Tämä on valmistelujen aikaa

aarteenmetsästäj

29.9.2015

Jumalamme on kanssamme, sydämen asukit – kun saavumme valmistelujen aikaan. Tästä kertoo tämän päivän viestimme.

Ennen kuin menen viestiin, haluan pyytää erikoisrukouksia Sherry Burken puolesta – hän menetti 1-vuotiaan lapsenlapsensa. Pyydämme rukouksia hänen ja hänen tyttärensä puolesta, joka menetti vauvan. Pitäkää heidät rukouksissanne – se oli kamala menetys, hän kuoli yllättäen sydän- ja aivotulehdukseen. Joten me rukoilemme hänen puolestaan.

Halusin myös kysyä, onko ketään, joka olisi todella hyvä puhtaaksikirjoittamisessa. Olemme kokoamassa paria kirjaa ja tarvitsemme apua aiempien viestien puhtaaksikirjoittamisessa. Joten jos se sattuu olemaan lahjasi, ja sinulla on aikaa, kerro meille. Kiitos!

Sitten viestiin.

Jumala aloitti: ”Vaiva on tulossa Amerikkaan. Tiedätte, että tulemisessa on kestänyt pitkään, mutta sitä ei ole peruutettu, vain viivästetty.”

Siinä kohtaa, kun Hän sanoi sen, sain näyn pitkästä, pitkästä tavarajunasta liikkumassa hyvin hitaasti mutta vakaasti.

”Se on ollut tulossa ja se on yhä kynnyksellä, ei aivan vielä alkanut. Tahdon teidän kaikkien olevan valmiina olemalla järkkymättömiä Minussa. Ymmärrättekö? Erittäin älykkäitä demoneja on nimitetty tälle kanavalle lannistamaan teidät kaikki, mutta Minä jatkan sinun puolustamista, Clare. Sinun ei tarvitse huolehtia Minun puolustamisestani. Minä voin pitää huolen meistä molemmista.”

”Mutta Olen kouluttanut teidät kaikki pahojen ovelissa petoksissa eikä tekisi pahaa, Minun Morsiameni, lukea varmistusviestini ja opetukseni uudestaan.”

Kyllä, niistä on 36 viestin soittolista – ja luultavasti on joitakin uudempia, joita en lisännyt soittolistalle.

”Kyllä, ja jokainen niistä tuo esiin eri puolen hengellisestä sodankäynnistä. Selkkaukset, jakaantuminen ja panettelut ovat pääluokkia. Joten olkaa erityisen varuillanne kaikista tarkoitusperistänne, tietäen että jos kylvät sananharkkaa kotona, niität sananharkkaa ja sananharkka heikentää sinut. Heikentyneessä tilassa erottelukykysi ja uskosi eivät ole enää niin luotettavia. On paljon parempi antaa muiden olla oikeassa, Morsiameni, kuin tulla erimielisyyteen ja olla heikennetty uskossasi.”

”Ylpeys tulee olemaan toinen puolustuskeino, jota vihollinen yrittää synnyttää. Jälleen, anna muiden olla oikeassa ja mene eteenpäin, erityisesti kotona ja työpaikalla, missä sinun on oltava heidän kanssaan tekemisissä joka päivä. Ole ’Ei-tappelua’-tyyppi. Anna kun kerron sinulle salaisuuden: jos ne eivät saa reaktiota aiheutetuksi sinussa, ne etsivät jonkun muun, jota kiusata – joten ’ei-tappelua’ on myös erittäin rauhallinen pieni saari, jossa asustaa. Mutta ennen kuin ne ovat vakuuttuneita siitä, ettet ole ’ei tappelua/ei hauskanpitoa –tyyppi, ne koettelevat sinua täydellä teholla.”

”Sinun arvosi, Morsiameni, ei ole siinä, mitä ihmiset sinusta sanovat, vaan Minun Ruumiissani ja Veressäni, joka vuodatettiin Golgatalla, jotta Voisin pitää sinut Kanssani Taivaassa ikuisesti. Huomaa, että nämä hyökkäykset tulevat viholliselta ja anna niiden kimmota pois sinusta. Jos sinun täytyy, vetäydy lepohuoneeseen ja etsi Minua, jotta voin vahvistaa sinua Laupeudellani.”

”Liika sitoutuminen on toinen hyvin voimakas demoni, joka on yhteydessä kunnianhimoon. Kunnianhimo on liikkeellepaneva voima, joka pyrkii väsyttämään sinut, jotta tarkkanäköisyytesi ja uskosi huojuisi. Nämä ovat sydämen ja sielun asioita, joita sinun on suojeltava rintahaarniskan ja oikeamielisyyden alla. Kuten yleisesti tapahtuu, joka vuosi Ahneuden ja Kunnianhimon demoneja vapautetaan kristittyyn maailmaan liiketoiminnan edistäjinä, jotta olisitte täysin loppuun kulutettuja talvikuukausien aikana. Demonit käyttävät väärää syyllisyyttä ja tunteellisuutta motivoidakseen sinua. Vastusta tätä kaikella voimallasi. Minua ei miellytä ollenkaan tuon ajanjakson materialismi, se on Minulle kauhistus. Oli se sitten paine sukulaistesi taholta tai omaa ahneuttasi, älä anna sille periksi. Tee näistä tulevista juhla-ajoista pyhyyden aikoja ja aikoja, jolloin olet syvemmin Minussa.”

Ja sitten Jumala sanoi jotain minulle ja minä en halunnut toistaa sitä. (myhäilyä) Sanoin, ’Oi Jumala, alan väsyä taistelemiseen, joten en halua sanoa, mitä juuri kerroit minulle…’

”Sano se kuitenkin. Clare, se on sanottava viattomien vuoksi, heidän puolustuksekseen.”

Hyvä on, Jumala. Ja kaikille teille, jotka aiotte ottaa vapautuksen tästä seuraavasta kappaleesta: Miten vain, voisitte vain lisätä sen Hänen näkemykseensä Shmita-vuodesta ja kuinka Hän varoitti siitä. Minulla ei ole puolustusta Jumalalle – tämä on se, mitä uskon Hänen sanovan, joten aion vain toistaa sen.

5

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus jatkoi, ”Syntymäni juhlimisessa ja muistamisessa ei ole mitään väärää. Pyytäisin teitä, joilla on erilainen tunne asiasta, olemaan pakottamatta omahyväistä asennettanne muihin. On monia tapoja, joilla Kommunikoin pienten lasten kanssa tuona aikana, mutta tämä juhla tulisi juhlia Hengessä ja Totuudessa ja sydämessä – ei koskaan materialismilla. Kyllä, se oli pakanajuhla, mutta Kirkko viisaudessaan asetti juhlapäivän samalle ajalle korvatakseen pahat juhlat, joita he juhlivat ennen kuin heistä tuli kristittyjä.”

      ”Tästä on tullut Minun ihmiseksisyntymisen, Nöyryyteni ja alhaisuuteni mysteerin juhlimisen aika. Kaikki ihmeet todistettiin oikeaksi tuona aikana. Se on ihmeen ja armon ja suosion aikaa, jolloin monia, monia armolahjoja jaetaan Taivaasta uskollisille. Pieni rakkauden merkki on paljon parempi kuin täysimittainen, materialistinen hemmottelu. Ja kun päivät lähenevät, lapsille tulisi opettaa, että suurin lahja, jonka Minulle voi antaa, on antaa itsensä. Tarinoiden lukeminen uskonsankareista ja kuinka he antoivat itsensä on kaunis tapa saada perille tämän ajanjakson todellinen merkitys. Pienen seimen laittaminen on jotain, mitä pienokaiset eivät koskaan tule unohtamaan ja se tekee tästä ajanjaksosta niin erilaisen muihin verrattuna.”

      Ja sivuhuomautuksena tässä, Jumala on kertonut minulle tästä kauan, kauan aikaa sitten, kun minulla vielä oli… kun lapseni olivat vielä pieniä. Neljän lapseni kanssa me teimme maissinkuorinukkeja Mooseksesta ja Jeremiaksesta ja profeetoista ja Ruutista – kaikista Raamatun pyhistä miehistä ja naisista. Ja luimme pienen tarinan heistä joka ilta ja ripustimme nuket vanhaan marunapensaskasviimme olohuoneessamme, jonka olimme koristelleet valoilla ja kimalteilla. Ja sitten meillä oli myös pieni seimirakennelma, jonka lapset tekivät savesta. Ja me puhuimme paljon Jumalasta ja kaikista asioista, jotka tapahtuivat Hänen syntymänsä aikaan. Se oli hyvin erityistä aikaa.

      Hän oli maininnut aiemmin Oikeamielisyyden rintahaarniskasta ja Hän kysyi minulta, halusinko tietää, mikä se oli.

      Hän sanoi, ”Nämä ovat sydämen ja sielun asioita, joita sinun on suojeltava Oikeamielisyyden rintahaarniskan alla.”

      Ja minulla ei vielä oikein ole vahvaa opetusta tai käsitystä siitä. Tarkoitan, minulla on sanat, mutta minulla ei ole syvyyttä asiassa. Tänään Jumala meni vähän syvemmälle tässä asiassa, ja minä todella arvostan sitä.

      ”Oikeamielisyyden rintahaarniska suojelee sisäelimiäsi, sydäntäsi, sieluasi, energialähteitäsi. Koska omatuntosi sijaitsee aivan palleasi keskellä, aivan sydämesi alapuolella, näitä tulee suojella huolellisesti.”

      ”Kuinka oikeamielisyyden voi pukea? Kuuliaisuudella Minun tiedossaolevalle tahdolleni. Jos tarkoituksellisesti rikot Minun tiedossaolevaa tahtoani, välittömästi panssarissasi on reikä, josta tuomitsevuus voi tulla läpi. Tiedät että teit sitä, mikä ei miellytä Minua, ja nyt sydämesi siirtyy Minun rakastamisestani Minun pelkäämiseeni.”

      ”Ja demonit ottavat täyden hyödyn avatusta kohdasta löytääkseen lukemattomia tapoja saada sinut tuntemaan itsesi tuomituksi. Mutta voit voittaa ne helposti, jos olet totellut Minua ja tiedät, että seisot Tahdossani. Mikä kaunis puolustus tämä onkaan; mikään ei voi koskea sielua, joka on Minun tahdossani, Oikeamielisyyden rintahaarniskan läpi, kun elät jokapäiväisessä kuuliaisuudessa. Niin paljon kuin olet tottelevainen Tahdolleni ja Toiveilleni, niin paljon tulee rintahaarniskasi olemaan tiukasti panssaroitu ja läpitunkematon.”

      ”Haluan sinun seisovan näinä aikoina, kun monet tulevat lankeamaan, koska he eivät ole valmistautuneet taistelemaan hyvää taistelua. He eivät tiedä kärsimisen arvoa. He eivät koe täydellisen virkistymisen aikoja Minun palvomisessani ja nuo kaksi asiaa ovat tehneet heistä hyvin haavoittuvaisia. Useimmat on opetettu uskomaan, että kun kaikki menee oikein heidän elämässään, he todellakin ovat Tahdossani ja Siunauksissani. Mutta useammin kuin ei, se on hengenvaarallista aikaa heille. Saatana ei enää näe heitä uhkana, joten se jättää heidät rauhaan ja aseista riisutuiksi.”

      ”Kun Kristuksen sotilas alkaa astua esiin rohkeasti ja elää Minulle, hänestä tulee välittömästi kohde. Morsiameni, päätöksenne tehdä sitä, mikä on oikein miellyttääksenne Minua, vetää puoleensa vastustusta ja ongelmia. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että tiedätte, kuinka suojella ja täydentää itseänne Minussa.”

      ”Monta on vanhurskaalla kärsimystä, mutta Herra vapahtaa hänet niistä kaikista.” Psalmit 34:20

    • ”Koska hyvin useille on opetettu, että vauraus käy yksiin oikeamielisyyden opetuksen kanssa, he ovat vielä haavoittuvaisempia, kun maailma ja kaikki mitä sillä on tarjottavanaan yhtäkkiä pettää heidät. He eivät mittaa elämänsä arvoa Vereni mukaan, vaan enemmänkin maailman nettoarvon mukaan. Tämän vuoksi niin monet tekivät itsemurhan suuren laman aikaan. Heidän omanarvontuntonsa perustui täysin heidän maailmalliseen arvoonsa. Joten, nyt kodittomuus tulee niille, jotka elävät mukavissa taloissa, joilla on veneitä, autoja, mukavuuksia ja jotka ovat korviaan myöten velassa. Kun kaikki nämä statussymbolit otetaan heiltä pois, he eivät tiedä, mihin suuntaan kääntyä ja he eivät tiedä, keitä he ovat.”

      ”Tämä tulee olemaan se aika, kun teistä tulee valomajakoita, loistaen tuota valoa heidän sielujensa todelliselle arvolle – joka on Minun Kärsimykseni. Sinä tulet seisomaan lujana ja he haluavat tietää, mikä ankkuroi sinut. He tulevat kuuntelemaan, koska he ovat epätoivoisia ja sinä näytät tarjoavan heille vastauksen, jota maailma ei voi turmella.”

      No, Jumala… Kun he menettävät kaikki nämä asiat eivätkä voi enää tehdä pitkiä työpäiviä ylläpitääkseen näitä asioita, heillä tulee olemaan enemmän aikaa Sinulle, vai mitä?

      ”Se on yksi osa. Yksinkertaisesti tottumuksista lohkeaa aikaa heille käytettäväksi muihin asioihin, kuin rahan ansaitsemiseen ja shoppailuun. Tässä kohtaa, toivottavasti, Minä voin tulla tilalle ja tarjota heille pelastusta ja elämää, joka on täynnä tarkoitusta, elämän sijaan, joka on täynnä tyhjyyttä. Tämä on Armoni työssä, Clare.”

      ”Haluan Morsianteni täyden huomion Itseeni, ja tämä irtirepäisy tulee tuomaan monia takaisin Luokseni. Se on jossain mielessä hiljainen, perhe perheeltä tapahtuva uudestisyntyminen. Sitä tapahtuu jo maailmalla. Koska aikaa on niin vähän, Minun Henkeni kulkee ihmissuvun vesien yllä ja tuo monia kuolemasta uudestisyntymiseen Minussa.”

      ”Ja sinä olit uskollinen puhuessasi Minun sanaani, että ennen ensimmäistä tulemistani ei tule olemaan massiivista uudelleensyntymistä. Mutta aivan omien silmiesi edessä pieniä ihmisten joukkoja kääntyy ja lisätään Valtakuntaan joka päivä. Ja tämä on se uudelleensyntyminen, jota monet odottivat tapahtuvaksi ennen Tulemistani, mutta eivät ole vielä huomanneet, että he ovat sen keskellä. Sitä tapahtuu kaikkialla, joka puolella maapalloa. Ne jotka uskovat Armooni ja ovat etsineet jotain selvempää ja korkean profiilin omaavaa, eivät tule saamaan sitä ja odottavat yhä. Mutta se, mitä he kokevat, tulee sinä päivänä, kun teidät temmataan ylös. Tämä historian ennennäkemätön päivä tulee ravistamaan monet heidän itsepäisestä horroksestaan ja siihen todellisuuteen, että MINÄ OLEN todellinen. Uudestisyntyminen tulee olemaan ilmiselvä joka puolella maapalloa. Näetkö, Minun Armoni tekee työtä tavoilla, joita ihminen ja vihollinen eivät aavista ennalta.”

      ”Joten, mitä Olen sanomassa, on, että tämä tulee olemaan loistamisen aikaa, Morsiameni. Kun kukaan heistä ei enää pysty näkemään järkeä elämässään, sinä tulet olemaan heidän pelastuksensa majakka. Mutta ennen kuin tämä voi tapahtua, sinun elämäsi on perustuttava lujasti Minuun. Pysy erossa maallisesta mediasta, joka on läpikotaisin kyllästetty vihollisen töillä.”

      ”Pysy erossa, pysy erossa, pysy erossa!”

      ”Pyhän Hengen on hallittava ajatteluasi, ei maailman, joka on täysin Saatanan orjuudessa. Koska olet riippumaton ajattelussasi, toimit ja reagoit Hengessä ja pystyt paimentamaan ympärilläsi olevia. Jopa nuorimmat joukossanne pystyvät johtamaan vanhempia, joiden mielet ovat turmeltuneet ja unessa.”

      ”Aikasi Minun palvonnassani, ylistysmusiikin kuuntelussa, Minun ylistämisessäni auringonlaskujen, laulurastaiden ja lumihiutaleiden kautta – palvonta ja ylistys nostavat mielenne yhä korkeammalle kuoleman tuolle puolen, joka on kaikkialla tässä maailmassa. Palvonta on yksinkertaisesti sen huomaamista, kuka Minä Olen ja kiittämistä Minun huolenpidosta ja avuista. Voit tehdä tätä missä vain, milloin vain ja Minä vastaan vetämällä sinut Itseeni.”

      ”Musiikki on hyvä apu, kun se on voideltu Minun palvonnallani, mutta sinulla ei tarvitse olla musiikkia palvoaksesi. Sinun ei tarvitse avata suutasi – monesti se on sopimatonta. Palvo Hengessä ja Totuudessa, suurentaen Minua sydämessäsi ja mielessäsi – tämä, todella, on Hengessä ja Totuudessa palvomista. Joskus suusi avaaminen saa sinut tietoiseksi itsestäsi ja vie sinut pois syvästä yhteydestämme.”

      ”Palvo siten, kuten sinua johdatetaan, ei siten kuin ajattelet muiden sanovan että sinun olisi palvottava. Et ole tekemässä vaikutusta keneenkään tässä. Me olemme yksin yhdessä sydämesi pyhäkössä. Kukaan ei oleta suorituksia. Haluan vain sinun kiitollisuutesi ja palvomisesi.”

    • ”Joten nämä asiat ovat teille mietittäviksi, Kyyhkyseni. Nämä ovat valmiuden ja Minussa olemisen aikoja, Minun kauttani elämisen aikoja. Asustatte Viiniköynnöksessä, kasvaen voimassa ja kunniassa. Ja meidän yhteinen vaivannäkömme kantaa hedelmää, niin kauan kuin sinä pysyt läheisesti yhteydessä Viiniköynnökseen.”

      ”Rakastan teitä kaikkia paljon. Ja kestämisen Armo kaikissa näissä asioissa, joita Olen pyytänyt teiltä, välitetään teille nyt.”

    • musiikkia_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      631
      22497
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      128
      21921
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      118
      11860
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9867
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      270
      6886
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5841
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      150
      3069
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2295
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1798
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe