SUOMI ei tarvitse NATOA.

Anonyymi

Suomi Hävittäjä tarjous osallistuu tarjouksellaan Hx-hankkeeseen, jonka Hx-hanke tarkoitus on korvata nykyiset Hornet hävittäjät uusilla Hävittäjillä.

HX-hankkeeseen Suomi Hävittäjän tarjouksen tekopäivä 28.4.2021, joka välitetään 30.4.2021 päivään mennessä Hx-hankinnan vastaaville tahoille ja päätäntä tahoille, sekä Puolustusvoimien logistiikkalaitokselle. Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjous on voimassa koko Hx-hankkeen ajan.

Perinteisen helikopterin epävirallinen lento nopeusennätys on tehty Mi-24LL PSV helikopterilla 407 km/h nopeudella.

Suomalainen hävittäjä tarjoukseen kuuluu lisäksi taisteluhelikoptereita lento nopeudella 450 km/h.

Nämä Suomalaiset taisteluhelikopterit muistuttavat ulkonäöllisesti hyvin paljon Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche taisteluhelikopteria, sekä Bell AH-1X Viper taisteluhelikopteria, joiden samaa ulkonäköä olevilla Suomalaisilla taisteluhelikoptereilla huippunopeus on 450 km/h. Suomalaisen taisteluhelikopterin lento ominaisuudet ovat tietenkin maailman parhaimmat.

Aseistus ja asetekniikka ovat se minkä puolustusvoimat/ilmavoimat haluavat, mitkä ostetaan ulkomailta ja laitetaan Suomessa valmistettaviin taisteluhelikoptereihin, eli taistelu suoritusarvo riippuu siitä, kuinka hyvän sodankäynnin tekniikan puolustusvoimat/ilmavoimat ovat valinneet.

Myös ammuksia/ohjuksia ja varusteita kuulu sovittu määrä tarjoukseen mukaan. (Taisteluhelikopterit toimivat pareittain tai 3 - 4 ryhmässä riippuen tehtävästä ja tehtävän sopivuudesta taisteluhelikoptereille. Joskus tarvitaan saattohelikoptereita, jotka kuljettavat armeijan joukkoja suorittamaan kohteessa maastotaistelu osuuden.)

Toisena tarjoukseen kuuluu Erikois taisteluhelikopterit, joissa voidaan kuljettaa taistelijoita tai kuljettaa pahoin sodassa haavoittuneita sotilaita erikoiskirurgian leikkauksiin nopeasti.

Erikois taisteluhelikoptereita on useampi vaihtoehto, joiden matka nopeudet vaihtelevat 450 - 570 km/h nopeuden välillä, mallista ja helikopterin roottori valintatavasta riippuen. Sopivat myös siviilikäyttöön ja tavaran kuljetuksiin, sekä Ambulanssihelikopteriksi.

Kaikissa helikopteri malleissa on luotettavat ja varmatoimiset Suomalaisen innovaation moottorit sekä Suomalaisen innovaation luotettava voimansiirto helikopterin roottorille asti, jolloin huoltotarve on todella vähäistä. Polttoaineen kulutus on vähäistä, kilpaileviin helikoptereihin nähden.

Suomi helikoptereissa on mahdollista käyttää saasteetonta polttoainetta, jota polttoainetta pystytään Suomessa tuottamaan.

Hävittäjä tarjouksen kylkiäisenä voidaan tarjota yhteensä 4 taisteluhelikopteria, sekä erikoistaisteluhelikoptereita tarjoukseen sisältyy yhteensä 4 kappaletta. Nämä helikopterit voivat käyttää myös metsäpalojen/maastopalojen sammutukseen tarkoitettuja helikopteri sammutuspussia, joita sammutuspusseja kuuluu tarjoukseen mukaan yhteensä 24 kappaletta. (Metsäpalo/maastopalo on hyökkäys Suomen taloutta kohtaan, siinä kuin vihollisvaltion tekemä hyökkäyskin tuhoaa Suomen taloutta Suomen maaperällä, joten ehdottomasti armeijan helikopterit kuuluvat sodassa, kuin rauhan aikanakin pystyä sammuttamaan metsäpaloja/maastopaloja. Sota-alueelle ei voi siviilihelikoptereita edes laittaa, metsäpaloja/maastopaloja sammuttamaan.)

SUOMALAINEN HÄVITTÄJÄ.

Suomalaiseksi hävittäjäksi on useita vaihtoehtoja suunniteltu, jotka ovat toteutusta vaille valmiita, joihin sodankäynnin tekniikka ostetaan ulkomailta.

Suomi Hävittäjä voidaan toteuttaa myös lisenssisopimuksella, mikä tarkoittaa sitä, että saamme toiselta hävittäjän valmistajalta kaikki tiedot ja opastuksen/koulutuksen, että miten heidän hävittäjänsä osaisimme valmistaa Suomessa. Lisenssisopimuksella voidaan tehdä mikä vaan hävittäjä Suomessa, minkä Puolustusvoimien logistiikkalaitos, puolustusvoimat/ilmavoimat sekä puolustusministeriö valitsevat toteutettavaksi Suomessa. On mahdollista lisenssisopimuksella toteuttaa viidestä esillä olleesta ulkomaan hävittäjä vaihtoehdosta, joku valittu hävittäjä tai kaksikin hävittäjä vaihtoehtoa toteuttaa Suomessa lisenssisopimuksella, eri tyylisen neuvottelun tuloksena.

Lisenssisopimus antaisi mahdollisuuden tehdä valitusta hävittäjästä entistä paremman Suomen Lentokonetehtaalla. (Japani on tehnyt yleensä lisenssisopimuksen siitä hävittäjästä, jonka haluaa maansa ilmavoimille ja nimennyt kyseisen hävittäjän omaksi tuotteeksi, näin voidaan tehdä Suomessakin.)

Esimerkkinä kiinalaisen häivehävittäjän toteutus Suomessa, esimerkki sopii myös VALITUN hävittäjän toteuttamiseksi lisenssisopimuksella Suomessa.

Maailman uusimpia häivehävittäjiä edustavat Kiinan Chengdu J-20 häivehävittäjä, sekä Shenyang J-31 häivehävittäjä, jotka ovat parhaita häivehävittäjiä maailmassa.

Kiinan hävittäjien sodankäynnin tekniikka on asia erikseen, että mitä mieltä siitä taas ollaan.

Jatkuu seuraavassa viestissä:

308

408

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjous jatkuu:

   Kiinan hävittäjien sodankäynnin tekniikka on asia erikseen, että mitä mieltä siitä taas ollaan. (Kiinan ohjukset ovat varmasti halvempia, kuin länsimaalaiset ohjukset, sekä riittäviä tuhojen aikaansaamiseksi. Osa ohjuksista voi silti olla länsimaalaisia, joiden laukaisu ohjelmisto asennetaan Kiinan hävittäjän tietokoneohjelmaan Suomessa. Suomen IT-osaajat pystyvät mitä vaan ohjelmia asentamaan hävittäjän tietokoneelle onnistuneesti.)

   Suomi voisi tehdä lisenssisopimuksen Kiinan hävittäjän valmistamiseksi Suomessa, mikä lisenssisopimus koskee koko Kiinan hävittäjää. Vaihtoehtona on tehdä lisenssisopimus, mikä koskee Kiinan hävittäjää ilman tekniikkaa. Kiinan hävittäjän runkorakenteisiin on mahdollista laittaa länsimaalainen sodankäynnin tekniikka, sekä parhaat maailmalta valitut suihkumoottorit.

   (Elikkä Kiinan hävittäjän käyttämä tekniikka voidaan vaihtaa kokonaisuudessaan länsimaalaiseen tekniikkaan.)

   Suomessa valmistetaan lisenssisopimuksella kokonaisuudessaan Kiinan hävittäjän runko ja siivet, eli tehdään Kiinan hävittäjästä lentokykyinen Suomessa, ilman sodankäynnin tekniikkaa. Tähän lentokykyiseen hävittäjään hankitaan sodankäynnin tekniikka länsimaalaisilta hävittäjän valmistajilta, jolloin hävittäjästä tulee taistelukykyinen hävittäjä. Tästä Suomessa tehdystä hävittäjästä, tulisi kokonaisuudessaan huomattavasti parempi hävittäjä, verrattuna kaikkiin muihin maailman hävittäjiin. Alkuperäinen Kiinan hävittäjä, ei edes pärjäisi Suomessa tehdylle hävittäjä versiolle lento-ominaisuuksissa, sekä kaksintaistelussa Suomen hävittäjä voittaisi Kiinan hävittäjän.

   Suomi Hävittäjä versiona, alkuperäisen kiinalaisen hävittäjän lento ominaisuuksia voidaan parantaa vielä lisää, Suomalaisen innovaation ansiosta. Vaihtoehtona Suomalaisen innovaation suunnittelema suihkumoottori, olisi jotakin aivan uutta, mikä mahdollistaa saasteettoman polttoaineen käytön, sekä lentokerosiinin käytön.

   Aseistus ja asetekniikka ovat se minkä puolustusvoimat/ilmavoimat haluavat Suomi Hävittäjään, mitkä ostetaan ulkomailta ja laitetaan Suomessa valmistettaviin Suomi Hävittäjiin, eli taistelu suoritusarvo riippuu siitä, kuinka hyvän sodankäynnin tekniikan puolustusvoimat/ilmavoimat ovat valinneet.

   Sodankäynnin tekniikkaa voidaan linkittää toimimaan yhdessä muun sodankäynnin tekniikan kanssa, kuten ilmavalvonnan ja taistelun johdon kanssa. Sensoreita ja muita sodankäynnin tekniikkaa voidaan lisätä Suomi Hävittäjään tupla määrä, verraten kilpailijoiden hävittäjiin.

   Esimerkiksi Kiinan hävittäjän lisenssisopimus saadaan Suomeen, Suomen Lentokonetehtaan pääsijoittajien neuvottelutaidoilla ja Suomen johdon myötävaikutuksella.

   Suomi Hävittäjä voidaan tuoda takuuhuoltoon Suomen Lentokonetehtaalle 7 vuoden ajan ilman lisä maksua, mikä sisältyy tarjoukseen. 7 vuoden jälkeen huoltoja tarjotaan maksua vastaan.

   Suomi Hävittäjissä on 7 vuoden takuu, mikä vastaa vikojen korjaukset 7 vuoden aikana ilman lisämaksua, mikä sisältyy tarjoukseen. 7 vuoden jälkeenkin Suomi hävittäjän alustan, rungon ja siipien takuu jatkuu siihen asti, kunnes Suomi hävittäjä täyttää 30 vuotta, riippumatta lentotunti määristä.

   Sodankäynnin tekniikan osalta takuuehdot määrittää laitevalmistaja itse.

   Sodankäynti on muuttumassa, kun vastassa voi olla Droneja/lennokkeja tai miehittämättömiä ilma-aluksia tai mistä tahansa ammuttuja ohjuksia, eli enää ei taistella pelkästään toista hävittäjää vastaan tai ilmatorjuntaa vastaan. Näiden kaikkien taisteluiden voittamiseksi Suomi Hävittäjä on erityisesti suunniteltu. Suomi Hävittäjään on suunniteltu Laseraseita vastaan suomalainen innovaatio keksintönä puolustusjärjestelmä.

   Suomi Hävittäjiä voi perinteiseen tapaan lentää pilotti tai Suomi Hävittäjää voi lentää kauko-ohjauksella, mikä onkin täysin uutta innovaatio teknologiaa maailmassa.

   Sotaa voidaan joutua käymään monta vihollisen kohdetta vastaan yhtäaikaisesti, johon erityisesti Suomi Hävittäjä on innovaatiollisesti suunniteltu, eli yksi Suomi Hävittäjä vastaa innovaatiomallin suunnittelultansa neljän hävittäjän muodostamaa miehitettyä parvea. Suomi Hävittäjän innovaatioista voin tarkemmin kertoa neuvotteluissa.

   Täysin uusi suomalainen ase keksintö kuuluu tarjoukseen mukaan, joka on ihmiskunnan fiksuin ja sivistynein uudenaikainen ase.

   Suomi Hävittäjiä kuuluu HX-hanke tarjoukseen 64 kappaletta ja ne voivat kaikki olla kaksipaikkaisia tai osaksi yksipaikkaisia Suomi Hävittäjiä valinnan mukaan, suosittelen kaksipaikkaisia hävittäjiä lisääntyvien tehtävien suorittamiseksi nopeammin taistelutilanteessa. Suomi Hävittäjät toimitetaan tarvittaessa nopeasti tai vuosien 2024 - 2030 välissä.

   9,4 miljardiin euroon kuuluu Suomi Hävittäjien lisäksi muun muassa ohjuksia, aseistusta sovittu määrä, sekä sensoreita, koulutusjärjestelmiä, lentosimulaattorit, huoltojärjestelmiä ja käyttöönottokoulutusta, sekä tässä tarjouksessa kerrotut tuotteet.

   Jatkuu seuraavassa viestissä:

  • Anonyymi

   Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjous jatkuu:

   9,4 miljardiin euroon kuuluu Suomi Hävittäjien lisäksi muun muassa ohjuksia, aseistusta sovittu määrä, sekä sensoreita, koulutusjärjestelmiä, lentosimulaattorit, huoltojärjestelmiä ja käyttöönottokoulutusta, sekä tässä tarjouksessa kerrotut tuotteet.

   Ilmavoimien nykyisten Hornetien aseistus käy myös Suomi Hävittäjään, josta vastaa Suomi Hävittäjä tarjous. Bonuksena aseistus voi olla Suomi Hävittäjässä monipuolisempi, jolloin aseistuksen/ohjusten ostaminen ei ole sidottu vain muutamaan ohjusten valmistajaan. Sodankäynnin tekniikan käyttöjärjestelmä monipuolistetaan Suomen IT-osaajien toimesta, sekä testataan, että tehtävä on onnistunut, josta vastaa Suomi Hävittäjä tarjous.

   Suomi Hävittäjät eivät tarvitse juurikaan varaosavarastoa, kun hävittäjien osat tehdään lisenssisopimuksen ehtojen mukaisesti melkein kaikki Suomessa, joten osia voidaan tarvittaessa valmistaa Suomessa.

   (Onko sodankäynnin tekniikan osalta tarvetta varaosavarastoon, sen tietää laitevalmistaja sanoa paremmin.)

   Suomi Hävittäjä tarkoittaa Suomessa valmistettavaa lisenssisopimus hävittäjää tai muuta hävittäjän toteutustapaa, joka saa uusia innovaatiollisia ominaisuuksia, joka hävittäjä nimetään myöhemmin virallisesti. Lisenssisopimuksella voimme muuttaa alun perin yksipaikkaisen hävittäjän, kaksipaikkaiseksi hävittäjäksi Suomalaisella järjen käytöllä.

   Paljon puhuttu teollinen yhteistyö HX-hankkeen osalta ja lisenssisopimukset kuuluvat tarjouksen jättäneelle yritykselle, joka siirtää ne perustettavalle Lentokonetehtaalle. Lentokonetehdas saa virallisen nimen myöhemmin lentokonetehtaan perustamisen yhteydessä. Tämä Säästävä Pyris yrityksen antama tarjous on jo nyt sitova, joka sitoo pääsijoittajat/sijoittajat toteuttamaan HX-hankkeen tämän tarjouksen esitetyllä tavalla. Pääsijoittajilla on aivan toisenlaiset mahdollisuudet neuvotella lisenssisopimuksia, ulkomaalaisten yritysten kanssa, Suomen johdon myötävaikutuksella, sekä Suomen Puolustusministeriön, Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen ja HX-hankkeeseen kuuluvan joukko osaajien myötävaikutuksella, kuitenkin neuvotteluissa voivat olla mukana vaikuttamassa samat tahot, kuin ovat tähän astikin Hx-hanke neuvotteluissa neuvotelleet.

   Muut Suomi Hävittäjä tarjoukseen kuuluvat:

   Hävittäjän lento-opetusta varten, lentosimulaattoreita kuuluu tarjoukseen mukaan 12 kappaletta, joissa on uudenlaista suomalaista innovaatio kekseliäisyyttä.

   Erilaisille lentokoneille on omat lentosimulaattorinsa, eli yhteensä 4 lentosimulaattoria, joissa on uudenlaista suomalaista innovaatio kekseliäisyyttä.

   Erilaisille helikopteri malleille on omat lentosimulaattorinsa, eli yhteensä 8 lentosimulaattoria, joissa on uudenlaista suomalaista innovaatio kekseliäisyyttä.

   Suomi Hävittäjä tarjoukseen kuuluu mukaan kaksi huippu suunniteltua lentotankkeria, sekä kaksi huippu suunniteltua lentokonetta ilmavalvonnan ja taistelun johtamisen yhdistetyllä tekniikalla. Erityisesti näissä lentokoneissa nopeus ja häive ominaisuudet ovat huippua, sekä lento ominaisuudet. Näissä lentokoneissa on omasuojavarustus. Ilmavalvonta tekniikka on ostettu ulkomailta, kuten muu sodankäynnin tekniikka.

   Suomi Hävittäjä tarjoukseen kuuluu mukaan, merenpohjan saaste lähteiden tutkimukseen tarkoitettuja sukellusveneitä kaksi kappaletta, joille löytyy sodassa monenlaista käyttöä.

   (Ilmaston lämpenemistä suurempi uhka on mereen jätetyt saaste lähteet, eli kun sodassa uponneiden laivojen öljytankit ruostuvat puhki, niin vapautuu öljyä mereen. Mereen on haudattu myrkyllisiä kemikaaleja ja ammuksia, jotka saastuttavat merivettä, kun ruostuvat puhki. Lisäksi meriveden pohjaan on jätetty ydinreaktori käyttöisiä sukellusveneitä, jotka ovat ruostumassa lähiaikoina puhki, päästäen silloin ydinreaktorin radioaktiivista ainetta liukenemaan meriveteen, saastuttaen meriveden sadoiksi vuosiksi. Kaikki mahdolliset meriveden saaste lähteet pitää poistaa merestä, johon olen toimivan suunnitelman tehnyt. Jos emme kaikkialta merestä poista, arviolta noin miljoonaa puhki ruostuvaa saaste lähdettä pois merestä, niin miten käy ihmisten ravinnon saannille, jos meren eläimistö, kuten kalat kuolevat vapautuvan merenpohjan saasteiden seurauksena.

   Saastuneen koko Meriveden puhdistaminen myrkyistä on mahdoton tehtävä, kun taas ilmaston lämpenemisen estäminen on mahdollista toteuttaa.)

   Suomi Hävittäjä HX-hanke tarjouksen tehnyt

   (Ei julkista tietoa.)

   (Tämä Hx-hanke tarjous on lähetetty hävittäjä valintaa tekeville tahoille.)

  • Anonyymi

   Vain Suomi Hävittäjä valinnalla voidaan hillitä kustannusten nousua tulevaisuudessa päivitysten osalta, kun emme ole sidottuja ostamaan päivityksiä keneltäkään vaikka sopimus antaa oikeuden ostaa päivityksiä.
   Tämä tarkoittaa sitä, että jos joku tekee myöhemmin parempaa sodankäynnin tekniikkaa halvemmalla, niin Suomi Hävittäjään voidaan ostaa halvempi ja parempi sodankäynnin tekniikka, eli sodankäynnin tekniikan laitteisto voidaan vaihtaa kokonaisuudessaan jos se tulee halvemmaksi, kuin päivittää aiempaa sodankäynnin tekniikkaa.
   Myös ajan saatossa viholliset voivat muuttua, voi syntyä uusi Hitler, jolloin Suomen ei ole järkevää ostaa päivityksiä maasta, jossa uusi Hitler johtaa maata vieden omaa maata liittolaisineen kohti sotaa.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e4c65de7-f0d3-4832-9049-664af15b6a47

   Yhdysvallat ovat oikeuttaneet monen ihmisen tappamisen syyllä, että pelkää heistä tulevan Hitleriin verrattavia tappajia, toistaiseksi näyttäisi siltä, että näillä väitteillä Yhdysvallat on vain oikeuttaneet tekonsa vedoten pelkoonsa, mikä on myöhemmin osoitettu vääräksi peloksi ja ennen tekoakaan ei ole aina riittänyt tarpeeksi perusteluita kyseisten ihmisten tappamiselle. Esimerkkinä Yhdysvallat pitää vankiloissa ihmisiä, joiden vaarallisuutta eivät ole pystyneet edes todistamaan, mutta ovat ilmeisesti varmuuden vuoksi vangittuna.

  • Anonyymi

   Lentäjän kommentti F-35-hävittäjän kosketusnäytöistä: ”Painan vääriä nappuloita 20 prosenttia ajasta”

   Katso linkki:

   https://tekniikanmaailma.fi/lentaja-f-35-havittajan-kosketusnaytoista-painan-vaaria-nappuloita-20-prosenttia-ajasta/

   Sotilas ajoneuvon/hävittäjän heiluvissa ohjaamoissa, ei saisi olla kosketusnäyttöjä tai äänikomentoja ohjuksien laukaisulle ollenkaan, koska virheistä ei voida ketään laittaa vastuuseen, jos ohjus lähtee virheen takia toiseen maahan aiheuttaen sodan.

   • Anonyymi

    ...on sitä joillain joutilasta aikaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ...on sitä joillain joutilasta aikaa...

    Ehkä kuitenkin viisain tarjous vai haluatko kaikkien veronmaksajien rahojen aina menevän ulkomaille, kun jotakin Suomeen hankitaan?


   • Anonyymi
    UUSI

    Kosketus näytöt ja ääniohjaus ei kyllä toimi hävittäjässä mitenkään hyvin vieläpä paineen alaisena sodassa ja on se hävittäjän lento jotakin muuta, kuin ajamista autolla tasaisella tiellä. G-voimiakin eritavalla, kuin auton kiihdytyksessä.

    Mutta onhan sodassa aikaa tuijottaa kosketus näyttöä ja yrittää painella oikeaa kohtaa, kyllä F-35 hävittäjän tekijät tietää, miten huomio saadaan väärään paikkaan kiinnitettyä sodassakin.

    Kyllä on vaarallisia myös rauhan aikana, voi ohjus lähteä vahingossa jonkun kerrostaloa päiten.


  • Anonyymi

   Tämän suomalaisen ennustajan mukaan Suomeen ei ole hyökkäämässä ainakaan Venäjä, vaan ilmastonmuutoksen seurauksena, maansa elinolosuhteen menettänyt Valtio, joka haluaa valtauksella muuttaa Suomen omaksi Valtioksi. Lähitulevaisuudessa useat maat menettävät kokonaan, elinolo mahdollisuutensa omassa Valtiossa, jolloin maa kärsii ilmaston lämpenemisen seurauksena kuivuudesta ja juomaveden puutteesta. Ennustaja Juho Vilhelm Raudaskoski, ”Vuolteen Ville” (myös Viljami) hänen ennuste selkeytetty.

   https://yle.fi/uutiset/3-10126873

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Espanjassa kuninkaan arvostelija Pablo Rivadulla Duró joutui vankilaan, miten tämä voi olla hyväksyttävää Demokraattisessa Euroopassa ja samaan aikaan kiellettyä Kiinassa ja Venäjällä?

   https://yle.fi/uutiset/3-11795088

   Yhdysvallat sortaa Mustaihoisia, kohtelee huonosti Intiaaneja ja Meksikolaisia, sekä on ase väkivaltainen maa, joten miten Yhdysvallat ovat muita Valtioita parempia edes?

   Demokratia ei sovi jokaisen maan johtamiseksi edes, vaan johtaisi kaaokseen ja väkivaltaan, sekä lopulta sisällissotaan, Yhdysvaltojen Presidentinvaalit, ovat tästä hyvä esimerkki.

   • Anonyymi

    Onko tarkoituksesi tuolla kirjoituksellasi puolustella Venäjän politiikka, missä kielletään vapaa lehdistö ja vapaa seuratoiminta.

    Siis kaikki kielletään. Toisaalta vangitaan ihmisisä syyttömästi ja tapetaan myrkyllä ja jopa kadulla omalle portaalle ampumalla eikä koskaan saada näitä tihutyöntekijöitä kiinni.
    Ei tietenkään, kun nämä tappomääräykset tulevat johdon taholta.

    Puolustelu ei tuossa auta yhtään mitään. Pelottava naapuri!!!!!½


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko tarkoituksesi tuolla kirjoituksellasi puolustella Venäjän politiikka, missä kielletään vapaa lehdistö ja vapaa seuratoiminta.

    Siis kaikki kielletään. Toisaalta vangitaan ihmisisä syyttömästi ja tapetaan myrkyllä ja jopa kadulla omalle portaalle ampumalla eikä koskaan saada näitä tihutyöntekijöitä kiinni.
    Ei tietenkään, kun nämä tappomääräykset tulevat johdon taholta.

    Puolustelu ei tuossa auta yhtään mitään. Pelottava naapuri!!!!!½

    Mieti Yhdysvallat Suomen naapuri maana, olisiko Suomi samanlainen maa kuin Meksikko?

    Nyt kun Suomi on Venäjän naapuri maa, niin Suomessa on pirun hyvin asiat siitä näkökulmasta katsottuna vain omat maamme hallitukset vuoronperään tuhoaa Suomea ottamalla lisää VELKAA Suomen Valtiolle, auttaakseen rikkaita Italiaisia jotka ajaa Rooman kaupungissa Ferrarilla ja käyvät huvijahti ajelulla, eivätkä maksa veroja kuten me Suomalaiset ahkerasti maksetaan.


  • Anonyymi

   Varoituksen sana:

   Yhdysvaltojen armeija on aiemminkin peruneet hankintoja, joten ei ole mitään varmuutta siitä, että Yhdysvaltojen aikomat hankinnat edes toteutuvat. Esimerkiksi peruivat aiotut F-22 hankinnat kalleuden vuoksi, jonka seurauksena pienempi määrä F-22 hävittäjiä valmistui ja suurempi tilaus peruttiin kokonaan.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007872950.html

   Riskianalyysi koskien Yhdysvaltoja:

   NATO maan Turkin kohtalo Yhdysvaltojen pelinappulana voisi olla Suomen kohtalo NATO maana, eli Yhdysvallat kiristää, ellei pelinappula tee niin, kuin Yhdysvallat määrää aseiden hankinnan osalta. Suomen vaarana on, että Yhdysvallat voisivat katkaista hävittäjien varaosien saatavuuden, katkaista tarvittavat satelliitti yhteydet, katkaista aseiden/ammusten saatavuuden sodan tai rauhan aikana, jos peli ei toteudu Yhdysvaltojen tahdon mukaan. Vaikka Suomi ei ole ollut edes NATO maa, niin Yhdysvallat ovat harjoittaneet Suomea kohtaan kiristystä.

   • Anonyymi

    Höpö höpö!!!! Luotamme Yhdysvaltoihin enemmän kuin tuohon isoon naapuriimme.

    Nato olisi meille oikein hyvä suoja. Voisimme turvallisesti jatkaa elämäämme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö!!!! Luotamme Yhdysvaltoihin enemmän kuin tuohon isoon naapuriimme.

    Nato olisi meille oikein hyvä suoja. Voisimme turvallisesti jatkaa elämäämme.

    Venäjä on täysin luotettava, kun asenne heitä kohtaan on ystävällinen kuten Urho Kekkosella oli.

    Yhdysvaltojen ihannoiti on verrattavissa Hitlerin ihannoitiin, eikä Hitlerin ihannoiti johtanut hyvään tarkoitukseen Suomen kannalta vaan johti sotaan Neuvostoliiton kanssa. Nyt Historia näyttää toistavan itseään, että Yhdysvaltojen ihannoiti johtaa sotaan aasian väestön kanssa. Mutta ei se mitään otetaan toisenkin kerran turpaan aasialta, jos sen jälkeen ymmärretään mihin ihannointi johtaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on täysin luotettava, kun asenne heitä kohtaan on ystävällinen kuten Urho Kekkosella oli.

    Yhdysvaltojen ihannoiti on verrattavissa Hitlerin ihannoitiin, eikä Hitlerin ihannoiti johtanut hyvään tarkoitukseen Suomen kannalta vaan johti sotaan Neuvostoliiton kanssa. Nyt Historia näyttää toistavan itseään, että Yhdysvaltojen ihannoiti johtaa sotaan aasian väestön kanssa. Mutta ei se mitään otetaan toisenkin kerran turpaan aasialta, jos sen jälkeen ymmärretään mihin ihannointi johtaa.

    ” Venäjä on täysin luotettava, kun asenne heitä kohtaan on ystävällinen kuten Urho Kekkosella oli. ”

    Kekkonen asioi Neuvostoliiton, ei Venäjän, kanssa!

    ”Yhdysvaltojen ihannoiti on verrattavissa Hitlerin ihannoitiin, eikä Hitlerin ihannoiti johtanut hyvään tarkoitukseen Suomen kannalta vaan johti sotaan Neuvostoliiton kanssa. ”

    No, nytkö löytyi itänaapurille oikea nimi!? Kukaan ei ihannoi sen paremmin USA:ta tai Hitleriä eikä kannata rinnastaa tätä päivää liki sadan vuoden takaiseen!

    ”Nyt Historia näyttää toistavan itseään, että Yhdysvaltojen ihannoiti johtaa sotaan aasian väestön kanssa. ”

    Ei johda! Viides artikla toimii vain, jos jäsenmaan kimppuun käydään! USA toimii omaan laskuunsa!

    ”Mutta ei se mitään otetaan toisenkin kerran turpaan aasialta, jos sen jälkeen ymmärretään mihin ihannointi johtaa.”

    Tyhmiin möläytyksiin stallarin kohdalla...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ” Venäjä on täysin luotettava, kun asenne heitä kohtaan on ystävällinen kuten Urho Kekkosella oli. ”

    Kekkonen asioi Neuvostoliiton, ei Venäjän, kanssa!

    ”Yhdysvaltojen ihannoiti on verrattavissa Hitlerin ihannoitiin, eikä Hitlerin ihannoiti johtanut hyvään tarkoitukseen Suomen kannalta vaan johti sotaan Neuvostoliiton kanssa. ”

    No, nytkö löytyi itänaapurille oikea nimi!? Kukaan ei ihannoi sen paremmin USA:ta tai Hitleriä eikä kannata rinnastaa tätä päivää liki sadan vuoden takaiseen!

    ”Nyt Historia näyttää toistavan itseään, että Yhdysvaltojen ihannoiti johtaa sotaan aasian väestön kanssa. ”

    Ei johda! Viides artikla toimii vain, jos jäsenmaan kimppuun käydään! USA toimii omaan laskuunsa!

    ”Mutta ei se mitään otetaan toisenkin kerran turpaan aasialta, jos sen jälkeen ymmärretään mihin ihannointi johtaa.”

    Tyhmiin möläytyksiin stallarin kohdalla...

    Hieno kommentti sinulta, mutta edelleen pätee se, että Venäjää pitää kohdella ystävänä, kuten Urho Kekkonen kohteli Neuvostoliittoa/Venäjää.
    Nuorempi sukupolvi ei aina osaa yhdistää asioita, että Venäjällä asuu samaa kansaa kuin asui Neuvostoliitossa.

    Kyllä se nyt näkee, että Suomi ihailee Yhdysvaltoja.

    Onhan NATO maat hyökänneet Jugoslaviaan, lue historiaa enemmän. Hyökkäys liitto NATO on!


  • Anonyymi

   Yhdysvallat ovat kiristäneet Suomea useaan kertaan, kuten Suomen valmistamien Mir sukellusveneiden kohdalla, myös sen jälkeenkin Yhdysvallat määräsi Suomen aiemmin hankkimat Venäjän ohjukset poistettavaksi Helsingin suojelusta, pakottaen ostamaan huonompia Yhdysvaltojen ohjuksia tilalle.

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mir_(sukellusalus)

   • Anonyymi

    Kyllä nyt puhut omiasi. Kyllä se on Suomen oma suojeluvaisto siinä, että emme ota tänne venäläisiä aseita. Nato on auttamassa meitä, vaikka emme siihen kuulukaan ja sen mukaiset aseet meillä on oltava.

    Näin katsomme olevamme turvassa.!!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä nyt puhut omiasi. Kyllä se on Suomen oma suojeluvaisto siinä, että emme ota tänne venäläisiä aseita. Nato on auttamassa meitä, vaikka emme siihen kuulukaan ja sen mukaiset aseet meillä on oltava.

    Näin katsomme olevamme turvassa.!!!!!

    Suomen historiassa on ollut pitkiä aikoja Venäjän historian aikana Venäläisiä aseita ja Suomessa on ollut turvallista niinä aikoina, kun on ollut Venäjän/Neuvostoliiton aseita, turvaton tila on alkanut Suomen hankkiessa aseita muualta yleensä.

    Vähän kun historiaa lukee, niin alkaa ymmärtämään asioita. Elikkä kun Suomen kansa kääntyy Venäjää/Neuvostoliitoa vastaan, niin lättyyn on tullut.

    Suomen kansa kuului itsenäistymisen alkuvuosista lähtien Saksan seuraajiin sekä kova äänisiin Venäjän/Neuvostoliiton arvostelijoihin, jonka vuoksi Stalinin oli vaikea luottaa Suomeen, kun Suomen maan johtokaan ei halunnut YYA-sopimukseen suostua sen esitys vuonna 1939.

    Stalini tiesi joutuvansa sotaan Hitlerin kanssa jossakin vaiheessa ja Pietarin kaupunki oli tärkeä saada suojattua hyökkäyksiltä ja tuholta, koska Pietarin kaupunki on koko Venäjän aarre ja historiallisesti äärettömän tärkeä. Suomi taas ei halunnut antaa Pietarin kaupungin turvaksi maata, eikä Suomi suostunut YYA-sopimukseen vuonna 1939 ja Suomen kansa oli Saksan puolella, jota Stalin pelkäsi enemmän kuin osataan Suomessa ymmärtää. Nyky Venäjä pelkää Yhdysvaltojen johtamaa NATOA vähintään yhtä paljon, kuin Stalin pelkäsi Hitleriä.

    Jos Pietarin kaupunki olisi Venäjälle täysin tavallinen kaupunki tai merkitsemätön kaupunki, niin eihän Venäjän puolella lähellä Suomea olisi Venäjän armeijaa juurikaan mitään.
    Suomi aikoo puolustaa henkeen ja vereen Helsinkiä ja Venäjä aikoo henkeen ja vereen puolustaa Pietarin kaupunkia.
    Pietarin kaupunki on melkeinpä arvokkaampi kuin Moskova historiallisessa mielessä.

    Stalinin otti huomioon etukäteen sen, että joutuisi kuitenkin myöhemmin sotaan Hitleriä vastaan ja Suomen silloinen johto on ollut helkutin typerä siihen aikaan, eli päätökset olisi pitänyt tehdä päin vastoin ja suostua YYA-sopimukseen jo vuonna 1939, niin tänä päivänä Suomen rajat olisivat ne mitkä olivat ennen talvisotaa.

    Tyhmää, että Suomen kansa haluaa puolustella Suomen johtoa joka teki useamman virheen.
    Lentokone turmiin löytyy yleensä useita syitä ja seurauksia, elikkä Suomen silloinen johto teki useita virheitä millä sota olisi voitu estää.

    Lenin myöntyi antamaan Suomelle itsenäisyyden ja Stalin kulki Leninin kanssa jatkuvasti yhdessä, joten miksi Stalin olisi halunnut perua Leninin päätöksiä, jos Suomi olisi osoittanut tulevassa sodassa olevansa ennemmin yhteistyössä Neuvostoliiton kanssa, kun Stalinin pelkäämän Hitlerin kanssa.

    Hitlerin syntymä oli ennustettu aiemmin ja todennäköisesti Stalin oli tietoinen tästä ennustuksesta. Venäjä suhtautuu pelolla ennustuksiin myös nykyään, kun Suomi taas ei pelkää mitään käytännössäkään.

    Se on vaikea Suomen ymmärtää, että iso maa voi pelätä Suomea enemmän asioita.
    Venäjän/Neuvostoliitto on aina pelännyt asioita eri tavalla, kuin Suomen pelkäämätön kansa.


  • Anonyymi

   Jos isompi sota syttyy jossakin päin maailmaa, niin 100 % varmuudella Yhdysvallat on siinä mukana, eikä Suomi silloin saa varaosia tai ammuksia, käydessään itse sotaa omaa vihollista vastaan. Saab hävittäjä käyttää Yhdysvaltojen sota tekniikkaa, joten Suomi ja Ruotsi voisivat olla yhtäaikaisesti vaikeuksissa sodan aikana, jollei Yhdysvallat toimita varaosia/tekniikkaa.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/kuinka-kauan-f-35-selviaa-ilman-palvelinyhteytta-milloin-paastaan-taysimittaiseen-tuotantoon-lockheed-martin-vastaa/5783dae0-6ffd-41af-9df2-dc33cb368b84

  • Anonyymi

   Hyvä muistaa, että Ranskan keisari Napoleon I pakotti Venäjän keisarin Aleksanteri I vuonna 1808 valtaamaan Suomen Ruotsilta, minkä seurauksena Suomen alue laajeni.

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tilsitin_sopimus

   Venäjä on historiansa aikana pelastanut Euroopan Napoleon I ja Hitlerin vallasta.

   Olisiko Suomi osa Ruotsia vieläkin, ellei Venäjän keisari olisi irroittanut Suomea Ruotsin vallan alta, Napoleon I pakottaessa Aleksanteri I Venäjän keisarin hyökkäämään Suomeen vuonna 1808, jotta Napoleon I suunnitelma toteutuisi, saada Kustaa IV Aadolf Ruotsin kuningas mukaan Britannian kauppasaartoon.
   Venäjä tunnusti Suomen itsenäisyyden ensimmäisenä Valtiona, joka tapahtui eri syistä johtuen viiveellä vasta vuonna 1917, Venäjän lähinnä pelätessä Ruotsin valtaavan Suomen uudestaan itselleen. Aleksanteri I Venäjän keisarin suunnitelmissa oli, Suomen itsenäistäminen, mutta Ruotsia pelättiin vielä tuohon aikaan niin paljon Venäjällä, ettei uskallettu antaa Suomelle itsenäisyyttä sen pelossa, että Ruotsi olisi todennäköisesti valloittanut tuohon aikaan itsenäisen Suomen uudestaan.
   Käytännössä Venäjä alkoi vahvistamaan Suomea valtansa alla, teollistamalla Suomea ja tavoite Suomen itsenäistämiseksi siirtyi myös muista tilanteista johtuen. Jos Venäjän tarkoitus olisi ollut pitää Suomi osana Venäjää, niin Suomelle ei olisi annettu Suomen Suuriruhtinaskunta asemaa Venäjän Valtiossa.

   Ruotsi tuskin koskaan olisi antanut Suomen itsenäistyä Ruotsin vallan alta, vielä tänä päiväkin Suomi olisi osa Ruotsia luultavasti.
   Nyt Ruotsi yrittää saada Suomen takaisin, Ruotsin vaikutusvallan alle, sotilaallisen yhteistyön kautta, ajaakseen Ruotsin omia etuja Venäjän suuntaan, sekä käyttääkseen Suomea Ruotsin puskuri Valtiona, jos Ruotsi ja Venäjä jälleen ajautuisivat sotaan, jonka sodan Ruotsi on itse aiheuttanut Venäjän kanssa riidellessään, jo ennen sodan syttymistä.

  • Anonyymi

   Venäjällä varmasti on luettu ennustuksia toisella tapaa, kuin mitä muut maat lukevat, eli Venäjällä varaudutaan etukäteen siihen, että ennustukset saattavat käydä toteen. Venäjällä ennustuksiin suhtaudutaan ennakko varoituksena, kun muuta maailmaa ennustukset eivät merkitse juuri mitään.
   Josif Stalin oli saattanut lukea ennustuksia, sillä Hitlerin syntymä oli ennustettu jo ennen Hitlerin syntymää.
   Lisäksi Josif Stalin tuskin luotti tehtyihin sopimuksiin, vaan arvioi asioita vielä erikseen, että kehen johtajaan voisi luottaa, sillä olihan Josif Stalin myös vainoharhainen ihminen.
   Historian tapahtumia ei vielä kaikkia voida edes lukea, kun osa historian tapahtumista on edelleenkin salaus aika menossa, eli kun historian kaikkia arkistoja päästään lukemaan, niin sieltä paljastuu vielä yllättäviä tietoja, jotka muuttaa käsityksiä monista asioista.

   • Anonyymi

    Suomalaista järjenkäyttöä oikomaan seuraavia lehti kirjoituksia ja oikomaan Suomen ennakkoluuloista ajatustapaa.

    Venäjä haluaa tehdä kahden välistä kauppaa suoraan toisen Valtion kanssa, ihan siitä syystä, että se on järkevämpää, kuin tehdä Euroopan Unionin kautta kauppaa Euroopan jäsen Valtion kanssa. Venäjän kaupankäyntiä ja Venäjän tapaa ylläpitää suhteita eri maihin, ei pidä tulkita siten, että Venäjä haluaisi hajottaa Euroopan Unionin. Vähemmän mielikuvituksen käyttöä ja enemmän käytännön järjenkäyttöä, kun arvioidaan Venäjän tarkoitusperiä.

    Tämän linkin seuraava väite ei pidä paikkaansa:
    "EU:n hajaannus epäilemättä sopii Venäjälle. Venäjä pyrkii lämmittämään kahdenvälisiä suhteita ja rikkomaan EU:n yhteisrintamaa Venäjä-politiikassa."

    https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000007363288.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaista järjenkäyttöä oikomaan seuraavia lehti kirjoituksia ja oikomaan Suomen ennakkoluuloista ajatustapaa.

    Venäjä haluaa tehdä kahden välistä kauppaa suoraan toisen Valtion kanssa, ihan siitä syystä, että se on järkevämpää, kuin tehdä Euroopan Unionin kautta kauppaa Euroopan jäsen Valtion kanssa. Venäjän kaupankäyntiä ja Venäjän tapaa ylläpitää suhteita eri maihin, ei pidä tulkita siten, että Venäjä haluaisi hajottaa Euroopan Unionin. Vähemmän mielikuvituksen käyttöä ja enemmän käytännön järjenkäyttöä, kun arvioidaan Venäjän tarkoitusperiä.

    Tämän linkin seuraava väite ei pidä paikkaansa:
    "EU:n hajaannus epäilemättä sopii Venäjälle. Venäjä pyrkii lämmittämään kahdenvälisiä suhteita ja rikkomaan EU:n yhteisrintamaa Venäjä-politiikassa."

    https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000007363288.html

    Olen samaa mieltä ettei Venäjällä ole mitään syytä EUta hajottaa vaikka siitä ei olekaan kuin haittaa Venäjälle ja monelle muulle maalle mutta Venäjää närästää se että EU on USAn talutusnuorassa kaikessa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä ettei Venäjällä ole mitään syytä EUta hajottaa vaikka siitä ei olekaan kuin haittaa Venäjälle ja monelle muulle maalle mutta Venäjää närästää se että EU on USAn talutusnuorassa kaikessa

    Olemme harvinaisen samaa mieltä asiasta.

    Itse asiassa ennen Pultin valtaan tuloa minä Suomalainen annoin neuvoa miten kurjuudesta nousta Venäjän maalla.

    Itse en tuolloin oikein uskonut siihen, että Euroopan Unioni olisi pysyvä liitto, joten siksi neuvoin Venäjän tiedustelu miestä joka oli itse Pultin tuohon aikaan, että kannattaa tehdä maa kohtaisia kauppa sopimuksia, koska jos maa eroaa syystä tai toisesta syystä Euroopan Unionista, niin ei tarvitse alkaa uudestaan Neuvottelemaan kauppa sopimuksia Euroopan Unionista eronneen maan kanssa.

    Lisäksi painotin, että Venäjä on iso maa ja käy monen Valtion kanssa kauppaa, joten Venäjän on tärkeää tasapainottaa Euroopan Unionia, koska samaa hintaa ei jokainen Euroopan maa pysty maksamaan esim. raakaöljystä, joten kahden maan välisellä kaupalla hinta saadaan sopivaksi, kun taas Euroopan Unionin kautta kauppaa käydessä, Venäjän olisi pakko myydä esim. raakaöljyä jokaiseen maahan samaan hintaan, tätä tarkoittaa Euroopan Unionin kanssa tehtävä kauppa sopimus, että samaan hintaan pitäisi Venäjän myydä raakaöljyä jokaiseen Euroopan Unionin jäsen Valtioille tai ainakin jokainen Euroopan Unionin jäsen Valtio tietäisivät saako joku maa halvemmalla raakaöljyä Venäjältä, mikä aiheuttaa närää jos jokin maa saa halvemmalla raakaöljyä Venäjältä.

    Venäjä ei ole innostunut muutenkaan hajottamaan Euroopan Unionia, koska Euroopan Unioni on hyvä kauppa kumppani Venäjälle vaikka Venäjä haluaakin kauppaa tehdä suoraan Valtioiden välisesti.
    NATO laajentumisesta Venäjä pelkästään näkee painajaisia, joten NATON laajentumista yrittävät epätoivoisesti estää. Yhdysvallat olivat luvanneet Neuvostoliiton aikana, että NATO ei laajene Venäjän/Neuvostoliiton suuntaan, jos Saksa saa yhdistyä ja liittyä NATOON. Mitä seuraisi jos Suomi alkaisi rikkomaan kaikkia Euroopan Unionin sopimuksia, eli alkaisiko Euroopan Unioni siitä Suomelle huutamaan, eli toisin sanoen Venäjä huutaa Yhdysvaltojen pettäneen Neuvostoliiton/Venäjän lupaustensa rikkomisella.

    Britannia on eronnut Euroopan Unionista, joten saattaa myöhemmin joku muukin maa erota Euroopan Unionista.

    https://www.verkkouutiset.fi/kaikkien-sotapuheiden-alku-ja-juuri-mita-venajalle-luvattiin-naton-laajenemisesta-52819/

    ...


   • Anonyymi

    Historia venäläisittäin on muutettu aivan tyystin ja se poikkeaa totuudesta, Venäjän historia on nykyään kirjoitettu positiiviseksi Venäjälle, joten siellä totuus on kaukana.

    Mitä sellaisella historialla on virkaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä ettei Venäjällä ole mitään syytä EUta hajottaa vaikka siitä ei olekaan kuin haittaa Venäjälle ja monelle muulle maalle mutta Venäjää närästää se että EU on USAn talutusnuorassa kaikessa

    Pitäisikö olla Venäjän talutusnuorassa?

    Eurooppa on oikein tyytyväinen, kun USA:ssa vaihtui rehellinen presidentti ja ajattelee EU-myönteisesti.

    Talutusnuorassa emme ole, mutta talous molemmilla alueilla kiinnostaa puolin ja toisin.

    Onhan USA suuri vaikuttaja ja sen ystävänä voimme olla luottavaisin mielin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäisikö olla Venäjän talutusnuorassa?

    Eurooppa on oikein tyytyväinen, kun USA:ssa vaihtui rehellinen presidentti ja ajattelee EU-myönteisesti.

    Talutusnuorassa emme ole, mutta talous molemmilla alueilla kiinnostaa puolin ja toisin.

    Onhan USA suuri vaikuttaja ja sen ystävänä voimme olla luottavaisin mielin.

    Venäjä hyvin pitkälle toimii Suomen suostumuksella asioita toteuttaen, elikkä jos Suomi älähtää kovasanasesti, niin Venäjä vetää jarrua, jos Suomi pysyy eipäsjuupas kannalla Venäjä jatkaa toimintaa. Jos taas Suomi on myötämielinen asialle, niin Venäjä painaa kaasua. Elikkä Suomen suhteet Venäjälle ovat niin ARVOKKAAT JA LUOTTAMUKSELLISET ettei niitä haluta Venäjällä menettää lopullisesti vaikka ne hieman koetukselle altistuukin.

    Tämä Suomen vaikutus näkyy kaikessa Venäjän toiminnassa jos pitää silmänsä auki. Suomenlahden saaste päästöjä Venäjä on pienentänyt radikaalisesti vain Suomen vaatimuksesta, muutoin asiaan ei olisi niin paljon Venäjällä reakoitu nopeassa ajassa.
    Ville Haapasalo kommentti roskaamisesta ohjemassa teki kertaheitolla Venäjän kansasta ympäristö siistejä kansantasolla.

    Alue kiistoihin olisi haettu nopealla ylivoimalla ratkaisu, jos Suomi sen olisi hyväksynyt, eli Venäjä kuuntelee Suomea vaikka eivät sitä julkisesti myönnäkään, ettei Yhdysvallat saisi tietää, minkä maan mielipiteet eniten vaikuttaa Venäjän päätöksiin.

    Yhdysvallat olivat niin hyviä vaikuttajia Afganistanissa, että Yhdysvaltojen armeijan joukot opettivat Afganistanilaisia kasvattamaan huumeita. Samaa apua varmasti Suomeenkin toivotaan, että saadaan Suomen armeijan väestö käyttämään huumeita.

    Yhdysvaltojen elokuvissa on ihailtu tupakan polttoa, jotta saadaan tupakkaa myytyä ulkomaille ja nyt Yhdysvaltojen elokuvissa ja poliisi sarjoissa ihaillaan huumeiden käyttöä, että saadaan vaikutteita levimään muihinkin maihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäisikö olla Venäjän talutusnuorassa?

    Eurooppa on oikein tyytyväinen, kun USA:ssa vaihtui rehellinen presidentti ja ajattelee EU-myönteisesti.

    Talutusnuorassa emme ole, mutta talous molemmilla alueilla kiinnostaa puolin ja toisin.

    Onhan USA suuri vaikuttaja ja sen ystävänä voimme olla luottavaisin mielin.

    Trumpin mielestä ei ole rehellinen Presidentti tämä nykyinen Presidentti vaan varasti vaalivoiton.

    Mustaihoiset ja latinot ja muut huonossa asemassa olevat ihmiset pääsivät laskemaan Presidentti äänestyksen ääniä ja repivät Trumpin ääniä roskiin, että näin rehellinen Presidentti voitti vaalit.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä hyvin pitkälle toimii Suomen suostumuksella asioita toteuttaen, elikkä jos Suomi älähtää kovasanasesti, niin Venäjä vetää jarrua, jos Suomi pysyy eipäsjuupas kannalla Venäjä jatkaa toimintaa. Jos taas Suomi on myötämielinen asialle, niin Venäjä painaa kaasua. Elikkä Suomen suhteet Venäjälle ovat niin ARVOKKAAT JA LUOTTAMUKSELLISET ettei niitä haluta Venäjällä menettää lopullisesti vaikka ne hieman koetukselle altistuukin.

    Tämä Suomen vaikutus näkyy kaikessa Venäjän toiminnassa jos pitää silmänsä auki. Suomenlahden saaste päästöjä Venäjä on pienentänyt radikaalisesti vain Suomen vaatimuksesta, muutoin asiaan ei olisi niin paljon Venäjällä reakoitu nopeassa ajassa.
    Ville Haapasalo kommentti roskaamisesta ohjemassa teki kertaheitolla Venäjän kansasta ympäristö siistejä kansantasolla.

    Alue kiistoihin olisi haettu nopealla ylivoimalla ratkaisu, jos Suomi sen olisi hyväksynyt, eli Venäjä kuuntelee Suomea vaikka eivät sitä julkisesti myönnäkään, ettei Yhdysvallat saisi tietää, minkä maan mielipiteet eniten vaikuttaa Venäjän päätöksiin.

    Yhdysvallat olivat niin hyviä vaikuttajia Afganistanissa, että Yhdysvaltojen armeijan joukot opettivat Afganistanilaisia kasvattamaan huumeita. Samaa apua varmasti Suomeenkin toivotaan, että saadaan Suomen armeijan väestö käyttämään huumeita.

    Yhdysvaltojen elokuvissa on ihailtu tupakan polttoa, jotta saadaan tupakkaa myytyä ulkomaille ja nyt Yhdysvaltojen elokuvissa ja poliisi sarjoissa ihaillaan huumeiden käyttöä, että saadaan vaikutteita levimään muihinkin maihin.

    ” Ville Haapasalo kommentti roskaamisesta ohjemassa teki kertaheitolla Venäjän kansasta ympäristö siistejä kansantasolla.”

    Naurettava väite! Venäjä on täydekllinen ympäristörikollinen omalla alueellaan ja maailman pahin roskaaja ja saastuttaja! Ei sillä ole aikomustakaan parantaa tapojaan!

    Parasta kiertää moinen sontaläjä mahdollisimman kaukaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Historia venäläisittäin on muutettu aivan tyystin ja se poikkeaa totuudesta, Venäjän historia on nykyään kirjoitettu positiiviseksi Venäjälle, joten siellä totuus on kaukana.

    Mitä sellaisella historialla on virkaa?

    Suomen historia on myös kirjoitettu siten, kuin Suomen johdossa ei olisi ollut mitään vikaa ennen Talvisodan syttymistä.

    Ei nyt jälkeenpäin ollut mitään järkeä Suomen ryhtyä jatkosotaan, koska vaan lisää alueita menetettiin, eli tämäkin oli tyhmän Suomen johdon päätös ryhtyä jatkosotaan.

    Mutta eihän Suomi ole rehellinen itselleen, mutta vaatii rehellisyyttä muilta valtioilta. Olisi TÄRKEÄÄ, että Suomi tunnustaisi virheensä ja nämä virheet myös kirjoitettaisiin koulujen historian kirjoihin, jotta jälkipolvet, eivät tekisi samoja virheitä uudestaan.
    Muutenkin hyvä oppi lapsillemme opettaa mihin virheet voivat johtaa, niin voivat vaikuttaa siihen, että koko maailma pysyy rauhallisena ilman sotia.

    Tosin Yhdysvaltojen talous romahtaa, jollei aseille löydy enää kysyntää, mutta haittaako se Suomalaisia jos Yhdysvaltojen talous romahtaa??? Tai onko TÄRKEÄÄ se, että sotia on ja Yhdysvaltojen talous kukoistaa sotien myötä.

    Yhdysvallat myi aseita Irakin ja Iranin sodassa molemmille ja sodan jälkeen kävivät sitten tappamassa Saddam Husseinin, kun rahat oli saatu asekauppojen kautta Irakin Valtiolta pois, vitsi mitä tyyppejä Yhdysvaltojen Presidentit ovat.


  • Anonyymi

   NATOA parempi sotilasliitto olisi tämä esitykseni:

   Rauhan Puskurin Sotilasliittoon voivat liittyä nämä Valtiot ja maa-alueet:

   Norja, Huippuvuoret, Suomi, Ahvenanmaa, Viro, Latvia, Liettua, Valko-Venäjä, Puola, Ukraina, Krimin niemimaa, Itä-Ukrainan kapinallisalueet, Transnistria, Moldova, Romania, Bulgaria, Georgia Valtio, Adjara/Adžaria/Georgia, Abkhazia/Abhasia, Etelä-Ossetia, Armenia, Nahitševan ja Azerbaidžan.

   Puskuri sotilasliittoon liittyvät alueet/Valtiot eivät voi olla mukana muissa sotilasliitoissa samanaikaisesti.

   Etelä-Ossetian loppu ratkaisu:

   Etelä-Ossetia raja-alueet pitää tarkistaa/sopia uudestaan, jonka jälkeen historian näkökulmasta johtuen Etelä-Ossetia saa liittyä yhteen Pohjois-Ossetian kanssa ja olla näin osa Venäjää, jos tämä on kerran Etelä-Ossetialaisten tahto, jolloin Etelä-Ossetia ei kuuluisi Puskuri sotilasliittoon.

   Ukrainan kiista-alueiden loppu ratkaisu:

   Ukrainan ja Venäjän välillä varmasti onnistuu maa-alueiden vaihto ja maiden välisten yritysten velkojen nollaus, sekä Valtio välisten velkojen nollaus. Tai sitten rajojen palautus ennen kiistan alkamista edeltävälle ajalle ja Ukrainan perustuslakiin kirjaus, että Ukraina ei saa hakea NATO jäsenyyttä milloinkaan, niin ongelmien alkusyy on poistunut.

   Maa-alueiden vaihdossa Venäjä antaa maa-alueita liitettäväksi Ukrainaan, Ukrainan Koillisen ja Ukrainan Pohjoisen rajojen vierestä, jotta Venäjä saa Krimin niemimaan, sekä Itä-Ukrainan kapinalliset alueet.

   Venäjä pakkolunastaa kiinteistöt ja kiinteistöjen laitteet sekä pakkolunastaa vaihto maa-alueet omalta kansalaisilta, nämä luovutetaan Ukrainalle maa-alueiden vaihdossa.

   Venäjä asuttaa luovutetuiden alueiden Venäläiset asukkaat Venäjälle, kuten Suomi asutti luovutetun Karjalan asukkaat Suomeen.

   Maa-alueiden vaihdolle pitää olla Ukrainan ja Venäjän johdon hyväksyntä ja mielellään myös kansan enemmistön hyväksyntä.

   Puskuri sotilasliitto on täysin eri asia, kuin NATO, johon Venäjä voi suhtautua täysin rauhallisin mielin, kun Puskuri sotilasliitto toimii järkevästi turvaten jäsen Valtioidensa turvallisuuden. Puolustus voimaa Puskuri sotilasliitolla on isoa Valtiota vastaan, jos kaikki toivotut Valtiot liittyvät Puskuri sotilasliitoon.

   Puskuri sotilasliiton päätavoite on edistää maailman rauhaa niin, ettei yhä kiihtyvä asevarustelu johtaisi sotaan, eli pelisääntöjen luominen sodankäyntiin ja tuhoisimpien aseiden kieltäminen maailman laajuisesti on tavoitteena, sekä järkevöittää sodan käyntiä niin, että merivedet/vesistöt eivät myrkyttyisi käyttökelvottomaksi tai maaperä myrkyttyisi käyttökelvottomaksi.

  • Anonyymi

   Syyt mitkä johtivat Krimin niemimaan valtaukseen johtuvat Yhdysvaltojen toimista, sekä Yhdysvaltojen halusta saada lisää uusia NATO maita omalle puolelleen. Yhdysvaltojen tarkoituksena on selkeästi saada lisää Yhdysvaltojen aseiden ostajia, koska ase bisnes on maailman parasta bisnestä Yhdysvalloille.

   Yhdysvaltojen lupaus Venäjälle/Neuvosliitolle oli se, ettei NATO laajene Venäjän suuntaan. Tämän Yhdysvaltojen lupauksen rikkomisen kärsijöiksi ovat joutuneet Ukraina ja Georgian Valtiot.

   https://www.kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/kasparhauser/619-naton-italaajennus-ja-sotateollinen-kompleksi

   Yhdysvaltojen Presidentti George Walker Bush oli halunnut Ukrainan ja Georgian Valtioiden liittyvän NATOON, vaikka Yhdysvallat oli aiemmin luvannut Neuvostoliitolle/Venäjälle, ettei NATO laajene Venäjän suuntaan. George Walker Bushin aikomus sijoittaa ohjuskilpiä NATO maihin suututti Venäjää, kuten ohjusten sijoitus NATO maihin. Kaikkea George Walker Bushin tekoja/puheita voi tulkita Venäjän kannalta hyökkäykseksi Venäjää kohtaan, ainakin asekilpailu mielessä George Walker Bush teki hyökkäyksen Venäjälle, mikä johti aseiden kehitys kilpailuun.

   Yhdysvallat olivat kaapanneet sijoituksillaan ja investointi rahoituksillaan vaikutusalueekseen Azerbaidžanin öljyn/öljyteollisuuden sekä Kaspianmeren öljyn, George Walker Bushin Presidenttiyden aikana Azerbaidžanin öljystä tulee vaikuttamisen väline, mikä aiheutti kiistoja Venäjän ja Yhdysvaltojen välille.

   Yhdysvallat voisivat esimerkiksi Kaspianmeren öljyn hinnan ja tuotannon kautta vaikuttaa Venäjän talouteen. Venäjän öljyntuottajamaan näkökulmasta katsottuna asialla on merkitystä, mikä ajatus aiheutti suuttumista Venäjällä. Öljyn hinnan vaikutuksia voi nähdä kuluttajan näkökulmasta katsottunakin.

   George Walker Bushin teot ja miesmäiset puheet johtivat Etelä-Ossetian konfliktiin, sekä Krimin niemimaan valtaukseen, josta seurauksena Itä-Ukrainan kapinalliset myös aktivoituivat halusta saada maa-alueensa liitettäväksi Venäjän Valtioon.

   Krimin niemimaalla on sodassa puolustuksellinen merkitys Venäjän Valtion kannalta katsottuna taistellessa NATO sotilasliittoa vastaan. Venäjä pelkää joutuvansa sotaan jonakin päivänä NATOA vastaan.

   Ukrainan ja Georgian Valtioiden asiat olisivat tänä päivänä hyvin, ilman George Walker Bushin tekoja/aikomuksia ja miesmäisiä puheita, sillä Novorossijskin kaupunkiin vuonna 2003 Presidentti Vladimir Putin oli määrännyt uuden Mustanmeren laivaston tukikohdan perustamisen. Uuden tukikohdan oli määrä olla kokonaisuudessaan valmis 2020, jolloin siihen olisi käytetty 92 miljardia ruplaa (3 mrd. US$). Mutta George Walker Bush halusi Ukrainan ja Georgian Valtion liittyvän NATOON ja sehän on kuin päästäisi Yhdysvaltojen NATO joukot naapuriksi Venäjän näkökulmasta katsottuna. Venäjä jatkoi Sevastopolin laivastotukikohdan vuokrasopimusta Ukrainan kanssa, estääkseen Sevastopolin laivastotukikohdan siirtymisen Yhdysvaltojen laivastotukikohdaksi, mikä oli todennäköisesti George Walker Bushin tavoitteena.

   • Anonyymi

    "Ukrainan ja Georgian Valtioiden asiat olisivat tänä päivänä hyvin, ilman George Walker Bushin tekoja/aikomuksia ja miesmäisiä puheita, sillä Novorossijskin kaupunkiin vuonna 2003 Presidentti Vladimir Putin oli määrännyt uuden Mustanmeren laivaston tukikohdan perustamisen. Uuden tukikohdan oli määrä olla kokonaisuudessaan valmis 2020, jolloin siihen olisi käytetty 92 miljardia ruplaa (3 mrd. US$). Mutta George Walker Bush halusi Ukrainan ja Georgian Valtion liittyvän NATOON ja sehän on kuin päästäisi Yhdysvaltojen NATO joukot naapuriksi Venäjän näkökulmasta katsottuna. Venäjä jatkoi Sevastopolin laivastotukikohdan vuokrasopimusta Ukrainan kanssa, estääkseen Sevastopolin laivastotukikohdan siirtymisen Yhdysvaltojen laivastotukikohdaksi, mikä oli todennäköisesti George Walker Bushin tavoitteena."

    Tämä vaikuttaa olevan täysin totta.

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Novorossijsk


  • Anonyymi

   Ukrainan ollessa NATO maa Kertšinsalmen Krimin puolella Ukrainassa olisivat olleet Yhdysvaltojen NATO joukot tarkkailemassa Venäjän tärkeää ulkomaan kaupan käynnin laiva reittiä ja sota tilanteessa estänyt Venäjän kauppalaivojen/öljytankkereiden liikkumisen Kertšinsalmesta. Yhdysvaltojen NATO merivoimat ja Venäjän Merivoimat Mustallamerellä yhdessä, olisivat konflikti alttiita jatkuvasti. Kuten Norjan HUIPPUVUORILLA oleva Yhdysvaltojen NATO tukikohta olisi konflikti altis jatkuvasti Venäjän Laivaston ja Venäjän Ilmavoimien kanssa.

   Venäjän syy vallata Krimin niemimaa on ollut turvata öljytankkereiden ja kaupankäynnin kuljetukset Don joen kautta silloinkin, vaikka Ukraina liittyisikin NATOON, jolloin Yhdysvallat ei voi vaatia Ukrainaa sulkemaan Kertšinsalmen laivaliikennettä.

   Venäjän pelkona on se, että Ukraina saattaisi vuokrata Yhdysvalloille tukikohdan Krimin niemimaalta, tämä pelko ilmeisesti meinasi käydä toteen.

   Venäjän Don joen kautta kulkee Venäjän sisäinen jokilaiva liikenne Mustallemerelle. Don joen laivareitin turvaaminen on ollut erityisen tärkeä syy, koko Krimin niemimaan valtauksessa, koska Yhdysvaltojen johtama NATO on Venäjän pahin vihollinen, joten NATOA ei haluta Krimin niemimaalle Venäjän näkökulmasta katsottuna.

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Don

   Turkki on NATO maa, joka voisi estää Bosporinsalmen kautta Venäjän kauppa laivojen liikkumisen, joten Krimin valtauksesta ei ole käytännössä edes hyötyä Venäjälle, kuin ainoastaan Venäjän puolustuksellinen merkitys pelkästään, jos vihollinen hyökkäisi Ukrainan tai Mustanmeren ylitse Venäjälle. Käytännössä Krimin niemimaa on erittäin huono sotilastukikohta, koska Krimin niemimaalta on vaikea perääntyä/paeta, jos vihollinen hyökkäisi useammasta suunnasta yhtä aikaa, laajaa ilmapommitus taktiikkaa käyttäen.

  • Anonyymi

   Iranin maan ylitse menevä Laiva Kanava Hanke yhdistäisi Persianlahden ja Kaspianmeren rannikko Valtiot, sekä Volga jokilaiva liikenteen, josta on paljonkin hyötyä Suomelle.

   Iranin ydinohjelman rajoittavan sopimuksen jatkamisen ehtona, Euroopan Unioni voisi järjestää edullista lainaa, Iranin suunnittelemalle laiva kanava hankkeelle, mikä parantaa suhteita ja edistää rauhaa. Suomalaiset osaajat voisivat olla apuna laiva kanava hankkeen toteuttamisessa, myös minulla huippu osaamista.

   Iranin kauppasaarron purkamisen ehtona pitää olla, Iranin ydinohjelman rajoittavan sopimuksen jatkaminen.

   (Iranin ydinohjelman rajoittavalla sopimuksella on kiire, koska Israel tekee ohjusiskuja ja raketti-iskuja Iraniin mikä voi johtaa sotaan. Miksei Israelille voida sanoa, että ihan turhaan tekevät ohjusiskuja, kun Iranin ydinohjelma sopimuksella kuitenkin asiat saadaan hoidetuksi kuntoon.)

   (Israelin ohjusiskuja ja raketti-iskuja naapuri maihin, pitäisi saada lopetetuksi, ennen kuin naapurimaat päättävät kostaa Israelille takaisin.)

   https://fi.fresheroll.info/publication/1334039/

   https://om.ww2facts.net/27054-iranian-water-channel-a-construction-or-political-pr.html

   https://fi.fresheroll.info/images/157/157174/883cd43e16f0d333b18969b3ec566543.jpg

   https://yle.fi/uutiset/3-11869073

  • Anonyymi

   Nord Stream 2 -hanke pitää viedä loppuun ilman viivytyksiä, sillä tämä hanke hidastaa ilmaston lämpenemistä korvatessaan esim. hiilen käyttöä.

   Kiinan Silkkitie hankkeet vähentävät toteutuessaan ilmaston saasteita, vähentäen lentorahti kuljetuksia ja matkustajalentokone liikennettä, joten silkkitie hankkeita pitäisi edistää.

   https://yle.fi/uutiset/3-9931808

   https://fi.qaz.wiki/wiki/Silk_Road

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olisihan se järkevämpää Suomen alkaa omaa tuotantoa kehittämään, kuin ostaa joka asia valmiina ulkomailta.

   Varma tapa köyhtyä, on ostaa tuotteita aina valmiina ulkomailta!

  • Anonyymi

   Kiinan hävittäjä näyttäisi lehtitiedon mukaan olevan aivan hyvä, joten miksi emme tekisi Kiinan kanssa lisenssisopimusta Kiinalaisen hävittäjän valmistamiseksi Suomessa?

   Voihan sitä kiinalaista hävittäjää vielä tehdä paremmaksi Suomessa ja vaihtaa länsimaiden sodankäynnin tekniikka Kiinan hävittäjään.
   Kai ihmiset tietävät mitä lisenssisopimus tarkoittaa, se tarkoittaa sitä, että tuote voidaan luvalla tehdä toisessa maassa ja antaa tuotteelle oma keksitty nimi.

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/07225740-0fac-4b20-b4f4-dfe68a809479

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   No kertokaapa tinnerinhaistelijat joko se teidän suomi hävittäjä on valmis?

   Buahahahahaaaaa

   • Anonyymi

    Lisenssisopimuksella tarkoitetaan juurikin sitä, että Suomessa tehtäisiin tuote itse, mikä siinä on niin vaikea ymmärtää?

    Luuletko, että lisenssisopimuksella aletaan hävittäjiä valmistamaan etukäteen, jollei ilmavoimia edes kiinnosta ostaa Suomalaisten tekemiä lisenssisopimus hävittäjiä????

    Esimerkiksi Japani on tehnyt tämän lisenssisopimuksella:

    Mitsubishi F-2

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_F-2

    Etelä-Korea on tehnyt tämän lisenssisopimuksella:

    General Dynamics F-16 Fighting Falcon

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Fighting_Falcon

    Tarviiko näitä lisenssisopimus hävittäjiä etukäteen edes tehdä, jollei Suomen ilmavoimia edes kiinnosta? Esimerkkinä jos tehdään Suomessa lisenssi sopimuksella vaikka Super Hornet tai Kiinan Chengdu J-20 hävittäjä, niin sehän nähdään jo nyt, että millainen tuote on tämä Chengdu J-20 hävittäjä Kiinassa valmistettuna versiona. Chengdu J-20 Suomi versio olisi periaattessa sama, mutta aseistus voidaan vaihtaa länsimaalaiseksi.

    Joko nyt ymmärrät mikä on lisenssisopimus?


  • Anonyymi

   Ei voi kokoajan ostaa vaan ulkomailta, tämä velkahan kasvaa muuten aivan järjettömästi ja sitten leikataan muualta, että voidaan ostaa ulkomailta. Tai nostetaan verotusta niin, ettei palkasta jää enää mitään käteen vähän ansaitseville ihmisille. Miksi ylipäätänsä on järkevää tehdä työtä, jos siitä ei jää mitään koskaan käteen?? Senkö takia pitäisi tehdä töitä, että armeija voi tehdä kaikki kalliit hankinnat ulkomailta minunkin verorahoillani?

   Eikö Suomeen pitänyt luoda uusia mielenkiintoisia työpaikkoja, eikö hävittäjän valmistaminen lisenssisopimuksella olisi uusien mielenkiintoisten työpaikkojen luomista Suomeen, mikä houkuttelee muitakin yrityksiä investoimaan Suomeen ja lisäksi osaavan työvoiman houkuttelusta Suomeen tulisi helpompaa, jos Suomessa panostettaisiin siihen, että täällä Suomessa tehtäisiin asioita itsekin.

   Ketä huolustaa tämä Suomen Valtion ulkomaan velan nousu?

   http://www.velkakello.fi

  • Anonyymi

   Suomi hävittäjä varustetaan myös teleportaalilla josta on saanut hyviä kokemuksia Oxfordin yliopiston Dr Whon tutkimuksissa.

  • Anonyymi

   Lentäjiksi on valittu Qa'nuS planeetan Klingonit.

   • Anonyymi

    LOL ... 👍 🤣 💀


  • Anonyymi

   Japani ja Etelä-Korea on tehnyt aikanaan lisenssisopimuksella F-16 hävittäjän.

   Esimerkiksi Japani on tehnyt tämän lisenssisopimuksella:

   Mitsubishi F-2

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_F-2

   Etelä-Korea on tehnyt tämän lisenssisopimuksella:

   General Dynamics F-16 Fighting Falcon

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Fighting_Falcon

   Tarviiko näitä lisenssisopimus hävittäjiä etukäteen edes tehdä, jollei Suomen ilmavoimia edes kiinnosta? Esimerkkinä jos tehdään Suomessa lisenssi sopimuksella vaikka Super Hornet tai Kiinan Chengdu J-20 hävittäjä, niin sehän nähdään jo nyt, että millainen tuote on tämä Chengdu J-20 hävittäjä Kiinassa valmistettuna versiona. Chengdu J-20 Suomi versio olisi periaattessa sama, mutta aseistus voidaan vaihtaa länsimaalaiseksi.

   Joko nyt ymmärretään mikä on lisenssisopimus?

   Lisenssisopimuksella tarkoitetaan juurikin sitä, että Suomessa tehtäisiin tuote itse, mikähän tässä on niin vaikea ymmärtää?

   Tuskin lisenssisopimuksella aletaan hävittäjiä valmistamaan etukäteen, jollei ilmavoimia edes kiinnosta ostaa Suomalaisten tekemiä lisenssisopimus hävittäjiä?

   • Anonyymi

    Jos Suomen ilmavoimat olisivat isänmaamme asialla, niin lisenssisopimus silloin kiinnostaisi erityisen paljon Suomen Ilmavoimia, tosin minä epäilen vahvasti, että Suomen Ilmavoimat ajavat vain Yhdysvaltojen etua ja NATO liiton etua ja maksattavat etuuksien ajamisen Suomen veronmaksajien kukkarolla.
    Hyvä se on muiden rahoja tuhlata Suomen Ilmavoimissa vai mitä mieltä Suomen Ilmavoimissa ollaan rahan käytöstä ulkomaille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Suomen ilmavoimat olisivat isänmaamme asialla, niin lisenssisopimus silloin kiinnostaisi erityisen paljon Suomen Ilmavoimia, tosin minä epäilen vahvasti, että Suomen Ilmavoimat ajavat vain Yhdysvaltojen etua ja NATO liiton etua ja maksattavat etuuksien ajamisen Suomen veronmaksajien kukkarolla.
    Hyvä se on muiden rahoja tuhlata Suomen Ilmavoimissa vai mitä mieltä Suomen Ilmavoimissa ollaan rahan käytöstä ulkomaille?

    Sieltä on taas USA:sta tarjottu pariakin mallia - "malli cajanderia" taas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sieltä on taas USA:sta tarjottu pariakin mallia - "malli cajanderia" taas.

    Yhdysvallat osti Venäjältä Jakovlev Jak-141 tekniikkaa pystysuoran nousemisen/laskun ongelman ratkaisemiseksi F-35 B Hävittäjä versiossa.

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yakovlev_Yak-141

    Nyt Yhdysvallat tavitsisivat Suomen apua, että F-35 hävittäjästä tulisi edes kunnollinen hävittäjä, mikä voidaan lisenssisopimuksen ehdoilla toteuttaa, jos Suomen Ilmavoimat edes haluaa käyttöönsä Suomalaista F-35 hävittäjä versiota, joka on tehty Suomessa.


  • Anonyymi

   Ydinreaktori käyttöiset sota-alukset ja sukellusveneet pitäisi asettaa sota-aikana KÄYTTÖKIELTOON kokonaan syystä, että torpedon/ohjuksen/merimiinan tuhotessa ydinreaktorin, tapahtuu radioaktiivisten aineiden liukenemista meriveteen, jolloin merivesi on käytännössä saastunut. Tapahtuu sama asia merivedelle, miten tapahtui Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden saastuttaessa läheisen ympäristönsä käyttökelvottomaksi.
   Laivue-2020 aseistus ja merimiinojen käyttöä täytyy miettiä uudestaan, sillä emme halua Suomenlahtea ja Itämerta saastuttaa 300 vuodeksi ydinreaktorin radioaktiivisella aineella, joka sekoittuisi meriveteen, myrkyttäen koko meriveden. Ydinreaktorin käyttö uusien sota-alusten ja sukellusveneiden käytössä, pitää saada kiellettyä Yhdistyneet kansakunnat (YK) kokouspäätöslauselmassa, jolloin myös kielletään käytössä olevien ydinreaktori käyttöisten sota-alusten ja sukellusveneiden käyttö sota-aikana kokonaan, meriveden saastumisriskin vuoksi. (Nyt käytössä oleville ydinreaktori käyttöisille sota-aluksille ja sukellusveneille löytyy rauhanajan käyttöä ennen romutusta. Tiedän missä näitä ydinreaktori käyttöisiä sota-aluksia ja sukellusveneitä voidaan vielä hyödyntää ihmiskunnan hyväksi, ennen romutusta.)

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tšernobylin_ydinvoimalaonnettomuus

   ..

  • Anonyymi

   Suomen armeijalle/merivoimille, kuten Suomen Ilmavoimille on sattunut virhe hankintoja jo useamman kerran historiansa aikana, joten Suomi Hävittäjä vaihtoehtoa voisi kuitenkin kuulla/haastatella tarkemmin, ettei Suomen kansalaiset ja lehdistö pääsisi taas kerran moittimaan ilmavoimien virhe ostoista seuraavien 30 vuoden ajan.

   https://m.youtube.com/watch?v=AUE7ydUkY2M

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/ITA_Tuuli

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/taas-uusi-vikavyyhti-naihin-puolustusvoimat-on-hassannut-miljoonia/4794748#gs.xeiyp3

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/NHIndustries_NH90

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007857507.html

   ,,,

   • Anonyymi

    Voihan asia olla niinkin, että ilmavoimissa ja armeijan johdossa, sekä kansanedustajatkin tykkäävät erityisen paljon Suomen kansan moitteista, joille loppua ei näy, ennen kuin virhe ostos on romutettu, kuten ITA Tuuli ilmatyynyalus romutettiin vain siitä syystä johtuen, että moitteet loppuisivat. ITA Tuuli ilmatyynyalus olisi nyt museossa nähtävissä, ellei sen moitteet olisivat käyneet hermonpäälle.


  • Anonyymi

   Hyvä juttu. Tehdään lisenssisopimuksella 128 F-35 konetta.

   Nimeksi tulee Suomi hävittäjä F-35.

   Ensi viikolla aloitetaan ja kesäkuussa on jo 4 valmiina. Kuinka me ei keksitty tätä aikaisemmin?

   • Anonyymi

    Niinpä, älä muuta sano, ajatella sitä aikaa, kun Suomessa oli vielä toiminnassa Valtion Lentokonetehdas nimellä lentokonetehdas, niin sehän toteutti sen aikaisia sotiin tarkoitettuja lentokoneita juurikin lisenssisopimuksella.

    Kuka nyt alkaa väittämään, että lisenssisopimuksella ei voi tänäkin päivänä valmistaa lentokoneita??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä, älä muuta sano, ajatella sitä aikaa, kun Suomessa oli vielä toiminnassa Valtion Lentokonetehdas nimellä lentokonetehdas, niin sehän toteutti sen aikaisia sotiin tarkoitettuja lentokoneita juurikin lisenssisopimuksella.

    Kuka nyt alkaa väittämään, että lisenssisopimuksella ei voi tänäkin päivänä valmistaa lentokoneita??

    ” Valtion Lentokonetehdas nimellä lentokonetehdas, niin sehän toteutti sen aikaisia sotiin tarkoitettuja lentokoneita juurikin lisenssisopimuksella. ”

    Ja kaikki valmistuneet koneet olivat valmistuessaan jo pahasti vanhentuneita....


  • Anonyymi

   Rauha tulee rakentaen
   Rauhanliitto on rauhankysymysten asiantuntija ja 16 suomalaisen rauhanjärjestön kattojärjestö.

   Edistämme konfliktien ennaltaehkäisemistä, kampanjoimme aseistariisunnan ja rauhanrakentamisen puolesta ja osallistumme turvallisuuspoliittiseen keskusteluun.

   Teemme vaikuttamistyötä kaikilla tasoilla. Tarjoamme lisäksi rauhankasvatusta Rauhankoulussa ja ylläpidämme rauhantyön toimintakeskus Rauhanasemaa.

   Jokainen voi osaltaan rakentaa rauhaa. Tule mukaan rakentamaan uutta Suomi hävittäjää. Ensimmäinen hävittäjä joka ei lennä eikä ammu ohjuksia.

   • Anonyymi

    Hetkonen onhan niihin Suomi Hävittäjiin ostettu sodankäynnin tekniikka ulkomailta vaikka lisenssisopimuksella itse hävittäjä on tehty Suomessa.

    Oliko luetun ymmärtäminen hankalaa?

    Puskuri sotilasliitto idea on siitä hyvä, että siinä ei olla alistettuna jo olemassa olevan sotilasliiton ehtoihin vaan uutta liittoa tehdessä, Suomi voi painottaa millainen Puskuri sotilasliitosta tulisi ja mikä Puskuri sotilasliiton tarkoitus olisi esimerkiksi lisätessä maailman rauhaa omalla äänen painollansa.

    Nythän NATO käyttää lähinnä sotilaallista voimaa osoittaakseen olevansa mukamas oikeassa kaikissa asioissa, esimerkkinä ilman YK antamaa suostumusta NATO joukot lähtivät pommittamaan Jugoslaviaa ja aivan tarpeettomasti melkein jokainen silta tuli pommitettua NATO operaationa paskaksi. Muistuttaa hieman Hitlerin operaatiota Espanjassa jossa kirkkoja tuhottiin testaten aseita, ennen kuin Hitler aloitti sotansa.
    NATOlla on aika paljon Hitlerin tapaisia toimia ennen sodan julistusta, eli keksitään ihme aseita innolla, joita voitaisiin käyttää ylivoimalla sitten esim. Jugoslavia kaltaista maata kohtaan, joka nyt NATO liittolaisten mielestä tekee tuomittavia tekoja. Yhdysvallat on tehnyt monia hyökkäyksiä toisiin maihin tekosyiden varjolla.
    Saas nähdä selviääkö koskaan totuus Jugoslavian rikoksista, ja onko Jugoslavian maassa vaan jotkut yksittäiset ihmiset intoutuneet tekemään murhia, mistä sitten koko Jugoslaviaa piti rangaista massiivisilla pommituksilla.
    Se on helppoa olla syyttelemässä porukalla yhtä ihmistä vastaan vaikka osaksi liioitetuilla syytöksin. En ole tutustunut ollenkaan Jugoslavian asiaan, mutta uskaltaako joku sanoa totuuden asiasta ja menikö NATO maat hieman liian pitkälle tuhotessaan kaikki sillat joita ei Jugoslavia edes käyttänyt kansan murhiin.


   • Anonyymi

    Khöm ...........

    Rauha saavutetaan TULIYLIVOIMAN kautta, samoin kuin "väkivalta lopettaa vidduilun".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Khöm ...........

    Rauha saavutetaan TULIYLIVOIMAN kautta, samoin kuin "väkivalta lopettaa vidduilun".

    Ajatella, että poliisilla on ylivoima, mutta hassua, että lähiö jengi voikin olla voimakkaampi kuin poliisi ja poliisi alkaa pelätä lähiön jengejä. Ruotsissa ja Yhdysvalloissa poliisit pelkää tiettyjä lähiö jengejä niin paljon, että eivät uskalla toimia alueella.

    Jos ajatus viedään armeijaan jossa on hyvä armeija kalusto ja parhaat hävittäjät, mutta kun Kiinan koko kansa laitetaan hyökkäämään pelkästään aseilla joita voi käsin kantaa, niin Kiinan ylivoima voittaakin Suomen huippu armeijan aseet ja hävittäjät.
    Joukko voimassa on voimaa enemmän, kuin uskoisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ajatella, että poliisilla on ylivoima, mutta hassua, että lähiö jengi voikin olla voimakkaampi kuin poliisi ja poliisi alkaa pelätä lähiön jengejä. Ruotsissa ja Yhdysvalloissa poliisit pelkää tiettyjä lähiö jengejä niin paljon, että eivät uskalla toimia alueella.

    Jos ajatus viedään armeijaan jossa on hyvä armeija kalusto ja parhaat hävittäjät, mutta kun Kiinan koko kansa laitetaan hyökkäämään pelkästään aseilla joita voi käsin kantaa, niin Kiinan ylivoima voittaakin Suomen huippu armeijan aseet ja hävittäjät.
    Joukko voimassa on voimaa enemmän, kuin uskoisi.

    Poliiseja sitoo poliisilaki, joka antaa raamit voimankäytölle.

    Yksilötasolla ..... sinä et auo päätäs vähääkään, tai ota terää esille, jos sua tähdätään tuliaseella. Se on jäätävä tosiasia.


  • Anonyymi

   Aloittaja voisi ensin ostaa kiinalaisen , amerikkalaisen , venäläisen, japanilaisen ja eurooppalaisen auton. Niitä voi sitten verrata keskenään niin selviää jokseenkin hyvin miten eri maiden teknologia on kehittynyt. Kiinalaisten kone on paljon jäljessä eurooppaa ja usaa. Toki ovat yrittäneet kaikkensa kopioimalla muttei se vain riitä. Kyllä siellä kaikkea pullistellaan kuten venäjälläkin mutta pullistelu tyhjää täynnä, toki taitoa enemmän ja pidemmällä kuin alkeellinen verrokki venäjä.

   Vaakakupissa painaa hyvinkin paljon myös se että kiina kaveeraa venäjän kanssa. Heidän politiikkansa perustuu harvainvaltaan, ei demokratiaan kuten lännessä. Lisäksi venäjän kanssa on aina ongelmia ja se taasen heijastuu kiinan auttamishaluun mikäli euroopalla,suomella ja venäjällä on sukset ristissä. Emme voi olla kiinasta riippuvaisia tuolloin. Puolustusvoimien johto kyllä tietää tarkkaan miten toimimme, siihen ei venäjän eikä kiinan koneet kuulu.

   Koko aloittajan teksti on täysin höyrypäistä eikä sillä ole mitään tekemistä realistisen maailmankuvan kanssa.

   Kiinalla on myös kylttymätön halu hallita, kiristää ja painostaa toisia maita haluamaansa suuntaan. Jo nyt on näkyvissä kiinan agressiivinen politiikka, maa ja vesialueidensa laajentaminen voimakeinoin. Ei sovi yksiin vapaan lännen kanssa.

   Kiinassa on kyllä ihan ok elellä mutta kyllä se on länsimaat mikä kodilta tuntuu.

   • Anonyymi

    Kiina ei kiristä ketään mutta USAn feikkipresidenttiBideeni uhkaili juuri PohjoisKoreaa kuten sataa muutakin maata maailmassa


   • Anonyymi

    Kyllä Kiinan hävittäjien häive ominaisuudet ovat hyvät, eikö niin?

    Jos luit Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjouksen ja jos tiedät mitä lisenssisopimuksella tarkoitetaan, niin silloin EI olla Kiinasta riippuvaisia, kun tuotanto on tuotu ostamalla Suomeen luvan kanssa, mitä lisenssisopimuksella tarkoitetaan. Jos luit tarkkaan niin koko hävittäjän tekniikka voidaan vaihtaa länsimaiden tekniikkaan, eli hyödymme vain Kiinan hävittäjästä rungon eli pelkästään hävittäjän rakenteet, joihin rakenteisiin asennetaan suihkumoottorit ja kaikki tekniikka lännestä ostettuna. Sodankäynnin tekniikkakin olisi länsimaalainen.
    Väitän, että Kiinan hävittäjässä on kokoonsa nähden paras häive ominaisuus, olenko väärässä ja millä tavoin olen väärässä? Onko todisteita sille, että olen väärässä Kiinan hävittäjän häive ominaisuuksista ja missä nämä todiste linkit ovat josta tietosi on peräisin?

    Luitko Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjouksen tarkkaan, koska Kiinan hävittäjä oli vain esimerkkinä, eli tarkoittaa sitä, että esimerkkinä olisi voinut olla vaikka F-35 hävittäjä josta olisi parempi tehty Suomessa lisenssisopimuksella.
    On siis aivan mahdollista valita mikä vaan hävittäjä toteutettavaksi Suomessa lisenssisopimuksella.

    Suomi tekee Kiinan kanssa paljon kauppaa ja Suomesta on moni yritys mennyt Kiinaan, joten näitä moraalisia kannanottojasi en siksi oikein näe hyvänä perusteluna sanoa, että Kiinan hävittäjät eivät siksi kelpaisi vaikka kaikki muu Kiinasta ostettu kelpaa sinulle. Oletko katsonut, kuinka paljon Kiinan tuotteita itse omistat?

    Kiinan kanssa nyt pystyy paremmin tekemään kauppaa, siksi monet tekevät Kiinan kanssa kauppaa ja Kiina on ilmeisesti reilumpi kaupan tekijä, kuin moni muu. Suomen pitää vaan osata myydä Kiinaan takaisin päin tuotteita ja nyt hävittäjä kauppojen yhteydessä päästään myymään Kiinalle esim. saastettomampaa tekniikkaa jota Suomesta löytyy paljonkin, Kiinaan verrattuna.

    Jos äkkiä lasketaan, onko enemmän ihmisiä aasiassa vai lännessä, niin kummassa on enemmän ihmisiä? Vielä tähän päivään asti historia kirjoittaa, että ylivoima on aina voittanut sodan, eli jos aasiassa on enemmän ihmisiä, niin yli voima voittaa sodan länttä vastaan, siihen ei Hitlerin ihme aseet riitäneet, jos ylivoima on vastassa ja näin on tulevaisuudessakin, että ylivoima voittaa sodan, joten Suomen ollessa lännen ja aasian välissä, voi valita joko sodan voittaja osapuolen tai sodan hävijä osapuolen. Kumpi mahtaa voittaa sodan länsi vai aasia? Vai voittaako ihmeaseet tulevaisuudessa? Jos lasketaan Yhdinaseet, niin onko niitä enemmän lännessä vai Aasiassa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiina ei kiristä ketään mutta USAn feikkipresidenttiBideeni uhkaili juuri PohjoisKoreaa kuten sataa muutakin maata maailmassa

    Ja unohti meidät! Tämä kostetaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja unohti meidät! Tämä kostetaan!

    Yhdysvallat ovat jo aiemmin kiristäneet Suomea ja Suomen armeijaa kiristi antamaan Suomen turvallisuuteen liittyviä tietoja hornet kaupan yhteydessä. Eikö täällä kukaan lue asioista tietoa. Yhdysvallat taitaa hyvin tarkalleen tietää tänä päivänä, että miten Suomi puolustautuu jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, miksi Yhdysvaltojen pitää saada tietää ylipäätänsä nämä asiat, miten Suomi aikoo puolustautua, jos Suomeen hyökätään?

    Todella tyhmää antaa Yhdysvaltoihin tietoa, miten Suomi puolustautuu ja vielä tyhmempää antaa tietoa Ruotsiin, että miten Suomi puolustautuu sodassa, toivon ettei Suomen armeija ole Ruotsiin jakanut tietoa miten puolustautuu ja toivottavasti ei jatkossakaan kerro muille miten aikoo puolustautua, koska hakkerit hakee Suomen poulustautumisen tiedot yhdessä päivässä Yhdysvalloista taikka Ruotsista.


  • Anonyymi

   Suomen tehdessä lisenssisopimuksella hävittäjän, emme puhuisi näistä ongelmista, koska rungot voidaan tehdä vahvemmiksi Suomessa.

   Kopioitu teksti alhaalla johon viittaan:

   USA:ssa laivaston käytössä olevien vanhojen Hornettien keskirunko on vaihdettu ja se kuuluu ohjelmaan, ei se mikään vika ole ollut eikä odottamatonta. Laivaston käytössä laskeutumiset on paljon rajumpia ja rakenteita rasittavampia kuin maalle laskeutuessa, koska lyhyelle laivan kannelle laskeudutaan jyrkässä kulmassa. Suomalaisiin Hornetteihin ei ole tarvinnut vaihtaa keskirunkoa, koska niillä ei ole laskeuduttu lentotukialuksille.

  • Anonyymi

   On se mielenkiintoista miettiä, että mistä saadaan lisää työpaikkoja Suomeen, vai ostetaanko kaikki aina valmiina ulkomailta.

   Suomessa on kuulemma osaavaa ja hyvin koulutettua työvoimaa, mutta jos emme tarjoa tälle osaavalle väestölle työtä Suomessa, niin lähteekö osaava väestö ulkomaille töihin vai ovatko sitten vaan työttöminä Suomessa?

  • Anonyymi

   Pääasia että tiltut saadaan pois Suomesta. Muut kyllä tekevät töitä.

   Tiltu on imenyt jo äidinmaidosta tiedon lyhimmästä reitistä Kelaan ja K-Marketin kalja osastolle. Siellä tehdään juoksuharjoituksia ja irtiottoja mäyräkoiran kanssa.

   • Anonyymi

    Kyllä minulle kelpaa kauniit ulkomaan naiset, jotka asuvat Suomessa tai pyrkivät Suomeen, olivat sitten Ruotsalaisia tai Norjalaisia tai Venäläisiä, että kenet haluat ajaa tarkemmin sanottuna pois Suomesta?? Naisista hirveä pula muutenkin Suomessa ja ei riitä jokaiselle Suomen miehelle Suomalaista naista, että pakkohan olisi alkaa tuoda naisia Suomeen, ettei Suomalaisten syntyvyys laske nollaan tätä menoa. Hävitty sota, jos suomalaisten syntyvyys laskee nollaan.

    Mitä teemme hävittäjillä, jos Suomen maassa elää vain eläkeläisiä, pitääkö eläkeläisten elämän viimeisiä vuosia puolustaa hävittäjillä??
    Eikö se nyt ole aivan se sama, kuka maksaa Suomen eläkeläisten eläkkeet loppuelämän, jos Suomen kansa muutenkin häviää, kun syntyvyys vaan romahtaa. Ulkomailta tulleet täällä pelkästään synnyttää, siksi suomalaisten syntyvyyden tason laskua ei nähdä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä minulle kelpaa kauniit ulkomaan naiset, jotka asuvat Suomessa tai pyrkivät Suomeen, olivat sitten Ruotsalaisia tai Norjalaisia tai Venäläisiä, että kenet haluat ajaa tarkemmin sanottuna pois Suomesta?? Naisista hirveä pula muutenkin Suomessa ja ei riitä jokaiselle Suomen miehelle Suomalaista naista, että pakkohan olisi alkaa tuoda naisia Suomeen, ettei Suomalaisten syntyvyys laske nollaan tätä menoa. Hävitty sota, jos suomalaisten syntyvyys laskee nollaan.

    Mitä teemme hävittäjillä, jos Suomen maassa elää vain eläkeläisiä, pitääkö eläkeläisten elämän viimeisiä vuosia puolustaa hävittäjillä??
    Eikö se nyt ole aivan se sama, kuka maksaa Suomen eläkeläisten eläkkeet loppuelämän, jos Suomen kansa muutenkin häviää, kun syntyvyys vaan romahtaa. Ulkomailta tulleet täällä pelkästään synnyttää, siksi suomalaisten syntyvyyden tason laskua ei nähdä.

    Suomen naisilla on liikaakin miehiä joista valita, joten maahan muuttoa pitäisi edistää naisten kohdalla ja miesten maahan muuttoa pitäisi vähentää.
    Tällä tavoin miehetkin saisivat elämänkumppanin Suomessa ja syntyvyys lähtisi nousuun, kun poikamiehinä miesten ei tarvitsisi koko elämäänsä elää.

    Ei tarvita NATOA jos Suomen väestö ei vähentyisi yhteen sotilaaseen syntyvyyden vähentyessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen naisilla on liikaakin miehiä joista valita, joten maahan muuttoa pitäisi edistää naisten kohdalla ja miesten maahan muuttoa pitäisi vähentää.
    Tällä tavoin miehetkin saisivat elämänkumppanin Suomessa ja syntyvyys lähtisi nousuun, kun poikamiehinä miesten ei tarvitsisi koko elämäänsä elää.

    Ei tarvita NATOA jos Suomen väestö ei vähentyisi yhteen sotilaaseen syntyvyyden vähentyessä.

    Rajat auki ulkomaalaisten naisten muutolle Suomeen tai Suomen kansa häviää maapallolta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rajat auki ulkomaalaisten naisten muutolle Suomeen tai Suomen kansa häviää maapallolta.

    Niin sinkku naiset ilman raskautta pitäisi olla joka maasta tervetulleita Suomeen. Tuskin liikaa tulisi naisia Suomeen vaikka rajat auki olisikin ilman mitään estettä auki sinkku naisten muuttamiseksi Suomeen.


  • Anonyymi

   Suomi Hävittäjä lisenssisopimuksella päästäisiin hyppäämään matkustajalentokone tuotantoon lisenssisopimuksen kautta.

   Suomen Lentokoneteollisuuden laadukkaiden tuotteiden mahdollisuudet matkustajalentokone puolella olisi myös nähtävissä:

   Aasian Valtioissa asuu yhteensä yli 4,6 miljardia ihmistä, eli eniten ihmisiä maailmassa, minkä vuoksi Suomessa valmistetuilla matkustajalentokoneilla olisi suuri kysyntä Aasian alueella.

   Afrikan väestömäärä on noin 1,2 miljardia, jossa riittää kysyntää Suomi matkustajalentokoneille.

   EU:ssa asuu kaikkiaan noin 510 miljoonaa ihmistä, mikä myös valtava määrä ihmisiä Suomi matkustajalentokoneiden myynnin kannalta katsottuna.

   Suomi matkustajalentokoneelle löytyy vielä lisää myynti kohteita.

  • Anonyymi

   Paras lukemani keskustelu, jossa typerät välihuudot puuttuvat ainakin vielä.

   • Anonyymi

    Noh.....vähäpää(hän) on aina vähään tyytyväinen.

    🤣 💀


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noh.....vähäpää(hän) on aina vähään tyytyväinen.

    🤣 💀

    Mihin sinä oot tyytyväinen sitten??


  • Anonyymi

   Esimerkiksi voidaan kyllä tehdä F-35 hävittäjästä lisenssisopimus, eli saamme Suomeen kaiken tiedon ja opastuksen, että miten F-35 hävittäjiä tehdään Yhdysvalloissa, tosin Suomessa tämä F-35 hävittäjä tehdään ilman vikoja.

   Ilman vastus on liian iso F-35 hävittäjässä, että nopeutta siihen on vaikeaa saada lisää.
   Mutta ei hätäää, otamme F-35 hävittäjän tekniikan ja siirrämme sen Kiinan hävittäjään joka on kopio tuotteena paremmin tehty rakenneltaan ja muodoltaan, jossa ei ole kuitenkaan F-35 hävittäjän tekniikkaa.

   Kiinan paremmin muotoiltu Shenyang J-31 (Shenyang FC-31) häivehävittäjään laitamme F-35 hävittäjän tekniikkaa sisään tietenkin viat korjattuna.

   Tämä asia tavallaan tuli esiteltyä jo aiemmin tässä, että F-35 viat korjattaisiin jos tämä olisi lisenssisopimus hävittäjä joka Suomessa valmistettaisiin.

   Se on vaan totta, että F-35 on kuin pakettiautolla ajaisi kaasupohjassa, ei kiihdy tarpeeksi, ellei muotoja muuta Lamborghinin suuntaan.

   Kiinan versio F-35 hävittäjästä on parempi hävittäjä muodoiltansa.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shenyang_FC-31

   ..

   • Anonyymi

    Totta tästä tästä tulisi aivan huippu hävittäjä!


  • Anonyymi

   Lisenssisopimus on kyllä päivän sana!

   • Anonyymi

    Toinen päivän sana on, että Suomi tekee itse, eikä heitä rahoja ulkomaille.


  • Anonyymi

   Tämä on hyvä keino saada lisää työpaikkoja Suomeen, kun lisenssisopimuksella valmistetaan hävittäjät kuten Japani ja Etelä-Korea ovat tehneet. Tästä voisikin jatkaa lentokoneiden tekoa matkustajalentokoneiden puolelle lisenssisopimuksella.

   Eihän metsäteollisuus tuotteilla taida olla kysyntää, jos paperi tehtaita suljetaan.

  • Anonyymi

   Miksei tätä lisenssisopimus valmistusta ei ole mietitty muiden tuotteiden kohdalla vaan kaikki valmiina halutaan ostaa ulkomailta, missä ei ole järkeä.

  • Anonyymi

   Onhan lisenssisopimuksella mahdollista saada Suomeen osaamista, jonka jälkeen seuraavan tuotteen voikin jo Suomessa suunnitella, jolloin ei tarvitse enää ulkomailta ostaa mitään.

  • Anonyymi

   Minä laitoin jo USA:n puolustusministeriöön textarin ja LM:lle myös.
   Ensi viikolla tulee piirustukset ja voimme aloittaa valmistuksen.

   Olisiko forumilla hitsaria ja sorvaria valmiina? Mielellään omat työkalut ja -tilat omaava.
   Yksi 2 auton talli olisi kiikarissa mutta siinä on aika korkea vuokra.

   Sähkömiestäkin tarvitaan mutta myöhemmin sillä rakennamme rungon järkevästi ensin ja sitten voi putkittaa ja kaapeloida. Laskeskelin että 3 viikossa saamme rungon valmiiksi.

   Ei siitä sitten puutukaan ku oikeastaan kalusteet eli hyppyistuin ja ikkuna. Sellaisen suunnittelen itse ja osaan vääntää jousia. Ikkuna tehdään ekologisesti kirpparitavarasta.
   Näin myös jokaisesta koneesta tulee yksilöllinen.

  • Anonyymi

   vitsi mies kirjoitti aiemmin, jonka tarkoitus oli tehdä suomalaisista pelkästään vitsiä.

   Yritätkö vitsi mies todella väittää, että Suomessa ei osata mitään tehdä? Eikö Suomessa ole suunniteltu jopa nenä sumutteena annettava Koronarokote, jolle ei olla Suomessa haluttu antaa rahaa, että tuote saisi myynti luvan, eli ostamme rokotteet ulkomailta, ettei Suomen omaa rokotetta tarvittaisi.

   Minun tietojeni mukaan Suomessa valmistettiin parhaita kasvomaskeja, mutta halutaan kuulemma ostaa kasvomaskit ulkomailta, ettei kukaan Suomen yritys vaan saisi myytyä kasvomaskeja. Elikkä Suomessa ei kukaan halua suosia enää Suomalaista ja mihin tämä ajattelu malli sitten johtaa lopulta?
   Olemme hyvin pian siinä tilanteessa, että Suomen Valtio on raha pulassa myynnyt Suomen sähköverkkonsa ulkomaille ja kohta Suomen Valtio suunnittelee myyvänsä Suomen Valtion omistamat metsät ulkomaille, kun kerta yksityiset Suomen metsäomistajatkin saavat metsiä myydä ulkomaille, niin miksi ei silloin Suomen Valtiokin saisi myydä metsiään ulkomaille.

   Entä jos nämä ulkomaalaiset metsän omistajat eivät halua myydä puuta Suomen Metsäteollisuudelle tai jos myyvät puuta Suomen Metsäteollisuudelle, niin pyytävät kaksi kertaa kallimpaa hintaa, kuten Suomen sähköverkon ulkomaalaiset omistajat pyytävät ylihintaa sähkön siirrosta. Kun ulkomaalaiset metsän omistajat pyytävät ylihintaa metsä puiden myynnistä, eli ylihintaa tukki puun myynnistä, niin kohta ulkomaille myydään Suomen Metsäteollisuuskin.

   Suomi myydään pikkuhiljaa kokonaan ulkomaille ja ulkomaalaiset omistajat saapuvat muutaman vuoden päästä Suomeen ja sanovat suomalaisille, että te ette omista tässä Suomen maassa enää yhtään mitään itse, joten voitte pakata matkalaukkunne ja lähteä uutta aluetta etsimään jossa saatte elää, eli Suomen kansa joutuu kohta etsimään paikkaa missä elää, kuten Juutalaiset etsivät maata, jossa voisivat elää ja perustaa oman Valtionsa.

   Tämä Suomi on jo aika hyvin myyty ulkomaille. Ihmeteltävää, että ulkomailla asustavat voivat ostaa Suomesta satojen hehtaareiden suuruisia metsä aloja omakseen. Omistaako monet tavalliset yksityiset Suomessa asuvat suomenkansalaiset satoja hehtaareita ulkomailta alueita? Minä en ymmärrä tätä Suomen maan myyntiä ulkomaille.

   Miksei tämä nenä koronaroke kelpaa Suomelle siten, että se haluttaisiin saada markkinoille, kun ihan helkutisti olisi myyntiä ulkomaille asti.

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/7e960002-940c-475e-ae33-6c0c6ec42008

  • Anonyymi

   Onhan se ihan turhaa ostaa Suomeen hävittäjiä vaan siksi, että voisimme puolustaa ulkomailla asuvien omaisuutta Suomessa.

   Eikö ne ulkomaalaiset omistajat voisi itsekin ostaa hävittäjiä ja tulla Suomeen puolustamaan omaisuuttansa, kuten metsä omaisuutta ja sähköverkko omaisuuttansa.

   • Anonyymi

    Ei mua kiinnosta kun siellä on niin saatanan kylmä. Karibia OK!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mua kiinnosta kun siellä on niin saatanan kylmä. Karibia OK!

    Hyvä tieto, että Karibialla on hyvä ja lämmin sää, me suomalaiset täällä laitetaan Suomi myyntiin, ennen kuin velkojat tulevat perimään saataviaan Suomen Valtion velan suhteen ja muutetaan Karibialle asumaan, jonne nyt helposti 5 miljoonaa Suomalaista mahtuu asumaan. Jotkut ehkä menee Espanjan aurinko rannalle lötköttelemään eläkepäiviään.
    Öljy sheikit varmaan ostaa Suomen ilomielin, kun öljy bisnes katoaa sähköautojen myötä, jonka jälkeen jää pelkää arvotonta hiekka maastoa nähtäväksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mua kiinnosta kun siellä on niin saatanan kylmä. Karibia OK!

    Ensiviikolla Suomessa lämpenee!!!


  • Anonyymi

   Mitä Suomen hallitus mahtaa päättää myydä ulkomaille seuraavaksi, onko veikkauksia?

   Kyllähän jotakin Suomen hallitus päättää myydä ulkomaille, kun Suomen Valtion velka on jo niin korkea, että pakkohan on jotakin myydä ulkomaille lähi vuosina.

   • Anonyymi

    Jos eletään tämä sukupolvi leveesti ja myydään kaikki Suomesta ulkomaille vaan ja käytetään rahat itseämme varten, sillä onhan se seuraavien sukupolvien oma ongelma, että missä pakolaisena elävät, kun isänmaamme Suomi on myyty pilkka hintaan ulkomaille pala palalta, vaikka ensin teollisuuden myynti ulkomaille ja sen jälkeen metsien myynti ulkomaille ja siitä jatkaen myyntiä ulkomaille.


  • Anonyymi

   Onko Sanna Marinin hallitus kohta riisissä Suomen Valtion velan kanssa ja miten velkaa muuten voidaan maksaa pois, kuin veroja kiristämällä ja työttömien toimeen tuloa leikkaamalla nollaan?

  • Anonyymi

   Voi hitsi, oma hävittäjä, aika hienoo olis.💃

  • Anonyymi

   Karttaa katsoen nämä Puskuri sotilasliiton maat ympäröisivät Venäjän, aika kiinnostava ehdotus.
   😎

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jotakin osattiin tehdä ja nykyään paremmin koulutusta saanneet suomalaiset osaavat vaan ostaa ulkomailta, ettei kädet likaannu itse tehdessä vaikka niitä hävittäjiä.


   • Anonyymi

    Kyllähän me suomessa osataan, mutta kaltaises maanisesti valehteleva kasa silkkaa pa5kaa ei osaa ... .

    Vinka l. Valmet LeKo-70 on varustettu 200 hv Lycoming AEIO-360-A1B6 nelisylinterisellä bokserimoottorilla, eikä millään potkuriturbiini mosalla.
    Stnan idiootti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän me suomessa osataan, mutta kaltaises maanisesti valehteleva kasa silkkaa pa5kaa ei osaa ... .

    Vinka l. Valmet LeKo-70 on varustettu 200 hv Lycoming AEIO-360-A1B6 nelisylinterisellä bokserimoottorilla, eikä millään potkuriturbiini mosalla.
    Stnan idiootti.

    Tässä olikin yhden tulevan Suomen lentokone tehtaan työntekijän kommentti selkeästi, kovia tyyppejä sinne halutaankin, joilla on näyttämisen halu viisaudessa, jolloin paras hävittäjä tuleekin tehtyä Suomessa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä olikin yhden tulevan Suomen lentokone tehtaan työntekijän kommentti selkeästi, kovia tyyppejä sinne halutaankin, joilla on näyttämisen halu viisaudessa, jolloin paras hävittäjä tuleekin tehtyä Suomessa!

    Ei ollut, parin kopeekan virvatuli .... .


  • Anonyymi

   "Mitä Suomen hallitus mahtaa päättää myydä ulkomaille seuraavaksi, onko veikkauksia?"

   Demari Lipposen aikana on myyty kaikkein eniten valtion omaisuutta koska se on kuulemma vasemmiston omaisuutta.

   Paavolla on henk kohtaisesti myös 500km kaasuputkea venäjältä.

   • Anonyymi

    Suomen Valtion omaisuuden myynti on sama asia, kuin myisi kultamunia munivan Kanansa pois.


  • Anonyymi

   "Minä laitoin jo USA:n puolustusministeriöön textarin ja LM:lle myös.
   Ensi viikolla tulee piirustukset ja voimme aloittaa valmistuksen.

   Olisiko forumilla hitsaria ja sorvaria valmiina? Mielellään omat työkalut ja -tilat omaava.
   Yksi 2 auton talli olisi kiikarissa mutta siinä on aika korkea vuokra.

   Sähkömiestäkin tarvitaan mutta myöhemmin sillä rakennamme rungon järkevästi ensin ja sitten voi putkittaa ja kaapeloida. Laskeskelin että 3 viikossa saamme rungon valmiiksi.

   Ei siitä sitten puutukaan ku oikeastaan kalusteet eli hyppyistuin ja ikkuna. Sellaisen suunnittelen itse ja osaan vääntää jousia. Ikkuna tehdään ekologisesti kirpparitavarasta.
   Näin myös jokaisesta koneesta tulee yksilöllinen."

   Minä voin tulla osakkaaksi. Haetaan 5miljardia apurahhaa perustamiskuluja varten.

   • Anonyymi

    Tässä olisi selkeästi Suomen lentokone tehtaalle sopiva työntekijä nyt ainakin ja jos rahaa taskuissa on niin selkeä lentokone tehtaan osakkeen omistaja. Loistavaa, että vitsillä ensin innostutaan ja lopulta vitsistä tuleekin totta.


  • Anonyymi

   Mistä näitä kylähulluja aina löytyy;-D

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onko kukaan tullut ajatelleeksi, että Jumala antaa syntistenkin teot anteeksi. Jumalan rauhaa kaikille synnittömille ja syntisille.

  • Anonyymi

   Jeesus tulee maan päälle ja vapahtaa kaikki ihmiset synneistään. Aamen.

  • Anonyymi

   Rikos se on ihmisyyttä vastaan käydä sotia, pitäisikö siperian vankileirit perustaa ja laittaa kaikki Yhdysvaltojen sotilaat Siperiaan kärsimään syntinsä, jotka ovat sodassa tappaneet ihmisiä. Montako Suomen sotilasta on tappanut ihmisen komennuksella Afganistanissa?
   Eikö nämä sotilaiden teot ole yhtä tuomittavia, kuin Isis naisten toimet lähi-idässä jos ovat siellä Isis järkestön nimeen tappaneet.
   Onko NATO liittoon kuuluvalla sotilaalla oikeus tappaa ihmisiä ja Isis sotilas taas ei saa tappaa ihmisiä, kenellä pitäisi olla ylipäätänsä lupa saada tappaa toisia ihmisiä?

  • Anonyymi

   Onneksi olen Turkkilainen ja voin synneistä päästä eroon rukoilemalla.

   • Anonyymi

    Teillä Turkissa kuulemma on nykyään todella alhainen suojaikäraja, kuinka voitte hyväksyä tämän?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teillä Turkissa kuulemma on nykyään todella alhainen suojaikäraja, kuinka voitte hyväksyä tämän?

    Me rukoilemme joka päivä Turkissa, joten emme ole käytännössä ollenkaan syntisiä, niin kuin te suomalaiset olette vähän joka asiassa syntisiä.


  • Anonyymi

   Totta me suomalaiset elämme syntistä elämää, jopa toistemme syntejä kantaessamme ja niitä syntejä yhä muistuttaen toisillemme, ettei kukaan vaan pääsisi elämään elämää ilman syntistä tuskan tuntoa. 👅😈👯

  • Anonyymi

   Hulluja Suomalaisia, kohta ne tappelee keskenaan, kuten itsenaisyytensa alkuvuosina.
   Venajan on kohta lahetettava joukkoja rauhoittamaan Suomen kansaa, etteivat tapa toisiaan, Krim niemimaan malliin. 😂😂😀🤔

   • Anonyymi

    Ja saavat pystykorvasta silmien välliin Talvisodan tapaan! 😂😂😀🤔


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja saavat pystykorvasta silmien välliin Talvisodan tapaan! 😂😂😀🤔

    Teilla on siella niin isot rahinat paalla Suomessa, kun ette uskalla edes puhua edes Suomi havittaja tarjouksesta julkisuudessa, kun pitaa tarjous tuoda taalta Suomi24 sivuston kautta julkisuuden tietoon.

    Me kun taalta hiivimme auttamaan teita, ettette tapa toisianne sotiessanne keskenanne siita, etta mita voi lehdessa julkaista


   • Anonyymi

    Voi, voi!!! Kyllä me säälimme venäläisiä, Heiltä raukoilta puuttuu vapaus mielipiteisiin. Suomi sentään on maailman onnellisin maa.

    Me saamme elää täällä rauhassa. Kukaan ei pane syyttömiä vankilaan eikä myrkyttele ihmisiä.

    On se sentään onnellinen asia olla suomalainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi, voi!!! Kyllä me säälimme venäläisiä, Heiltä raukoilta puuttuu vapaus mielipiteisiin. Suomi sentään on maailman onnellisin maa.

    Me saamme elää täällä rauhassa. Kukaan ei pane syyttömiä vankilaan eikä myrkyttele ihmisiä.

    On se sentään onnellinen asia olla suomalainen.

    Mitä olitkaan sanomassa?

    Sanoitko sinä, että Suomen kansalaisilla on oikeus mielipiteisiin? Tämähän Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjous on eräänlainen mielipidekin samalla, kun se on myös hävittäjä hx-hanke tarjouskin, joten pitäisi silloin Suomen lehdistössäkin olla esillä Suomi hävittäjä hx-hanke tarjous.

    Jos tämä Suomi Hävittäjä hx-hanke tarjous ei ole lehdessä esillä, niin Suomalaisten sanan vapaus on silloin huonommassa asemassa, kuin Venäjällä, jossa eri mielipiteet pääsee sentään julkisuuteen asti.
    Yksi tyyppi Venäjällä on päässyt hyvinkin ääneen, jopa vankila aikanakin päässyt ääneen, mutta Suomi ei päästä niitä ääneen, jotka esittää vaihtoehdon puolusvoimien hankinnoille tai esittää vaihtoehdon Suomen hallituksen päätöksille.
    Myöskään arvostelijat eivät Suomessa pääse ääneen, kuten Venäjällä kyllä arvostelijatkin pääsee ääneen. Puhutaan tavallisten Suomalaisten pääsystä ääneen, kyllä näitä palkattuja mielipide vaikuttajia Suomi päästää ääneen, jotka pääsääntöisesti tukevat hallituksen linjaa, puhun eri asian tuntijoista jotka pääsevät kyllä ääneen, mutta harvat tavalliset Suomalaiset pääsevät ääneen.
    Karpolla on asiaa ohjelmassa pääsivät tavalliset Suomalaiset ääneen, mutta tätä vapautta ei enää ole, koska olemme enemmän vaiennettu kansa kuin Venäjän kanssa. Tämä Suomi24 sivusto ei tavoita juuri ketään, joten tätä on turhaa sanoa sananvapaudeksi, jos saa Suomi24 kirjoittaa asioista.

    (Saas nähdä mitä Suomessa tapahtuu niille, joista Suomen johto ei pidä, ehkä poliisi pamputtaa mielenosoittajia, jotka kokoontuu Suomessa, toivottavasti eivät ala pahempia asioita tekemään niille, jotka eivät ole Suomen johdon kanssa samaa mieltä asioista.)


  • Anonyymi

   vilda finländare😤💪

  • Anonyymi

   Poistivat sitten meidan Venalaisten viestin ja jattivat muiden viestit kuitenkin, aika torkeaa kaytosta.

  • Anonyymi

   Olen melkoisen varma ettei Suomi hävittäjä ole lentänyt HX Challengen evaluoinnissa.

   Luulen myös että aloitteen tekijä ei muistanut höpöheinissään lähettää tarjoustakaan puolustusvoimille.

   Kannattaa olla tarkempi 30-40 vuoden päästä ja laittaa tehdas sillä välin pystyyn.

  • Anonyymi

   "Olen melkoisen varma ettei Suomi hävittäjä ole lentänyt HX Challengen evaluoinnissa.

   Luulen myös että aloitteen tekijä ei muistanut höpöheinissään lähettää tarjoustakaan puolustusvoimille.

   Kannattaa olla tarkempi 30-40 vuoden päästä ja laittaa tehdas sillä välin pystyyn."

   Vastaus sinulle:

   Kaikki viisi Suomi Hävittäjäksi kelpaavaa lisenssisopimuksen hävittäjää minusta lensivät mainitsemallasi testeissä. Käy nyt se eka luokka ensin ja opettele uudestaan lukutaitoa.
   Suomi Hävittäjäksi lisenssisopimuksella käy jokin muukin vaihtoehto, jos luit Hx-hanke tarjouksen läpi, joka oli osissa, kun ei mahdu yhteen viesti kentään.

   Suomi Hävittäjä voidaan toteuttaa vielä lisäksi jollakin muullakin tavalla, että aika paljon vaihtoehtoja oli tarjolla, eikö mikään vaihtoehto sinulle kelpaa kuitenkaan, jolloin näytät vastustavan ylipäätänsä jonkun hävittäjän ostoa Suomeen. Lue toki uudestaan, jos vaan kävi virhe luetun ymmärtämisessä.

   • Anonyymi

    Kysy puolustus voimilta ovatko saanneet tarjouksen ja puhuvatko asiasssa totuuden mukaisesti.


   • Anonyymi

    Miksiköhän ilmavoimat, valtioneuvosto, lehdistö ja muut mediat sekä Esson baari eivät ole kertoneet mitään Suomi hävittäjästä.

    Olisiko niin että se elää elämäänsä suojaiän laskemista ehdottaneen henkilön omassa päässä.

    Oletko neuvotellut nuo lisenssisopimukset koska mikään ehdokas ei ole niistä maininnut eikä puolustusvoimatkaan? Aikataulutkaan eivät ole vilahdelleet missään, koneita vaan tehdään jossain.....jostain osista...

    Ja se tärkein kysymys. Ymmärrätkö ettet ole enää täysillä pytyillä mukana?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksiköhän ilmavoimat, valtioneuvosto, lehdistö ja muut mediat sekä Esson baari eivät ole kertoneet mitään Suomi hävittäjästä.

    Olisiko niin että se elää elämäänsä suojaiän laskemista ehdottaneen henkilön omassa päässä.

    Oletko neuvotellut nuo lisenssisopimukset koska mikään ehdokas ei ole niistä maininnut eikä puolustusvoimatkaan? Aikataulutkaan eivät ole vilahdelleet missään, koneita vaan tehdään jossain.....jostain osista...

    Ja se tärkein kysymys. Ymmärrätkö ettet ole enää täysillä pytyillä mukana?

    Onko viisaampaa yrityksen johtajan tehdä ensin tarjous asiasta johon kykenee ja kun saa vihreän valon tarjoukselleen, niin sitten lähteä toteuttamaan asiaa.

    Korjataan nyt heti alkuun käsityksesi siitä väitteestä, että joku näistä viidestä ulkomaan hävittäjä vaihtoehdosta olisi jo tehnyt hävittäjän Suomea varten, joka voidaan heti antaa kaupan hyllyltä Suomen vaatimuksia vastaavaksi hävittäjäksi. Vihreää valoa nyt jokainen näistä viidestä ulkomaan hävittäjän tarjouksen antajasta odottaa, ennen kuin alkaa valmistamaan Suomeen tarkoitettua hävittäjää omalla tehtaallansa. Ajatuksesi juoksua minä en oikein ymmärrä. Yrität ikään kuin väittää, että Laivue-2020 on jo tehty Suomea varten jota on Suomelle tarjottu ja esitelty jo moneen kertaan. Minun tietääkseni vasta näitä ensimmäisiä Laivue-2020 aletaan tekemään vihreän valon saatua, ja näin toimitaan myös Suomi Hävittäjän kohdalla.
    Lue nämä kaikki viestit, niin sinulle selviää mikä on lisenssisopimus.

    Jos teemme samanlaisen hävittäjän Suomessa lisenssisopimuksella, kuin on tämä F-35 hävittäjä, niin eikö se ole sinulle jo esitelty?
    Jos tämä F-35 hävittäjä tehdään Suomessa, niin se voidaan silloin nimetä vaikkapa Suomi Hävittäjäksi, joko nyt alkaa ymmärtämään mistä puhutaan Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjouksessa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko viisaampaa yrityksen johtajan tehdä ensin tarjous asiasta johon kykenee ja kun saa vihreän valon tarjoukselleen, niin sitten lähteä toteuttamaan asiaa.

    Korjataan nyt heti alkuun käsityksesi siitä väitteestä, että joku näistä viidestä ulkomaan hävittäjä vaihtoehdosta olisi jo tehnyt hävittäjän Suomea varten, joka voidaan heti antaa kaupan hyllyltä Suomen vaatimuksia vastaavaksi hävittäjäksi. Vihreää valoa nyt jokainen näistä viidestä ulkomaan hävittäjän tarjouksen antajasta odottaa, ennen kuin alkaa valmistamaan Suomeen tarkoitettua hävittäjää omalla tehtaallansa. Ajatuksesi juoksua minä en oikein ymmärrä. Yrität ikään kuin väittää, että Laivue-2020 on jo tehty Suomea varten jota on Suomelle tarjottu ja esitelty jo moneen kertaan. Minun tietääkseni vasta näitä ensimmäisiä Laivue-2020 aletaan tekemään vihreän valon saatua, ja näin toimitaan myös Suomi Hävittäjän kohdalla.
    Lue nämä kaikki viestit, niin sinulle selviää mikä on lisenssisopimus.

    Jos teemme samanlaisen hävittäjän Suomessa lisenssisopimuksella, kuin on tämä F-35 hävittäjä, niin eikö se ole sinulle jo esitelty?
    Jos tämä F-35 hävittäjä tehdään Suomessa, niin se voidaan silloin nimetä vaikkapa Suomi Hävittäjäksi, joko nyt alkaa ymmärtämään mistä puhutaan Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjouksessa?

    Tässä on jo hyvä lisenssisopimuksella toteutettuja hävittäjistä esimerkki.

    Japani ja Etelä-Korea on tehnyt aikanaan lisenssisopimuksella F-16 hävittäjän.

    Esimerkiksi Japani on tehnyt tämän lisenssisopimuksella F-16 hävittäjästä:

    Mitsubishi F-2

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_F-2

    Etelä-Korea on tehnyt tämän lisenssisopimuksella F-16 hävittäjästä:

    General Dynamics F-16 Fighting Falcon

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Fighting_Falcon


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksiköhän ilmavoimat, valtioneuvosto, lehdistö ja muut mediat sekä Esson baari eivät ole kertoneet mitään Suomi hävittäjästä.

    Olisiko niin että se elää elämäänsä suojaiän laskemista ehdottaneen henkilön omassa päässä.

    Oletko neuvotellut nuo lisenssisopimukset koska mikään ehdokas ei ole niistä maininnut eikä puolustusvoimatkaan? Aikataulutkaan eivät ole vilahdelleet missään, koneita vaan tehdään jossain.....jostain osista...

    Ja se tärkein kysymys. Ymmärrätkö ettet ole enää täysillä pytyillä mukana?

    Oletko sinä aivan järkeä vailla. Meillä ei ole tapana löristä asioista ennen kuin asiat on puitu loppuun.

    Ei turhista puheista ole mitään hyötyä ja monet asiat ovat salaisia. Emme todellakaan halua, että naapurimaamme saa kaiken tietää ensimmäiseksi, mitä meille hankitaan. Voisi alkaa laittaa kapuloita rattaisiin.

    Tämä viestisarja on muuten aivan ainutlaatuinen Venäjän maan kehuskelusta. Mikään ei meihin uppoa. Me lun olemme täysin tietoisia tuon naapurimaan kurjuudesta.

    Olemme onnellisia, kun olemme suomalaisia. Pärjäämme oikein hyvin velkojemme kanssa, vaikka meillä onkin paremmat eläkkeet ja muutenkin parempi sosiaaliturva kuin Venäjällä. Venäjällä taitaa vain Putinin ystävillä olla leveä elämä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kysy puolustus voimilta ovatko saanneet tarjouksen ja puhuvatko asiasssa totuuden mukaisesti.

    Suomen lehdistö on todella raukkamainen, kun eivät uskalla kysyä puolustusvoimilta ja muilta ovatko saaneet Hx-hanke tarjouksen.

    Suomen lehdistö on pelkuri, joka ei uskalla tuoda julki Suomi Hävittäjä Hx-hanke tatjousta vaikka siitä moni lehdistö tietääkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko sinä aivan järkeä vailla. Meillä ei ole tapana löristä asioista ennen kuin asiat on puitu loppuun.

    Ei turhista puheista ole mitään hyötyä ja monet asiat ovat salaisia. Emme todellakaan halua, että naapurimaamme saa kaiken tietää ensimmäiseksi, mitä meille hankitaan. Voisi alkaa laittaa kapuloita rattaisiin.

    Tämä viestisarja on muuten aivan ainutlaatuinen Venäjän maan kehuskelusta. Mikään ei meihin uppoa. Me lun olemme täysin tietoisia tuon naapurimaan kurjuudesta.

    Olemme onnellisia, kun olemme suomalaisia. Pärjäämme oikein hyvin velkojemme kanssa, vaikka meillä onkin paremmat eläkkeet ja muutenkin parempi sosiaaliturva kuin Venäjällä. Venäjällä taitaa vain Putinin ystävillä olla leveä elämä.

    En minä nää, että tässä keskustelussa kehuttaisiin Venäjää, enemmän tuodaan esiin sitä, että Yhdysvallat eivät ainakaan ole Venäjän maata parempia vaan päin vastoin moneen asiaan syyllisiä.

    Luin lehdestä, että Yhdysvallat juonitteli taloudellisia vaikeuksia Neuvostoliitolle ja käytännössä Yhdysvallat aiheuttikin Neuvostoliiton hajoamisen sillä, että sai Neuvostoliiton rahat loppumaan, josta aiheutui Neuvostoliiton hajoaminen.

    Onhan se Yhdysvallat monta muutakin maata ajanut taloudellisiin vaikeuksiin, joiden vuoksi Valtio on mennyt konkurssiin.
    Yhdysvalloilla on ollut pitkä prosessi ajaa Pohjois-Koreaa konkurssiin, mutta eivät ihan vielä ole siinä onnistunut. Kuubaa Yhdysvallat on kurjistanut pitkiä aikoja. Chilen Yhdysvallat ajoivat taloudellisiin vaikeuksiin. Irakin Yhdysvallat ajoivat taloudellisiin vaikeuksiin, jonka vuoksi Saddam rähisi naapureilleen, kun luuli heidän ajavan Irakia taloudellisiin vaikeuksiin. Hävyttömän jouneja ovat Yhdysvallat. Suomi voisi antaa Yhdysvaltoihin hävyttömyyden pokaalin oikein suuren media väen edessä, jos vaikka Yhdysvallat katsoisivat tämän jälkeen peiliinsä. Peili voisikin olla tämä pokaali, jonka Suomi antaa Yhdysvaltoihin.


  • Anonyymi

   "Jos teemme samanlaisen hävittäjän Suomessa lisenssisopimuksella, kuin on tämä F-35 hävittäjä, niin eikö se ole sinulle jo esitelty?
   Jos tämä F-35 hävittäjä tehdään Suomessa, niin se voidaan silloin nimetä vaikkapa Suomi Hävittäjäksi, joko nyt alkaa ymmärtämään mistä puhutaan Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjouksessa?"

   Onko teitä kuinka monta hamppuheikkiä tekemässä siellä näitä suunnitelmia?
   Saitteko palautetta Puolustusvoimilta ajatuksistanne?

   • Anonyymi

    Tämän tason kannan otto ok!


  • Anonyymi

   SUOMI ei tarvitse NATOA. Nato saa mennä...

   • Anonyymi

    Entä Puskuri sotilasliitto joka on hieman esiteltynä tässä keskustelussa aiemmin, että mitä siihen sanot?


  • Anonyymi

   Jokos olette aivoriihessä miettineet paljonko ne hävittäjät maksavat itse tehtyinä?

   Paljonko tulee maksamaan 1kpl F-35 hävittäjiä? jos oletetaan että niitä tehdään 64kpl.

   • Anonyymi

    Suomen työvoima näyttäisi olevan halvempaa, kuin Yhdysvaltojen F-35 hävittäjän tehtaalla, joten ilmeisesti Suomessa pystytään toteuttamaan se mikä on tarjottu.

    Suomi Hävittäjä tarjous esittää koko tarjouksen hintaa, eikä halua paljastaa julkisuuteen yksikkö hintoja, koska Suomen hävittäjä tilauksen jälkeen aiotaan esim. Suomi Hävittäjäksi nimettyä hävittäjää myydä ulkomaille, jos lisenssisopimus siihen antaa mahdollisuuden.


  • Anonyymi

   Mitenkä meinasitte hoitaa logistiikan n. 2000 alihankkijan kanssa?
   Jos Suomessa tehdään niin kaikki alihankkijat pitää sertifioida.....koulutuksetkin kestää vuosia...
   Luuletteko että tulee halvaksi?

   :) :)

   • 1 900+ ylimmän tason valmistuskumppania ympäri maailmaa, mukaan lukien
   yli 1 800 USA:ssa ja Puerto Ricossa
   • Kokoonpanotehtaat: Fort Worth, USA; Cameri, Italia; Nagoya, Japani
   • Valmistuskumppaneita 48:ssa USA:n osavaltiossa ja Puerto Ricossa

   • Anonyymi

    Vähän on ajatuksesi etsiä esteitä, josta Suomalainen ei mukamas selviäisi.
    Jokaiseen asiaan löytyy se ratkaisu keino tavalla taikka toisella. Jos F-35 hävittäjän tarjoaja esittää liian haasteellisen lisenssisopimuksen, niin kannattaako silloin tätä F-35 hävittäjää edes Suomen ilmavoimien haluta, kun voimme siirtyä vaikka Ranskalaiseen hävittäjä merkkiin.

    Oletus on se, että jos F-35 hävittäjä on vaikea tapaus, niin ei sitä kannata silloin ostaa edes valmiina Yhdysvaltojen tehtaalta F-35 hävittäjää suoraan valmistajalta Suomeen, mutta jos F-35 hävittäjän valmistaja voi tarjota F-35 hävittäjän tekoa lisenssisopimuksella Suomeen siten, että hävittäjä on Suomessa yhtä helppo tehdä, kuin se tehdään F-35 Yhdysvaltojen tehtaalla.
    Japani ja Etelä-Korea on pystynyt lisenssi sopimuksella valmistamaan F-16 hävittäjän omassa kotimaassaan, että miksi maalaat piruja seinille, kuin Suomi ei pystyisi mihinkään?

    Onko täällä mahdettu asiat ymmärtää oikein, eli itse hävittäjä tehdään Suomessa, ja hävittäjän käyttämä tekniikka tulisi ulkomailta.
    Puhutaan vaikka auto esimerkkinä, eli korirakenne ja pellit tehdään itse ja se tekniikka tukee ulkomailta. En keksi miten selkeämmin enää asia voisi sanoa.
    Mahdollisuuksien mukaan yritetään tehdä vaikka kaikki Suomessa mitä hävittäjään tarvitsee laittaa, mutta tuskin nyt ihan tähän tavoitteeseen lähdetään, mutta jos tilaisuus tähän tarjotaan lisenssisopimuksen puolelta, niin täytyy pohtia tarkemmin, sillä näin hyvä mahdollisuus tulee harvoin.

    Tosin myi Ruotsi koko Volvo BM traktori tuotantonsa Suomeen, että voi olla, että Saab myy koko hävittäjä tuotannon Suomeen, kun heiltä homma ei oikein onnistu myynnin kannalta katsottuna muutenkaan tai hävittäjän valmistaminenkin näyttää olevan hankalaa.


   • Anonyymi

    F-35 hävittäjän teko on hajautettu niin moneen paikkaan, että ilmankos se maksaakin enemmän, kuin vastaavan kokoinen kulta kasa, kuin itse F-35 hävittäjä on.

    Itse en ostaisi hävittäjää jota tehdään miljoonassa eri paikassa, koska jälkeenpäin varaosien saatavuudessa tulee ongelmia, kun tuotantoa lopetetaan, niin kukaan ei tee enää tarvittavia varaosia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    F-35 hävittäjän teko on hajautettu niin moneen paikkaan, että ilmankos se maksaakin enemmän, kuin vastaavan kokoinen kulta kasa, kuin itse F-35 hävittäjä on.

    Itse en ostaisi hävittäjää jota tehdään miljoonassa eri paikassa, koska jälkeenpäin varaosien saatavuudessa tulee ongelmia, kun tuotantoa lopetetaan, niin kukaan ei tee enää tarvittavia varaosia.

    Tästä olen samaa mieltä.


   • Anonyymi

    Juuh ..... Vaikka suomessa tehdää paljon laadukkaita tuotteita, niin tuohon palettiin eivät teollisuutemme rahkeet riitä mitenkään. Ostamme siis valmiita koneita.
    Valinta on joka tapauksessa "Made in US Of A". Toivottavasti vailnta tulee olemaan se toinen, maailman ainoista sarjavalmisteisista GEN5 hävittäjistä l. LM F-35A.
    Siinä kun on 💪, vuosikymmeniksi eteenpäin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuh ..... Vaikka suomessa tehdää paljon laadukkaita tuotteita, niin tuohon palettiin eivät teollisuutemme rahkeet riitä mitenkään. Ostamme siis valmiita koneita.
    Valinta on joka tapauksessa "Made in US Of A". Toivottavasti vailnta tulee olemaan se toinen, maailman ainoista sarjavalmisteisista GEN5 hävittäjistä l. LM F-35A.
    Siinä kun on 💪, vuosikymmeniksi eteenpäin.

    Voi kumpa olisit lukenut F-35 hävittäjästä tehtyjä hautajais juttuja ylilaudan keskustelu palstalla, minä luin ja yllätyin kuinka helkutin huono tuote tämä F-35 hävittäjä on. Elikkä F-35 hävittäjässä on rakenne vikoja useita, lukuisia ohjelmisto vikoja. Ei voi lentää ukkosen jylistäessä taivaalla. Kaiken huipuksi Suomeen ei päässyt testeihin edes 4 kappaletta F-35 hävittäjiä, eli miten pärjäävät sodassa, kun eivät selviä lentämisestä edes rauhan aikana. F-35 hävittäjät pidettiin maassa ulkomailla, kun oli myrsky.
    Suomen kansa kun kuuli kuinka huonoja hävittäjiä F-35 hävittäjät ovat, niin Yhdysvallat keksi muita syitä miksi ei F-35 hävittäjillä lennetty ja mukamas tankkaus vaikeuksia siirrossa. Ihan naurettavia syitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi kumpa olisit lukenut F-35 hävittäjästä tehtyjä hautajais juttuja ylilaudan keskustelu palstalla, minä luin ja yllätyin kuinka helkutin huono tuote tämä F-35 hävittäjä on. Elikkä F-35 hävittäjässä on rakenne vikoja useita, lukuisia ohjelmisto vikoja. Ei voi lentää ukkosen jylistäessä taivaalla. Kaiken huipuksi Suomeen ei päässyt testeihin edes 4 kappaletta F-35 hävittäjiä, eli miten pärjäävät sodassa, kun eivät selviä lentämisestä edes rauhan aikana. F-35 hävittäjät pidettiin maassa ulkomailla, kun oli myrsky.
    Suomen kansa kun kuuli kuinka huonoja hävittäjiä F-35 hävittäjät ovat, niin Yhdysvallat keksi muita syitä miksi ei F-35 hävittäjillä lennetty ja mukamas tankkaus vaikeuksia siirrossa. Ihan naurettavia syitä.

    Älä jauha pa5kaa, parin kopeekan virvatuli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä jauha pa5kaa, parin kopeekan virvatuli.

    Et kestä selkeästi sitä, jos totuuksia puhutaan.
    Haluat että ollaan hiljaa ja kun romu on ostettu Suomeen, niin silmät pyöreinä ihmettelet sen romun jokaista vikaa ja lyöt päätäsi vasten romua, kun et halunnut kuulla varoituksia, ennen romun hankintaa.


  • Anonyymi

   Onhan se kummallista kun ei uskalleta puhua ääneen siitä, että tekisimme hävittäjät itse.

   • Anonyymi

    Suomalaisia vaivaa itse tekemisen ajatuskin.


  • Anonyymi

   Onko Suomessa enää yhtään kokonaan suomalaisten omistamaan suurta yritystäkään?

  • Anonyymi

   Kyllä minä haluan nähdä suomalaista tekoa olevia hävittäjiä Suomen ilmavoimissa.

  • Anonyymi

   Ranskan hävittäjä voiskin olla paras.

   • Anonyymi

    Niin voisi ja Natokin voisi olla, mutteivät vaan ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin voisi ja Natokin voisi olla, mutteivät vaan ole.

    Entä tämä hävittäjä, että mitä tähän sanot Eurofighter Typhoon?

    Jos totta puhutaan, niin mikään viidestä ulkomaan hävittäjästä mitä on myyty Suomeen ei pelkkänä hävittäjä ole edes hyviä, eli ainoastaan sodankäynnin tekniikka olisi se mikä voisi siirtää esim. Chengdu J-20 häive hävittäjään, niin alettaisiin puhumaan jo parhaasta hävittäjästä, kun vielä suikkumoottorit vaihdettaisiin parhaimpiin mitä on saaatavissa.

    Suomi valmistaa omina asioita siten, että osat tulevat muualta ja vilmistuote on sitten se mikä sen halutaankin olevan. Vaikka nyt esimerkkinä Valtra traktori joita kaikki osia ei tehdä edes Valtra tehtaalla vaan osat ostetaan eri paikoista ja osa osista tehdään itse Valtra traktori tehtaalla, josta lopputuloksena tulee myyntiin tarkoitettu Valtra traktori.


  • Anonyymi

   Mitäs te suomi hävittäjän höpönassut jarruttelette? Menkää tekemään alihankintasopimuksia ja aloittakaa hävittäjän teko.

   Ja nyt heti eikä odotella ensi kuun sossutukia.

   Mitäpä jos siirrätte tuotannon Intiaan niin saadaan halvemmalla?

   • Anonyymi

    Intiassako niitä työpaikkoja tarvitaan vai Suomessa? Huvittava ohjeistus sinulla, että lähtekää kaikki yritykset Suomesta esim. Intiaan, että kyllä Suomi sitten velkarahalla ostaa mitä vaan ulkomailta.

    Eihän kukaan yritys tee hävittäjiä riviin valmiiksi ja ala sen jälkeen odottamaan ostajia, tosin auton valmistus toimii tällä periaatteella.


  • Anonyymi

   Eipä edes MV-lehti uutisoi vallankumouksellisesta Suomi hävittäjästä. On tainnut käydä niin etteivät sivarit osanneet lähettää hakemustaan puolustusvoimille vaan tottumuksesta lähettivät sen KELAlle.

   • Anonyymi

    Se voi olla kova pala myöntää puolustusvoimille, että Suomi Hävittäjä tarjous on ollut kokoajan mukana Hx-hanke kisassa. Kyllähän puolustusvoimissa muutenkin peitellään asioita kertomatta asioita julkisuuteen miten asiat oikeasti ovat. Suomi ei ole mikään rehellinen Valtio missään muodossa ja sen tietää jo kaikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se voi olla kova pala myöntää puolustusvoimille, että Suomi Hävittäjä tarjous on ollut kokoajan mukana Hx-hanke kisassa. Kyllähän puolustusvoimissa muutenkin peitellään asioita kertomatta asioita julkisuuteen miten asiat oikeasti ovat. Suomi ei ole mikään rehellinen Valtio missään muodossa ja sen tietää jo kaikki.

    No juu, peittelevät asioita niin, että kukaan ei uskalla kertoa mistään epäkohdistakaan julkisuuteen potkujen vaarassa. Armeijan säännöt vaan poikkeaa Suomen lain säännöistä, mutta kumpia sääntöjä armeijan kuuluu noudattaa?


  • Anonyymi

   SUOMI ei tarvitse NATOA.

   Meillä on jo oma paskapaeritehdas ja se tuottaa kaiken perseen pyyhkimiseen tarvittavan materiaalin.

   • Anonyymi

    Kuvannollinen ilmaisu vissiin siitä, että Suomella on jo tarpeeksi vaikeuksia vaikka ulkomaan velan kanssa ja NATO jäsenyys vaan lisäisi ongelmia muutenkin, kuin rahan meno lisäyksenä. Menikö tämä kuvainnollinen tulkintani aivan oikein ja mitä lisäisit asiaan?


  • Anonyymi

   Fennovoiman ydinvoimalaitoshanke ei tule toteutumaan syystä, että on keksitty täysin uusi saasteeton tapa tuottaa sähköä.

   Tässä ei ole mitään Venäjän vastaista tai muun hankkeessa olevan tahon vastaista. Onneksi alue voidaan muuttaa vielä tässä vaiheessa teollisuus alueeksi, joten täysin turhaan aluetta ei ole rakennettu, kysymys on vaan siitä, että mikä ja mitkä ritykset haluisivat alueelle yrityksensä.

   • Anonyymi

    Tarkoitatko Pyhäjoen hanketta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitatko Pyhäjoen hanketta?

    Juuri sitä.


   • Anonyymi

    Joo noi alueet on perinteisiä suosittuja high-tech hoodeja, joihin on firmoja tulossa ympäri maailman.

    Varmaan joku kirppis Kainuusta tulis mielellään lokki-kivelle?


  • Anonyymi

   Ei oo NATO kannattajia enää näkynyt, mihin hittoon ne hävisi parissa päivässä? Kuoliko NATO kannattajat sukupuuttoon jo kaikki?

   Mä olisin halunnut kunnon matsin ottaa NATO väittelyssä, mutta helkutti, kun eivät uskalla tälle keskustelu linjalle tulla puhumaan NATOSTA mitään, oletko liian koko luu NATO kannattajille vai onko NATOA vaikea puolustaa, minun silmieni alla?

   • Anonyymi

    Et ole vaan keskinkertainen pölvästi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ole vaan keskinkertainen pölvästi!

    Oletko NATO kannattaja? Jos olet NATO kannattaja, niin paljon vuosi tasolla maksaisi Suomen NATO jäsenyys ja mitä kaikkea tämä jäsenyys vuosittain sisältäisi?

    Sisältääkö NATO jäsenyys sen, että NATO jäsen maat kokoontuu hiekkalaatikolle ja räiskivät toisiaan vastaan harjoitus mielessä vai mitä se käytännössä sisältää?

    Sisältääkö NATO jäsenyys huvittelua jäsen matsujen rahoilla vai miten vapaa aika huvitus maksetaan? Onko hyvät päivä rahat jos armeijan joukot osallistuvat harjoituksiin vai ruoka palkka?


  • Anonyymi

   Jos sielä on jotain kulta- tai metalli- tai mineraaliesiintymiä, niin varmasti joku Kanadalainen tai Australialainen kaivosyhtiö tulee ottamaan Hanhikiven alueen "ylös" ja saastuttamaan ympäristön.

  • Anonyymi

   Maailman onnellisin maa Suomi ei tarvitse Natoa ilmapiiriä pilaamaan. Pysykööt poissa Suomesta.

   • Anonyymi

    NATO on ihan hyvä järjestö jos, Yhdysvallat potkitaan NATOSTA pois. Tosin Suomen kannattaisi perustaa Puskuri sotilasliitto, joka toimisi lännen ja idän välissä ihan vaan varmistaaksemme, että sotia ei tulekaan, tosin aina pieniä rähinöitä tulee olemaan.

    Puskuri sotilasliitossa Suomella olisi jäseniensä tuki vaikuttaa siihen, että Lähi-idästä tuli rauhallista aluetta.

    Se on vähän kurjaa, että jossakin mielessä on yleensä ennustukset pitäneet paikkansa vaikkei nyt 100 % prosenttisesti ole aina pitäneet paikkansa. Mutta lähi-itä on ongelma numero yksi, kun useat ennustajat, joiden ennustuksia on käynnyt toteen, niin väittävät, että kolmas maailman sota alkaa lähi-idästä.

    Nyt kun katsotaan Israelin raketti ja ohjus iskuja lähi-idässä, niin jossakin vaiheessa nämä iskut kostetaan lähi-idän tyyliin takaisin Israelille ja siitä se kolmas maailman sota räjähtää, kun vielä Yhdysvallat rientää Israelia puolustamaan sotilaallisesti, niin siinä pannu kiehahtaa yli muilla Valtioilla ja sota on valmis. Israel on aktiivisesti kerjännyt vihavaltioita ympärilleen ohjus iskuillaan ja hyökkäämällä naapuri Valtioihinsa.

    Se yksi Suomalainen ennustaja tämän jo ennusti, tosin ennustus ei vielä ole toteutunut, mutta Rovaniemen tuhon ennusti paikkaansa pitäväksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATO on ihan hyvä järjestö jos, Yhdysvallat potkitaan NATOSTA pois. Tosin Suomen kannattaisi perustaa Puskuri sotilasliitto, joka toimisi lännen ja idän välissä ihan vaan varmistaaksemme, että sotia ei tulekaan, tosin aina pieniä rähinöitä tulee olemaan.

    Puskuri sotilasliitossa Suomella olisi jäseniensä tuki vaikuttaa siihen, että Lähi-idästä tuli rauhallista aluetta.

    Se on vähän kurjaa, että jossakin mielessä on yleensä ennustukset pitäneet paikkansa vaikkei nyt 100 % prosenttisesti ole aina pitäneet paikkansa. Mutta lähi-itä on ongelma numero yksi, kun useat ennustajat, joiden ennustuksia on käynnyt toteen, niin väittävät, että kolmas maailman sota alkaa lähi-idästä.

    Nyt kun katsotaan Israelin raketti ja ohjus iskuja lähi-idässä, niin jossakin vaiheessa nämä iskut kostetaan lähi-idän tyyliin takaisin Israelille ja siitä se kolmas maailman sota räjähtää, kun vielä Yhdysvallat rientää Israelia puolustamaan sotilaallisesti, niin siinä pannu kiehahtaa yli muilla Valtioilla ja sota on valmis. Israel on aktiivisesti kerjännyt vihavaltioita ympärilleen ohjus iskuillaan ja hyökkäämällä naapuri Valtioihinsa.

    Se yksi Suomalainen ennustaja tämän jo ennusti, tosin ennustus ei vielä ole toteutunut, mutta Rovaniemen tuhon ennusti paikkaansa pitäväksi.

    Jos Yhdysvallat päättävät hyökätä Pohjois-Koreaan jostakin syystä vain tuhotakseen Kim Jong-un johtajuuden, niin ei sitä varmaan tulla hyväksymään muissa valtioissa, joten tämäkin voisi sytyttää kolmannen maailman sodan, mutta kukaan ennustaja ei ole tätä mahdollisuutta ennustanut.

    Lähi-idän uskonnot ja muut vaikuttajat varmasti ruokkii kolmannen maailman sodan syttymisen syytä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    NATO on ihan hyvä järjestö jos, Yhdysvallat potkitaan NATOSTA pois. Tosin Suomen kannattaisi perustaa Puskuri sotilasliitto, joka toimisi lännen ja idän välissä ihan vaan varmistaaksemme, että sotia ei tulekaan, tosin aina pieniä rähinöitä tulee olemaan.

    Puskuri sotilasliitossa Suomella olisi jäseniensä tuki vaikuttaa siihen, että Lähi-idästä tuli rauhallista aluetta.

    Se on vähän kurjaa, että jossakin mielessä on yleensä ennustukset pitäneet paikkansa vaikkei nyt 100 % prosenttisesti ole aina pitäneet paikkansa. Mutta lähi-itä on ongelma numero yksi, kun useat ennustajat, joiden ennustuksia on käynnyt toteen, niin väittävät, että kolmas maailman sota alkaa lähi-idästä.

    Nyt kun katsotaan Israelin raketti ja ohjus iskuja lähi-idässä, niin jossakin vaiheessa nämä iskut kostetaan lähi-idän tyyliin takaisin Israelille ja siitä se kolmas maailman sota räjähtää, kun vielä Yhdysvallat rientää Israelia puolustamaan sotilaallisesti, niin siinä pannu kiehahtaa yli muilla Valtioilla ja sota on valmis. Israel on aktiivisesti kerjännyt vihavaltioita ympärilleen ohjus iskuillaan ja hyökkäämällä naapuri Valtioihinsa.

    Se yksi Suomalainen ennustaja tämän jo ennusti, tosin ennustus ei vielä ole toteutunut, mutta Rovaniemen tuhon ennusti paikkaansa pitäväksi.

    Kovasti tuntuu tuo Itä-Ukraina olevan rauhallista aluetta, kun meidän itänaapurimme on siellä rauhaa rakentamassa!!!!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti tuntuu tuo Itä-Ukraina olevan rauhallista aluetta, kun meidän itänaapurimme on siellä rauhaa rakentamassa!!!!!!!

    Tuota itä-Ukrainan kautta Venäjä käy peliä Yhdysvaltojen suuntaan, eli itä-Ukraina on pelinappula Venäjän pelatessa peliä Yhdysvaltojen kanssa ja kun Yhdysvallat suostuu olemaan laajentamatta NATO aluita Venäjän suuntaan, niin peli loppuu.

    Niin kauan kuin Yhdysvallat pitää kiinni halusta saada lisää NATO maita, niin suosittelen Venäjää jatkamaan peliä, sillä jos olisin Venäjän johdossa, niin kyllä pitäisin Yhdysvallat poissa Venäjän rajoilta ja niin pitäisi moni muukin joka osaa ajatella asiaa Venäjän kannalta katsottuna.

    NATO voisi pystyä tuhomaan koko Venäjän, eli hyvin vaarallinen NATO on Venäjän kannalta katsottuna.


  • Anonyymi

   Eihän NATOON liittymistä ole kielletty Venäjältä? Venäjän olisikin järkevää liittyä NATOON ja potkasta Yhdysvallat pois NATO liitosta, niin johon ois rauha maan päällä ja aseitakin tehtäisiin enää vaan metsästys tarkoitukseen.

   Mikä Pulttinin puhelin numuro tai sähköposti on, täytyykin idea saattaa Pultinin tietoon.
   Parempi vallata NATO sisältä päin, jos kerta Venäjä näkee NATON olevan uhka.

   Tietääkö täällä joku Vladimir Putin yhteistiedot, niin teen valmiit suunnitelmat, miten Venäjä potkii Yhdysvallat pihalle NATOSTA.

   • Anonyymi

    Venäjällä ei ole pääsyä länteen! Se muhii omassa liemessään maailman hylkiönä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällä ei ole pääsyä länteen! Se muhii omassa liemessään maailman hylkiönä!

    On melko ihmeellistä tämän ketjun viestit. Kaikki trollien kirjoitukset viestivät suurta harmistumista, että me suomalaiset emme oikein arvosta tuota itänaapuriamme.

    Jos se olisi vapaa demokraattinen maa, voisimme hyvinkin ystävällisesti ajatella, mutta kun se koko ajan muuttuu yhä diktatuurisemmaksi.

    Putin on kuin kuningaskunnaton kuningas. Tuntuu määräävän siellä ihan kaikesta, jopa lain käytäntöön panosta. Pelottavaa!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On melko ihmeellistä tämän ketjun viestit. Kaikki trollien kirjoitukset viestivät suurta harmistumista, että me suomalaiset emme oikein arvosta tuota itänaapuriamme.

    Jos se olisi vapaa demokraattinen maa, voisimme hyvinkin ystävällisesti ajatella, mutta kun se koko ajan muuttuu yhä diktatuurisemmaksi.

    Putin on kuin kuningaskunnaton kuningas. Tuntuu määräävän siellä ihan kaikesta, jopa lain käytäntöön panosta. Pelottavaa!!!!

    Haluatko, että Venäjä olisi kuten Yhdysvallat?
    Onko Yhdysvallat todella sinusta demokraattinen maa tai jotakin muuta sinusta?
    demokraattinen maassa ilmeisesti musta ihoinenkin pitäisi päästä Presidentiksi eikö niin? Jotenkin muistan asioita niin, että juurikin musta ihoinen Presidentti ehdokas tapettiin Yhdysvalloissa, kun yritti päästä Presidentiksi. Jotenkin muistan, että valkoihoinen Presidentti ammuttiin Yhdysvalloissa joka halusi tasavertaisempia oloja musta ihoisille Yhdysvaltojen väestölle.

    Jotenkin muistan asioita niin, että Yhdysvallat väittää olevansa demokraattinen maa, mutta jos aseteollisuus on rahoittanut Yhdysvaltojen Presidentin vaalikampanjaa, niin jopa aseteollisuus voi sanella silloin, että NATO laajentumista kohti Venäjää pitää toteuttaa, että aseteollisuus pääsee myymään aseita, onko tämä sitä demokraattisen maan toimintaa, jossa aseteollisuuden pillin mukaan Presidentti joutuu toimimaan?
    Demokraattisessa maassa Presidentin ei kuuluisi joutuvan vaalikampanjaa rahoittavien vaatimuksien mukaan toimimaan, eli pitäisi vapaasti pystyä maata johtamaan, kuten Venäjän Presidentillä on tänä päivänä valtaa saada päättää asioista vapaasti kuuntelematta yhtään aseteollisuuden vaatimuksia tai muiden tahojen vaatimuksia jotka vaan Presidentin päätösvallan varjolla yrittävät rikastua, elikkä Yhdysvalloissa vaalikampanjan rahoittavat esittää vaatimuksia ja pyrkivät ohjaamaan näin Presidenttiä, jotta voisivat sitten Yhdysvaltojen Presidentin päätöksien kautta rikastua.

    Lue tämä linkki ja mieti kuinka Yhdysvaltojen Presidentti sidotaan tekemään päätöksiä vaalikampanjan rahoituksen kautta aseteollisuus bisneksen hyödyksi. Tietenkään asioita ei suoraan sanota miten ne menee yhteyteen aseteollisuuden Presidentti vaalikampanja rahoituksen kanssa, mutta järkevä ihminen näkee kirjoituksesta yhteydet.

    https://www.kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/kasparhauser/619-naton-italaajennus-ja-sotateollinen-kompleksi

    Eikö Demokraattisessa maassa pitäisi kohdella eri väestöjä tasapuolisesti vai tarkoittaako Demokraattinen maa sitä sinusta, että poliisi voi halutessaan ampua ja tappaa musta ihoisia?

    Tarkoitaako Demokraattinen maa sitä, että huumeiden käyttö voi olla jopa vapaampaa laista huolimatta, eli haluat Venäjästä Yhdysvaltojen tapaan lisääntyvän huumeiden käyttöä?
    Pitäisikö Venäjällä olla jokaisella ihmisellä aseita, kuten Yhdysvallan kansalaisilla on?

    Yhdysvaltojen Presidentti vaalien yhteydessä yleensä kuolee useita ihmisiä, onko tämä sitä Demokratiaa, että ihmisiä pitää kuolla, että saadaan yksi ihminen valittua Yhdysvalloille Presidentiksi ja mieti kuinka paljon enemmän Kiinassa kuolisi ihmisiä Presidentin kilpailun aikana, jos Presidentti valittaisiin kuten Yhdysvalloissa valitaan.

    Jos Yhdysvallat olisi edes Demokraattinen maa niin kansa valitsisi suoraan Presidentin ilman valitsijamiehiä eikö niin?

    Demokraattisessa Yhdysvalloissa jopa syyttömiä ihmisiä vankeina, että mitä helkuttia tämä tarkoittaa Demokraattisessa mielessä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haluatko, että Venäjä olisi kuten Yhdysvallat?
    Onko Yhdysvallat todella sinusta demokraattinen maa tai jotakin muuta sinusta?
    demokraattinen maassa ilmeisesti musta ihoinenkin pitäisi päästä Presidentiksi eikö niin? Jotenkin muistan asioita niin, että juurikin musta ihoinen Presidentti ehdokas tapettiin Yhdysvalloissa, kun yritti päästä Presidentiksi. Jotenkin muistan, että valkoihoinen Presidentti ammuttiin Yhdysvalloissa joka halusi tasavertaisempia oloja musta ihoisille Yhdysvaltojen väestölle.

    Jotenkin muistan asioita niin, että Yhdysvallat väittää olevansa demokraattinen maa, mutta jos aseteollisuus on rahoittanut Yhdysvaltojen Presidentin vaalikampanjaa, niin jopa aseteollisuus voi sanella silloin, että NATO laajentumista kohti Venäjää pitää toteuttaa, että aseteollisuus pääsee myymään aseita, onko tämä sitä demokraattisen maan toimintaa, jossa aseteollisuuden pillin mukaan Presidentti joutuu toimimaan?
    Demokraattisessa maassa Presidentin ei kuuluisi joutuvan vaalikampanjaa rahoittavien vaatimuksien mukaan toimimaan, eli pitäisi vapaasti pystyä maata johtamaan, kuten Venäjän Presidentillä on tänä päivänä valtaa saada päättää asioista vapaasti kuuntelematta yhtään aseteollisuuden vaatimuksia tai muiden tahojen vaatimuksia jotka vaan Presidentin päätösvallan varjolla yrittävät rikastua, elikkä Yhdysvalloissa vaalikampanjan rahoittavat esittää vaatimuksia ja pyrkivät ohjaamaan näin Presidenttiä, jotta voisivat sitten Yhdysvaltojen Presidentin päätöksien kautta rikastua.

    Lue tämä linkki ja mieti kuinka Yhdysvaltojen Presidentti sidotaan tekemään päätöksiä vaalikampanjan rahoituksen kautta aseteollisuus bisneksen hyödyksi. Tietenkään asioita ei suoraan sanota miten ne menee yhteyteen aseteollisuuden Presidentti vaalikampanja rahoituksen kanssa, mutta järkevä ihminen näkee kirjoituksesta yhteydet.

    https://www.kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/kasparhauser/619-naton-italaajennus-ja-sotateollinen-kompleksi

    Eikö Demokraattisessa maassa pitäisi kohdella eri väestöjä tasapuolisesti vai tarkoittaako Demokraattinen maa sitä sinusta, että poliisi voi halutessaan ampua ja tappaa musta ihoisia?

    Tarkoitaako Demokraattinen maa sitä, että huumeiden käyttö voi olla jopa vapaampaa laista huolimatta, eli haluat Venäjästä Yhdysvaltojen tapaan lisääntyvän huumeiden käyttöä?
    Pitäisikö Venäjällä olla jokaisella ihmisellä aseita, kuten Yhdysvallan kansalaisilla on?

    Yhdysvaltojen Presidentti vaalien yhteydessä yleensä kuolee useita ihmisiä, onko tämä sitä Demokratiaa, että ihmisiä pitää kuolla, että saadaan yksi ihminen valittua Yhdysvalloille Presidentiksi ja mieti kuinka paljon enemmän Kiinassa kuolisi ihmisiä Presidentin kilpailun aikana, jos Presidentti valittaisiin kuten Yhdysvalloissa valitaan.

    Jos Yhdysvallat olisi edes Demokraattinen maa niin kansa valitsisi suoraan Presidentin ilman valitsijamiehiä eikö niin?

    Demokraattisessa Yhdysvalloissa jopa syyttömiä ihmisiä vankeina, että mitä helkuttia tämä tarkoittaa Demokraattisessa mielessä?

    Luojan kiitos siitä, että Yhdysvallat eivät ole Suomen naapuri valtio vaan Venäjä.

    Suomen pitäisi osata hyödyntää Venäjän suuren maan mainetta, tuomalla itsensä esiin paremmin suuren maan vieressä olevana Valtiona markkinointi mielessä vaikka matkailu mielessä, niin turistitkin löytää Suomen, kun sanotaan Suomen sijaitsevan suuren Venäjän vasemmalla puolella ylhäällä kartta pallossa, sillä monikaan ulkomaalainen ei tiedä missä edes Suomi sijaitsee, eikä tällöin osaa valita Suomea turisti matka kohteeksi.

    Euroopan Unionissa jo aletaan tietämään missä Suomi on, mutta ei ihan kaikki maapallon ihmiset tiedä missä Suomi edes on, mutta tietävät missä Venäjä on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällä ei ole pääsyä länteen! Se muhii omassa liemessään maailman hylkiönä!

    Entä jos Venäjän Presidentti vaihtuu muutaman vuoden päästä, kun nykyinen Presidentti jääkin yllättäen eläkkeelle kalastamaan kaloja, niin onko tämän jälkeen tie vapaana pääsyksi länteen?

    Jos Venäjän Presidenttksi olisi valittu joku muu, kuin nykyinen Presidentti, niin todennäköisesti meno olisi hurjaa, että nyt on sentään järkevä Presidentti Venäjällä joka sentään perustelee tekonsa siitä huolimatta vaikka kaikessa ei ollakaan samaa mieltä joka kerta, mutta se on sitä Demokratiaa, ettei aina voikaan olla samaa mieltä asioista, eikö niin?

    Kaikkea historian kirjoituksia ei ole vielä julkaistu, eikä ole kaikkia historian sopimuksia julkaistu, että moni näkemys muuttuu, kun kaikki historian kirjoitukset julkaistaan.
    Hitler esimerkiksi pakeni Kuubaan salaisella sopimuksella, eikä Venäjällä säilötty Hitlerin pääkallo oikeasti edes kuulu Hitlerille. Mutta kun asiaa uskotellaan tarpeeksi kauan, niin kaikki uskoo asiaan ja hyppivät vihasta jos joku väittää asioiden olevan toisin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entä jos Venäjän Presidentti vaihtuu muutaman vuoden päästä, kun nykyinen Presidentti jääkin yllättäen eläkkeelle kalastamaan kaloja, niin onko tämän jälkeen tie vapaana pääsyksi länteen?

    Jos Venäjän Presidenttksi olisi valittu joku muu, kuin nykyinen Presidentti, niin todennäköisesti meno olisi hurjaa, että nyt on sentään järkevä Presidentti Venäjällä joka sentään perustelee tekonsa siitä huolimatta vaikka kaikessa ei ollakaan samaa mieltä joka kerta, mutta se on sitä Demokratiaa, ettei aina voikaan olla samaa mieltä asioista, eikö niin?

    Kaikkea historian kirjoituksia ei ole vielä julkaistu, eikä ole kaikkia historian sopimuksia julkaistu, että moni näkemys muuttuu, kun kaikki historian kirjoitukset julkaistaan.
    Hitler esimerkiksi pakeni Kuubaan salaisella sopimuksella, eikä Venäjällä säilötty Hitlerin pääkallo oikeasti edes kuulu Hitlerille. Mutta kun asiaa uskotellaan tarpeeksi kauan, niin kaikki uskoo asiaan ja hyppivät vihasta jos joku väittää asioiden olevan toisin.

    Totta, olihan Hitler paljastanut ennen kuolemaansa itsensä talouden hoitajalleen tai oliko se joku vakituinen siivooja. Asui syrjäisessä paikassa ennen kuolemaansa. Siitähän puhuttiin muistaakseni lehdessä ja onhan Hitlerin pakoa pohdittu historian ohjelmissakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totta, olihan Hitler paljastanut ennen kuolemaansa itsensä talouden hoitajalleen tai oliko se joku vakituinen siivooja. Asui syrjäisessä paikassa ennen kuolemaansa. Siitähän puhuttiin muistaakseni lehdessä ja onhan Hitlerin pakoa pohdittu historian ohjelmissakin.

    Löysivät Saksasta pako tunnelinkin muistelisin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjällä ei ole pääsyä länteen! Se muhii omassa liemessään maailman hylkiönä!

    Niin, ehkä asia on kuitenkin niin, että Yhdysvallat pyrkii asian näyttämään länsimaalaisten mieliin juurikin tällä tavoin, niin saadaan lypsettyä rahaa Euroopan hölmöiltä valtioilta jotka uskovat Yhdysvaltoihin.

    Miksi Yhdysvallat eivät halunneet ottaa Venäjää NATOON, eivät halunneet siksi, koska Euroopan hölmöjä ei oli tämän jälkeen voitu enää lypsää.


  • Anonyymi

   Mielenkiintoista, että ulkomaisten hävittäjien fanit pyörii tiiviisti omaa ehdokastaan hehkuttamassa, kun haluvat lapioida Suomen Veronmaksajien rohoja ulkomaille.

  • Anonyymi

   "Lue tämä linkki ja mieti kuinka Yhdysvaltojen Presidentti sidotaan tekemään päätöksiä vaalikampanjan rahoituksen kautta aseteollisuus bisneksen hyödyksi. Tietenkään asioita ei suoraan sanota miten ne menee yhteyteen aseteollisuuden Presidentti vaalikampanja rahoituksen kanssa, mutta järkevä ihminen näkee kirjoituksesta yhteydet."

   https://www.kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/kasparhauser/619-naton-italaajennus-ja-sotateollinen-kompleksi

   Kirjoittaja Jouko Jokisalo on hiukkasen arvelluttava :) :)

   Itä-Saksan turvallisuuspalvelulle vakoillut Oulun yliopiston lehtori Jouko Jokisalo, peitenimeltään Boris, vakoili opiskeluaikanaan myös Neuvostoliiton turvallisuuspalvelu KGB:lle.

   Tehtävät Jokisalo kertoo ottaneensa vastaan "ideologisista syistä". Jokisalo kertoo asian olleen hänelle niin arka, että se "katosi" hänen muististaan ja vasta viime aikoina on pystynyt käsittelemään asiaa itsekseen.

   Palvelusaikanaan Jokisalo vakoili Stasille myös Länsi-Saksan puolella kuvaten muun muassa rakennuksia ja ajoneuvoja sekä haastatteli ihmisiä toimittajaksi naamioituneena.

   Stasilla oli laajasti materiaalia Jokisalosta: yhteensä 1220 sivua. Raporttien lisäksi Stasi myös värväsi Jokisalon välityksellä lisää vakoilijoita. Jokisalo joutui myös arvioimaan ja haastattelemaan ystäviään sekä kaikkia tapaamiaan suomalaisia.

   Jokisalon postiakin tarkkailtiin, kun hän oli Stasin palveluksessa. Hänen kelpoisuutensa vakoojaksi selvitettiin erittäin tarkkaan. Hänet värvättiin "elektroniseen tiedusteluun" Stasille.

   Ei kannata päästää Joukoa ovesta sisään.....

   • Anonyymi

    Jouko Jokisalo kirjoituksissa ei ole mitään epäilyttävää, koska juurikin F-16 hävittäjiä on Yhdysvallat myyneet menestyksellisesti uusille NATO maille, kuten aseteollisuus bisneksistä kerrotaan jutussa. Kirjoittaja Jouko Jokisalo on SUOMALAINEN, joten ei ole aihetta epäillä.

    Jos kirjoittaja olisi jokun muun maan kansalainen, niin tottakai Suomen kansalaisen olisi hyvä epäillä, mutta miksi omia maan kansalaisia pitää epäillä eniten maailmassa, ei oikein käy järkeen.
    Mutta todista kirjoittaja Jouko Jokisalon olevan asioissa väärässä, niin katsotaan sitten, että pitääkö Suomen kansan hänet rankaista väärän tiedon levityksestä.


  • Anonyymi

   Haluamme työpaikkoja Suomeen, joten Suomi Hävittäjä tarjous voittakoon hävittäjä valinta kisan!

   • Anonyymi

    Samaa mieltä👍


  • Anonyymi

   Miksi sitten ostamme rokotteita Yhdysvalloilta, joka sotii jatkuvasti eri puolilla maapalloa, asettelee mielivaltaisesti pakotteita ja vaatii muita noudattamaan niitä? Tämä valtio on asettanut pakotteita Haagin kv.sotarikostuomioistuimen tuomareita kohtaan estääkseen heitä tutkimasta sotarikoksia. Tämä maa harjoittaa totaalista sähköisen viestinnän vakoilua eikä säästä siinä edes liittolaisiaan. Tämä maa ylläpitää edelleen kidutusvankilaa jollaisia sillä on CIAn oman ilmoituksen mukaan ollut 28:ssa maassa 2000-luvulla. Tämä maa ei puolusta demokratiaa eikä ihmisoikeuksia.

   Miksi siis ostamme lääkkeitä USAsta? Siksikö, että ne ovat kalliimpia kuin muiden valmistajien vastaavat lääkkeet?

   • Anonyymi

    Ei Suomi osta rokotteita itse mistään vaan EU ostaa Suomen puolesta mistä sattuu ja USAn bigpharman rokotteet hyväksytään vaikka niitä ei ole hyväksytty yleiseen käyttöön ja arvio milloin tämä yleisen käytön hyväksyntä saadaan bigpharman rokotteille on vuosi 2023.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei Suomi osta rokotteita itse mistään vaan EU ostaa Suomen puolesta mistä sattuu ja USAn bigpharman rokotteet hyväksytään vaikka niitä ei ole hyväksytty yleiseen käyttöön ja arvio milloin tämä yleisen käytön hyväksyntä saadaan bigpharman rokotteille on vuosi 2023.

    Näin on asia. Mutta huomaatko mitä kirjoituksessa lähinnä yritetään sanoa?

    Olisiko kyse Suomalaisten moraali käsityksistä?

    Yhdysvallat ovat kaikella historian mittareilla pahempi Valtio, kuin Kiina tai Venäjäkin kalpenee Yhdysvaltojen tekojen rinnalla.

    Yhdysvallat on juonitellut monien Valtioiden taloudet konkurssin partaalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin on asia. Mutta huomaatko mitä kirjoituksessa lähinnä yritetään sanoa?

    Olisiko kyse Suomalaisten moraali käsityksistä?

    Yhdysvallat ovat kaikella historian mittareilla pahempi Valtio, kuin Kiina tai Venäjäkin kalpenee Yhdysvaltojen tekojen rinnalla.

    Yhdysvallat on juonitellut monien Valtioiden taloudet konkurssin partaalle.

    Tai käynnyt sotimassa, elleivät ole sitä ennen juonitelleet.


  • Anonyymi

   Ainoa joka tarvitsee NATOa on USA siirtomaasodissaan

   • Anonyymi

    Suomi on Ruotsin entinen siirtomaa. Saabistien täytyy tyytyä vessassa nuuhkimaan Ruotsin lippua ja katselemaan Saabien kuvia tumputtaessaan.


   • Anonyymi

    ”Ainoa joka tarvitsee NATOa on USA siirtomaasodissaan”

    Ei USA käy siirtomaasotia eikä sellaiset liity viidenteen artiklaan muutoinkaan.


   • Anonyymi

    juurikin näin Yhdysvallat jatkaa Britannian aloittamaa siirtomaa valta aikakautta NATO maita velvoittaen ostamaan länsimaista sodankäynnin aseistusta, joka on mieluiten Yhdysvaltojen tekemää sota kalustoa tai suuri määrä osia ainakin yhdysvalloista peräisin, kuten Saab hävittäjä on käytännössä Yhdysvaltojen tuote osien määrällä mitattuna.

    NATO maa Turkki kokeilli ostaa ohjuksia muualta kuin Yhdysvalloista ja sai pakotteita eikä F-35 hävittäjiä heille siksi toimitettu. Jotkut väittää, että ohjuslavetin kautta voi vakoilla F-35 hävittäjien suorituksia, minä en usko, että Turkki on niin tyhmä valtio, että sallisi ohjuslavettejen kautta mitään vakoilua, kun taas F-35 hävittäjä lähettää jotakin tietoa Yhdysvaltoihin, mitä tietoa ei todellakaan Yhdysvallat tarvitse saada. Ei muuta kuin Suomi Yhdysvaltojen pelinappulaksi, niin saadaan uusi opetus joltakin maalta, että miten pelinappuloita kohdellaan pelissä. Hitlerin pelinappulana oltiin jo kerran, eikä uudestaan pidä pyrkiä pelinappulaksi ryhtyä, NATO on selkeästi Turkille osoittanut kuinka Turkki on pelkästään pelinappulan asemassa, kun Turkki ei edes itsenäisenä maanna saa tehdä omia päätöksiä turvallisuutensa suhteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ”Ainoa joka tarvitsee NATOa on USA siirtomaasodissaan”

    Ei USA käy siirtomaasotia eikä sellaiset liity viidenteen artiklaan muutoinkaan.

    Siirtomaista Britannia hyötysi eri tavoin, esim. INTIASTA tuotiin teetä Britanniaan.

    Yhdysvallat taas saavat ase ja hävittäjä tilauksia NATO mailta, eli Yhdysvallat saa rahaa, kun Britannia sai teetä, joten aika lähellä on etujen saaminen siirtomaan ja NATO välillä.

    Yhdysvaltojen ei tarvitse käydä sotia saadakseen lisää NATO maa jäseniä???. Tavallaan kyllä Yhdysvallat käy sotia esim. Irakissa Saddam Husseinia vastaan, jota sotaa tarkoin seurattiin Neuvostoliitossa/Venäjällä, minkä vuoksi Venäjä/Neuvostoliitto panostaa aseisiin siltä varalta, jos Yhdysvallat hyökkäisi Venäjälle. Kun Venäjä varautuu Yhdysvaltojen hyökkäystä vastaan, niin Suomi pelkää ja muut Venäjän naapuri Valtiot pelkää ja pyrkivät siksi NATO jäseniksi. Elikkä kyllä Yhdysvallat hankkii NATO jäseniä epäsuorasti, kun taas Britannia hankki siirtomaa sodilla siirtomaita.


  • Anonyymi

   ” Suomi on Ruotsin entinen siirtomaa. Saabistien täytyy tyytyä vessassa nuuhkimaan Ruotsin lippua ja katselemaan Saabien kuvia tumputtaessaan.”

   Siitäkin on kulunut jo 212 vuotta ja Tarkkispoika on itse ainoa tumputtelija!

   • Anonyymi

    Todellisuudessa Suomi on vieläkin Ruotsin siirtomaa, sen takia pakko Ruotsi on Suomessa vaikka se voisi olla toisien kielien kanssa valinnainen kieli vaihtoehto.


  • Anonyymi

   Suomen ylpeys olisi kyllä lisensisopumuksella valmistaa hävittäjä Suomessa, jos itse olemme ylpeitä osaamisestamme ja rohkeudesta ottaa haasteita vastaan, niin muutkin maat haluvat investoida ja tuoda omaa tuotantoaan johtotähti maahan, jossa uskalletaan haasteisiin tarttua ja kehittää parempiakin tuotteita.

   Tällähetkellä on vielä menossa surkuttelu ilmapiiri, jossa päättäjä tahon ihmiset mollaavat suomalaisia, jottta Suomen veronmaksajien rahoilla voisivat ostaa esim. Hävittäjät ulkomailta, jossa pyritään omiin hyötyihin konsultointi palkkioiden kautta.
   Aika röyhkeää käyttää Suomen veronmaksajien rahoja siihen, että omaa uran kehitystä pyritään vain ajamaan eteenpäin.

   Katainen oli hyvää pataa Euroopan unionin päättäjien kanssa ja pääsipä kiitokseksi toihin hyväpalkkaiseen töihin Euroopan unioniin kytköksissä oleviin tehtäviin.

   Mielenkiinnolla odotan mikä virka odottaa Pekka Haavistoa kiitokseksi, että myi sähkön jakelu verkon ulkomaille tai kiitämmekö Pekka Haavistoa tästä kaikesta valitsemalla hänet seuraavaksi presidentiksi?

  • Anonyymi

   Kun tämä Suomi Hävittäjä ajatusta miettinyt muutaman päivän, niin kyllähän tuo näyttäis olla mahdollistakin toteuttaa.

  • Anonyymi

   No ei kun hihat heilumaan Savuskininpajalla. Laittakaa sitten kuva minkälainen siitä tuli.

   • Anonyymi

    Lisenssisopimus tarkoittaa, että nämä hävittäjät ovat jo olemassa niissä maissa joissa ne on kehitetty, elikkä Lisenssisopimus tuo valmistuksen Suomeen.

    Olisiko täällä yksi ihminen edes joka voisi selittää minua tarkemmin Lisenssisopimuksen, kun minun selityksiä ei ilmeisesti ymmärretä.

    Eikä kukaan osaa googlettaa sanaa Lisenssisopimus.


  • Anonyymi

   Putin suosittelee Suomi Hävittäjää.

   • Anonyymi

    Se voi olla, että Suomi myy ekaa kertaa hävittäjiä Venäjälle, näin asiat muuttuu toisin päin oleviksi ja lopulta Venäjä anoo päästä Suomen yhteyteen Suomalaiseksi maaksi.


  • Satojen miljardien uhraaminen epäuskottavaan puolustukseen on rikos. Natojäsenyydelle ei ole vaihtoehtoa. Naton alueella ei ole sotia.

   • Anonyymi

    Entä kun tulee se ensimmäinen sota NATOLLE, mikä tarkoittaa koko maapallon tuhoa.

    Sodat on hyvä pitää kahden maan välisinä sotina, eikä pyrkiä toteuttamaan kolmatta maailman sotaa joka varmasti tuhoaa elin olosuhteet Tsernobylin ydinvoimala onnettomuuden kaltaisiksi tuhoiksi.


   • Anonyymi

    Onko ajatuksesi sama, kun aiemmin Suomi ajatteli niin, että kun on Hitlerin puolella, niin ollaan turvassa. Ja nyt ajattelet, että jos ollaan NATOssa niin ollaan turvassa?


   • Anonyymi

    Täällä on löytynyt sentään yksi rikas Suomalainen, joka yksin on valmis maksamaan NATO jäsenyys maksut, meidän kaikkien muiden suomalaisten puolesta, onko sinun perijät kuolemasi jälkeen valmiita maksamaan NATO jäsenyys maksuja siten, ettei meidän muiden suomalaisten tarvitse osallistua NATO jäsenyys maksuihin mitenkään???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täällä on löytynyt sentään yksi rikas Suomalainen, joka yksin on valmis maksamaan NATO jäsenyys maksut, meidän kaikkien muiden suomalaisten puolesta, onko sinun perijät kuolemasi jälkeen valmiita maksamaan NATO jäsenyys maksuja siten, ettei meidän muiden suomalaisten tarvitse osallistua NATO jäsenyys maksuihin mitenkään???

    Minä Nalle maksan, mutta pakenen silti maksuja Ruotsiin.


  • Anonyymi

   Astra Zenecan hankkiminen oli virhe.

   Samoin olisi F-35 kalkkunan hankkiminen. Se on teknisesti heikkolaatuinen ja kehitysvammainen, joka tuhoaa pelkästään sen maan puolustusbudjetin, joka sellaiset hankkii.

   Ihmiset eivät halua ottaa A-Z:n rokotetta ja Suomalaiset eivät myöskään halua L&M:n F-35 kalkkunaa.

   Tarjokkaiden joukossa loistaa yksi ylitse muiden. F-35 on "malli Cajander".

   Se on teknisesti epäonnistunut, toivottoman kallis kehitys-, hankinta-, ja käyttökustannuksiltaa.

   Se on puolustusbudjettien TÄYSTUHO!

   • Anonyymi

    Olet täysin oikeassa.


  • Anonyymi

   "Samoin olisi F-35 kalkkunan hankkiminen. Se on teknisesti heikkolaatuinen ja kehitysvammainen, joka tuhoaa pelkästään sen maan puolustusbudjetin, joka sellaiset hankkii."

   Väärä hävittäjä valinta puolustusvoimilta, niin koko puolusvoimat lakkautetaan ja puolustus ostetaan NATOLTA jatkossa.

   NÄIN TÄMÄ MENEE.

  • Anonyymi

   Ihanaa, häivehävittäjä, ihanaa!
   Juuri sopiva aika ostaa häivehävittäjä!
   Häivehävittäjä ilmassa ja merellä Pohjanmaa-luokan häive hävittäjä (destroyer1-4)

   Ei tule ryssä ilmasta eikä vedestä. Maata pitkin tulisi mutta Armatan vetäminen puolijoukkueella on kova tehtävä.

   Suomi & Länsimaat vs Venäjä &Uganda

   • Anonyymi

    Putlerin tarvi painaa kuin yhtä nappia ja puoli suomea on hävinny kartalta F-35 hävittäjät mukaanlukien.


   • Anonyymi

    Kallis ja huono häivehävittäjä ei ole ihanaa vaikka siitä fantasioisikin sillä tosi asiat lyö kipeästi fantasioivaa naamaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putlerin tarvi painaa kuin yhtä nappia ja puoli suomea on hävinny kartalta F-35 hävittäjät mukaanlukien.

    Tämän Suomen armeija unohtaa joka kerta uhoessaan Venäjälle. On hieman tiedon taso surkeaa Suomen armeijassa, kun eivät tiedä näistä Venäjän napeista mitään.

    Minä en lähtisi Suomen armeijan johdossa uhoamaan Venäjälle. Hitlerin aikana oli Suomeen johto ylimielinen Venäjän suuntaan ja huonosti kävi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kallis ja huono häivehävittäjä ei ole ihanaa vaikka siitä fantasioisikin sillä tosi asiat lyö kipeästi fantasioivaa naamaan.

    On se helkutin kallis vehje F-35 hävittäjä jos siitä puhutaan ja kuinka kalliiksi tulee korjata kaikki F-35 hävittäjän viat.

    Tapamme Venäjän armeijan NAURUUN jos hankimme F-35 hävittäjän. Ne jotka eivät pysty nauramaan Venäjän armeijassa, säälivät Suomea, kun Suomi on joutunut Yhdysvaltojen tuhomaksi maaksi taloudellisella keinolla.
    Suomen talous menee huonoksi kun korjaamme F-35 hävittäjän vikoja kuntoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putlerin tarvi painaa kuin yhtä nappia ja puoli suomea on hävinny kartalta F-35 hävittäjät mukaanlukien.

    No, miksei sitten paina? Todellisuudessa ydinase on mahdollisimman epäkäytännöllinen ase, joka johtaa helposti myös ensikäyttäjän tuhoon! Ei ydinsaaste tunne valtakunnan rajoja!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, miksei sitten paina? Todellisuudessa ydinase on mahdollisimman epäkäytännöllinen ase, joka johtaa helposti myös ensikäyttäjän tuhoon! Ei ydinsaaste tunne valtakunnan rajoja!

    Ei ne saasteet Venäjälle leviä, kun ampuu Tampereen kaupunkiin.


  • Anonyymi

   Sotilastiedustelun uusi katsaus: Venäjä sijoittanut Suomen lähi­alueille entistä tehokkaampia aseita ja joukkoja
   Puolustusvoimien ensimmäisen julkisen sotilastiedustelun katsauksen mukaan koronapandemia ei hiljentänyt sotilaallista toimintaa Suomen lähialueilla.

   PUOLUSTUSVOIMAT julkisti torstaina ensimmäisen julkisen sotilastiedustelun katsauksen.

   Katsauksesta käy muun muassa ilmi, että sotilaalliset toiminnat, kuten sotaharjoitukset sekä strategisten pommikoneiden lennot ja merivoimien yksiköiden purjehdukset, jatkuivat Suomen lähialueilla viime vuonna aktiivisina koronaviruspandemiasta huolimatta.

   Katsauksen mukaan Venäjä kehittää sotilaallisia suorituskykyjään sekä asevoimiensa valmiutta säännöllisin ja monipuolisin harjoituksin.

   – Etenkin Venäjä on sijoittanut Suomen lähialueille entistä suorituskykyisempiä ja teknologisesti kehittyneempiä asejärjestelmiä parantaen samalla joukkojensa valmiutta ja kykyä keskittää lisäjoukkoja alueelle, Suomen sotilastiedustelu toteaa.

   • Anonyymi

    Suomen kannattaisi omalta puolelta mennä keräämään piikkilangat pois kokonaan ja raja pylväätkin voidaan kerätä pois, koska Suomen vanhat rajapylväät löytyvät Venäjän puolelta, joten jos naapuri kiistää ensimmäisenä raja paikan kohdan linjan, niin Suomi voi esittää tällöin, että vanhat rajat astuu voimaan.

    Otamme ilolla Venäjän joukot vastaan ja kohtelemme hyvin Venäjän joukkoja ja saunomme heidän kanssaan ja juomme viinaa heidän kanssaan, eli teemme samoin kuin Itävalta otti vastaan Hitlerin. Venäjä maksaa Suomen Valtion ulkomaan velan pois, jonka jälkeen kiitämme ja jatkamme elämäämme kuten tänäkin päivänä, ilman velkaa sekä ennen sotia olevilla rajoilla. Ystävyys aina palkitaan. Tietysti on ymmärrettävää, että koko Venäjä haluaa pyrkiä Suomalaiseksi kansaksi, ja se heille suotakoon ja laittakoon Suomen lipun liuhumaan omiin lipputankoihinsa, näin suurin osa Suomen kansa on yhdistynyt.

    Hisrian tietoa:
    Suomen ja Venäjän väestöllä on esihistoriallinen yhteys Suomalais-ugrilaiseen kansaan, eli voidaan nähdä Venäläisten olevan todellisuudessa Suomalaisia. Suomen kansan yhteys Ukrainaan ja Unkariin pystytään myös todistamaan.

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Suomalais-ugrilaiset_kansat

    https://de.m.wikipedia.org/wiki/Finno-ugrische_Völker

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Unkarin_historia


  • Anonyymi

   "Sotilastiedustelun uusi katsaus: Venäjä sijoittanut Suomen lähi­alueille entistä tehokkaampia aseita ja joukkoja"

   Mitä se on:

   Venäjä on tuonut Suomen rajan pintaan sinkkiämpäreitä ja muutamia öriseviä juoppoja Viipurista.

   • Anonyymi

    Oliko suomensukuisia juoppoja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oliko suomensukuisia juoppoja?

    Olivat. Missä osasit veikata tämän?

    Venäjällä on kuulemma paljonkin juoppoja, mikä todistaa Venäjän kansan olevan Suomalaisia pääosin. Korkit aukeaa kuin Suomessakin viikonloppuisin.


  • Anonyymi

   "Entä kun tulee se ensimmäinen sota NATOLLE, mikä tarkoittaa koko maapallon tuhoa."

   Ei siinä kummempaa tuhoa tule kuin että Putte ja NAVA vaihtaa olinpaikkojaan päikseen.

   • Anonyymi

    Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.

    ” Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.”

    Jospa luettelet ne maat? Luettelo on varmaan pitkä:-D ?

    Kiina ei kelpas! Se ei sido itseään romahtavaan Venäjään vaan nyysii mielellään sen Aasianpuoleiset osat!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.

    On erikoista ajatella, että jos NATO maat hyökkäisi Venäjälle, kuten NATO maat hyökkäsi Jugoslaviaan ilman YK antamaa suostumusta, että Venäjä joutuisi yksin olemaan NATO maan hyökkäystä vastaan.

    Jos NATO olisi vaan puolustus liitto, eli jos NATO puolustaa vain silloin itseään, kun johonkin NATO maahan hyökätään, niin MITEN HELKUTTI VOI OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ NATO MAAT VOISIVAT HYÖKÄTÄ KUITENKIN JUGOSLAVIAAN, KUN JUGOSLAVIA EI HYÖKÄNNYT NATO MAIHIN, JOTEN MIKÄ OIKEUS OLIKAAN HYÖKÄTÄ JUGOSLAVIAAN JOS JUGOSLAVIA EI HYÖKÄNNYT NATO MAATA KOHTAAN, MIKÄ VÄITTÄÄ PUOLUSTAVANSA VAIN SILLOIN JÄSENIÄÄN, JOS NATO MAAHAN HYÖKÄTÄÄN.

    EIHÄN JUGOSLAVIA OLLUT NATO MAA, EIKÄ JUGOSLAVIA HYÖKÄNNYT NATO MAAHAN.

    Mielenkiintoista kun tänä päivänä yritetään väittää, ettei NATO koskaan voisi hyökätä ei NATO maahan, kun historian fakta osoittaa, että NATO muuttaa päätöksiään ja on yhtä epäluotettava kuin Yhdysvaltojen antamat lupaukset siitä, että NATO maita ei tule Venäjän/Neuvostoliiton suuntaan, jos Venäjä/Neuvostoliitto sallii Saksojen yhdistymisen ja liittymisen NATOON.

    VOI HELKUTTI SENTÄÄN, ETTÄ UKRAINA JA GEORGIA OVAT MENETTÄNEET MAA ALUEITA, KUN YHDYSVALLAT EIVÄT PIDÄ LUPAUKSISTANSA KIINNI PÄTKÄN VERTAA.
    YHDYSVALLOILLA ON NIIN KOVA HIMO SAADA MYYTYÄ ASEITAAN NATO MAIHIN, ETTÄ SIKSI YHDYSVALLAT HALUAA LISÄÄ NATO MAITA, ETTÄ SAAVAT ASEILLEEN LISÄÄ VAKITUISIA OSTAJIA.
    YHDYSVALLAT KUN NATO HARJOITUSTEN KAUTTA LISÄÄ VENÄJÄN POLKOA, NIIN VENÄJÄ PELOTTELEE TAKAISIN JA NÄIN YHDYSVALLAT SAA MYYTYÄ ASEITA JA ASEIDEN MYYNNILLÄ YHDYSVALLAT RIKASTUU JA ASEIDEN MYYNNILLÄ YHDYSVALLAT PYSTYY OLEMAAN SUURVALTA MAA.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.

    Juuh .... monen afrikan maan kansalaista varmaankin liittyisi ....ainoastaan saadakseen lisää kalashnikoveja.

    TIRSK!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuh .... monen afrikan maan kansalaista varmaankin liittyisi ....ainoastaan saadakseen lisää kalashnikoveja.

    TIRSK!

    Venäjällä on enemmän ystäviä, kuin Yhdysvalloilla.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    ” Älä kuvittele, että Venäjä joutuisi yksin käymään sotaa NATOA vastaan, tämä haave kuvasi ei toteudu vaan Venäjän rinnalle ilmestyy monta maata jotka haluaa laittaa Yhdysvallat matalaksi.”

    Jospa luettelet ne maat? Luettelo on varmaan pitkä:-D ?

    Kiina ei kelpas! Se ei sido itseään romahtavaan Venäjään vaan nyysii mielellään sen Aasianpuoleiset osat!

    Pohjois-Korea saattais asettua Venäjän puolelle, jos Yhdysvallat ovat sitäkin ärsyttäneet. Lähi-idässä olisi jo montakin valtiota, jos sillä kertaa haluavat sotaan osallistua. Kiinan taas oman puolustuksen takia tarvitsee kumppaneita, joten tästä syystä Venäjän auttaminen olisi jo järkevää heidän mielestä.
    Vietnamilla saattaa olla kaunaa Yhdysvaltoja vastaan.

    Suomella saattaa olla kaunaa Yhdysvaltoja vastaan tosipaikan tullen, kun pitäisi päättää, kumman puolella olet ja kumman maan naapurina olet sodan jälkeenkin. Naapuri maa suhteet alkaa helkutisti painamaan vaakakupissa, kun aletaan tosissaan miettimään onko kaukainen Yhdysvallat tärkeämpiä Suomelle vai naapuri suhteet tärkeämpiä. Yhdysvaltojen pommikoneilla kuulemma Neuvostoliitto pommitti Suomea, että olisihan siinä aihetta jo hieman käydä Yhdysvaltojen kimppuun tilien tasaamiseksi.

    Kyllä se niin saattaa olla, että Venäjä on historian aikana enemmän ollut hyvää pataa toisien maiden kanssa, kun taas Yhdysvallat ovat kovin sotaa tahtoneet käydä eripuolilla maailmaa.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Pohjois-Korea saattais asettua Venäjän puolelle, jos Yhdysvallat ovat sitäkin ärsyttäneet. Lähi-idässä olisi jo montakin valtiota, jos sillä kertaa haluavat sotaan osallistua. Kiinan taas oman puolustuksen takia tarvitsee kumppaneita, joten tästä syystä Venäjän auttaminen olisi jo järkevää heidän mielestä.
    Vietnamilla saattaa olla kaunaa Yhdysvaltoja vastaan.

    Suomella saattaa olla kaunaa Yhdysvaltoja vastaan tosipaikan tullen, kun pitäisi päättää, kumman puolella olet ja kumman maan naapurina olet sodan jälkeenkin. Naapuri maa suhteet alkaa helkutisti painamaan vaakakupissa, kun aletaan tosissaan miettimään onko kaukainen Yhdysvallat tärkeämpiä Suomelle vai naapuri suhteet tärkeämpiä. Yhdysvaltojen pommikoneilla kuulemma Neuvostoliitto pommitti Suomea, että olisihan siinä aihetta jo hieman käydä Yhdysvaltojen kimppuun tilien tasaamiseksi.

    Kyllä se niin saattaa olla, että Venäjä on historian aikana enemmän ollut hyvää pataa toisien maiden kanssa, kun taas Yhdysvallat ovat kovin sotaa tahtoneet käydä eripuolilla maailmaa.

    Täytyisi ottaa kartta pallo käteen, että muistaisi kaikki maat luetella.


  • Anonyymi

   En ole osannut asioita ennen nähdä näin, mutta hyvä kun luin tämän keskustelun, niin nyt osaan ajatella asioista toiseltakin näkökulmasta katsottuna. Kiitos kommenttien antajille, sivistitte minua.

  • Anonyymi

   Mutta.

   Suomi ei tarvitse Natoa. Nato kyllä tarvitsisi Suomea.

   Pidetään tämä tosiasia mielessä.

   • Anonyymi

    Tottakai Yhdysvallat tarvitsee Suomea NATO jäseneksi, jos Yhdysvallat aikoo hyökkäyksen toteuttaa Venäjälle samaan tyyliin, kuin NATO maat hyökkäsi Jugoslaviaan!!

    Kyllä Yhdysvallat aina keksii syyn hyökätä maahan, joihin syihin eivät löydä myöhemminkään totuuden pohjaa. Löysikö Yhdysvallat jo joukkotuhoaseita Irakista, vai veivätkö Yhdysvallat omia joukkotuhoaseita Irakiin ja väittää mukamas omia Irakissa olevia joukkotuhoaseita Irakialaisiksi joukkotuhoaseiksi.
    Periaatteessa koska Yhdysvallat hirtti Saddam Husseinin ilman löytyneitä joukkotuhoaseita, niin eikä olisi reilua, että se Presidentti joka väitti Irakista löytävänsä joukkotuhoaseita, niin hänet myös hirtettäisiin, koska hänen vuoksi niin moni Irakin kansalainen on menettänyt henkensä ja omia Yhdysvaltojen armeijan sotilaita on tämän perättömän väitteen takia kuolut, joten kyllä Presidentti pitäisi perättömistä väitteistään joku rangaistus saada, ettei muut Presidentit ajattele, että perättömillä väitteillä voi hyökätä toiseen maahan saamatta itse mitään rangaistusta asiasta!

    Jos vankilaan on syytön tuomittu kärsimään tuomiota ja myöhemmin hänet todetaan syyttömäksi, niin tämä on rahalla hyvitetty turha oloskelu vankilassa. Väärästä todistajan valasta saa tuomion. Odotan minkä tuomion saa Presidentti joka hyökkäsi Irakiin jossa ei ollut väitettyjä joukkotuhoaseita.


   • Anonyymi

    Mutta.

    Suomi tarvitsee Natoa. Nato taas ei tarvitse Suomea.

    Pidetään tämä tosiasia mielessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta.

    Suomi tarvitsee Natoa. Nato taas ei tarvitse Suomea.

    Pidetään tämä tosiasia mielessä.

    Suomi ei ole vielä tarpeeksi köyhä maa, joten on rahaa maksaa NATO jäsenyys maksujakin.

    Kun sitä rahaa kerran on Suomen Valtiolla, niin voisi Suomen Valtio jakaa leipäjonossa oleville taskurahaa joka kerta edes nyt 500 euroa, eikä pihistellä siinä kohtaa rahassa.

    Työttömillekin voisi maksaa enemmän rahaa, jotta voivat ottaa hotellin toiselta paikkakunnalta, kun menevät kyseiselle paikkakunnalle etsimään työpaikkoja.

    Miksi helveeetissä NATO maksuihin rahaa pitäisi löytyä Suomen Valtion kassasta??
    Venäjä tai Ruotsi tai Viro tai Norja tai Britannia tai Alankomaat tai Saksa ei ole vuosikymmeniin hyökännyt Suomeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi ei ole vielä tarpeeksi köyhä maa, joten on rahaa maksaa NATO jäsenyys maksujakin.

    Kun sitä rahaa kerran on Suomen Valtiolla, niin voisi Suomen Valtio jakaa leipäjonossa oleville taskurahaa joka kerta edes nyt 500 euroa, eikä pihistellä siinä kohtaa rahassa.

    Työttömillekin voisi maksaa enemmän rahaa, jotta voivat ottaa hotellin toiselta paikkakunnalta, kun menevät kyseiselle paikkakunnalle etsimään työpaikkoja.

    Miksi helveeetissä NATO maksuihin rahaa pitäisi löytyä Suomen Valtion kassasta??
    Venäjä tai Ruotsi tai Viro tai Norja tai Britannia tai Alankomaat tai Saksa ei ole vuosikymmeniin hyökännyt Suomeen.

    Mun vappu satasta ei ole vielä tullut vaikka kaikkeen muuhun on sen jälkeen Suomen hallituksella ollut varaa ryhtyä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mun vappu satasta ei ole vielä tullut vaikka kaikkeen muuhun on sen jälkeen Suomen hallituksella ollut varaa ryhtyä!

    Mun vappu satanen varmasti maksetaan korkojen kanssa minulle, kun lupauksestakin on kulunut jo niin pitkä aikakin.


  • Anonyymi

   "En minä nää, että tässä keskustelussa kehuttaisiin Venäjää, enemmän tuodaan esiin sitä, että Yhdysvallat eivät ainakaan ole Venäjän maata parempia vaan päin vastoin moneen asiaan syyllisiä.

   Luin lehdestä, että Yhdysvallat juonitteli taloudellisia vaikeuksia Neuvostoliitolle ja käytännössä Yhdysvallat aiheuttikin Neuvostoliiton hajoamisen sillä, että sai Neuvostoliiton rahat loppumaan, josta aiheutui Neuvostoliiton hajoaminen.

   Onhan se Yhdysvallat monta muutakin maata ajanut taloudellisiin vaikeuksiin, joiden vuoksi Valtio on mennyt konkurssiin.
   Yhdysvalloilla on ollut pitkä prosessi ajaa Pohjois-Koreaa konkurssiin, mutta eivät ihan vielä ole siinä onnistunut. Kuubaa Yhdysvallat on kurjistanut pitkiä aikoja. Chilen Yhdysvallat ajoivat taloudellisiin vaikeuksiin. Irakin Yhdysvallat ajoivat taloudellisiin vaikeuksiin, jonka vuoksi Saddam rähisi naapureilleen, kun luuli heidän ajavan Irakia taloudellisiin vaikeuksiin. Hävyttömän jouneja ovat Yhdysvallat. Suomi voisi antaa Yhdysvaltoihin hävyttömyyden pokaalin oikein suuren media väen edessä, jos vaikka Yhdysvallat katsoisivat tämän jälkeen peiliinsä. Peili voisikin olla tämä pokaali, jonka Suomi antaa Yhdysvaltoihin."

   Kyllä Suomi voisi jakaa peilejä Valtioille, joiden olisi syytä tarkastella itseään! Tämä ajatushan voisi johtaa rauhan ajatteluun.

   (((((((Tosin miten Yhdysvallat voisivat ryhtyä rauhan ajatteluun, kun aseiden myynti lakkaisi, jos Yhdysvallat eivät näkisi enää Pohjois-Koreaa tai muuta valtiota omana uhkanaan.))))))

  • Anonyymi

   Onpa mielenkiintoisia näkökulmia. 😵😎🙏💅

  • Anonyymi

   Johan tipuin penkiltä, kuin luin näitä kommenteja.

   • Anonyymi

    Mulla jäi pysäkki huomaamatta, missä piti hypätä bussista pois.👸👄👁


  • Anonyymi

   Suomi Hävittäjä tarjous osallistuu tarjouksellaan Hx-hankkeeseen, jonka Hx-hanke tarkoitus on korvata nykyiset Hornet hävittäjät uusilla Hävittäjillä.

   Sviddu, nyt kävi Brezneviläiset. Lähetin kaikki tiedot Moskovaan suorituskykyjä sekä ohjelmistoja myöten.

   • Anonyymi

    Mistä koneesta lähetit tiedot?

    Eihän puolustusvoimat ole vielä päättäneet, että mikä hävittäjä vaihtoehto toteutetaan Suomessa, joten Suomi Hävittäjäksi on monta vaihtoehtoa. Se voi olla joku näistä 5 ulkomaan hävittäjä vaihtoehdosta joka tehdäänkin Suomessa tai se voi olla joku muukin hävittäjä vaihtoehto mikä toteutetaan Suomessa.

    Onko tuttuja sanoja patenttioikeus, mikä tarkoittaa, että jollakin on oikeus patenttiin, jonka oikeuksia voi myydä toiselle yritykselle.

    Lisenssisopimus tarkoittaa periaattessa samaa, jossa myydään taas tuote valmistus oikeuksia toiseen maahan tai toiselle yritykselle.


  • Anonyymi

   Suomi arvostus nousi, kun luin tämän ja toivotaan, että Suomi Hävittäjä tarjous vie voiton.

  • Anonyymi

   En ole tajunnutkaan, että hävittäjiä voisi tehdä itsekin luvat saatuaan samaan tapaan, kuin korona rokotteita voidaan tehdä toisessa maassa, kun luvat on saatu. Hiton yksinkertaista vai mitä mieltä muut ovat? 🤔

  • Anonyymi

   Venäjällä ei oikein ole muuta tehokasta tapaa estää NATO laajentumista, kuin julistamalla sota Yhdysvaltoja vastaan, kerran Yhdysvallat eivät muuten ymmärrä lopettaa NATO jäsenten keräystä. Ja koska Yhdysvallat eivät pidä sopimuksista kiinni, niin ihan aiheellista Venäjän olisi julistaa sota Yhdysvalloille.

   Olisiko Suomi niin hullu maa, että haluisi NATO jäsenyyttä siltikin vaikka Venäjä olisi julistanut sodan Yhdysvalloille. Tai haluisiko joku muu maa liittyä NATOON, jos Venäjä julistaisi sodan Yhdysvalloille?

   Sodan julistus ei tarkoita sitä, että on pakko aloittaa sotatoimia toista valtio kohtaan, mutta kun pitää sodan julistuksen voimassa kymmenenkin vuotta, niin NATO jäsen Valtio määrätkin vähee, jopa Virokin haluaa erota NATOsta, kun Venäjä pitää sodan julistuksen voimassa Yhdysvaltoja vastaan, ilman mitään tekoja siihen suuntaan, että Venäjä aikoisi edes hyökätä Yhdysvaltojen suuntaan tai NATO maita suuntaan.

   Mutta olisko Yhdysvallat sitten niin hulluja, että lähtisivät Venäjälle hyökkäämään, jos Venäjä julistaisi sodan Yhdysvalloille, tuskimpa Yhdysvallat niin hulluja on vai ovatko?

   Sodan julistus ei vielä ole sodan aloittamista, vaan se on sodan aloittamista, kumpi ampuu ensin toisen maahan.

   Minun mielestä ihan järkevä ajatus, sillä NATOlla on yli voima muihin maihin nähdä, eikä ylivoima muihin maihin nähden takaa maailman rauhaa millään tavalla. Kun voima suhteet on tasan, niin se takaa rauhan maailmalla paremmin, ja kun ei ole toisella puolella ylivoimaa, niin heikomman ei tarvitse käyttää ydinaseita tasoittaakseen voimasuhteita ja näin päästään luopumaan kokonaan ydinaseista.

  • Anonyymi

   Suomessa yksi professori ehdotti Suomen liittymistä Valko-Venäjän tapaan sotilasliittoon Venäjän puolelle ja tavallaan hän onkin oikeassa, koska Suomen sotakaluston voisi tämän jälkeen puolittaa. Eihän Venäjä ole miehittänyt Valko-Venäjää vaikka se onkin sotilasliitossa Venäjän kanssa. Että kannattaa tietysti miettiä sitä, että kun pitää pelkäämänsä ihmiset lähempänä, niin tietää heidän aikeensa myöskin paremmin ja voi silloin vaikuttaa siihen, ettei Suomen maata kohdella huonosti. Joku sananlasku meni niin, että pidä viholliset lähellä, niin tiedät mitä he aikovat. Tosin itse en vaan ymmärrä mitä pelättävää on nukkuvassa karhussa, ja hyvin karhu nukkuu, kun sitä ei mene päähän potkimaan.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Suomen järkevin tyyppi joka omistaa aivot muihin Suomalaisiin verrattuna.


  • Anonyymi

   Kas vain, joku on alkanut puhumaan järkeä.

   • Anonyymi

    Ja moisn veikon kannatus on 0,01 % Suomessa! Hyppäis itse Allegroon maasta niin meille välttelee Suomi tällaisnaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja moisn veikon kannatus on 0,01 % Suomessa! Hyppäis itse Allegroon maasta niin meille välttelee Suomi tällaisnaan!

    Aukaise silmäsi, äläkä ole niin ahdasmielinen, kyllä tuossa professorin näkemyksessä on järkeä. Pidä pelkäämäsi taho lähellä, niin voit hallita polkosi kohdetta täysin ja oma pelkosi vähenee.


   • Anonyymi
    UUSI

    Ehei .......... tuollaisella ulostulolla, ko. henkilö suoritti "poliitisen itsemurhan".


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehei .......... tuollaisella ulostulolla, ko. henkilö suoritti "poliitisen itsemurhan".

    Luitko koko lehti jutun mitä professori kirjoitti tässä alla olevassa linkissä. Ilta-sanomat jättää omassa jutussa tärkeitä asioita kertomatta, mutta tässä alla olevassa linkissä asia on kokonaan kerrottu.

    https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/?shared=949660-a9e36aa5-999

    Fiksu professori, Suomen pitäisi palkita hänet näkökannastaan.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Luitko koko lehti jutun mitä professori kirjoitti tässä alla olevassa linkissä. Ilta-sanomat jättää omassa jutussa tärkeitä asioita kertomatta, mutta tässä alla olevassa linkissä asia on kokonaan kerrottu.

    https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/?shared=949660-a9e36aa5-999

    Fiksu professori, Suomen pitäisi palkita hänet näkökannastaan.

    Ei tämä tyhmä mies ole ollenkaan, ihan Mannerheimin ristin arvoinen mies on!
    Alpo Juntunen on Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen emeritusprofessori.


  • Anonyymi

   Sydämmet multa Suomi hävittäjän voitolle. 💕💕

   • Anonyymi

    Asiaa💃


   • Anonyymi

    Gripen on varoittava esimerkki omasta valmistuksesta! Sitä ei ole myyty juuri mihinkään ja Ruotsi itsekin on siitä luopumassa!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Gripen on varoittava esimerkki omasta valmistuksesta! Sitä ei ole myyty juuri mihinkään ja Ruotsi itsekin on siitä luopumassa!

    Ruotsi nyt ei osaa puhelimiakaan tehdä niin, että joku niitä haluisi ostaa, mutta samaan aikaan Suomesta myytiin maailmalle ennätysmäärä Nokian puhelinta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruotsi nyt ei osaa puhelimiakaan tehdä niin, että joku niitä haluisi ostaa, mutta samaan aikaan Suomesta myytiin maailmalle ennätysmäärä Nokian puhelinta.

    Suomi tekee niin hyvää laatua, että kukaan ei osta muualta hävittäjiä, kuin Suomesta, kun Suomi pääsee osaamisensa vaan näyttämään.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi tekee niin hyvää laatua, että kukaan ei osta muualta hävittäjiä, kuin Suomesta, kun Suomi pääsee osaamisensa vaan näyttämään.

    Tämä on kyllä tosiasia, joten ei tarvitse kaikessa verrata Suomea aina Ruotsiin mollaten suomalaisia yhtä huonoiksi, kuin Suomen kansa on.

    Emme ole onneksi Ruotsalaisia!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi tekee niin hyvää laatua, että kukaan ei osta muualta hävittäjiä, kuin Suomesta, kun Suomi pääsee osaamisensa vaan näyttämään.

    Tämä on kyllä tosiasia, joten ei tarvitse kaikessa verrata Suomea aina Ruotsiin mollaten suomalaisia yhtä huonoiksi, kuin Ruotsin kansa on.

    Emme ole onneksi Ruotsalaisia!


   • Anonyymi
    UUSI

    Multa saa muutakin jos Suomi Hävittäjä Hx-hanke tarjous voittaa (:) 💃👯👅👄


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Toistaiseksi ....

    "Viimeinen sotilasrikoksesta teloitettu oli sotamies Olavi Laiho, joka ammuttiin 2. syyskuuta 1944 yksin teoin tehdystä maanpetoksesta ja valtiopetoksesta.[28][29] Kommunistitaustainen Laiho oli karkaamisensa jälkeen vakoillut Neuvostoliiton hyväksi ja toiminut aktiivisesti Turun metsäkaartissa. "

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemanrangaistus_Suomessa

    En näkisi, että tomivaa käytäntöä tulisi muuttaa ......


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toistaiseksi ....

    "Viimeinen sotilasrikoksesta teloitettu oli sotamies Olavi Laiho, joka ammuttiin 2. syyskuuta 1944 yksin teoin tehdystä maanpetoksesta ja valtiopetoksesta.[28][29] Kommunistitaustainen Laiho oli karkaamisensa jälkeen vakoillut Neuvostoliiton hyväksi ja toiminut aktiivisesti Turun metsäkaartissa. "

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemanrangaistus_Suomessa

    En näkisi, että tomivaa käytäntöä tulisi muuttaa ......

    Eiköstä sitten puolet Suomen nykyisistä kansanedustajista kokisi saman kohtalon?

    Jotenkin olen kuullut, että Venäjä rahoittaisi epäsuorasti joitakin puolueita, eikö se viittaa jo pahempaan asiaan mitä vakoilu on, kun on suoraa vaikutusta eduskunnassa rahoituksen kautta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköstä sitten puolet Suomen nykyisistä kansanedustajista kokisi saman kohtalon?

    Jotenkin olen kuullut, että Venäjä rahoittaisi epäsuorasti joitakin puolueita, eikö se viittaa jo pahempaan asiaan mitä vakoilu on, kun on suoraa vaikutusta eduskunnassa rahoituksen kautta.

    Kukahan niistä 200 kansanedustajasta on uskaltanut ehdottaa moista valtiolliittoa ...?.

    Rahoittamisesta ei liene mitään epäselvyyttä ja vaikuttaminen on monitahoista, sekä pitkäjänteistä. Henkilövaikuttaminen jopa useamman kymmenen vuoden proggis.

    Mutta kuten aina .... myyrille käy lopulta "kylmät" .... AINA.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukahan niistä 200 kansanedustajasta on uskaltanut ehdottaa moista valtiolliittoa ...?.

    Rahoittamisesta ei liene mitään epäselvyyttä ja vaikuttaminen on monitahoista, sekä pitkäjänteistä. Henkilövaikuttaminen jopa useamman kymmenen vuoden proggis.

    Mutta kuten aina .... myyrille käy lopulta "kylmät" .... AINA.

    Meillä on varmasti mestaus päivä vielä tulossa tai hirttäjäis päivä tulossa, kun maanpetturi kansanedustajia tuomitaan.
    Jos mestaan vaikka nekin petturit, jotka ovat rahaa jakaneet muihin Euroopan maihin, niin eihän jää yhtään kansanedustajaa henkiin vai ketkä nimeltä sanotut jäisivät henkiin, kun kaikki petturit ois mestattu?

    Kehotan oikeuslaitosta tuomitsemaan, ettei kukaan Suomen kansalainen joudu vastuuseen petturin hengen riistosta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on varmasti mestaus päivä vielä tulossa tai hirttäjäis päivä tulossa, kun maanpetturi kansanedustajia tuomitaan.
    Jos mestaan vaikka nekin petturit, jotka ovat rahaa jakaneet muihin Euroopan maihin, niin eihän jää yhtään kansanedustajaa henkiin vai ketkä nimeltä sanotut jäisivät henkiin, kun kaikki petturit ois mestattu?

    Kehotan oikeuslaitosta tuomitsemaan, ettei kukaan Suomen kansalainen joudu vastuuseen petturin hengen riistosta.

    Kirjoitus virhe korjattu.

    Meillä on varmasti mestaus päivä vielä tulossa tai hirttäjäis päivä tulossa, kun maanpetturi kansanedustajia tuomitaan.
    Jos mestataan vaikka nekin petturit, jotka ovat rahaa jakaneet muihin Euroopan maihin, niin eihän jää yhtään kansanedustajaa henkiin vai ketkä nimeltä sanotut jäisivät henkiin, kun kaikki petturit ois mestattu?

    Kehotan oikeuslaitosta tuomitsemaan, ettei kukaan Suomen kansalainen joudu vastuuseen petturin hengen riistosta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköstä sitten puolet Suomen nykyisistä kansanedustajista kokisi saman kohtalon?

    Jotenkin olen kuullut, että Venäjä rahoittaisi epäsuorasti joitakin puolueita, eikö se viittaa jo pahempaan asiaan mitä vakoilu on, kun on suoraa vaikutusta eduskunnassa rahoituksen kautta.

    Venäjä ei rahoita Suomessa ketään mutta USA rahoittaa NATOmyyräpuolueita kokoomusta ja RKPtta


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä ei rahoita Suomessa ketään mutta USA rahoittaa NATOmyyräpuolueita kokoomusta ja RKPtta

    Jos Yhdysvallat laittavat tililleni 10 miljoonaa euroa, niin vuodessa järjestän Suomen NATO jeseneksi. Tarvitseeko Yhdysvallat tilinumeroni, mihin ilmoitan tilinumeroni?

    Kyllä halvalla saa minun vaikutuksen ostettu ja tarjous on tämän päivän voimassa, että toimintaa, jos Yhdysvallat haluaa Suomen NATOON vuoden sisällä.


  • Anonyymi

   Tämä kohta lehti jutusta on erityisen mielenkiintoinen:

   "Vuosituhannen vaihteessa Nato ja Venäjä lähentyivät, ja Venäjällä keskusteltiin vakavasti maan liittymisestä Natoon. Venäjä ja Nato eivät enää olleet toistensa vihollisia, vaan molempien yhteinen vihollinen oli kansainvälinen terrorismi. Liittymistä ei kuitenkaan tapahtunut, sillä Nato ei halunnut Venäjää jäsenekseen. Suuren Venäjän jäsenyyden myötä Nato olisi muuttunut toisenlaiseksi.

   Suhteiden ylläpito on kyllä katsottu tarpeelliseksi. Nato avasi 2011 edustuston Moskovassa ja Venäjä Brysselissä. Siitä alkaen ne ovat pitäneet yllä suhteita ajoittaisista poliittisista erimielisyyksistä huolimatta. Suomelle Naton ja Venäjän suhteiden lähentyminen olisi avannut portin Naton jäseneksi."

   Siis Venäjä oli valmis menemään NATOON, mutta Yhdysvallat eivät päästäneet Venäjää NATOON.
   Miksi Yhdysvallat eivät päästäneet Venäjää NATOON, johtuukin siitä, että on oltava joku maa jota Yhdysvallat voivat väittää uhaksi esim. Suomelle tai muille maille, jolloin Yhdysvaltojen sotateollisuus saa myytyä hävittäjiä ja toisenlaisia aseita länteen.

   Suomen kannalta tämä olisikin hyvin ahdistavaa, jos Venäjä liittyisi NATOON, sillä jonain päivänä NATO kuitenkin hyökkäisi Suomeen jollakin syyllä, kuten NATO maat hyökkäsi Jugoslaviaan.

   Suomi tuskin haluu NATOON vaikka Venäjä liittyisikin NATOON, sillä Suomen Valtiolla ei ole varaa nyt maksaa NATO jäsenyys maksuja.
   Pienipalkkaisten Suomalaisten verotusta ei pysty nostamaan siten, että NATO jäsenyys olisi mahdollista Suomen kannalta katsottuna. Eikä työttömiltäkään voida leikata työttömyys rahaa, että voitaisiin maksaa NATO jäsenyys maksuja, ei siis löydy ketään joka Suomessa maksaisi NATO jäsenyys maksuja, kun toisista parempi osaisistakaan kukaan ei nyt ainakaan maksaisi NATO jäsenyys maksuja Suomessa sanoo Kokoomus puoluekin tämän, että hyväosaisten kukkarolle ei mennä NATO maksuja pyytämään.

   Suomi voisi kuitenkin ryhtyä ajamaan Venäjän NATO jäsenyyttä NATOON ihan vaan siksi, että totuus Yhdysvaltojen tavasta hallita maailmaa omien etujen mukaan tulisi ilmi kaikille, kuinka Yhdysvallat lypsää meiltä länsimailta rahaa aseiden myynnillä, esittämällä kuinka Venäjä olisi uhka lännelle. Tyhmempikin alkaa tajuta Yhdysvaltojen kuvion lypsää rahoja toisilta valtioilta omaan Yhdysvaltojen talouden pyöritykseen.

   https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/?shared=949660-a9e36aa5-999

   *

  • Anonyymi

   NATO usko Suomessa horjuu ja nyt tahdotaan jotakin uutta ja järkevämpää.

   • Anonyymi

    Rauhan Puskuri sotilasliitto idea näyttäisi olevan uusin idea, eikä niin huonokaan, mitä olen ideasta lukenut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rauhan Puskuri sotilasliitto idea näyttäisi olevan uusin idea, eikä niin huonokaan, mitä olen ideasta lukenut.

    Sauli Niinistö nostaa aika-ajoin uusia näkökantoja puolustuskeskusteluun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sauli Niinistö nostaa aika-ajoin uusia näkökantoja puolustuskeskusteluun.

    Jos Natosta olisi ollut jotain hyötyä Suomelle, niin siihen olisi liitytty kyllä.
    Nato haitat ovat katsottu suuremmiksi kuin hyödyt.
    Näin on nähty. Ja siihen meidän suomalaisien pitää uskoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sauli Niinistö nostaa aika-ajoin uusia näkökantoja puolustuskeskusteluun.

    Niinistö ei taida tietää asioita mitään itse, on varmasti täysin neuvonantajinsa vietävissä sekä puolueensa Kokoomuksen vietävissä.

    Presidentin pitäisi itse perehtyä asioihin, ettei opaskoirat johda häntä harhaan.

    1939 vuonna tapahtui paljon asioita ja tätä ennen tapahtui paljon asioita, jolloin sota oltaisiin Neuvostoliiton kanssa voitu välttää, silloin taisi opaskoirat viedä kuitenkin väärään suuntaan tai sitten Suomen johto eivät ymmärtäneet väärien päätöksien seurauksia. Hitleriä olisi Suomessa pitänyt varoa, kuten Neuvostoliitto varosi Hitleriä, eli pitää ymmärtää naapuri maiden pelkoja tai muuten pelot kohdistuu Suomeen, ellei Suomi itse osaa pelätä Hitleriä.

    Neuvostoliitto pelot jatkuivat sotien jälkeenkin ja Neuvostoliitto oli valmis Suojelemaan Suomea, ellei Suomi ymmärtäisi itse ostaa Mig-21 hävittäjiä Neuvostoliittosta. Onko tämä sitten vihamielistä, että Neuvostoliitto/Venäjä on näin huolissaan Suomen turvallisuudesta. Jos on pelättävissä, että Hitler tai länsimaat tai NATO hyökkäisivät Suomeen, niin nämä hyökkäys joukot voisivat edetä Neuvostoliiton/Venäjän puolelle asti, mitä Venäjä/Neuvostoliitto pelkää. Venäjä/Neuvostoliitto ei uskalla nukkua karhun untansa, jos pelkona on, että Suomen puolelta Venäjälle/Neuvostoliittoon hyökättäisiin Suomen kautta.

    Koskaan ei tiedä syntyykö uudestaan Hitler numero 2, jonka nimi voi olla jokin vielä tuntematon nimi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Natosta olisi ollut jotain hyötyä Suomelle, niin siihen olisi liitytty kyllä.
    Nato haitat ovat katsottu suuremmiksi kuin hyödyt.
    Näin on nähty. Ja siihen meidän suomalaisien pitää uskoa.

    NATO hyödyt taitaa olla vain NATO maille myyvien asetehtaiden hyötyjä pelkästään.
    Tämän keskustelun saamasta tiedosta ja tämän keskustelun klinkkejä lukemalla olen tähän tulokseen tullut. 🤔🤔😤


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Natosta olisi ollut jotain hyötyä Suomelle, niin siihen olisi liitytty kyllä.
    Nato haitat ovat katsottu suuremmiksi kuin hyödyt.
    Näin on nähty. Ja siihen meidän suomalaisien pitää uskoa.

    NATO on kuin Prisman tai Citymarketin kauppa, saa alennuksia kun ostaa sotavehkeet Yhdysvalloista. Ja jos meinaa sotavehkeitä ostaa Turkin NATO maan tapaa muualta, niin saa pakotteita, eikä tilattua ostoksia edes Yhdysvallat tällöin suostu luovuttamaan Turkille, mitkä ostokset Turkki oli tehnyt Yhdysvalloista.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    NATO on kuin Prisman tai Citymarketin kauppa, saa alennuksia kun ostaa sotavehkeet Yhdysvalloista. Ja jos meinaa sotavehkeitä ostaa Turkin NATO maan tapaa muualta, niin saa pakotteita, eikä tilattua ostoksia edes Yhdysvallat tällöin suostu luovuttamaan Turkille, mitkä ostokset Turkki oli tehnyt Yhdysvalloista.

    "NATO on kuin Prisman tai Citymarketin kauppa, saa alennuksia kun ostaa sotavehkeet Yhdysvalloista. Ja jos meinaa sotavehkeitä ostaa Turkin NATO maan tapaa muualta, niin saa pakotteita"

    Outoa, että Venäjän Tiltu jatkuvasti munaa itsensä ja puhuu höpöjä?

    Suomi ei ole saanut pakotteita ja osti viimeksi USA:n sotakaluja 30 vuotta sitten kun ostettiin Hornetit!

    Sen jälkeen on ostettu:

    - kahdesti Leopard2-ps-vaunuja
    - telahaupitseja E-Koreasta
    - rynnäkkökiväärejä reserviläisille Kiinasta
    - lennokkeja Israelista
    - helikoptereita Espanjasta
    - 2 sotalaivaa Rauman Telakalta
    - Hawk-harjoitushävittäjiä Sveitsistä

    Eurooppa valmistaa liki kaikki sotakalunsa itse! Ranska, Englanti ja Saksa valmisaa hävittäjiä! Samat maat valmistaa itse ps-vaununsa ja sotalaivansa! Nato-yhteensopivia käsiaseita valmistaa koko maailma Kiina ja Venäjä mukaanlukien!

    Vain hävittäjissä USA on saanut stunnaisia kauppoja!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    "NATO on kuin Prisman tai Citymarketin kauppa, saa alennuksia kun ostaa sotavehkeet Yhdysvalloista. Ja jos meinaa sotavehkeitä ostaa Turkin NATO maan tapaa muualta, niin saa pakotteita"

    Outoa, että Venäjän Tiltu jatkuvasti munaa itsensä ja puhuu höpöjä?

    Suomi ei ole saanut pakotteita ja osti viimeksi USA:n sotakaluja 30 vuotta sitten kun ostettiin Hornetit!

    Sen jälkeen on ostettu:

    - kahdesti Leopard2-ps-vaunuja
    - telahaupitseja E-Koreasta
    - rynnäkkökiväärejä reserviläisille Kiinasta
    - lennokkeja Israelista
    - helikoptereita Espanjasta
    - 2 sotalaivaa Rauman Telakalta
    - Hawk-harjoitushävittäjiä Sveitsistä

    Eurooppa valmistaa liki kaikki sotakalunsa itse! Ranska, Englanti ja Saksa valmisaa hävittäjiä! Samat maat valmistaa itse ps-vaununsa ja sotalaivansa! Nato-yhteensopivia käsiaseita valmistaa koko maailma Kiina ja Venäjä mukaanlukien!

    Vain hävittäjissä USA on saanut stunnaisia kauppoja!

    Yhdysvallat ovat kiristäneet Suomea vaikka Suomi ei ole ollut edes NATO jäsen. Yhdysvallat on saattanut kiristää Suomea useita kertoja, niin ettei asiat ole päässeet edes julkisuuteen, tämänkin asian Yhdysvallat pyrki salaamaan, mutta suomalaisella paloi hermot ja siksi tämä tieto on tullut julkisuuteen.

    Käy lukemassa tämä linkki ja neuvon oikein kohdankin mistä kannattaa lukea.

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mir_(sukellusalus)

    Luetpas äänen tästä kohdasta, kun olet sen aukaissut ja tule kertomaan meille kaikille miten asia olikaan.

    Kauppasota Yhdysvaltain kanssa

    Tuota minä olen aito Suomalainen ja pidän Suomen etuja tärkeämpänä, kuin Yhdysvaltojen etuja ajavan teikäläisen huutamia etuja. Saatko palkkasi Yhdysvalloilta, kun niin ajat Yhdysvaltojen etuja, että ostaisimme ylihintaisia tuotteita Yhdysvalloilta?

    Onko Suomi vapaa nyt ostamaan sodankäynnin tuotteita Aasiasta vai tuleeko Yhdysvalloilta pakotteita, jos ostamme tuotteita Aasiasta, eikö tämä ole selkeää Yhdysvaltojen kiristystä pakotteilla, jos estää Suomea ostamasta sodankäynnin tekniikkaa Aasian maista?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhdysvallat ovat kiristäneet Suomea vaikka Suomi ei ole ollut edes NATO jäsen. Yhdysvallat on saattanut kiristää Suomea useita kertoja, niin ettei asiat ole päässeet edes julkisuuteen, tämänkin asian Yhdysvallat pyrki salaamaan, mutta suomalaisella paloi hermot ja siksi tämä tieto on tullut julkisuuteen.

    Käy lukemassa tämä linkki ja neuvon oikein kohdankin mistä kannattaa lukea.

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mir_(sukellusalus)

    Luetpas äänen tästä kohdasta, kun olet sen aukaissut ja tule kertomaan meille kaikille miten asia olikaan.

    Kauppasota Yhdysvaltain kanssa

    Tuota minä olen aito Suomalainen ja pidän Suomen etuja tärkeämpänä, kuin Yhdysvaltojen etuja ajavan teikäläisen huutamia etuja. Saatko palkkasi Yhdysvalloilta, kun niin ajat Yhdysvaltojen etuja, että ostaisimme ylihintaisia tuotteita Yhdysvalloilta?

    Onko Suomi vapaa nyt ostamaan sodankäynnin tuotteita Aasiasta vai tuleeko Yhdysvalloilta pakotteita, jos ostamme tuotteita Aasiasta, eikö tämä ole selkeää Yhdysvaltojen kiristystä pakotteilla, jos estää Suomea ostamasta sodankäynnin tekniikkaa Aasian maista?

    Jos Suomi ostaisikin vaikka nyt sitten Sukhoi Su-57 hävittäjiä Venäjältä, niin oletko varma asiasta, että Yhdysvallat eivät asettaisi Suomelle pakotteita ja haittaisi mitenkään Suomen taloutta???

    Kieltäisikö Yhdysvallat myymästä Suomeen muita länsimaalaisia aseita, jos ostaisimme Sukhoi Su-57 hävittäjiä Venäjältä?

    Miten vapaa maa oikein Suomi on Yhdysvaltojen ohjatessa Suomen hankintoja ylhäältä päin?

    Minä olen suomalainen, ettei tarvii siitä alkaa väittelemään seuraavaksi.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Natosta olisi ollut jotain hyötyä Suomelle, niin siihen olisi liitytty kyllä.
    Nato haitat ovat katsottu suuremmiksi kuin hyödyt.
    Näin on nähty. Ja siihen meidän suomalaisien pitää uskoa.

    No onhan NATOSTA hyötyä Suomelle monellakin tapaa, esim. Suomi saa maksaa NATO jäsenyys maksuja, Suomi saa puolustaa Yhdysvaltojen hyökkäys tarve näkemyksiä maihin joissa jo ennestään on kurjuutta, silmin nähden nähtävissä. On kivaa puolustaa Yhdysvaltoja jotka aiheuttaa lisää kärsimystä muissa maissa.


  • Anonyymi
   UUSI

   ÄLÄ KERRO KANSALLA sale ON JO LUVANNUT... Cina hävittäj on kyllä paras jota myydään..
   Kyllä kaupat on sovittu Kamala Harris soitteli viikolla Saulille ja Joe viestitteli Tyttö viisikolle that`s FINLAND Kannataisi ostaa DONET niitä taitaa saada usa cina russia ovat täysin omassa luokassaan nyt ostetaan Fossiilia ajan romuja sopimuskaupalla!
   Wiisikon päästövähennykset EI koske kun omaa kansaa done olisi ympäristöteko!

   • Anonyymi
    UUSI

    Voidaan toki testata, onko häive ominaisuudet uusissa kahdessa Kiinan hävittäjässä paremmat, kuin F-35 hävittäjässä. Jos häive ominaisuudet ovat Kiinan hävittäjässä paremmat, niin vaihdetaan sisäkalut F-35 hävittäjästä siihen Kiinan hävittäjään ja laitetaan Kiinan hävittäjän sisäkalut taas F-35 hävittäjään ja palautetaan se F-35 hävittäjä takas Yhdysvaltoihin, jossa on Kiinan sisäkalut.

    Eikö tämän jälkeen Kiinan hävittäjä ole jo parempi F-35 hävittäjän sisäkaluilla? Toki Kiinan hävittäjään on saatu toinenkin F-35 hävittäjän suihkumoottori Yhdysvalloista, kun ystävällisesti palautimme F-35 hävittäjän Kiinan tekniikalla Yhdysvaltoihin takaisin.

    Kiinalla on ehkä tämän hetken parhaimmat maa tutkat, joten ovat saanneet testattua, että häive ominaisuudet olisivat paremmat, kuin Yhdysvalloilla ovat.


  • Anonyymi
   UUSI

   Venäläinen tärpätti sulattaa nopeasti turhat rasvat aivoista.

   • Anonyymi
    UUSI

    Onko Venäjän tärpätti parempaa, kuin suomalainen koskenkorva pullon sisältö tai Finlandia votka pullon sisältö?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Venäjän tärpätti parempaa, kuin suomalainen koskenkorva pullon sisältö tai Finlandia votka pullon sisältö?

    Maaliin sekoitettuna kyllä. Sehän on savuskininkadun spurgujen mielijuoma. Ainoa mihin heillä on varaa.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Maaliin sekoitettuna kyllä. Sehän on savuskininkadun spurgujen mielijuoma. Ainoa mihin heillä on varaa.

    No ei täällä Suomessa näytä olevan varaa edes ruokaan vai mistä nämä leipäjonot sinusta johtuvat?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei täällä Suomessa näytä olevan varaa edes ruokaan vai mistä nämä leipäjonot sinusta johtuvat?

    Sinähän se siellä tovereittesi kanssa haet ilmasta leipää myyt niitä Pietarissa.

    Niinpä niin, kiinni jäit taas!!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinähän se siellä tovereittesi kanssa haet ilmasta leipää myyt niitä Pietarissa.

    Niinpä niin, kiinni jäit taas!!

    Olen itse käynnyt Suomen leipäjonossa, eikä sieltä yleensä saa kuin korkeintaan hyvällä tuurilla 4 leipäpussia, joten matka kustannukset viedä leivät Venäjälle asti tekisi leivistä jo pirun kalliita leipäpusseja, että väitteesi ei taida pitää paikkaansa. Valehteletko useinkin?


  • Anonyymi
   UUSI

   Suomi on sotinut tätä Naton ydinjoukkoa USA:a ja Brittejä vastaan. Miksi ihmeessä vihollisten kanssa liittoutuisi muut kuin LUOPIOT?

   • Anonyymi
    UUSI

    Etkö tiedä, että Suomen armeijassa odotetaan hyvä palkkaisia työpaikkoja NATO organisaatiossa, joten kyllä Suomen armeija vie Suomen vaikka väkisin NATOON.

    Kyllä Suomen armeija osaa piruja maalata Venäjästä, että Suomi saadaan liitetyksi NATOON. Maan pahimmat petturit löytyy Suomen armeijasta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Etkö tiedä, että Suomen armeijassa odotetaan hyvä palkkaisia työpaikkoja NATO organisaatiossa, joten kyllä Suomen armeija vie Suomen vaikka väkisin NATOON.

    Kyllä Suomen armeija osaa piruja maalata Venäjästä, että Suomi saadaan liitetyksi NATOON. Maan pahimmat petturit löytyy Suomen armeijasta.

    Olen Armeijassa töissä ja minulle on luvattu huomattavasti suuremmalla kuukausi palkalla virka NATOSTA, jos Suomi liittyisi NATOON.
    Olen kyllä kaikkeni tehnyt, että Suomi liittyisi NATOON, koska haluan saada sen minulle luvatun viran.


  • Anonyymi
   UUSI

   Mitä järkeä minun on olla Äiti, jos te miehet suunnittelette sotaa?

   Ei me Äidit kirjoiteta tälläsiä sota kiihkoilu juttuja. Tämä keskustelu oli ehkä eniten rauhan tasapainoa hakeva keskustelu mitä olen koskaan Äitinä lukenut. Teidän miesten ja isien olisi syytä hävetä näin Äitien päivänä, kun haluatte Äitien synnyttämät isoksi kasvaneet lapset tappaa sota puheilla jotka lopulta aina johtaa todelliseen sotaan.

   Kolmen lapsen Äiti on puhunut. 👸

   • Anonyymi
    UUSI

    Synnytätte maailmaan liikaa lapsia, kun maapallon kestävyys kestää pienemmän määrän ihmisiä, joten siksi suunnittelemme sotia, jotta ihmismäärä ei tekisi maapallosta elinkelvotonta kaikille.

    Haarat kiinni vaan, niin ongelmaa ei olisi ollenkaan.

    Korona tautikin on ihmisten suunnittelema tauti, jolla pyritään liika väestöä hillitsemään, ilman sodan tarvetta. Näin asiat ovat todellisuudessa, johan joku uskalsi sanoa sen aiemmin, että Korona tauti saattaa olla ulos vuotanut tauti, joka on päässyt labarotoriosta karkuun, mutta lehdistö ei tähän tietoon reakoinut, joten syytetään vaan Kiinaa vaikka taudin on voinnut kuka vaan viedä Kiinaan. Ihmeteltävää, että tauti levisikin juurikin vilkkaalta turisti paikasta muualle, mikä yhteen sattuma.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Synnytätte maailmaan liikaa lapsia, kun maapallon kestävyys kestää pienemmän määrän ihmisiä, joten siksi suunnittelemme sotia, jotta ihmismäärä ei tekisi maapallosta elinkelvotonta kaikille.

    Haarat kiinni vaan, niin ongelmaa ei olisi ollenkaan.

    Korona tautikin on ihmisten suunnittelema tauti, jolla pyritään liika väestöä hillitsemään, ilman sodan tarvetta. Näin asiat ovat todellisuudessa, johan joku uskalsi sanoa sen aiemmin, että Korona tauti saattaa olla ulos vuotanut tauti, joka on päässyt labarotoriosta karkuun, mutta lehdistö ei tähän tietoon reakoinut, joten syytetään vaan Kiinaa vaikka taudin on voinnut kuka vaan viedä Kiinaan. Ihmeteltävää, että tauti levisikin juurikin vilkkaalta turisti paikasta muualle, mikä yhteen sattuma.

    Onhan se kurjaa, että me Äidit synnytämme nämä ihmiset jotka sitten haluvat isompina sotia. Ehkä pitäisi sikiö seulontaa tehdä ja estää sotaa haluvien lasten syntymät ajoissa.

    5 lapsen Äiti. 🙍


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Synnytätte maailmaan liikaa lapsia, kun maapallon kestävyys kestää pienemmän määrän ihmisiä, joten siksi suunnittelemme sotia, jotta ihmismäärä ei tekisi maapallosta elinkelvotonta kaikille.

    Haarat kiinni vaan, niin ongelmaa ei olisi ollenkaan.

    Korona tautikin on ihmisten suunnittelema tauti, jolla pyritään liika väestöä hillitsemään, ilman sodan tarvetta. Näin asiat ovat todellisuudessa, johan joku uskalsi sanoa sen aiemmin, että Korona tauti saattaa olla ulos vuotanut tauti, joka on päässyt labarotoriosta karkuun, mutta lehdistö ei tähän tietoon reakoinut, joten syytetään vaan Kiinaa vaikka taudin on voinnut kuka vaan viedä Kiinaan. Ihmeteltävää, että tauti levisikin juurikin vilkkaalta turisti paikasta muualle, mikä yhteen sattuma.

    Äitinä on suuri vastuu. Mistä on kiini, että niin moni lapsi aikuisena haluaa sotaa? Tällä NATO palstalla oikein hikilentää, kun sota kiihkoilijat yrittävät löytää syitä sotaan ja innostaa muita sotaan.

    Yh. Äiti.


  • Anonyymi
   UUSI

   En halua tulla äidiksi, koska olisin tällöin osasyyllinen sotaan, jota kovasti jo valmistellaan mediassa ja maailmalta tulevien uutistenkin valossa.

   Surullista, kun maailma ei voi elää rauhaisaa aikaa, että saisin haaveilla omasta lapsesta tuntematta syyllisyyttä.

   Ei vielä Äiti 👧

  • Anonyymi
   UUSI

   Kova on maailma.

   • Anonyymi
    UUSI

    Älä muuta viserrä.


  • Anonyymi
   UUSI

   Nato LUOPIOILLE realismia.

   "Äitinä on suuri vastuu. Mistä on kiini, että niin moni lapsi aikuisena haluaa sotaa? Tällä NATO palstalla oikein hikilentää, kun sota kiihkoilijat yrittävät löytää syitä sotaan ja innostaa muita sotaan.

   Yh. Äiti."

  • Anonyymi
   UUSI

   Tässä oli uusia asioita minulle.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6187
  Aihe