TÄLLAISTA ON JUHA SIPILÄN "KESKUSTELU"

tuntemattomatsotilaat

Juha Sipilä nostaa omavaltaisesti oman poliittisen eriryisavustajansa palkkiota 10 %. Valtion varoista. Kyseinen erityisavustaja on eduskunnasta pudonnut erittäin kiistanalainen kekustapoliitikko Paula "Talvivaara" Lehtomäki.

Opposition kansanedustaja esittää eduskunnassa kyselytunnilla Juha Sipilälle kysymyksen, miten tämä perustelee erioikeutta nostaa oman erityisavustajansa palkkiota samaan aikaan kun hän on kuuluttanut "koko kansaa taloustalkoisiin".

Miten Sipilä vastaa? Katso videolta. Sipilä ei vastaa kysymykseen lainkaan. On kuin automaatti olisi laitettu päälle ja se suoltaa koko Sipilän vastauksen ajan aivan muuta asiaa. Tämä muu asia on Pakkolait, joilla Sipilä uhkailee ammattiyhdistysliikettä.

Katso koko 2 min. video: https://www.youtube.com/watch?v=QkdOZBN8Z00

Millaista siis on Juha Sipilän keskustelu?

1) Sipilä ei vastaa kysymyksiin.
2) Sipilä uhkailee.
3) Lisäksi Sipilän uhkailu on tyhjän päällä eikä perustu tosiasioihin. Pakkolait paljastuvat hieman myöhemmin perustuslain vastaisiksi, minkä Sipilä itsekin myöntää.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisää tosielämän videoita eduskunnasta:

      Meillä on vakava ongelma, koska nykyinen jälkeenjäänyt lainsäädäntömme tarjoaa mahdollisuuden aggressiiviseen verosuunnitteluun, joka murentaa hyvinvointivaltion verotulopohjaa. Li Andersson tiedusteli, aikooko hallitus tehdä jotakin tälle asialle. Pääministeri reagoi hysteerisesti, kieltäytyi vastaamasta kysymykseen ja alkoi puolustella sitä, ettei hän ole itse veronkiertäjä. Ei häntä kukaan syyttänytkään. Miksi puolustella? Li Andersson pyrki opastamaan yhdessä puhemies Mauri Pekkarisen kanssa pääministeriä, jonka mielikuvitus oli alkanut laukkaamaan. Sipilän puoluetoveri (ja tuleva Keskustan puheenjohtaja?) Pekkarinen tarjosi poikkeuksellisesti Anderssonille jopa kolmannen puheenvuoron alkuperäiseen asiaan palaamiseksi. Hätääntyneen oloinen Sipilä vain pyöritteli silmiään ja viittilöi Alexander Stubbia avukseen vastaamaan Anderssonin kysymykseen. Vastausta ei koskaan kuulunut.

      Jälkinäytöksenä: Laskentatoimen hyväksikäytöstä kirjankin julkaissut Keskustan kansanedustaja Ala-Nissilä alentui loukkaamaan kansanedustaja Anderssonin puheenvuoroa ja koetti parhaansa mukaan pehmentää Sipilän myötähäpeää synnyttänyttä merkillistä käytöstä suorassa tv-lähetyksessä koko eduskunnan edessä.

      Kehotan tästä vakavasta ongelmasta ja hallituksen uskottavuudesta huolta kantavia kuulemaan Anderssonin kolme puheenvuoroa. Alkavat videossa kohdasta 38.20 min.

      http://areena.yle.fi/1-3068783

    • Niinpäniinon

      Hyvää yhteistyötä Sipilällä ja Lehtomäellä. Ellen ole nähnyt unta, niin Lehtämäki (Keskusta) teki määräykset ollessaan ympäristöministerinä, että hajaasutusalueille maaseudulle on kotitalouksiin hankittava sakon uhalla pienjätepuhdistamot. JA Sipilällä taisi olla kaksikin jätepuhdistamo firmaa,, hyvää yhteistyötä yhteiseksi parhaaksi. Nyt Sipilä nosti samantien avustajansa palkkaa 10% , ja silloin ei oltu köyhiä, eikä velkaantuneita.
      Eli riippuu kuka tarvii ja keneltä otetaan ja kenelle annetaan, ollaanko köyhiä ja onko nopeaa velkaantuminen ,vai.onko sittenkään ; ))

      • kieroilua

        Eikö tämä ole jo korruptiota?
        Ihmettelen, kuinka Suomessa voi tälläinen henkilö toimia pääministerinä?
        Kaikki kunnia suorapuheiselle Li Anderssonille!


      • Hyvä että nostit asian esiin. Sipilän toimille tämä Paskalaki on suorastaan symbolinen huipennus.


      • kylläsesylettää
        tuntemattomatsotilaat kirjoitti:

        Hyvä että nostit asian esiin. Sipilän toimille tämä Paskalaki on suorastaan symbolinen huipennus.

        Haja-asutusalueiden jäteviemärien pahin ongelma on niiden häiriöalttius. Koko talo tulvii paskavettä kun sähkökatkos osuu kohdalle. Nimimerkki kokemusta on.
        Meillä on vaihteleva maasto jossa tarvitaan pumppuja nostamaan jätevesiä mäkien yli ja sähkökatkon aikaan valuu jätevedet takaperin viemäriverkostossa päätyen notkelmissa asuntoihin.


    • kovajätkäkö

      Ei Sipilän käsi vapise, kun leikkaa eläkeläisiltä ja sortaa köyhiä..

      • sotilassuomen

        Niinpä, ei eläke noussut edes 0,25% kapitalistit ja eduskunnan kansaned.avustajien palkkaa ollaan nostamassa 20-40% HYI SAATANAN PASKAT !!!! Kohta tapahtuu


    • oiuyttyuu

      Voi helvetti, mikä tyyppi. Ihan kuin tämä "vastaus" ei kuuluisi edes samaan tilaisuuteen.

      Nyt ei kannattaisi ay liikkeen lähteä tekemään yhtään mitään diilejä näiden kanssa.

      Syksylle luvattiin maataloustukiin myös korotuksia, joten kuka uskoo näiden puheisiin ja velkaantumisen pysäyttämiseen? Koko velka on pelkkä keppihevonen, jota käytetään kansalaisia vastaan.

    • varmistus

      Nimimerkki Niinpäniinon haluaa tarkentaa, ettei ole aivan varma Sipilän ja Lehtomäen toimien aikatauluista ja siitä oliko niin, että toimivat aikataulullisesti silloin toistensa hyväksi ?
      Asian pystyisi tarkistamaan netistä, jos aika antaa periksi.

      • Naurettava tempoilu suorana lähetyksenä on muuttunut tympäiseväksi kansan silmissä. 10 viime päivän aikana ei iltapäivälehtien lööpeistä ole ollut pulaa ja puoli yhdeksän uutiset on aloitettu Sipilää vastustavien mielenilmaisujen raportoimisella.

        Kohta on uutinen, jos jonakin päivänä EI osoiteta mieltä Sipilää vastaan. Otsikossa mainitun "säälittävän vedätyksen" voi jo yleistää koskemaan koko hallituspolitiikkaa.

        Aikooko löyhäpäinen pääministeri tarttua aseelliseen voimaan, niin kuin eräät historialliset edeltäjänsä? Henkilökohtaisesta farssista kehittyisi siinä tapauksessa kansallinen tragedia. Lieneekö suunnitelma B tätäkin vaihtoehtoa varten olemassa?

        Boring? Epäilemättä. Mutta turhautumiseenkin voi kuolla ja Sipilä jos kuka ikävöi. Toivottavasti Pekkarinen, Kääriäinen, Vehviläinen ja muut täyspäiset valvovat vieressä. Pikkusieluisen kapiaisen päiväunista tässä nyt viimeksi pitäisi kansan alkaa kärsimään.


    • aggressiivisuuttailmassa

      ja tällainen on Trumpin vaalikampanja USA:ssa.

      Trump on perustanut kampanjansa hyvin kärkkäälle puheelle. Hän on kutsunut meksikolaissiirtolaisia raiskaajiksi, luvannut rakentaa maiden välille muurin ja ehdottanut muslimeille maahantulokieltoa. Latinojen, maahanmuuttajien, meksikolaisten ja muslimien lisäksi hän on loukannut muun muassa naisia, vammaisia, kiihkokristittyjä, tummaihoisia, aasialaisia, sotaveteraaneja, ilmastotutkijoita ja vastaehdokkaitaan.

      • hullumaailma

        Trumpin puheet ovat linjassa, perussuomalaisilla vahvistetun Suomen oikeistohallituksen kanssa.


    • Tähäntodettavaettä

      Kansalla on oikeus ja kriistilanteissa jopa velvollisuus vihansa ilmaisemiseen johtajaa kohtaan. Johtavassa asemassa olevalla ei ole oikeutta vihansa ilmaisemiseen kansaa kohtaan.

    • saatanantunarit

      Miksi suomen raiskaamiseen tarvitaan vielä erityisavustajaa? Mielestäni ei ole yhtään väärin verrata JulmaJuhaa Hitleriin. Tapattaa kansaansa.

      Jos lailla halutaan sipilöidä, niin ehdotankin seuravaa. Ministerinvirka muutetaan työkokeiluksi. Kieroilupalkkio joka ei siis ole palkkaa (palkkaahan maksetaan tehdystä työstä joka kokonaisuudessaan on pääminsisteriltä unohtunut, tauskujensa täyttämisen sijaan) muutetaan avustukseksi. Tämä sopisi paremmin kuvaamaan nykyistä tilaa. Tällä varmistettaisiin se ettei sipilöitsijät pysty perustamaan perheitä, koska heillä ei siihen ole varaa. Eikai voida olettaa että Verovaroin tuettaisiin SSS joukkojen mahdollisuutta lisääntyä. Kuten nähty suomi ei kestä enää yhtäkään sipilöintiä, silloin ei ole suotavaa etteivät nämä yhteiskuntamme syövät ainakaan lisäänny.
      Onko paswkahousujen kuninkaasta natsijuhasta kantamaan vastuuta edes kerran?

    • Kristitynvastuu

      Jumala tappoi oman poikansa. Ihmisellä ei ole siihen oikeutta.

    • Slerssi

      Sipilä on rakenteellisen korruption malliesimerkki ihan itse ja sen on OECD myös huomannut. Työväenliikekin on parru ahterissa ja ottanut sen kalun suuhunsa ja perseeseen, kun on niillä itelläkin sen verran luurankoja kaapeissaan. Eläkevakuutukset malliesimerkki superhuijauksesta. Siinä on lähipiirin ylettömät edut lillukanvarsia. Soini rotta on niin ahne, että kerää pääsymaksua kuuntelemaan kun hän rukoilee, on tosi kuvottavaa tekopyhää paskaa. No he saavat tuonpuoleisessa ansionsa mukaan

    • niin, näihin alkaa olla jo vaikea lisätä mitään uutta sanottavaa. Hallituksen menettelyt alkavat olla jo raakoja ja typeriä. Muka tulee suuret säästöt kun vammaisten vanhusten hoidosta ja erityiskustannuksista leikataan lujasti. Voi tätä kansaa! Lopputulema on aluksi se että mitään säästöä ei tulekaan ja päälle tulee paljon turhaa kärsimystä. Pakana

    • Älkääsnytpooijjaat

      Kyllä Sipilällä ja kumppaneilla on paljon kavereita ja sukulaisia, sekä Lempilapsia, joilla on syytä juhlaan ja kiittää sekä muistaa hyvällä Hallitusta.

      • SipiläSuomenTedCruz

        Lempilapset ja Isä Aurinkoinen voi upota johonkin lestadiolaiseen. Ei muihin.


    • Anonyymi

      Sipilä on saanut miljardien tuhot Suomelle, miten tollanen voi kävellä vapaana?

    • Anonyymi

      Miksi suhmuroinnista ei päästä eroon?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      233
      14204
    2. Tuomas Sakari Matias Salminen. S.2005

      Nimi on ihan julkista tietoa. Ei tarvitse poistaa. Julkaistu monilla sivuilla.
      Valkeakoski
      49
      3429
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      323
      2819
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      89
      1651
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      56
      1182
    6. Mikko Leppilampi ahdistellut useita!?

      Jotenkin on aina jäänyt lipevän oloinen fiilis kun hänen esiintymisiä on katsellut. Nyt rikosepäily seksuaalisesta ahd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1130
    7. Farmasia valintakoe 2024

      Miten meni farmasia valintakoe teillä? Minun mielstä se oli ihan oko en voi sano, että se oli tosi vaikea.
      Pääsykokeet
      48
      1069
    8. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      62
      1055
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      61
      995
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      58
      989
    Aihe