Ateisti pelkää todisteita

Missä ovat todisteet Jumalasta? kysyy ateisti. Vastaus: Ne ovat ateismin ulkopuolella. Ateismin sisältä et voi löytää todisteita. Ensin täytyy luopua ateismista. Ateismi on kuin betonibunkkeri, jonka sisään ateisti on vetäytynyt, jotta todisteet Jumalasta, jotka tulevat kuin luodit, eivät vain vahingossakaan osuisi häneen.

Ateisti pelkää kuolemakseen todisteita Jumalasta. Siksi hän on antanut Jumalalle "porttikiellon" tulla hänen elämäänsä. Hän ei halua tunnustaa, että Jumala on olemassa ja siksi hän ei koskaan etsi Jumalaa sieltä mistä Hänet voidaan löytää, vaan sieltä, mistä Häntä ei voida löytää.

Ateisti on kuin etsijä, joka ei halua löytää etsimäänsä kohdetta. Hän on kuin ihminen, joka yrittää löytää kokkia herneketosta. Kun kokkia ei sieltä löydy, hän riemastuneena sanoo, että kokkia ei ole olemassa. Hän nauttii siitä, että voi "todistaa", että kokkia ei löytynyt sieltä, mistä häntä ei pitäisikään löytyä.

Tai hän on kuin henkilö, joka purkaa Ford-merkkisen auton pikku osiin ja yrittää etsiä sieltä todistetta auton suunnittelijasta, Henry Fordista. Kun todisteita Henry Fordista ei löydy, hän voitonriemuisesti julistaa: "Henry Fordista ei ole ainuttakaan todistetta. Häntä ei ole koskaan ollut olemassakaan."

Tätä samaa logiikkaa ateisti käyttää todistaakseen, että Jumalaa ei ole olemassa.
Jeesus: "Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kun minun kauttani." (Joh.14:6)

66

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Ateisti pelkää kuolemakseen todisteita Jumalasta. Siksi hän on antanut Jumalalle "porttikiellon" tulla hänen elämäänsä."


      Kuten mitä?

      Puhuvia käärmeitä, aaseja vai viidakon keskelle loihdituista valkoihoisesta pariskunnasta. Vai Eliaan lentävistä vaunuista?

    • eqwewerty6353

      Mark5, olet täysi nolla! Lopeta juominen ja niiskaise PALLIHIKEÄSI niin tulet Jeesuksen Omaksi!

      • tavoite.sinulle

        Lopeta kommentointi ja vaikutat melkein normaaliälyiseltä.


      • tyuityuityui

        Amen! Pallihiki on annettu ihmiskunnalle siunaukseksi Jumalan armosta, halleluja! Sen haistelu on oikea tie, joka taivaisiin vie!


    • Uskallatko kertoa mitä aineita vedit, ennen kuin hyväksyit ne todisteet? Ja kuinka paljon.

    • Jumalaltasi puuttuu ammattitaito ja kunnon markkinointiosasto. Jos hän osaisi asiansa, kaikki uskoisivat Häneen eikä muita jumalia ja epäjumalia olisi. Voimme vain päätellä, että paholainen on taitavampi (varsinkin kun muistetaan, miten hyvin uskovat tuntevat hänenkin ajatuksensa).

      Sanohan aivan rehellisesti (sinähän olet tietenkin kunnon kristittynä aina vankkumattoman rehellinen), luuletko että saat näillä palstoilla ketään lähtemään Jumalaa etsimään? Vai suollatko näitä aloituksiasi vain pitääksesi oman uskosi pystyssä?

      • "kaikki uskoisivat Häneen eikä muita jumalia ja epäjumalia olisi."

        Eikä olisi myöskään ateisteja vaan ateistit saattaisivat olla tällöin antiteistejä.

        Uskovan pitäisi sitä Raamattua selatessaan ymmärtää, ettei hänen Jumalansa teot Raamatussa ole kaikki hyviä tekoja (uskova jättää lukematta ne kohdat yleensä Raamatusta?), koska sen nyt tietää jo päättelemällä ilman että ois Raamattua koskaan lukenut.


    • kehäpäätelmäkehä

      Eli uskon saa, kun päättää alkaa uskomaan.

      Eikä hihhuli idiootti koskaan tajua mikä tuossa kehäpäätelmässä mättää, koska kehäpäätelmä on ainoa päätelmä johon hihhuli kykenee. Säälittävää, todella.

      • Tämä keskustelu on jo käyty. Ei auta, että päättää alkaa uskomaan, vaan pitää alkaa uskomaan, että voi alkaa uskomaan.

        Katsos kun uskoon tulee, kun rukoilee. Mutta tietysti pitää ensin olla uskossa, että se toimii... Onhan todistettu tieteellisestikin, että rukouksesta ei ole hyötyä, jos sen havaitsee joku ei-uskovainen.


      • ette.uskalla.toimia

        " Eli uskon saa, kun päättää alkaa uskomaan. "

        - tuon huonompaa selitystä ei kyllä ole olemassakaan.
        Ei kukaan ihminen tule uskovaiseksi silleen, että "päättää alkaa uskomaan", se on täysi mahdottomuus.


        " Eikä hihhuli idiootti koskaan tajua mikä tuossa kehäpäätelmässä mättää, koska kehäpäätelmä on ainoa päätelmä johon hihhuli kykenee. Säälittävää, todella. "

        -säälittävä oli tuo sinun määritelmäsi uskoontulosta.

        Ei minusta olisi koskaan tullut uskovaa, jos olisin itse koettanut saada itseäni uskomaan, uskon puristaminen omasta itsestään ei onnistu, tai puristaminen onnistuu, muttei se tuota tulosta.

        Jos haluat päästä tietämään onko Jumala olemassa, vai ei / löytää uskon se on hyvin yksinkertaista ja helppoa.

        Sano ääneen vilpittömästi:

        Jumala, jos olet olemassa, anna synnit anteeksi ja ota omaksi lapseksesi.

        - noin minä sanoin ja usko syttyi, tai tuli minuun, ei sitä voi kummemmin selittää. Omaa puristusta, yritystä siinä oli 0%.

        Luulisin, ettet uskalla niin tehdä, ainakaan tosissasi?

        Huomaa:
        Olin ateismia hyvin lähellä, en tiennyt, onko Jumalaa, vai ei. Joten sanoin; jos olet olemassa....

        Ette todellisuudessa uskalla antautua etsimään vastausta ko. kysymykseen.


    • glupsis.ja.pöö

      Haista sinä Markki pee. Ateisti nimenomaan haluaa todisteita, mutta sinä saamarin surkimus et pysty niitä esittämään.

      • puhuvaasi

        Ateistithan ovat potentiaalisia uskovaisia,kunvain vahvat todisteet löytyvät.
        Siinä on hihhuleille haastetta1


    • fda

      Johan olen kertonut, että uskonhypnoosilla saavuttaa todisteet mistä tahansa jumalasta. Siinä on vaan koukku, että sellainen jumala ei ole muualla kuin oman päänsisällä.

    • A.Teisti

      En pelkää todisteita, anna tulla vaan!
      Mutta luulen, että ne todisteet ovat vain pääsi sisällä olevia kuvitelmia...

    • DRHouse

      "Missä ovat todisteet Jumalasta? kysyy ateisti. Vastaus: Ne ovat ateismin ulkopuolella. Ateismin sisältä et voi löytää todisteita. Ensin täytyy luopua ateismista. Ateismi on kuin betonibunkkeri, jonka sisään ateisti on vetäytynyt, jotta todisteet Jumalasta, jotka tulevat kuin luodit, eivät vain vahingossakaan osuisi häneen."

      Ei, vaan sinulla on mielipide että jumala olisi olemassa. Todisteita sellaisesta puolestaan ei ole. Tosin luotivertauksesi on taas osoitus teidän uskovien väkivalta fantasioinnista.

      "Ateisti pelkää kuolemakseen todisteita Jumalasta."

      Miten olematonta muka voisi pelätä?

      " Siksi hän on antanut Jumalalle "porttikiellon" tulla hänen elämäänsä. "
      Ja tämä estää kaikkivoipaa olentoa miten?

      "Hän ei halua tunnustaa, että Jumala on olemassa ja siksi hän ei koskaan etsi Jumalaa sieltä mistä Hänet voidaan löytää, vaan sieltä, mistä Häntä ei voida löytää."

      Vaikka mistä etsisit, et sitä jumalaa löydä, se kun on satuhahmo.

      "Ateisti on kuin etsijä, joka ei halua löytää etsimäänsä kohdetta. Hän on kuin ihminen, joka yrittää löytää kokkia herneketosta. Kun kokkia ei sieltä löydy, hän riemastuneena sanoo, että kokkia ei ole olemassa. Hän nauttii siitä, että voi "todistaa", että kokkia ei löytynyt sieltä, mistä häntä ei pitäisikään löytyä."

      Taidat olla vähän tyhmä?

      "Tai hän on kuin henkilö, joka purkaa Ford-merkkisen auton pikku osiin ja yrittää etsiä sieltä todistetta auton suunnittelijasta, Henry Fordista. Kun todisteita Henry Fordista ei löydy, hän voitonriemuisesti julistaa: "Henry Fordista ei ole ainuttakaan todistetta. Häntä ei ole koskaan ollut olemassakaan.""

      Henry Ford ei ihan lähiaikoina ole autoja suunnitellut... Lisäksi meillä on todisteet hänen olemassaolostaan. Toisin kuin jumalasta.

    • Teuvoo

      Tekijä, sekä suunnittelija ovat kaksi ihan eri asiaa.
      Aloittaja jälleen osoittaa typeryytensä 5 ÄO , kuten ennenkin.

    • >Tai hän on kuin henkilö, joka purkaa Ford-merkkisen auton pikku osiin ja yrittää etsiä sieltä todistetta auton suunnittelijasta, Henry Fordista. Kun todisteita Henry Fordista ei löydy, hän voitonriemuisesti julistaa: "Henry Fordista ei ole ainuttakaan todistetta. Häntä ei ole koskaan ollut olemassakaan."
      Miksi aina vetoat tällaisiin esimerkkihenkilöihin, joiden tapaisiakaan ei ainakaan psykiatristen sairaaloiden ulkopuolella ole olemassa?

      • fda

        Niin, helpompi on löytää ihmisiä jotka ajattelevat banaanin todistavan jonkun jumalan luomistyöstä ajattelematta, että ihminenhän sen jalosti...


      • heh-heh-heh-

        "Miksi aina vetoat tällaisiin esimerkkihenkilöihin, joiden tapaisiakaan ei ainakaan psykiatristen sairaaloiden ulkopuolella ole olemassa?"
        Omasta elinympäristöstään on helpoin keksiä esimerkkejä?


    • Onpas sulla tulkintatapa siitä mitä ateisti pelkää. Uskovat pelkäävät esimerkiksi homoseksuaaleja kaupan kassajonossa, että joku saattaisi työntää vielä kalunsa tuhkaluukusta sisään.

      • kristityn.pelko

        Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona. Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta.

        Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa.


      • kristityn.pelko kirjoitti:

        Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona. Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta.

        Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa.

        Onkos tänään joku trolli-torstai?


      • minusta.uskottavaa
        marathustra kirjoitti:

        Onkos tänään joku trolli-torstai?

        Miten niin? Ihan täyttä asiaahan tuo kirjoitus oli.


      • Ateisti1982EiKirj
        kristityn.pelko kirjoitti:

        Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona. Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta.

        Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa.

        "Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta."

        En harrasta enää itsepuolustuslajeja. Miten se Jumalasi puolustaa sua kadulla hyökkääjää vastaan.Yhtälailla kristitytkin nauttivat seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta, varsinkin Lestadiolaisten keskuudessa. Oletko tietoinen, että avioliitossa eläneetkin rikkovat toistensa seksuaalista koskemattomuutta, joista tehdään rikosilmoituksia poliisille? Sinustahan avioliitossa kaikki seksuaalisuus on sallittua, mutta niinhän se ei ole!

        "Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa."

        Marssi Vatikaanivaltioon sitten täältä Suomesta, jollei demokratia sulle kelpaa!


      • A.Teisti
        kristityn.pelko kirjoitti:

        Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona. Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta.

        Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa.

        >>"...koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta."
        Oletko sinä hullu vai pelleiletkö? Useimpien ateistien moraali on korkeampi kuin keskiverto uskisten ja ihan vain siksi, että he rakastavat moraalia (enemmän kuin moraalitonta jumalaa).


      • A.Teisti
        minusta.uskottavaa kirjoitti:

        Miten niin? Ihan täyttä asiaahan tuo kirjoitus oli.

        Asiaa?! Tuohan oli selvästi vainoharhaisen mielisairaan ihmisen kirjoitusta...


      • fda
        kristityn.pelko kirjoitti:

        Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona. Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta.

        Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa.

        "Uskova homoseksuaali ei varmasti tekisi sellaista, mutta uskovana en voi luottaa ateisteihin, joiden moraalikäsitystä pidän erittäin heikkona."

        Ateistit tunnetusti ovat moraalisempia kuin uskovaiset.

        "Ateistit harrastavat Krav magaa ja taistelulajeja sekä vapaaottelua, koska pitävät väkivallasta ja pelkään, että sellaiset ihmiset nauttivat myös muiden seksuaalisen koskemattomuuden rikkomisesta."

        Päinvastoin. Väkivaltaisuus on syy miksi en pidä uskonnoista. Kristinusko on sentään nykyään melko kesyä, mutta miekkalähetyksen aikaan teikäläiset pudottelivat päitä ja myöhemminkin.

        "Yhteiskunta olisi turvallisempi paikka, jos kaikki olisivat oikeita uskovaisia. Poliisitkin joutuisivat työttömiksi, mutta heille löytyisi varmasti tehtäviä seurakunnissa."

        Miksei pakotetusti lähes 100% luterilaisessa Suomessa ollut niin turvallista kuin nyt on?


    • CthulhuFtagn

      Jumala on niin kova jäbä ettei sen tarvitse näkyä, kuulua tai olla edes olemassakaan.

      Sitä paitsi miksi uskoisin jonkun aramealaisen puusepän elämänohjeisiin, sehän oli joku ählämi?

      Uskovaiset ovat olleet väärässä koko ajan , suurin jumala on CTHULHU

    • "Ne ovat ateismin ulkopuolella. Ateismin sisältä et voi löytää todisteita. Ensin täytyy luopua ateismista."

      Mitä sanot meistä, jotka ovat joskus tulleet uskoon ja pitkän uskossaolon jälkeen alkaneet vähän kerrallaan epäilemään uskovien oppia Jumalasta? Mitä syvemmin asiaan perehtyi, sen tyhjemmältä väitteet alkoivat näyttää. Haluttomuudesta uskoa ei varmasti ole meidän kohdallamme ollut kysymys. Ainakin omalla kohdallani kysymys oli haluttomuudesta luopua totaalisesti oman järjen käytöstä. Ainakin nuoren maan kreationistille se vaade on melkoisen ehdoton.

      • mieti.tarkoin.elämääsi

        Kyllä se nimenomaan on haluttomuutta, jota yrität syyllisyydentunnossasi nyt selittää muuksi. Ei onnistu. Jumala näkee sielusi ja tietää sen pimeyden. Anna Herran valon valaista sisimpäsi ja katso siinä valossa itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Näky on raadollinen ja paha ja saa sinut varmasti itkemään, mutta se puhdistaa sinut ja jonain päivänä voit kulkea autuaiden joukossa.


      • mieti.tarkoin.elämääsi kirjoitti:

        Kyllä se nimenomaan on haluttomuutta, jota yrität syyllisyydentunnossasi nyt selittää muuksi. Ei onnistu. Jumala näkee sielusi ja tietää sen pimeyden. Anna Herran valon valaista sisimpäsi ja katso siinä valossa itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Näky on raadollinen ja paha ja saa sinut varmasti itkemään, mutta se puhdistaa sinut ja jonain päivänä voit kulkea autuaiden joukossa.

        Olen itsekin saarnannut ihmisille parannusta. Et varmaan osaa edes kuvitella, kuinka ontolta tuollainen kommentti nykyisin minusta näyttää. Silloin en todellakaan ollut haluton uskomaan, kuten väitit. Nykyään minulla taas ei ole väittämääsi syyllisyydentuntoa, koska en näe mitään syytä sellaisen. Kommenttisi on ilmeinen defenssi sille, että pelkäät uskosta luopumista itsesi tai kavereittesi kohdalla. Jollainhan sinun pitää se yrrittää selittää.
        Fundamentalistiaikana miltei mikä tahansa saattoi olla synti. Riippui ihan keneltä kysyi. Nyt väitteesi raadollisuudestani ja pahuudestani tuntuu naiivilta hokemalta vailla sisältöä ja kosketusta todellisuuteen.
        Minun puolestani saat ihan vapaasti rypeä synnintunnossasi, mutta turha sinun on muilta vaatia samaa. Olen tasapainossa itseni, läheisteni ja sosiaalisen yhteisöni kanssa ja se riittää minulle.


    • epikuroseikirj

      Onko kiinalaisia todella olemassa? Meillä monella on härpäkkeitä pilvin pimein joista löytyy teksti: Made in China. Taitaa useasta Raamatustakin löytyä sama teksti, jolloin asia saa jumalallisen vahvistuksen.
      Lisäksi voin ostaa lentolipun ja mennä Kiinaan ja katsoa onko se härpäpe tehty siellä. Menen siis Kiinaan ja fapriikkiin. Siis mitään epäselvää ei ole.

      >>>"Henry Fordista ei ole ainuttakaan todistetta. Häntä ei ole koskaan ollut olemassakaan."<<<

    • "Ateisti pelkää todisteita"

      Ei pelkää. Sinä et vain ymmärrä, mitä todiste tarkoittaa. Epäloogiset väittämäsi eivät ole todisteita vaan näyttävät ainoastaan harhaluulosi.

    • KazuKa

      Onko todiste sinun jumalasta se, että monet lapset joutuvat pappien raiskaamiksi?

      On pakko arvailla, koska sinä et suostu antamaan todisteita jumalasi olemasaolosta.

    • A.Teisti

      Arvoisa aloittaja, missä ne sinun todisteesi viipyvät? Anna vain tulla rohkeasti... :)
      (Vaikka yksi kerrallaan niin voidaan sitten arvioida niitä.)

      • Ehkäpä Jaakob uskovaistyyliin arkailee esittää niitä todisteita, jotka kemiallisten aineiden väärinkäytön ja henkisen aivopesun jälkeen tuntuivat silloin n i i n itsestäänselviltä. Kun uskonveli jaksoi kärsivällisesti, väsyksiin asti selittää Raamatun säkeitä ja joita hän luki niin, että ne jäivät muistiin ehkäpä loppuiäksi.


    • MNHGFREWE4567890

      LOPETTAKAA HOMOSTELUT, TE JOTKA ETTE USKO JUMALAAN!

      • A.Teisti

        Minä en usko Jumalaan enkä ole koskaan homostellut! Olikos sinulla todisteita Jumalasta vai muutenko vain soitat poskeasi?


    • "Missä ovat todisteet Jumalasta? kysyy ateisti. Vastaus: Ne ovat ateismin ulkopuolella. Ateismin sisältä et voi löytää todisteita. Ensin täytyy luopua ateismista. "

      Tässä vaiheessa vielä ajattelin että tulet vetoamaan siihen että ateismi estää Jumalasta todisteiden näkemäisen koska ilman uskoa kyseisiä todisteita ei näe jota monet tervejärkisemmät uskovat käyttävät argumenttina mutta olisihan se pitänyt arvata että laitat taas samaa jumalfobiaroskaasi joka on kumottu moneen kertaan ja jonka levittämistä kuitenkin jatkat koska et muuta osaa.

      "Ateismi on kuin betonibunkkeri, jonka sisään ateisti on vetäytynyt, jotta todisteet Jumalasta, jotka tulevat kuin luodit, eivät vain vahingossakaan osuisi häneen."

      En minä pelkää uskoa Jumalaasi vaan kyse on siitä että minulle Jumalasi olemassaolo on yhtä uskottava väite kuin väiiteet joulupukin tai sen kuuluisan lentävän spagettihirviön olemassaolosta. Jumalasi ei ole edes Jumalista se jonka olemassaoloa pidän todennäköisimpänä joten ateismin hylkääminen ei johtaisi minun kohdallani Raamatun Jumalaan uskomiseen.

      Ja kuten olen sinulle miljoonaan kertaan sanonut, miksi pakoilla Jumalaa ateismin taakse kun voi yhtä hyvin pakoilla Jumalaa jonkun muun jumalallisen tahon selän taakse? Miksi luopua jumalista kun voi valita sellaisen Jumalan itselleen jossa on kaikki kiva mitä itse haluaa eikä mitään ikävää mitä esim. Raamatun Jumalassa on?

      Raamatun Jumalan pakoilu ei siis mitenkään vaadi ateismia joten miksi myöskään alkaa ateistiksi sen takia.

      "Ateisti pelkää kuolemakseen todisteita Jumalasta. Siksi hän on antanut Jumalalle "porttikiellon" tulla hänen elämäänsä. Hän ei halua tunnustaa, että Jumala on olemassa ja siksi hän ei koskaan etsi Jumalaa sieltä mistä Hänet voidaan löytää, vaan sieltä, mistä Häntä ei voida löytää"

      Mistä se Jumala sinusta voidaan löytää? Raamatustako? Usko pois, monet ateistit ovat etsineet Jumalaa sieltä. Ja monet ateistit ovat nimenomaan kutsuneet hyvin paljon Jumalaa mutta ilman vastausta ovat jääneet.

      Mutta tietenkin oletat että valehtelen, joka onkin taas sitä kuuluisaa kristittyjen lähimmäisenrakkautta, syytät ihmistä jota et tunne valehtelijaksi vaikka todellisuudessa toinen on täysin vilpitön ja täten pahimmillaankin vain erehtynyt.

      Ja se on tuo viattomien syyttäminen valehtelijoiksi joka parhaiten nimenomaan todistaa ettei sanomasi edusta Jumalaa.

      "Tätä samaa logiikkaa ateisti käyttää todistaakseen, että Jumalaa ei ole olemassa."

      Vaikka joku ateisti näin toimisikin, se on silti järkevämpää kuin sinun logiikkasi jonka mukaan jokainen joka sanoo ettei usko Jumalaan on valehtelija.

      Mitä luulet Jumalasi tykkäävän siitä että syytät rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä valehtelijoiksi?

    • voi.hallelujaa.sentäs

      Henry Ford on oikeasti elänyt henkilö. Jumala on uskovaisten potaskaa.

      • nhgfdeswertyui

        Mitä mukavaa on jauhaa paskaa pv toiseen, ateistit, kysyn minä?


      • voi.hallelujaa.sentäs
        nhgfdeswertyui kirjoitti:

        Mitä mukavaa on jauhaa paskaa pv toiseen, ateistit, kysyn minä?

        Tuottaako ihmisten hoopottaminen uskovaisille tyydytystä? Kysyn minä. Kaikki ovat Pirkko Jalovaaroja, jotka huijaavat toisiaan "ihmeparantumisilla" ja muulla sonnalla.


      • nbgfdsdertyui
        voi.hallelujaa.sentäs kirjoitti:

        Tuottaako ihmisten hoopottaminen uskovaisille tyydytystä? Kysyn minä. Kaikki ovat Pirkko Jalovaaroja, jotka huijaavat toisiaan "ihmeparantumisilla" ja muulla sonnalla.

        Puhut vain omista himoistasi!


      • Epäjumalienkieltäjä
        voi.hallelujaa.sentäs kirjoitti:

        Tuottaako ihmisten hoopottaminen uskovaisille tyydytystä? Kysyn minä. Kaikki ovat Pirkko Jalovaaroja, jotka huijaavat toisiaan "ihmeparantumisilla" ja muulla sonnalla.

        <>

        Luulisin, että tuottaa. Monen uskovan kirjoituksista (kuten tämän ketjun aloituksesta) heijastuu maaninen tarve todistaa itselle, että oma usko on oikea. Kirjoittajaa kalvaa selvästi epäilys. Mikä olisi parempi tuki omalle ajatusrakennelmalle kuin se, että joku toinen uskoo sen. En olekaan ihan hakoteillä, kun joku toinenkin uskoo selitykseni.


      • voi.hallelujaa.sentäs
        nbgfdsdertyui kirjoitti:

        Puhut vain omista himoistasi!

        Taas uskovaisen vale. Kirjoitin nimenomaan jeesuspellejen uskomuksista ja heidän tyylistään tyydyttää sairaita himojaan.


    • A.Teisti

      No hyvänen aika, anna nyt tulla ne todisteet! Miksi et voi niitä kertoa?
      Onko aloittaja vajonnut takaisin koomaan vai onko tullut jumalanpelko valehtelusta? Ainahan se on sama juttu, jos kreationistiltakin kysyy, miten luominen tapahtuu, niin eipä kuulu vastausta...

      • nbgfdsawer56789

        Raamattu todistaa sen mikä on tarpeellista, enemmänkin!
        Kommentoija alkaa vaan lukemaan sitä, vähemmän tarvitsee kysellä!


      • A.Teisti
        nbgfdsawer56789 kirjoitti:

        Raamattu todistaa sen mikä on tarpeellista, enemmänkin!
        Kommentoija alkaa vaan lukemaan sitä, vähemmän tarvitsee kysellä!

        Raamattuhan nyt ei todista mitään, pelkkää sekopäistä höpinää...
        Jonkun uskiksen pitää nyt antaa ne todisteet tai lopettaa ateistien haukkuminen...


      • voi.hallelujaa.sentäs
        nbgfdsawer56789 kirjoitti:

        Raamattu todistaa sen mikä on tarpeellista, enemmänkin!
        Kommentoija alkaa vaan lukemaan sitä, vähemmän tarvitsee kysellä!

        "Raamattu todistaa sen mikä on tarpeellista, enemmänkin!"

        Totta. Raamattu todistaa sen kirjoittajat ja heidän juttuihinsa uskovat sairaiksi idiooteiksi.


    • ressu1

      uskon odiniin siitä on enemmän todisteita..jumla lupasi ilmestyskirjan tapahtumat ja muut mamabo jambo jutut....jeeusksen uuden tulemisen jne....odin lupasi tappaa jääjättiläiset...ja niitä ei näy missäänn...ODIN

      • nhgfdsdtyui

        erev tov!


    • näinseon

      Miksi uskovaiset argumentoivat jumalaan uskomisen autuutta noin toivottoman alkeellisesti. Esittäkää nyt edes kerran jotain kunnollista ja jämäkkää, kun kerran olette ryhtyneet jumalan myyntimiehiksi. Mutta ettehän te pysty. Mielikuvitusolentoa on huono ruveta markkinoimaan.

      • hgfdsasertyuio

      • näinseon

        Osaan lukea niinkuin varmaan sinäkin. Mutta kaikki onkin kiinni luetun ymmärtämisestä.


    • Epäjumalienkieltäjä

      Taas uskova heijastaa omat pelkonsa ja ajtuksensa sangen läpinäkyvästi ateisteihin.

      <>

      Miksi pelkäisi? Ei ateismi lupaa mitään taivaspaikkaa ja ikuista autuutta, jos säilyttää ateistisen vakaumuksen. Sen sijaan uskova tietenkin pelkää helvettiä. Hän uskoo, että jos hän antaa järjelle ja logiikalle vallan ja suostuu tarkastelemaan kriittisesti uskoaan, hän joutuu helvettiin ja menettää taivastonttinsa. Siksi uskovan täytyy vaalia rakentamaansa kuplaansa, jonka ulkopuolelle on suljettu kaikki hänen uskoaan uhkaava.

      Monen uskovaisen täytyy tehdä jatkuvasti aktiivista työtä uskonsa puolustamiseksi. Uteliaisuus on ihmisen lajityypillinen ominaisuus, mutta sille pitää asettaa rajat, ettei uteliaisuus, sen tuoma uusi tieto ja logiikka murra uskovaisen vaalimia dogmeja. Uskovainen ei saa etsiä uutta ja siksi hänen täytyy todistella itselleen että hän tietää jo kaiken.

      • yiyigiyg

        Amen, ja tykkäysnappi.


      • jhgrewqert6y7o

      • uygygigio
        jhgrewqert6y7o kirjoitti:

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/

        Pitääkö tulla vielä sitä lukemaankin, HÄH

        http://tulevaisuus.org/koraani/koraani.php

        Pitääkö tulla itse sulle lukemaankin, HÄH.

        Tuollainen ei ole keskustelua mistään, vaan vain ja ainoastaan täyttä oman ymmärtämättömyytesi julistusta. Hemmetti mistä teitä järkijättösiä vajakkeja sikiää.


    • roomankeisarijippiaijee

      Jeesus: "Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kun minun kauttani." (Joh.14:6)
      --> Se mitä jeesus edustaa..henkisyyttä..jeesus tuli vapauttaan ihmiset eli mitä sinä aikana kutsuttiin synniksi eli kaikkea sitä mikä ei edistä henkistä kasvua. Jumala edustaa sitä että ihmiset oppivat elämään muuta kuin ajatellen itseään eli usko johonkin suurempaan.

      Jeesus oli henkinen opettaja ja ihmiset ymmärsivät hänet väärin ja siitä lähtien ovat tapelleet hänen opetuksistaan. Eli uskonnossa ja jumalassa ei ole kyse muusta kuin siitä että uskovaiset tappelevat keskenään siitä kenen tapa on paras ja kenen usko on ainoa oikea..vai miten selität sen että uskonnon nimeen tapetaan ihmisiä ja huudetaan jumalaa kun pommit paukkuvat. Ihmiset ovat itse pilanneet sen tarkoituksen mikä uskonnoilla oli kun ne maailmaan tuli.

      Kun ihminen ei ole "heikko" eli ei ole täydessä tasapainossa itsensä kanssa hän tarvitsee jotain suurempaa avuksi ja tällöin hän päätyy uskoon..suurin osa ihmisistä päätyy uskomaan kun elämässä on jokin hätä. Hyvän itsetunnon ja itsetuntemuksen omaava ihminen ei tarvitse muita lohduttamaan häntä (toisia ihmisiä toki koska kukaan ei selviä yksin tästä elämästä)

    • Justiinsajatotuusontässä

      Jumalahan todistaa jos joku ateisti kysy aidosti Häneltä. Oletko olemassa. Muuten se käy .Niin kuin on käynyt jokaiselle ateistille , että kuolinvuoteella hän ei ole ateisti enää. Kaikki uhot on ohi ja pelko mitä tulevaisuus tuo tulleessa saa hänet ulvomaan AUTA MINUA, MINÄ HUKUN.

      • DRHouse

        Niin. Noinhan se teidän uskovien mielikuvituksessa menee. Totuus on vaan toinen...


      • näinseon

        Tuoko on sinun mielestäsi aitoa kristillisyyttä, että yrität pelotella ateistia kristityn asein . Ateisti joka on varmasti selvittänyt itselleen ateisminsa syyt paljon syvemmin kuin kristitty ikinä pystyy selvittämään oman uskonsa syyt. Kuoleman pelko, pelkuruus ylipäätään, on uskomisen ainoa syy.


      • näinontotuus
        DRHouse kirjoitti:

        Niin. Noinhan se teidän uskovien mielikuvituksessa menee. Totuus on vaan toinen...

        Näytät sitten yhden ateistin jolla on rauha kun se on kuolinvuoteilla.


      • DRHouse
        näinontotuus kirjoitti:

        Näytät sitten yhden ateistin jolla on rauha kun se on kuolinvuoteilla.

        Tulee aika montakin mieleen... Itseäni esmes ei pelota kuolema niin yhtään. Et muutenkaan voi todistaa valheellista lausumaasi.


      • näinontotuus
        DRHouse kirjoitti:

        Tulee aika montakin mieleen... Itseäni esmes ei pelota kuolema niin yhtään. Et muutenkaan voi todistaa valheellista lausumaasi.

        Ahaa sä olet ollut kuolinvuoteella ? Muukin mitä kirjoitat on valhe !


    • näinseon

      Ateistina ei kuolema minua pelota, ei nyt eikä myöhemminkään. Kaikkien täältä on joskus lähdettävä ja maaksi muututtava, sille ei kovinkaan uskova voi mitään. Mutta jos uskominen lievittää kuolemanpelkoasi, niin usko vaan. Mutta ajanhukkaa se on. Itselleen uskottelemista. Lapsellista touhua. Mutta sitä uskovat ovat, lapsia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      197
      4901
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      3037
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      140
      2363
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2344
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1982
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1556
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1482
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1393
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe