Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Joustoturvan turva hoitokulujen varalle

pappa22

Näin Ifillä, eli yllämainittu vakuutusmuoto on kannattamaton joten se sanotaan irti ja saat "lähes" vastaavan "melkein" yhtä edullisesti. Kyllä on rahan teko helppoa.
Onko muita jotka kokivat saman kohtalon.
Ps omavastuu esim nousi 48eurosta 500 euroon(vuoden ajalta).

11

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IFin.asiakas

      Olet saanut vakuutusyhtiöltä vakuutusturvan ja maksanut siitä. Kaikki on siten OK. mitä valitat?

      Nyt se tuote on loppunut, et enää voi ostaa sitä, eikä sinun tietenkään tarvitse maksaa siitä. Eiks vaan? Jos haluat uuden tuotteen, niin hankit sellaisen ihan mistä haluat ja maksat siitä sen hetkisen käyvän hinnan. Mikä nyt on poloiselle vaikeaa?

      Ai, niin, se hinta! Sinä tietenkin menet bensa-asemalle ja vaadit bensaa 50 sentillä litra, koska se on joskus aikaisemminkin ollut sen hintaista. Marssit lähimpään K-kauppaan ja valitat, että et saa sitä kahvipakettia siihen hintaan, mikä oli erikoistarjouksessa viime talvena?

      P-ska vakuutusyhtiö, kun ei myy tuotteitaan tappiolla, vaikka sinä niin haluaisitkin...

      • pappa22

        Siis, kysymys kuuluu: Onko muita......
        Ja edelleenkään vak.yhtiöiden perseennuolijoiden tai jopa palkkaamien ei tarvi vaivautua kommentoimaan.


      • 11.14

        Minulla on kotivakuutus IFissä. Sieltä tuli taas lasku, joka pitää maksaa. Onko muita jotka kokivat saman kohtalon?


    • aritanaikoihin

      Meillä oli SAMPO/IF 25vuotta vakuutukset. Autolle tapahtui ilkivaltaa.
      Alkoi armoton mussutus. Toyota Kaivokselassa nykyisin oleva, silloin IF.ssä vakuutus tarkastaja korvasi paikka maalauksen. Ns. fiaskomaalaus suoritettiin Aamuruskotiellä, tietyssä firmassa . Aloin penätä oikeuksia, firman omistaja uhkaili tuomareilla. Maalit lähtivät pois heti maalauksen jälkeen.

    • oookkx

      Täällä on tosiaan ihme itkijöitä, jotka eivät ymmärrä vakuutusten otosta mitään. Aina on syy "huonossa" vakuutusyhtiössä, kun itse ei olla tutustuttu vakuutusehtoihin tai vakuutus maksaa liikaa. Tai yleensä maksaa, näille tyhjän nillittelijöille pitäis varmaan korvata sekin, että ottavat yleensä vakuutuksen.

    • ifiinvittuuntunut

      Meille tuli sama kirje If:stä. Vakuutusyhtiö irtisanoo yksipuolisesti vakuutuksen. Eihän siinä vielä mitään, mutta kun ko vakuutuksen aikana on tullut sairauksia, joiden hoitokulut vakuutus kattaa, niin uudistetaessa vakuutusta ko sairauden hoitokulut eivät enää kuulukaan uuden vakuutuksen piiriin. Joten vakuutusyhtiö pesee kätensä vanhojen sairauksien hoitokuluista. Vakuuttaminenkin on riskibisnestä, jossa vakuutusyhtiö kantaa riski, ei vakuutuksen ottaja. Juuri siksi vakuutus on otettu, riskien välttämiseksi, eikä vakuutusyhtiö voi toimia tällä tavalla. Jos tämä on laillista, niin mikä sitten on laitonta.

      • Joustoturvanen

        Höpöjä puhut... korvaa edelleen vanhoja sairauksia mutta isommalla omavastuulla. Jos ottaisit kokonaan uuden vakuutuksen (mistä tahansa yhtiöstä) vanhoja sairauksia ei korvattaisi


    • mussu4

      "Jos tämä on laillista, niin mikä sitten on laitonta"

      Laitonta olisi tehdä vakuutukseen oleellisia muutoksia irtisanomatta sitä.

    • 9.21

      Voi näitä poloisia. Pitäiis nyt olla edes alkeellinen ymmärrys vakuutuksista.

      Eli, otat ja maksat vakuutuksen. Saat sinä aikana turvan. Sinä maksat vuoden vakuutusmaksun, vakuutusyhtiö antaa sinulle vuodeksi turvan. Onhan tämä nyt selvä asia?

      Sitten vakuutusyhtiö sanoo, että ei enää myy tätä vakuutustyyppiä. Siispä sinä ET maksa vakuutusmaksua, eikä vakuutusyhtiö anna sinulle turvaa. Eikö tämäkin ole selvä asia?

      Voit hankkia uuden vakuutuksen jostakin yhtiöstä - tai olla ottamatta.

      Sama asia, kuin aikakausilehden tilaus. Sinä olet vakituinen "Sienestäjän kuukausiopas"-lehden tilaaja. Sinä maksat vuoden tilausmaksun ja saat vuoden lehdet kotiisi. Sitten kustantaja ilmoittaa, että lehden levikki on liian pieni eikä lehteä enää ensi vuonna julkaista. Sinä et maksa lehden tilausmaksua, etkä tietenkään saa enää lehteä. Eikös vaan? No, ei tietenkään. Sinä poljet jalkaa ja vaadit, että lehteä on edelleen julkaistava sinua varten. Huudat tyhjä pää punaisena, että jollei lehden lopettaminen ole laitonta, niin mikä sitten on? Jne.

      Voi, voi.

    • aykommari

      Nama Joustoturva ruikuttajat ovat Kansa vakuutusyhtion asiakkaita. Kansa meni aikoinaan konkurssiin. Kansa myi varmaan vakuutuksia liian halvalla.

      • 18.2

        Kansa kaatui "pisneksiin". Kansan johtajat olivat omasta mielestään kansainvälisen tason huippuliikemiehiä ja alkoivat "tehdä rahaa". Ostelivat hylättyjä kiinteistöjä pitkin maailmaa, suunnittelivat hotellibisneksiä Karibealle. Samaan aikaan lähdettiin pelaamaan "isojen poikien" kanssa peliä kansainvälisessä jälleenvakuutuksessa, turpiinhan siinä suomi-urpoille tuli. Pelasivat reppanat ammattilaisliigassa amatöörien osaamisella. SIllä tavoin ne rahat hukkuivat. Perusvakuutustoiminta oli kannattavaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe