Tracy irtolaisena ja riesana

Mihin_sijoitettais

Jotenkin erittäin ruman sivuprofiilin omaava näyttelijä. Kylälle vetelehtimään ja juonimaan jäänyt Samin hylkäämä Tracy näyttää olevan kaikille melkoinen riesa. Asunnottomana ja työttömänä irtolaisena hän majailee jatkuvasti muiden nurkissa. Rachel junaili Samin ärsyttävän exän Dinglelästä muualle majailemaan. Hän sai ovelasti suostuteltua Tracyn muuttamaan Danin ja Kerryn riesaksi.

Eihän kukaan huolisi nurkkiinsa naista, jolla ei ole varaa maksaa syömisestään ja asumisestaan. Hämmästyttävää, että juuri Kerry joutuu hänet majoittamaan.
Hän joka eniten inhonnut aina Tracya. Siitä huolimatta, että Kerry itsekin tuli kylään samanlaisena kiertolaisena. Sinänsä mielenkiintoista ja hauskaakin katsottavaa. Kuinka kyläyhteisössä jo tietyn aseman saavuttaneen Kerryn inho vaan lisääntyy tätä kotirauhan rikkojaa kohtaan. Millaisia keinoja hän keksii, päästäkseen tästä kotiinsa pesiytyneestä riesasta äkkiä eroon.

Ainoana kylän asukkaista Pearl asuu talossaan aivan yksin. Kaikki muut jakavat kotinsa sosiaalisesti muiden kanssa. Hänellä olisi tilaa majoittaa kotiinsa tämä kyläkissa. Tosin, taitaa Jimmyn ja Nicolan kotiinkin tilaa yhdelle pian tulla, kun Nicola lähtee hetkellisesti ulkomaille.
Ennen majapaikan saamistaTracylle pitäisi kuitenkin löytyä työtä.
Työtähän näyttää järjestyvän aina helposti, ainakin kylän sisäpiirille. Bellellekin oli tarvittaessa heti monenlaista työtä tarjolla. Suhteilla pelaten on löytynyt aina tietyille henkilöille tältä kylältä nopeasti avoin työpaikka. Toisille ei löydy työtä sitten muka millään.

Jos Tracylle löytyisi työtä. Rahavaikeuksiin joutunut Pearl saisi hieman rahallista hyötyä kämppiksestään. Tai jospa he alkaisivatkin yhdessä arvelluttavin keinoin, jotenkin juonimalla hankkimaan rahaa. Sitähän he ovat molemmat tehneet erilläänkin. Mutta ei se näin taida mennä.
Leylan ja Vanessan kimppakämpässäkin on aina asunut kolme naista.
Mutta tämä kaksikko ei taida haluta kolmanneksi, työtöntä ja muutenkin epämääräistä Tracya. Mikähän tämän naisen tarkoitus on roikkua mukana ? Ilmeisesti vain olla haittoina ja aiheuttamassa ongelmia.

28

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dalesemme

      Tracy olisi muuten täydellinen kumppani jo sarjasta poistuneelle Marlonin hulttioveli Elille. Olisivat juuri samanhenkisiä loisijoita.

      • mistänäitäriittää

        Leylan ja Vanessan kimppakämpän muistaakseni omisti Katie, nykyisin vissiin kuolinpesä = Andy.
        Koskakohan selvitetään tällainen pikkujuttu, mihin hävisi esim Katien hevoset.

        Tracy voisi tosiaan sopia asumaan Pearlin kämppään, mitähän hassua siitäkin seuraisi?


      • vaiymmärsinköväärin
        mistänäitäriittää kirjoitti:

        Leylan ja Vanessan kimppakämpän muistaakseni omisti Katie, nykyisin vissiin kuolinpesä = Andy.
        Koskakohan selvitetään tällainen pikkujuttu, mihin hävisi esim Katien hevoset.

        Tracy voisi tosiaan sopia asumaan Pearlin kämppään, mitähän hassua siitäkin seuraisi?

        Eikö ne ollu justiin ne Katien hevoset, mistä Vanessa puhu Paddylle ja Rhonalle.


      • mistänäitäriittää
        vaiymmärsinköväärin kirjoitti:

        Eikö ne ollu justiin ne Katien hevoset, mistä Vanessa puhu Paddylle ja Rhonalle.

        Sorry, eilinen jakso ainakin katsomatta


      • Tracy_ja_hevoset
        vaiymmärsinköväärin kirjoitti:

        Eikö ne ollu justiin ne Katien hevoset, mistä Vanessa puhu Paddylle ja Rhonalle.

        En tiedä kyllä miten Katien hevoset liittyy Tracyyn. Mutta vastaan kuitenkin.
        Vanessa puhui jostakin ynnissä olevasta hevosten uimalasta, joka Paddyn mielestä on lähinnä hevosten hemmottelukeskus, hevoshoitola. Ei siis liity Katien hevosiin. Tällä hetkellä ne on ilmeisesti Moiran tallissa ja kukahan ne perii?
        Katien ainoat lähiomaiset on Andy ja hänen äitinsä. Jota ei sarjassa ole kai koskaan nähty.


    • PenaaliJaMikä

      Ärsyttävä hahmo ja hyväksikäyttäjä. Vaikka Sam ei ole penaalin terävin kynä, niin täytyy ihmetellä hyväsydämisyyttä Tracya kohtaan.

    • Majotta

      Ite ainaki oon majottanu elämäni aikana 2 naista joilla ei oo ollu vakituista kortteeria. Mitä sitte vaikka joutuskin jeessaa ja poikamiehenä ollessa seksin saatavuuski olisihelppua. Illalla töistä tullessa ruoka ja kämppä siistinä ja enne nukkumaa menua saa seksiä. Vain idiootti kieltäytyy moisesta!

    • KundiNakkilasta

      Majotta, onko kiva kiristää ja nussia kodittomia ?

    • Tracy_ja_Andy

      Tracy on vaan tuollainen kyläroikko, eikä varsinaisesti mikään työtön ja asunnoton. Jäänyt vaan maleksimaan tuollaiseksi kylään. Kyllä hän varmasti saisi töitä ja asunnon, jos muuttaisi kylästä pois. Onhan Rachelkin ja muutkin saaneet.
      Ei voi pimu majailla enää mielialoiltaan epävakaan Andyn kämpässäkään.
      Tajusi sentään, että sen vuoksi saattaisi joutua kokemaan enemmänkin sekopään väkivaltaa. Tuollaisen miehen luotahan Tracy pakeni Sam Dinglen turviin.
      Andy on täysin arvaamaton ja tyranni tietyntyyppisten naisten seurassa.
      Jonkun miehen pitäisi vähän kouluttaa, tätä väkivaltaista ja määräilevää naistenhakkaajatyyppiä. Ärsyttävää kun Diane ja Victoria ja nyt Bernicekin vain myötätuntoisina ymmärtävät Andyn kiukuttelua ja säälii tätä ällötystä.
      Ei edes suru oikeuta ketään väkivaltaiseen ja agressiiviseen käytökseen.
      Olisi oikein jos Andy saisi jonkun kauhean naisen vaimokseen, joka heittelee
      häntä lautasilla ja hakkaa luudalla. Tuollaisen pitäisi joutua kerrankin kunnolla tossun alle.

      • batmani

        Ja väkivaltahan se auttaa väkivaltaan


      • Koulutusta
        batmani kirjoitti:

        Ja väkivaltahan se auttaa väkivaltaan

        Kyllä väkivalta auttaa varmasti yhtä hyvin, kuin tuohon naisen hallitsemiseen ja määräilemiseenkin. Johon Andy on taipuvainen.


    • Emmerhailee

      Hitsi, yhtä vähän kiinnostava tyyppi naisten puolelta on se juuri tullut Bobin tytär. Tracyn esittäjä tosin suhteellisen hauskan näköinen nainen.

    • Inhoanrossia

      David ja Tracy olisi ihan ok. Näyttelijä on todella oikeasti kaunis ja viehättävä. Kyllästyttää Alicia ja sen sisar Leyla.
      Carly ei jotenkin sovi sarjaan,sama vastenmielinen tunne kuin Rossista.Yhtä kalseita itsekeskeinen tyyppejä.

      • kxft

        Sama juttu Carlyn suhteen, jotenkin kummallinen, äijämäinen, ei sovi sarjaan.


      • JosVaikkaHompp

        "David ja Tracy olisi ihan ok. Näyttelijä on todella oikeasti kaunis ja viehättävä. "
        Kumman näyttelijä on kaunis ja viehättävä?


      • VaativatRoolitparhaita
        JosVaikkaHompp kirjoitti:

        "David ja Tracy olisi ihan ok. Näyttelijä on todella oikeasti kaunis ja viehättävä. "
        Kumman näyttelijä on kaunis ja viehättävä?

        Tracy näyttelijä tietenkin kaunis omana itsenään. Katsokaa vaikka kuvia hyväntekeväisyys illallisista jossa oli muita ED näyttelijöitä,löytyy linkki ainakin Danny Millerin Twitter sivulta. David on komedia hahmo kuten Jimmykin,Kerry,Dan siis vähän typerä ja hassu. Draamahahmoja jotka pystyvät tekemään vaativia tarinoita sarjassa ovat esim. Robert,Aaron,Cain,Charity. Erityisesti Robert ja Aaron ovat kiinnostavia monimutkaisia arvoituksllisia hahmoja.


    • WgereIsTracy

      Mihin Tracy on kadonnut? Jäi pari jaksoa välistä :(

    • hthththt

      Kyllä se luuskatus sieltä vielä laahaa ittensä jonkun nurkan takaa esille taas... lol

    • ex-pistemies

      Minusta tämä Tracy on ihan nätti, sillä on jotenkin semmoinen jännä pilke silmäkulmassa josta tulee hyvälle päälle ;) Vaikka alkuun vähän närästi se Samin hyväksikäyttö, mutta nyt viimeaikoina yrittänyt käyttäytyä ok.

    • Soapinperusteita

      Onpa rumasti kirjoitettu tyly aloitus. Tracy on hyvä hahmo. Carlykin on nykyään parempi kuin alkuun ajattelin. Gemma Atkins(Carly) on kaunis ja hyvävartaloinen,fit nainen,tehnyt mallintöitä. Hänen roolinsa on nyt arkisempi look ja reipas suora puhetapa,johon pian tottuu. Tracy ja Carly ovat parempia kuin ne tummat sisarukset,Alicia ja Leyla tai Rachel,Aliruby,KerryDan.
      Komedia tyypillä tarkoitetaan että hahmo on lähinnä hauska,hassuttelija allaround David,Jimmy,Dan,Bernice,Nicola,ei ole Pahis Bad boy/girl tyyppi kuten suurin osa sarjan kiinnostavimmista esim.Cain,Ross,Aaron,näin alussa Robertkin,Andykin,naisista Charity,Emma tai Villain tyyppi joka on vähän kelmi,juonittelija tms. ei kuitenkaan kovin raskaita juttuja,Lucky kuuluu tähän myös. Draamaa tehdään eniten juuri Bad tyyppien ympärillä koska ovat keskeisiä hahmoja.

      • sataavettä

        Ihan hauskanen tyyppi mun mielestä,eikä pahan näkönenkään


      • batmani

        Taitaa tulla yhtä mukava ja söpö kuin kerrysta


    • curtis

      Mä oon alkanut pitää tracysta alkuaikoina inhosin ehkä jopa hieman vihasinkin häntä,mut nyt on muuttunut ääni kellossa,tracy on ihan kiva ja hauska ja saa hyvälle tuulelle sympatiaakin löytyy häntä kohtaan sillä hänen elämänsä on vähän ollut mitä ollut...ja niin onhan hän kauniskin ja amy walsh vetää roolin uskottavasti,toivottavasti jää emmerdaleen pitemmäksikin aikaa.

      • Glub

        No, ilman liikoja paljastamatta, niin luulen, että tulet pitämään asioiden kulusta. :)

        Tracy on ihan ok, ei sinänsä haittaa minua suuntaan eikä toiseen, mutta ei saa kääntämään kanavaakaan. Ihan ok. Taistelut Bernicen kanssa ovat olleet ihan hauskoja ja mukavia.


    • Huomioita_sohvalta

      Kaikki kylään ilmaantuneet tracyt, amyt ja kerryt, kaupungissa tai jossakin muualla kovia kokeneet, emmerdalen maalaiskylälle jäätyään, he muuttuvat kaikki pikkuhiljaa kilteiksi ja hyödyllisiksi ja jopa pidetyiksi ihmisiksi.
      Hetken kyräilyn jälkeen, heihin totutaan ja heidät hyväksytään osaksi pientä kyläyhteisöä.

      • Glub

        Aivan, näinhän se on todellisessakin elämässä, yhteisöissä, asuinpaikoilla ja työpaikoillakin.


    • liikaasakkia

      Tracy ja Carly ovat tyhjänpäiväisiä luusereita ja täyteporukkaa koko ohjelmassa, ei mitään kunnon roolia, ovat vaan häsläämässä ja sotkemassa kaikkien välejä.

      • Tarpeellisia_vai_ei

        Ilman näitä luusereita ja sählääjiä ei kai sitten saada tutumpien naamojen avulla tarpeeksi draamaa aikaan. Turhia miesroolejakin on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe