Maanpuolustus on kaikkien yhteinen velvoite

maatmetsätaivaat

Olette oikeassa siinä, että se kuka välttää kuolemasta sodassa tai vammautumasta henkisesti/fyysisesti armeijassa, on eräällä tavalla vastuunvälttelijä.

Niin olivat myös kaikki ne, jotka eivät vammautuneet/kuolleet sisällissodassa, talvisodassa tai jatkosodassa. Eli kaikki te. Missä olitte kun nämä tapahtumat olivat käynnissä?

Ei pitäisi olla sukupuoleen/ikään tai uskonnolliseen ryhmään perustuvaa vapautta. Kaikki ovat loisia, jotka välttävät asevelvollisuuden tai osallistumisen sotaan ja kaikki ne jotka kuolevat tai vammautuvat armeijassa tai sodassa ovat kuolleet ihan turhaan.

Se, että tietty osa ihmisistä jää henkiin ja tietty kuolee ei ole mikään voitto. Se, että toiset parasiittimaisesti hyötyvät toisen kuolemasta ei ole mitään edistystä. Ei ole olemassa parempia ihmisiä jotka eivät kuole ja huonompia joiden tulee heittää veivi.

Eli: kaikki asevelvollisiksi tai sitten koko kansa naapurin kainaloon.

9

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "kaikki asevelvollisiksi tai sitten koko kansa naapurin kainaloon."

      Olisimme "naapurin kainalossa" jokatapauksessa, jos Suomeen syttyisi sota ja todellakin tapettu viimeiseen mieheen ja naiset raiskattu ilman sitäkin tarttuuko mies aseeseen poikkeusoloissa aseeseen vai ei. Nato-jäsenyys saattaisi enää auttaa Euroopan valtioita, mutta tuskinpa sekään mitään voi tehdä Suomen hyväksi tehdä jos Venäjä alkaisi kunnolla pommittamaan, eikä siihen tarvitse Venäjältä kuin pari hassua maahanlaskudivisioonaa niin Suomi ois jo vallattu.

      Talvisodanhenki tai -haamu on jo hiipumassa, eikä Karjalan metsiin tai juoksuhautoihin käy enää Suomen peikkojen tie.

      • kaarlekusiperseIII

        Sinä neiti edelleen näköjään toivot ryssän raiskaavan itsesi.


      • kaarlekusiperseIII kirjoitti:

        Sinä neiti edelleen näköjään toivot ryssän raiskaavan itsesi.

        Pukeudu sä vaan itte mekkoon, jos haluat! Sinusta en tiedä, oletko neiti mutta itsestäni tiedän etten varmastikaan ole. Sä toivot taas että ryssä tappaa sinut kuuluessasi tähän asevelvollisuusarmeijaan ja lauleskelet: "Kaunis on kuolla, joukkojes eessä...". Hävettävää moinen suomalaiselta, joka haluaisi kantaa asetta sodan aikana, mutta ryssä kerkiää tappamaan sitä ennen.
        Unohdinkin, että isäsi/isoisäsi tullessa kotiin sodasta totesi: "hävettää kun olen viel elos". :D Liekö viety isäpappasikin hourulaan, jonne säkin kuuluisit?!


      • kaarlekusiperseIII

        Sinun isäsi toteaa joka ikinen elämänsä hetki: "häpeän ja vihaan poikaani, joka rakastaa ryssää ja vihaa Suomea. Kuolkoot homopoika aidsiin."


      • kaarlekusiperseIII kirjoitti:

        Sinun isäsi toteaa joka ikinen elämänsä hetki: "häpeän ja vihaan poikaani, joka rakastaa ryssää ja vihaa Suomea. Kuolkoot homopoika aidsiin."

        ei taida isä todeta nyt paljon enää mitään. on kasvanut vuosia koiranputkea hautausmaalla. En ole sanonut vihaavani Suomea ja rakastavani Venäjää, jos olen sitä mieltä että asevelvollisuudesta tulee luopua, joka on vain Venäjän propagandaa, jos Suomi liittyy Natoon tai luopuu asevelvollisuudesta niin Venäjä hyökkäisi Suomeen, jonka te höyrypäiset nationalistit vain uskotte eikä kukaan muu, jotta asevelvollisuus Suomessa säilytettäisi, joka ei tarkoita samaa kuin Suomen armeija tai samaa kuin sodan aikainen joukko. Käytännössä Suomella ei ole armeijaa vaan ennemminkin se on "pellekoulu".

        Talvisodan kaltaista rintamasotaa ei enää tule, vaikka kuinka itkisitte. Ei Venäjä sellaiseen lähtisi hyökätessään Suomeen..liian kallista puuhaa! Siihen suomalaiset vielä koulutetaan, vaikka tiedetään varsin hyvin Puolustusvoimissa, että metsäsissit on jo muinaisjäänne suomalaisessa perinteissä.

        Olen hetero ja elän naisen kanssa avoliitossa, eikä minussa ole todettu sukupuolitauteja. Miten sä tuon homon tähän keskusteluun mukaan toit!?


      • kaarlekusiperseIII kirjoitti:

        Sinun isäsi toteaa joka ikinen elämänsä hetki: "häpeän ja vihaan poikaani, joka rakastaa ryssää ja vihaa Suomea. Kuolkoot homopoika aidsiin."

        Monet venäläiset asiantuntijat ovat sanoneet Suomen asevelvollisuudesta luopumisesta ja Natoon liittymisestä ihan toista, mitä maansa päättäjät Putin tai Larkov ja kumppanit ovat pelotelleet. Suomen pitäisi uskaltaa jo lopultakin tehdä omat ratkaisunsa, eikä kuunnella muiden maiden johtajia tai hallitsijoita. Venäläisiltä päättäjiltä kaikki jäisi vain korkeinta puheeksi. Ei Suomi voi miellyttää muita. Ei ole Putin uhannut hyökätä Suomeen, vaikka 1.3.2017 astuu Suomessa voimaan tasa-arvoinen avioliitto (sitäkin ollaan pelätty?), vaikka voisi kuvitella kun homoseksuaalien propaganda on kielletty Venäjällä ja homoseksuaalejakin hakataan Venäjällä miltein hengiltä.

        Jotkut nationalistit alkoivat isottelemaan välittömästi kun näkivät että Paavo Arhinmäki heterona heilutteli vuosia sitten Moskovan MM-kisoissa yleisurheilustadionin katsomossa sateenkaarilippua ja heti olivat sitä mieltä että "nyt se Arhinmäki viimeisen tempun teki sytyttäessä sodan Suomelle". Ei ole syttynyt sotaa tai Arhinmäkeä ei ole hakattu propagandasta. Kaikki on vain Putinin ja Larkovin silkkaa propagandaa. Suurin osa Venäjän kansasta on hyvin myönteisiä homoseksuaaleille ja sille että vain harva suorittaa enää nykyisin Venäjällä asevelvollisuuden (syynä Venäjän siirtyminen pikkuhiljaa kohti palkka-armeijaan), kun Suomessa se on jokin tabu, jollei suorita asevelvollisuutta.


      • kaarlekusiperseIII kirjoitti:

        Sinun isäsi toteaa joka ikinen elämänsä hetki: "häpeän ja vihaan poikaani, joka rakastaa ryssää ja vihaa Suomea. Kuolkoot homopoika aidsiin."

        Lisäksi minulle on muuten yks vitun hailee, mitä mun isäni on minusta ylipäätänsä ajatellut, kunnei muutenkaan ollut minun tai vuosia nuoremman veljeni elämässä kovinkaan paljon läsnä. Veljeni on käynyt intin, mutta mä en kokonaan. Isäni oli vastuuton paskiainen meille kummallekin lapselleen jo lapsuudessa ja kummallekin naiselle jonka oli raskaaksi saattanut, vaikka intin oli käynytkin.

        Kumpikin meistä häpeää nykyisin isää, vaikka toisaalta kummatkin meistä saatamme hänen hyviä puoliaan rakastaa.


    • Joutsentenpaluumuutto
    • opelius

      Ja kas montako sivaria istuu eduskunnassa plus Eu:ssa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe