Timo Pakkanen kokemuksia?

pianpiann

Onko kenelläkään kokemuksia Timo Pakkasesta kasvojen alueen kirurgiassa? Minulla olisi hänelle pian konsultaatiokäynti, ja olisi mukava kuulla kokemuksia. Suomessa on aika harvoja, ketkä voivat tehdä muutoksia kasvojen luustoon. Olen lukenut huonoja kokemuksia hänestä, mutta en mitään kovin selkeitä asioita, joten jos joku osaisi kertoa kokemuksistaan, niin olisi kiva. :)

36

9360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hennnnnnba

      Mitä kasvojen luuston operaatiota olet ajatellut? Itse hakenut tietoa/kirurgeja samalla asialla ja ne ovat harvassa. Itse olen käynyt matti pakkasen operoitavana ja timo siinä mukana. Nenäleikkauksen komplikaation korjasivat heti. Koin että haluavat heti korjata virheensä ja ottivat tekemisestä vastuun. Siluetti sairaalana oli kyllä turvallinen ja sieltä sai kyllä aidosti välittävää kohtelua.

    • pianpiann

      Kävin siis siellä ja kasvojen muotoa voisi muokata rasvansiirrolla, ei tekisi luihin kohdistuvaa leikkausta minulle. Haluaisin siis lisää symmetriaa ja rakennetta kasvoihin, poskiluita enemmän esiin ja kasvojen muotoa, ja etenkin leukaa muutettua. Rasvansiirto on turvallinen, mutta toisaalta se ei välttämättä ole kovin pysyvä vaihtoehto, eikä myöskään varmaan tuo niin paljoa eroa, kuin itse tahtoisin.

      Nämä ovat niin hankalia asioita päättää. Aasiassa tehdään aika paljon kasvojen luustoon kohdistuvia leikkauksia. Olen miettinyt, että ehkä joskus muutaman vuoden sisään kävisin jossain siellä operoitavana. Toisaalta haluaisin kokeilla sitä rasvansiirtoa, mutta sekin on melkein 3000e, mitä jos siitä ei olekaan hyötyä.. Täytyy vielä miettiä, mutta voi olla, että ainakin nenäleikkaukseen menen hänelle, sitä me siellä konsultaatiossa myös suunniteltiin.

    • Feissi

      Timo on kyllä Suomen paras. Hankkinut koulutuksensa ulkomailla. Suosittelen! Kokemusta on!

      • gbrl

        Valitettavasti vaan pelisilmä (esteettinen silmä) joko on tai ei, Timolla ei ole.


    • Nosejob

      Oon kuullu et olisi kuitenki nenäleikkauksissa tosi hyvä? Suomessahan ei hirveesti näit osaajia kuitenkaan ois? Siluetilta tulee oma TV ohjelma jossa korjaavat muiden epäonnistuneita leikkaustuloksii.

    • mainosmies1

      Keskustelu taitaa mennä jälleen tietyn klinikan mainostamisen puolelle...
      Palstalla kommentoivat lisäksi muutamat pikku klinikoiden edustajat.
      Ja lisäksi ylläpidon poistama viesti: eli kenen toimeksiannosta poistettu?
      Ja että korjaa muiden epäonnistuneiden leikkausten tuloksia, on aika hyvä vitsi!
      Kukakohan korjaa heidän tuloksiaan???

    • Pettymystenpettymys

      Enpä voi suositella paikkaa/paikan kirurgeja kenellekkään. Maksoin & kärsin mitäänsanomattomasta operaatiosta isot rahat ja kivut. Korjausta, (joka kuitenkin tehtäisiin) ei suostuta tekemään kuin täydellä listahinnalla johon ei rahani enää riitä.
      Paljon luvattiin, vähän saatiin...

      • Anonyymi

        Itselläni oli sama tilanne muutama vuosi sitten. Luotto meni täydellisesti,onneksi oli rahaa korjautta mokattu leikkaus ulkomailla. Uusi operaatio onnistui upeasti.


    • Expl

      Kävin luomenpoistossa pari viikkoa sitten, ei ongelmia, ei syöpää.

      • Laatua_muuallakin

        Omat luomenpoistoni on sujunut mainiosti työterveydessä ja terveyskeskuksessa.


    • Mariamk

      Oma kokemukseni Siluetti sairaalasta on ollut hyvä. Olen käynyt myös muualla toimenpiteissä ja täällä Timo Pakkanen teki uskomattoman tarkkaa työtä nimenomaan kasvoluukirurgian kanssa. Tämä on kuulemma hänen vahvinta alaa. toimenpiteestä on kohta vuosi joten tulos näkyy vasta nyt, alussa oli epäsymmetriaa turvotuksen takia ja ajattelin että tuleekohan nyt hyvä. Tällähetkellä en voisi olla tyytyväisempi!

    • Kauneudenhinta
      • Miksi_tässä_ketjussa

        Onko tämä Siluettia "mainostava" sarja kuten aiemmin Lookin mainostus.


    • Expl

      Ei, tässä on kyse oikeasta esteettisestä plastiikkakirurgiasta.

      • Tulkintakysymyskö

        Mitä tuo Lookin "mainossaraja" sitten oli? Minä ainakin tulkitsin esteettiseksi plastiikkakirurgiaksi. Vain onko erikseen "oikeaa" esteettistä plastiikkakirurgiaa.


      • Juupajuupa2

        Totta kai tuo on Siluettia mainostava sarja.
        Mainonta on mainontaa silloinkin, kun sitä harjoittaa expl-nimimerkin kaveri.


      • SidonnaisuuksiaLöytynee

        "Mainonta on mainontaa silloinkin, kun sitä harjoittaa expl-nimimerkin kaveri."

        Siluetin mainonta on mainontaa erityisesti silloin, kun sitä harjoittaa expl-nimimerkin kaveri (eli ko. paikan perustaja ja lääkäri).


      • Ja_kauppa_käy

        Siluetti on ollut aeimminkin taustalla joissakin sarjoissa, mutta nyt on tehty "oma" mainossarja.


    • Rahatpois

      Nimenomaan oma mainosohjelma. Säälittää vaan ne (me) maalaistytöt, jotka uskoo tuohon. Emme tunne pääkaupunkia ja sen paikkoja.
      Ohjelman perusteella luodaan kuva tosi pätevistä , Suomen ainoista pätevistä kirurgeista. Ohjelman alussa, mainososuudessa puhutaan jopa termillä "Suomen parhaat plastiikkakirurgit". Sanoisinko, että hieman kyllä pistää korvaan.....tai niin, kukas se kissan hännän nostaa jos ei katti itse!

    • Expl

      On Suomessa monta plastiikkakirurgia, jotka olisivat yhtä hyvin voineet tehdä tuon ohjelman. Mutta yksittäisen plastiikkakirurgin on taloudellisesti ja työaikansa puitteissa aika rankkaa vetää tällaista ohjelmaa. Halusimme tehdä sen suomalaisen esteettisen plastiikkakirurgian esittelemiseksi. Toivomme, että ohjelma tuo esiin myös työn kulttuurin ja arvot tapausten valinnoissa. Itse olemme sitä mieltä, ettei tv-toimittajan sana paras tarkoita plastiikkakirurgeja vaan ohjelmaa sinänsä, joka on tehty suurella intohimolla.

      • Rahatpois

        Todellisuudessa nuo "työn arvot ja kulttuuri " taitaa olla tosi liukuva käsite. Eihän tähän ohjelmaan tietenkään voitu ottaa tapauksia, jotka suurella todennäköisyydellä olisi liian haastavia, vaativia. Kuinkas mainoksen silloin kävisi. Muutuisiko itseään vastaan?


      • Aliisamari
        Rahatpois kirjoitti:

        Todellisuudessa nuo "työn arvot ja kulttuuri " taitaa olla tosi liukuva käsite. Eihän tähän ohjelmaan tietenkään voitu ottaa tapauksia, jotka suurella todennäköisyydellä olisi liian haastavia, vaativia. Kuinkas mainoksen silloin kävisi. Muutuisiko itseään vastaan?

        Mitä tarkoitat? Aika haastavilta vaikuttaa noi kaikki näin "perustyötä" tekevän silmiin. Ihan jo ensimmäisessä jaksossa taidettiin tehdä yhdelle naiselle isompi operaatio kuin alunperin piti. Eli nahkaa kiristettiin myös selästä.


      • ytrdyfctryfh

        Onhan tuossa sarjassa joku jätetty tekemättäkin. Toisessa asiakas tyytyi siihen että lääkärit totesivat että arpea ei ole tarvetta enää leikkailla vaan se on sellainen kuin on, eikä sitä saa kauniimmaksi. Toisessa taas asiakas ei halunnut poistattaa ylikokoisia rintaimplantteja kuten lääkärit ehdotti, koska jatko-operaatio olisi tehty vasta puolen vuoden kuluttua eikä jatkosuunnitelmasta ollut selvyyttä.
        Eräs tuttavani oli vähän "karheana" ensimmäisen jakson nähtyään koska hänellä kiristystä ei tehty ympäri vartalon ja sen vuoksi jäi jenkkakahvat selkäpuolelle.


      • Toinenkin_ohjelma

        Televisiossa jo ties monettako kertaa uusittuna pyörii parhaillaan (englantilainen) ohjelmasarja jossa asiantuntijat (myös plastiikkakirurgi) korjaavat todella suuria ongelmia ja muiden lääkärien virheellisiä töitä.


    • kyselevä1

      Miksi siluetissa on enää kaksi kirurgia? Mihin on hävinnyt Stephan Dietz, Kaarlo Ståhlberg, Tatu Tarkka ym?

    • Expl

      Kirirgipalvelu nimellä v1977 aloittanut yli 40 tamperelaisen lääkärin ja hammaslääkärin perustama yhtiö oli ensimmäinen (ja ainoa) , joka keskittyi avoimesti esteettisen plastiikkakirurgian kehittämiseen. Kirurgipalvelussa ja myöhemmin Siluetissa on toiminut eri pitkiä aikoja parikymmentä suomalaista plastiikkakirurgia. Moni heistä yksityislääkärin uransa alkuvaiheessa. Suurin osa heistä on jatkanut yksityispuolella oman yhtiönsä tai suuremman lääkäriaseman hoivissa.
      Yksityispraktiikan aloittaminen nykypäivänä on vaativaa. Riittävä klienteeli naisplastiikkakirurgille syntyy yleensä noin puolessatoista vuodessa ja miespuoliselle sen rakentaminen kestää yli kaksi vuotta. Siksi isomman yrityksen sisällä aloittaminen ja tunnettuuden hankkiminen kannattaa. Jokainen meistä haluaa kuitenkin jossain vaiheessa kokeilla omia siipiään.

    • cfthbfg

      Ihan mielenkiintoinen ohjelma sinänsä, vaikka mainos onkin. Näkeehän siinä työn lopputuloksen ja hieman kirurgien otteita työhönsä. Pakkanen ei valitettavasti vaikuta sosiaalisesti kovin supliikilta, vaikka työn tulokset ovatkin ohjelmassa onnistuneet.

    • oma_kokemus

      Isä Pakkanen teki sutta ja sekundaa.

    • Pettynytsiluettiin

      En suosittele , en osannut ymmärtää mitä halusin .

    • itsestääntarkka

      Olipa hyvä ohjelma. Ensimmäinen laatuaan. (En tosiaankaan pidä sitä joskus muinoin pyörinyttä rainaa Lookista millään tavalla vertailukelpoisena). Tässä asiantuntijat tyylikkäästi ja osittain yllättäenkin hoitivat hienosti hommat. Ei soraääniä. Hyvä kun vihdoin suomalainen plastiikkakirurgia pääsee ääneen. Aina tuonne Viroon... jossa on aivan eri kulttuuri, lainsäädäntö, jonne "konsultoivat" kouluttamattomat ja ammattitaidottomat ihmiset, taalankuvat silmissään. Kiitos Siluetti. Tulen varmasti asiakkaaksi.

    • Sexp

      Ollaan jännän äärellä, kun expl mainostaa täällä omaa klinikkaansa. Saanko kysyä, miten Siluetin verojärjestelyt? Onko Siluetti oikeasti suomalainen?

    • PieleenMennytLeikkaus

      Pakkasilla ei ole yhtään esteettistä silmää. Rahat meni täysin hukkaan.

      • Anonyymi

        Hän pilasi myös minun loppuelämäni ja terveyteni. En voi suositella kenellekään.


    • IkuisetArvet

      Varoitan myös omakohtaisen kokemukseni myötä muita. Timo Pakkanen Siluetista pilasi minun elämäni tehtyään epäonnistuneen toimeenpiteen, jota ei voida mitenkään korjata. Lähdin toimenpiteeseen hakemaan apua vaivoihini, mutta sainkin pahemmat vaivat tilalle sekä niiden lisäksi ikuiset arvet, jotka eivät koskaan parane. Älkää luottako tähän kirurgiin.

      • Etsimässä

        Mitä kävi? Mikä toimenpide tehtiin? Etsiskelen tässä its sopivaa kirurgia.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe