Autokoijareita vitutta ihmisten hintatietoisuus.

Marsumees

Onneksi on netti josta voi tarkistaa missähinnoissa autot liikkuu. Ennen autoliikkeet tekivät pikavoittoja kun ihmiset eivät osanneet itse arvioida ajokkinsa arvoa.

Nyt ei tarvitse kuin vilaista autotallista paljonko on auton markkina-arvo.

Sanokaa suoran vituttaako teitä huijarikoijareita paljon vai saako ihmisten hintatietoisuus teidät raivohulluuden pariin ?

Itsekkin ajattelin taas mennä huudattamaan paria autokauppiasta vaikka aikomuksena ei ole edes ostaa autoa. On vain niin mukava mennä hakemaan tarjouspaperia jolla sitten on mukava saunanpesä sytytellä.

30

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RichardRichman

      Ei vituta yhtään.
      Vaihtoautoilla tulee min. 1000 euroa katetta per auto. Parhaimillaan vaihdosta tulleesta autosta on saanut revittyä 4000 euron kate. Eli puolet etelän lomareissusta tuli jo tuolla maksettua.
      Monacossa oli kaunista ja lämmintä.
      Miten sinä vietit oman kesäloman viimevuonna työmies?
      Kävittekö Pirkko vaimon kanssa jossain Suomikohteessa lomalla? Vai peräti viinaa hakemassa Virosta?

      Vituttaisi olla köyhä, siksi olenkin rikas ;)

    • JiiHooKoo

      Aloittajalle muistutuksena se tosiasia, että autokauppias määrittelee kulloisenkin kauppatapahtuman välirahan ja sen, tehdäänkö kauppa vaiko jätetäänkö tekemättä.
      Ihan ilman vitutuksia, raivon- tai minkään muunkaan partaalle menemisiä.
      Sillä faktahan on se, että autonvaihtajalla on tarve, jota hän on tullut autoliikkeeseen tyydyttämään.
      Muka "hintatietoiset" ovat useinmiten samaa kastia kuin "takuu-uskovaisetkin"; luulottelevat asioita, joita ei ole. "Takuu-uskovainen" luulottelee käytettyyn autoon takuun, "hintatietoinen" luulottelee vaihtohelmelleen pilvilinna-arvon. Molemmat jäävät ilman autoa, kauppias kun ei luulottele ja suksittaa vittuun moiset haaveilijat.

      • hönömikähönö

        "Sillä faktahan on se, että autonvaihtajalla on tarve, jota hän on tullut autoliikkeeseen tyydyttämään."

        Se on just näin. Olen tosin antanut itselleni kertoa, että autoliikkeessä tyydyttäjiä on muunkinlaisia; kyttäillään autokauppiaan arkirutiineja kuten renkaanvaihtoja, autojen fiksausta ja pesua, tutkaillaan WC-lavuaareja, keräillään autotarroja ja kuten aloittajakin omasta tyydyttelystään kertoili; kierrellään autoliikkeissä "muka ostajina" jolloin mukana on yleensä tyttöystävä (kauhee harppu!) jolle elvistellään "oisin ostanu mutku, niinku..." kun kauppias suksittaa vittuun inisemästä ja perseettömiä tarjouksia heittelemästä.


    • näinonmarjat

      Aina on näitä "sieltä saa siihen hintaan" tai "tuolla lupasivat hyvitystä..." pökkelöitä, niistä pääsee nopeasti eroon kun neuvoo menemään sinne missä luvattiin.

    • Rahameneemuualle

      Kyllä on helppo jättää nämä urpot automyyjät omaan arvoonsa kun hinnat on tuplana realistiseen kauppahintaan.
      Kauanko aiotte jatkaa ja naureskella näille "persaukisille ostajille"?
      Kas kun rahalla saa hyviäkin, oikein hinnoiteltuja autoja.

      • köyhätharmina

        Rahallapa nimenomaan, mitä sinäkään perseaukinen vähäjärkinen juntti rahasta puhut? Sun taskussasi ei ole yön vanhaa vitosta.


      • automyyjäollatyhmä
        köyhätharmina kirjoitti:

        Rahallapa nimenomaan, mitä sinäkään perseaukinen vähäjärkinen juntti rahasta puhut? Sun taskussasi ei ole yön vanhaa vitosta.

        Ei taida kauppa käydä edes tällä ilmalla kun on aikaa täällä haukkua valveutuneita ostajaehdokkaita. Laskemalla hintoja joku voi vaikka eksyä kaupoille. Rahasta ei ole puutetta.


      • köyhätharmina
        automyyjäollatyhmä kirjoitti:

        Ei taida kauppa käydä edes tällä ilmalla kun on aikaa täällä haukkua valveutuneita ostajaehdokkaita. Laskemalla hintoja joku voi vaikka eksyä kaupoille. Rahasta ei ole puutetta.

        Tällä palstalla ei ole yhtään potentiaalista ostajaa, perseaukisia ulisijoita vain, joille on kiva vittuilla, kun tappaa ei valitettavasti saa.


      • nimeäänkinvaihtanut
        köyhätharmina kirjoitti:

        Tällä palstalla ei ole yhtään potentiaalista ostajaa, perseaukisia ulisijoita vain, joille on kiva vittuilla, kun tappaa ei valitettavasti saa.

        Taitaa palstan pahin ulisija olla yksi katkeroitunut munaton autojobbari.


    • vikiseejobbari

      Bongaa tarra vessan seinältä ja tykkää facebookissa.

    • Katseomistajnkohdalle

      Jobbari jurppii ajaa vanhoilla romuilla.

    • säälittävääainesta

      Autokauppias = itkupilli.

      • UskonHyväänHaltiaan

        Sinneppä sinäkin aikaajoin joudut autokauppiaan luo nöyränä marssimaan, olkoon liike tai yksityiseksi tekeytyvä jobbari, mutta rahasi päätyy aina autokauppiaan taskuun. Sitten remakkaa naurua Säälittävää Ainesta olevan paskahousu ostajan astuttua miinaan.


      • metrollavaa

        Mikä se on tänä päivänä itkupillien palkka 1200e alkupalkka taisn olla syksyl no ei varmaa kauheesti ole nousu siitä.


      • PesooMies
        metrollavaa kirjoitti:

        Mikä se on tänä päivänä itkupillien palkka 1200e alkupalkka taisn olla syksyl no ei varmaa kauheesti ole nousu siitä.

        Miks pitäis nousta se on vain työnantajan hyvänmiehen bonus palkka tehdään myymällä. Keskimäärin autoedun kanssa pyöritään 5300 euron haminoilla, että nillitä mitä nillität, ei koske meitä. Onneks ei joudu missään paskahommissa parin-kolmen donskun kk palkalla kitumaan. Kaikki nää osarityypit tienaa bruttona just noita main, ainakin oman ilmoituksensa mukaan, kun luottohakemusta täytellään.


    • bytbil.vaara.vaanii

      Valitettavasti suurin uhka nyt ei ole suomalainen netti eikä tietoisuus Suomessa olevien käytettyjen autojen hintatasosta.

      Ruotsintuonti, hintaluokassa 2000-5000E syö kyllä katteesta, svenssonit ovat jo itsekkin suomalaisten markkinat huomanneet ja suomenkielisiä autokauppiaita monissa Ruotsin itärajan liikkeissä näyttää löytyvän, englannilla pärjää jo muuallakin.

      • Ingentingentyhjätasku

        Suomijobbari hädin tuskin pärjää suomenkielellä, kuten voimme todeta ja naureskella.


    • ammanzahra

      Pitäis saada turkkilaine itkupilli kauppias riviin tiukkaa hinta kilpailua

    • huijjjari

      Mukava huomata autokauppiaiden lapsellinen ajatusmaailma. Asiakkaat ovat perseaukisia ja rasittavia vaikka ovat heidän palkanmaksajia. Toivon että joku laittaisi autojen nettikaupan pystyyn. Asiakas kävisi koeajamassa auton koijarin liikkeessä ja tilaisi auton nettikaupasta. Auto tulisi suoraan tehtaan paketissa netin kautta vailla hölmöjä kauppiaita.

      Eikö olekkin mainiota sillä kauppiaan ei tarvitse sijoittaa mitään kiinteää omaisuutta vaan toimia pelkästään välittäjän autoille jotka asiakas on autokoijarin liikkeessä koeajanut ja mieleisekseen havainnut.

    • NäinOnHyvä

      Vaikkakin otsikko jo on autoliikkeitä loukkaavaksi tarkoitettu (autokoijarit) niin vastaan silti.
      Ei asiakkaan hintatietoisuus harmita eikä ainakaan hankaloita kaupankäyntiä, vaan nimenomaan päinvastoin; järjissään olevan asiakkaan kanssa kaupankäynti hoituu vaivattomasti.
      Sitä vastoin oman vaihtoautonsa kullan hintaiseksi arvostavan kanssa kauppoihin ei päästä edes vääntämällä, kun mielikuva omansa arvosta on täysin pilvissä. Ellei vaihtoautoa ole, samainen höpsäke helposti "hinnoittelee" liikkeen pyyntihinnan (vaikka olisi realistinen / jopa halvin vastaava) täysin vääräksi ja tarjouksensa on ala-arvoinen, suoraan roskikseen tyrkättävä "muka tarjous" johon ei maksa vaivaa edes vastailla.

      "Sanokaa suoran vituttaako teitä huijarikoijareita paljon vai saako ihmisten hintatietoisuus teidät raivohulluuden pariin ?"

      Suoraan sanottuna: Ei tietenkään.

      • realiteetittäysinhukassa

        Kyllä tosiasia on, että vaihtoautonsa haaveiluhinnoitellutta pölvästiä vituttaa, kun kiertelee kymmenen liikettä ja jokaisessa ammattimies pudottaa maanpinnalle. Ei tarvitse kun nettiauto avata, niin huomaa miten pihalla yksityiset on autojensa reaalihinnoista.


    • kauppiaanaX

      Kuten jokainen voi tästäkin avautumisesta havaita niin ei ole mikään ihme, että autokauppiaat/-myyjät joskus "pikkuisen" sivaltavat näitä järjenjättiläisiä, itkupillejä ja muita paviaaneja jotka ovat niin olevinaan "kuningaskuluttajia" ja valveutuneita, itsensä normaaliin ihmisväestöön kuitenkin lukevia simpansseja.

      Jos ketä tahansa rehellistä työtään/ammattiaan tekevää, saati yritystoimintaa harjoittavaa nimitellään halventavasti niin lienee päivänselvä asia, että sitä saa mitä tilaa.

      Vai miten käsittelisitte itse apinaa, joka katsoo oikeudekseen nimitellä näin, kirjoitusvirheitään toki korjaamatta:
      "Autokoijareita vitutta..."
      "Sanokaa suoran vituttaako teitä huijarikoijareita..."
      "Itsekkin ajattelin taas mennä huudattamaan paria autokauppiasta vaikka aikomuksena ei ole edes ostaa autoa."

      ...kyllä minä ainakin antaisin, ja annankin jos tilanne sattuu, takaisin samalla mitalla ja kukkurallinen kaupanpäälle.

      • kaappias

        Joskus aikoinaan opetettiin, että asiakas on aina väärässä mutta sitä ei saa kertoa sille. Nykyään on välillä pakko kertoa päästäkseen eroon noista häiriköivistä renkaanpotkijoista. Oikeita maksavia asiakkaita on riittävästi, ei täällä autoliikkeessä ole aikaa viihdyttää perseaukinaisia luottotiedottomia rutisijoita.


      • rutamunat

        Mitä se rutamuna täällä vonkuu. Ole vain varuillasi ettet paskamaha saa lopputiliä kun kukaa ei sinulta osta muuta kuin vappukukkasen jos sitäkään.

        Suurin osa autokauppian klopeista ja jarruista sietäisi saada monon perseeseen kun ovat niin epäsopivan ammatin itselleen valinneet.


      • LäskiLeksa
        rutamunat kirjoitti:

        Mitä se rutamuna täällä vonkuu. Ole vain varuillasi ettet paskamaha saa lopputiliä kun kukaa ei sinulta osta muuta kuin vappukukkasen jos sitäkään.

        Suurin osa autokauppian klopeista ja jarruista sietäisi saada monon perseeseen kun ovat niin epäsopivan ammatin itselleen valinneet.

        Kaltaisesi ääliökö olisi sopiva? Tuskimpa vain, luulen että kuulut siihen idioottien foliohattujen kastiin. Sinähän jo sait lopputilin niistä varastohommista. Tottahan se tietysti on, että raha kun tulee helpolla , niin on aikaa syödä ja maata hyvin, ei tarvii kälysten eurojen perässä juosta.


      • kauppiaanaX
        rutamunat kirjoitti:

        Mitä se rutamuna täällä vonkuu. Ole vain varuillasi ettet paskamaha saa lopputiliä kun kukaa ei sinulta osta muuta kuin vappukukkasen jos sitäkään.

        Suurin osa autokauppian klopeista ja jarruista sietäisi saada monon perseeseen kun ovat niin epäsopivan ammatin itselleen valinneet.

        Sen kun vielä kertoisit, miten autokauppias voisi saada lopputiliä/kenkää?
        Autokauppias = liikkeenharjoittaja/omistaja

        Kuten jokainen voi tästäkin avautumisesta havaita niin ei ole mikään ihme, että autokauppiaat joskus "pikkuisen" sivaltavat näitä järjenjättiläisiä, itkupillejä ja muita paviaaneja. Jos ketä tahansa rehellistä työtään/ammattiaan tekevää, saati yritystoimintaa harjoittavaa nimitellään halventavasti niin lienee päivänselvä asia, että sitä saa mitä tilaa.

        Henkilökohtaisesti olen valinnut erittäin sopivan ammatin yrittäjänä, kiitos vaan huolissaan olostasi, enkä aio antaa itselleni lopputiliä.


    • AlbertKuopiosta

      Autokoijareita vituttaa vaan se, että tarvii olla idioottien kanssa tekemisissä. Mutta se pistää jaksamaan, kun muistaa, että on moraalisesti väärin antaa tyhmän pitää rahansa.

    • AutoMake

      Ihkua, huomenna taas keplotteleen rahat hölmöiltä.

    • pysynpoissa

      Onneksi on aika uusi auto alla, niin ettei moneen vuoteen tarvitse noiden paviaanien butiikkeihin kenkiään mennä likaamaan.

      • KiähKiähKiäh

        Siis olet tavannut todella korkean moraalin omaavan autokauppiaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      423
      2954
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2276
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      348
      1976
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1893
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1747
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1140
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe