Tällänen kuvitelma

Sddmdl

Että jos syttyis sota ja venäläiset valtais Suomen. Kovien taistelujen jälkeen iivanan tekisi mieli pimperoa ja ne alkaisi ottamaan näitä nirppanokka suominaisia vaikka pakolla julkisilla paikoilla. Itse katselisin tyynesti vierestä, suominainen joka aikaisemmin oli nyrpistänyt nenäänsä minulle einä edes vilkaissutkaan minuun päin varmaan pyytäisi minua suojelemaan häntä pillunhimoisilta iivanoilta mutta miksipä minä vaarantaisin henkeni nirppanokka suominaisen takia.

33

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnToivoSitä

      Kyllä se niin on että jos sellaisesta sodasta hengissä säilyy ja miehitetyssä maassa elämään joutuu niin ei ainokaistaan henkiriepua kannata ehdoin tahdoin mennä tuhlaamaan jonkun ventovieraan edestä. Siinä on miehittäjäjoukoilla aina ylivoima ja se on silmänräpäys kun on sankarin leikkijällä nappi otsassa. Toinen juttu sitten että onko niitä miehiä silloin enää Suomessa katselemassa kun rintamalla olleet on kuolleet ja muut passitettu vankileirille pakkotyöhön Siperiaan.

      • arvostetutpartavauvat

        Pitää ottaa näistä partavauvoista mallia kun heitä niin paikalliset naisetkin arvostavat eli lähteä partavauvaksi jonnekin toiseen maahan ja jättää lapset, naiset ja vanhukset tänne pärjäämään itsekseen.


      • partavauvat_ongelmissa
        arvostetutpartavauvat kirjoitti:

        Pitää ottaa näistä partavauvoista mallia kun heitä niin paikalliset naisetkin arvostavat eli lähteä partavauvaksi jonnekin toiseen maahan ja jättää lapset, naiset ja vanhukset tänne pärjäämään itsekseen.

        Partavauvatkin karkoitetaan pakkotyöhön Siperiaan???????? Missä bideeeeee

        .


    • KohtaRytisee

      Ei jos vaan kun syttyy. Kaikkia sotia edeltää aina mittavat harjoitukset. Venäjä pitää jatkuvasti isoja sotaharjoituksia ja valmiustila harjoituksia ja nato pelleilee yhtälailla euroopassa harjoitellen. Suomellakin tavallista enemmän sotaharjoituksia ja myös kansainvälisiä. Itämerelle niitä on tulossa vielä lisää. Naapurissa on "johtaja" joka polkee sananvapauden yms kaiken länsimaisuuteen liittyvän romukoppaan ja vangitsee sekä tapattaa toisinajattelijoita yms. Eli sama meno kun stalinin aikaan. Nyt jos käy vielä niin onnettomasti että rumppi tulee jenkeissä pressaksi niin viimeistään siinä vaiheessa kannattaa olla se sata metriä syvä ja yhtä vahvalti betonia vuoltu bunkkeri valmiina. Sitten se alkaa. Ennen sitä sota tulee alkamaan vahingosta itämerellä idän ja lännen pullistelujen seurauksena. Jos joku on varmaa niin viimeistään silloin näiden suomalaisten kultalusikkaperseämmien ylimielisyys tulee sille asteelle että rumankin miehen kainalo kelpaisi turvasatamaksi. Sellaista vaan taitaa olla silloin myöhäistä haaveilla. Mieluusti jätän ryssän hoidettavaksi koko sukupuolen.

      • 149

        Ei me niin tyhmiä olla, että luultais suomimiehistä puolustajiksi olevan. Itse meidän on rynkkyyn tartuttava.


      • 20plus3
        149 kirjoitti:

        Ei me niin tyhmiä olla, että luultais suomimiehistä puolustajiksi olevan. Itse meidän on rynkkyyn tartuttava.

        Hah:D Nykyajan suvakkifemakkoämmät ei tiedä edes miten päin sitä "pyssyä" pitäis pitää. Voi kun liikekannallepanon aikana veispuukit sunmuut itstragrammit pimenee ja mäkkärikin laittaa ovensa kiinni eikä jännämies raahaa työpäivän jälkeen enään holhottavalleen sidukkaa ja sipsejä. Viimeistään kehonne alkaa hylkimään purkkiruokaa ja kuivasäilykkeitä. Pettuleivästä puhumatta. Ensimmäisenä te huopaatte ruotsiin kun panssarit vasta jytäjää laatokan karjalassa tännepäin.


      • 149

        Ai jännämiehetkö kantaa akoilleen sidukkaa ja sipsejä? Eikö tuo ole pikemminkin aisurien hommaa?


      • alkaisipa.sota.jo
        149 kirjoitti:

        Ei me niin tyhmiä olla, että luultais suomimiehistä puolustajiksi olevan. Itse meidän on rynkkyyn tartuttava.

        Heh heh. No se on sitten maailman lyhin sota. Ellei sitten venäläiset kuole nauruun.
        Suomessa on koulutettu noin 7000 naista reserviin. Montakohan noista on vaikka hävittäjälentäjiä :D ?

        Itse en sinkkumiehenä ainakaan jää Suomeen kun Venäjä rajan yli vyöryy. Australiassa on sukulaisia, realisoin kaiken omaisuuden, siirrän rahat sinne ja menen itse perässä. Ja nauran makeasti kun uutisissa kerrotaan miten venäläinen miehittäjä raiskaa suominaiset.


      • Auttaiskohan se yhtään, jos Putinille kehuisin Marsalkka Mannerheimin olevan kaukaisesti sukulaiseni? :)


    • Kannattais kuvitella parempia asioita...

    • Pihtarikurppa

      Veikkaan, että jos näin käy, niin silloin pullamössöt, kenokaulaiset velliperseätmitkin saa vihdoin jotain muuta ajateltavaa ja sisältöä elämäänsä kuin tämän nykyisen pelkän pimperon perään maanisesti itkemisen.

      • partavauvatesikuvina

        totta puhut kyllä se noissa partavauvoissakin näkyy että näin on


      • Onneksi sinulla on varaa naureskella sotimaan joutuville, koska tässä "tasa-arvoisessa" maassa sodan aikana naiset voivat olla kotona samalla kun miehet kuolevat.


      • pihtarihuora

        nykyään on myös asepalveluksen suorittaneita ja valan vannoneita naisia,tosin vain pieni vähemmistö.hekin joutuvat sotimaan.


    • Ätmit tuntuvat olevan pelokasta väkeä. Pelätään naisia, jännämiehiä, Venäjää, sotaa ja elämää ylipäätään. Tietysti jos ei elämässä muuta sisältöä ole, niin voihan sen pelollakin täyttää.

      • pian.sinutkin.ammutaan

        En minä sotaa tai Venäjää pelkää. Toivotan molemmat tervetulleiksi, mitä pikemmin sen parempi.


      • Jos pitäisi omasta kuolemastaan vetoa lyödä, niin en ensimmäisenä enkä toisenakaan löisi vetoa sen puolesta, että kuolisin ryssän luotiin. Toista se on teillä vähäverisillä ätmeillä, kun ei viina, sukupuolitaudit tai muut holtittomuudet vie hautaan. :-)


      • fdsfdsffds
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Jos pitäisi omasta kuolemastaan vetoa lyödä, niin en ensimmäisenä enkä toisenakaan löisi vetoa sen puolesta, että kuolisin ryssän luotiin. Toista se on teillä vähäverisillä ätmeillä, kun ei viina, sukupuolitaudit tai muut holtittomuudet vie hautaan. :-)

        Ei ole kyllä tällä palstalla tosiaankaan se porukka, joka Suomea puolustaa.. Tervemenoa vaan hyödyttömät paskat palmun alle..


      • sotaalkaapian
        fdsfdsffds kirjoitti:

        Ei ole kyllä tällä palstalla tosiaankaan se porukka, joka Suomea puolustaa.. Tervemenoa vaan hyödyttömät paskat palmun alle..

        Palmun alla on mukavampaa kuin kuolleena.


    • Niin eikös muuten ätmien pitäisi olla heti ensimäisenä sitä maata puolustamassa, kun he ovat kuitenkin kaikki uskollisia persujen äänestäjiä ja eivät pidä sivareista ja armeijaa käymättömistä miehistä.

      • jkllk

        Sinun kaltaisiasi käytetään miinanraivaajina ja houkutuslintuina eturintamalla


    • Mitä puoluetta sä oiken itse äänestät, veikkaan että persuja tietenkin??

    • Nokkimajärjestystä

      ne harjoittelee.
      Jokainen tietää tuollaisen sodan olevan niin mittava, ehkä tosiaan se viimeinen, ettei siihen kukaan noin vaan ryhdy. Kaikilla vain hävittävää. Idässä vaan välillä näpäytellään, ettei aivan toistaitoisiksi tms. kuvitella. Muistutetaan olemassaolosta. Jolloin toinen osapuoli saapuu paikalle muistuttamaan omastaan. Enää kun ei ydinasevarustelu ole samalla tavoin sallittua, kuin kylmän sodan aikana.

      • Sieltä tuli Just TV1:seltä joku dokumentti, joka sivusi asiaa......Seurailin välillä SivuSilmällä....luultavasti löytyy areenasta... ;P


      • 319

        Tuon tyylisesti ihmiset itseään rauhoittivat jo edellisen sodan aattonakin.


      • Nokkimajärjestystä

        Putin ei ole typerys. Trumpista en olisi niin varma


    • turkulainenmies-

      Miksi sivari dark fear kommentoi armeija juttuja. Sivarit ammun vaikka itse jos sota syttyy, sellaisia paskahousu sivareita tää maa ei kaipaa.

    • Jos sota syttyy, niin täytyy koittaa luikkia pakoon jonnekin toiseen maahan tai varata tarpeeksi monta luotia aseeseen, että saa rakkaimmat pelastettua leikkikalun kohtalolta.

    • Totuus_1

      Toivottavasti Venäjä valloittaisi Suomen niin saataisiin tähänkin maahan jotain järjestystä.

      • Mitä uutta järjestystä se muka toisi tähän maahan, jos Venäjä tänne hyökkäisi ja tämän maan valloittaisi?


      • Totuus_1
        DarkFear kirjoitti:

        Mitä uutta järjestystä se muka toisi tähän maahan, jos Venäjä tänne hyökkäisi ja tämän maan valloittaisi?

        EU:n herrojen nöyristely ja ISIS terroristien hyysääminen ainakin loppuisi.


    • Aika mielenkiintoinen kommentti sulta, täytyy sanoa. Tietäkseni suomessa ei ole ainakaan vielä toisaiseksi ollut yhtäkään isis-terroristia ja olisko ne asiat sitten yhtään sen paremmin, jos se Venäjä tänne tulisi ja maan valloittaisi??

      Olisiko se sitten Putinin herrojen nöyristely parempi vaihtoehto?? Kyllä se EU on kuitenkin länsimaisempi ja demokraattisempi vaihtoehto, kun mitä nykyinen Putinin Venäjä.

      • Totuus_1

        Suomessa on ISIS terroristeja
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001035410.html
        Vänäjä ei muutenkaan ota läheskään niin paljon pakolaisia kuin Suomi, eikä siellä hyysätä niitä läheskään niin paljon.

        Venäjä on kyllä demokraattisempi, niin kuin tästä Ukrainan kriisissä on nähty. Ukrainassa erotettiin demokraattisilla vaaleilla valittu presidentti ja hallitus vallankumouksella ilman vaaleja. Venäjä alkoi heti tukemaan vallankumousta vastustaneita separatisteja toisin kuin EU-maat. Länsimaathan vastustivat kaiken lisäksi Krimin liittämistä Venäjään, vaikka 97% äänestäjistä halusi liittyä Venäjään.

        Suomen kannattaisi palata niihin YYA-sopimuksiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1904
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      237
      1562
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1517
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      53
      1416
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1338
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1189
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      155
      1144
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1142
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1133
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      909
    Aihe