Martinlaakson turvallisuus

kalevikepukkainen

Miten turvallinen alue Martinlaakso on? Onko pesiytynyt hämäräsakkia, narkkaria ynnä muuta? Onko iltaisin rauhallista vai ei?

32

6388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.oo

      Vantaa, Martinlaakso, 3.4.2016, klo 21.00
      Poliisipartio havaitsi henkilöauton lähtevän ajoon Laajakorvenkujalta kävelytietä pitkin Laajakorventielle. Auto pysäytettiin Martinkyläntielle ja kuljettajaksi osoittautui noin 30-vuotias mies, joka oli ollut epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta edellisenä päivänä. Kuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi nolla promillea ja hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille, kokaiinille sekä opiaateille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
      Rattijuopumus
      -----
      Vantaa, 4.4.2016, klo 02.40
      Laajavuorentiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton, jonka tuuli- ja sivulasit olivat jäiset sekä autoon oli kytketty parkkivalot. Noin 35-vuotias mieskuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi 0,31 mg/l sekä tarkkuusalkometriin tulokseksi 0,22 mg/l. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.
      Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

      http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/rattijuoppoja_ita-uudenmaalla_46058

    • kauhea-paikka

      Ei ole turvallinen paikka, ihan kauhea. Pursuaa yön timoja, mustalaisia, narkkeja ja alkkiksia. En voi tästä syystä suositella Martinlaaksoa.

      • Anonyymi

        Black and yellow brotherhood united kuten ne sanoo, kaikella tavalla samaa eli ei-suomalaisia


      • Anonyymi

        Sama Myyrmäessä.


    • totuusMartsarista

      Hei, keskustelun aloittaja! Jos ihan tosissasi kysyt, etkä vain pilaile, niin tässä nyt koko sydämestäni sulle rehellisesti vastaan...Martinlaakso on ihan VITUN PASKA paikka. Se on täynnä juoppoja ja narkkeja, joiden keskellä ns. tavalliset ihmiset sitten yrittävät pakon edessä elää, kun kämppää ei löydy muualta. Martinlaaksossa sijaitsevat aseman lähellä paskimmat ja hirveimmät kaupungin luukut, jonne joutuminen vituttaa, jos et ole juoppo tai narkki. Pienituloisille, vuokralla asuville lapsiperheille sanon, että kannattaa pysyä vitun kaukana Martinlaakson lähiöistä, jos vain mahdollista. Aseman seudulla ei sentään päiväseltään tarvitse pelätä. Ihan rauhassa voi käydä paikallisella ostarilla ostoksilla. Juopot ja narkit ovat päivällä enemmän kosmeettinen haitta katukuvassa. Myöhään illalla en aseman lähettyvillä paljon liikkuisi. On levotonta. Voi lähteä lompakko tai tulla puukosta. En suosittele!!!

    • jkgiuglij

      Paskimmat paikat Vantaalla ovat Koivukylä/Havukoski (aseman seutu), Korso (aseman seutu), Martinlaakso (aseman seutu). Samaan sarjaan lisättäköön vielä naapurinsa Myyrmäki (aseman seutu), sekä siinä rajan takana Hesassa Malminkartano. En suosittele kellekkään näissä paikoissa kerrostaloasumista.

      • Anonyymi

        Tuohon listaan voi lisätä Ilolan, Nissaksen, Asolan ja Variston alueen vuokra-asunnot


    • VeiVei

      Pk-seudulla ei ole enää olemassakaan mitään turvallista aluetta. Nekin jotka aikaisemmin oli kohtuullisia on tungettu täyteen näitä luvattomia maahantunkeutujia.

      • Anonyymi

        Ja ne luvattomat ovat idempää kuin väittävät, naamoista sen näkee


    • Kanta-asukas

      Mä taa sanoisin, että aika nukkumalähiö tää Martsari on. Aika paljon eläkeläisiä ja lapsiperheitä. Juoppoja jonkin verran, mutta vähän verrattuna Sörkka-Vallila-Kallio-akseliin (josta muutin tänne). En ole nähnyt edes tappeluita enkä agressiivisesti käyttäytyviä juoppoja. Mamuja on jonkinverran, ei hirveästi ainakaan vielä. Yöaikaan mä en tule paljoa liikkuneeksi ulkona, mutta kyllä noi asemat ym. on ainakin siinä iltakymmenen tai yhdentoista aikana ihan rauhallisia. huumekauppaa mä en ole nähnyt missään Martsarissa. Mut kuten sanottu, aamuyöstä hoodeilla mulla ei ole kokemusta. Mä nimittäin nukun silloin.

      • Kantis_myöskin

        Joo, näin on. Martsarin asemalle on valmistunut pieni ostari jossa ylhäällä kalliita asuntoja. Aika paljon tosiaan eläkeläisiä siellä pyörii. Ja rauhallista on. Toki jotain kaljoittelijaporukoita jossain mutta eipä ne ketään häiritse. En pelkää öisinkään liikkua. Tosin harvoin yöaikaan liikunkaan. Poliisin mukaan Martsarissa on jokunen ongelma-asunto johon tulee hälytys viikoittain. Mutta missäpä näitä ei olisi. Ja jos vaikka Sörkkään tai Mellunmäkeen vertaa niin todella rauhallista ja turvallista.


    • Ihra-Vallu

      Martinlaakso on Vantaan Westend! Ja Hakunila on yhtä öky kuin Kaivopuisto!

    • suvituuliatar

      Vuosi tullut asuttua, joskin rauhallisemmalla Kivimäen puolella. Uuden ostarin alue päivisin viihtyisää ja rauhallista. Illallakin uskaltaa hyvin asemalla liikkua, samoin joskus yöbussilla kotiutunut asemalle ja ihan saanut rauhassa kotiin kävellä. Kiva paikka, jossa vehreää ja palvelut lähellä ja hyvät kulkuyhteydet.

    • Martsi3.0

      On rauhallista ollut. Pari juoppoa/narkkia päiväsaikaan näkynyt ostarin kulmilla, mutta eivät häiritse , muutakuin näöllisesti. Iltaisin en ole liikkunut tai öisin. Eikä yöntimoja ole juurikaan näkynyt, lähinnä vain vanhuksia.

    • Ramtsi

      Asunut täällä parisen kuukautta ja viimeyönä joku narkkari murtautui oman autoni lisäksi jonkun muunkin, ja vielä Kivimäen koulun edustalla.

    • Printteri

      Asuin kaksi vuotta(2014-2016) Martinlaaksos vuokralla. Asuin hyvän matkaa asemalta. Monesti tulin aamuyöllä Helsingin keskustasta bussilla ja kävelin pitemmän tai lyhemmän matkan sit jäätyä kyydistä eikä kertaakaan käynyt mitään. Toisaalta aina tilannetietoisuus auttaa missä tahansa, mut ei koskaan käynyt ikävästi itelleni kävelymatkan pituudesta huolimatta.

      On kuitenkin enempi kokemusta aseman läntisestä kuin itäisestä puolesta.

    • ItäVantaalainen

      Kannattaa muuttaa mielummin Itä-Vantaalle

      • mikässiin

        Spesifeist alueist ois hyvä tiätää.


      • fox-mulder

        Hakunila on kyl jees!


      • Anonyymi

        Itä-Vantaalle ei kannata muuttaa. Siellä sut hakataan. Havukoski, Koivukylä, Hakunila, Länsimäki, Korso, Kulomäki ja Mikkola samanlaisia kaikki.


    • vippimartsari

      Martsari oli hyvä mesta 70- luvulla. Hienoja aikoja. Tietysti elämäntyyli verotti porukkaa ja moni60- luvulla syntynyt on siirtynyt toisiin hiippakuntiin. Päihteet vei monta tuttua.

    • Anonyymi

      eihä missään ole välttämättä kovi turvallista "iltaisin" tai etenki aamuyöl...
      on kyse elämän tavoista

      hyvin herkkä kynnys joutua väkivallan uhriksi, mutta .. kellä taipumusta joutua myös

      • Anonyymi

        "hyvin herkkä kynnys joutua väkivallan uhriksi, mutta .. kellä taipumusta joutua myös"

        Yrititsä sanoo jotain?


    • Anonyymi

      Vanha kysymys, mutta vastaanpa kuitenkin.

      Aseman läheisyydessä tehdään ihan avointa huumekauppaa ihan päiväsaikaan. Tämä ei ole mikään yksittäinen kerta, vaan lähes aina uudella ostarilla vieraillessani näen miten rahoja/pussukoita/röökiaskeja vaihdetaan. Myös tuttavani ovat olleet huolissaan samasta ilmiöstä.

      Martinlaaksossa nuoret polttelee pilveen puistoissa. Kannabisporukoissa pyörii jo 12 vuotiaat pikkulapset mukana.

      On tämä vaan sääli, kun lapset eivät saa enää olla lapsia.
      Ja kun Suomessa huumeita saa niin helposti, hyi hitto!

      Suosittelen martsarissa asuvien lasten ja nuorten vanhempia tarkistamaan lapsiensa kännyköistä löytyykö niistä pikaviestipalvelinta nimeltään Wicr tai Signal.
      Jos löytyy, toivoa sopii ettei lapsenne ole vielä kovin syvässä suossa. Huumeiden toimitus sovitaan näiden sovellusten kautta.

    • Anonyymi

      Eipä ole itse asunut Martinlaaksossa 14 vuotta ihan rauhallinen paikka asua

    • Anonyymi

      Ei oo kauaa kun kenellä päivää varastettiin koira suoraan ulkoiluttjalata keksimä päivää

      • Anonyymi

        Asuuks kukaan täälä Martinlaakso muuten ketkä kommnentoitte tänne vai ootteko vaan kuulu Huhuja mitä täälä on ja tapahtuu ?


    • Anonyymi

      On turvallinen paikka.

    • Anonyymi

      Ilta-Sanomat 19.5.2022. Poliisi etsii tekijöitä. Martinlaaksossa 4-6 tummaihoista nuorta hakannut putkilla ja ryöstänyt jalankulkijan illalla klo 21. Martinlaaksossa n. 35 % väestöstä on maahanmuuttajia. Voidaan aiheellisesti kysyä mikä on Martinlaakson tulevaisuus, Suomen Rinkeby / Tensta.? 30 vuotta Martinlaaksossa asunut, nyt mietin poismuuttoa. Omat lapset nyt aikuisia ja työelämässä, asuvat muualla, ovat nähneet alueen muutoksen ja ovat ilmoittaneet etteivät omia lapsia täällä kasvattaisi.

    • Anonyymi

      Hyi,hyi sinua pikku rasisti. ....
      Näiden uutisten vuoksi olen niin tyytyväinen että työ ja muu elämä on pikku kaupungissa, missä ei tummat ihanat nappisilmät ryöstele....Heitä ei ole täällä siinä syy.
      Ai, että on ihanaa liikkua kun ei tummempaa nahkaa tule näkökenttään .

      • Anonyymi

        Ne ongelmia tuovat ovat idempää ja etelämpää kuin väittävät, naamoista sen näkee


    • Anonyymi

      Itse olen parisen vuotta asunut Martsarissa ja ei ole ollut ongelmia. Silloin tällöin teinit riekkuu asemalla mutta siinä kaikki.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      389
      3952
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      219
      1956
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1460
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1320
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      981
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      950
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      118
      903
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      859
    Aihe