Anna Everi 160kg syväkyykky

PiekseeMonetMiehet

Tehkää perässä.

69

2407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piekseköön

      Teen tuolla painolla 10 toistoa neljä sarjaa. Enkä ole edes painonnostaja.

      • ponnistaperseellä

        Tahtoo nähtä. En usko muuten. Jos olet 120 kiloinen lahjaton porsas niin 160 kg kyykky ei ole verrattavissa missään suhteessa 60 kg naisen ennätykseen.


    • kjkkjj

      On se aika kova! Mutta niin sen pitääkin jos meinaa pärjätä... Mutta tyttöjen painojahan noi on...;)

    • eioleminultapois

      Hyvät pitää olla geenit, jos nainen repii puhtaana noi painot ylös. Lahjakkuus mikä lahjakkuus. Ittellä tarttuu maksimivoima yläkroppaan paljon paremmin kuin alakroppaan ja sekin on geneettistä.

    • 4343565678

      Annan ison käden ja taputan.Hän on ykködnimi suomalaisessa painon-ja voimanostossa.Upeeta nostamista ja treenaamista tubessa

      • ljljjhk

        No ei kyllä ole voimanostossa.


    • vm43

      Naiselle kova tulos. Aktiiviaikana sain saman etukyykystä pohjapompulla vaikka kuvittelin olevani jonkin tason harrastaja vaikka en ollut mitalitasoa edes piiritasolla 60-luvulla. Sarjanikin oli 82,5kg.

    • lersinsenu

      tein...mut kova mimmi

    • LahjatonPorsas

      4x275kg ja pohjasta, mutta kyllä Annan tulos on kova, harmi ettei Rioon päässyt tyttö ..politiikka pilaa urheilua..

      • VuohiAnni

        Turisteja kaikki tyyni onneksi valitsivat parhaimman näköisen noista kolmesta naisesta sinne on edes jotain katsottavaa.


      • Jgcj
        VuohiAnni kirjoitti:

        Turisteja kaikki tyyni onneksi valitsivat parhaimman näköisen noista kolmesta naisesta sinne on edes jotain katsottavaa.

        Kyllä Everi on ainoa hyvännäköinen noista naisista.


      • samilaurii

        Anni oli oikea valinta, onnea hänelle kisoihin!!


    • Sisäpiiristä

      Ei Annaa olisi Rioon kuulunutkaan valita, ihan oikein meni valinta. Mieheni kaveri liikkuu samoissa piireissä ja ihan yleinen fakta on, että Anna on yksi itserakkaimmista ihmisistä noissa ympyröissä. Aina kehumassa itseään ja vähättelemässä muita, sen huomaa sekä hänen blogiteksteistään että viimeisimmistä uutisista. Kun lukee pari hänen viimeistä blogitekstiään, ymmärtää mitä tarkoitan. Itserakkaus haisee metrien päähän.

      • Jgiehgigbrlsoskdnf

        kävin lukemassa blogiansa, hirveää luettavaa....siinä on itsekäs oman edun tavoittelija.....


      • näinonjanoin

        Jopas on riivinrauta kun noin meuhkaa, ei ole tippaakaan urheiluhenkeä tuossa diivailijassa.


      • ijijjiijijjijiji

        riivinRAUTA, osuvasti sanottu XD


      • KMIK

        Totta kai kun paljoo itseään ja väheksyy muita niin onhan pettymys aivan hirveä kun ei päässyt kisoihin. Ja vikahan on muiden.


    • Heiheikukaaneikaipaaanna

      Tuo nainen raivosi itsensä lopullisesti ulos piireistä. tollasen avautumisen jälkeen tuota muijaa ei arvosta enää kukaan.

      • Diipadaapaaa

        ei oo anna monenkaan silmissä enää minkään tason urheilija. anna on vaan huono häviäjä. ei voi miehenä kuin ihmetellä tuollaista kitisijää. pysyis vaan poissa kisoista.


    • lkjjlkj

      Voi olla, että on itsekäs ja tavoittelee omaa etuaan, mutta painava fakta on se, että anna teki viime syksynä 63kiloisiin uuden suomen ennätyksen... Siinä suhteessa olisi ollut oikea valinta... Kertokaas missä muussa lajissa on noin tuoreen suomen ennätyksen tekijä jätetty kisakoneesta pois...?

      • näytötpuhuu

        "anna teki viime syksynä 63kiloisiin uuden suomen ennätyksen"

        Kaarlo Kangasniemi voitti olympiakultaa Mexiko cityssä 90 kilon sarjassa, jos tehtyjä tuloksia käytetään mittarina, kaarlonkin olisi pitänyt olla kisakoneessa....

        Kyllä se tuloskunto kisojen alla on täysin oikea mittari kisakoneeseen nousijoille.


    • jarnooooo

      Vähän kyllä ihmettelen Everiä kun noin meni nolaamaan itsensä ja munasi lopunkin uransa. Ei tule valituksi myöhemminkään kun muut eivät tuollaisen kanssa reissuun halua eikä ole edes sopiva edustamaan Suomea.

    • eijhän

      tässä olisi keskustelemista jos nostaisivat enemmän. Tasaväkisiä nostajia everi ja vuohijoki. Se on kyllä ihme jos on hyvässä kunnossa ja nostanut juuri suomenennätyksen eikä valita. Annan tekniikka näyttää sulavammalta kuin vuohijoen.

    • viisaampi

      onhse niin ihana kun kiloja nousee mutta montakos pistol squattia tuetta perse pohkeeseen asti menee everiltä tai kilopojilta?
      paljon hyädyllisempi liike. teillä kilokavereilla on vaan pätemisen tarve niillä kiloilla pitää paikata jotain. järkityyppi tekee järkevät liikkeet. enempi elämssä ponnistat yhdellä jalalla kuin tasan vierekkäin 2 jalkaa.

      • Ptäskövastata

        Everi harjoittelee mikä on lajille hyödyllistä. Mutta ajattele mitkä voimat rapiat 60 kiloa painaa ja kyykkää yli 2,5 kertaa oman painon. Pistoolikyykyt menevät kuin ilmaa. Pistoolikyykkynä voi tehdä räjähtävyysharjoitteluna. Pistoolikyykky vastaa voimilta oman painon kyykkyä. Siihen jää viellä varaa 100 kg. Eli Everi tekee 50 kilon lisäpainolla pistoolikyykyn. Uskon tekevän hyvinkin, koska painonnostajat kyykkäävät pohjista tanko korkealla niskassa. Eri liike ja harjoittelulla kyykkää enemmänkin sillä yhdellä raajalla pystyy käyttämään suhteessa isompia kuormia. Tyylinäyte huippupainonnostajan kehonpainoliikkeestä. Voima on aina voimaa. En provosoitunut kehonpainoharjoittelu on hyvää reeniä. https://www.youtube.com/watch?v=8jh7lw0cVqw


      • kkhhjkhgh

        Taitaa toi pistoolikyykky olla tärkempi hyppylajien harrastajille.... Muutenkin apuliike...


    • Everimunasi

      Sääli Everiä, munasi itsensä totaalisesti. Onko opiskellut mitään? Onko ammattia?

    • HyväAnna

      Kateelliset vinkuu. Anna on yksinkertaisesti paras sarjassaan tässä maassa ja se on FAKTA. Totta kai ihmisellä on oikeus osoittaa mieltään silloin, kun on tapahtunut selvä vääryys. Asia on täysin rinnastettavissa esimerkiksi potkuihin ilman pätevää syytä.

      • Sivullinenseuraaja

        Täysin sivullisena seuranneena kokonaan eri lajin edustajana olen melkoisen vakuuttunut, että urheilussa pystytään näyttämään toisiaan tulostasoa lähellä olevat urheilijat ja perustelemaan valinnat ihan siinä valossa kuin itse halutaan. Tähän vaikuttaa luonnollisestikin se, ketkä ovat poliittisesti päättämässä asioista ja kenen kotikonnuilta kukakin urheilija on. Politiikka jyrää urheilijan etujen edelle aina ja niin tulee aina olemaan.

        Pahoin pelkään, että myös Everin kohdalla on käynyt näin ja se on herättänyt myös spekulaatioita lähipiirissäni vastaavaan suuntaan. Vaikka kommentteja tuleekin puolesta ja vastaan, mielestäni kyseinen avautuminen on tervetullut, vaikkakin poikkeuksellinen ja urheilijan omien etujen vastainen. On sikäli ihan hyvä, että kerrankin joku uskaltaa nostaa kissan pöydälle... tosin.. kyseinen avautuminen olisi kuulunut hoitaa henkilökohtaisen valmennuksen ja valmentajan taholta ja osoittaisin enemmän vastaavassa asiassa vastuuta henkilökohtaiselle valmennukselle. Urheilijan julkisella avautumisella on vaikutusta mm. sponsoreihin / rahoitukseen ja moneen muuhun seikkaan.

        Valintoihin liittyen tosiasia on se, että kisaan tulee valita henkilö, jolla on potentiaalinen mahdollisuus tehdä paras tulos ja voittaa kisa. Muussa tapauksessahan voisimme tasapuolisuuden nimissä valita henkilöt arvokisoihin suoraan koululiikunnasta, jotka ovat saavuttaneet eniten hymypoika ja hymytyttöpatsaita.

        Tsemppiä Everille.

        (Entinen kilpailija nykyinen valmentaja)


    • MarjikselleBanaania

      FAKTA on se, että tässä maailmassa ei pääse eteenpäin, ellei ole oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan valmis nöyrtymään. Ja tämä pätee niin urheiluun kuin kaikkeen muuhunkin elämään. Tietyllä tasolla vaan ei kannata olla ylimielinen ja haastaa vääriä ihmisiä. Everi itsekin myöntää, että liiton kanssa on ollut aikaisempaakin kränää. Jos et ole ehdottomasti paras siinä mitä teet, ei ole varaa olla ylimielinen. Jos Everi olisi varmasti mitaleilla, toki hänet varmasti olisi valittukin. Mutta jos olet kahdesta suht tasavahvasta parempi, mutta hankalampi persoona, käy näin; kaikessa elämässä.

      Onnea myös Everille jatkoon. Jos aikoo mihinkään isompiin kisoihin, pitää olla maailman kärkeä. Muuten jää valitsematta.

      Näin se menee ja hyvä niin.

      • kkjjjghj

        Paitsi että kiistaton fakta on se, että Everi on oman painoluokkansa suomen ennätyksen haltija (tehty viime marraskuussa)... Missä muussa lajissa IKINÄ näin tuoreen suomen ennätyksen tekijä on jätetty pois arvokisoista?


      • MarjikselleBanaania

        No nyt on. Mitä sitten? Enkö juuri yllä sanonut, että jos on hankala ihminen niin ovia suljetaan edestä?
        Mitä väliä siellä on, meneekö sinne joku nostamaan 5 kiloa enemmän tai vähemmän kun mitalia sieltä ei ole odotettavissa. Ehkä tässä vain haluttiin antaa toiselle mahdollisuus kisakokemukseen ja sitä kautta kehittymiseen.
        Se vaan elämä menee niin, että jos et ole joustava ja mukautumiskykyinen niin se vaikuttaa moneen asiaan elämässä. Väärien ihmisten kanssa riitely johtaa tällaiseen lopputulokseen usein. Kato, ne kenellä on valtaa, uskaltavat myös käyttää sitä. Siksi ne on alunperin siihen asemaan päässeetkin.


    • KMIK

      Vuohijoki ottaa 160 kg ainakin kakkosena. Voi olla että kolmosenakin.

    • TällainenMielipide

      Olisi hyvä jos kyykyt ja maastavedot lopetettaisiin ja saman voisi tehdä noiden olympialaisten akrobatianostojen kanssa. Terve selkä on tärkeämpi kuin nuo tulokset.

      Liian pitkään machourpot ovat huijanneet nuoria pullistamaan välilevynsä vääräksi uskottelemalla että vaaralliset liikkeet ovat miehuuden (tai naiseuden) mitta.

      • elämänkallu

        Penkkaa sinä vain ja luule olevasi jotain.

        Varokaa muuten salin ulkopuolella nostelemasta mitään raskaampaa ilman trukkia etteivät välilevyt vain mene.


      • vm43

        Kyykyt ja maastavedot ovat taanneet minulle kivuttoman selän kaikki nämä vuosikymmenet.
        Vielä nytkään, 72-vuotisena, ei selkäni kipeydy edes maastavedossa vaikka itserakkaasti pidän parin viikon takaista tulostani 185kg hyvänä ikäiselleni ja kokoiselleni ( 87kg ) ukolle.

        Olen yhden kerran kuvitellut selkääni kipeäksi eikä sekään johtunut puntista vaan tuntikausien hiljaisesta kävelystä vaimoni kanssa kaupunkimatkalla.
        Hieronnassa ilmeni, että kipu johtui oikean pakaran krampista.

        Olumpianostot, varsinkin kyykkytempaus, ovat haasteellisia ja vaativat oikeaa valmennusta ja aikaa. Myös henkilökohtaiset ominaisuudet vaikuttavat.
        Parhaaksi kisatempauksekseni jäi 100kg, työnnöksi 125kg joilla ei 60-luvun Suomessa juhlittu. Pystypunnerrus oli silloin mukana ja siinäkin kisasin 100kg.
        YHTÄÄN haaveria ei sattunut harjoituksissa eikä kisoissa.

        Yhdelle kaverilleni, nuorten MM kakoselle, tuli välilevytyrä.
        EM mitalistituttuni kulutti polvensa siirryttyään bodaukseen. Voitti SM:n. On nyt 60v.
        Ikäri voimanostajalla on nyt 8-kymppisenä tekonivelet polvissa ja lonkissa. Mavetti kisoissa 305kg.
        Näiden nivelheppujen selät ovat priimakunnossa.

        Selkävaivaiset löytyvät puntteja välttäneistä hepuista.


    • luonnonlaki

      Eivät ne lopu maastanosto on ihmiselle luonnollinen liike samoin kyykky kävely juoksu punnerrus veto. Näissä liikkeissä pystyy käyttämään suuria painoja ja saamaan keholle parhaimman harjoitusvaikutuksen. Ns pääliikkeitä. Kyykkää mennessä istumaan ja siitä noustessa. Maastavetää kumartuessa nostamaan tavaraa näin on keho suunniteltu.

    • tnt1

      Vuohijoki on vahva.Entinen voimanostaja.Kilpaillut RAW kisoissa myös.

    • Skipthatdope

      Hesarin haastattelussa tänään mielestään Suomen ainoa älykäs punttimimmi. Onko itserakkaudella rajaa?

      • dopingryssä

        On se ainakin Everin itkijää älykkäämpi ja kauniimpi.


      • pienikorjaus

        Älkää nyt vääristelkö sitä Hesarin juttua, se oli valmentaja joka sanoi että Anni on älykäs, ei siis Anni sanonut tuota.


      • MarjikselleBanaania

        Eli tahallasti vääristelet juttua ilmeisesti? Laitatko linkin tähän juttuun, missä Anni itse sanoo olevansa älykäs punttimimmi? Minä nimittäin todellakin löydän vain tuon jutun, jossa valmentaja sanoo Annia älykkääksi.

        Ja lisäksi, noilla meriiteillä voi kyllä jo sanoakin älykkääksi. Rakennusalan DI ja aloittaa opinnot Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Tuonne ei kai ihan jokainen tavan tallaaja kuitenkaan pääse.

        Mutta jäädäänpä odottelemaan sitä sun linkitystä siihen juttuun, jossa Anni kehuu itseään älykkääksi. Vai oletko sä vaan niin vajukki, ettet tajua lukemaasi?


    • elisiismitä

      Mitä hänen perässään pitää tehdä?

      • aitoBlueteam

        no mitäpä luulisit


      • MarjikselleBanaania
        aitoBlueteam kirjoitti:

        no mitäpä luulisit

        1

        =D


    • vm43

      Vuohijoen kisanostoissa näkyi rutiinin niukkuus tekniikassa.
      Selvimmin pisti silmään tempauksen epävarmuus ( kiusallisen tuttua itselleni ) ja työnnön saksista nouseminen.
      Voimanostotaustan henkilöksi ihmeen heikot reidet!

      • Hienostimeni

        Olympialaisissa lopullinen sijoitus kymmenes. Loistava suoritus!


      • testojaraudo

        Taitaa silti syväkyykätä enemmän kuin itkupotkuraivari Everi.


      • vm43
        Hienostimeni kirjoitti:

        Olympialaisissa lopullinen sijoitus kymmenes. Loistava suoritus!

        En kommentoi sijoitusta vaan tekniikkaa.


      • vaimitä

        Näinhän se näyttää yksilölajeissa olevan. Sijoitut olympialaisissa kymmenenneksi ja penkkiurheilijat arvostelevat tekniikkaa. Jos olet maailman sadanneksi paras jääkiekkoilija, olet supertähti.


      • vm43
        vaimitä kirjoitti:

        Näinhän se näyttää yksilölajeissa olevan. Sijoitut olympialaisissa kymmenenneksi ja penkkiurheilijat arvostelevat tekniikkaa. Jos olet maailman sadanneksi paras jääkiekkoilija, olet supertähti.

        Tuli vaan mieleeni, että "jos"! Vahvemmalla suoritusvarmuudella tulos olisi ollut jonkin verran tuotakin parempi.
        Entisenä lajin harrastajana nostan Vuohijoelle hattua, että tuollakin rutiinilla pystyi saavutukseensa. Huipputasolla se on pienestä kiinni.

        Ps. Muutaman näkemäni tv esiintymisen perusteella hyvä tyyppi!


      • kkjkkj

        Ei se vuohijoki ole heikko, vaan hidas...


    • Insernööri

      Luojan kiitos, että tuo ilkeä vollottaja jätettiin pois kisoista. Kaikki sympatia Anni Vuohijoelle. Everi vain nyt sattuu olemaan huono häviäjä. Hankalat ihmiset on riesa kanssaihmisilleen. Itserakkaista ei pidä kukaan.

      Kovan paineen alla Anni teki kelpo tuloksen. Sympaattisen oloinen, kaunis, lahjakas ja älykäs nainen. Ihailen!

      • Putka_L

        Mikä teille tulee mieleen naisesta joka värjää tukkansa luonnottoman väriseksi?


      • pienetonmurheet

        Mikä teille tulee mieleen Mentulasta ja Wileniuksesta jotka piikittää itseensä luonnottomia aineita?


      • Putkahtava

        Ei mitään positiivista.


    • SalaliittoSELKEÄ

      Miksi kaikki vahvat mimmit on anneja, annija tai annoja???
      Anna Everi
      Anne Vuohinjoki
      Anni Vuohensilta

      Ei voi olla sattumaa!!!!!!!

    • conspiracyfailed

      Nuorten maailmanennätyspenkkipunnertaja on kylläkin Susanna.

      • ConspiracyWIN

        LOL!!!! Joku herkkänokka otti nokkiinsa siitä, kun vihjasin Susanna-nimen sisältävän nimen "Anna" ja viesti poistettiin :DDDD Kyllä nyt on sanottava että mielensäpahoittamisen huippu on saavutettu :DDD Huhhuh... menee melkein sairauden puolelle tällainen käytös, ei ihan terveen ihmisen touhua!!!


      • Anna-Sus

        Sus-Anna. Eli nuorten maailmanennätyspenkkipunnertaja on myöskin Anna.


    • haluannähdä

      Missäs tämän Everin 160 kg syväkyykky video on nähtävissä?

      • pAnna

      • haluannähdä
        pAnna kirjoitti:

        https://www.instagram.com/p/BBXTF_6pRD9/

        160 kg avustettuna

        No huh, kova kyykkytulos.
        Ja oli aikalailla pohjakyykky, ei mikään säälittävä puolikyykky.
        Mutta melkoisen kovilla varmaan polvet on, kun noin nopeasti rysäytti kyykkyyn.


      • kjhjhg

        Ainoo huono mikä tos oli, ni toi ylös tulo vaiheessa polvien kääntymminen sisään päin... Ne vajaat kyykyt on muuten polville se pahin, ei syvä kyykyt... Mut joo kunnioitettava rauta naiselle...:)


      • vm43
        kjhjhg kirjoitti:

        Ainoo huono mikä tos oli, ni toi ylös tulo vaiheessa polvien kääntymminen sisään päin... Ne vajaat kyykyt on muuten polville se pahin, ei syvä kyykyt... Mut joo kunnioitettava rauta naiselle...:)

        Pilasin polveni pohjakyykyillä. Rinnallevedotkin pohjapompulla ylös.
        Tempauksen kanssa oli paskempaa koska nousussa ei voinut hyödyntää jänne-lihaskalvo jousen avustusta. Ei pitänyt tasapaino välittömään nousuun.

        Meni noin 15 vuotta kun rappeutuvat nivelsiteet alkoivat oikuttelemaan ja toinen polvi oli leikattava. Toinenkin klonksuu.
        Pohjapomppu venytti nivelsiteet.

        Mutta Everiin. Helpon näköisesti raudat nousivat. Tuo polvien pieni nytkähdys sisään päin on luonnollista ja pikaisestihan tyttö puristi polvet ulos jalkaterien linjaan.


      • Juhghkkh

        Onhan ne tietysti yksilökohtaisiakin... Tunnen kuitenkin useita kymmeniä painonnostajia ja voimanostajia jotka tekevät pohjakyykkyjä ilman polvi vammoja... En usko, että se on niin yksiselitteistä. Polvi vamma tapaukset joihin olen törmännyt ovat olleet monesta eri asiasta johtuvia. Olen itse kyykännyt yli 200kg pohjista ja yksi treeni kaverini yli 300kg pohjista ei mitään ongelmia.
        Ja se polvien sisäänpäin kääntyminen on joo luonnollista, mutta siitä voi opetella eroon ja kannattaa opetella. Naisilla se on viellä luonnollisempaa, johtuu lantion rakenteesta...


      • vm43
        Juhghkkh kirjoitti:

        Onhan ne tietysti yksilökohtaisiakin... Tunnen kuitenkin useita kymmeniä painonnostajia ja voimanostajia jotka tekevät pohjakyykkyjä ilman polvi vammoja... En usko, että se on niin yksiselitteistä. Polvi vamma tapaukset joihin olen törmännyt ovat olleet monesta eri asiasta johtuvia. Olen itse kyykännyt yli 200kg pohjista ja yksi treeni kaverini yli 300kg pohjista ei mitään ongelmia.
        Ja se polvien sisäänpäin kääntyminen on joo luonnollista, mutta siitä voi opetella eroon ja kannattaa opetella. Naisilla se on viellä luonnollisempaa, johtuu lantion rakenteesta...

        Pohjakyykky ja pohjapompun hyödyntäminen lienevät hieman eri asioita kuten myös pompun hyöty. Heikkojalkaisena hyödyin itse pompusta ratkaisevan paljon.
        Pompun syvyys vaikuttanee. Vaikka nostin jalat normaali leveydellä kävi perseeni joskus lattiassa ja kisoissa punaista 3-0.

        Pohja- ja syväkyykyn ero lienee selvä?


      • kkjgjjg

        On eroa. Tosin luulin, että keskustelimme everin videolla suorittamasta kyykystä, jossa ei juuri sitä pomppua ole...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe