Jumalan Henki . . . Pyhä Henki . . . !

Ihmeellinen olet sinä Jumalan Henki, Pyhä Henki. Sinä olet Jumalan todellisuus, Jumala paikan päällä.

Kun sinä tartuit elämääni, en tiennyt vielä Jumalasta ja Jeesuksesta yhtään mitään, sillä minä olin jumalaton ja omasta mielestäni ateisti. Sinä itse olit minulle mitäänsanomaton sana, yhtä etäinen ja vaikeatajuinen kuin Einsteinin suhteellisuusteoria.

Kun kuulin puhuttavan sinusta uskontunnustuksessa, pidin sinua vain vanhojen kirkkoisien kauniina ja kiemuraisena fraasina, samanlaisena kuin rokokoopöydän jalan koristeleikkaukset.

Sinä tartuit elämääni ensi kerran vienona tuulenhyminänä, kun istuin jumalattomana miehenä jouluaterialle. Sinä panit minut kaivelemaan nurkasta esille pölyttyneen Raamatun ja lukemaan siitä jouluevankeliumin Luukkaan mukaan; silloin sinä ensimmäisen kerran mursit ääneni vapisemaan liikutuksesta, enkä minä ymmärtänyt mitä se oli.

Sitten sinä tartuit elämääni rajuna ukkosmyrskynä, joka särki kallioita ja kaatoi sankat tukkimetsät. Sinä ilmestyit yliluonnollisella tavalla rajan takaa ja sait minut vakuuttuneeksi näkymättömästä henkimaailmasta, Jumalan ja saatanan olemassaolosta.

Sinä sait minut tuossa herätyksen tilassa öisin hikoamaan niin, että elinnesteeni kuivui kuin Daavidilla ja lanteeni olivat polttoa täynnä. Sinä toit eräänä kesäisenä yönä Jeesuksen sydämeeni, kun makuuksillani ollessani rukoilin sängyssäni taitamattomin sanoin ja sopertelevin huulin Jeesusta, jonka olemassaoloa olin epäillyt.

Sinä yönä sinä tulit olemukseeni polttavana sähkövirtana; ikäänkuin sähköisku olisi mennyt kiireestä kantapäähän. Silloin minä tunsin, että sinä et ole teoriaa, vaan elävä Jumala paikan päällä.

Sinä laukaisit sinä yönä syntikuormani ja toit sydämeeni elävän uskon; kuinka helppoa olikaan uskoa Jeesukseen, kun sinä panit uskomaan. Hetkessä väistyivät sydämestäni syyllisyys, epäusko ja synnin kuormat; sinä pesit minut puhtaaksi Jeesuksen verellä paljon ammattitaitoisemmin ja tehokkaammin kuin paraskaan pyykkäri pesee valkopyykkiä.

Sinä annoit sinä yönä sydämeeni pelastusvarmuuden. Pääsin hetkessä käsittämään, mitä Raamattu tarkoittaa sanoessaan: "Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksen evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti."

Minun ei tarvinnut vakuutella itselleni, että olen Jeesuksen oma; minun ei tarvinnut mennä kysymään sitä papinkansliasta tai lestadiolaiselta saarnaajalta tai keneltäkään ihmiseltä, jokainen soluni todisti yliluonnollisella varmuudella, että olen Jeesuksen oma ja että syntini ovat anteeksi annetut.

Sinä annoit niinä vaikeina liikkeellelähdön päivinä minulle paljon viisautta, rohkeutta ja voimaa. Sinä olit kuin vanhan ajan kotiopettaja; olit aina kiinni hihassani sanomassa; ei tuonne, vaan tänne, katso tänne, tee näin.

Sinä opetit tunnustamaan julkisesti uskoni Jeesukseen Kristukseen; sinä opetit leikkautumaan irti maailman menosta ja istumasta, missä pilkkaajat istuvat.

Ihmeellinen oli sekin kokemus, kun istuin hyväuskoisena Kansallisteatterissa, luullen teatteritaiteen toki sopivan Jumalan lapsellekin; kun saastaiset ja likaiset vuorosanat vyöryivät näyttämöltä ylitseni kuin lokavirta, ei minun enää tarvinnut kysellä onko paikkani teatterissa tai elokuvissa.

Sinä avasit Raamatun sanan ja istuit vierelläni monia kuukausia ällätikku kädessä kuin Jukolan Juhanin vieressä ja opetit minulle jäykkäoppiselle taivaan tien aakkosia. Oli ihmeteltävää, kuinka nopeasti sinun koulussasi oppi lukemaan suoraan.

Ihmeellinen olit tullessasi elämääni eräänä päivänä kokemuksena, jota sanotaan henkikasteeksi. Kokonaisen talven olit sitä ennen lisännyt janoani; sydämeni suorastaan huusi taivaan kastetta. Sinä talvena housunpolveni kuluivat, kun viikosta viikkoon rukoilevien sisarten Hiljan, Riikan, Hannan, Elsan, Fiian, Eevan ja Anjan kanssa rukoiltiin taivaallista humahdusta.

Sitten sinä tulit humauksena taivaasta, se oli ihmeellinen hetki; valtava kiitos pursui sydämestäni ja suuni soperteli ensi kerran outoja sanoja. Kolme päivää olin kuin juopunut, minulle kävi kuin apostoleille; horjuin huoneessani ympäri nurkkia, rukoilin ja kiitin uusilla kielillä ja luin Raamattua.

Sinä annoit lahjojasi, niinkuin itse olet halunnut. Kiitän kaikesta, mitä olet antanut ja sydämeni rukoilee lisää.

Sinä olet ollut uskollinen Puolustaja ja Lohduttaja, Parakleitos; en olisi kestänyt matkalla ilman läsnäoloasi ja voimaasi.

Pimeinä marssiöinä vain sinä olet pitänyt Kristuksen sydämessäni ja saanut minut vakuuttuneeksi, että kannattaa kilvoitella.

Olen nähnyt sinun tekevän satoja, kenties tuhansia ihmeitä, sillä sinä olet Jumala paikan päällä.

Olen ollut vierelläsi katsomassa, kun olet pelastanut ihmisiä ja täyttänyt uskovia Pyhällä Hengellä.

Olen katsonut vierelläsi, kun olet parantanut mykän, halvatun, sydänvikaisia, syöpäisiä ja monia muita sairauksia.

Olen ihmetellen seurannut vierelläsi, kun olet ajanut ihmisistä ulos saastaisia henkiä ja antanut heille vapautensa.

Jatkuu . . .

23

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalan Henki . . . jatkuu . . .

      Olen kuullut salatun ja hiljaisen äänesi, kun olet ilmoittanut tulevia asioita.

      Olet monta kertaa varoittanut ja rohkaissut niin, että varoituksen saaneena olen jaksanut kestää, kun nuo asiat ovat sitten tapahtuneet ja usein olen saanut kiittää profetian hengestä, joka on maailmalle salattu; tätäkin kirjaa kirjoittaessani olet puhunut monta kertaa ja antanut asioita ja sanottavaa, joka on itseltäni ollut salattua.

      Olet avannut Raamatun sanan niin, että monta kertaa olen huohottanut Sanan ääressä psalmilaulajan tavoin. Joskus olet pannut ylpeyteni takia Sanan niin kiinni, että se on ollut lukossa kuin kassakaappi.

      Ihmeellinen olet sinä ollut, sinä Pyhä Henki, sinä Jumala paikan päällä, sinä Jumalan sormi ihmisten keskellä.

      Olen ihmetellyt, miksi ihmiset, eritoten uskovaiset, eivät halua tutustua sinuun ja antaa sinulle täyttä toimintavapautta; sillä juuri sinä teet ristin tien eläväksi ja mielenkiintoiseksi, sinä teet Kristuksen todelliseksi ja Jumalan peljättäväksi.

      Nytkin minulla on sinulle vain yksi pyyntö. Täytä minua yhä enemmän itselläsi, anna minulle enemmän rohkeutta todistaa Kristuksesta, yhä enemmän voimaa voittaa Kristukselle hukkuvia sieluja.

      Varjele minua kuuntelemasta yliraittiiden kristittyjen valhepuheita ja moitteita siitä, että olen hurmahenkinen; anna minun juopua enemmän itsestäsi. Sillä minä tiedän, että sinä et vie harhaan, vaan sinä ohjaat minua aina Kristusta kohti. Minä tiedän, että kuta enemmän minä olen täynnä sinua, sitä enemmän minä olen täynnä Kristusta.

      Minulla ei olisi mitään tietoa Jumalan todellisuudesta ja Kristuksen läsnäolosta ilman sinua, sinä Jumalan Henki; sen vuoksi sinä olet ihmeellinen, sinä olet Jumala paikan päällä, Jumalan sormi, Jumalan käsi toiminnassa maan päällä ihmiskunnan keskellä.

      . . . . . . . .

      Sen vuoksi minulla on vain yksi rukous.

      Tule ja käy sydämeeni koko voimallasi . . .

      . . . sinä Pyhä Henki . . .

      . . . sinä Jumala paikan päällä . . . !

      . . . . . . . .

      - Tapio Nousiainen

      "Jumalan Henki" - teksti on ote kirjasta . . .

      . . . LEIPÄÄ JA SUOLAA - Kolme psalmien kirjaa, v. 1973

      • Tekstissä

        ''Olen ihmetellen seurannut vierelläsi, kun olet ajanut ihmisistä ulos saastaisia henkiä ja antanut heille vapautensa.''


      • RepeKoooo

        OK.


      • AlkupalaksiAloittajalle

        Kiitos, Jeesus, tästä upeasta vastauksesta! En olisi itse pystynyt samaan.

        Tiesin, että autat.


      • 43424

        Kunnia Herralle.


      • AlkupalaksiAloittajalle
        AlkupalaksiAloittajalle kirjoitti:

        Kiitos, Jeesus, tästä upeasta vastauksesta! En olisi itse pystynyt samaan.

        Tiesin, että autat.

        PS. Jeesus ei kunniaansa jaa. Hän on sanonut niin ja näin se on!


      • okkoooo

        ok.


      • okkoooo
        43424 kirjoitti:

        Kunnia Herralle.

        ok.


    • "Tämmöinen luottamus meillä on Kristuksen kautta Jumalaan; ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta, joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi." - 2. Kor. 3: 4-6

      "Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus. Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki." - 2. Kor. 3: 17-18

      ---------------------------------

      Toinen kirje korinttilaisille 3

      1. Alammeko taas suositella itseämme? Vai tarvinnemmeko, niinkuin muutamat, suosituskirjeitä teille tai teiltä?
      2. Te itse olette meidän kirjeemme, joka on sydämeemme kirjoitettu ja jonka kaikki ihmiset tuntevat ja lukevat.
      3. Sillä ilmeistä on, että te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.
      4. Tämmöinen luottamus meillä on Kristuksen kautta Jumalaan;
      5. ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta,
      6. joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi.
      7. Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin, ilmestyi kirkkaudessa, niin etteivät Israelin lapset kärsineet katsella Mooseksen kasvoja hänen kasvojensa kirkkauden tähden, joka kuitenkin oli katoavaista,
      8. kuinka paljoa enemmän onkaan Hengen virka oleva kirkkaudessa!
      9. Sillä jos kadotustuomion virka jo oli kirkkautta, niin on vanhurskauden virka vielä paljoa runsaammassa määrin kirkkautta.
      10. Sillä se, millä ennen oli kirkkaus, on tämän rinnalla kirkkautta vailla, tämän ylenpalttisen kirkkauden tähden.
      11. Jos sillä, mikä on katoavaista, oli kirkkaus, niin vielä paljoa enemmän on sillä, mikä on pysyväistä, oleva kirkkautta.
      12. Koska meillä siis on tämmöinen toivo, niin me olemme aivan rohkeat
      13. emmekä tee niinkuin Mooses, joka pani peitteen kasvoillensa, etteivät Israelin lapset näkisi sen loppua, mikä on katoavaista.
      14. Mutta heidän mielensä paatuivat, sillä vielä tänäkin päivänä sama peite, vanhan liiton kirjoituksia luettaessa, pysyy poisottamatta, sillä vasta Kristuksessa se katoaa.
      15. Vielä tänäkin päivänä, kun Moosesta luetaan, on peite heidän sydämensä päällä;
      16. mutta kun heidän sydämensä kääntyy Herran tykö, otetaan peite pois.
      17. Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus.
      18. Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

      • JeesukseltaPostia

        Postia ylhäältä! Oletteko kaikki lukeneet?


      • Lukeneet

        Vain osan.


      • Sen vuoksi minulla on vain yksi rukous.

        Tule ja käy sydämeeni koko voimallasi . . .

        . . . sinä Pyhä Henki . . .

        . . . sinä Jumala paikan päällä . . . !

        - Tapio Nousiainen

        . . .

        Pyhä Henki . . . SYDÄMEEN SAAVU . . . !
        ------------- - - - - - - - - -

        Pyhä Henki sydämeen saavu ja kosketa sieluain.

        Tämä sammunut elämän kannel . . . joka kerran niin herkästi soi

        sinä Herrani yksin vain tiedät, kuinka henkeni rukoilee:

        oi tule ja kosketa vielä . . . tämä kylmennyt sydämein.

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Tule Jeesus sydämeen kuivaan . . . tule sulata routainen maa

        tämä savinen sydän niin kaipaa . . . saada kokea helluntai.

        Tules langetkoon syvälle maahan ja murtakoon ylpeyden pois.

        Anna nöyrä särkynyt mieli, että liekkisi loistaa vois.

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Herra pehmennä sydämein ensin ja herkäksi henkeni tee,

        johon öljyä vuodattaa saatat ja työsi näin etenee.

        Isä taivainen sinä vain tiedät . . . kuinka henkeni rukoilee.

        Oi tule ja kosketa vielä . . . täytä janoova sydämein.

        . . .

        LAINAUS - Laulun sanoista ---> Pyhä Henki sydämeen saavu
        Rimpeläinen, Marjut (sävellys, sanoitus).

        . . .

        Vivian 8v - Pyhähenki sydämeen saavu
        https://www.youtube.com/watch?v=cQw2n7jVAkE


      • . . . te, jotka olette uudestisyntyneet . . .

        1 Pietari, Jeesuksen Kristuksen apostoli, valituille muukalaisille, jotka asuvat hajallaan Pontossa, Galatiassa, Kappadokiassa, Aasiassa ja Bityniassa,
        2 ja jotka Isän Jumalan edeltätietämisen mukaan ovat Hengen pyhittämisen kautta valitut Jeesuksen Kristuksen kuuliaisuuteen ja hänen verellänsä vihmottaviksi. Lisääntyköön teille armo ja rauha.
        3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta,
        4 turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten,
        5 jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana.
        6 Sentähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa,
        7 että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.
        8 Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,
        9 sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.
        10 Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta,
        11 ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta.
        12 Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa.
        13 Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä.
        14 Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte,
        15 vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi.
        16 Sillä kirjoitettu on: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä".
        17 Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika,
        18 tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne,
        19 vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan,
        20 hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten,
        21 jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.
        22 Puhdistakaa sielunne totuuden kuuliaisuudessa vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastakaa toisianne hartaasti puhtaasta sydämestä,
        23 te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.
        24 Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee,
        25 mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.


    • Rakkaat uskon siskot ja veljet !


      MISTÄ MERKEISTÄ TIEDÄT - että - OLET TÄYTTYNYT . . . Pyhällä Hengellä . . . !

      . . . . . . . .

      Sen vuoksi minulla on vain yksi rukous.

      Tule ja käy sydämeeni koko voimallasi . . .

      . . . sinä Pyhä Henki . . .

      . . . sinä Jumala paikan päällä . . . !

      - Tapio Nousiainen

      . . . . . . . .

      Jumala SANOO . . .

      . . . JOS jollakin on KORVAT KUULLA . . . hän KUULKOON . . . !

      -------------------------------------------------------------------------------------

      Markku Veilo - Kymmenen todistavaa merkkiä Pyhän Hengen täyteydestä

      https://www.youtube.com/watch?v=L1bJeKMT_W4

      -------------------------------------------------------------------------------------

      Siunausta ja Herran rauhaa !

    • PyhänHengenTäyteys

      Markku Veilolla on paljon tärkeää sanomaa Pyhän Hengen täyteydestä.

      • Rakas Jumalan Lapsi !

        Markku Veilo on - Jumalan VALINTA - KOULUTUS luentojen OPETTAJAKSI . . . :)

        Kiitos Herralle !!! - HYVÄSTÄ VALINNASTA . . . ;)

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        KAIKKI NÄMÄ - Jumalan VALITSEMAT - KOULUTUS VIDEOT ovat sellaisia - että - en ole KATSONUT NIITÄ ensin itse läpi ja sitten mielipiteeni mukaisesti ILMOITAN niistä ---> VAAN KATSON - NE - ENSIMMÄISEN KERRAN LÄPI VASTA - KUN - Jumala on ILMOITTANUT - KYSEISEN VIDEON AJANKOHTAISEKSI.

        -------------------------------------------------------------------------------------------

        KAIKKI - Veilon VIDEOT - EIVÄT TIETENKÄÄN - automaattisesti ole - MEIDÄN KOULUTUSTA VARTEN , mutta - NE - ovat KUITENKIN - Pyhän Hengen SANOMAA - ja - siten HYVÄ VALINTA !

        JOTEN ---> KATSOKAA Pyhän Hengen OHJAAMANA - KUN TEILLE - Henkilökohtaista SANAA - MÄÄRÄTÄÄN Pyhässä Hengessä !!!

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Siunausta ja Herran rauhaa !


    • ruumiillinen.uskontoko

      "Sillä ilmeistä on, että te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin."^

      • Rakkaat USKON siskot ja veljet !

        ""...vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.""

        ---------------------------------------------------------------------------------------------

        LAINAUS: (SELITYS ---> Jumalan HENKI - on - ihmisen SYDÄMESSÄ . . . !)

        -----------

        Mutta kaikkein tärkein ja salaperäisin osa ihmisessä on ihmisen Henki. Henki on se osa ihmisestä, joka on olemassa iankaikkisesti ja voi pitää yhteyttä Jumalaan.

        Raamattu sanoo hengestä:

        "Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä . . . " - Saarn. 3:11

        " . . . Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä:" - Sak. 12:1

        -----------

        LAINAUS KIRJASTA ---> Tapio Nousiainen: Yksi ainoa elämä . . . ;)

        LUKU ---> Ihmisen olemus ( sivu 11, 8. painos)

        -----------

        KIRJA - Yksi ainoa elämä . . .

        . . . ON Jumalan KIRJOITTAMA - niin kuin - RAAMATTUKIN - !

        . . . KIRKASTAA - Raamatun tärkeimpiä kohtia - PELASTUMISEN AVAINKOHDAT - !!

        . . . SELITTÄÄ - ihmisen olemuksen - RUUMIS - SIELU - HENKI - !!!

        . . .

        . . . KERTOO . . . Elämän tarkoituksen . . . :)

        -------------------------------------------------------------------------

        KIRJASTA LISÄÄ ---> Kaikkivaltiaan Jumalan . . . KYSYMYS . . . ?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14190538/kaikkivaltiaan-jumalan-------kysymys-------


        -------------------------------------------------------------------------

        Siunausta ja Herran rauhaa !


      • Ylistäkäämme

        Kunnia Jumalalle.


      • huhmar

        Jahanna Hurtig tutkiin Suomen Akatemiassa "ruumiillista uskontoa".
        Jeesus_valitsi _tekstin pitää opiskelukohteena riivaamista.
        Onko kyse samasta tutkimuslinjasta?


      • seurakuntamme
        Jeesus_valitsi_tekstin kirjoitti:

        Rakkaat USKON siskot ja veljet !

        ""...vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.""

        ---------------------------------------------------------------------------------------------

        LAINAUS: (SELITYS ---> Jumalan HENKI - on - ihmisen SYDÄMESSÄ . . . !)

        -----------

        Mutta kaikkein tärkein ja salaperäisin osa ihmisessä on ihmisen Henki. Henki on se osa ihmisestä, joka on olemassa iankaikkisesti ja voi pitää yhteyttä Jumalaan.

        Raamattu sanoo hengestä:

        "Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä . . . " - Saarn. 3:11

        " . . . Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä:" - Sak. 12:1

        -----------

        LAINAUS KIRJASTA ---> Tapio Nousiainen: Yksi ainoa elämä . . . ;)

        LUKU ---> Ihmisen olemus ( sivu 11, 8. painos)

        -----------

        KIRJA - Yksi ainoa elämä . . .

        . . . ON Jumalan KIRJOITTAMA - niin kuin - RAAMATTUKIN - !

        . . . KIRKASTAA - Raamatun tärkeimpiä kohtia - PELASTUMISEN AVAINKOHDAT - !!

        . . . SELITTÄÄ - ihmisen olemuksen - RUUMIS - SIELU - HENKI - !!!

        . . .

        . . . KERTOO . . . Elämän tarkoituksen . . . :)

        -------------------------------------------------------------------------

        KIRJASTA LISÄÄ ---> Kaikkivaltiaan Jumalan . . . KYSYMYS . . . ?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14190538/kaikkivaltiaan-jumalan-------kysymys-------


        -------------------------------------------------------------------------

        Siunausta ja Herran rauhaa !

        "Henki on se osa ihmisestä, joka on ihmisessä iankaikkisesti ja voi pitää yhteyttä Jumalaan"^


    • virsi333

      Älä turvaa ihmisiin,
      voimakkaisiin, ylhäisiin.
      Suurimmatkin voimassaan
      heikot ovat auttamaan.

    • Anonyymi

      Jumalan rauhaa !

      ALOITTAJA on - kutsunut - sinut PÄIVÄKAHVILLE . . . ;)

      NÄISSÄ - kahvitauko - keskusteluissa SAAT Jumalan OHJEET . . .

      . . .

      Pyhän Hengen VOIMAN SAA ILMAISEKSI - ja - SE pysyy . . .

      . . . jos - EI - vaella SYNNISSÄ - ja - VALHEESSA . . . !

      . . .

      Siunausta ja Herran rauhaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe