Mistä ISIS ostaa aseet?

TaneliTykkimies

Kuka myy aseita noille terroristeille, kuka rahoittaa heidän toimintaansa?

Sulkemalla kansainvälisin toimenpitein kaikki raha- ja asehanat hiipuisi terroristitoiminta vähitellen.

Vai onko asekauppiaiden valta niin suuri, että kukaan ei mahda heille mitään?

3

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etsilleenjatolleen

      Mitkä valtiot olivatkaan suurimpia aseviejiä eli usa, kiina, venäjä jne...

      Tuskin suoraan myivät aseitaan ISIS-järjestölle vaan aseet päätyvät yksityisten/paikallisten toimijoiden kautta järjestölle (kaikki varmaan muistaa Thatcherin pojan diilit) eli kauppaa käydään verhojen takaa.

      Rahoitus tulee lähinnä radikaali-ainesta tukevista piireistä Lähi-Idästä kuin myös öljyn ja raaka-aineiden myynnistä - siis mersusikin voi käynnistyä ISIS-bensalla ja näin tuet terrorismia.

      Mikä taas on terrorismia - muutama pommi-isku Euroopan ytimeen aiheuttaen muutaman kymmenen uhria (kaikille uhreille ja heidän omaisilleen syvimmät surunvalittelut), mutta eikö tämä ollut itseaiheutettua.

      Länsivallat ovat 25 vuoden ajan hajottaneet Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan hallintoja kykenemättä tuomaan mitään toimivaa hallinnollista ratkaisua tilalle - Puskan "pax americana" oikeastaan kertoo kaiken vaikka Puska lupasi rakentaa Irakin entiselleen - urakka jäi kesken ja jenkit vetäytyivät vikisten - mitä nyt lennokki-iskuilla aiheutetaan valtio-terrorismia eli koskaan ei voi olla varma turvallisuudesta - edes sairaalassa kuten uutisista olemme lukeneet.

      Itseasiassa komppaan "terroristeja", koska se on ainoa keino osoittaa toimivuutta läntistä sortovaltaa vastaan - toki se tuo monia siviili-uhrejja ja näennäisesti syyttömiä framille, mutta nämä itseensäkohdistuneet ovat äänestäneet valtaan nämä pellet, jotka eivät edes omia asioitaan pysty hoitamaan kuten Stubindo äsken todisti.

      Itse muokattuna kyse on itseaiheutetusta ongelmasta ja siihen ei riitä Orpon "koti-mamun" vastanottaminnen - ota oma "koti-terrosisti" ja taluta sitä ainakin Turun seudulla - näinhän Orpo kehotti vielä syksyllä vaan poju taitaa nykyään olla "tiukka" maahanmuuton suhteeen.

      Jotenkin vain äänestykset lähinnää naurattaa - persut päästessään valtaan kiinni unohtivat heti äänestäjänsä eli köyhät kyykkyyn kuten kyykkypuolue haluaa - mistä siis leikataan - vanhustenhuollosta, koulutuksesta, lasten- ja terveydenhoidosta jne... eli juuri sieltä, missä se säästö tuntuu kipeimmin Ja samaan syssyy hallitus päättää uusia käyttämänsä ajoneuvot uusiin.

      Runsaasti kulutetut eduskunnan kärryt tulee uusia vajaan 4 vuoden käytön jälkeen - näin hallintoon määrännyt - mitä nyt 800 000 eken rahoitus tekisi lovea säästötoimiin tai edes antaisi huonoa esikuvaa.

      Viittu kun Pipilä tai Stubbido Flesusta puhumattakaan ymmärtäisivät "edestä johtamisen" merkityksen.

      Ensin leikataan itseltä ihan vain esimerkin takia vaikka kansantaloudellisesti siitä ei olekaan mitään hyötyä ja sen jälkeen pyydetään kansalaisilta lupa.

      Teiltä on unohtunut termin ministerin sanan syvin tarkoitus eli palvelija - oikeastaan Stubbidon pitäisi nuolla äänestäjiensä palleja ylimielisen asenteensa sijaan.

      Samma sak koskee myös persuja niin Soinia, Terhoa kuin Niinistöä.

    • omatkoiratpuree

      Belgian iskut ovat taas jatkoa false flag iskuille, joita isis muka tekee euroopassa.
      Feodaalista yhteiskuntaa tavoitteleva eliitti on maksanut koko saissen alusta loppuun.
      Pahan akseliin kuuluu lännen prosentti eliitin lisäksi saudityrannia ja Turkin sulttaani, puhumattakaan rahoitusalan mafiajuutalaisista.
      Isis olisi tuhottu viikossa, kaikkine jäsenineen, jos länsi olisi halunnut!
      Pariisin iskunkin feikki muslimit olivat huumeriippuvaisia ja alkoholisoituneita pellejä, joita tiedustelupalvelut ohjasivat.
      http://vastavalkea.fi/2016/04/01/kuka-hyotyy-brysselin-terrori-iskuista/

    • K.Late

      Tähän asti nämä terroristijoukkiot ovat olleet enemmän ja vähemmän suurvaltojen ohjailemia palkka-armeijoita. Väitän kuitenkin, että ISIS on eri juttu, ja jos se alkoikin tiedustelupalveluista, niin nyt se on ihan oikea uhka. ISIS pelaa islamilaisella apokalyptiikalla, se ohjelmoi helposti väkeään ja sen johatajat tavoittelevat oikeasti vain valtaa ja rahaa. Tavoitteena on kalifaatti, johon kuuluu myös Euroopan eteläiset osat ja se hyödyntää äärimmäisen tehokkaasti valtatyhjiöitä.

      Tässä taitaa olla meille oikeasti nyt ongelma. Ensimmäistä kertaa on nyt selkeä tavoite, eikä se ole enää vain palestiinan vapaus, vaan jotakin paljon enemmän. Se tähtää Euroopan tuhoamiseen ja sen haltuunottoon.

      Eurooppa on hyvin helposti haavoittuva. Jos veikkaukseni pitää paikkansa, niin näemme järkyttäviä iskuja jo ihan lähitulevaisuudessa. Toivottavasti olen vääräsässä, koska se mitä on odotettavissa, on jo vähän liikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      109
      2155
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1666
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe