Kurvinen:Turun maine ihmisoikeusrikoksia tärkeämpi

sananvapausvanki-FIN

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=qs1JHNw8T2U

Juha Kurvinen kertoi kertoi uusimmat terveiset. Hänet uusimpien tietojen mukaan siirretään vasta ensi maanantaina ambulanssilla Kupittaalle A6-osastolle.

Kurvinen perusti aiemmin Kupittaan osaston uhrien kanssa salaisen tukiryhmän, jolla on Facebookissa salainen oma ryhmä. He kävivät tapaamassa eduskunnassa Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonia kuudentoista Kupittaan osaston uhrin kanssa.

Siellä he tapasivat myös eduskunnan oikeusasiamiehen edustaja ja Kurvisen vasemmalla puolella oli suomen mielenterveysliiton lakimies. Niin sekään ei riittänyt siihen, että näitä ihmisoikeusrikoksia oltaisiin voitu vieläkään tutkia.

Turun poliisi ei ole vieläkään Kurvisen mukaan suostunut tutkimaan Turun psykatrian pahamaineisinta osastoa A1-akuuttia, jossa nämä lukuisat ihmisoikeusrikokset tapahtuivat, joita Kurvinen oli itse aikanaan 2008-2011 vuosina todistamassa.

Anorektikon kimppuun oli myös hyökännyt eräs steroideja käyttänyt hoitaja, joka oli lyönyt tätä naista nyrkillä.

Kupittaan A1-osastolla joutuu Kurvisen mukaan pienistäkin asiasta kaikki potilaat eristysselliin. Puhuminen on myös kielletty tuolla osastolla Kurvisen mukaan.

Aiemmin kun Kurvinen yritti puhua näistä Kupittaan A1-osaston jutuista, niin häntä ei missään uskottu, kunnes Iltalehden toimittaja uskalsi kirjoittaa tänä keväänä Kurvisen tapauksesta, josta Kupittaan osaston skandaali sai alkunsa ja johti poliisitutkintaan.



Kurviselta on evätty oikeus nähdä häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat

Kurviselta on lisäksi evätty oikeus nähdä kaikki häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat, jotka ovat psykiatristen sairaanhoitohenkilökunnan DDR:mäiset havainnot taudin kuvasta ja kehittymisestä.

Potilaita kun tarkkaillaan haukkana osastolla koko psykiatrisen pakkohoidon ajan ja jokainen talossa työskentelevä hoitaja raportoi epikriisiin jokaisen pienimmänkin asian, mitä potilas tekee. Siihen riittää jo pelkkä nenänkin kaivaminen, joka voidaan sitten tulkita psykoottiseksi toiminnaksi!

Mutta epikriisit ollaan suunniteltu niin pirullisesti, että niiden tarkastuspyyntö voidaan evätä, jos potilaan pakkohoito on tehty poliittisista syistä!

Kurvinen kertoo yrittäneensä jo vuodesta 2008 lähtien saada haltuunsa hänen psykiatristen hoitojaksojen epikriisi-selosteita, mutta tuloksetta. Koska ne olisivat liian villiä luettavaa julkisuudessa ja paljastaisivat suomalaisen psykiatrian äärimmäisen mielivallan.

Lähde: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/05/kurvinen-turun-kaupungin-maine.html

0

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 154
        4453
      2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        115
        4040
      3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        25
        2720
      4. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        28
        1901
      5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        23
        1764
      6. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        15
        1659
      7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        21
        1643
      8. Hermo mennyt sotealueeseen?

        Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
        70 plus
        91
        1571
      9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

        Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
        Ikävä
        30
        1553
      10. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        18
        1511
      Aihe