Aihe

Odinit toivat turvallisuuden kouluun!

resyliluti

Hyvä äijät! Jo pelkästään paikalla näyttäytyminen pisti mamukit pelkäämään niin etteivät taatusti ahdistele ketään ( ja itkivät vielä poliisit paikalle :) )

Hyvä Hyvä! kaikkien kantasuomalaisten koululasten ja varsinkin tyttöjen puolesta!

9

138

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mäoonniinkova

   Jaa, no enpä tiiä. Onko se nyt niin hyvä juttu että lantasuomalaiset juntit pelottelevat pikkupoikia ?

  • MN__

   En halua nähdä Nurmijärvellä yhtäkään ilmentymää katupartioista. Niitä ei kuntamme kaipaa. Poliisi, vaikkakin niukoin resurssein, pitää huolen kuntalaisten, isojen ja pienten, turvallisuudesta.

   • wwdd

    Moni varmasti kunassasi kaipaa ja sultahan sitä ei tulla kysymään jos sellainen perustetaan mutta lähde mukaan vaan niin pääset sinäkin ennakoluuloistasi ja peloistasi irti.


   • MN__
    wwdd kirjoitti:

    Moni varmasti kunassasi kaipaa ja sultahan sitä ei tulla kysymään jos sellainen perustetaan mutta lähde mukaan vaan niin pääset sinäkin ennakoluuloistasi ja peloistasi irti.

    Ei kaipaa. Valtaosa ihmisistä ei kaipaa puolikrimininaaleja joukkioita kaduille "turvaamaan". Jo tuossa sinunkin kirjoituksessasi on uhkaava sävy, josta en pidä. Vapaasti toki perustaa saa mitä ryhmiä tahansa, jos sellaisen katsoo tarpeelliseksi, mutta toisen kerran; valtaosa EI kaipaa.
    Kyse ei ole ennakkoluuloistani eikä pelkäämisistä, minä en pelkää mitään, jotakuinkin vähiten erilaisiin tunnuksellisiin vaatteisiin pukeutuneita ryhmittymiä.

    Kritiikistäni näitä katupartioita voisi helposti saada mielikuvan, että jotenkin hyväksyisin maahanmuuttajien tekemää häirintää tai rikollisuutta, niin ei missään tapauksessa ole. Suhtaudun itse hyvinkin kriittisesti maahanmuuttajavirtaan. Näen kuitenkin, että tarpeettomalla uhittelulla ja vastakkainasettelulla mennään vain ojasta sinne kuuluisaan allikkoon.


  • Ylisanoja

   Mitä äijiä nuo tuollaiset lapsen asteella olevat hörhöt muka ovat jotka ovat olevinaan vielä muka joitakin urhoollisia sotureita. Pelkkiä mitättömyyksiä ne ovat!

   • r3fcc

    Hyvin näytät kertomuksesi mukaan tuntevan heitä vai kerotko nyt omista ennakkoluuloistasi?


  • Ninejokula

   Hyviä ja tarpeellisia on katupartiot. Miksi ei huudettu pää punaisena kun n.tuhat matua partioi hgi:n rautatieasemalla ja ympäristössä uutena vuonna??? Ja paskat joukkoraiskasi naisen ja ahdistelivat monia kansalaisia. Jone nikula itki tv:ssä että ei tarvita partioita. Helvetin pitkätukka jolle voisi maksaa porukalla parturilaskun.

   • Ruuhkatukka13

    Vaikka nikula onkin perseestä niin mitä toi pitkätukka siihen liittyy ?
    Get help ääliö


   • Jokukukaka

    Eikä tästäkään joukkomellakoinnista kerrottu lehdistössä poikkipuolista sanaa, vaikka siellä näkyi olleen turvattomia naisia, ja jopa ihan pieniä lapsiakin seassa!
    https://www.youtube.com/watch?v=OKE2Sscuark


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802