Älä murehdi, ilo tulee aamulla

aarteenmetsästäj

17.10.2015

Jumala, rukoilen että nämä Toivon sanat tuovat rauhaa sydämen asukkien perheeseen ja niille, jotka ovat menettäneet heille rakkaita ihmisiä.

”Tänään haluan puhua niille, jotka ovat menettäneet rakkaita ihmisiä.”

1.Tess4:13.’ Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. 14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. 15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. 16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. 18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.’

”Nämä sanat ovat yksi arvokkaimmista lupauksistani, jonka olen kirjoittanut teille. ’Miksi?’, sinä kysyt. Yksinkertaisesti siksi, koska kuoleman pistos on kivuliain kaikista menetyksistä maailmassa, sydäntä riipaisevin, jättäen jättiläismäisen aukon keskelle sydäntäsi sen vuoksi, jonka olet menettänyt.”

”Puhun nämä sanat nyt teille, koska jotkut teistä ovat viime aikoina menettäneet rakkaita ihmisiä. Saanko sanoa, monet, monet heistä ovat Luonani? Teidän ei ole annettu ymmärtää pelastumisen syviä ja kauaskantoisia töitä. Kyllä, teidän tulisi ottaa Minun Sanani pelastumisesta kirjaimellisesti ja olla varmoja, että teette kaikkenne auttaaksenne Minua tuomaan heidät Minun Valtakuntaani.”

”Mutta on NIIN paljon asioita, joita ette tiedä Sydämeni Armosta. Näen sielun alusta loppuun. Ymmärrän syvällisesti, miksi he ovat katkeria heidän elämänsä lopussa. Näen mitä he todella tuntevat Minua kohtaan. Näen heidän värisevän ulkona kylmässä uskoen, että Minä en koskaan voisi rakastaa heitä heidän syntiensä riettauden tähden. Lähetän lähettilääni vakuuttamaan heidät Rakkaudestani. Mutta entä ne, jotka eivät saa tätä tilaisuutta?”

”Näethän, Olen puhunut tästä paljon aiemmin ja Olen kertonut sinulle, kuinka Armo löytää tien antaa sielulle vihoviimeisen mahdollisuuden. Monia epätosia asioita on sanottu Minusta; ankaruus, julmuus, ja ilman myötätuntoa ovat jotkut hengelliset pahuuden henget oikeamielisyyteen verhoutuneina maalanneet tämän kuvan Minusta. Mutta Unohdanko Lapseni? Vaikka äiti unohtaa lapsensa, Minä en koskaan unohda sinua.”

Jes49:15. ’Unhottaako vaimo rintalapsensa, niin ettei hän armahda kohtunsa poikaa? Ja vaikka he unhottaisivatkin, minä en sinua unhota.’

”Onko Maassa yhtäkään, joka ei ole Minun? Ei, sanon sinulle, ihmisten joukossa ei ole yhtäkään. Vaikka paholainen olisi niellyt sielun sisältäpäin ja jäännös on vain hirvittävä kuori, Minä silti vetoan siihen, mitä on jäljellä. Monet teistä ovat nähneet sukulaisianne tässä tilassa. Monia, monia, monia. Katkeruuden sisältäpäin syöminä he torjuvat kaikki muiden yritykset saada heidät tekemään sovintoa Minun kanssani. Tiedätkö, että jopa silloin, Minä en hylkää heitä. Jopa silloin Minulla on suunnitelma. Minulla on keinoja sielujen kanssa toimimiseen, joita kukaan ei voi kopioida eikä ymmärtää.”

”Kerron tämän teille, koska joukossanne on niitä ihmisiä, jotka surevat kuin eivät enää koskaan näkisi rakkaitaan uudestaan. Kerron teille nyt, hyvin, hyvin harvat niistä, joiden puolesta olette rukoilleet, ovat täysin kääntäneet selkänsä Minulle tuona tuntina. Eikö ole luvattu:

Apt16:31 "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".

”Onko sinulla aavistustakaan, kuinka suuri perhekunta oli noina päivinä? Helposti 30-45 ihmistä: sukulaiset, palvelijat, peltotyöntekijät, lapset ja lapsenlapset, serkut, tädit, sedät. Ja Minä en puhunut tätä profetiaa yksin heille, nämä sanat on annettu, että te, jotka uskotte heidän sanoihinsa, niittäisitte samat hyödyt.”

Joh17:20. ”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, 21. että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa,”

”Pian monet teistä tapaavat rakkaansa uudelleen. Tulette viettämään päivänne yhdessä tutkien Taivaiden rikkauksia, muistellen hyviä aikoja Maassa ja seuraten palvomiskutsua, joka soi Taivaan halki. Nämä tulevat olemaan palkitsemisen loistavia aikoja, jolloin kyyneleet pyyhitään pois ja kaikki on sovinnossa Minun kanssani.”

3

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Eläimenne juoksevat tervehtimään teitä, ymmärrätte niiden ajatukset ja olette heidän läheisiä ystäviään, tavalla joka on ennennäkemätön Maahan verrattuna. Kanssakäymisessä ei ole esteitä. Sukulaiset, jotka olivat rasittavia teille, joiden kanssa ette tulleet toimeen, ovat lempeitä, sävyisiä ja täysin empaattisia teitä kohtaan ja te heitä kohtaan. Tiedätkö kuinka mahtavaa se tulee olemaan? Oi, enemmän kuin arvaatkaan. Maassa tunnette vastustusta toisistanne, mutta Taivaassa ette muuta kuin rakkautta, hyväksyntää ja ymmärrystä.”

      ”Maassa jouduit venymään ihmissuhteissasi. Niin monet asiat jäivät huomaamatta, ymmärrettiin väärin – johtaen vieraantumiseen. Kaikki nuo haavat parannetaan välittömästi, koska Taivaassa ilmapiiri on Rakkaudella ja Ihmetyksellä kyllästetty. Kaikki ovat kokemansa ilon valtaamia eikä yksikään demoni ole lietsomassa ongelmia ja väärinymmärryksiä.”

      ”Mitä olen sanomassa teille, rakkaat ihmiset, on että suurin menetys, jonka koskaan kärsitte Maassa, käännetään 180 astetta päinvastaiseksi ja se yhdistyy sanoinkuvaamattomaan iloon, eikä sitä enää koskaan oteta sinulta pois. Tämä on Minun lupaukseni. Sinulla on paljon hyvää odotettavaa, ja pian, lisäisin vielä. Sure, jos sinun täytyy, mutta ymmärrä, että murehtimisesi kääntyy iloitsemiseksi etkä sinä enää murehdi.”

      Ps30:12. ”Sinä muutit minun murheeni ilokarkeloksi, sinä riisuit minun surupukuni ja vyötit minut riemulla, 13. että minun sieluni veisaisi sinulle kiitosta, eikä vaikenisi. Herra, minun Jumalani, sinua minä ylistän iankaikkisesti.”

      Menkää nyt rauhassa ja lohduttakaa toisianne näillä sanoilla; Pimeys ehkä kestää yön ajan, mutta ilo tulee teille aamulla.”

    • Elämää_elämää
    • musiikkia_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3752
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      115
      1474
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1340
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1164
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      58
      1044
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1036
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe