Jumalan salatut viestit

Suurin osa lienee seurannut mielenkiinnolla USA:n presidentivaaleja ja sen kahden pääpuolueen esivaaleja, eikös totta?

Miten tämä liittyy Jumalaan ja hänen viesteihinsä?

No liittyypä hyvinkin ja etenkin siihen, että millaista on olla jonkin jumalan viestien kohteena.

Republikaani John Kasich luopui juuri ehdokkuudestaan, kun ymmärsi, että ei voi enää voittaa Trumpia, jonka menestystarina toistaiseksi on ollut ilmiömäinen.

John Kasich luopui ehdokkuudesta hyvin tunteisiinvetoavan puheen kautta ja hän kertoi mm. näin: ”Olen aina sanonut, että Luojalla on suunnitelma varalleni, kuten kaikille. Keskeyttäessäni kampanjani minulla on entistä vahvempi usko, että hän näyttää minulle tien eteenpäin”, Kasich sanoi."

Eihän tässä mitään. Hienoa että Jumalalla, Luojalla, on uusi suunnitelma Johnille, mutta kun vuonna 2015, josta nyt ei ole vielä niin kovin pitkä aika, John Kasich ilmoitti vielä vasta harkitsevansa presidenttiehdokkuutta, koska hän odotti Jumalansa ilmoitusta asiasta, eikä hän lähtisi mukaan, jos ei Jumala olisi hänen takanaan.

No sittenpä Jumala, Luoja, ilmoitti Johnille, että eikun mukaan vaan ja itse Jumalalla oli suunnitelma Johnin varalla ja se oli se, että Johnista tulee seuraava presidentti, koska Jumala oli näin päättänyt.

Tosin Jumalan olisi pitänyt hieman katsella historiaa, sillä yksikään ehdokas, jolle itse Luoja on antanut vinkin pyrkiä ehdokkaaksi, ei ole päässyt juurikaan kalkkiviivoja pidemmälle. Joten historian tunteminen ei ole tärkeää vain ihmisille, vaan on sitä myös jumalille.

John odotti merkkiä, sai sen ja lähti itse Jumala vierellään kohti suurta seikkailua kohti Paratiisia, eli maailman mahtavimman valtion johtajan virkaa.

Sitten kävikin hassusti, mutta mitäpä tapahtui?

John sai Jumalalta merkin, viestin ja John toimi kuten Jumala oli ilmoittanut. Ja Jumala petti hänet, kuten jumalilla on tapana, niin miten kävi Johnin uskon?

Johnin usko Jumalaansa vain vahvistui, kuten hän itse kertoi!

Jos jokin on ihmeellistä niin tuo on ihmeellistä, että miten uskova voi kääntää sen, että Jumala petti hänet täydellisesti, vahvistamaan omaa uskoaan Jumalaansa.

Miten ihmeessä John voi sanoa, että hänen uskonsa vahvistui siihen, että hänen Luojansa näyttää hänelle nytkin oikean tien ja suunnan, kun hänen Jumalansa petti ja valehteli hänelle tästäkin asiasta?

Joten kyllä, ihminen pitää olla hieman vajaaälyinen, että kykenee vahvistamaan uskoansa Jumalaansa sen jälkeen, kun Jumala antaa merkin ja se merkki on puutaheinää ja valhetta.

John Kasichin vanhemmat kuolivat hyvin traagisesti vuonna 1987 ja kolarin aiheutti rattijuoppo.

Tämänkin tapauksen John käänsi niin, että hänen Jumalansa halusi antaa hänelle tärkeän tehtävän tuon omien vanhempiensa traagisen ja turhan kuoleman kautta.

Usko on ihmeellistä, eikös totta ja ajatella, että jotkut ihmiset haluaisivat tuollaisen ihmisen johtamaan maata, joka kykenisi omilla ydinaseillaan tuhoamaan koko elämän maapallolta.

Jos John Kasich kertoisi, että hammaskeiju antoi hänelle merkin pyrkiä presidentiksi ja hammaskeiju kertoi, että sinulla on suuri tehtävä ja kun kaikki menisi pieleen, niin jokainen sanoisi, että siinäs näet, hammaskeijuja ei ole olemassa.

Mutta kun hammaskeijun paikalla on Jumala, niin tuollainen saasta uppoaa ihmisiin ja moni oikeasti ajattelee, että juuri näin pitikin tapahtua koska Jumalalla on oikeasti jokin uusi hieno suunnitelma Johnin varalle.

Yksikään ei uskoisi, että hammaskeijulla olisi uusi suuri suunnitelma ja että siksi Johnista ei tullutkaan presidenttiä, vaan jos joku sellaista väittäisi, häntä pidettäisiin hulluna, joka hän toki oikeasti olisikin.

Tämä on minusta hieno esimerkki osoittamaan sen, että kuinka uskonnolla on käsittämätön kyky himmentää ihmisen ajattelu ja saada pitämään totena asioita, joka hieman toisella tavalla kerrottuna, mutta muuten vastaavana tapauksena olisi vain merkki ihmisen mielisairaudesta ja vähä-älyisyydestä.

21

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatketaanpa pohdiskelua.

      Jos sinulla olisi viesti tai tehtävä annettavana naapurillesi, niin keksisitkö mitään muuta keinoa toimittaa viesti perille, kuin antaa rattijuopon tappaa naapurisi vanhemmat?

      Etenkin kun olisi vaarana, että naapurisi ei vieläkään ehkä ymmärtäisi että mikä se viesti tai suuri salainen tehtävä olisi, joka toimitettiin hänen tietoonsa vanhempiensa kuoleman kautta.

      Sillä minä koetin etsiä sitä tehtävää ja viestiä, että minkä John Kasich sai Jumalaltaan kun rattijuoppo ajoi hänen vanhempansa kuoliaaksi, niin sitä en löytänyt. Löysin vain Johnin väitteen siitä, että hänen vanhempiensa kuolema oli Jumalan viesti hänelle.

      MIkä viesti, olisi minusta mielenkiintoinen kysymys.

      MInusta muutenkin Jumala tuntuu toimittavan viestejään aika paljon kärsimyksen ja kuoleman kautta ja se on minusta hieman kummallista.

      Eikö Kaikkivaltias, Luoja, jumalien Jumala keksi todellakaan mitään muuta keinoa toimittaa ihmisille viestejään, kuin antaa lapsen hukkua jokeen, aviovaimon jäädä rattijuopon yliajamaksi ja veljen kuolla leukemiaan 20-vuotiaana?

      Sillä yleensä uskonnolliset ihmiset selittävät tuollaiset asiat niin, että se oli jokin Jumalan viesti heille.

      Sitten kun heiltä koettaa kysyä, että no mikä se viestin sisältö oli, niin laskeutuu vaivaannuttava hiljaisuus ja sinua katsellaan kuin jotain ruton kantajaa.

      Eikö Jumala olisi voinut suoraan sanoa Johnille, että älä pyri presidentiksi, koska minulla on sinulle toinen tehtävä ja se on ______________________ ja sitten tuon viivan paikalle Jumala olisi esim. kertonut, että 22.8.2019 sinut nimitetään korkeimman oikeuden tuomariksi ja tämä olisi todella tapahtunut sitten kyseisenä ajankohtana.

      Mutta eipä tietenkään, vaan Jumala päätti ilmoittaa Johnille, että pyri presidentiksi ja kun se meni pahasti syteen, niin sitten se olikin vain merkki siitä, että jokin vielä ihmeellisempi ja mahtavampi tehtävä onkin nurkan takana ja nyt taas vain odotetaan.

      Mutta mikä tehtävä, niin se onkin sitten vielä suurempi salaisuus, mutta Johnin nyt vain piti pistää miljoonia dollareita hukkaan pyrkiäkseen presidentiksi, vaikka olisi niilläkin rahoilla voinut tehdä jotain oikeasti hyvää planeetan tulevaisuuden eteen.

      Mikä on ihmisen korvien välissä pielessä, että tuollainen ajattelu menee läpi?

      Mitä sanoisitte ihmisestä, esimerkiksi perheen isästä, joka ostaa lapselleen lemmikiksi koiran ja kun lapsi on kiintynyt koiraan ja siitä on tullut perheenjäsen, isä tappaisi koiran aivan mitään selityksiä antamatta?

      Sanoisi vain, että tämä oli viesti teille. Mutta ei kertoisi, että mikä viesti.

      Osaisiko se perhe kääntää isän teon yhtä positiivikseksi ja tulevaisuuden toivoa antavaksi kuin sama tilanne olisi kuviteltu Jumalan tekemänä?

      Jokainen tervejärkinen ihminen ymmärtäisi, että isä olisi päästään sekaisin ja kaipaisi hoitoa, mutta kun Jumala antaa saman viestin, niin se onkin positiivinen ja toivoa tulevaisuuteen antava. MIksi?

      Jos perheen koira kuolisi yllättäen, vaikkapa jäisi auton alle, niin lasta voitaisiin lohduttaa, että se oli Jumalan viesti heille, että älä sure, nyt on jotain suurempaa tulossa.

    • valehtelijalle

      Puskapaskan aivopieruja taas kerran koko ketju.

      • Hyväbushmanni

        Minusta hyvä kirjoitus. Paremmin perusteli asiansa kuin sinä.


    • Bushmanni:
      ##John Kasich luopui ehdokkuudesta hyvin tunteisiinvetoavan puheen kautta ja hän kertoi mm. näin: ”Olen aina sanonut, että Luojalla on suunnitelma varalleni, kuten kaikille. Keskeyttäessäni kampanjani minulla on entistä vahvempi usko, että hän näyttää minulle tien eteenpäin”, Kasich sanoi."

      Eihän tässä mitään. Hienoa että Jumalalla, Luojalla, on uusi suunnitelma Johnille, mutta kun vuonna 2015, josta nyt ei ole vielä niin kovin pitkä aika, John Kasich ilmoitti vielä vasta harkitsevansa presidenttiehdokkuutta, koska hän odotti Jumalansa ilmoitusta asiasta, eikä hän lähtisi mukaan, jos ei Jumala olisi hänen takanaan. ##
      ------

      alex:
      ?? siis mitä oikeastaan haluat sanoa?
      Että John Kasich luopui ehdokkuudesta tulla republikaanien presidenttiehdokkaaksi .. ? Tai että John Kasich uskoi ja uskoo että Jumalalla on suunnitelma häntäkin varten niinkuin kaikkia muitakin varten ?

      Siis mikä oli tämän kirjoituksen niin sanottu "pointti" ?
      Sekö että John Kasich uskoi ja yhä uskoo johonkin .. ?

      Onko John Kasich adventisti tai miksi alat hänen uskoaan puimaan Adventismi-palstalla?

      Selitystä kaivattaisiin..

      alex

      • >>> Selitystä kaivattaisiin.. >>>

        Voi hyvää päivää.

        Kyse oli siitä, että kuinka vain uskonto voi kyetä sammuttamaan ihmisen loogisen ajattelun.

        John sai jumalaltaan viestin, että pyri presidentiksi.

        Se meni penkin alle.

        Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.

        Uskovainen sen sijaan vahvistui uskossaan ja John vakaasti uskoo, että tämä oli hänelle merkki jostain suuremmasta.

        Jos John olisi kertonut kansalle, että Tonttu Toljanderi antoi hänelle viestin pyrkiä presidentiksi ja sen jälkeen kun hommat menivät pieleen jokainen olisi luultavasti todennut, että siinäs John nyt näit, tonttuja ei ole olemassa, mutta kun viestin antoi jokin jumala, niin jokainen on heti valmis hyväksymään typerän selityksen, että homma meno pieleen, koska jumalalla olikin jokin vielä hienompi juttu varalleni.

        Jos John olisi kertonut, että homma meni pieleen, koska tonttu päättikin varata osalleni jotain vielä hienompaa, niin jokainen, jopa sinäkin, olisit pitänyt häntä umpikahjona ja tärähtäneenä ihmisenä.

        Mutta kun takana onkin jokin jumala, niin kyllähän John saa uskoa mitä uskoo ja ei siinä mitään outoa ole.

        Jos jokin ihminen selittää sinulle jotain jumalastaan ja hänen ihmeellisistä teoistaan, niin pistä jumalan tilalle hammaskeiju ja jos sen jälkeen kertomus kuullostaa vielä järkevältä niin ala uskoa hammaskeijuihinkin, mutta jos tarina kuullostaa hammaskeiju-versiona äärettömän typerältä, niin silloin kysy itseltäsi, että miksi jumala hammaskeijun tilalla muuttaa kertomuksen sisällön jotenkin järkevämmäksi.


      • bushmanni kirjoitti:

        >>> Selitystä kaivattaisiin.. >>>

        Voi hyvää päivää.

        Kyse oli siitä, että kuinka vain uskonto voi kyetä sammuttamaan ihmisen loogisen ajattelun.

        John sai jumalaltaan viestin, että pyri presidentiksi.

        Se meni penkin alle.

        Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.

        Uskovainen sen sijaan vahvistui uskossaan ja John vakaasti uskoo, että tämä oli hänelle merkki jostain suuremmasta.

        Jos John olisi kertonut kansalle, että Tonttu Toljanderi antoi hänelle viestin pyrkiä presidentiksi ja sen jälkeen kun hommat menivät pieleen jokainen olisi luultavasti todennut, että siinäs John nyt näit, tonttuja ei ole olemassa, mutta kun viestin antoi jokin jumala, niin jokainen on heti valmis hyväksymään typerän selityksen, että homma meno pieleen, koska jumalalla olikin jokin vielä hienompi juttu varalleni.

        Jos John olisi kertonut, että homma meni pieleen, koska tonttu päättikin varata osalleni jotain vielä hienompaa, niin jokainen, jopa sinäkin, olisit pitänyt häntä umpikahjona ja tärähtäneenä ihmisenä.

        Mutta kun takana onkin jokin jumala, niin kyllähän John saa uskoa mitä uskoo ja ei siinä mitään outoa ole.

        Jos jokin ihminen selittää sinulle jotain jumalastaan ja hänen ihmeellisistä teoistaan, niin pistä jumalan tilalle hammaskeiju ja jos sen jälkeen kertomus kuullostaa vielä järkevältä niin ala uskoa hammaskeijuihinkin, mutta jos tarina kuullostaa hammaskeiju-versiona äärettömän typerältä, niin silloin kysy itseltäsi, että miksi jumala hammaskeijun tilalla muuttaa kertomuksen sisällön jotenkin järkevämmäksi.

        ?? Uskontoko on sammuttanut sinun kykysi ajatella loogisesti?

        Sillä jos jokin on epäloogista ajattelua - niin se että ajattelee että jonkin ihmisen usko tai ei usko osoittaisi jotain iankaikkisesta Jumalasta. :))

        alex


      • bushmanni kirjoitti:

        >>> Selitystä kaivattaisiin.. >>>

        Voi hyvää päivää.

        Kyse oli siitä, että kuinka vain uskonto voi kyetä sammuttamaan ihmisen loogisen ajattelun.

        John sai jumalaltaan viestin, että pyri presidentiksi.

        Se meni penkin alle.

        Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.

        Uskovainen sen sijaan vahvistui uskossaan ja John vakaasti uskoo, että tämä oli hänelle merkki jostain suuremmasta.

        Jos John olisi kertonut kansalle, että Tonttu Toljanderi antoi hänelle viestin pyrkiä presidentiksi ja sen jälkeen kun hommat menivät pieleen jokainen olisi luultavasti todennut, että siinäs John nyt näit, tonttuja ei ole olemassa, mutta kun viestin antoi jokin jumala, niin jokainen on heti valmis hyväksymään typerän selityksen, että homma meno pieleen, koska jumalalla olikin jokin vielä hienompi juttu varalleni.

        Jos John olisi kertonut, että homma meni pieleen, koska tonttu päättikin varata osalleni jotain vielä hienompaa, niin jokainen, jopa sinäkin, olisit pitänyt häntä umpikahjona ja tärähtäneenä ihmisenä.

        Mutta kun takana onkin jokin jumala, niin kyllähän John saa uskoa mitä uskoo ja ei siinä mitään outoa ole.

        Jos jokin ihminen selittää sinulle jotain jumalastaan ja hänen ihmeellisistä teoistaan, niin pistä jumalan tilalle hammaskeiju ja jos sen jälkeen kertomus kuullostaa vielä järkevältä niin ala uskoa hammaskeijuihinkin, mutta jos tarina kuullostaa hammaskeiju-versiona äärettömän typerältä, niin silloin kysy itseltäsi, että miksi jumala hammaskeijun tilalla muuttaa kertomuksen sisällön jotenkin järkevämmäksi.

        Bshmanni kirjoitti:
        #Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.#

        alex :
        Ihanko totta :)) ?
        Jospa se oli se sinun kehittämä "jumalan kuvasi" ?

        Nyt se voisi (loogisen ajattelun mukaan ) olla niinkin että mr John Kasich - vain uskoi tai halusi uskoa (monen muun ihmisen tavoin) että Jumala oli kutsunut hänet presidentin tehtävään : )) - että oikeastaan hän halusi uskoa koska hän halusi tulla USA:n presidentiksi.

        Arvelisin että reilu 99% ihmisistä (uskovia tai ei) eivät ajattele että Jumala olisi antanut John Kasichille perättömän lupauksen että "sinusta John on tuleva USAn presidentti".
        Tällaiseen bushmannin "loogiseen ajatteluun" tarvitaan nimittäin myös bushmannin kyseenalaiset motiivit kirjoittaa omiaan Adventismi palstalla.. :))

        alex


      • peoples
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Selitystä kaivattaisiin.. >>>

        Voi hyvää päivää.

        Kyse oli siitä, että kuinka vain uskonto voi kyetä sammuttamaan ihmisen loogisen ajattelun.

        John sai jumalaltaan viestin, että pyri presidentiksi.

        Se meni penkin alle.

        Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.

        Uskovainen sen sijaan vahvistui uskossaan ja John vakaasti uskoo, että tämä oli hänelle merkki jostain suuremmasta.

        Jos John olisi kertonut kansalle, että Tonttu Toljanderi antoi hänelle viestin pyrkiä presidentiksi ja sen jälkeen kun hommat menivät pieleen jokainen olisi luultavasti todennut, että siinäs John nyt näit, tonttuja ei ole olemassa, mutta kun viestin antoi jokin jumala, niin jokainen on heti valmis hyväksymään typerän selityksen, että homma meno pieleen, koska jumalalla olikin jokin vielä hienompi juttu varalleni.

        Jos John olisi kertonut, että homma meni pieleen, koska tonttu päättikin varata osalleni jotain vielä hienompaa, niin jokainen, jopa sinäkin, olisit pitänyt häntä umpikahjona ja tärähtäneenä ihmisenä.

        Mutta kun takana onkin jokin jumala, niin kyllähän John saa uskoa mitä uskoo ja ei siinä mitään outoa ole.

        Jos jokin ihminen selittää sinulle jotain jumalastaan ja hänen ihmeellisistä teoistaan, niin pistä jumalan tilalle hammaskeiju ja jos sen jälkeen kertomus kuullostaa vielä järkevältä niin ala uskoa hammaskeijuihinkin, mutta jos tarina kuullostaa hammaskeiju-versiona äärettömän typerältä, niin silloin kysy itseltäsi, että miksi jumala hammaskeijun tilalla muuttaa kertomuksen sisällön jotenkin järkevämmäksi.

        Meeppä psykiatterille ja sukkelaan,Jumalan ajatukset eivät perustu ihmisen vajavaisuuksiin missää suhteessa,olet aivan pihalla kun yrität kaikki sotkea omalla järjelläsi,yhtäkään asiaa ei ihminen pysty suunnittelemaan etukäteen että se menisi juuri nappiin.


      • alex.kasi kirjoitti:

        ?? Uskontoko on sammuttanut sinun kykysi ajatella loogisesti?

        Sillä jos jokin on epäloogista ajattelua - niin se että ajattelee että jonkin ihmisen usko tai ei usko osoittaisi jotain iankaikkisesta Jumalasta. :))

        alex

        >> ?? Uskontoko on sammuttanut sinun kykysi ajatella loogisesti? >>>

        Ei ole, koska minulle uskonnot ovat yhdentekevää hölynpölyä. Ihmisen pitkän taikauskon historian vastenmielinen jäänne.

        >>> Sillä jos jokin on epäloogista ajattelua - niin se että ajattelee että jonkin ihmisen usko tai ei usko osoittaisi jotain iankaikkisesta Jumalasta. :)) >>>

        Oletko todellakin tuota mieltä?

        Eli kirjoitit mielipiteenäsi, että kun olet horissut tällä palstalla jumalastasi ja uskostasi vuosia, niistä ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä uskostasi tai jumalastasi?

        Miksi ihmeessä sinä sitten uskot ja kerrot siitä muille, jos olet itsekin sitä mieltä, että kun ihminen kertoo jumalastaan ja uskostaan, niin se on yhtä tyhjän kanssa.


      • alex.kasi kirjoitti:

        Bshmanni kirjoitti:
        #Normaali ihminen kysyisi, että millainen jumala antaa noin huonoja viestejä.#

        alex :
        Ihanko totta :)) ?
        Jospa se oli se sinun kehittämä "jumalan kuvasi" ?

        Nyt se voisi (loogisen ajattelun mukaan ) olla niinkin että mr John Kasich - vain uskoi tai halusi uskoa (monen muun ihmisen tavoin) että Jumala oli kutsunut hänet presidentin tehtävään : )) - että oikeastaan hän halusi uskoa koska hän halusi tulla USA:n presidentiksi.

        Arvelisin että reilu 99% ihmisistä (uskovia tai ei) eivät ajattele että Jumala olisi antanut John Kasichille perättömän lupauksen että "sinusta John on tuleva USAn presidentti".
        Tällaiseen bushmannin "loogiseen ajatteluun" tarvitaan nimittäin myös bushmannin kyseenalaiset motiivit kirjoittaa omiaan Adventismi palstalla.. :))

        alex

        >>> Jospa se oli se sinun kehittämä "jumalan kuvasi" ? >>>

        Tietenkin jos kokisin että joku jumala puhuttelisi minua ja se viesti olisi hevonkukkua, niin järkevälle ihmiselle tulisi mieleen kysyä, että minkälainen jumala antaa viestejä, jotka ovat hevonkukkua.

        Joten kyllä, minä muodostaisin tuosta kokemuksesta käsitykseni siitä jumalasta, joka antaa turhanpäiväisiä ja surkeita viestejä ja se näkemys olisi tietenkin että se jumala on täydellisen turha, kuten jumalat ovat.

        Toisaalta jos kokisin että jokin jumala puhuttelisi minua, niin silloin olisin mielisairas. Toivottavasti lähelläni olisi ihminen, joka ymmärtäisi sen ja hommaisi minut hoitoon.


      • alex.kasi kirjoitti:

        ?? Uskontoko on sammuttanut sinun kykysi ajatella loogisesti?

        Sillä jos jokin on epäloogista ajattelua - niin se että ajattelee että jonkin ihmisen usko tai ei usko osoittaisi jotain iankaikkisesta Jumalasta. :))

        alex

        Alex: «Sillä jos jokin on epäloogista ajattelua - niin se että ajattelee että jonkin ihmisen usko tai ei usko osoittaisi jotain iankaikkisesta Jumalasta. :)) »

        Aivan niin.

        Mutta mitä muuta meillä on olemassa Jumalasta kuin ihmisten uskomuksia ja tarinoita?

        En vastaa ainakaan heti itse, koska tämä on keskustelupalsta.


    • ronaltrumpväni

      Ronalt Rump on jumalan voiteltu!

    • Lisääälisää

      Bushmannin jutut on NIIN hyviä. Lisää toivotaan.

    • puskastahuutelijoille

      Aivopieruja mitä aivopieruja kaikki puskajussin jutut.

    • Kun on USAn presidentinvaaleista kysymys, pitäisi mielestäni ensin harkita kaikkein luonnollisinta ja yksinkertaisinta vaihtoehtoa. Jokainen poliitikko miettii, mikä voisi maksimoida hänen suosionsa ja USAssa useimmat ymmärtävät hyvin kristilliset motivaatioselitykset ja evankeeliset kristityt nähdään otollisina kannattamaan sitä, joka tuntuu hurskaimmalta. Pohjustusta tulevalle ties mille tai 2020 presidentin vaalikampanjalle, johon hän jossakin vaiheessa ilmoitti osallistuvansa.

      Kasichin henkilökohtaisesta uskosta en tiedä mitään, mutta USAlaisten poliitikkojen hurskaita kommentteja en ottaisi kovin vakavasti.

      Kai

    • Kai_A kirjoitti:
      "Jokainen poliitikko miettii, mikä voisi maksimoida hänen suosionsa..."

      Samoin myös jokainen adventtikirkon pastori miettii, mikä voisi maksimoida hänen suosionsa adventtikirkon jäsenten keskuudessa. Onko käytäntö siis omaksuttu USA:sta, adventtikirkon syntymämaasta?

      • maallikon.virkaan

        Tarpeeksi kun nuoleskelet seurakuntasi pastoria, niin pääset maallikkovirkoihin, eli talkoohommiin, vaikkapa lauantaisessioiden johtajaksi tai seurakunnan johtokuntaan. Ylenemisen yläpäässä pääset pitämään Raamatuntutkistelua, eli opettamaan muita kaltaisiasi ja sinusta voidaan leipoa seurakuntasi vanhin. Kaikki em. toimet tietysti entisestään helpottavat sen laiskan ja helposta elämästä nauttivan pastorin elämää, joka nauttii myös kuukausipalkkaa samalla, kun sinä hikoilet talkoolla ilman palkkaa.


      • Vieläjäsen
        maallikon.virkaan kirjoitti:

        Tarpeeksi kun nuoleskelet seurakuntasi pastoria, niin pääset maallikkovirkoihin, eli talkoohommiin, vaikkapa lauantaisessioiden johtajaksi tai seurakunnan johtokuntaan. Ylenemisen yläpäässä pääset pitämään Raamatuntutkistelua, eli opettamaan muita kaltaisiasi ja sinusta voidaan leipoa seurakuntasi vanhin. Kaikki em. toimet tietysti entisestään helpottavat sen laiskan ja helposta elämästä nauttivan pastorin elämää, joka nauttii myös kuukausipalkkaa samalla, kun sinä hikoilet talkoolla ilman palkkaa.

        Onpa sinulla erikoisia käsityksiä seurakunnasta. Normaalissa seurakunnassa kukaan ei pastoria mielistele, koska pastori ei virkoja täytä ja koska normaalit tervejärkiset eivät virkoja itselleen halua. Vasta hartaiden vetoomusten jälkeen, kun kukaan muu ei tehtävää suostu ottamaan, vainoin löydetään joku niin vanhimman kuin muidenkin virkojen täyttäjäksi.

        Pastorinkaan ei tarvitse uhrata aikaa seurakuntalaisten mielistelyyn, kun palkka juoksee muutenkin. Ja työtä riittää vanhimmista huolimatta... useimmilla taitaa tätä nykyä olla useita seurakuntia harteillaan.


      • Exap
        Vieläjäsen kirjoitti:

        Onpa sinulla erikoisia käsityksiä seurakunnasta. Normaalissa seurakunnassa kukaan ei pastoria mielistele, koska pastori ei virkoja täytä ja koska normaalit tervejärkiset eivät virkoja itselleen halua. Vasta hartaiden vetoomusten jälkeen, kun kukaan muu ei tehtävää suostu ottamaan, vainoin löydetään joku niin vanhimman kuin muidenkin virkojen täyttäjäksi.

        Pastorinkaan ei tarvitse uhrata aikaa seurakuntalaisten mielistelyyn, kun palkka juoksee muutenkin. Ja työtä riittää vanhimmista huolimatta... useimmilla taitaa tätä nykyä olla useita seurakuntia harteillaan.

        " vainoin löydetään joku niin vanhimman kuin muidenkin virkojen täyttäjäksi."

        Joo, ihan totta, niitä vainoja onkin tosiaan A-kirkon valtataistelu ollut pullollaan.


      • Vieläjäsen
        Exap kirjoitti:

        " vainoin löydetään joku niin vanhimman kuin muidenkin virkojen täyttäjäksi."

        Joo, ihan totta, niitä vainoja onkin tosiaan A-kirkon valtataistelu ollut pullollaan.

        Tarkoitus oli käyttää sanaan vaivoin... mutta tulkintansa kullakin. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe