Mikä se ketäkin estää alkamasta

Herätyys

ja yhtymästä elämään ja toimimaan paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitäväksi YHDEKSI jäsenistövekostoksi järjestäytyneesti, kaikille hyväksi Kirtsillisesti, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetsuten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, josta sitten vasta, alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Oikean, Raamatun UT mukaisen Kritsillisyyden tunnusmerkit?

Eli Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteuden / yhtenäisyyden jokaista Hänelle, uskollistaan ja kuuliaistaan myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdolistavaa, Krist. vaihtoehtoa, tälle pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelevalle maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuille ja politiikalle, josta tulee näin valtavasti näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisen vastaisuuksista, = Oikeutta vastaan rikollisesti elämisestä, toimimisesta ja vaikuttamisesta pahaksi / kärsimyksiksi ja VALTAVIKSI turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi raskaita seuraamuksia.

Eli tällaiselle "pirun" hyväksi ja puolesta, = tuomioksi tophulle ja politiikalle, kaikkia kohtaa Oikeuden mukaisesti, vasta Oikeasti Laillisesti / Luvallisesti, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisesti ja perustalta toimivaa, rinnakkaista vaihtoehtoa.

Johon ja jota rakentaviksi Oikeasti Krist. uskovat, ovat tästä pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja poltiikasta ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja!!

Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän vasta, Oikeasti Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, Kristuken Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan yhteyteen kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      No ei sitten kukaan halua vastata aloituksen kysymykseen.

      Mikä lie ketäkin Totuudessa, ja siihen perustuvassa, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisessa, = vasta Oikeasti Laillisessa ja sen, kaikille hyväksi, mukaisesti toimivassa, Oikeasti Krist. sen käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla je teoilla osoittavassa / todistavassa Krist. vaihtoehdossa pelottaa?

      Jeesuksen nimessä... ihmettelevä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • NopeastiNähty

      Sinun jatkuva häirintäsi täällä estää.

    • Kopioitu

      Tästäkään ei ole varoitettu kuin vasta 40 vuotta

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120375.html

      Ja kun se räjähtää silmille se tulee päättäjille yhtä yllätyksenä kuin matuvaellus.

      Tätähän ne ei voi tunnustaa koska me olemme siitä varoittaneet 20 vuotta ja

      ne ovat syyttäneet meitä siitä rasisteiksi, niin jos ne sen tunnustaisi ne myöntäisi olevansa oman määritemänsä mukaan itse rasisteja. Kinkkinen paikka joten ne varmaan keksii uuden sanan. Jännättää.

    • Herätyys

      Niin että mikä se ketäkin estää ja sitoo, ettei voi vastata Totuuden mukaisesti / Rehellisesti aloituksen kysymykseen?

      • Rakkaat USKON siskot ja veljet !

        UUDESTISYNTYNEET . . .

        . . . OVAT - Pyhän Hengen - OHJAUKSESSA . . . !

        . . . EIVÄT tee - SIIS - mitään IHMISEN KÄSKYSTÄ . . . !

        . . . EIVÄT ole - SIKSI - EKSYTETTÄVISSÄ eikä HARHAAN JOHDETTAVISSA . . . !

        .

        LUOTTAKAA PELKÄSTÄÄN - Pyhän Hengen - OHJAUKSEEN . . . !

        .

        NIIN ON JUMALA SANONUT . . . SE ON HERRAN TAHTO . . . !

        .

        RAKKAAT LAPSENI - "älkää antako kenenkään johtaa itseänne HARHAAN"

        1. Johanneksen kirje 3:7 ja 10 ---> Jumalan lapset - TEKEVÄT - Jumalan tahdon

        7 LAPSENI, älkää antako kenenkään johtaa itseänne HARHAAN. Joka TEKEE Jumalan TAHDON, on vanhurskas, niin kuin Kristus on vanhurskas.

        10 Tästä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan, ketkä Paholaisen lapsia: SE, JOKA EI TEE Jumalan TAHTOA, ei ole Jumalasta, ei siis myöskään se, joka ei rakasta veljeään.

        ------------------------------------------------------------------------

        Jumalan tahto toteutuu . . . EI IHMISEN. Joten minulla ei ole mitään valtaa siihen, mitä tällä palstalla tapahtuu . . . en minä määrää yhtään mitään missään . . . TYYDYN AINA HERRAN TAHTOON, aina nöyrästi palvellen Herraani !

        ------------------------------------------------------------------------

        JUMALA MÄÄRÄÄ - MISSÄ - MITÄ - MITEN - ja - MILLOIN . . . TAPAHTUU !

        JOTEN myöskään RAAMATTU . . . EI MÄÄRÄÄ . . . ;)

        Jumalan tahto toteutuu . . . EI IHMISEN . . . !



        RAKKAAT LAPSENI - "älkää antako kenenkään johtaa itseänne harhaan"

        1. Johanneksen kirje 3:4-10 ---> Jumalan lapset -- Paholaisen lapset

        4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

        5 Mutta te tiedätte, että Kristus, joka on synnitön, tuli ottamaan pois synnit.

        6 Syntiä ei tee kukaan, joka hänessä pysyy. Ei kukaan, joka tekee syntiä, ole häntä nähnyt eikä tunne häntä.

        7 Lapseni, älkää antako kenenkään johtaa itseänne harhaan. Joka tekee Jumalan tahdon, on vanhurskas, niin kuin Kristus on vanhurskas.

        8 Joka tekee syntiä, on Paholaisesta, sillä Paholainen on tehnyt syntiä alusta asti. Juuri sitä varten Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot.

        9 Yksikään Jumalasta syntynyt ei tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä. Hän ei voi tehdä syntiä, koska on syntynyt Jumalasta.

        10 Tästä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan, ketkä Paholaisen lapsia: se, joka ei tee Jumalan tahtoa, ei ole Jumalasta, ei siis myöskään se, joka ei rakasta veljeään.



        SAAT KYLLÄ TIETÄÄ HETI . . . KUN . . . JUMALA SANOO MITEN EDETÄÄN.

        LUOTTAKAA PELKÄSTÄÄN - Pyhän Hengen - OHJAUKSEEN . . . !

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************
        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.

        Siunausta ja Herran rauhaa !


      • Herätyys

        Vain kaikki mikä on Raamatun UT, Kaikkivaltiaan virkaa nyt Pyhän Luoja Isänsä edustajana ja valtuuttamana Hoitavan, Kirstuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukaista ja perustuvaa, sitä käskynsä kaikilta osin pitävää ja täyttävää / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit imentävää ja täyttävää, ne kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, käytännön arkielämällä, sanoilla ja teoilla osittavaa. On PYHÄN Isän ja Pojan, (jotka ovat YHTÄ) Pyhästähengestä olevaa.

        Joka johtaisi, jos näin oikein, Oikeasti Kristillisesti halluttaisiin alkaa elämään toimimaan / vaikuttamaan, johtaisi Hänen Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen ja kaiken Luoja ja Omistaja Isä Jumalan kirkkaudeksi ja kunniaksi, Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista uskollista ja kuuluista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, Kristuksessa Jeesuksessa mahdollistavaa, pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivati / vaikuttavasti rakentamiseen.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen tästä kaikille HYVÄKSI Jumalan Sanan, (Raamatun UT), opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustuvasta. Oikeasta, ihan Lain / Laillisuuden, kaikille Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesta Puhtaasta / Pyhästä, Kristillisyydestä.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi Krist vaihtoehdon rakentamiseen alkamisen puolesta puhuvaksi ja toimivaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Ei näytä vielkään täältä löytyvän niitä Oikeasti Pyhässähengessä / kaikkia kohtaan Totuuden / Liallisen Oikeuden, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa, Totuuten perustuvien ja mukaisten opetsuten ja ohjeiden mukaisesti ja perutalta, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävästi ja toimivasta / vaikutavasti, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavasti elämään edes haluavia.

      Mitkään viesteistä ei osoita sitä että olisivat edes millään tavalla, tällaisesta Raamatun UT mukaisesta, kaikille ja kaikelle Luojan hyväsemme luomalle hyväksi, vasta Oikeasti Kristillisyydestä. Ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, kiinnostuneita.


      Jeesuksen nimessä... HERÄTYKSEKSI Totuutta.
      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisetsi elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita, tästä Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta kaikille hyväksi Kristillisyydestä kiinnostuneita etsivä ja perään kuulutteleva.

    • Herätyys

      Kovin menee väki hiljaiseksi, aina kun on aloitus aiheena on Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys kysymys. Joista pitäisi alkaa asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan...

      Että voitaisiin päästä käytännön arkielämässä siihen Raamatun UT mukaiseen, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, YHTÄ olemiseen ja kaikessa yhtäpitävään. Siihen yhteiseksi hyväksi, mutta; kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella elävään Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön.

      Jeeusksen nimessä... muistutten ja valistaen. Tästä; kaikille hyväksi, vasta Oikeasti Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä. Tälle Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivään / kaikessa YHTENÄ jasenistönään täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärää kohti rientävään Krist. yhteyteen pääsyksi.

      • Rakkaat USKON siskot ja veljet !

        Nyt - HILJAISTA ja TYYNTÄ - ennen - MYRSKYÄ . . .

        . . . HERÄTYS TULEE TAPAHTUMAAN - Suomessa voimakkaana !

        .

        Ensin TAPAHTUU KOULUTUS . . . sitä VALMISTELLAAN . . . !

        .

        ALUSTAVA - valmisteleva - KOULUTUS . . . ON KÄYNNISSÄ . . .

        . . . TÄMÄN KIRJAN on . . . Jumala valinnut . . . !



        Tapio Nousiainen: Yksi ainoa elämä

        Käytämme siis tätä kirjaa (ja muutamaa muutakin) oppimateriaalina, joka laajentaa käsitystämme tulevasta tehtävästämme ---> HERÄTYKSESTÄ.



        KOULUTUS ON . . . PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ . . . ;)

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14105209/koulutus-on-------parhaillaan-kaynnissa-------)

        ********************************************************************

        JOS SINULLA ON ASENNE ONGELMIA . . . niin TEE KORJAUS siihen . . . :)

        .

        esim. SEURAAVAN KESKUSTELUN ASENNE on . . . HUONO . . . :(

        TUO KESKUSTELU ---> Jumalan PILKKAA !!!

        SIINÄ - Jumalan - ILMOITUSTA on muokattu ja sitten kysytään samaa ASIAA - mikä on ILMOITUKSESTA POISTETTU . . . :)

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        2) Kuka on se Jumala jota palvelet?

        6.1. Kuka JUMALA järjestää ko. KOULUTUKSEN?

        ********

        TÄMÄ KESKUSTELU ---> Jumalan PILKKAA !!!

        2. kysely nikille Jumalan_henkäys

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14089206/2--kysely-nikille-jumalan_henkays

        ********************************************************************

        ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

        ********************************************************************

        Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

        Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

        Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

        Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

        ********************************************************************

        Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

        Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

        "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." Matt. 5:17

        Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.

        Siunausta ja Herran rauhaa !


      • Rakkaat USKON siskot ja veljet !

        Jumala SANOO . . .

        . . . JOS jollakin on KORVAT KUULLA . . . hän KUULKOON . . . !

        . . . PUHDISTAKAA LAMPPUNNE . . . ;)

        .

        Evankeliumi Markuksen mukaan, Mark. 4: 21-23 ---> Sanan oikea kuuleminen

        Jeesus sanoi: "Ei kai lamppua sitä varten tuoda huoneeseen, että se pantaisiin vakan alle tai vuoteen alle? Lampunjalkaanhan se pannaan! Kaikki kätketty on olemassa vain ilmi tuotavaksi, salassa oleva vain siksi että se tulisi julki. Jos jollakin teistä on korvat, hän kuulkoon."

        ---------------------------------------------

        10 Neitsyttä on 2 joukkoa

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14145766/10-neitsytta-on-2-joukkoa

        ---------------------------------------------------------------------------------

        Siunausta ja Herran rauhaa !


    • Herätyys

      Ei vain meinaa alkaa löytymään niitä muita, Kirstuksen Jesuksen kikkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maallse suolaksi rittävällä tavalla, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten sekä avustajiksi.

      Niitä; tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti / laittomasti touhuista ja politiikasta ULOS, irtisanoutuviksi, sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväkseme luomalle hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoitteella, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttuja.

      "Löytänekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

      Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe