Kiduttaja Teresasta pyhimys

baabelin_portto

Paavi Fraciscuksen mukaan "Äiti" Teresasta tehdään roomalaiskatolisen kirkon pyhimys 4. päivä syyskuuta tänä vuonna.

"Äiti" Teresa uskoi, että kipu ja kärsimys tuovat ihmisiä lähemmäs Jeesusta ja tämän takia "Äiti" Teresan perustamissa "sairaaloissa" ei pyritty parantamaan ihmisiä ja lievittämään heidän tuskiaan, vaan tuottamaan näille ihmisparoille lisää kipua ja kärsimystä. Nyt tästä sadistista tehdään pyhimys.

"Äiti" Teresan pyörittämissä "sairaaloissa" kuolleisuus oli 40% luokkaa. Kun "Äiti" Teresa itse sairastui, hän lensi yksityiskoneellaan Yhdysvaltoihin huippusairaaloihin saamaan parasta mahdollista hoitoa, mitä rahalla saa. "Äiti" Teresa myös pakkokastatti kuolevia ihmisiä vastoin heidän tahtoaan.

"Äiti" Teresa ystävystyi veristen diktaattorien kanssa ja otti heiltä kysylemättä vastaan kansalta riistettyä verirahaa. "Äiti" Teresa myös julkisesta puolusti näitä tyranneja ja heidän toimeenpistämiään kansanmurhia. Hän otti kyselemättä vastaan rikollista rahaa.

"Äiti" Teresa vastusti ehkäisyä ja aborttia myös sellaisissa tapauksissa, jossa kyse oli insestistä, raiskauksista ja hyväksikäytöistä. Naimaton "Äiti" Teresa ylisti Irlannin avioeroa vastustavaa lakia, joka koski myös niitä tapauksia, joissa aviomies on väkivaltainen vaimonhakkaaja, tuomiten näin lukemattomat naiset kidutukseen ja orjuuteen.

"Äiti" Teresan läheinen ystävä oli "pyhimyspaavi" Johannes Paavali II, joka sulki silmänsä roomalaiskatolisen kirkon pedofiliaongelmalta ja täten antoi siunauksensa lastenraiskaamiselle. "Äiti" Teresa myös julkisesti puolusti roomalaiskatolisia pedofiilipappeja.

Kaiken kaikkiaan "Äiti" Teresa oli siis hyvä roomalaiskatolilainen.

Sellaista on roomalaiskatolinen "lähimmäisenrakkaus".

http://www.bbc.com/news/world-europe-35809891

http://newamericamedia.org/2013/03/city-of-doubts-kolkatas-uneasy-love-for-mother-teresa.php

http://www.nouvelles.umontreal.ca/udem-news/news/20130301-mother-teresa-anything-but-a-saint.html

https://www.youtube.com/watch?v=65JxnUW7Wk4

11

1393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peukku ylös!

      • Kiitos He-ma. Lääke pahuuteen: Rukous.

        Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.


      • Ja minä puolestani olen aiemminkin ihmetellyt sitä suurta kaipuuta, jota tunnet Jumalan puoleen, kun päivittäin vietät tällä palstalla aikaasi ties kuinka kauan. Rukoilen, että vielä jonain päivänä löydät Totuuden.


      • Edelleen. Kaikki luomakunnassa todistaa luomisen ja lankeemuksen historiallisuudet. Sinä et voi noteerata uskoontuloja ja pelastumisia, ellei Jumala kutsu sinua ja ellet ota kutsua vastaan.

        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Lohtua. Herra kääntää kenet tahtoo. Hän hallitsee omaisuuttaan suvereenisti:)

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=aivoituksensa&kirjat=kr

        Herra käänsi innokkaan Jumalan lasten vainoojan:)

        Ap.t. 26:14 ja me kaaduimme kaikki maahan, ja minä kuulin äänen sanovan minulle hebreankielellä: 'Saul, Saul, miksi vainoat minua? Työläs on sinun potkia tutkainta vastaan.'

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=apt 26&kirjat=kr


      • ValtionkirkkokatoliseksI
        Tipale kirjoitti:

        Ja minä puolestani olen aiemminkin ihmetellyt sitä suurta kaipuuta, jota tunnet Jumalan puoleen, kun päivittäin vietät tällä palstalla aikaasi ties kuinka kauan. Rukoilen, että vielä jonain päivänä löydät Totuuden.

        Ja se totuushan on, että paavin ollessa syytettynä oikeudessa ei pelkästään häntä olisi pitänyt tuomita, vaan myös Vatikaanin muu johto rikoksistaan.


    • Valtionkirkkokatoliseksi

      Yleinen ongelma onkin se, ettei valta turmele, vaan narsistis-psykopaattisiin oireyhtymiin kuuluu vallanhalu ja näin turmeltuneet Hitlerit, Stalinit, Mussolinit keikkuvat vallassa ja nousevat aina pinnalle. Katolisen kirkon ollessa maailman vanhimpia valtaorganisaatioita on siellä kivunneet häiriintyneet sen alusta asti ja nyt vatikaanista on vaikea löytää vähänkään kristillistä tai ihmisen arvoa tunnustavaa ihmistä.

    • He-malle ja epäilijöille. Jos uskoo evoluutioon, eikä ole tyytyväinen evoluution aikaansaannoksiin, voi parannusehdotukset osoittaa suoraan evoluutiolle. Logiikkaa voi harjoittaa:)

    • PasiToivonen

      Pentti Linkola vertasi Äiti Teresaa DDT:hen.

      • DDTeresa

        Olikohan tämä Linkolalta kehua vai kritiikkiä?

        DDT on tehokas hyönteismyrkky, joka aiheuttaa myös vakavia terveysongelmia ihmisillä. "Äiti" Teresa oli fanaattinen ehkäisyn ja abortin vastustaja, mikä johti väestömäärän kasvuun, mutta toisaalta hänen perustamissaan "sairaaloissa" ihmisiä kuoli kuin kärpäsiä lääketieteellisen hoidon puutteen takia.


    • PasiToivonen

      Linkola arvosteli Äiti Teresaa koska tämä hänen mielestään edesauttoi maailman väestönkasvua. Linkola itse haluaa tappaa suurimman osan maailman väestöstä, suomalaiset mukaan lukien. Hän erosi kirkosta mutta liittyi takaisin 2010-luvulla. Tyypillinen luterilainen.

    • PasiToivonen

      "1990-luvulla äiti Teresasta julkaistiin kaksi paljastuskirjaa: Christopher Hitchensin The Missionary Position ja Aroup Chatterjeen Mother Teresa: The Final Verdict. Kirjoissa häntä moititaan muun muassa korruptiosta, köyhäinhoidon lääketieteellisesti varsin huonosta tasosta sekä hyvistä suhteista eri maiden diktaattoreihin kuten Haitin yksinvaltiaaseen Jean-Claude Duvalieriin.[55]"

      "Chatterjee esimerkiksi kertoo, ettei äiti Teresan järjestöllä ole Kalkutassa sairaalaa eikä kaupungissa edes anneta ruoka-apua köyhille. Hänen mukaansa järjestön toiminta rajoittuu pääosin siihen, että se ylläpitää saattokotia köyhille. Saattokodissakaan ei ole lääkäriä, kertakäyttöruiskuja eikä jäähdytettyä ruumishuonetta.[55] Samoin Chatterjee kuvaa saattokodin potilaiden hoitoa huonoksi ja väittää, että kuolleille annetaan kaste heidän uskonnostaan ja omasta tahdostaan riippumatta.[55] Vuonna 1994 lääketieteellisen aikakauslehden The Lancetin toimittaja kertoi, että äiti Teresan klinikoilla ei ollut ohjeita parannettavien ja parantumattomien tunnistamiseksi ja erottelemiseksi toisistaan.[56] Intialainen Sanal Edamaruku taas on kertonut, että vaikka äiti Teresan sairaaloissa hoidetaan tarttuvia tauteja sairastavia potilaita, siellä ei kiinnitetä mitään huomiota hygieniaan, injektioneuloja käytetään useita kertoja eikä kipulääkitystä ole juurikaan käytössä.[54]"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Äiti_Teresa

      Äiti Teresan "sairaala" oli ensisijaisesti saattokoti. Saattokodeissa potilaat yleensä kuolevat.

      "Toinen äiti Teresan tunnettu arvostelija, Christopher Hitchens, julkaisi oman kriittisen kirjansa jo äiti Teresan elinaikana vuonna 1995.[56][57] Kirjassaan Hitchens muun muassa kritisoi sitä, ettei äiti Teresa juurikaan kieltäytynyt lahjoituksista riippumatta siitä, keneltä hän niitä sai. Hän nostaa esille Haitia yksinvaltaisesti johtaneen Jean-Claude Duvalierin sekä mainitsee joukon ”erilaisiin hämäräpuuhiin sekaantuneita liikemiehiä”.[56] Yhdysvaltalaisen Penn & Teller -televisiosarjan jaksossa Holier than Thou käsiteltiin kriittisesti äiti Teresaa, 14. dalai-lamaa ja Mahatma Gandhia. Jaksossa kiinnitettiin huomiota myös Hitchensin mainitsemiin Jean-Claude Duvalierin lahjoituksiin, jotka ohjelmaa juontavan Penn & Teller -taikuriparin mukaan olisi pitänyt pikemminkin käyttää Haitin köyhien avustamiseen kuin viedä ne kauas ulkomaille Kalkuttaan."

      Jeesus käski hankkimaan ystäviä väärällä rahalla.

      ” Minä sanonkin teille: hankkikaa väärällä rikkaudella ystäviä, jotka ottavat teidät iäisiin asuntoihin, kun tuota rikkautta ei enää ole.”

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe