Calvinismista vähäsen, ja omasta valinnasta

PuhtainPurjeinEteenpäin

On kiertämässä opetus, että on väärin antaa alttarikutsu ja jopa paha pyytää ihmisiä tekemään ratkaisu vastaanottaa Herra Jeesus Vapahtajakseen. Raamattu sanoo: ”Valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella!”
Jotkut julistavat esittävät aina alttarikutsun kokouksia pitäessään. Monien elämä muuttuu ja sieluja pelastuu.
Mutta nyt on hypercalvinistinen aalto valtaamassa monia seurakuntia ajattelulla, ettemme voi valita, vaan ainoastaan Jumala valitsee. Opetus on, että jos Hän on valinnut meidät, me pelastumme joka tapauksessa; ellei Hän ole valinnut meitä, niin mikään ei voi muuttaa sitä, koska Hän on kaikkivaltias – se on kokonaan Hänen varassaan, kuka menee taivaaseen, kuka helvettiin.
Heittäkää calvinismi roskikseen ja luottakaa vain Raamattuun. Calvin oli ranskalainen katolinen pappi 16. vuosisadalla, joka rupesi vastustamaan katolisuutta ja tuli protestantiksi, mutta ei koskaan kääntynyt todelliseen kristinuskoon. Heidän hedelmistään te tunnette heidät!
Calvin päätyi johtamaan Geneven kaupunkia Sveitsissä. Hänen hallintonsa oli terrorin ja kidutuksen hallinto. Apostolit eivät käyttäytyneet ollenkaan tällä tavalla! Jeesus oli lempeä ja rakastava syntisten ystävä.
Jeesus antaa ihmisille tilaisuuden valita, mutta antaa heidän mennä pois, jos eivät ole samaa mieltä Hänen kanssaan. Hän tulee tuhatvuotisessa valtakunnassa hallitsemaan rautaisella valtikalla, mutta nyt me elämme armon ajassa ja meillä on vapaa tahto.
Jumala on kaikkivaltias eikä kukaan voi tulla Herran Jeesuksen tykö, ellei Isä vedä ja Hän tietää maailman perustamisesta saakka, kuka on Hänen, mutta – Hän antaa meille tahdon vapauden! Hän ei luo ihmisiä, jotta voisi lähettää useimmat heistä kadotukseen! 1. Tim. 2:4: Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Jeesus avasi oven taivaaseen! Hänen kuolinhetkellään Temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas.
”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.” (Joh. 3:16-17).
Jumala haluaa pelastaa ihmisiä – ei tuomita!
Tämän ihmeellisen totuuden suuruus edelleen hämmästyttää minua, että Jumala taivaassa oli niin armollinen, niin anteeksiantava ja hyvä katuvalle syntiselle. Tämä tapahtui minulle alttarikutsutilanteessa. Siunaan sitä päivää!
Leviääpä evankeliumi ilmaisesta pelastuksesta alttarikutsussa tai kuinka tahansa – niin se on mahdollisuus ihmisille keskittyä vakavasti tärkeimpään ratkaisuun, mitä heitä koskaan on kutsuttu tekemään.
Luotatko omiin hyviin töihisi, jotka ovat kuin saastaisia riepuja Jumalalle? Asetatko luottamuksesi Vapahtajaan, Jumalan Poikaan, joka kuoli puolestamme ja nousi kuolleista? Vai luotatko edelleen itseesi?
Ystävät, te VOITTE valita Jeesuksen! Teillä on vapaa tahto. Jeesus sanoi, että kuka ikinä tulee Hänen tykönsä, sitä Hän ei koskaan, ei koskaan, heitä pois (Joh. 6:37). Ei koskaan.
“…niin valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella… Mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa." (Joosua 24:15)
“Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä…”(5. Moos. 30:19)
“Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen…” (5. Moos. 11:26)
“Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu” (Room. 10:13).

Päättäkää jo ja tehkää ratkaisu! Kuinka kauan jahkailette? Ketä haluatte palvella?
Voitte olla varmoja ikuisesta pelastuksesta. Voitte koota taivaaseen todellisen aarteen, josta voitte nauttia koko iankaikkisuuden! Se on todellisempaa kuin ilma, jota nyt hengität; se on tärkein päätös, minkä koskaan tulet tekemään, joka vaikuttaa elämääsi täällä ja koko iankaikkisuuden!
Älä enää loukkaa Jumalaa hylkäämällä Hänen Poikansa Herran Jeesuksen! Oletko valmis ottamaan riskin että sinut heitetään ikuiseen kadotukseen?
Tänään on pelastuksen päivä; et ehkä saa uutta päivää. Voit ajatella, miten paljon menetät kaikkea hauskaa, kun valitset Jeesuksen, mutta kaikki, mitä sinulla todella on, on vain se, että olet tässä hetkessä olemassa.
Valitse tänä päivänä ketä palvelet!
Jos ei esitetä alttarikutsua, johtajat usein esittävät avoimen kutsun ihmisille tulla puhumaan heille tilaisuuden jälkeen, jos haluavat vastaanottaa Jeesuksen Vapahtajakseen. Ratkaisun voi tehdä myös koti”alttarilla” eli polvistut siinä missä olet.
Aina on tilaisuus tehdä ratkaisu, mitään tekosyytä et voi esittää. Sano tänään Herralle joko kyllä tai ei. Joko paadutat sydämesi tuomiten itse itsesi kadotukseen tai polvistut alttarille ja pelastat sielusi taivaaseen.

3

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedoksivain

      Nyt on se tuhatvuotinen valtakunta.

      Lopuntapahtumat ovat sitten ajallaan ennen kuin Kristus palaa ja tulee viimeinen tuomio. Ei tässä ole siis mitään muuta ylöstempausta, kuin se, että satutaan olemaan täällä vielä fyysisessä ruumiissa ja ruumis hetkessä muuttuu sitten ylösnousemusruumiiksi, sellaiseksi, mikä Jeesuksella oli.

      Ensin tulee antikristus persoonassaan, antikristuksiahan muuten on ollut, mutta ei persoonassa. Tämän jälkeen tulee sitten Jeesus Kristus joukkoineen, taivaallinen valtakunta purkautuu esiin ja tämä maailma katoaa.

      Tuo tempausoppi on sen vuoksi paha, kun siinä kuvitellaan, että temmataan niistä rankoista lopun ajoista pois. Eli toisin sanoen, ne jotka tällaista uskovat, ovat täysin valmistautumattomia vainoihin.

      (Silloinhan siitä ei ole niin paljon, kun ei siihen tällaista harhaa ole yhdistetty.)

      Tuo "tuhatvuotinen valtakunta" alkoi Jeesuksen ylösnousemuksesta ja seurakunnan synnystä.

      En muuten ole kalvinisti ja tuota oppia saa toki arvostella.

      Toinen harha nykypäivänä on, että lopussa tulee suuri herätys ja kristityt valloittavat tämän maailman valtaansa, lähinnä menestysteologisten äärikarismaatikkojen toimesta. He ovat toinen porukka, mitä pitää erityisesti varoa ja yleensä heidän opeissaan on muutenkin sotkeentuneena kaiken maailman okkultismia, new agea ja muita uskontoja.

    • vanhauskova

      Kukaan ei voi tulla Isän luo, ellei Isä vedä. Jumala kutsuu ihmisiä elämän aikana kahdesti tai kolmesti. Näin sanoo Raamattu. Tässä mielessä Jumala on se, joka tekee aina aloitteen. Ihminen ei voi ottaa vastaan Jumalaa, ellei hänellä ole etsikkoaikaa.

      Alttarikutsuhan on vain mahdollisuuden antamista niille, joita Jumala sillä hetkellä kutsuu. Ketään ei painosteta, eikä pidäkään painostaa. Toivottavasti ei myöskään käytetä psykologista manipulaatiota. Painostamalla ja manipuloimalla ei Jumalan valtakuntaan synny muita kuin elinkelvottomia keskosia.

    • calvinolioikeassa

      Calvin oli ÄIJÄ! Respect! R. I. P.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe