Aavarannan rikostutkinnan tilanne

missämennäään

Heippa.. Olen yrittänyt löytää netistä tietoa/uutisointia miten KRP:n rikostutkinnassa Aavarannan pidätysten osalta uudeltavuodelta lopulta kävi? Olen muodostanut itse käsityksen että joko tutkinta on yhä kesken tai että se on haudattu vähin äänin. Kenelläkään tarkempaa tietoa?

8

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huhhuhhuhllll
    • tutkivajournalisti

      Asia on siksi tärkeä, että paikallinen media hehkuttaa Aavarannan tutkimuksesta vastannutta/vastaavaa KRP:n RKP-läistä rikostutkijaa "kansainvälisesti arvostettuna" poliisina.

      • Härski_Hartikainen

        Älä sinä puutu asioihin jotka ei sinulle kuulu. Kyllä Suomen poliisi hoitaa tällöisen asiat puolueettomasti. Ei tarvita mitään yksityisiä spedejä sotkemaan asioita.


    • tutkintajahutkinta

      Niin eli viimeisin uutisointi tähän liittyen lienee Iltasanomat 20.1. joka kertaa sen, että epäillyt ovat vapautettu, mutta esitutkinta jatkuu.

      Sen jälkeen ei ole ollut uutisointia, eli oletusarvoisesti esitutkinta on yhä kesken, vai onko? Ilmeisesti on, mutta ei ole satavarma asia. Tietysti voi olla että googlaamalla ei kaikkea tietoa saa irti, eli tutkinta on voinut ns. vähin äänin loppuakin.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001103948.html

      Joka tapauksessa, enemmin tai myöhemmin tutkinta etenee joko syyteharkintaan tai lopetetaan ja käy miten tahansa, tutkintamateriaalin pitäisi tulla julkiseksi - kuten Ylen jutussa 7.1. Elfgren kertoi:

      "– Esitutkinnan objektiivisuus edellyttää, että asiaa ei käsitellä julkisuudessa. Muut viranomaiset voivat puhua asioista julkisuudessa omasta näkökulmastaan, jos siihen on tarvetta. Tiedot tulevat julkisuuteen, kun asia siirtyy syyttäjälle tai esitutkinta loppuu."

      http://yle.fi/uutiset/krpn_tutkinnanjohtaja_suomessa_ei_suunniteltu_vastaavaa_kuin_kolnissa/8576981


      Se että joku "yksityinen spede" kyselee asiasta, että onko esitutkinta yhä käynnissä, ei tarkoita sitä että hän "sotkisi asioita". Ei asian kysely jossain Suomi24-ryhmässä sotke kenenkään rikostutkijan työtä, varsinkaan Elfgrenin, joka on paikallisessa mediassakin todettu "kansainvälisesti arvostetuksi" eli ilmeisen ammattitaitoiseksi rikostutkijaksi!

      • Valte_

        Tuossa on nyt "pukki" kaalimaan vartijana, kun on pantu varmasti puolensa valinnut virkavallan edustaja tutkimaan asiaa. Kyllä ei voi objektiivisuudesta puhua tuon "virkavallan" edustajan yhteydessä. No hiljaisuus jatkuu siihen asti, kun jotain tapahtuu.


    • gestisläinen

      Ja nyt: HYSHYSHYS..... HYSSSS.

    • Ihmettelevät

      Jospa kyseisen virkamiehen "objektiivinen asenne" olisikin ollut päinvastainen ja tutkimukset kulkisivat normaalilla tavalla, niin mitähän olisi löytynyt?

    • henryroth

      Kirkkonummen poliisi osoitti jälleen kerran kehityskohdan ammattitaidossaan, Aavarannan hepuista ketään ei epäillä rikoksesta. Paikallispoliisi vain oli huolissaan vai rasismiko vaivasi? Ei se mitään, poliisille vähäksi aikaa kokemus, nyt on kansainvälistä menoa ja ollaan jännän äärellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe