Adlercreutz ohittaisi kansan NATO-asiassa

kansanääni

38

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gestisläinen

      Poliittinen ja virkamies eliitti on paskat housussa, jos saadaan kansanäänestys tuosta asiasta. Eliitti haluaa Natoon.

      • yhdessäturvallisempaa

        EU:n väestöstä on jo 95% Naton suojissa ja jokainen täysjärkinen haluaa mukaan tuohon yhteiseen turvallisuusliittoon. (Ei pelkästään eliitti)


      • Pysytäänasiassa
        yhdessäturvallisempaa kirjoitti:

        EU:n väestöstä on jo 95% Naton suojissa ja jokainen täysjärkinen haluaa mukaan tuohon yhteiseen turvallisuusliittoon. (Ei pelkästään eliitti)

        Minulla ei ole koskaan todettu järjessä mitään vikaa, mutta minä en missään tapauksessa halua Suomen liittyvän natoon, joten nimimerkki "yhdessäturvallisempaa" on vitun väärässä!
        Mutta mitä muuta natokiimaiselta paskanpuhujalta voi odottaakaan. Minun mielestäni voisivat natokiimakot jättää ne paskat kirjoittamatta tänne julkiselle palstalle ja pysytellä asiassa.


      • slowwaltz

        Nimimerkki "Pysytäänasiassa". Olisit itse jättänyt tämän kirjoituksen kirjoittamatta tänne julkiselle palstalle koska sinulla ei ole asiaa eikä tietoa.
        Muista kuitenkin hankkia riittävästi vessapaperia. Asiat on otettava tärkeysjärjestyksessä.


    • Huonopelisilmä

      No, siinä menee sitten 80% äänistä, mutta ei se ole ennenkään vaikuttanut kirkkonummelaisiin poliitikkoihin. Elävät ihan omassa kuplassa, mutta hyvähän se on, että siuntiolaisten ja turkulaisten juna-asiat ovat järjestyksessä.

      • GeeGee555

        Päinvastoin. Rkp:n kannatushan oli noussut (suhteessa eniten) ja uskoisinpa että tekevät vaalivoiton. Itsekin ajattelin Pirkanmaalaisena äänestää heitä, jokainen osaa päätellä miksi.


    • Showarmeija

      Nato ei pysty todelliseen sotaan. Se on pelkkä showarmeija.

    • BettreFolk

      Ruottinkielinen ei suomenkielsistä välitä.

      Johan Stubb ja Haglund halveksivat suomenkielisiä.

      • voxx

        Mitä kirkkonummelaiset tietävät Atlantin Liitosta eli Natosta? Kuka on Johan Stubb?


      • Johanonmarkkinat_
        voxx kirjoitti:

        Mitä kirkkonummelaiset tietävät Atlantin Liitosta eli Natosta? Kuka on Johan Stubb?

        :) :) :)
        Monet niistä eivät myöskään osaa kirjoittaa suomen kieltä oikein.


    • VeiVei

      Aatelisten ei ole ollut tarvis aikaisemminkaan kysellä mitään rahvaalta.

      • voxx

        Mitä tekemistä aatelisilla on Pohjois-Atlantin liiton kanssa?


    • Vakutukset_kuntoon

      Natojäsenyys on vähän niin kuin vakuutus. Mikäli ei ole vakuutusta niin kukaan ei korvaa kun vahinko tapahtuu. Katsokaa vaikkapa Ukrainaa. Aika yksin on käytännössä.
      Eikös Ukrainakin ollut Naton "kumppanussuhteessa", siis ei Naton jäsen. Suomikin on Nato "kumppani".

      • Raison

        North Atlantic Treaty Organization or the the North Atlantic Alliance. Ranskaksi. Organisation du traitè de l`Atlantique Nord" eli OTAN. Ei muuta.


      • Rahankumppani

        Natovakuutuksessa on 100 %:n omavastuu, mutta silti kova vakuutusmaksu. Minun mielestäni se on vähän liian korkea ja kallis. Ei kun paljon liian korkea ja kallis.


    • 17plus6

      Meillä on EDUSKUNTA joka on valittu demokraattisesti päättämään maan asioista.

      He saavat siitä jopa PALKAN!

      Ei tarvita tänne mitään 'brexit' - hölmöilyä ja vouhotusta!

    • Valitse_paras

      Kansalta ei koskaan pitäisi kysyä neuvoa, jos on mahdollisuus, että se äänestää väärin. Tavan tallaaja ei varmasti ymmärrä mitä äänestää. Hyvä esimerkki on juurikin tuo brexit äänestys, jossa äänestäjät luulivat äänestävänsä mm. maahanmuuttopolitiikasta. Tai 80- luvun ydinvoimaäänestykset Ruotsissa. Jonka jälkeen Ruotsi on kasvattanut ydinvoimakapasiteettiaan tasaisesti.
      Valveutunut äänestäjä on äänestänyt ehdokasta, joka ottaa selvää asioista ja tekee päätökset meidän puolestamme. Ei siinä tarvita mitään essonbaarien mutumiehiä rastittamaan vaihtoehtoja.

      • Päätösvaltaonkansalla

        Kun puoluekurin lamauttama edustuksellinen päätäntäelin ei kykene rajoitteittensa kahlitsemana tekemään kansakunnan parhaaksi tulevaa päätöstä, pitää järjestää kansanäänestys.
        Kansanäänestystä parempaa päätöksentekomenettelyä ei ole. Joka vastustaa kansanäänestystä, vastustaa todellisuudessa demokratiaa.
        Vain hullu sanoo, että minä kansalainen olen niin tyhmä ja tietämätön, että minulle ei voi antaa päätösvaltaa asioissa, jotka koskevat minua itseäni.


    • dcjfd

      Se on oikein, että edustajat hoitavat työnsä. Ottavat sitten myös vastuun päätöksestään. Täytyy muistaa kuitenkin, että Venäjän painostus, uhkailu ja mahdollinen lahjonta koskee myös kansanedustajia. Ja siellä on tunnetusti kaikenlaisia typeryksiäkin...

      • Vastuuonkyseenalainen

        dcjfd kirjoitti: "Ottavat sitten myös vastuun päätöksestään."
        Mitä ihmettä, miten ne nyt mitään vastuuta ottaisivat? Koska olet viimeksi nähnyt kansanedustjan luopuvan asemastaan, jos on sattunut tekemään mokia?
        Kansanedustajalla voi Suomessa olla jonkin sorttinen moraalinen vastuu, mutta nykyajan trendihän on se "en minä eroa". Kansanedustajalta on turha perätä mitään vastuuta ja jo pelkästään se tosiasia estää puheena olevan päätöksen tekemisen eduskunnassa. Eduskunnassa tehty päätös olisi todellisuudessa hyvin pienen klikin manipuloima päätös ja sellaisena demokratian vastainen.
        Suomessa on paljon ihmisiä, joille demokratia kelpaa silloin, kun se ajattelee samalla tavalla kuin henkilö itse ajattelee, mutta kun se ajattelee eri tavalla, niin se pitää yrittää kaikin keinoin syrjäyttää.


    • RihmaninovDelinsky

      Paljonko Suomi maa maksaa?

      Salakoodi:

      NATO USA

      ja kun lukee toisinpäin, saadaan:

      OTAN ASU

      Kyseinen lause viittaa vankilakuttuuriin tai sotilaspakkoon.
      Ihmeelistä että kovan NATON maan pusku, Norja ei vieläkään ole ihmisoikeuksien rikkoja maana esillä, vaikka Norja on kova ampumaan alamaita.

      Kirkkonummi ei jää sivuun Naton huomiolta.

      Kyllä turvallisuutta tulee ja tuskin Venäjää vastaan, ellei jopa sotatilaa Venäjän kanssa...mutta Nato velvoittaa Suomen kansaa mm. blondinaisia avaamaan pillunsa natolaisille ja Suomessa eläviä lapsia jo nyt rokotetaan entisten venäläisten tai saksalaisten tai kotimaisten joukkohoitorokottein kuin merkittäisiin reviirinsä ja turvattaisiin tulevaisuuden.

      Kouluissa, päiväkodeissa tapaa "sihteereitä" jotka ovat ties mistä kupsahtaneita. He puolustavat uutta jenkkiläistä reviiriä. Lapsita kasvaa mallikkaita sotilaita koko maaiman tarpeisiin pois Suomesta.

      • flickhjärta

        Toverillisesti Rihmaninov Delinsky. OTAN on ranskaksi NATO. Se siitä.
        Muuten, tekstisi muistuttaa hämmästyttävästi Jatkosodan (41/44) soviettipropagandaa. Miten on Delinsky? Zaharov, Govorov ja Molotov heränneet henkiin? Valittevasti en osaa vastata venäjäksi.


      • flickhjärta

        Tulee olla Zdanov ei Zaharov. Listasta puuttuu Genrikh Jagoda (Herschel Jehuda), Nikolaj Jezov ja Laverentiy Beria. NKVD päälliköitä.
        Zdanov oli Mannerheimille ja Paasikivelle ns "tuttu veikko". Nämä muut mainitut, "Poika" Tuomiselle varsin tutut. Ollaanko tässä taas, Delinsky?


      • flickhjärta

        Unto Parvilahti (entinen Boman), kirja- Berijan tarhat (Otava 1957)
        Arvo "Poika" Tuominen, kirja- Kremlin kellot, Tammi 1956. Terveisiä toveri Delinskylle. Vilpittömästi valittaen, etten osaa venäjää. Esitän samoin anteeksipyyntöni postuumisti edesmenneelle Suomen kenraalikuvernöörille ja Tsaarin (keisarin) edustajalle Suomen Suuriruhtinaskunnassa, N.I. Bobrikoville etten osaa venäjää. Vuosi 1899 (117 vuotta) on takanapäin mutta painaa päälle edelleen, niinkö Delinsky? Russki Mir?


      • flickhjärta

        Käytiin sitten vapaussota ja leikattiin vuosi 1918. Bolshehviikit nappasivat vallan Pietarissa marrakuussa 1917. Jos tätä vapausotaa ei olisi käyty Venäjän provinssimaa, nimeltään Finlandij, olisi pysynyt osana uutta bolsheviikkivaltakuntaa eli entistä Venäjää ja Nato-keskustelua ei käytäisi tänä päivänä. Olisimme (Suomi) Bobrikovin ajatusten mukaan osa onnellista suurta Venäjää. Tosin Bobrikov ei ollut kommunisti eikä tiennyt että keisarikunta kaatuu ja romahtaa. Sovietit kävivät sitten omaa sisällissotaansa Venäjän laajoilla alueilla Leon Trotskin (durch Lenin) johdolla vuoteen -22.


      • tsk4
        flickhjärta kirjoitti:

        Käytiin sitten vapaussota ja leikattiin vuosi 1918. Bolshehviikit nappasivat vallan Pietarissa marrakuussa 1917. Jos tätä vapausotaa ei olisi käyty Venäjän provinssimaa, nimeltään Finlandij, olisi pysynyt osana uutta bolsheviikkivaltakuntaa eli entistä Venäjää ja Nato-keskustelua ei käytäisi tänä päivänä. Olisimme (Suomi) Bobrikovin ajatusten mukaan osa onnellista suurta Venäjää. Tosin Bobrikov ei ollut kommunisti eikä tiennyt että keisarikunta kaatuu ja romahtaa. Sovietit kävivät sitten omaa sisällissotaansa Venäjän laajoilla alueilla Leon Trotskin (durch Lenin) johdolla vuoteen -22.

        Mikäs tapaus sinä olet? Ja muuten: se on Lavrenti Berija. Noin "oikeinkirjoitettuna".


      • flickhjärta

        Nimimerkki "tsk4". Kiitos korjauksesta eli Lavrenti Berija (NKVD). Hyvä niin. Mikä tapaus minä olen, njet ponimaj (menikö oikein venäjäksi?) Mikä tapaus sinä sitten olet? Ja oliko muuta asiaa tämän asian tiimoilta?


    • Suomalaisetpelkäävät

      No, pitää toivoa, että Adlercreutz ei pääse päättämään asiasta.
      Mutta kyllä suomalaiset on peloteltu pahoin Venäjällä. Sen huomaa selvästi noista artikkeliin liittyvistä kommenteista. Vaikka monissa kommenteissa ei ole päätä eikä häntää eikä mitään muita perusteluja kuin se, että pelkään niin kamalasti, että, kuten meille on sanottu, Venäjä tulee ja vie Suomen mennessään, niin Venäjää karsastetaan ja Natoa, joka on sivumennen sanoen Suomelle konkurssi, ihannoidaan ilman kritiikkiä.

      • rihmaninovDelinsky

        jos olet köyhä, niin et unohda omaa päätäsi, koska asioista päättää rikas

        köyhän ei pidä ajatella asioita laajasti, ettei vain pahin pelko, mitä psykoosissa nähdään tai pilven poltossakin, toteudu, että maailmaa on salaliittoteoria painotteinen ja siinä tapetaan suoranaisesti ihmisiä


      • rihmaninovDelinsky

        Donald The Truthin takaa nousee MORMOOONI, uutinen sanoo.


      • RihmaninovDelinsky
        rihmaninovDelinsky kirjoitti:

        Donald The Truthin takaa nousee MORMOOONI, uutinen sanoo.

        Mormoni näyttää hoikalta, mustahiuksiselta, matalaotsaiselta, hiljaiselta, asialliselta, ystävälliseltä, kyselee sinulta liikaa asioita ja sitten katoaa, mutta ilmestyy taas. Kotiisi saat postia, kun vanha mummo tuo sinulle uskontoa.

        Varoitus: jokainen sekuntti mormonin läheisyydessä velvoittaa ja on laskurissa.


      • jäsenmäärä
        RihmaninovDelinsky kirjoitti:

        Mormoni näyttää hoikalta, mustahiuksiselta, matalaotsaiselta, hiljaiselta, asialliselta, ystävälliseltä, kyselee sinulta liikaa asioita ja sitten katoaa, mutta ilmestyy taas. Kotiisi saat postia, kun vanha mummo tuo sinulle uskontoa.

        Varoitus: jokainen sekuntti mormonin läheisyydessä velvoittaa ja on laskurissa.

        JW.org mammoona temppeli on Kirkkonummen vieressä. He matkustavat asuntovaunuilla.


      • flickhjärta

        Nimimerkki "Suomalaisetpelkäävät" Ei Suomen eduskunnassa päätä yksi kansanedustaja asioista. En tiedä miten teillä päin asiat hoidetaan. Tai tiedän. Teillä päin päättää yksi henkilö. Kirjoitat että " mutta kyllä suomalaiset on peloteltu pahoin Venäjällä". Mitä tarkoitat?
        Pelkäävätkö suomalaiset Venäjällä suomalaisia vai pelkäävätkö suomalaiset Suomessa venäläisiä? Vai tarkoitatko että kaikki pelkäävät kaikkia? Venäläiset pelkäävät venäläisiä ja suomalaiset suomalaisia. Siinä voi olla jotain perää. Mitä mieltä toveri?


      • flickhjärta
        jäsenmäärä kirjoitti:

        JW.org mammoona temppeli on Kirkkonummen vieressä. He matkustavat asuntovaunuilla.

        Nimimerkki "Rihmaninov Delinsky". On tämä mormonikeissi FSB:n kehittämä
        "häkkijuttu"?


    • pokora

      Kun tämä herra Adlercreutz pääsi kansanedustajaksi,
      lopetti hän sen jälkeen hyvää päivää sanomisen
      ja alkoi syrjimään suomenkielisiä

      siinä vaiheessa kun kalasteli eduskuntaan ääniä, oli niin mukava, mutta nythän se totuus on tullut esiin- vain äänien takia

      • bixbax

        Adlercreutz pääsi eduskuntaan? Onko meillä vaalit vai eduskunnassa portsari? Pitikö Adlercreutzin näyttää henkilötodistus "eduskunnan portsalille"?
        Vain äänien takia? Siis vain äänien takia!


      • Uljanovka

        Mitäs näillä saroilla tiedetään NATOSTA? Warsovan liitto on kuollut ja kuopattu.


    • Natoonjokiire

      Natoon pitää liittyä heti.

      Kansanäänestyksiä voi järjestää, "paremman sään aikaan"

      Suomea puolustavat suomalaiset, Naton jäsenyys tarkoittaa avun varmistamista ilma- ja merivoimillemme, sekä huollollemme.

      Suomen kaltainen pieni kansa voi selvitä vain Naton jäsenenä, yksin jäämällä olemme "mennyttä kalua", kun suuret ratkovat riitojaan.

      Sellaista vaihtoehtoa ei todellisuudessa ole, että voisimme päättää jäädä ulkopuoliseksi, sitä ei meiltä kysellä jos kriisi puhkeaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe