Martinlaakson turvallisuus

kalevikepukkainen

Miten turvallinen alue Martinlaakso on? Onko pesiytynyt hämäräsakkia, narkkaria ynnä muuta? Onko iltaisin rauhallista vai ei?

19

766

  Vastaukset

  • Vantaa, Martinlaakso, 3.4.2016, klo 21.00
   Poliisipartio havaitsi henkilöauton lähtevän ajoon Laajakorvenkujalta kävelytietä pitkin Laajakorventielle. Auto pysäytettiin Martinkyläntielle ja kuljettajaksi osoittautui noin 30-vuotias mies, joka oli ollut epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta edellisenä päivänä. Kuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi nolla promillea ja hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille, kokaiinille sekä opiaateille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
   Rattijuopumus
   -----
   Vantaa, 4.4.2016, klo 02.40
   Laajavuorentiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton, jonka tuuli- ja sivulasit olivat jäiset sekä autoon oli kytketty parkkivalot. Noin 35-vuotias mieskuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi 0,31 mg/l sekä tarkkuusalkometriin tulokseksi 0,22 mg/l. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.
   Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

   http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/rattijuoppoja_ita-uudenmaalla_46058

  • Ei ole turvallinen paikka, ihan kauhea. Pursuaa yön timoja, mustalaisia, narkkeja ja alkkiksia. En voi tästä syystä suositella Martinlaaksoa.

  • Hei, keskustelun aloittaja! Jos ihan tosissasi kysyt, etkä vain pilaile, niin tässä nyt koko sydämestäni sulle rehellisesti vastaan...Martinlaakso on ihan VITUN PASKA paikka. Se on täynnä juoppoja ja narkkeja, joiden keskellä ns. tavalliset ihmiset sitten yrittävät pakon edessä elää, kun kämppää ei löydy muualta. Martinlaaksossa sijaitsevat aseman lähellä paskimmat ja hirveimmät kaupungin luukut, jonne joutuminen vituttaa, jos et ole juoppo tai narkki. Pienituloisille, vuokralla asuville lapsiperheille sanon, että kannattaa pysyä vitun kaukana Martinlaakson lähiöistä, jos vain mahdollista. Aseman seudulla ei sentään päiväseltään tarvitse pelätä. Ihan rauhassa voi käydä paikallisella ostarilla ostoksilla. Juopot ja narkit ovat päivällä enemmän kosmeettinen haitta katukuvassa. Myöhään illalla en aseman lähettyvillä paljon liikkuisi. On levotonta. Voi lähteä lompakko tai tulla puukosta. En suosittele!!!

  • Paskimmat paikat Vantaalla ovat Koivukylä/Havukoski (aseman seutu), Korso (aseman seutu), Martinlaakso (aseman seutu). Samaan sarjaan lisättäköön vielä naapurinsa Myyrmäki (aseman seutu), sekä siinä rajan takana Hesassa Malminkartano. En suosittele kellekkään näissä paikoissa kerrostaloasumista.

   • Tuohon listaan voi lisätä Ilolan, Nissaksen, Asolan ja Variston alueen vuokra-asunnot


  • Pk-seudulla ei ole enää olemassakaan mitään turvallista aluetta. Nekin jotka aikaisemmin oli kohtuullisia on tungettu täyteen näitä luvattomia maahantunkeutujia.

  • Mä taa sanoisin, että aika nukkumalähiö tää Martsari on. Aika paljon eläkeläisiä ja lapsiperheitä. Juoppoja jonkin verran, mutta vähän verrattuna Sörkka-Vallila-Kallio-akseliin (josta muutin tänne). En ole nähnyt edes tappeluita enkä agressiivisesti käyttäytyviä juoppoja. Mamuja on jonkinverran, ei hirveästi ainakaan vielä. Yöaikaan mä en tule paljoa liikkuneeksi ulkona, mutta kyllä noi asemat ym. on ainakin siinä iltakymmenen tai yhdentoista aikana ihan rauhallisia. huumekauppaa mä en ole nähnyt missään Martsarissa. Mut kuten sanottu, aamuyöstä hoodeilla mulla ei ole kokemusta. Mä nimittäin nukun silloin.

   • Joo, näin on. Martsarin asemalle on valmistunut pieni ostari jossa ylhäällä kalliita asuntoja. Aika paljon tosiaan eläkeläisiä siellä pyörii. Ja rauhallista on. Toki jotain kaljoittelijaporukoita jossain mutta eipä ne ketään häiritse. En pelkää öisinkään liikkua. Tosin harvoin yöaikaan liikunkaan. Poliisin mukaan Martsarissa on jokunen ongelma-asunto johon tulee hälytys viikoittain. Mutta missäpä näitä ei olisi. Ja jos vaikka Sörkkään tai Mellunmäkeen vertaa niin todella rauhallista ja turvallista.


  • Martinlaakso on Vantaan Westend! Ja Hakunila on yhtä öky kuin Kaivopuisto!

  • Vuosi tullut asuttua, joskin rauhallisemmalla Kivimäen puolella. Uuden ostarin alue päivisin viihtyisää ja rauhallista. Illallakin uskaltaa hyvin asemalla liikkua, samoin joskus yöbussilla kotiutunut asemalle ja ihan saanut rauhassa kotiin kävellä. Kiva paikka, jossa vehreää ja palvelut lähellä ja hyvät kulkuyhteydet.

  • On rauhallista ollut. Pari juoppoa/narkkia päiväsaikaan näkynyt ostarin kulmilla, mutta eivät häiritse , muutakuin näöllisesti. Iltaisin en ole liikkunut tai öisin. Eikä yöntimoja ole juurikaan näkynyt, lähinnä vain vanhuksia.

  • Asunut täällä parisen kuukautta ja viimeyönä joku narkkari murtautui oman autoni lisäksi jonkun muunkin, ja vielä Kivimäen koulun edustalla.

  • Asuin kaksi vuotta(2014-2016) Martinlaaksos vuokralla. Asuin hyvän matkaa asemalta. Monesti tulin aamuyöllä Helsingin keskustasta bussilla ja kävelin pitemmän tai lyhemmän matkan sit jäätyä kyydistä eikä kertaakaan käynyt mitään. Toisaalta aina tilannetietoisuus auttaa missä tahansa, mut ei koskaan käynyt ikävästi itelleni kävelymatkan pituudesta huolimatta.

   On kuitenkin enempi kokemusta aseman läntisestä kuin itäisestä puolesta.

  • Kannattaa muuttaa mielummin Itä-Vantaalle

   • Spesifeist alueist ois hyvä tiätää.


   • Hakunila on kyl jees!


  • Martsari oli hyvä mesta 70- luvulla. Hienoja aikoja. Tietysti elämäntyyli verotti porukkaa ja moni60- luvulla syntynyt on siirtynyt toisiin hiippakuntiin. Päihteet vei monta tuttua.

  • eihä missään ole välttämättä kovi turvallista "iltaisin" tai etenki aamuyöl...
   on kyse elämän tavoista

   hyvin herkkä kynnys joutua väkivallan uhriksi, mutta .. kellä taipumusta joutua myös

   • "hyvin herkkä kynnys joutua väkivallan uhriksi, mutta .. kellä taipumusta joutua myös"

    Yrititsä sanoo jotain?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4848
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   3523
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2254
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   81
   1563
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1202