Elektronista häirintää Kauhajoella!

Timelitimppa

Tuohon " elämää vain" otsikon alle jo kirjoitin tästä,mutta täs vähän lisätietoa asiasta. On tosiaan uudentyyppisestä rikollisesta ilmiöstä kyse,perustuu tosin osittain ainakin,vanhaan radiotekniikkaan ,eli kaikkia radiolähetyksiä ja televisiota pystytään häiritsemään erilaisin lähettimin.Kideradiot aikoinaan hyvin herkkiä,kaiken vastaanottamiseen.Tämä langaton tekniikka tietysti mahdollistaa nykyään kaikenlaista. Mutta tämäntyyppisessä elektronisessa häirinnässä pahinta että kohdistuu ihmisiin,siis ihan ihmisen kehoon ja terveyteen.Hiukan on samaa kuin ihmisten kokemassa sähkö yliherkkyydessä,mutta vähintään sata kertaisesti aiheutettuna.Ja tuolla maailmalla toki pitkään pelätty,että päätyy rikollis/terroristiseen käyttöön tällainen tekniikka. Ja suomessa ihan varmasti viime vuosina päätynyt.Tätä on tietenkin vähän vaikea ihmisten käsittää,mutta kyllä tämä lintukotomme kauhajoki on nimenomaan tällaisen kasvualustana toiminut.Nämä paikallis viranomaiset ilmeisen kyvyttömiä,mutta Helsingin pääs tosiaan asiaan enemmän ymmärrystä.Ainakin tehty isoja päätöksiä ,samoin AVI Vaasassa,lakimies hommaa.Olen pitänyt tästä aika matalaa profiilia,mutta nyt kun asian vakavuus ymmärretty,on hyvä näillä keskustelupalstoillakin tiedotella asiasta.Eli toivoa on,pitää vain yrittää selvitä hengissä ja jonkinlaisissa järjissä tällaisesta. No,Kauhajokihan on yrittämisen kaupunki ! Virkapuolelta taitaa yrittämiseksi jäädäkin,mutta onhan Täällä vielä meitä!

39

1484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timelitimppa

      Lisään taas omakohtaista kokemusta,tästä on tietenkin rikosilmoitukset vuosien varrelta tehty henkeen ja terveyteen kohdistuvasta vainosta,mutta nämä tietenkin jätetty tutkimatta.Siis nimenomaan Kauhajoen poliisi,Pohjanmaa ,koska luonnollisti kauhajoen poliisin tutkittavaksi päätyy kauhajokisten tekemät rikosilmoitukset.Ainut seuraus että kauhajokis poliisien toimesta mielenterveys ongelmainen poliisien rekisteris viime syksystä.Eli ei tosiaan ihan hirveesti kannata odottaa kauhajokis poliisien esitutkinnasta. Täs on muuten yks nettiosoite ,joka vähän selvittää asioita,James Walbert,USA;n korkein oikeus.Toki jo vanha ,viime vuosikymmeneltä, mutta kuitenkin näiden suomi poliisien tietämä tapaus.Kuitenkin aika erilaisella käsityksellä nämä helsingin pään isot viranomaiset,ei viestintuojaa saa ampua.Ehkä niillä parempi ymmärrys historiasta ja muusta

    • HopHopNyNopsaan

      Oikein taas malli esimerkki onnistuneesta avohoidosta...nyt kipinkapin tarkistamaan lääkitystä lääkärisedän kanssa! Tui Tuiii!!!

    • Näinkävimulle

      Tiedän tämän henkilön, joka tällaista häirintää harrastaa

    • Timelitimppa

      Hop hop. Nämä oikeasti sisäministeriössä, isoja päätöksiä . mm sis.ministä siirretty poliisihallitukseen.Ja muitakin isoja virastoja mukana. Kirjallisia päätöksiä itsellä näistä virastoista.Jokainen saa tietysti ajatella miten tahtoo,mutta viralliset asiat on virallisia ja kirjallisia.

      • pelkäävä

        miten voin suojautua? eikös tämä toimi tiedonantona rikollisille...


    • TimelitimppaYway

      Voin kirjoitella näitä isoja vastauksia.Eli AVI Hallintoylilääkäri Raimo Jokisalo,yhteyshenkilönä lakimies Kristian Dahl. Ihmisoikeuskeskus,Eduskunta ,Hanna Rönty avustava oikeusasiantuntija. Ja sis.min Sanna Heikinheimo ,poliisijohtaja.Eli näillä hoplopilla mennään,Ja nämä Amnesty ja ihmisoikeusliitto tässä mukana. Ja tosiaan myös valtakunnansyyttäjä,eli on mahdollisuuksia että elektroninen häirintä kauhajokisia vastaan loppuu,ja toki muitakin jotka tästä Suomessa kärsii.Tottatan toki tämä kansainvälisiin ihmisoikeus sopimuksiin perustuu eli muillakin toivoa.My World,its yuo world.Eli tältä pohjalta.

    • TimelitimppaYway

      Ihan muuten.Teillä joilla on ihmisistä kauhajoella vastuuta,on rikosilmoitukset päällänsä viime kesästä,niin,H Lassella kuin muillakin ,nimenomaan elektronisen häirinnän torjunnan epäonnistumisesta. Kaiketi se lähinnä sitä ettei mitään yhteyttä poliisin kanssa !

    • TimelitimppaYway

      Ei oikein mitenkään voi suojautua.Terroristista toimintaa.Ainut keino on luottaa järkeensä,ja yrittää saada näitä viranomaisia mukaan.Ja näitä on tosiaan Helsingin päästä saatu.Mutta se enempi sitä hallinto touhua,eli asiat etenee kyllä mutta hitaanlaisesti.Vaikka kyllä ne aika ripeästi toimii sinänsä,muutamis viikois näitä isoja päätöksiä.Mutta nämä ei toimi mitenkään, paikallistason viranomaiset,joten vähä pahalta näyttää.Siis näillähän on käytännön toiminta vastuu,ettei voi mitenkään ymmärtää miten tietämällä tieten on tällainen aiheutettu, ja minkäänlaisia kykyjä ei ole vastuitansa kantaa.On toki niin että Psyko terroristit varmasti käyttää hyväksi tätä poliisien tehottomuutta,mutta itsehän ne näitä kommenttia antanut lehtiin esim. viime syksynä että kauhajokisia ei mikään uhkaa ,eikä ole näköpiiriskään että alkais uhata.Ja kun nämä liittyy aina kouluampumiseen ,on aina erilaisen verkkomediankin mielenkiinnon kohteena.Nolla Toleranssit.Eli kyllä näistä varmasti on kuitenkin parempi keskustella,kuin olla vaiti

    • timelitimppaYway

      Yksi oleellinen asia jäi täs sanomatta,välitöntä apua ei tästäkään,mutta kuitenkin. Tosiaan ihmisoikeusliitton helppo ilmoittaa,samoin poliisin nettivinkkiin,nimettömäkin, Mutta kannattaa aina vedota Kauhajoen Timppaan,että timppakin ilmoittanut.Nämä tahot tosiaan hyvääsesti tietoisia.Itsekin näihin viikottain yhteydessä ,itseni ja ihmisten puolesta.Tämä mun tapaus tosiaan aina vakavasti otettava,kun on se sisäministeriökin mukana.

    • Tämän siitä saa kun vaan leikataan ja leikataan mielenterveyspuolen budjetteja.

      • AllSeeingEyeX

        Niin sinäpä siitä myös hyvä esimerkki! Ja sait nyt tämän vastauksen jota niin odotit,että joka välissä piti kurkkia että joko joku on vastannut..p.s. sun leluissa on huono tietoturva....


      • AllSeeingEyeX kirjoitti:

        Niin sinäpä siitä myös hyvä esimerkki! Ja sait nyt tämän vastauksen jota niin odotit,että joka välissä piti kurkkia että joko joku on vastannut..p.s. sun leluissa on huono tietoturva....

        Mee vittuun saatanan tekohampanen


    • OH_kolmonen
      • Kepu varmaan yrittää tuhota kauhajokelaisten aivot lopullisesti. Pyrkimyksenä lienee tahdottoman kepulaisen zombiarmeijan luominen, jonka avulla Suomi alistettaisiin täysin keskustapuolueen valtaan.


    • Kierräkaukaa

      Onko siellä joku keskuslataamo, missä on loputkin sähköt katkastu? Soittakaa poliisit paikalle ensi tilassa. Tuolta ne sikiää:

      http://www.radiohullut.net/

    • timelitimppaYway

      Kyllä hyvää keskustelua.Nyt tuli sis. minin turvallisuus poliittinen selonteko .Eli cyper,hyper ja hypridi.Tätä vain yksittäiset Psykot hyväksi käyttää.Käyttänyt vuosia eli peruspoliisi tutkinnat jätetty tekemättä.

    • minähänjosanoin

      Voimme siis todeta, että Kauhajoessa samoinkuin Seinäjoessakin on hyvin vähä-älyistä lälläri lökäpöksyä.

    • Lökäpäällikkö
    • timelitimppaYway

      Ei oikein täsmää tuohon radiohulluteen,itselläkin Skanneriilla kuultavis radioliikennettä eripuolelta suomea, tietokoneelta. tämä ei kyllä pohjaudu siihen. Radio tekniikkaan toki liittyy,mitä tämä kaikki langaton on.Tämä on jotain muuta.Perustuu johonkin laajamittaiseen äänittelyyn,ja nimenomaan siihen että tavis ihmisten ääniä käytetään hyväksi,siis aika yksinkertaista nykytekniikalla. vaihdetaan puheet,ääni ja nimet,ja kaikki ikäänkuin toisen ihmisen piikkiin.Kun ihmiset kuitenkin äänestä tunnistaa,eli aika helppoa ollut tälläisen kohteeksi joutuneen poliisille ilmoittaa mistä kyse. Mutta ei kun ei,helppo tutkia,mutta täydellistä välinpitämyyttä poliisilta.Ei ymmärrä,kai ne on vain aika keskinkertaisia ihmisiksi jotka poliisiksi alkaa.Nämä on ihan ymmärrettäviä nämä hopihopit hoitoon lähettäjät ,ei tälläistä voikaan kerralla ymmärtää.Mutta poliisi on tiennyt vuosia kymmenillä ilmoituksia vuosia tekemättä mitään.

    • TimelitimppaYway

      Siis nämä hyvästi tietoisia ,nämä paikkakunnan virkaa tekevät . No toiminta , se on aika vähäiseksi jäänyt. Kauhajoen poliisi,komisario marttalan johdolla toki sais tämän loppumaan ihan tähän paikkaan,mutta ei riitä mielenkiinto.Toki nämä isot viranomaiset aina kauhajokis poliisille takaisin siirtää,kun näillä on vastuu ja monivuotiset rikosilmoitukset tutkimatta.Eli helppoo kuin heinänteko,näille hakasivuusille.Joku vain mättää,korvienväliä epäilty.

      • NiistäköKymysys

        Nämä niitä marttakerholaasia?


    • TimelitimppaYway

      Pitääkö viä selventää ,tästä tosiaan rikosilmoitukset päällänsä kauhajokisilla viranomais toimijoilla.Pariin kertaan tutkinut nämä omat poliisit kauhajokis viranomaiset vastuuttomiksi meidän tavisten hengen ja terveyden ja elämän ylläpitämiseen.suora lainaus omasta rikosilmoituksesta ;Ihmisiä häiriköity värinällä ja möykän pidolla sairaalaan,ja paikalliselle poliisille tehty toistuvasti 2013 tutkintapyyntö,vainoomis rik.johan teillä.; eli hyvinkin törkeä kotirauhan rikkominen,mutta ei .Mutta ilmeisesti nämä elektronisen häirinnän vastustajat,muutenkin saa ylimielistä kohtelua.Mutta näillä kauhajokisilla on tosiian kokoajan rikosilmoitukset päällänsä.,henkeen ja terveyteen kohdistuvasta rikoksesta.

      • Minä se sitä elektronista häirintää harrastan vanhalla mikroaaltouunillani. Olen vienyt sen vanhan taloni katolle, jossa pidän sitä päällä yötä päivää ja antennin avulla kohdistan säteilyn koko paikkakunnalle.


    • timelitimppaYway

      Tästä tosiaan oikeatakin keskustelua,järkevimmillä sivustoilla .Googlettelee vain elektronista häirintää ja gang stalkkausta.

      • myllis.on.jumala

        Mee hoitohon vammaanen


    • TimelitimppaYway

      Tämä nimenomais touhu perustuu tosiaan ihmisten hoitoon järjestämiseen ,ihan tämä möykästyskin,ja se radiotekniikkaan,että tälläinen kuuluvaksi tulee. siis kukaanhan ei tälläistä oikeasti pidä paitsi nämä Psykot ihmisten äänillä ,siis ihan varmasti tunnistettavien kauhajokisten,ja miksei muidenkin ihmisten äänillä.Se on helppoo jos ääntä jossain tallenteilla ,esim, nämä valtuutetut valtuustovideoillaan ,mutta tavikset ei millään julkisia ,ja silti niiden äänillä.Että olisko vähä esimerkiksi niin kuin Samsungin televisiot jotka perustuu ääni ohjaukseen , ja sitten näitten ihmisten äänet digibitteinä tallessa.Tämänsuuntaista,mutta ei ihan tätäkään.Mutta nämä televisiolle puhumiset toki tallentuu,eikä yksin omaan nämä käskyt ja komennot,vaan muitakin puheita.Tämäkin tieteellinen fakta,toki tämän samsung ja muut tv firmat salaa,digitaalinen suojaus eli ei kenenkäänkän kotoa mitään minnekään pitäisi kuulua,mutta hakkereille tietysti kaikki mahdollista.Tämä ei nyt tosiaan ehkä liity ihan tähän kauhajokisiin tapahtumiin.Mutta digibitteinä ihmisten ääntä nykyään tallenetaan,ja toki ne voi aina muuttaa uudelleen kuuluvaksi

      • HyväTimppa

        Mee ny ihmees sanoon sille martalle tää asia! Kyllä sen pitää sua kuunnella ja ottaa vakavasti tää sun asia..on vakava homma tämä!


      • Tiblu

        Oletko saanut jo apua ongelmaasi?


    • Puoliksi-Kauhajokinen

      Ne saattais olla radio-aallot. Juurikin ne joiden avulla radio kuuluu.

      Onko näihin ikäviin aistimuksiin liittynyt esim hetkellinen tai pitempiaikainenkin paikkakunnan vaihto? Eri taajuudethan kuuluu eri voimakkuuksilla eri paikoissa.

      Onhan ihmiset jo vuosikymmeniä takaperin alkaneet kuulla musiikkia hampaanpaikoissaan. Tädillänikin on tällainen kokemus.

    • TimelitimppaYway

      Joo,en sillai oikeesti että olis välitöntä apua, paikallinen komisario oli ottanut sossuun yhteyden,siä kyllä ihan asiallisesti naiset suhtautui. Sisäministeriön väli päätös kirjeen esitin ,eli siis sis.minin siirron poliisihallitukseen, että tosiaan valtakunnan tasolla vakavasti, mutta nämä paikallispoliisit siirtelee vastuita sinne tänne,vaikka itsellä näillä on kaikki rikosvastuu tästä tietämällä tieten v.2013.Ja täs tosiaan vainoomista mukana ,eli itse paljon vaasas,voidaan pitää sinne ,mutta kyllä nämä nimenomaisesti tunnetaan Kauhajoen tapahtumina ihmisoikeusliitos ,keskusrikospoliisis ja muuten tuolla helsinginpääs.Nämä SOS naiset sitä mieltä että poliisille ei kannata enään ilmoittaa ,ettei joudu poliisien kans vaikeuksiin,siis emme ilmoita.Mutta tuo Helsingin pää kuitenkin avoinna

      • Kallunmunkki

        Samaa mieltä. Ei siirretä vastuusta edes usein syyttäjälle!


    • TimelitimppaYway

      Niin,ja tästä ehdottomasti olisi pitänyt.Paikallisen viranomais toiminnan munattomuudesta kuitenkin rikosilmoitukset jo viime kesänä.Lakihan sen vaatii ,että nämä ilmoittais itse,poliisit.Mutta on tämä nyt kuitenkin valtakunnansyyttäjällä ,ja sisäministeriöllä ,ja tämä Risikkohan meiltä päin ,sille henkilökohtaisesti kirjelmöitynä,että pientä toivoa. Samoin Helsingin sanomien taustatoimitukseen,niillä kuitenkin iso oikeus-ja rikostoimitus.Aarnio cases nyt jutun teko kiellos, tämä toimittaja,kun on siinä todistajana. mutta saahan se muuten toimia.

    • Montaakohan

      puhelin-, radio, tv-, netti-, yms.aaltoa tälläkin hetkellä ihoani kosketta?

    • amatööri69kkgjf

      Ap:lla viiraa päässä pahimman kerran. jos olis sanakaan totta nii tää olis jo uutisis. mee hoitoo trolli

    • rauhoottu

      Joo se on vaan vhän mahdotonta saada radioaallot muuttumaan puheeksi ihmisessä, ja jos tällasta olisi olemassa niin eiköhän joku niistä poliiseista olisi vaihtanut ammattia ja patentoinut tuon keksinnön ja olisi sillä jo multimiljonääri ja erittäin nkuuluisa . Että voit rauhottua, olet tehnyt vääriä johtopäätöksiä , ääniä ny voi välillä kuulla mistä mitkäkin.

    • rojaltti

      Joko on tämä ketjun aloittaja saatettu hoitoon ?? :)

    • TimelitimppaYway

      En ole hoidossa ,aluehallinto virastolta taas päätös .Asia sisäministeriöllä ja poliisihallituksessa,joten ei oikein avin asia.paikallis tasolla sos toimes; ja ens viikolla lääkäri aika joten eiköhän hoitoon lähtö selviä

      • ÄänetHiljenee

        Kai ymmärrät Timppa ,että sairastat skitsofreniaa.
        Nykyään uskoisin ,että lääkityksellä pysyy kurissa hyvin,mutta ne lääkkeet pitää ottaa vaikka ei huvittaisikaan!
        Nuppi kondikseen lekurin kautta!
        Tsemit!


    • Kyllä ruikku kerran päivässä housuun piristää kummasti, sanoi muuan entinen ikaalislainen, nykyinen tamperelainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe