfirmana ja voin sanoa, että olen erittäin iloinen, että se on vaihtunut. Palvelujen laatu oli minusta alhainen, enkä ymmärrä ollenkaan kehuja firmasta. Ovatkohan kehut joskus muinoin pitäneet paikkansa? Nykyään ainakin tunutvat harjoittavan bisnestä ennemmin kuin terveydenhuolto- ja lääkäripalveluja.

      • TyytyväinenMehiläiseen

        Itse olen käynyt Mehiläisessä erikoislääkäreitten vastaanotoilla ja olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkiin lääkäreihin. Kaikki mitä pyysin tehtiin, ja jos olisin halunnut, tutkimuksia olisi jatkettu julkisella puolella poliklinikkamaksun hinnalla.


      • Anonyymi
        TyytyväinenMehiläiseen kirjoitti:

        Itse olen käynyt Mehiläisessä erikoislääkäreitten vastaanotoilla ja olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkiin lääkäreihin. Kaikki mitä pyysin tehtiin, ja jos olisin halunnut, tutkimuksia olisi jatkettu julkisella puolella poliklinikkamaksun hinnalla.

        Siis Mehiläiseltä muka saa lähetteen julkiselle vai mistä sä oikein unelmoit?

        Mikä on poliklinikkamaksu ja missä kunnassa sitä peritään?

        https://iherb.com/iherb-brands/?rcode=mop737


      • Anonyymi

        Tietenkin nämä firmat menevät bisnes edellä. Niin myös niissä työskentelevät ihmiset. Työ on hyvin palkattua. Sen uskotaan olevan myös aina helppoa ja siistiä, eikä akuutteja, oikeasti hengenvaarassa olevia potilaita ajatella kohdalle osuvan.

        Lääkärinä saa toimia, kun on suorittanut tutkinnot. Ammattitaitoa ei tarvitse olla.


      • Anonyymi
        TyytyväinenMehiläiseen kirjoitti:

        Itse olen käynyt Mehiläisessä erikoislääkäreitten vastaanotoilla ja olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkiin lääkäreihin. Kaikki mitä pyysin tehtiin, ja jos olisin halunnut, tutkimuksia olisi jatkettu julkisella puolella poliklinikkamaksun hinnalla.

        itse olen käyttänyt mehiläistä ja voin todeta että rahastus on pääpointti

        varmaan yleislääketiede onnistuu

        mutta osaajat puuttuu


    • hsfk

      Lääkäripalveluiden yleinen vika Suomessa on pelkästään rahastaa. Tauti on levinnyt myös julkiselle, jossa odotetaan, että potilas on tuonnut tarpeeksi rahaa putiikkiin, juoksemalla siellä tiputuksessa ja sitte kotiin odottelemaan sairauden pahenemista.

      Suomen terveydenhoito on aivan järkyttävässä kunnossa.

    • Palvelun_erot

      Työterveys on aivan eri asia kuin sairauden hoito. Työnantaja voi ostaa pelkästään lain määrämän työterveyshuollon, eikä siihen silloin sisälly sairaanhoitoa. Duunari menee sairastuessaan terveyskeskukseen tai omaan laskuun yksityislääkärille.

      • Anonyymi

        Ruusulahti ainakin on osannut hyvin.


    • ruotsista.aivojumppaa

      Mehiläiseen on siirtynyt töihin Ruotsista, Karolinskassa kesätöissä lääkintävahtimestarina työskennellyt mies.
      Lähettelee kiertokirjeitä, jotka alkavat
      "Olen yrittänyt soittaa sinulle ainakin tuhat kertaa eri vuorokauden aikoina..."
      Lähettelee kyselyjä murrosikäisille.
      Kirjoita siihen kyselyyn, joka alkaa sanoilla
      Pikkusiskolle, kirjoita siihen loppuun, siihen kohtaan, jossa lukee riippuu...jatka sitä lausetta päässä narun.

      Ilmainen verenpaineen mittaus Mehiläisessä.
      Ja sama pitkä mies siellä. Tällä kertaa kuitenkin on muuttunut naiseksi. Ruskeat hiukset. Tosi pitkä naiseksi. Nyt on terveydenhoitajana muutaman tunnin siellä.

      " Mitä teen ensin sulle tän kyselyn. Mitä sä vastaisit tähän kysymykseen. Miten sä jatkaisit tätä lausetta...?"
      Kun tämän huoneeseen meni, se meni ovelle ja otti pois nimikyltin oven vierestä. Tai ottaa ovessa olevan lapun ilmaisesta verenpaineen mittauksesta pois. Ne laput ja kyltit on vain hetken siellä ovessa tai ovensuussa.
      Tämän saman tempun teki myös yksi Helsingin kaupungin työterveyslääkäri.

      Mikä kysymys on semmoinen oikean lääkärin tai oikean terveydenhoitajan vastaanotolla, että JATKA TÄTÄ LAUSETTA.

      • ilmainen.mittaus.joopa

        On ennenkin sanonut, miten kyselyihin tulee vastata.

        Jos vastaat sille mitä tahansa, kirjoittaa
        joka sanan ylös.
        Oli joskus myös pyytelemässä allekirjoituksia ambulanssin lähelle menneiltä onnettomuuden nähneiltä
        ihmisiltä.

        On mukana toiminnassa, kun ambulanssilla tuodaan huumeita Suomeen.

        Nyt on mukana "Työtä seksuaalirikoksia
        vastaan."
        Aikaisemmin oli mukana järjestämässä
        kyselyä "Työtä huumeita vastaan."


    • niin.ihana.allekirjoitus

      " Tämä on vain tämmöinen muodollisuus"
      - lahkoon kuuluu terveydenhoitajana hetken esiintyvä Miten sä jatkaisit tätä lausetta?
      Mä katson nämä sinun aikaisemmat
      vastauksesi.

      Mitkä vastaukset? Ei siellä Mehiläisessä ollut mulla mitään aikaisempia vastauksia eli kyse oli siis, että mitä olet aikaisemmin vastannut meidän lahkon kysymyksiin.

      Niihin, joita lähetellään kotiin, pyydetään ilmaisessa persoonallisuustestissä ja koukataan kauppakeskuksissa vastaamaan.

      Ilmainen tai saat kahvipaketin tai sunnuntain Hesarin ilmaiseksi. Ilmainen mehutarjoilu
      pankin ulkopuolella ja sitten voitkin samalla täyttää tämän kyselyn.

      Säästä se ilmainen mehu ja vie se laboratorioon tutkittavaksi. Voit yllättyä.
      Miksi kauppakeskuksissa on SPRn
      englantia puhuvia lahjoittajajäseniä kalastelevia tyyppejä? Jotka kyselevät kaikki 21tiedot sinusta ja kirjoittavat ne johonkin mukamaskin jäsenyyslappuun?
      Ja allekirjoituksesi tietysti tarvitaan.
      Ja suu käy ja olet niin ihana ihminen kun välität muista ihmisistä ja blääääääblää.

    • Mitämitätäh

      En nyt ihan ymmärrä miten nämä viimeiset viestit liittyvät Mehiläisen työterveyteen? En kyllä ymmärrä viestejä muutenkaan???

    • kyykytystä

      Työterveys on nykyisin aivan sama missä tahansa lääkäritalossa. Kehitys on viime vuosina ollut samansuuntaista kaikkialla. Tekevät mitä palvelunostaja eli työnantaja käskee. Työterveyslääkäreitä voikin hyvällä syyllä kutsua nykyisin "mengeleiksi" ( voitte ottaa selvää ). Etiikalla ei siinä ole mitään sijaa.

      Viimeisimpänä työnantajan keksimänä uutuutena näkyy olevan kieltää muiden lääkäreiden tekemät johtopäätökset. Ainoastaan työterveyslääkäri (ja yleensä yksi ja ainut, jos on useampia) saa kirjoittaa sairauslomatodistuksia tms. määrätä esim. yötyöstä vapauttavia lääkärintodistuksia. Siis, jos haet todistusta vaivallesi joltain muulta kuin nimenomaiselta työterveyslääkäriltä ja sellaisen saat se saatetaan hyvinkin vesittää työnantajan taholta. Löydät itsesi uudelleen työterveyslääkärisi vastaanottohuoneesta, joka toteaa sinun olevan kaikin puolin kykenevä vaikka mihin.

      Sitä en sitten tiedä onko toiminta laillista. Pelottelu ja inttäminen tuntuu olevan nykyisin asia millä asianomainen saadaan vaiennetuksi. Syy lienee myös osaltaan siinä, että jokainen näkyy yrittävän omineen eikä tunne oikeuksiaan tai työnantajan menettelyn laillisia rajoja.

      • LaillistaOn

        Työnantajalla on oikeus vaatia työkykyarviot nimenomaan omalta työterveyslääkäriltä. Työnantajalla ei ole kuitenkaan mitään sanavaltaa työterveyslääkärin päätöksiin.


      • kiusattu

        Työpaikkakiusaamis tilanteessa työnantajani ilmoitti omassa työnkuvaus arviossaan sairauteni haittaavan työntekoa vaikka minulla ei ole todettu mitään sairautta .


      • Anonyymi
        LaillistaOn kirjoitti:

        Työnantajalla on oikeus vaatia työkykyarviot nimenomaan omalta työterveyslääkäriltä. Työnantajalla ei ole kuitenkaan mitään sanavaltaa työterveyslääkärin päätöksiin.

        Meidän työpaikalla työnantaja saneli, mitä lääkäri päättää.


    • Madhus

      Mehiläinen saattaa olla hyvä, mutta ainakin se on erittäin kallis. Mehiläisen laboratoriokokeet maksavat maltaita, ne ovat hinnaltaan noin kolmin-jopa nelinkertaiset verrattuna kuntien omistamien labrojen kuten FinnLab hintoihin.

      • asede

        Työterveyslääkäri Mehiläisellä ei halunnut tutkia tarkemmin vaivaa josta menin kertomaan kun olin odottamassa aiemmin pitämättömillä lomilla eläkkeelle pääsyä kymmenien vuosien työuran jälkeen. Hän toi esille sen että tulee kuluja työnantajalle eikä hän oikein sen vuoksi voi tutkia asiaa tarkemmin.
        Kainalot tutki ja eikä löytänyt mitään. Fysioterapeutin löytämät muhkurat rintalihaksessa määritti rasvakyhmyiksi kokeilematta niitä. Vaiva oli ollut pitkään ja selvästi olemassa mutta ei ollut haitannut työntekoa. Ajattelin että kun nyt on aikaa eikä tarvitse työaikaa´käyttää menen tutkituttamaan vaivan.
        Mielestäni olisi voinut ainakin neuvoa kenen lääkärin vastaanotolle voisin mennä jotta asia etenisi.
        Tilanne oli niin tyrmistyttävä että alkoi tuntua siltä että en voi mennä mihinkään lääkäriin vaivasta.
        Samainen lääkäri, kun kerran aikaisemmin kysyin erääseen toiseen vaivaan ehdotetun lääkkeen mahdollisista vakavista sivuvaikutuksista, sanoi että mitä väliä sillä on. Tarkoittaen että ei tarvi välittää mahdollisista sivuvaikutuksista. Luo kyllä hyvin epäluotettavan vaikutelman.

        Eräs toinenkin juttu on samaisesta Mehiläisestä koskien erikoislääkäriä, mutta ei ole työterveysasia joten ei siitä nyt enempää.


    • pelkka_koekaniini

      Itselläni oli viime vuonna raajassa X laskimotulppa. Aluksi kun asiaa diagnosoitiin, kerroin, että raajassa X oli ollut kummallista kipua jo 1 kk ajan. Se oli siis koko ajan vähän "puuna". Ja kerroin, että tämä sen jälkeen kun olin palannut maasta X takaisin Suomeen. Kysyin heti olisiko mahdollista, että olisi tulppa. Diagnoosi oli kuitenkin se, että olisin jotenkin tehnyt jotain väärin, venytellyt liian vähän tms., niin minua oltiin passittamassa fysioterapeutille (ja kuitenkin käyn säännöllisesti salilla ja lenkkeilen, en ole lihava tms.), eli olisi haluttu rahastaa työnantajaa. Kävin kuitenkin pyydettäessä toki myös labroissa. Kun tulokset tulivat, niin sitten lääkäri oikeasti vasta uskoi, että jotain on oikeasti pielessä. Pääsin vasta sitten kuvauttamaan raajan X ultraäänessä. Ja tulppahan se oli! Lääkkeet maksoivat paljon, kela-korvaustenkin kanssa (on se kiva lääkevalmistajien rahastaa, jos vaihtoehto on sydän- tai aivoinfarkti). Mutta tämä oli taas tätä, että aina pitää pelätä, että ottaako lääkäri potilaan tosissaan ja saako sitten hoitoa. Voi oikeasti käydä huonosti, jos potilaan oireet painetaan villaisella ja valitettavasti lääkäreiden ei tarvitse ottaa mitään vastuuta siitä jos potilaalle käy jotain väärän diagnoosin vuoksi. Lääkäreitä oikeasti pitäisi kouluttaa paljon enemmän, jotta alalle saataisiin kilpailua laadun ja hintakilpailun takaamiseksi.

      • Anonyymi

        Työfysioterapia on nykyään lähes ainoa ”tutkimus” , johon työterveyslääkäri voi antaa lähetteen. Siksi fyssaria määrätään niin syöpään kuin nuhaan. Jos olette pitempään oireelleet, menkään pyrkimään vaikka terveyskeskukseen! Työterveys on tänä päivänä fiasko!!!


    • hanurista

      Työterveyshuollot ja ammattiliitot sekä työsuojelupiirit on kaikissa tilanteissa työnantajan puolella .

    • sesiitä

      Odotin kerran vuoroani työterveyslääkäriin ja lääkärin ovelle ilmestyi todella raihnainen henkilö josta ensimmäinen ajatukseni oli että ompa loppuun ajettu työntekijä mutta yllätyin kun hän olikin lääkäri joka kutsui minut sisään .
      Kerroin lääkärille pitkään jatkuneista työyhteisöongelmista ja hän kirjoitti 3-viikon sairausloman ilmoittaen että koita pärjätä .

    • Anonyymi

      ei uskalla kääntyä jos olet työterveyshuollon asiakas koska lääkärit ovat työnantajan puolella.vaivoja todellisia pitkitetään eikä tutkita.tätä samaa mieltä oli työnantajan vakuutusyhtiö joka sanoi samaa ja siksi ohjaa toiseen lääkärikeskukseen.(myös minut ohjasi toiseen työterveyslaitokseen kun sanoivat että siellä sinut hoidetaan nopeasti kuntoon ja takaisin työelämään mikä pitäisi olla kaikkien etu.

    • Anonyymi

      Kokemuksesta voin sanoa,että huonolta näyttää.Menin särkyjen vuoksi mehiläisen työterveyteen ja kuinkas kävikään.Lääkäri kuunteli kohteliaasti ja määräsi 20 somakkia.Sanoin että tätähän saa ilman reseptiä,mutta saan sen halvemmalla lääkäri totesi.Turha reissu.Viikon päästä uudestaan ja sain reseptin licantiliin,se nyt vähän auttoi,mutta uusi reissu.Otettiin röntgen kuva vanhan keuhkosairauden vuoksi,turha työ.Uusi käynti ja kuvaus,jolloin todettiin,ettei minulla ole tyrää.Ei olekkaan kun se leikattiin sanoin.Lääkäri totesi sen voivan olevan lantiorangan kuluman,mutta se jäi sitten siihen.Taas uusi reissu toiselle lääkärille,joka määräsi paksusuolen tähystykseen ja kertio heillä olevan hyvin aikoja ja hinnan myös.En hyväksynyt posketonta hintaa vaan lähete julkiselle puolelle.Lääkärille kerroin ettei se ole suolistossa,jolloin hän sanoi jostakin pitää aloittaa.Aikanaan pääsin tutkimuksiin eikä suolesta mitää löytynyt ja lääkäri sanoi lähettävänsä heti vastaukset työterveyteen.Tänäpäivänäkään en ole mitään vastausta sieltä saanut enkä varmaan tule saamaankaan.Puolivuotta on vierähtänyt ja nyt kun olen lomautettu särytkin ovat liki poissa.Onneksi pääsen kohta eläkkeelle.

    • Anonyymi

      En menisi koskaan Mehiläiseen työterveys lääkärille. Siellä on lääkäri joka aikaisemmin puoskaroi Hyvinkään Aavassa.

      • Anonyymi

        Myyrmäki


    • Anonyymi

      Mehiläisessä tuntui, että homma ei ole 'hanskassa'.
      On ilmeisesti liian suuri.

      • Anonyymi

        Ainakin Ruusulahti hanskaa asiat.


    • Anonyymi

      Varoitan myös omalta osaltani Mehiläisen palveluista.
      Varmaan joskus asiat menevät ihan hyvinkin, mutta onnea vain kun tulee epäselvyyksiä. Asiakaspalvelu ei viitsi edes keskustella asiasta. Kerrotaan vain meilin välityksellä, että asia on näin ja sillä selvä. Mehiläinen ei siis edes taida käsittää mitä asiakaspalvelu tarkoittaa. Puhumalla asiat yleensä selviää, mutta ei tämän kioskin kanssa.

      • Anonyymi

        Asiakaspalvelu on todellakin mennyt alaspäin kuin lehmän häntä.


      • Anonyymi

        Mehiläisen palvelu on kaikkiaan huonoa. Lääkärit osaavat toki asiansa, mutta asiakaspalvelu tökkii pahasti. Esimerkiksi Aavassa palvelu on hyvää.

        Olen käynyt Mehiläisessä eri alojen lääkäreillä. Nyt aion selvittää, saanko suosikkihammaslääkärilleni muun firman kautta aikoja.


      • Anonyymi

        Samaa sontaa on myös Terveystalon työterveys. Toki työnantajan tekemä sopimus vaikuttaa asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiakaspalvelu on todellakin mennyt alaspäin kuin lehmän häntä.

        Lahden Mehiläisessä ultraääni tutkimusta en suosittele kenellekään,osaaminen??? Erittäin epäluotettavaa!!!


    • Anonyymi

      miten alkavan reiän suusta saa pois mahdollisimman nopeati?

      • Anonyymi

        Nopein keino on hampaan poisto, mikäli hampaan juuret eivät ole käyrät. Hammaslääkäri osaa kyllä kertoa tämän sinulle röntgen-kuvan perusteella ja sitten voit itse päättää, poistetaanko hammas vai tarvitsetko suoraan eutanasia-piikin ja lähete makkaratehtaalle.

        https://iherb.com/iherb-brands/?rcode=mop737


    • Anonyymi

      Työterveys on yleensä matalinta tasoa, koska se tulee työnantajalle halvimmaksi. Jos on vakava tai pysyvä vaiva, pitää mennä toisaalle hoitoon.

      • Anonyymi

        Lahden Mehiläisessä työterveyslääkäri ei taida tietää mitä vaitiolovelvollisuus tarkoittaa, laulaa työnantajalle.


    • Anonyymi

      Minulla oli keuhkokuume
      Mehiläinen otti korona testin
      Otetaan korona testi
      Piti odottaa vastausta
      Korona negatiivinen
      Aamulla uudestaan lääkäriin
      Joka laittaa röntgen keuhkokuvaan
      En suosittele mehiläisen työ terveys

      • Anonyymi

        Jotkut osaa asiansa Mehiläisessä Töölössä.
        Kun kävi Ruusulahden otilla, niin homma hoitui.


    • Anonyymi

      Ai työterveys mehiläinen? Noh, ekaks soitetaan siihen valtakunnaliseen numeroon ja valitaan nauhalta tulevien ohneiden mukaan haluttu palvelu, jonka jälkeen ääni kertoo että "arvioitu jonotus aika on n. 22 minsaa" ja sen jälkeen kuunnellaa 22 minsaa sitä samaa odotusmusaa. Sitten se mehiläisämmä vastaa ja kyselee tiedot ja sanoo yhdistävänsä puhelun toiselle mehiläisämmälle ja sitten taas valitaan nauhalta tulevien ohjeiden mukaan haluttu palvelu ja jälleen ääni kertoo että "arvioitu odotusaika on n. 26 minsaa" ja taas kuunnellaan odotusmusaa. Sitten siellä jossain vastaa toinen mehiläisämmä joka karjuu puhelimeen ettei kuule mitää ja on huono kuuluvuus vaikka asiakas itse puhuu aivan normaalisti. No sitten se kuuluvuus paranee ja asiakas puhuu ihan normaalisti niin sama mehiläiämmä karjuu tällä kertaa "ÄLKÄÄ HUUTAKO PUHUKAA NORMAALISTI". No sitten se alkaa kuulemaan normaalisti ja kyselee taas samat henkilötiedot ja valittaa ettei asiakas muka soita omasta numerosta, vaikka asiaks käyttää omaa puhelinta. Sitten mehiläisämmä heittää jonkun ihan oudon numeron mikä asiakkaalla muka pitäis olla, mutta mitä asiakkaalla ei ole koskaan ollut eikä asiakas ole koskaan aikaisemmin käyttänyt Mehiläisen palveluita. Sitten mehiläisämmä kyselee kuka on työnantaja tarkistelee millanen sopimus on voimassa ja että se kestää jonkin aikaa ja laittaa samalla sitä odotusmusaa soimaan. Siinä vaiheessa asiakkaan mitta tulee täyteen ja asiakas pistää koko homman poikki ja sulkee puhelun. No se sama mehiläisämmä vielä soittaa asiakkaalle perään ja sitten päästään tietenkin itse asiaan, kun on melkein tunti odotettu puhelimessa ja prepaid-liittymällä. Mehiläisämmä kyselee tylysti että mikäs teitä sitten vaivaa ja asiakas kertoo että on pitkittynyt flunnsa ja iltalämpöä on ollut ja tartteis saada jokin antibiottikuuri että paranis nopeemmin. Mehiläisämmä tähän tiuskasee ettei antibiotteja puhelimessa määrätä eikä pitkittynyt flunnsa vaadi lääkärissä käyntiä. Asiakas pistää puhelun poikki ja päättä ettei tule koskaan tarvitsemaan Mehiläisen terveyspalveluja. Ei ikinä Mehiläiseen, kannattaa varoa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tuo sama voi toistua ihan missä tahansa ja riippumatta palveluntarjoajasta. Ihan samaan törmään operaattorille soittaessa ja aina juuri se ongelma ilmaantuu viikonloppuna.
        Antibioottia ei todellakaan määrätä mitään potilasta näkemättä tai ilman labrakokeita joissa näkyy tulehdusarvot. Muutoinhan kuka tahansa voi pyytää antibioottia milloin mihinkin vaivaan puhuen ihan täyttä puuta heinää. Lääkärillä on myös vastuunsa lääkemääräyksistään.


    • Anonyymi

      "onko turvallisempaa kääntyä vakavammissa tapauksissa mieluummin esim. julkisen terveydenhuollon puoleen?"

      Näin on pakkokin tehdä, koska ruohonjuuritason työntekijälle ostettuun työterveyssopimukseen ei yleensä kuulu muuta kuin 15 asiakkaan kuuntelua, reseptit kipuun ja tulehduksiin sekä tietysti mielenterveyschat 24/7.

      Jos on mitään vakavampaa, menet julkiselle tai maksat itse yksityislääkärin.

      Työterveys toimii ihan samalla muotilla kaikilla suurilla ketjuilla. Kilpailevat pikkuisilla hintaeroilla ja syöteillä kuten puhelinoperaattoritkin.

      • Anonyymi

        ja tuohon ylle oli tarkoitus kirjoittaa 15 minuuttia asiakkaan kuuntelua ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja tuohon ylle oli tarkoitus kirjoittaa 15 minuuttia asiakkaan kuuntelua ..

        Nimenomaan kuuntelevat, kun eivät osaa mitään neuvoa antaa. Jos haluan yksinpuhelua, sen voin tehdä vaikka vessassa käydessä ja samalla voin runkata.

        https://iherb.com/iherb-brands/?rcode=mop737


    • Anonyymi

      Ei Korppo korpin noki. 7- vuotta hoitovirheestä kärsinyt ja näen jo kretuliinia, kun pitää TYKS.n tai TK.n tai varsinkin yksityiselle puolelle mennä he raastava t nahankin yltä, varsinkin, jos Sinulla on vakuutus.
      Silloinntaas ovat vakuutusyhtiön puolella , antaen vaöheellisia lausuntoja, JOS EIVÄT ITSE SIITÄ HYÖDY RAHALLISESTI.
      MONEN MONTA IKÄVÄÄ TARINAA VOISIN KERTOA . Hyväveli verkosto toimii ja jos uskallat puhua asiaasi, niin jäät hoitoa vaille se on juuri niin julmaa.

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia, töykeää palvelua ja muutenkin olo, ettei tule kuulluksi. Erään lääkärin kanssa jouduin tekemään itse diagnoosin kun hän ei sitä saanut tehtyä.

      Olen käyttänyt muutaman kerran myös vakuutuksen kautta myöhemmin (ei työterveyden kautta) ja sama homma. Kunnalliselta on saanut parempaa palvelua.

    • Anonyymi

      Ei meillä ole kun on jo ihminen myyty koulutus aikana poliisin toimi 10 Oulun valehtelu korjaus anteeksi pyybtö linjalle Raahen, Haapajärvi kasvohoito kuoleman pelko asiakkaaksi Ilmari koodilla joka auton osaan

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia.

    • Anonyymi

      Ei ole vuosien mittaan muuttunut Mehiläisen työterveys parempaan. Hyvä puoli on, että nykyään näkee lääkärien kirjoittamat tekstit, joissa suoria valheita ja lyhennelmää työntekijän sanoista. Lääkärit ja hoitajat puhuvat teknistä sopimusjargonia, eikä työkyvyn ylläpitävästä toiminnasta tietoakaan. Jokaisen itseään kunnioittavan työnantajan luulisi jo näiden faktojen pohjalta vaihtavan johonkin toiseen palveluntarjoajaan. Halvalla ei hyvää työnantajan tarjoamaa lääkäriä/hoitajaa vain saa ja en tiedä onko Mehiläinen halvin vai kaikista sopimusystävällisin maksajalle; huono se on kuitenkin tekijöille ja en uskaltaisi koko taloon ellei olisi pakko välillä.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että aiemmin pikkukunnassa yksityinen terveyspalveluyritys osti tutkimukset saman kunnan terveyskeskuksesta. Tämä tietysti loppui hyvinvointialueuudistuksen myötä. Nyt kuntalaiset ajavat sitten 30 km tutkimuksiin suurempaan kaupunkiin yksityiseen toimipisteeseen. Eli huonommat palvelut pikkukunnalle ja taas yksi porsaanreikä, millä siirretään rahaa julkiselta yksityiselle. Ei hyvä kenenkään kannalta!


    • Anonyymi

      MEHILÄINEN MYY POTILAISTAAN VÄÄRÄÄ TIETOA ELÄKEYHTIÖILLE.MIKÄILI OLET SAIRASELÄKETAPPELUSSA NIIN SINULLA EI OLE MITÄÄN TOIVOA SAADA SAIRASELÄKETTÄ NIIN KAUAN KUN LÄÄKÄRISI ANTAA SINUSTA VÄÄRÄÄ TIETOA.AINAKIN ILMARISEN KANSSA MEHILÄINEN TOIMII NÄIN.KERÄÄVÄT POTILAILTA RAHAT JA TOISET RAHAT ELÄKEYHTIÖLTÄ.NÄIN HYÖTYY SEKÄ ELÄKEYHTIÖ ,ETTÄ MEHILÄINEN.MÄTÄ YHTIÖ KERTAKAIKKIAAN.

    • Anonyymi

      Ihan kelpo pulju se on. Kuitenkin niin kuin terveyskeskuksissakin, homma on puhdasta liukuhihnatyötä. Täytyy olla itse tosi tarkkana, ettei mitään olennaisuuksia lipsahda ohi tai jätetä huomioimatta.

      Kerralla ei tutkita kunnolla mitään, vaan asioita suljetaan pois palasittain. Työnantajan kannalta voin tuon jotenkin ymmärtää, ja voin tietysti muutenkin - ei kaikkia mahdollisia skenaariota voi millään tutkia heti alkuunsa . Tässä paketissa tosin voittavat ne, jotka osaavat liioitella vaivojaan.

    • Anonyymi

      saman lääkärin löydät terkkarilta

      ja muista yksityisitä keikkaa heittämässä

      miten se siitää sitten muuttuu

      samaa paskaa eiri kuoressa

    • Anonyymi

      Mehiläinen ja Aava huonoimmat työterveyshuollot, joita käyttänyt.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe