Herätkää jo todellisuuteen!

KevinServin

Turvapaikanhakijoihin liittyvät asiat saavat nykyisin mitä ihmeellisimpiä käänteitä, tuoreimpana kummallisuutena se, että Suomen lippua ei sallita Järvenpää-talossa tiistaina 15.3 kello 18:00 järjestettävässä maahanmuuttoaiheisessa tilaisuudessa. Järvenpää-talon johtaja Jari Salminen on sitä mieltä, että lippu ei liity tilaisuuden teemaan millään lailla ja että sen voi tulkita provokatiiviseksi. Kun kuitenkin olemme ja elämme Suomessa, niin Suomen lippua ei mielestäni voi koskaan pitää provokatiivisena ja sillä on oikeus näkyä joka paikassa missä sen kunnioittavasti halutaan näkyvän.

Turvapaikanhakijat vaikuttavat kaikkiin yhteiskunnan osa-alueisiin, eivätkä lainkaan positiivisesti. Turvallisuuden lisäksi varmastikin eniten on tapetilla Suomen talous. Eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja vähävaraisilta leikataan koko ajan vain enemmän ja enemmän että tämän valtiolle täysin ylimääräisen taloudellisen rasitteen kustannukset saadaan katetuksi. Valtiolla on vain tietty määrä rahaa ja jos johonkin sitä laitetaan enemmän, niin jostain muualta sitä on otettava pois. Nyt sitä otetaan vähävaraisilta pois.

Juuri nyt on hiljaista, Välimeren vedet ovat vielä kylmät ja useat Euroopan maat ovat sulkeneet rajansa. Vesien lämmetessä ja ihmissalakuljettajien löytäessä uusia reittejä odotetaan kuitenkin yhä suurempaa tulijoiden määrää. Maahanmuuttovirastossa on puhuttu jopa 80 tuhannen saapujan aallosta. Tähän täytyy saada loppu, apua täytyy toki antaa, mutta se apu on suunnattava sinne kriisialueille, sinne missä se hätäkin on. On löydettävä tehokkaampia keinoja auttaa, meillä ei yhteiskuntana ole varaa ottaa heitä maahan jossa jo ennestään on puoli miljoonaa luku- ja kirjoitustaitoista suomea äidinkielenään puhuvaa ihmistä työttömänä.

Kutsumme Teidät 19.3 Helsingin Kampin Narinkkatorilla kello 15:00 järjestettävään suureen mielenilmaukseen. Lisätietoa tapahtumasta löydätte seuraavasta linkistä:

http://www.suomiturvalliseksi.fi

Maahanmuuttoaiheista keskustelua löydätte Facebookin Rajat kiinni!-ryhmästä seuraavan linkin takaa:

https://www.facebook.com/groups/rajat.kiinni.kansanliike

Maahanmuutosta puhuminen ei ole rasismia, vaan se on realismia!

8

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okkigaam

      Tyranneja vastaa on aina taisteltava, ei saa olla orjuuden suosija, sillä alistettu ei uskalla puolustaa vapauttaan. Meille on annettu laki ja oikeus, joka horjuu, heiluu, eikä toteudu. On oltava taistelussa pimeyden valtaa vastaan. Lisättävä totuuden valoa. Kukistettava nuo despootit. Sillä heillekin tulee hetki jolloin joutuvat sanomaan " Tästä en pidä" Kansa edustajat ovat unohtaneet että hoidat valittiin puolustamaan kansaa. Jokainen johtaja on palvelija siinä mihin hänet on valittu.

    • tehkäänytjotaijo

      Normi ilta Järvenpäässä. Kävelet keskustassa ja 16 kesäinen kundi kävelee vastaan, jolta löytyi 5 ampumahaavaa reidestä. Pyysi soittamaan hätäkeskukseen.. Oli vielä kuulemma hakattu 5 miehen toimesta. Naama turvoksissa ja verta naamassa. Soitin hätäkeskukseen, mutta onneksi 4 poliisiautoa ajoi ohi vilkut päällä. Hyppäsin yhden eteen ja sanoin, että viimenen maija ei lähde siihen letkaan... Otetaanpa lisää matuja, niin bileet paranee. Ei kuulemma ollut suomalaisia, mitä siitä mongerruksesta sai selvää... Ei halunnut kertoa tarkemmin... Poika on kunnossa, mutta aivan sairasta touhua...

      • Hallelujah_huomiseen

        Muistaakseni mä vastasin tähän jo saman tien. Jotain sellaista, että ihan itse on tehtävä rikosilmoitus, kuten teki minun poikanikin, joka pahoinpideltiin, kun puolusti ihmistä rasistiselta hyökkäykseltä. Ja ei, ei ole saatu kiinni. Todennäköisesti on kuollut jo todistajakin.

        Saatu on kiinni meidät monetkin mutta vain peltipoliisin toimesta.


    • Heihaloo2016

      Ensinnäkin tuo ei ole normi ilta, koska "viisi ampumahaavaa" reidessä ei edes uudet actionsankarit kävele metriäkään, kaveri on shokissa ja kuollut verenvuotoon ilman kiristysidettä nivusissa. Järvenpäässä ei ole 4 poliisiautoa edes yhteensä, eivätkä ne hälytysajossa pysähdy vaikka alle hyppäisit.

      Koitetaan pysyä faktoissa kaikesta huolimatta.

      • Puolue_siirretty_lappiin

        Ja itsekin tarkistin myöhemmin poliisin sivustolta asian. Elikäs täyttä keksittyä juttua ja provokaatiota.

        Sen sijaan, on syytä olettaa, että jotenkin vaan niin se on, että ... joidenkin on tehtävä tutkintapyyntö, kun on katupartiolainen (virallinen puistobluesista) yrittänyt hälyyttää apua paikalle sillä seurauksella, että koko v#### puhelin on lyöty katuun ja mies siinä mukana.

        Haistakaa v####.


    • juukip

      Te ootte niiiiiin Juntteja siellä Jäkes etä te ette tee mitää itsenne eteen, katsotte vaan vierestä ja joku juntti jälkikäteen itkee----- jotakin---- HERÄTYS PAHVIT ??

    • Ei_pysty_puhuun

      Maahanmuutosta puhuminen ei ole realismia, se kiihottaa persupojuja OUDOLLA perverssillä tavalla.

    • Kopioitu

      Entä tämä.



      Nyt kysymys tavallisille kansalaisille: Milloin suomalaisista tuli niin orjia, jotka pelokkaasti istuvat omissa lokeroissa ja toivovat parasta, ettei vaan joku leimaisi heitä vahingossa? Milloin suomalaisista tuli niin välinpitämättömiä pelkureita, jotka hyväksyy kaiken valheen?

      Milloin suomalaisista tuli sellaisia, jotka ovat valmiit vapaaehtoisesti uhraamaan omat lapset ja lastenlapset vierasmaalaisille barbaareille ”suvaitsevaisten” ideologian nimissä? Tästähän on viime kädessä kyse, kun kansat pakkosekoitettaan ja omat juuret ja identiteetti yritetään hävittää kaikilta kansoilta Euroopassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. 249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe