Mauno Mattilan eksytys paljastuu

MattilaOnVääräProfeetta

Mauno Mattilalla on ennustuksia.com sivustoa, joka levittää vääriä profetioita. Mauno Mattila väittää olevansa profeetta, mutta hänellä ei ole edes henkien erottamisen armolahjaa. Meidän tulee koetella profeetat. Tässä on todistus siitä, että Mauno Mattila on väärä profeetta.

Ennustuksia.com sivustolla levitetään Birger Claessonin profetiaa 12.12.1950 Ruotsin tulevaisuudesta. Tässä profetiassa kuvataan yksityskohtaisesti Ruotsin rannikkotykistön taisteluja Venäjän merivoimien kanssa. Ruotsin rannikkotykistö on lakkautettu vuonna 2000. Linnakkeilta on poistettu tykit ja ne on romutettu. Kantalinnoitteet on täytetty betonilla. Profetia mainitsee taistelun Oxdjupissa. Sieltäkin on aseet purettu. https://ennustuksia.com/category/profeetat-puhuvat/

Birger Claessonin profetian toteutuminen on tullut mahdottomaksi. Sen takia se on väärä profetia. Profetiassa on lukuisia muitakin yksityiskohtia, jotka todistavat profetian vääräksi. Mauno Mattila jakaa silti tätä eksyttävää profetiaa.

Mauno Mattilan toiminnassa on muutenkin sellaista, joka osoittaa hänen olevan valkeuden enkelin käskyläinen ja väärä profeetta. Tässä videossa Mattila pelottelee kauhulla. Taustalla on eräitä Israeli aiheisia paperidiplomeja korottamassa häntä itseään. Mattila alkaa huutamaan ja vasen käsi tärisee: https://youtu.be/6J6JEe--fAw?t=15m50s

Tässä videossa luvataan helpotusta rahanpuutteeseen, ihmeparantuminen ja manataan paholaista pois. Taustalla on kirjahylly, jossa on UFO-kirja ja Perry Stonen 'Peto on vapaana'. https://youtu.be/N8zjDVmLW-I?t=15m27s

8

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kljljlkjlkjlkjlk

      Youtube-videon puhumisen aikana ei ketään voi parantua, koska nämä video katsellaan arkistosta aina myöhemmin. Mattilan puhe on lapsellista puutaheinää.

      • Jumalanhullu

        # Youtube-videon puhumisen aikana ei ketään voi parantua, koska nämä video katsellaan arkistosta aina myöhemmin. Mattilan puhe on lapsellista puutaheinää. #

        - ei pidä kutiaan väitteesi.

        Onhan RaamatunSanakin parituhatta vuotta vanhaa ja kuitenkin sen sanan synnyttämä usko parantaa sairaita, saa ihmmisen synnintuntoon ja parannuksen paikalle ja pelastukseen sisälle Jeesuksen nimessä.

        Olen itsekin parantunut vatsavaaivastani kuunnellessani Niilo Ylivainion saarnaa, joka oli kasetille puhuttu jo 15v. aikaisemmin.
        Ja leikkaukseen tuomitusta käsivammasta parannuin rukouksen kautta sekunnissa, kun Sana sanoo, että uskovat panevat kätensä sairaitten päälle Jeesuksen nimessä, ja ne tulevat terveiksi. Vaimoni laitttoi kätensä vammautuneen käteni päälle ja rukoili Jeesuksen nimessä ja olin terve heti.

        Olen kuunnellut Mattilan raamattutunteja aika lailla monia ja Raamatullisia ne kuulemani ovat olleet, joten ilmeisesti haukut väärää puuta?

        t. Jumalanhullu


    • maunomattila1

      Tämä herjaus on jo POLIISIASIA!

      • maunomattila99

        Profetia on poliisi asia.


    • hulluaporukkaa

      Miksi nämä ihmiset rienaa Mauno Mattilaa ja sanovat vääräksi profeetaksi ja itse uskovat että Henkiopas ÖrgöMörgö pelastaa kaikki ufollaan jolla hän tulee Uranukselta ja kaappaa kaikki ihmiset mukaansa Uranukselle johonkin nirvanaan?.

      • uskonto_on_uskontoa

        Miksi ihmiset uskoivat jeesukseen, sama asia.


    • Raamatussa on sellainenkin sana: ON SUURTA SOTAPALVELUSTA, MUTTA KUKAAN EI LÄHDE SOTAAN. Tuo Ruotsin rannikkotykistö voi kuvata suurta sotapalvelusta ilman sotaa.
      Mitä tulee Puutaheinää puhumiseen niin itse tein Herra Zebaotin kanssa pappeussopimuksen sillä ehdolla, jonka kirjasin ylös, että saan puhua ihan mitä sylki suuhun tuo välittämättä lainkaan mistään. Olkaa ovelat kuin käärmeet, mutta viattomat kuin kyyhkyset.
      Ja Mitä tulee lapsellisuuteen niin USKON SUURI KILPI on ehkä eräs defenssimekanismin synonyymi. Defenssimekanismit ovat ehkä ikään kuin KILPIÄ.

      Apostoli Paavali sanoi toivovansa evankeliumia julistettavan hänen ollessaan vankeudessa kenen toimesta tahansa ja millä tavoin tahansa. Mikäli oikein muistan erään raamatun kohdan.

      Hienoa on, että on vielä mahdollista jonkun ehkä parin vuoden ajan kuulla Jeesuksen nimeä. Voi olla että parin vuoden kuluttua on jo melko mahdotonta tehdä työtä. Sillä tulee yö, jolloin kukaan ei voi työtä tehdä?

    • 5556jhu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe