50v sitten punapäinen naispappi ei olisi totta

mitäseuraavaksi

Kristinuskon alamäki sen kun jyrkkenee.

26

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jari-pekka--65

      Papilla tarkoitat kai seurakunnan paimenta. Jumalalla on ihan syynsä, miksi mies asetettiin seurakunnan paimeneneksi. Ei siksi, että mies olisi jotenkin parempi. Ei todellakaan siksi, vaan syy on ihan toinen.

      Pukeutumisessa uskovalla on vapaus. Vapaus Jeesuksessa. Sä voit pukeutua, miten tahdot, kunhan se, mikä susta ensin huomataan on Jeesus. Raamattu sanoo, että vapaus ei saisi olla yllykkeenä lihalle.

      Jeesuksen oma ottaa pukeutumisessaan huomioon myös kanssaihmiset. Erioten ne, joita esim paljastava pukeutuminen kiusaa.
      Jeesuksen oma ei tahdo aiheuttaa kanssaihmisissä mitään lihallisia himoja, joita määrätynlainen pukeutuminen voi ehkä aiheuttaa.

      Tässä Pyhä Henki auttaa ja tästä ei tule mikään laki, eikä kenenkään tarvi eikä pidä kulkea missään kaavussa. Meikkaaminen, korvikset ja nätti pukeutuminen on ihan ok, kunhan Jeesus on se ensimmäinen joka nähdään.

      Ei kristinuskolla ole alamäkeä. Alamäki on uskonnollisuudessa ja se kyllä jyrkkenee koko ajan.

      • 5 Moos 22:

        11 Älä pue yllesi vaatetta, joka on kudottu kahdenlaisista langoista, villaisista ja pellavaisista sekaisin.

        Oletko j-p tsekannut vaatetuksesi?


      • jari-pekka--65

        Nyt tsekkasin vaatteeni ja näissä ei ole villat ja pellavat sekasin, mutta sellasia voi löytyä ja niitämitä on, niitä käytän.

        Ei nyt enää yli kahteentuhanteen vuoteen ole kenenkään uskovan lain alla tarvinnu olla. Jotku silti tahtoo ja väsyttää itsensä.

        Jumala kirjoitti kokonaan uuden lain Jeesuksesssa meidän sydämiimme. Elämän Hengen laki Jeesuksessa Kristuksessa. Eli Pyhä Henki, joka kertoo meille oikean ja väärän.


        Se ensimmäinen laki vain osoittaa, että olemme syntisiä ja tarvitsemme Jeesusta. Se "kasvattaa meidät Kristukseen", niin kuin Raamattu sanoo.

        Sitten kun olemme Kristuksessa, niin emme ole enää kasvattajan alaisia, vaan olemme Hengen alla. Uusi laki, Elämän Hengen laki, eli Pyhä Henki on se, joka ohjaa, opastaa, neuvoo, kehoittaa ja nuhtelee meitä.

        Se nuhtelukin on Rakkautta. Se ei ole moitetta ja alaspainamista, vaan ihan jotain muuta. Kaikki, joita Pyhä Henki on nuhdellut, kyllä tietävät, mitä tarkoitan.


      • Jumalaonkuollut

        Minulle ei kyllä tule ensimmäisenä mieleen jeesus naista katsoessani. Sairas tapa ajatella!


      • sehän.se.on
        Jumalaonkuollut kirjoitti:

        Minulle ei kyllä tule ensimmäisenä mieleen jeesus naista katsoessani. Sairas tapa ajatella!

        Siinäpä se ongelma voi monilla olla, kirkkoon menevän olisi syytä vähän miettiä mitä laittaa ylleen...!


      • >Sä voit pukeutua, miten tahdot, kunhan se, mikä susta ensin huomataan on Jeesus.
        Tampereella näkee usein ihmisiä, joiden pukeutuminen viestii jo kauas, että Jeesus on profeetta.


    • jopitkäänuskossa

      Ja kun sattuu joskus käymään niin, että jo syntymässään joku saa punaisen tai kiharan tukan. Tunnen perheen, jossa oli 70-luvulla paljon lapsia, suurin osa heistä tyttöjä. Osalla näistä tytöistä oli äidiltä perittynä erittäin punaruskea hiusten väri. Kun se oli tullut syntymälahjana niin se puki kantajiaan, koska sointui ihon väriin. Kuitenkin muutamalle tytölle hiusten väri oli kiusana, kun tuntemattomat moralisoivat heitä värjäämisestä ja koreilun hengestä.
      Miten typerä voi ihmismieli olla. Kyllä Raamattu antaa meille vapaat kädet pukeutumiseen ja ulkoisen lookin suhteen, kun vain motiivi pysyy puhtaana. Ei saa tietoisesti yrittää olla muita kauniimpi, rikkaampi, vietellä....

      • ajattele.tällaista.asiaa

        Ehkä kaikki eivät ymmärrä että on niitä jotka helpommin sortuvat syntiin, ja heikoimmat uskon etsijät saattavat mennä kapakkaan tai jonnekkin, joten olisi kiva jos vähän mietittäisiin muitakin, ettei minikhameessa mentäisi sinne kirkkoon!


    • Heippa

      Minä olen samaa mieltä kuin jari-pekka. "Ei kristinuskolla ole alamäkeä. Alamäki on uskonnollisuudessa ja se kyllä jyrkkenee koko ajan."
      Usko Kristukseen on edelleen vahvaa, hän on läsnä elämässämme, huomaamme tai emme. Me ihmiset etsimme vapauttajaa elämään monin tavoin. Siksi tarvitaan myös kirkkoa.
      Monet uskonnollisuuden piirteet saavat mennäkin.
      Hyvä viikonloppua toivottelee Päivi-pappi

      • jari-pekka--65

        Mihin me uskovat tarvitsemme kirkkoa? Tarvitseeko Jumala kirkkoa?

        Ei tarvitse, emmekä mekään. Älä ole Päivi minun kanssani samaa mieltä, vaan ole Raamatun kanssa samaa mieltä. Pyhän Hengen kanssa samaa mieltä. Jeesuksen kanssa samaa mieltä. Niin minäkin olen.

        Kaikki uskonnollisuus saa mennä, koska uskonnollisuudella ei ole mitään tekemistä Pyhän Hengen kanssa. Me ei tarvita muuta kuin Jeesus.

        Jumalan siunausta ja hyvää viikonloppua Päiville.


      • Miten te koulutetut ( oletan siis sinut ihan oikeaksi papiksi ) voitte valehdella näin julmalla tavalla seura- ja kuulijakunnalle?

        Tiedät aivan hyvin, että historiallista jeesushahmoa ei koskaan ollut olemassakaan.

        Kristinuskon perusta on tyhjän päällä, kolmiojumalanne on epäjumala ja kaikki hänen jumaluuttaan julistavat ovat osallisia petosrikokseen.


      • on.totuus.olemassa
        he-ma kirjoitti:

        Miten te koulutetut ( oletan siis sinut ihan oikeaksi papiksi ) voitte valehdella näin julmalla tavalla seura- ja kuulijakunnalle?

        Tiedät aivan hyvin, että historiallista jeesushahmoa ei koskaan ollut olemassakaan.

        Kristinuskon perusta on tyhjän päällä, kolmiojumalanne on epäjumala ja kaikki hänen jumaluuttaan julistavat ovat osallisia petosrikokseen.

        Mitä omituista tarkoitat? Minä en oleta tuntemattomista ihmisistä yhtään mitään, en tunne sinuakaan!

        Jeesus on olemassa, ja olen siitä iloinen ja kiitollinen, rukoukset kuullaan!

        En tiedä, mitä palvot, oletko ateisti vaiko joku saatanisti, mutta jotain voisi arvella tuosta kommentistasi...!


      • Pietari-kirjoitti
        on.totuus.olemassa kirjoitti:

        Mitä omituista tarkoitat? Minä en oleta tuntemattomista ihmisistä yhtään mitään, en tunne sinuakaan!

        Jeesus on olemassa, ja olen siitä iloinen ja kiitollinen, rukoukset kuullaan!

        En tiedä, mitä palvot, oletko ateisti vaiko joku saatanisti, mutta jotain voisi arvella tuosta kommentistasi...!

        Pietarin ensimmäinen kirje:

        Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta,
        turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten,
        jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana.

        Sentähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa,
        että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.

        Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,
        sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.

        Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta.

        Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa.

        Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä. Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte,
        vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi.

        Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä".
        Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika, tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne,
        vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan,

        hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten, jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.

        Puhdistakaa sielunne totuuden kuuliaisuudessa vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastakaa toisianne hartaasti puhtaasta sydämestä,
        te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.

        Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Piet.1.html


      • Pietari-kirjoitti kirjoitti:

        Pietarin ensimmäinen kirje:

        Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta,
        turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten,
        jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana.

        Sentähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa,
        että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.

        Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,
        sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.

        Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta.

        Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa.

        Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä. Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte,
        vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi.

        Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä".
        Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika, tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne,
        vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan,

        hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten, jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.

        Puhdistakaa sielunne totuuden kuuliaisuudessa vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastakaa toisianne hartaasti puhtaasta sydämestä,
        te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.

        Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Piet.1.html

        Raamatun sanoissa ei tunnetusti ole yhtään sanaa miltään jumalalta, eikä mikään jumala kykenisi noin sekopäistä opusta edes innoittamaan.

        http://www.argumentti.fi/argumentti/2011/10/jahven-historia/

        https://m.youtube.com/playlist?list=PLB82893A7FE929A2C


      • fda

        Pietarin kirjeistä nykyään tiedetään, ettei se Pietari niitä kirjoittanut. Erityisesti Pietarin toinen kirje on sellainen, että kukaan vähänkään koulutettu tuskin sen autenttisuuteen uskoo. Siellä se kuitenkin on, Rooman kirkon tahdosta. Pappikin lukenut teologiaa sen verran, että tietää mihin tarkoitukseen ne kirjeet on tekaistu ja missä tilanteessa minkä kirkon valtaa pönkittämään.

        Mitä kirjoja Luther olisi halunnut vielä poistaa Rooman Raamatusta:

        "Luther made an attempt to remove the books of Hebrews, James, Jude and Revelation from the canon (notably, he perceived them to go against certain Protestant doctrines such as sola gratia and sola fide), but this was not generally accepted among his followers. However, these books are ordered last in the German-language Luther Bible to this day.[5]

        "If Luther's negative view of these books were based only upon the fact that their canonicity was disputed in early times, 2 Peter might have been included among them, because this epistle was doubted more than any other in ancient times".[1] However, the prefaces that Luther affixed to these four books makes it evident "that his low view of them was more due to his theological reservations than with any historical investigation of the canon".[1]"

        Kuten tekstistä näkyy ei apostolisuus ollut tärkein kriteeri sekään ja Pietarin kirjeiden autenttisuutta on epäilty alusta asti. Se tiedetään, että sama henkilö niitä ei ole voinut kirjoittaa, niin eri sanavarastolla ja tyylillä ne on kirjoitettu.


      • on.totuus.olemassa kirjoitti:

        Mitä omituista tarkoitat? Minä en oleta tuntemattomista ihmisistä yhtään mitään, en tunne sinuakaan!

        Jeesus on olemassa, ja olen siitä iloinen ja kiitollinen, rukoukset kuullaan!

        En tiedä, mitä palvot, oletko ateisti vaiko joku saatanisti, mutta jotain voisi arvella tuosta kommentistasi...!

        >En tiedä, mitä palvot, oletko ateisti vaiko joku saatanisti, mutta jotain voisi arvella tuosta kommentistasi...!
        Et varmaan pysty tätä kuvittelemaankaan, mutta on todella paljon ihmisiä, jotka eivät palvo yhtikäs mitään.


    • näin.se.kuuluu.mennä

      Näinhän se pitää Kirjoitusten mukaan mennäkin, jäljellä on vaan Remnants of Believers, jäännös. Se on päivän selvää, että maailman valtavirta "kristinusko" eksyy jopa vapaiden suuntien osalta, koska itse Israelkin tulee eksytetyksi antti-Ristuksella, joka vahvasti näyttää homo-muslimi Obamalta,

      Ilmestyskirjan väärä profeettahan on päivän selvä eli maailmaa toinen keuhko sökönä rokkitähden lailla kiertävä perskutarallaa ensimmäinen jesuiitta-hiippalakin kantaja pöövi Francis vai mikä sen eksyttyjän tarkka nimi on,oliko se Francis.

      • ei.pidä

        Tuo on jo sekopäisyyttä, sitä pahinta laatua. Oikeastaan hyvä että sekoilet, kaikki huomaa, miten hullua fundis-lahkouskonto voi olla.


      • fda

        Mikä versio se on mihin nämä adventistit uskovat, kuuluuko siihen esim. tunnettu "Pietarin" toinen kirje ja "Johanneksen" ilmestys.


      • ei.pidä kirjoitti:

        Tuo on jo sekopäisyyttä, sitä pahinta laatua. Oikeastaan hyvä että sekoilet, kaikki huomaa, miten hullua fundis-lahkouskonto voi olla.

        Varmaan näiden omituisten höpöttäjien tarkoituskin on, että pelastuvia jää heidäan seurakseen vain vähän. Muutenhan tuota ei voi ymmärtää.


    • pyhä.yksinkertaisuus

      Punapäinen pappi olisi poltettu roviolla vielä muutama sata vuotta sitten.

    • Mitämuuta

      jumalansana on vaan ja pysyy jumalansanana sano sen mies tai nainen

    • HaureaIsabel

      Ensinnäkin, naisten ei tulisi opettaa. Tästä Raamattu on äärimmäisen yksiselitteinen.

      1. Tim. 2:11-12; 15 Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena. Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti. Lasten synnyttäjänä hän on kuitenkin pelastuva, jos vain pysyy uskossa ja rakkaudessa ja viettää hillittyä, Jumalalle pyhitettyä elämää.

      1. Kor. 14:32-35 32 Profeetat pystyvät hallitsemaan henkilahjojaan, sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa.

      • se_pieni_joukko

        Kirkon tutkimuksen väitetään osoittavan, että yhä harvemmat ymmärtävät Suomessa naispappeuden vastustajia. Sitä se Paholaisen ajama propaganda on saanut aikaan. Jumalan elävä seurakunta onkin ollut kautta aikojen pieni vähemmistö myös Israelin kansan keskuudessa: pieni osa Mooseksen johdolla erämaassa vaeltaneista, vain muutamia Palestiinan juutalaisista seurasi Jeesusta. Helluntaina luku kasvoi (helluntaina Jerusalemissa oli juutalaisia monilta Rooman valtakunnan alueilta, joilla asui ilmeisesti paljon enemmän juutalaisia kuin itse Palestiinassa), mutta sekin oli pieni osa kaikista. Paavali kirjoittaa Roomalaiskirjeessä siitä, miten hänen oman kansansa suuri enemmistö ei uskonut Kristukseen. Kansanäänestyksellä ei aivan selvästikään voi ratkaista sitä, mikä on Jumalan sanan mukaista opetusta ja käytäntöä Jumalan elävässä seurakunnassa. Tarvitsee ensin löytää se pieni joukko elävässä uskossa olevia kuten Martti Lutherkin kertoo löytäneensä ja pysyä Kristuksessa niin opissa kuin elämässä, jotta Pyhä Henki ei pakene sydämestä. Hän ei voi asua samassa sydämessä syntitottelemattomuuden kanssa, vaan Hän pakenee sieltä. Syntitottelemattomuudessa pysyminen merkitsee siis kuolemaa kuten se merkitsi Israelin kanssa erämaavaelluksella.


    • vainot.kuuluvat.meille

      " Kristinuskon alamäki sen kun jyrkkenee. "

      - no, ei todellakaan mistään alamäestä ole kysymys, kristinukso ei muutu, eikä vähene.

      Jos jossain kirkkokunnassa punapääpappeja onkin, ne ovat maallisia juttuja, ei ne Jumalan Hengen, kristitnuskon hengen mukaan edes elä millään lailla.

      Vaikka kakii kirkkokunnat, herätysliikkeet kaatuisivat, ei se merkitse sitä, että kristinusko olisi alamäessä. Päinvastoin, silloin kun vainot ja nuut sellaiset ovat voimissaan, evankeliumi etenee sitäkin nopeammin.

      Kun meitä kristittyjä vainotaan, ja kaikin tavoin vastustetaan, sitä voimakkaammin tiedämme olevamme oikealla tiellä :D

    • Onko punainen tukka syntiä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1964
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      1944
    3. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1383
    4. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      71
      1216
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1216
    6. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1108
    7. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      63
      973
    8. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      943
    9. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      76
      925
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      52
      919
    Aihe