Maailmanloppu (taivaaseen tempaus) ELOKUUSSA

Ozark

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Veikko Lipponen, arvostettu pastori ja saarnamies, on Uuden Jerusalemin ja ylöstempauksen suhteen ihan oikeassa (http://www.tv7.fi/vod/player/43555/ kohdasta 24:21).

Erinäisistä profetialaskureista näkee selvästi, missä kohtaa maailmanlopun odotusta ollaan menossa. Esimerkiksi "Valtavan merkin näkymiseen taivaalla" (http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php) on arvioitu olevan vielä 543 päivää, josta edelleen ylöstempaukseen 127 päivää. Eilisestä taivaalla näkyneestä tulipallosta (http://yle.fi/uutiset/tulipallo_taivaalla_hammastytti_paasiaispyhina/8772226) tiedämme, että profetia "Valtavasta merkistä taivaalla" on jo käynyt toteen, jolloin ylöstempaus tulee tapahtumaan arviolta 127 päivän kuluttua. Tällä matematiikalla ylöstempaus tapahtuisi siis 3. elokuuta, 2016.

Hämmästyttävää kyllä, vastaava päivämäärä löytyi raapustettuna Georgia Guidestones'eihin kiinnitetystä kuutiosta, joka poikkeaa yllä mainitusta vain 11 päivällä, eli päivämäärä osuisi 14. elokuuta, 2016. (https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones; http://vanshardware.com/2014/10/anonymous-message-claims-to-reveal-r-c-christian-identity-georgia-guidestones-doom-date/) Kivissä todetaan "Maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature". 500 000 henkilöä suhteutettuna vuoden 1980 (kivien pystytyspäivä) arvioon tarkoittaa noin 10% maapallon väestöstä (https://en.wikipedia.org/wiki/World_population_estimate). Voiko siis olla, että pian käsillä oleva taivaaseen tempaus tarkoittaa tarkoittaa radikaalia muutustoa maapallon väesötssä?

Arvostettu tutkija Jesse Ventura myös raportoi taannoin ilmestyneessä dokumentissaan, kuinka erinäiset korkea-arvoiset tahot keskittävät toimintaansa Ozarkin vuoristoseudulla Yhdysvalloissa (http://disinfo.com/2012/11/conspiracy-theory-with-jesse-ventura-season-three-episode-4-the-ozarks/). Alueelle on rakenteilla massiivinen linnoitusalue, jonka eri kolkkia yhdistää rakenteilla oleva tunneliverkosto. Puhutaan jopa kokonaisesta vuoren sisäisestä, täysin omavaraisesta kaupungista.

Onko jotain suurta ja radikaalia siis odotettavissa lähihistoriassa? Jotain niin suurta mullistusta, johon maailman vaikutusvaltaisin eliittikin varautuu? Onko sattumaa, että ennustukset ylöstempauksesta sattuvat samaan aikaikkunaan?

6

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsellaanp

      Ei varmaan tempaus ole...

    • Hare_Hare
    • okkigaam

      Heidän tarkoituksensa on oli myydä suomi ja se on jo myyty. Heillä ei ole muuta mielessä kuin omanahneutensa kanssa taistelu kuka tienaa enemmän kansamme tuskalla. Tule sekin aika jolloin seisotaan Lujansa edessä joka kysyy. mitä teit elämälläsi:? Eikä siinä auta olla kun honttankoo, sanoen katsos kun mä en tienny! Raha tuo jota niin himoitsivat on vain ja ainoastaan paperia. Jonka tuli polttaa, inflaatio syö eikä se tuo rauhaa väärin tekijöille. Meiliä on päättäjät jotka peittää ongelmat ottamalla vastaan monia tuhansia tänne ryntääviä Joista saadaan vain murhetta. On olemassa totuus joka tulee päivä päivältä raskaammaksi kohdata. Sairaalasta poistetaan potilaat, jotta terveet massaraiskaajat, murhaajat ja oman perheensä jättäneet pääsevät täysihoitoon. Miettikää mitä jää lapsillemme ja lapsenlapsillemme jnep - sillä tukevaisuudessa hekin kiroavat meidät, jota menimme kuin sopulit silmät auki nähden edessä olevan tuhoin. Jos nuo valtaa pitävät tietäisivät tulevan tekisivätkö saman. Kyllä -luulisin.

    • hulluntainuori

      Wituttaa kun piitsikausi jää kesken sen helevetin tempauksen takia. Siis ihan oikeasti...

    • Kristinusko-on-valhe
    • suomisenollintempaus

      Murhemielin ajattelen elokuulla nuotiossa paistamiani kabanosseja jotka jäävät minulta syömättä mokoman jeshuatempauksen tähden...!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe