Aihe

Anvian tulos romahti tappiolle, kertoo Ilkkalehti

rahastin_omani_ajoissa

7

179

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Matikkaaaaaa

   Osakkekohtainen tulos miinuksella :D tarkoittaako tämä sitä että ollaan anvialle velkaa :D

  • Anviaryssii

   Anvia johto ja hallitus eivät selvästikään ole ajantasalla. Sopeutus olisi pitänyt aloittaa paljon aikaisemmin ja tehokkaammin. Anvian osake ei ole enää osinkopaperi, kun nykyjohto on sen ryssinyt.

  • taivastelu

   Nyt pitää Anvian kurssi kääntää, ja se kääntyykin kunhan. suurin omistaja Elisa pääsee sillle kuuluvaan asemaan. Anviahan ei mihinkäänn häviä, eikä sen kuituverkot. Toiminta vaatii edelleen henkilökuntaa, mutta firma on tervehdytettävä ja sille on saatava osaava johto. Elisan vetämänä tämä onnistuu varmasti, mutta nyt on menossa vaihe, jossa. Anvian sisältä ja kilpailijoiden taholta yritetään tehdä kaikki mahdolliset temput Elisaa vastaan, välittämättä Anvian liiketoiminna kehityksestä.
   On mahdollista ja myös toivottavaa, että tämä kamppailu päättyisi jo seuraavasssa yhtiökokouksessa Elisan eduksi. Se olisi Anvialle parasta. Anviaa kulutttaa erityisen paljon se, että johdon temppuilu aiheuttaa edelleen uusia oikeusprosesseja, kun kikkailu on pelkästään tähdätty suurinta omistajaa vastaan. Elisahan ei tällaista hyväksy, ja sillä on rahkeita panna Anvian johto vastaamaan teoistaan.

   Anvian tuhoaminen on lopetettava, ja se onnistuu parhaiten Elisan vetämänä -toisin kuin Elisan kilpailijoiden rahoittama pienosakasyhdistys väittää. Sille ei kannata antaa mitään valtakirjoja, eikä se tiettävästi ole niitä merkittävässä määrin saanutkaan.

   No, taitaa Anvian alamäki jatkua, jos sen johto ei vaihdu. Taistelu suuurinta omistajaa vastaan tuhoaa firman.

  • fixu1

   Eihän niillä oo paljo paskaakaan. Elisa tulee saamaan kokouksessa läpi mitä haluaa tuolla äänimäärällään. Itse laitoin pari kuukautta sitten jo elisalle valtakirjat.

   • laatuunkäypä

    Elisa taitaa todellakin saanella Anvian tulevaisuuden, kun sen omistusosuus on jo 40 % luokkaaa ellei ylikin. Onneksi olen minäkin myynyt osakkeeenii Elisalle. Toisin kuin pienosakkaiden kellokkaat ja rahoittajat ja myös Anvian johto väittää, Elisan mukaanntuloo pelastaa Anvian tappiokierteeltä ja lopulta täydelliseltä tuholta.
    On ollut kauan selvää, etttä Anvia päätyy joko DNAlle tai Elisalle, ilmeisesti nyt jälkimmäiselle, mikä olisikin parempi.


   • Parempijohto

    Nyt tuli Elisan tulosjulkistus. Anvian osto kannatti. Tulos yllätti analyytikot.


  • epäpätevä

   Mielenkiintoinen tulee olemaan niiden paperi osakekirjojen kohtalo, jotka on hukas ja joita ei olla rekisteröity sähköiseen muotoon.Vuoden vaihteen jälkeen näkee ,kuka ne kuppaa itselle.(Ps. Katso 24.10.2016 Ylen netti uutiset.siinä asiasta enempi.)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988