Juutalaisten kääntyminen lopussa?

havukka.aholainen

Uskovat katolilaiset, tai kuuluuko katolilaisuuteen oppi, että lopun aikoina, kun koko maailmaan on saarnattu evankeliumi, niin vanha kristikunta luopuu uskosta ja juutalaiset puolestaan kääntyvät seuraamaan Jeesusta?

Olen itse saanut jostain tuollaisen käsityksen, mutta en ihan tarkkaan muista mistä. Raamatussa kai ainakin mainitaan ei-juutalaisten luvun täyttyminen, tai jotain sellaista? Ja sen jälkeen vielä olisi tulossa Harmageddonin taistelu, tai joku vastaava hyvän ja pahan välinen viimeinen koitos?

13

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käsittääkseni (pakana)morsian tullaan tempaamaan Karitsan häihin, jotta 144000 Jaakobin suvun jäsentä voivat suorittaa maailman evankelioinnin loppuun saakka. Sitten Israelin jäännös tulee kutsumaan Kuningastaan "hoosianna" ja 1000-vuotinen rauha maan päällä voi alkaa.

      Ilm. 7:4 Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:

      Ilm. 14:4 Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

      Ilm. 14:15 Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt." 14:16 Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

      Luuk. 13:35 Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

      LÄHITULEVUUS:

      RAPTURE (tempaus)

      Biblia (1776) Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan ynnä heidän kanssansa pilvihin, Herraa vastaan tuulihin, ja niin me aina Herran kanssa olemme.

      https://www.google.fi/#q=rapture of the church

      TRIBULATION (vaivanaika)

      Biblia (1776) Sillä niinä aikoina pitää oleman senkaltainen vaiva, jonka kaltaista ei ole ollut luomisen alusta, kuin Jumala luonut on, niin tähän asti, eikä tuleman pidä.

      https://www.google.fi/#q=great tribulation

      PEACE (maailmanrauha)

      Biblia (1776) Ja hän otti lohikärmeen kiinni, vanhan madon, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänen tuhanneksi vuodeksi,

      https://www.google.fi/#q=god's kingdom on earth

      • 1234567---

        1000-vuotinen rauha vallitsee maanpäällä, koska kaikki jumalattomat ovat kuolleina sen 1000 vuotta, ja pyhät taivaassa sen 1000-vuotta.


    • raamattuhebreaksi

      Älä usko kirkkoon vaan Raamattuun. Juutalainen kansa tulee kääntymään messiaan jeesuan ja jumalan ennen muuta puoleen ja tunnustamaan jeesuan eli jeesuksen jumalan pojaksi.

    • löysinrauhan

      Kyllä, juutalaisten kääntymys kuuluu katoliseen oppiin. Onhan se ilmaistu Raamatussa:

      Room. 11:25. Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,
      26. ja niin kaikki Israel on pelastuva,

      Luopumuksesta puhutaan Tessalonikalaiskirjeessä:

      2. Tess. 2:1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
      2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
      3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
      4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
      5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
      6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
      7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      KKK:675. Ennen Kristuksen tulemista kirkon täytyy käydä läpi viimeinen koetus,
      joka saa monien uskovien uskon horjumaan.639 Vaino, joka seuraa kirkkoa
      sen pyhiinvaelluksella maan päälla,640 paljastaa ”pahuuden salaisuuden”, uskonnollisen
      petoksen, joka antaa ihmisille näennäisratkaisun heidän ongelmiinsa
      totuudesta luopumisen hinnalla. Pahin uskonnollinen petos on Antikristuksen
      petos, eli valheellinen messiaanisuus, jossa ihminen korottaa itsensä
      kaiken herraksi Jumalan ja hänen lihaksi tulleen Messiaansa sijaan.
      http://katolinen.fi/wp-content/uploads/2014/01/KKK-1.OSA-2.JAKSO-2.L-422-682.pdf

      Tuosta katekismus-linkistä voit lukea enemmän näistä asioista.

    • MinäOlenOletkoSinäkin

      Jesaja 2
      2 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne.
      3 Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana".


      Miika 4
      1 Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.
      2 Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana."


      "-" Suomesta lähtevät m.m. havukka.aholainen, Usko Toivonen, donquehotte, jari-pekka--65, jaikalii91 jne. liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana."
      "-" Ja sitten havukka.aholainen, Usko Toivonen, donquehotte, jari-pekka--65, jaikalii91 jne. hylkäävät pakanauskontonsa, alkaen uskomaan Jeesuksen Jumalaan ja Jeesuksen julistamaan parannuksen evankeliumiin, konvertoutuen juutalaisuuteen!

    • MinäOlenOletkoSinäkin

      Sakarja 8
      20 Näin sanoo Herra Sebaot: Vielä tulee kansoja, monien kaupunkien asukkaita,
      21 ja toisen asukkaat menevät toiseen ja sanovat: 'Lähtekäämme, käykäämme etsimään Herran mielisuosiota, etsimään Herraa Sebaotia'. -'Minäkin lähden.'
      22 Ja monet kansat, väkevät pakanakansat, tulevat Jerusalemiin etsimään Herraa Sebaotia, etsimään Herran mielisuosiota.
      23 Näin sanoo Herra Sebaot: Niinä päivinä tarttuu kymmenen miestä kaikista pakanakansain kielistä, tarttuu Juudan miestä liepeeseen sanoen: 'Me tahdomme käydä teidän kanssanne, sillä me olemme kuulleet, että Jumala on teidän kanssanne'."

      "-" Tajuttuaan olevansa pakanallisia epäjumalanpalvelijoita, haluaa moni entinen helluntailainenkin kääntyä juutalaisuuteen, Jeesuksen omaan uskontoon, jota tämä tunnusti! jaikalii91, havukka.aholainen, Usko Toivonen, donquehotte, jari-pekka--65 jne. "tarttuu Juudan miestä liepeeseen sanoen: 'Me tahdomme käydä teidän kanssanne, sillä me olemme kuulleet, että Jumala on teidän kanssanne'."

      Matteus 5
      18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

      Luukas 16
      17 Mutta ennemmin taivas ja maa katoavat, kuin yksikään lain piirto häviää.

      "-" Pakanat väittävät Jeesuksen kumonneen lain, kumoten samalla pakanuuksissaan Jeesuksen opetukset!

      • tiedoksivain

        Tuossa kohtaahan kerrotaan siitä, kun juutalaisten alkukristittyjen pieni joukko lopulta käänsi pakanakansoja, ja nämä sitten ikään kuin tulivat "Jerusalemiin". Ja vieläkin siellä käyvät kristityt pyhiinvaellusmatkoillaan. Täytyy muistaa, että Jerusalem on myös ylhäällä, taivaallinen Jerusalem.

        Eli puhutaan tulevaisuudesta, joka tuossa ei vielä ollut tulevaisuutta, se alkoi vasta sitten kun Jeesus oli noussut kuolleista ja lähettänyt Pyhän Hengen ja seurakunta syntyi. Siihen seurakuntaan tuli runsaasti pakanoita ja tulee yhäti, painopiste on nyt kolmannessa maailmassa.


    • MinäOlenOletkoSinäkin

      "-" Katolilaiset (inkvisiittorit, Noitavasaran vuositilaajat)t sanovat toisilleen: 'Lähtekäämme, käykäämme etsimään Herran mielisuosiota, etsimään Herraa Sebaotia'.

      Sakarja 6
      15 Ja kaukana asuvaiset tulevat ja rakentavat Herran temppeliä. Ja te tulette tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän tykönne. Näin on tapahtuva, jos te hartaasti kuulette Herran, teidän Jumalanne, ääntä."

      Jeremia 3
      17 Siihen aikaan sanotaan Jerusalemia Herran valtaistuimeksi, ja kaikki kansat kokoontuvat sinne, Jerusalemiin, Herran nimen tähden eivätkä enää vaella pahan sydämensä paatumuksessa.

      "-" Katolilaiset, helluntailaiset, katolilaishelluntailaiset, helluntailaiskatolilaiset, lutherilaiset, lestadiolaiset, körttiläiset jne. kääntyvät pakanauskonnostaan juutalaisuuteen!

    • MinäOlenOletkoSinäkin

      Hesekiel 36
      6 Sentähden ennusta Israelin maasta ja sano vuorille ja kukkuloille, puronotkoille ja laaksoille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, kiivaudessani ja vihassani minä puhun, koska teidän täytyy kärsiä pakanakansain pilkkaa.
      7 Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Minä kohotan käteni: totisesti saavat pakanakansat, jotka teidän ympärillänne ovat, itse kärsiä oman pilkkansa.
      8 Mutta te, Israelin vuoret, teette lehvänne ja kannatte hedelmänne minun kansalleni Israelille, sillä he ovat aivan lähellä, ovat tulossa.

      Hesekiel 39
      7 Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä.

    • MinäOlenOletkoSinäkin

      "-" Juutalaiset eivät tule kääntymään lopussa katolilaiseen pakanauskoon, vaan tulevat pitämään kynsin hampain kiinni Jumalasta!
      "-" Eivät he käänny palvelemaan pakanallisten katolilaisten keksimää ja aivoittelemaa jeesusepäjumalaa!
      "-" Naurattaakin jo tuon skitson nimimerkin "havukka.aholainen" toiveajattelu sellaisesta!

      Psalmit 130
      7 Pane toivosi Herraan, Israel. Sillä Herran tykönä on armo, runsas lunastus hänen tykönänsä.
      8 Ja hän lunastaa Israelin kaikista sen synneistä.

    • sotajoukkojenlaakso

      No se Jeesus lunastaa synnistä . Noi on jo tapahtunut. Mikäs antikristus se nyt temppelivuorella hallitsee .

      • MinäOlenOletkoSinäkin

        "Mikäs antikristus se nyt""hallitsee""lunastaa synnistä."


    • 12_13

      Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."
      Room. 11:25-27

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe