Seinäjoen helluntaiseurakunta: suden tukija

RistinTeologi

jukka1954: "Soitin sitten tänään Seinäjoen helluntaiseurakunnan pastorille. Hän kertoi, että Norolampi on kyllä seurakunnan jäsen, mutta "viime aikoina ei ole näkynyt". Sanojensa mukaan ei tiennyt hänen opetustilaisuuksistaan, mutta kertoessani hänen varoittavan Patrick Tiaisen Raamatulle vieraasta opetuksesta tiesi kuitenkin (?) sanoa, ettei Norolampi edusta seurakunnan vanhimmiston virallista kantaa. Opasti vielä minua, ettei tule kaivella oppeja vaan julistaa evankeliumia. Pastori (Jacob Huttunen) tuntui olevan närkästynyt Patrick Tiaisen arviointiin puhelumme aikana, joka kesti rapiat yli 35 minuuttia."

75

5118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BereanCall

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14240872/kuinka-selkomaa-perho-ja-kumppanit



      https://www.youtube.com/watch?v=LrHPTs8cLls

      seinajoenilta Nyt tapahtuu!! Suoraan Kalifornian lämmöstä Bethel seurakunnan pastorit Ben Fitzgerald ja Chris Overstreet mukana Seinäjoen ILLASSA! Ainutlaatuinen ILTA luvassa. Tätä ei kannata missata! Ylistyksessä Seinäjoen oma ILTA live. Lauantaina klo 21 - huomaa poikkeava aloitus aika. Iso Punanen da place to be!

      http://websta.me/p/1163165307482942339_516531289

      seinajoenilta Huomenna ILTA puskee taas parasta kun pastori Ville Pitkänen puhuu pitkästä aikaa! Illan juontaa ihana Neea Perho ja Anni-liina Lehtimäki suoraa Hillsong Sidneystä (https://www.youtube.com/watch?v=0Pf8nRMtVkY) jakaa Australian kokemuksistaan. ILTA tuotepöydän huikeat joulutarjoukset ja ILTAkahvilan lämmin erikoiskahvi kruunaa upean illan

      http://websta.me/p/1137641635926256385_516531289

      Missiomaailman tiimi osallistui 9.-12. heinäkuuta Europe Awakening–tapahtumaan Saksan Nurnbergissa. Noin 25 000 ihmistä ympäri Eurooppaa kokoontui Grundig Stadionille järjestettyyn herätystapahtumaan. Puhujina tapahtumassa olivat mm. Todd White, Heidi Baker, Ben Fitzgerald ja Daniel Kolenda. Ylistyksestä vastasivat
      mm. Jesus Culture ja Jake Hamilton.

      http://www.missiomaailma.fi/pdf/missiomaailma_lehti_2015_08.pdf

      • HALÅÅ

        Eipä tietenkään veli Norolampea ole näkynyt Seinäjoen Helluntaiseurakunnasta, koska veli Norolampi on ARmosta vapautunut torontokuolemanhegestä!!!


      • pikkuberealainen

        Ontulluttuomionaika
        26.4.2016 11:14

        KOLME PIENTÄ LAMMASTA

        Olipa kerran kolme pientä lammasta. Paimen varoitti heitä isosta pahasta sudesta.
        Ensimmäinen lammas teki majansa oljista. Toinen teki majansa oksista. Kolmas rakensi talon, Kalliolle, Sanan ohjeiden mukaan.
        Iso paha susi tuli ensimmäisen lampaan majan viereen. Hän uhkasi:"Tule ulos, tai minä puhkun ja puhallan majasi nurin!” Lammas vastasi:”Ei käy. Sinä raatelisit minut.” Joten iso, paha susi puhkui ja puhalsi lampaan majan nurin.
        Ensimmäinen lammas juoksi määkien toisen lampaan luo. Iso paha susi seurasi. Kun hän oli päässyt toisen lampaan majalle, niin hän uhkasi:”Tulkaa ulos, tai minä puhkun ja puhallan majanne nurin!” Lampaat sanoivat:”Ei käy sinä söisit meidät.” Joten iso, paha susi puhkui ja puhalsi majan nurin.
        Lampaat juoksivat hädissään kolmannen lampaan taloon. Susi seurasi kuin kiljuva jalopeura, ja kun hän oli perillä, niin hän uhkasi:”Tulkaa ulos, tai minä puhkun ja puhallan talonne nurin!” Lampaat vastasivat:”Ei käy sinä raatelisit ja söisit meidät.” Joten susi puhkui ja puhalsi, puhkui ja puhalsi ja puhkui ja puhalsi, mutta Sanan mukaan rakennettu talo suojasi lampaita ja se ei kaatunut. Susi sai tuuman. Hän päätti yrittää taloon savupiipusta, mutta lampaat olivat panneet padan tulelle ja susi tippui suoraan pataan.

        https://youtu.be/4NKNikuW2xg?t=26m6s

        https://youtu.be/WIPr7G4_M4c?t=2m29s

        Herra sanoi minulle: "Ihminen, tässä ovat ne kaupungin miehet, jotka punovat juonia ja antavat vääriä neuvoja.
        He sanovat: 'Miksi rakentaa, miksi varustaa? Me olemme turvassa kuin liha padassa.'
        Sen tähden ennusta heitä vastaan, ennusta, ihminen."
        Silloin minuun tuli Herran henki, ja Herra käski minun sanoa israelilaisille: "Näin sanoo Herra: Minä tunnen teidän puheenne, minä tiedän, mitä teidän mielessänne liikkuu.
        Teidän on syy, kun kaupungin asukkaita surmataan joukoittain, teidän tähtenne kadut täyttyvät kaatuneista.


    • lihapuhuuhellareissa

      Hullujenhuoneitten suljetut osastot täyttyvät hulluntalaisten uhreista...

    • 1.Kor.1-18

      Seinäjoen Latter Rain -illat...
      .
      Eikö Seinäjoella (tai Lapualla) asu yhtään Herran palvelijaa?
      Ville Pitkänen osallistuu torontolaiseen Tulisielukonferenssiin "opettajana", Pekka Perho tuo Thunder Bayn Bethel-oppia ja Jaska Huttusella "kaikki muumit eivät ole laaksossa" - em. Jaskan oma kommentti. Kaiken takana häärii Markku Tuppurainen, joka hankki Hyvä Sanoma Ry:n kanssa haudoilta voitelua hakevan Ben Fitzgeraldin Seinäjoelle; ja jota takissaan voimaa kantava Marko Selkomaa HSP:n videoklipissä vielä suositteli. Sitten vielä Juha Ketola jakaa Word of Faith -oppia ICEJ:n mandaatilla... Hengen miehiä kaikki, mutta eivät Pyhän Hengen.
      Ja seurakuntalaiset huutavat lisää livetsordia! Lisää hillsongia! Lisää riveriä! Henkeen eksyneitä...
      .
      Linkit S24-palstalla.

      .
      Siunausta niille lakeuksien uskoville, jotka itkette seurakuntanne tilaa.

      • HirmuistaMenoa

        Osuit naulan kantaan!

        Mikä helluntalaisuutta nykyään vaivaa? Miksi haetaan henkeä väärästä lähteestä? Miksi Pyhä Henki ei riitä? Miksi kenenkään helluntalaisen pitää mennä puhumaan/opettamaan Tulisielu-konferenssiin, jonka hehkutetuinpana puhujaparina on Cathy ja Gordon Harris, torontolaisuuden pääedustajan Catch the Fire -raamattukoulun johtajapariskunta? Miksi pitää tukea s.aa.tanallisen torontolaisuuseksytyksen leviämistä?

        Tulisielukonferenssissa on mukana opettajana myös pahasti eksyksissä oleva menestysteologiasuuntauksen edustaja Patric Tiainen. Ja sinne sitten nuoria aikuisia vedetään mukaan väärästä hengestä juopumaan. Huh Huh, mitä menoa!


      • totuutta

        Kiitos siunauksista, itketty on ja myös ymmärretty lähteä pois.


      • Totutuudenpuolella

        Mitä te täällä valehtelette. Tehkää parannus.


      • TotuuttaRakkaudessa

        Aloita itsestäsi! Poislähdöstään kertoneet ovat Armosta vapautuneet; todellisesta tulitunnelista, syöksystä ikuiseen tuleen! Rodney HowardBr. on pettäjä, levittää vierasta tulta, kerää rahasammot, häntä seuraajat tekevät enimmäkseen käännynnäisiä, suurin osa ei ole uudestisyntyneet, JEESUS EI OLEKKAAN HEILLE HERRA, jonka Sanasta he eläisivät. Sana tuskin kiinnostaa, ihmeitä ja kaatumisia, tärinöitä vaan haetaan...Taivaan portilla kun tämä ilkeämielinen, omahyväinen, luulopyhästähengestä täyttynyt lauma ---SANOOKO YLKÄ HEILLE JA HEIDÄT HARHAAN JOHTANEILLE: "Menkää pois minun tyköäni, Minä EN KOSKAAN OLE TEITÄ TUNTENUT."

        Jos uudestisyntymä ja Jeesuksen Herrana pitäminen puuttuu, Sanan kautta -tämä väärän hedelmän kirous voi olla edessänne!!! Tutkikaa kaikki, iankaikkisuus on pitkä aika kokea FIREA!


      • Asiastatietoinen

        Tiedossa on. Odotellaan, jospa Jumala puuttuisi asioihin.


      • valkovaatteet

        Niin totta. Vuosikymmeniä uskon tietä kulkevana näen eron menneen ja nykyisen välillä. Herra Jeesus vain voi auttaa erottamaan aidon väärästä. Jos tänään tulisin ns. uskoon, tiedä miten minun kävisi tässä sekasotkujen ajassa. Nyt on vakaa paino alla, joten asioihin on jotain perspektiiviä. Mikkelissä puuhaavat helluntaikirkkoon liittymistä, se olisi paha asia. Rahankeräyslupien anominen keppihevosena yritetään tehdä asia välttämättömäksi. Kuitenkin lakialoite on helppo katsoa Intermin.fi sivulta.Sieltä klikataan hankkeet, sitten klikataan rahankeräys, sitten asiakirjat, sitten sieltä löytyy työryhmän esitys lakialoitteesta. Minkään helluntaiseurakunnan joka on yhdistyspohjalla, ei tarvitse muuttaa käytäntöjään kolehtien suhteen jos esitys menee läpi eduskunnassa. Yhdistykset asetetaan samaan asemaan rahankeruussa kuin kirkkokunnatkin. Siellä sivuilla voi antaa myös toivomuksiaan asian suhteen. Kahdeksan viikon aikana. Sitten aloite menee eduskuntaan ja ensi vuodeksi pitäisi tulla tämä laki sitten käyttöön. Toivon ettei Mikkelissä mennä rahankeräyslupien vuoksi kirkkokuntahankkeeseen mukaan. Helluntaikirkkoa on paljon arvosteltu juuri äärikarismaattisista seurakunnista tulevista sananjulistajista. Mm. Bethel, Hillsong jne. Vain Jeesus voi avata silmämme tänä väkevänä eksytyksen aikana. Rukoillaan Mika Yrjölän puolesta, että hän tajuaisi missä mennään.


    • DoctorT

      Katsoin juuri muutaman minuutin Femmalla ohjelmaa Uskovat. Siellä tämä Tiainen sätkien saarnasi ja puhui täysin hulluja. "Tiedättekö, että tulee suuri herätys Suomeen!"

      Rukoilin pienen tytön puolesta äitinsä sylissä: "Kiitos Herra, että tässä on sinun palvelija,jolle annat profetian lahjan ja tulee olemaan siunaukseksi koko Lapille!"

      Lapsiparka joutui käsien alle tahtomattaan ja voi millaiset seuraukset voivatkaan olla.

      Hämmästyttävää, että väki viitsii kuunnella ihan tuhannen pöllöä huseeraajaa. Tiaisen pää kääntyilee sätkien kuin sähköiskuista. Vastenmielistä ja niin perin hengellisesti epätervettä huutoa ja heiluntaa.

      • BereanCall

        Näytti olleen "apostolit" ja suojelijat paikalla, mm. Kari KK Korhonen.


      • Jaakko2524
        BereanCall kirjoitti:

        Näytti olleen "apostolit" ja suojelijat paikalla, mm. Kari KK Korhonen.

        Siellä ne näytti olevan kaikki harhaanjohtajat yhdessä koolla. Tiainen etunenässä, Hilvo takuuvarmasti aina mukana, samoin Liukkonen, Vartiainen, Hackzell ym. ja pisteenä iin päällä myös Martti Ojares.
        Suuresti ihmettelen, että heillä on kannatusta, mutta toisaalta korvasyyhyynsä ihmiset hakevat opettajia näinä viimeisinä aikoina, koska eivät kestä tervettä oppia.
        Haetaan vaan "fiilistä".
        Herra Suomea armahtakoon ja herättäköön kansastamme niitä, jotka julistavat veren täyttä evankeliumia ja jakavat Totuuden Sanaa Raamatun opetuksen mukaisesti oikein. Yllämainitut eksyttäjät eivät sitä todellakaan tee.


      • Jaakko2524
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Siellä ne näytti olevan kaikki harhaanjohtajat yhdessä koolla. Tiainen etunenässä, Hilvo takuuvarmasti aina mukana, samoin Liukkonen, Vartiainen, Hackzell ym. ja pisteenä iin päällä myös Martti Ojares.
        Suuresti ihmettelen, että heillä on kannatusta, mutta toisaalta korvasyyhyynsä ihmiset hakevat opettajia näinä viimeisinä aikoina, koska eivät kestä tervettä oppia.
        Haetaan vaan "fiilistä".
        Herra Suomea armahtakoon ja herättäköön kansastamme niitä, jotka julistavat veren täyttä evankeliumia ja jakavat Totuuden Sanaa Raamatun opetuksen mukaisesti oikein. Yllämainitut eksyttäjät eivät sitä todellakaan tee.

        Unohdin mainita "apostoli" Jarno Piipposen, joka ehdottomasti kuuluu joukkoon.


      • 1.Kor.1-18
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Unohdin mainita "apostoli" Jarno Piipposen, joka ehdottomasti kuuluu joukkoon.

        ...Mika Jantunen, Henna Saarinen,...
        Kaikki koolla, uskonsana/tulisielu/torontolais/isänsydän -harhaopit ESYssä. Herzog puuttui...

        .
        Siunausta.


      • Jaakko2524
        1.Kor.1-18 kirjoitti:

        ...Mika Jantunen, Henna Saarinen,...
        Kaikki koolla, uskonsana/tulisielu/torontolais/isänsydän -harhaopit ESYssä. Herzog puuttui...

        .
        Siunausta.

        Niinpä. En ihan kaikkia huomannut. Hyvä kun täydensit.
        Siunausta sinullekin.


      • 1.Kor.1-18
        Jaakko2524 kirjoitti:

        Niinpä. En ihan kaikkia huomannut. Hyvä kun täydensit.
        Siunausta sinullekin.

        Olihan siellä myös Arild Måso ja...listaa voisi jatkaa, mutta tärkeintä on, että ymmärrämme ketkä levittävät vierasta tulta.
        Varoitetaan kanssasisaria ja -veljiä.
        .
        Rohkaisuna:
        Nehemia 4:19-20 (KR1933/38)
        19 Minä sanoin ylimyksille, esimiehille ja muulle kansalle: "Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme.
        20 Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme."

        .
        Siunausta.


      • KTS--

        Tohtori Toope: "Lapsiparka joutui käsien alle tahtomattaan"

        Tohtori Toope suositteleekin lapsille ja nuorille mieluummin joutumista konepistoolitulen alle.


      • SiunaustaNehemiaväki
        1.Kor.1-18 kirjoitti:

        ...Mika Jantunen, Henna Saarinen,...
        Kaikki koolla, uskonsana/tulisielu/torontolais/isänsydän -harhaopit ESYssä. Herzog puuttui...

        .
        Siunausta.

        puuttui benny hinnkin. Eikös olle tulollaan Suomeen, hänkin loppukesästä, evluttien kutsusta??


      • Asialllinen
        SiunaustaNehemiaväki kirjoitti:

        puuttui benny hinnkin. Eikös olle tulollaan Suomeen, hänkin loppukesästä, evluttien kutsusta??

        On hyvä kommentoida ja haukkua ihmiset kuin huonoiksi, väärä uskoisiksi ja vaikka miksi koska ei joudu sanoistaan vastaamaan kenellekkään nimimerkin takaa. Miksi minä olen nimimerkin takana,ei muuta vaihtoehtoa ja en solvaa ketään. Silloin kun kommentoin teen sen AINA omalla nimellä.


      • seinäjoen_livetsord
        Asialllinen kirjoitti:

        On hyvä kommentoida ja haukkua ihmiset kuin huonoiksi, väärä uskoisiksi ja vaikka miksi koska ei joudu sanoistaan vastaamaan kenellekkään nimimerkin takaa. Miksi minä olen nimimerkin takana,ei muuta vaihtoehtoa ja en solvaa ketään. Silloin kun kommentoin teen sen AINA omalla nimellä.

        Olipa ajankohtainen vanha ketju. Kiitos nostosta!


      • Myönteistäasiaa

        En todellakaan minäkään ymmärrä sitä, että jotkut jatkuvasti haukkuvat. Eikö löydy mitään myönteistä josta voisi kehutkin antaa?


      • Suuri_fanittaja
        SiunaustaNehemiaväki kirjoitti:

        puuttui benny hinnkin. Eikös olle tulollaan Suomeen, hänkin loppukesästä, evluttien kutsusta??

        Onko Benny Hinn jotakin sukua Benny Hillille.


      • Anonyymi
        Myönteistäasiaa kirjoitti:

        En todellakaan minäkään ymmärrä sitä, että jotkut jatkuvasti haukkuvat. Eikö löydy mitään myönteistä josta voisi kehutkin antaa?

        Löytyy myönteistä. He ovat innokkaita levittämään voitelua. Jopa lupaa kysymättä laskevat kätensä päälle ja huutavat, Fire, Fire...


    • eikäsitäenäämitään

      Miksi kansa haluaa tätä?

      mikä ihme sitä kuulijakuntaa oikein vaivaa joka näkee tarpeelliseksi nousta takapuolelnsa päältä ja ihan autolla kuljettaa itsensä tällaisioin sekopäisiin tilaisuuksiin ja mitä he siltä muka saavat!!

      Kuitin lähigrilliltä lähtiessään, se lienee pysyvintä lajia siinä kokonaisuudessa.

    • englebert

      Mahtaako olla sallittua vastata mitään kysymykseen, kun joku soittaa ja kysyy onko se ja se henkilö teillä jäsenenä. Saaneeko kertoa sitäkään onko ollut jäsenenä.

      • 1.Kor.1-18

        Et taida olla helluntailainen?

        .
        Siunausta.


      • Vanhempi_veli_

        Näistä asioista ei olisi kovin suotavaa puhua. Näiden juttujen avaaminen voi olla loukkaukseksi jollekin. Ikävät asiat on ollut tapana vaijeta kuntoon. Hiljaa hyvä tulee.


    • kukkutraktori

      Juuri kuolleen ystäväni äiti soitti paikalliseen Helluntaiseurakuntaan tiedustellakseen edesmenneen poikansa mahdollista kuulumista tähän seurakuntaan.
      Seurakunnasta hyvin asiallisesti vastattiin, että tervetuloa kuolintodistuksen kanssa paikanpäälle esittämään asiaa.
      Näin toimimme ja asia selvisi.
      Tuskin missään puhelimessa annetaan toisten ihmisten tietoja, ei edes seurakunnissa.

      • 1.Kor.1-18

        Toinen ei-helluntailainen...
        Norolampi on ollut ja ilmeisesti on kiertävä julistaja, joka kuuluu Seinäjoen helluntaiseurakuntaan. On ollut (aiemmin) sääntö, että toisesta seurakunnasta tulevan opettajan/evankelistan/tms. on nautittava kotiseurakuntansa luottamusta. Esimerkiksi vanhimmiston jäsen on selvittänyt etukäteen, että paikkakunnalle tulevalla vierailijalla on kotiseurakuntansa suositus.
        Esimerkki: aiemmin Ristin Voitossa oli ilmoituksia, että seurakuntamme jäsen se ja se nauttii seurakuntamme luottamusta ja seurakunta suosittelee häntä myös muihin seurakuntiin puhujaksi.
        .
        Nykytilanne on surkuhupaisa, kun puhujaksi pääsee lähinnä sillä, että ei ole helluntailainen. DoctorT:n mainitsemassa tv-ohjelmassa Tiainen sanoo ”mä oon niin kiltti luterilainen”, kohta 14min30s eteenpäin.
        http://areena.yle.fi/1-3082299?autoplay=true
        Vimpelissä 14.4. Tiainen puhui hieman toisin...helluntailaisena...Kiambuun hän taas meni metodistikirkon kautta ja...perusti sitten kenialaisväritteisen haginistisen uskonsana eli Word of Faith -seurakunnan...

        .
        Siunausta.


    • DoctorT

      Olen jo tovin odottanut, miten Seinäjoen syvästi saastutettu srk alkaa todella oirehtia.

      Remuavan nuorison houmchurch ei ollut todellinen uhka. Mutta sensaatio, ne kaatavat ja niihin kaadutaan. En nyt nimeä, että jää mahdollisuus kaikelle, mutta tulossa on?

      Tästä on jo yli 13 v,kun olin Terveisiä Lehtimajajuhlilta Sj:lla. Rakennus oli uusi ja oikein "haistelemalla" haistelin, että asuuko Jumalan Henki siinä salissa!!! Minun henkeni ei löytänyt Häntä!

      Mikä onkaan se rahamäärä, jonka parissa Kallionpää, Närhi, Tuppurainen, Pitkänen, Ketola ja koko porukka onkaan peliään pitänyt! Heitähän ei ole voinut kattavasti kontrolloida. Tiedän pienempienkin uhrien houkuttaneen päältäottoon ja epärehellisiin toimiin!

    • 1.Kor.1-18

      Creflo Dollarin oppi-isiä ovat Kenneth Copeland ja Oral Roberts. Näistä kahta (sattuneesta syystä) Marko Selkomaa seuraa twitterissä. Puhdasta Word of Faith -oppia, samaa oppia, mitä Juha Ketolakin näköjään edustaa.
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=YSqi2LCJ7iU
      .
      Mitä hyvää Marko Selkomaa löytää Creflo Dollarin tai Kenneth Copelandin opetuksista?

      .
      Siunausta.

      • BereanCall

        https://twitter.com/MarkoJSelkomaa

        Lonttooseen helluntaiviikolla:
        E21 London Promo 30 - 04.21.16
        This is "E21 London Promo 30 - 04.21.16" by on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


    • oluttelttakonffaankiitos

      Seinäjoen HELL.srkoota en moiti, mutta olutteltta ois kiva.

    • BereanCall
    • 1.Kor.1-18

      Seinäjoen Summerfestin puhujakaarti on "vakuuttava":
      pääpuhujana FatherHeart/Bethel/gravesoaker Ben Fitzgerald https://www.youtube.com/watch?v=LrHPTs8cLls
      formulalääkäri, elämäntapavalmentaja Aki Hintsa
      Mika Yrjölä http://www.uskotv.fi/ohjelmat/tulisielu-osa-4/
      .
      Oliko ihme, ettei Koetelkaa kaikki -seminaaria pidetty Saalemissa?
      .
      Pekka Perhon suosikki Joseph Prince puuttuu (vielä) tästä Word of Faith invaasiosta:
      https://www.youtube.com/watch?v=d_fDAhAEwsk
      .
      Seinäjoen oppi JDS-oppia?
      Näemmekö tulitunnelin?

      .
      Surullista.

    • säälittävää

      Varokaa tätä Jukka1954, sillä jos mies olisi oikealla asialla, hän ei julkistaisi tällaisella palstalla kahdenkeskisiä keskusteluja veljensä kanssa kaikkien luettaviksi, joten tuo jo kertoo jotain miehen luotettavuudesta.

      Aika hurjaa, että esiintyy uskovaisena ja toimii tällä tavalla.
      Eikkaritkaan eivät ole näin raukkamaista porukkaa, kuin on tämä Jukka1954.

      En tunne Jaska Huttusta, mutta tämä Jukka1954 myyrätyö on kyllä tuttua.

      • hmmm..mielenkiintoista

        Jacob Huttusen lempinimen tiedät kuitenkin..."En tunne Jaska Huttusta".
        Jep jep.


    • RistinTeologi
      • Päästä.Heidät.PAHASTA

        Ne on tosi vaivaiset '52' päivää! Kumpa JEESUS ehtisi pydäyttää useimmat, jotka Hänen valituitaan, menemästä ja tekemään TÄYSKÄÄNNÖKSEN takaisin, Jeesuksen Hyvän Paimenensa Armolliseen syliin!


      • fatherheart

        Isän sydämen sanoma saavuttaa uusia isän poikia ja tyttäriä. Valloita vapautesi! Uskon sana ja isän sydän, yhdessä enemmän!
        Isän sydän -koulutuksissa tilaa! Irti vanhasta! Vapauta itsesi!


      • sydänkristalli

        Saman isän lapsia Seinäjoella, ihanaa energistä energiaa. Uskonnolliset fariseukset voivat miettiä ennen energiakanavoijien haukkumista mitä eroa on voimalla ja energialla? Eri nimi, mutta sama sisältö. Kaikki energian ja voiman kanavoijat palvelevat ykseyden päämäärää, ei rajoja, vain rakkauden virta.
        www.jeshua.net/fi


      • HengenVaihto

        Näkyy olevan Seinäjoella meneillään saarnasarja, jonka nimi on kopioitu Tähtien sota -elokuvan repliikistä: "May The Force Be With You" eli "Olkoon voima kanssanne". Raamatusta löytyy monta kertaa "The grace of our Lord Jesus Christ be with you" eli "Olkoon Herran Jeesuksen Kristuksen armo kanssanne". Jeesus on siis vaihdettu voimaan.


      • EIYHTEYTTÄPIMJAVALK

        Voimasta puhutaan azusakatukirjassakin. Intiaanityttö, josta kirjannimenmukainen liikehdintä alkoi, sai myös voiman, jonka kautta tapahtui jotain ihmeitä sairastaville. Katolinen isä oli myös jossain liikehdinnän alkukuvioissa (ei tytön isä, vaan uskonnollinen isä).

        Puhutaan 'Voimasta'...onkohan sama pakanallinen Voima, kun katolisessa karismassa sekä torontohowardbaker...Siellä, missä ei ole JEESUSTA Kirjoitusten mukaan, Hänelle uskottomienplusjumalattomien kautta toimii Voima, joka Pimeydestä.


    • Seinäjoelta

      Seinäjoen helluntaiseurakuntaan kuuluvana olen surullinen ja huolissani seurakuntani suunnasta. En ihmettelisi vaikka joskus tulevaisuudessa seurakunta jakautuisi terveen opin ja tämän nykyisen suunnan kannattajien välillä omiksi seurakunnikseen. Seurakuntani johto on innostunut Bethelin opeista ja tuo puhujia sieltä. Yksi pastorimme opetti Bill Johnsonin tyyliin että new age on varastanut meiltä totuuksia ja me voimme ottaa visualisoinnin käyttöön kuullaksemme Jumalan äänen. Haudoilta voitelua hakenut Ben Fitzgerald tulossa taas uudestaan kesällä. Hyväksyvät toronton suuntauksia, Heidi Bakeria ylistivät johtajat varauksetta. Patrick Tiainen tulossa kesällä. Ja näitähän riittää. Vuosia sitten kävi joku livets ord tyyppi, hän julisti että herätys alkaa mahasta. Asiaa ei perustellut sen kummemmin. No tässä tapauksessa onneksi pastorit jälkikäteen pahoittelivat tyypin puheita. Koen että olen saanut seinäjoella itse seurakunnassa tervettä opetusta, arveluttavista vieraista huolimatta. Ehkä vieraiden oppeja ei ole sitten aiemmin liikaa sisäistetty. Tulevaisuudesta taas ei enää tiedä, pahalta näyttää.

      • sydänkristalli

        Kyseessä on napachakra, joka sijaitsee hieman navan alapuolella. Napachakran kanavointi tuo uuden ajan lasten sosiaaliset taidot ennalleen asetetuiksi, yhtäläisiksi Atlantiksen ajan kanssa.
        Kun kristilliset piirit puhuvat ihmissuhteista valtakunnan ytimessä tai keskinäisestä yhteydestä ehtona valkeudessa vaeltamiseen, kyseessä on napachakran aukeaminen ja energian kanavoituminen. Asiantuntemattomuus chakroista johtaa sekaannuksiin napachakran ja sakraalichakran välillä, vaikka näiden ilmenemisessä on eroja. Toivottavasti Seinäjoella on puhuttu myös maadoittamisesta, ei seurakuntalaisille, mutta vastuujoogeille.
        www.jeshua.net/fi


      • Seinäjoelta
        sydänkristalli kirjoitti:

        Kyseessä on napachakra, joka sijaitsee hieman navan alapuolella. Napachakran kanavointi tuo uuden ajan lasten sosiaaliset taidot ennalleen asetetuiksi, yhtäläisiksi Atlantiksen ajan kanssa.
        Kun kristilliset piirit puhuvat ihmissuhteista valtakunnan ytimessä tai keskinäisestä yhteydestä ehtona valkeudessa vaeltamiseen, kyseessä on napachakran aukeaminen ja energian kanavoituminen. Asiantuntemattomuus chakroista johtaa sekaannuksiin napachakran ja sakraalichakran välillä, vaikka näiden ilmenemisessä on eroja. Toivottavasti Seinäjoella on puhuttu myös maadoittamisesta, ei seurakuntalaisille, mutta vastuujoogeille.
        www.jeshua.net/fi

        Voitko jo lopettaa nämä chakrajutut, ne eivät nyt liity mitenkään tähän asiaan. Olet väärällä keskustelualueella.


      • sydänkristalli
        Seinäjoelta kirjoitti:

        Voitko jo lopettaa nämä chakrajutut, ne eivät nyt liity mitenkään tähän asiaan. Olet väärällä keskustelualueella.

        Ymmärrys ja tieto lisääntyvät uuden ajan lasten sisimmässä majassa. Uskonnollisuuden henki korvautuu vapaudella uskonnollisuudesta! Uusi aika on koittanut!
        www.jeshua.net/fi


      • SaastunuttahenkeäVOIVOI
        sydänkristalli kirjoitti:

        Kyseessä on napachakra, joka sijaitsee hieman navan alapuolella. Napachakran kanavointi tuo uuden ajan lasten sosiaaliset taidot ennalleen asetetuiksi, yhtäläisiksi Atlantiksen ajan kanssa.
        Kun kristilliset piirit puhuvat ihmissuhteista valtakunnan ytimessä tai keskinäisestä yhteydestä ehtona valkeudessa vaeltamiseen, kyseessä on napachakran aukeaminen ja energian kanavoituminen. Asiantuntemattomuus chakroista johtaa sekaannuksiin napachakran ja sakraalichakran välillä, vaikka näiden ilmenemisessä on eroja. Toivottavasti Seinäjoella on puhuttu myös maadoittamisesta, ei seurakuntalaisille, mutta vastuujoogeille.
        www.jeshua.net/fi

        Tässä loppulauseissa nähdään 'nauruherätyksen' ja naurujoogan kumpuavan samasta lähteestä!


    • sdfadsfafsd

      Marko Selkomaa on käynyt Seinäjoen helluntaiseurakunnassa. Tämä on aika selvä todistus siitä, että seurakunnan papisto on langennut torontolaisuuteen.

      Käsitykseni mukaan lähes kaikki helluntaiseurakunnat ovat hurahtaneet samaan. Hellaripapeilla on paljon syntejä repuissaan.

      • DoctorT

        Missä Selkomaa ei olisi käynyt? Ei niin pientä srkaa, etteikö Hyvä Sanoma-humpuuki olisi häntä sinne kaupannut!!

        Vkonlopun MS oli Kemijärvellä saastuttamassa Lappia ja sen jo revittyä kansaa!!

        Tilanne on toivoton tässä maassa, täysin toivoton


      • MakeSelkomaa

        Niin Markohan asuu seinäjoella ja kuuluu Aeinäjoen helluntaiseurakuntaan...


    • juulia2

      voi kamalaa....kun lukee näitä ajattelen ihan prikulleen samalla tavalla kuin te ,,,,,Jyväskylässähän oli ihan kauheeta meininki toronto aikaan ja sitten oli se marc dupont....oltiiiin niin sekasin.....no voie eikö selvyyttä näy noille seinäjokilaisillekaan!!!!tiaisesta oli juttu kakkosella katsoin vaan minuutin...

    • k-piste

      Seinajoki hallitsee! FIRE! Huomenna paastaa perho campos hengen valtaan! FIRE!

    • soSoSadddd

      Niin surullista tämän maan hengellinen tila! Helluntalaisia yritetään eksyttää oikein urakalla ja osa seurakunnista on jo ihan pihalla torontolais- yms uuskarismaattisissa eksytyssekoiluissaan.

    • NARrit.joutaa.tuomiolle

      Uuskarismaattisuus, uusapostolisuus ja torontolaisuus ovat Perkeleestä! Varokaa! Tuomion tulet ovat jo roihuamassa Seinäjoella!

      • JeesuksenTuoksu

        Sitähän hekin ovat huudattaneet. Sitä saa, mitä pyytää..katsokaa nm. bereasta pamahtaa...Kohta pamahtaa ja se EI tule navanalta (kuten newagelaiskristallisoija opettaa!!)


      • Jeesuksen.Tuoksu

        tark. löytyy SAPATINPÄIVÄN SANA -aloituksesta..


    • moitsku

      miks norlampi you tube video oli ennen patric tiainen on susi ja sama video on 2 päivää sitten muutettu varoituksen sana seurakunnille. muuttuko suden ääni itsellä lampaaksi ei se videon sisältö ainakaan muuttunu

    • Tyhmäää

      Sähän tyhmä olet kun hengen miehiä vastustat

    • Ylistyslaulut

      Petri Kosonen on hyvä ylistyksen johtaja.
      Hän on Kristus-keskeinen ja tunnen suloisen Pyhän Hengen läsnäolon noissa ylistyslauluissa.
      Petri on ollut Seinäjoella ja toivottavasti tulee uudelleen.

      • MainosMainos

        Taidat olla itse Petri Kosonen. ;)


      • ForeForeFore

        "Seurakunnan johtaja pastori Petri Kosonen kuitenkin kiistää väitteet.

        -Nuorisotyöstä vastannut henkilö erotettiin viime lokakuussa samana päivänä, kun saimme tietoomme asioita, jotka liittyivät sopimattomuuteen tehtävän hoitamisessa, Kosonen muotoilee.

        Floridan suomalaisten helluntailaisten Kotikirkko on tuttu myös monelle turistille.

        Huijarisijoittajaksi epäilty toimi seurakunnan johdossa."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092918703979_uu.shtml


      • Vastavoima777

        Kotikirrko, florida
        ________________
        Taivas kutsuu ilta kotikirkolla Floridassa
        https://www.youtube.com/watch?v=u-eXxcVBUMA

        "Taivas kutsuu ilta Floridan Kotikirkolla 27.1.2013 . Mukana Juhani Waarna, musiikissa Petri Ritari , puhe Petri Kosonen"

        Tämä saasta, vuodesta -13 tappamassa suomalaisia lapsia, hengessä.
        ________
        ONKO tämä saasta joka kello 14.00 on esillä saasta joka saastuttaa?


      • vastavoimaa
        Vastavoima777 kirjoitti:

        Kotikirrko, florida
        ________________
        Taivas kutsuu ilta kotikirkolla Floridassa
        https://www.youtube.com/watch?v=u-eXxcVBUMA

        "Taivas kutsuu ilta Floridan Kotikirkolla 27.1.2013 . Mukana Juhani Waarna, musiikissa Petri Ritari , puhe Petri Kosonen"

        Tämä saasta, vuodesta -13 tappamassa suomalaisia lapsia, hengessä.
        ________
        ONKO tämä saasta joka kello 14.00 on esillä saasta joka saastuttaa?

        tangoprinssi Petri Ritar
        hhmm no kurja, opettele laulamaan, sielun syvyydystäsi kuten Daavid.
        ja muista en anna aikaa!

        On se valtavaa kun on mahtavaa..

        https://www.youtube.com/watch?v=4idh6PEyWqI
        ----
        kolme siskoa ja äiti !
        joten toki valmistat heidät kohtaamaan JUMALAN!
        se ettei he ole sinun lapsiasi, niin pääsetkö kurja pakoon?
        et, sillä MIKSI ?
        MIES ON PERHEEN PÄÄ!
        Lue aabraham joka sanoo, orja jonka rahalla olen ostanut tulee perijäksi! eikä OMA VAIMO?
        Miksi, koska MIES on perheenpää, joten SINÄ OET HEISTÄ VASTUUSSA
        VAlmistaudu kohtamaan JUMALASI!
        ____________
        ja tässä lisää saastaa
        https://www.youtube.com/watch?v=u-eXxcVBUMA

        KAVAHTAKAA HEITÄ!
        *********************
        Jumalani ?
        eikö tämä jo riitä!


    • jalisääkahvia777888

      joopa joo.
      juuri tämänkaltaisten olioiden, "saarnaajat" saivat ja saavat sydämeni HUUTAMAAN JUMALAA-.

      ARMAHDA.
      JUmala JO ON AIKA NOUSTA.
      NOUSE JUMALA / JEESUS, ja HAJAANTUKOON VIHOLLISESI.

    • vastaaKOvoimaIHmeellinen

      Todella Mielenkiinnolla ISTUN ja katselen Jes 30, kun Jumala "pysäyttää" tämäkin saastan" kuten videossa kiittää jumalaa ei Jeesusta.
      HE käyttävät Jeesus, nimeä vain jos se on pakko, muuten on jumala, pyhä henki, henki. tuli ja vesi ja muuta.
      no sama se.

      ja taas lisää kahvia.

    • JSK2016

      TÄRKEINTÄ on kääntyä Jeesuksen Kristuksen puoleen ja huutaa Häntä avukseen kaikessa, erityisesti Raamatun tutkimisessa. Rakas Herra Jeesus, armahda minua syntistä, anna anteeksi rikkomukseni, annathan voimaasi että voin antaa anteeksi myös minua vastaan rikkoneille. Rakas Herra Jeesus, auta minua ja ohjaa minut totuutesi äärelle, näytä minulle mikä on totta ja osoita minulle myös valheet että tiedän missä menen.

      Pelastuksen avain on Jeesus Kristus, meidän Herramme. Uskomalla Häneen ihminen pelastuu, ei millään muulla tavalla. Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä. Vain Hänen kauttaan ihminen pääsee Isän luo. Muistakaa nyt perusasiat, kun alkaa maailman henget sekoittamaan totuutta joksikin muuksi.

    • JSK2016

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 6. luku

    • eksytvainkerran

      Tietääkö kukaan,millainen toiminta on Nummelan Kotikirkossa? Sieltä on lähtölaukauksen saanut ainakin Liukkonen,mutta mitenkäs tänäpäivänä opillinen suuntaus,löytyykö tietoa?

    • Olemmekounessa

      Kaiken tämän surkeuden ja eksytyksien keskellä lohduttaa se että moni teistä on tunnistanut nuo eksyttäjät ja osaatte varoittaa.
      Nöyrät kuulevat.
      Siunausta.

    • Vanhamorsian

      Mä olen joskus kuulunut Seinäjoen helluntaiseurakuntaan. Nyt kuulun kirkkoon. Olen aivan hämilläni mitä Seinäjoella tapahtuu. Onneksi en ole showuskossa mukana. Norolampi ajattelee samoin kuin minä. Tosin en pysty noin syvälliseen ajatteluun.

    • opillaeiväliä

      Pastori Jacob Huttunen voisi astua julkisuuteen ja kertoa Seinäjoen helluntaikirkon kannan Harhaanjohtajat-kirjaan. Onko ääni kellossa muuttunut?

    • seinäjoensalatpaljastuu

      Seinäjoen henki tiivistyy tässä kuvassa
      http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c88.0.768.768/13561945_272755773085394_270109292_n.jpg?ig_cache_key=MTI4ODYxMTI3NTIzNjc5NDc0Ng==.2.c

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3085
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2452
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2237
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2015
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1092
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe