Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

P. Paavola uhkaa seurakuntien johtajia kuolemalla

VarokaaPetriPaavolaa

Petri Paavola kertoo, että eräät suomalaiset seurakuntien johtajat saavat kuolemantuomion. Syntiin langenneet seurakuntien johtajat surmataan. Tämän asian Petri Paavola kertoo uusimmassa artikkelissaan 'Ajatuksia Raamatullisesta paimenuudesta'.

Petri Paavola sanoo seuraavaa: "Tulevina päivinä jotkut kehnot paimenet tullaan tuomitsemaan sellaisella tavalla, että Herra ottaa heidät pois tästä ajasta kuoleman kautta, koska he eivät halunneet tehdä parannusta pahoista teoistaan." Paavola uhkaa seurakuntien johtajia myös sillä, että he sairastuvat.

Kun lukee Paavolan artikkelin kokonaan, niin siitä saa sellaisen kokonaiskäsityksen, että iso osa suomalaisista seurakunnista on langennut sellaiseen syntiin, että niiden paimenet surmataan syntien takia.

Oli Petri Paavolan puhe oikeaa tai väärää, niin herää kysymys, millä valtuuksilla Petri Paavola moista puhuu? Millä valtuuksilla Petri Paavola jatkaa ankaraa muiden arvostelua, vaikka Petri Paavola on todistettu olevan itse väärä profeetta? Mitäs jos Petri Paavola itse kuolee muiden syntisten pappien joukossa?

Jumalan oikea profeetta Elia voitti ja jäi itse henkiin sekä nousi taivaaseen näkemättä kuolemaa. Karmel-vuori oli paikka, jossa selvisi, kuka on oikea ja kuka väärä profeetta. Petri Paavolan ankara arvostelun linja on koventunut. Petri Paavola on kutsunut seurakuntien johtajat kamppailuun Karmel-vuorelle.

113

2419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaisillätavalla

      Paavola sanoo em. artikkelissa, että huonot papit lopetetaan:

      "Jumala tulee lopettamaan ja lakkauttamaan monien tällaisten väärien ja kehnojen "paimenien" toiminnan""

      "Monet seurakuntien johtajat eksyttävät seurakuntia valheellisten ja petollisten näkyjen kautta. He tuovat väärää lohdutusta, joka perustuu petokseen. Jumala tulee rankaisemaan heitä elleivät he tee parannusta. "

      • KunnioittakaaToisianne

        Lähinnä 'torontoherätystä' tai haudoilta henkeä soukanneet uhkaavat kuolemalla ja sairauksilla ym epämieluisilla asioilla uskovia, jotka eivät ota vastaan heidän 'voiteluitaan'. Petri Paavola näyttää omistautuneen Raamatun Sanalle hyvin syvästi, eikä hän ole käsi ojossakaan keräämässä tililleen korvauksia kuulijoiltaan (vaikka varmasti kuluja piisaa)!


      • SenSittenNäkee
        KunnioittakaaToisianne kirjoitti:

        Lähinnä 'torontoherätystä' tai haudoilta henkeä soukanneet uhkaavat kuolemalla ja sairauksilla ym epämieluisilla asioilla uskovia, jotka eivät ota vastaan heidän 'voiteluitaan'. Petri Paavola näyttää omistautuneen Raamatun Sanalle hyvin syvästi, eikä hän ole käsi ojossakaan keräämässä tililleen korvauksia kuulijoiltaan (vaikka varmasti kuluja piisaa)!

        Jotain sellaista. Tällaista on lähes jokaisessa helluntaiseurakunnassa. Mutta mitäs jos Paavola itse joutuu näiden eksyttäjien kanssa samaan kammioon, samalla salaman iskulla?


      • AlfaJaOmega.Edessä

        Sillon on 'pulinat pois', puheet puhuttu. Mykkinä odotelee jokainen viimeistä Tuomiota, jonka lausuu JUMALA, JEESUS ITSE.


      • HaluatkoTaivaaseen

        Äläpäs pillastu, jumamalattomilla eksyttäjille on eri tuomioistuin, kuin petripaavoloilla, jotka opettavat Jumalan Sanaa, niinkuin se on, ketään kumartelematta.

        Jumalattomat eksyttäjät joutuvat tuomiolle yhdessä muiden jumalattomin kanssa valkoisen valtaistuimen eteen, ylituomarina Juudan Jalopeura - ÄRRRJYVÄ leijona, Jeesus Kristus. Ja kadotusta siellä vaan jaetaan kaikille heille.

        Jeesuksen omat, nämä petripaavolat ja muut pyhät sensijaan menevät Bemalle, Jeesuksen Kristuksen palkintojenjako tilaisuuteen, jossa jokainen uskova saa palkintoja tekojensa mukaan, mutta kaikki ovat onnellisia, sillä kaikilla heillä päämäärä on sama: Jumalan Valtakunta ja iankaikkinen ilo, rauha ja kaikki se ihmeellinen Jumalan hyvyys!


      • Tretrer

        Niin...


    • Raamatullista

      Ei Petri Paavola ketään uhkaile vaan Raamattu. Raamatussa on kovat uhkaukset väärille paimenille.

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 18

      6. Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

      Jaakobin kirje 3

      1. Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.
      2. Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa.

      • ootkosokea

        Ai ei uhkaile vai? Lue mitä Paavola kirjoittaa. Edellä on muutamia selviä lainauksia.

        Paavola on arvostellut viime vuosina kovasti kaikenlaista. Nyt mies on turhautunut, kun häntä ei kuunnella. Paavola on ruvennut kirjoittamaan kovempia uhkauksia.

        Paavola kirjoitteli monta artikkelia, jossa hän arvosteli Patrick Tiaista. Sitä ennen Tiaien teipattiin ja mukiloitiin tajuttomaksi Kokkolassa, mutta Tiainen selvisi hengissä. Viranomaiset eivät saaneet selvyyttää, kuka oli tehnyt moista.


      • Tiaine
        ootkosokea kirjoitti:

        Ai ei uhkaile vai? Lue mitä Paavola kirjoittaa. Edellä on muutamia selviä lainauksia.

        Paavola on arvostellut viime vuosina kovasti kaikenlaista. Nyt mies on turhautunut, kun häntä ei kuunnella. Paavola on ruvennut kirjoittamaan kovempia uhkauksia.

        Paavola kirjoitteli monta artikkelia, jossa hän arvosteli Patrick Tiaista. Sitä ennen Tiaien teipattiin ja mukiloitiin tajuttomaksi Kokkolassa, mutta Tiainen selvisi hengissä. Viranomaiset eivät saaneet selvyyttää, kuka oli tehnyt moista.

        Kyllä moni muukin arvosteli Tiaista ja aivan syystä.


    • Jobinpostia

      4Moos.25:4. Biblia. Ja Herra sanoi Mosekselle: ota kaikki kansan päämiehet, ja hirtä heidän Herralle, aurinkoa vastaan, että Herran vihan julmuus käännettäisiin Israelista pois. Hurja kirja, tämä Raamattu!

      • hmmmmm

        P.P. antaa ymmärtää, että meidän ajan papisto saa kuolemantuomioita.


      • malja.pohjaan.saakka

        herra Shiva (tuhoaja) on näköjään puhunut suunsa puhtaaksi. Näin se menee lopulta. On aina mennyt. Hetki sitten herra Shivan tunnus (swastika) liehui kirkkojen alttareilla, nyt on tullut vähäisempien palvelijoiden vuoro.
        Herra Shivan kauniimpi puolisko ja uskollinen apulainen Shakti "rouva kundalini", tarjoaa ihania tunteita, joiden ohimentyä alkaa krapulainen paatos. Lopputulos on kaaos, Luojan kuvan hämärtyminen ja perversiot.


    • Raamatussalukee

      1 Kor 11 luku jakeet

      23. Sillä minä olen saanut Herralta sen, minkä myös olen teille tiedoksi antanut, että Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän,
      24. kiitti, mursi ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan; tehkää tämä minun muistokseni".
      25. Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni".
      26. Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee.
      27. Sentähden, joka kelvottomasti syö tätä leipää tai juo Herran maljan, hän on oleva vikapää Herran ruumiiseen ja vereen.
      28. Koetelkoon siis ihminen itseänsä, ja niin syököön tätä leipää ja juokoon tästä maljasta;




      *29. sillä joka syö ja juo erottamatta Herran ruumista muusta, syö ja juo tuomioksensa.*





      30. Sentähden onkin teidän joukossanne paljon heikkoja ja sairaita, ja moni on nukkunut pois.
      31. Mutta jos me tutkisimme itseämme, ei meitä tuomittaisi;



      *32. mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi. *

      • kysyn..vaan

        Entäs Paavola itse?


    • Tarkkaväännös

      1Kor.11:30. Biblia. Sentähden on monta heikkoa ja sairasta teidän seassanne, ja moni makaa. Voi näitä kirjakääröjä.

      • Vanhasuomenkieli

        Eikös vanhoissa hautakivissä lue siinä maca ja sitten kuolleen nimi vai onko näin, kuka tietää?

        Pyhä Raamattu 1642

        1 Kor 11:30 Sentähden owat myös nijn monda heicko ja sairasta teidän seasan/ ja moni maca.


    • PaavolaParaskinPuhuja

      Petri Paavolasta on kirjoiteltu paljon viime aikoina. Paavola näsäviisastelee ja hurskastelee ylituomarina eikä näe malkaa omassa silmässä. Paavolan harhaopeista on paljon näyttöä. Paavola silti viitsii moittia muita tällä tavalla em. artikkelissa:

      "Olen huomannut sen että silloin kun uskova ihminen ei ymmärrä oikealla tavalla Jumalan armoa ja pelastuksen evankeliumia, niin hän usein eksyy pois totuudesta uskomaan valheita, eksyy pois Jumalan teoista tekemään lihallisia tekoja tai ajautuu tekemään tekoja, joita riivaajahenget sanovat ja valehtelevat Jumalan teoiksi. Uskova ihminen, joka ei ymmärrä Jumalan tekoja ja Jumalan tekojen vaikutuksia eksyy tukemaan ja toteuttamaan sielunvihollisen valheenvoimalla tehtyjä tekoja. "

      Tässä S24:n keskustelussa on käsitelty eräitä keskeisiä Paavolan oppeja. Eräät kommentit osaavat perustella tarkasti sen, ettei Paavola ole ymmärtänyt oikein Jumalan armoa eikä pelastuksen evankeliumia. Paavola kehtaa siitä huolimatta moittia muita ja ilmoittaa heille kuolemantuomiota.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14132055/onko-petri-paavola-todella-ovela-eksyttaja

    • viestin.tuoja

      Jumala pitää sanastaan huolta. Hänellä on valta siirtää ihmisen pois tehtävästään, jopa niin, että hänet Herra ottaa elämästä pois.
      Vaimoni tunsi erään pastorin jo hänen polvihousuajaltaan. Keskustelin hänen kanssaan raamatunsansta aivan vakavasti. Hän myönsi raamatunsanan olevan totta, mutta hän ei aikonut muuttaa suuren seurakuntansa opetustyyliä, ei kääntää peräsintä.
      Herra otti hänet pois kesken elämänsä. Vaimoni oli bussipysäkillä, kuunteli, kun hälytysajoneuvojen kirjo painoi kotinurkkieni suuntaan, vielä tietämättä miksi.
      Se selvisi myöhemmin. Katsoin itse myös sitä ajoneuvoa, jossa tämä pastori menehtyi. Ulkoisia vammoja ei ollut, kuin minimaaliset jäljet.
      Niin. Olisiko niin käynyt, jos olisi seurannut Karitsan askeleita.?
      Olisiko niin käynyt, jos Pyhässä Hengessä olisi julistanut kirjoituksia, niinkuin ne on Sanaan kirjoitettu. Aikoinaan erosin siitä kirkosta sen maallistumisen vuoksi. Nekin maallistumiset näytettiin unessani jo vuosia aikaisemmin, josta puhuin ne nähtyäni ja osan jo unohtaneena, puliso muistutti. Sinä ne näit ja sinulle ne näytettiin.

      Suren, että ko. henkilö joutui jättämään tehtävänsä, -niskoittelun takia.

      Myös aika on mennyt pahemmaksi - tuossa seurakunnassa, jonka nimeä on ympäri Suomen. Etsitään lihan hengellistä tyydytystä, hoetaan Jeesus nimeä, mutta elämä on siitä kaukana monella.
      Ei ymmärretä, että tuomiokin lähtee seurakunnan sisältä. Jumalalla on oikeus tappaa sielu, jonka syntiä tekee - Hän on tuomari.

      Moni elää pilkaten Jumalaa - Jeesusnimi huulilla, enkä minä tällä tarkoita maailman ihmisiä.
      Ylistys- humpat, niistä puuttuu ristinveren sanoma, mitä Hengen ilmoitus koskee kirkastaen sitä sovitusta.
      Seurakunnat ovat nykyään viihdekeskuksia, osaltaan, kun sen sanoma on meneettänyt suolansa. Se on käynyt mauttomaksi Hengellisessä mielessä. Muotomenot ovat saaneet paikkansa, käännetään nappia ja hengellinen teatteri alkaa.
      Ei porukka tule rukouskammioistaan kokoukseen. Ei ole kysytty Ylimmäiseltä papilta päivän tietä, eikä olla kuuliaisia Sanalle.
      Se on kylmentänyt useimpien rakkauden tästä ajasta.

      Tämä on seurakunnan tilasta ja siitä varamaan on pappien tuomioissa kyse, kun itse Elämänantaja alkaa juottaa vihanmaljoja harhautuneille, sillä joka Sanaa jakaa, saa kovemman tuomion.

      Malakian kirje puhuu tuomiosta ja tuomittujen tuhkasta, kun tuli tulee polttamaan.

      Vanhanliiton aikaan, kun sanaan muistiinmerkittyt tapahtumat, jossa jo kuninkaatkin teki parannusta, oli se, että ripottelivat tuhkaa päälleen. Siinä kuvakielessä tuodaan esiin parannuksen syvällistä merkitystä, he kuvaavat tuhkalla sitä tulosta, jollei Herra anna anteeksi tekemistä. Siis synti kongretisoitui näköalaan ja tietoisuuteen ja siitä tehtiin parannusta.

      Raamattu on ilmaisultaan rikas, kun sen Hengessä ymmärtää.

      Tavallaan tänään olisi pappien hyvä ottaa tuhka-ämpäri ja alkaa ripottelemaan tuhkaa ylleen parannusta tehden - Ristin Herran edessä. Käsittäen sen, mikä on papinkin tuomio, jos hän jatkaa väärällä tiellään. Synnin palkka on kuolema ja Helvetin tuli, se on työkalu, jossa pahuus ja väärä - tullaan hävittämään Kansan keskuudesta. Jumalalla on vain Yksi kansa olemassa ja tavallaan sekin nähdään hääpuvusta.
      Tahraton. - . Edenistä lähti Adam- ja Eva, joiden alastomuus peitettiin nahka-asulla, jonka antoi sijainen, se uhrikaritsa, joka kuoli synnin tähden. Synnin, joka näytti ihmisen alastomuuden Jumalan edessä. Tarvittiin uusi vaatetus peittämään ja sen valmisti Herra.
      Tuo Edenin sijainen puhuu varjona, varjolakina, eläinuhrina sitä viestiä kunnes tulee Hän, ja tuli, joka kuoli ristillä, haudattiin ja ylösnousi. Siinä on tämä kertakaikkinen uhrikaritsa.
      Hänen verhooma vanhurskauttaa syntisen. Mutta mennään, muttei enää syntiä tehdä. Veren evankeliumi pitää olla seurakunnan keskellä. Pyhä Henki kirkastaa Jeesuksen.
      Vääränmallinen armolahjojen korostaminen ja paneminen "kielet" merkiksi - on hapate. Sitten sanalla helluntai- omitaan vääränavaimen nimissä taivasovi. - Siis Herralla on vain yksi kansa.
      Se on aikain alusta, jo ennen luomista taivaissa julistettu Kristukseen.
      Hän on nyt Ylipappina, vielä sijaisena, mutta kerran Kuningas, Ylkä,
      Ylkä ja morsian sanoo tule.
      Tulkaa muotomenosita Apostoliseen aikaan. Hyljätkää perinnäisopit. Antakaa Jumalan kääntää Hengessä teidän laivanne taivaalliseen matkaan, kohti luvattua. Seuratkaa uskollisina Karitsaa, Hänen jäljissään Hengen voimasta. Älkää katsoko taakse auranvarresta.,
      Älkää tukeutuko oljenkorsiin. Teillä on vain yksi sijainen teidän ja Jumalan välissä. Hän on Jeesus. Hänen tahtonsa sydämessä muuttaa teidät ja puhdistaa mielenne saasteisuudesta Jumalan mielenmukaisuuteen. Siksi srk. on Kristuksen srk. ja Elämänkirjat on taivaassa. Täällä ei voi lukua pitää, kuka on mitäkin, mutta rukouskammiosta päiväntehtävään ja elämässä totta.
      Se pitää olla pastorinkin kohdassa ja sanomassa tosi.
      Muutoin, väärä ei voi elää - iankaikkista elämää.

      • Vakava.Asia

        Kiitos maukkaasta textistä! Sopivasti suolaistakin.


      • oppihukassakokin

        Meidän lähdön hetkemme on päätetty jo meidän syntymässämme, joten tuollainen jossittelu ei kuulu uskovaisille.

        Jumala saattaa sallia pahan ihmisen täyttää pahuutensa mittaa hamaan vanhuuteensa saakka, kun taas päästää vilpittömän uskovan ansaittuun lepoon jo aiemmin.


      • VaroitusVaroitusVaroitus
        oppihukassakokin kirjoitti:

        Meidän lähdön hetkemme on päätetty jo meidän syntymässämme, joten tuollainen jossittelu ei kuulu uskovaisille.

        Jumala saattaa sallia pahan ihmisen täyttää pahuutensa mittaa hamaan vanhuuteensa saakka, kun taas päästää vilpittömän uskovan ansaittuun lepoon jo aiemmin.

        Minustakin tuntuu, että asia on näin - onhan paljon Herran pyhiä, joita on otettu pois "ennen aikojaan" pahuutta näkemästä tavalla tai toisella.

        Ehkä he olivat jo oppineet "läksynsä", mitä varten heidät tänne lähetettiin ja sitten Herra otti heidät jo kotiin Taivas iloon Jumalan luokse, koska heidän tehtävänsä oli jo suoritettu.

        Sensijaan tulee usein tunne, ettei paha ihminen kuole ikinä - senkuin pahenee vaan ja aiheuttaa toisille ihmisille yhä karmeampaa kärsimystä, eksytystä ja kurjuutta!

        Näitä ovat mm. ihmiskauppiaat, sielukauppiaat nuo harhaoppien vetäjät, pahojen uskontojen pääpirut ym saatanan lähettiläät.


    • eiunaalia

      Hyvä jos PP nyt keskittyy muuhinkin. Hän on viime viikkoina oman divunsa mukaan tutkinut anaalisexin vaikutuksia ja julkaisi pitkän oppaan sivuillaan. Totesi huonoksi.

    • mummikainuusta

      "Tässä ajassa on monia seurakuntien johtajia, jotka eivät ole pitäneet huolta seurakunnasta, vaan he ovat tehneet pahoja tekoja sallien kaikenlaisen vääryyden ja eksytyksen tehdä pesänsä seurakuntiin. Jumala tulee rankaisemaan tällaisia vääriä ja kehnoja paimenia sekä niitä paimenia, jotka ovat sallineet eksytyksen turmella ja saastuttaa seurakuntia. Rankaisuna heidän pahat tekonsa tulevat ilmi kaikkien nähtäviksi ja heidän salaiset synnit tulevat paljastumaan. Joitakin Herra lyö sairaudella (kaikki sairaudet eivät ole Jumalan kuritusta).
      Tulevina päivinä jotkut kehnot paimenet tullaan tuomitsemaan sellaisella tavalla, että Herra ottaa heidät pois tästä ajasta kuoleman kautta, koska he eivät halunneet tehdä parannusta pahoista teoistaan. Jumala kutsuu armossaan kuitenkin sinua parannukseen, joka olet seurakunnan johtajistossa osallistunut eksytyksen ja vääryyden suosimiseen."

      Petri Paavola on siinä oikeassa, että monissa srk;ssa (ei vain hell., vaan myös muissa) saa puhua julistajat, jotka ovat selvästi eksyttäjiä. Välillä on raitista ja Sanassa pysyvää opetusta ja sitten....eksytystä. Siinä on srk:lainen kohta ihan sekaisin. Näin srk:laiset eivät koskaan pääse juurtumaan Jumalan Sanaan.

      "Matt 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      Eksyksissä oleva uskova voi ajatella ettei eksytys voi menestyä eikä vihollinen kykene menestymään eksytyksen kautta siten, että monet uskovat voisivat eksyä lopunajassa. Raamatun opetuksen mukaan väärät voidellut ja profeetat eksyttävät lopunajassa suurien tunnustekojen ja ihmeiden kautta jos mahdollista, jopa valittujakin (uskovia).
      Vihollinen ei ole tietenkään Jumalaa suurempi, mutta sillä on potentiaalia eksyttää lopunajassa, jota nyt elämme jos mahdollista valitutkin. Meidän tulee julistaa Jumalan suuria tekoja eikä keskittyä eksytykseen, mutta silloin kun eksytys tulee kohdalle, niin meidän tehtävämme on paljastaa se jos sen näemme ja ymmärrämme."

      Eksytyksen peittäjäksi on tullut opetus suuresta herätyksestä aikojen lopussa. Raamattu ei sellaista lupaa. Raamattu lupaa suuren energia-eksytyksen. Ja sitä monet odottavat "kieli pitkällä" ja kohdistavat kaiken huomion ihmeisiin ja merkkeihin. He unohtavat Raamatun Totuuden ja uskovat siten kaiken ilmestystiedon kautta saadun tiedon, joka menee täysin Raamatun opetuksen ohi. Ristin Evankeliumi on unohdettu kokonaan. Se mainitaan korkeintaan silloin, kun ihmisiä kutsutaan ottamaan Jeesus sydämeen. Minua pelottaa ajatus, että useinkaan heillä ei ole synnintuntoa eikä parannuksen tekoa. He eivät katso Jeesukseen, vaan julistajaan ja itseensä eli ihmiseen. Eikö silloin tulisi varoittaa ihmisiä ja kertoa, missä heitä on petetty? Enkö silloin rakasta lähimmäistäni?

      Ristiinnaulittu Jeesus on meidän jokaisen tärkein sanoma. Muuta meidän ei tarvitse tietää saadaksemme Jumalan voimaa. Risti ja Evankeliumi sekä Raamatun Sana pitävät meidät Jeesuksessa Kristuksessa.

      2 Piet. 3:17. Rakkaani, koska te siis tiedätte tämän jo ennalta, olkaa varuillanne, ettei jumalattomien eksytys tempaa teitä mukaansa ettekä lankea pois omalta lujalta pohjaltanne.
      18. Kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänelle kunnia nyt ja aina iankaikkisuuden päivään! Aamen.

    • Hmmmmm

      Patrick Tiainen löydettiin kotioveltaan Kokkolassa teipattuna ja tajuttomaksi mukiloituna. Tiainen selvisi kuitenkin hengissä. Poliisi ei ole pystynyt selvittämään, kuka on moista tehnyt.

      http://www.ilkka.fi/uutiset/poliisiuutiset/poliisi-mies-löytyi-maasta-makaamasta-kädet-jalat-ja-suu-teipattuna-1.2050911

      Sen jälkeen Petri Paavola julkaisi useita peräkkäisiä kirjoituksia Patrick Tiaisesta, jossa Tiaista arvosteltiin voimakkaasti. Nyt Paavola on laittanut vettää lisää myllyyn ja puhuu jo huonojen evankelistojen surmaamisesta.

      Joku epäili sitä, että kokkolailaiset moottoripyöräkeholaiset olisivat tehneet tämän, koska motoristit ovat kuulemma uhkailleet Tiaista, mutta siitä ei ole mitään tietoa eikä näyttöä, kuka olisi tehnyt Tiaisen pahoinpitelyn. Petri Paavolalla on yhteyksiä moottoripyöräkerholaisiin, koska hän esiintyy heidän tapahtumassa Helsigissä Kaivopuiston Meritorilla 11.6.2016 (Merimoto tapahtuma). Motoristien joukossa on kaikenlaista porukkaa.

      • Gospel-Bandidos

        Moottoripyöräkerho Gospel Riders ei tietääkseni ole mikään "cannon ball" porukka, mutta mikä noista sionisteista tietää.
        Diilaavat uskontoakin, jonka mainostavat olevan parasta huumetta. Kohta kävelet vetten päällä ja lennät kuin pääsky?


      • Höptystä

        Eikös se mennyt niin, ettei mitään tutkittavaa ollut. Jos joku mukiloidaan tajuttomaksi ja teipataan, ei hän tosiaan lähde Israeliin sen jälkeen lomailemaan!!! Feikkiä sanon minä! Niin kuin hänen opetuksensakin on.


    • Mielisairas_uskonto

      Paavolan jutut alkaa kuullostaa yhä enenevässä määrin israelilaisilta. Se on aina tappamassa jotakuta pois tieltään.

      Onkohan tämä Petri poju on nauttinut yliannoksen sionismia?

      • tämä_sinulle

        Mt 5:22 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka on vihoissaan veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion. Samoin jokainen, joka sanoo veljelleen: 'Senkin hölmö', on ansainnut Suuren neuvoston tuomion, ja se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.


      • Israel

        Israel ei ole tappamassa ketään tieltään. Israel puolustaa aluettaan joka sille on laillisella päätöksellä annettu. Israel ei hyökkäisi mihinkään ellei ei olisi kokoajan uhattuna joka suunnalta.


    • vanhasuomenkieli

      Nimimerkki Tarkkaväännös kirjoitti:
      1Kor.11:30. Biblia. Sentähden on monta heikkoa ja sairasta teidän seassanne, ja moni makaa. Voi näitä kirjakääröjä.

      --------------------------------------------

      Vastaus:

      Eikös vanhoissa hautakivissä lue siinä maca ja sitten kuolleen nimi vai onko näin, kuka tietää?

      Pyhä Raamattu 1642

      1 Kor 11:30 Sentähden owat myös nijn monda heicko ja sairasta teidän seasan/ ja moni maca.

    • näinsemenee

      En usko, että Paavola uhkaa seurakuntien johtajia kuolemalla. Mutta turhaa spekulaatiota tuollainen on, koska ihminen ei voi asettua näissä asioissa Jumalan asemaan. Jos Jumala poistaisi pahoja ihmisiä ennenaikaisesti tästä maailmasta suuremmassa mittakaavassa, niin Hitler ja Stalinkin olisivat kuolleet nuorina. Ja maailmansodat olisi jääneet käymättä. Mutta eihän se näin tosielämässä mene.

      • dfgsfdgsdf

        Et tainnut lukea Paavolan artikkelia, kun puhut puutaheinää. Paavola luki uhkauksen papeille artikkelissaan.


      • "Jos Jumala poistaisi pahoja ihmisiä ennenaikaisesti tästä maailmasta suuremmassa mittakaavassa, niin Hitler ja Stalinkin olisivat kuolleet nuorina."

        - On ihan eri asia verrata uskosta osattomia ja Jeesuksen omia keskenään. Jumala voi rangaista hyvinkin nopeasti kuolemalla sellaista uskovaa joka ylittää tietyt rajat ja rikkoo Jumalaa vastaan.

        Jeesus antoi erittäin vakavan varoituksen Pergamonin seurakunnalle:

        "- - Mutta Minulla on vähän sinua vastaan: sinulla on siellä niitä, jotka pitävät kiinni Bileamin opista, hänen, joka opetti Baalakia virittämään Israelin lapsille sen viettelyksen, että söisivät epäjumalille uhrattua ja haureutta harjoittaisivat. Niin on myös sinulla niitä, jotka samoin pitävät kiinni nikolaiittain opista. Tee siis parannus; MUTTA JOS ET, niin Minä tulen sinun tykösi pian ja SODIN heitä [Pergamonin seurakuntalaisia, jotka pitävät kiinni väärästä opista] vastaan SUUNI MIEKALLA.


    • JumalaonPyhäjaTotuus

      Kyllä Jumala tuomitsee uskovia ja ihan uudenliiton aikana.
      Apostolien teot 5

      1. Mutta eräs mies, nimeltä Ananias, ja hänen vaimonsa Safiira myivät maatilan,
      2. ja mies kätki vaimonsa tieten osan hinnasta, ja osan hän toi ja pani apostolien jalkojen eteen.
      3. Mutta Pietari sanoi: "Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että koetit pettää Pyhää Henkeä ja kätkit osan maatilan hinnasta?
      4. Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle."
      5. Kun Ananias kuuli nämä sanat, kaatui hän maahan ja heitti henkensä. Ja suuri pelko valtasi kaikki, jotka sen kuulivat.
      6. Ja nuoret miehet nousivat ja korjasivat hänet ja kantoivat hänet pois ja hautasivat.
      7. Noin kolmen hetken kuluttua hänen vaimonsa tuli sisään eikä tiennyt, mitä oli tapahtunut.
      8. Niin Pietari kysyi häneltä: "Sano minulle: siihenkö hintaan te myitte maatilan?" Hän vastasi: "Kyllä, juuri siihen hintaan".
      9. Mutta Pietari sanoi hänelle: "Miksi olette yksissä neuvoin käyneet kiusaamaan Herran Henkeä? Katso, niiden jalat, jotka hautasivat sinun miehesi, ovat oven takana, ja he kantavat sinutkin pois."
      10. Niin hän heti kaatui hänen jalkojensa eteen ja heitti henkensä; ja kun nuorukaiset tulivat sisään, tapasivat he hänet kuolleena, kantoivat pois ja hautasivat hänet hänen miehensä viereen.
      11. Ja suuri pelko valtasi koko seurakunnan ja kaikki ne, jotka tämän kuulivat.
      12. Ja apostolien kätten kautta tapahtui kansassa monta tunnustekoa ja ihmettä; ja he olivat kaikki yksimielisesti koolla Salomon pylväskäytävässä.
      13. Eikä muista kukaan uskaltanut heihin liittyä, mutta kansa piti heitä suuressa kunniassa.
      14. Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot.
      ,

    • lopunaikaaeletään

      Hyvä kirjoitus oli Petriltä. Kuvaa hyvin aikaa jossa elämme.

      • asfdasfadsfadsf

        Paavola kuuluu niinhin harhaopettajiin, joista Paavola itse varoittaa.


    • PasiToivonen
    • Setä.neuvoo

      Jos keskustelun avauksessa väitetään, että "Paavola uhkaa", niin sehän vain kertoo avaajan suhteellisuuden tajun puutteesta. Jos Paavola olisi sanonut /luvannut, että "minä" teen heille tätä tai tuota, niin se olisi ollut laiton uhkaus, Rikoslain mukaan.

      Mutta jos Paavola kirjoitti, että Jumala tuomitsee heidät, tai Jumala rankaisee heitä, niin silloinhan oli profetia kyseessä, Jumalan puolesta puhumista, tai muuta ennustelua. Eihän sitä voi missään maallisessa tuomioistuimessa kumota, teologisia näkemyksiä.

      Keskustelun avaajan olisi syytä miettiä, onko syyllistynyt itse kunnianloukkausrikokseen väittämällä Paavolan uhanneen tehdä jollekin jotain.

      • eiuuttaauringonalla

        Ei maallinen oikeuskaan ole ollut kovin innostunut puuttumaan eri tahojen opillisiin riitakysymyksiin.

        Apostolien teot 23

        26. "Klaudius Lysias lausuu tervehdyksen korkea-arvoiselle maaherralle Feeliksille.
        27. Tämän miehen ottivat juutalaiset kiinni ja olivat vähällä hänet tappaa; silloin minä tulin saapuville sotaväen kanssa ja pelastin hänet, saatuani tietää, että hän on Rooman kansalainen.
        28. Ja koska tahdoin tietää, mistä asiasta he häntä syyttivät, vein hänet heidän neuvostoonsa
        29. ja havaitsin, että häntä syytettiin heidän lakiaan koskevista riitakysymyksistä, mutta ettei ollut kannetta mistään, mikä ansaitsisi kuoleman tai kahleet.
        30. Mutta kun minulle on annettu ilmi, että miestä vastaan on tekeillä salahanke, lähetän hänet nyt heti sinun luoksesi; olen myös kehoittanut hänen syyttäjiään sanomaan sanottavansa häntä vastaan sinun edessäsi."
        31. Niin sotamiehet, saamansa käskyn mukaan, ottivat Paavalin ja veivät hänet yötä myöten Antipatrikseen.


    • PasiToivonen

      Paavola ja Johanna Tukiainen ovat löytäneet toisensa.

      "Katolilaisuus on eksyttävä, yksi pahimpia uskontoja, sillä siinä palvotaan Neitsyt Mariaa Jumalana, eikä itse Jeesusta. On hyvinkin totta, että Neitsyt Maria on aivan erityisasemassa taivaassa, mutta hän ei ole Jumala. "

      http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Lopunaikojen-Saatanan-eksytykset-mm-ateismi-New-Age-illuminaatio-katolilaisuus-kabbalismi-jne/1086605?_ga=1.233078686.1678832574.1465560046

      Hienoa että meillä on hurskaita ihmisiä jotka pelastavat Suomen.

    • SanaonTotta

      Kristittyjen uskon kohde ei ole julkkis vaan Jeesus Kristus, Jumalan Sana.

      Evankeliumi Johanneksen mukaan 1

      1. Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
      2. Hän oli alussa Jumalan tykönä.
      3. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
      4. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
      9. Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
      10. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
      11. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
      12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
      13. jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
      14. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

    • positon

      Täällä keskitytään aivan turhaan johonkin Petri P sanomisiin.Mies on täysin tuntematon suurimmalle osalle uskovista.Pitäisi nostaa esille parhaita helluntaipuhujia myönteisessä hengessä , ei jotain b luokan saarnaajaa kielteisessä mielessä.

      • sdfgsdfsdg

        Paavola ei ole niin tuntematon saarnamies.


      • maallinen.tuomari

        "Mutta jos Paavola kirjoitti, että Jumala tuomitsee heidät, tai Jumala rankaisee heitä, niin silloinhan oli profetia kyseessä, Jumalan puolesta puhumista,"

        Laki saattaa jonakin päivänä muuttua, uskonnollinen uhkailu voidaan kriminalisoida. Sitten nähdään miten mölyt pysyy mahassa.


      • JäämmeSeuraamaan
        maallinen.tuomari kirjoitti:

        "Mutta jos Paavola kirjoitti, että Jumala tuomitsee heidät, tai Jumala rankaisee heitä, niin silloinhan oli profetia kyseessä, Jumalan puolesta puhumista,"

        Laki saattaa jonakin päivänä muuttua, uskonnollinen uhkailu voidaan kriminalisoida. Sitten nähdään miten mölyt pysyy mahassa.

        Niin tällaisen tulkinnan voisi tuosta tehdä. Mutta jos Petri Paavola joutuu itse saman tuomion alle, niin Paavola ei ole ollut Jumalan profeetta. Silloin Paavola on vain matkinut jotain muuta aitoa profetiaa.


      • m..o.t
        maallinen.tuomari kirjoitti:

        "Mutta jos Paavola kirjoitti, että Jumala tuomitsee heidät, tai Jumala rankaisee heitä, niin silloinhan oli profetia kyseessä, Jumalan puolesta puhumista,"

        Laki saattaa jonakin päivänä muuttua, uskonnollinen uhkailu voidaan kriminalisoida. Sitten nähdään miten mölyt pysyy mahassa.

        Maallisessa rikoslaissa on pylät laittomasta uhkauksesta. Raamattu ja Suomen laki eivät käy enää käsikädessä niin hyvin, mitä oli menneinä vuosina.


      • Setä.neuvoo
        maallinen.tuomari kirjoitti:

        "Mutta jos Paavola kirjoitti, että Jumala tuomitsee heidät, tai Jumala rankaisee heitä, niin silloinhan oli profetia kyseessä, Jumalan puolesta puhumista,"

        Laki saattaa jonakin päivänä muuttua, uskonnollinen uhkailu voidaan kriminalisoida. Sitten nähdään miten mölyt pysyy mahassa.

        "Laki saattaa jonakin päivänä muuttua, uskonnollinen uhkailu voidaan kriminalisoida. Sitten nähdään miten mölyt pysyy mahassa. "

        Ei tunnu menneen maallisen tuomarin tajuntaan, mitä eroa on uhkauksella ja ennustelulla. Onko Paavola tämän tuomarin mielestä Jumala, joka on uhannut tappaa jonkun? Onko kaikki ruuvit tallella?


    • KTS--

      Vastustajani Veli Saarikallea varoitin aikoinani että ellei moinen palestiinaviha ja israelfanitus lopu, Jumala ottaa hänet pois.

      Näin tapahtui.

      • dfafasfdafa

        KTS, sinä olet väärä profeetta ja surkea valehtelija.


    • Paavola_on_puntarissa

      Petri Paavola profetoi suomalaisille seurakunnan johtajille kuolemanrangaistuksia siitä, että he ovat tehneet syntiä. Ottamatta kantaa siihen, että tulisiko sellainen rangaistus joka tapauksessa, otan nyt kantaa Petri Paavolan sanoihiin.

      Jumala ei ota kevyesti sitä, että Hänen puolesta puhuu joku, joka ei ole saanut Häneltä sanoja. Kysessä on synti, josta Raamattu määrää hyvin ankaran rangaistuksen.

      Jos Petri Paavola ei ole saanut näitä sanoja Jumalalta, niin Petri Paavola saa itse päälleen Jumalan rangaistuksen (Mt 7:21-23). Petri Paavolan toiminta ei ole kestänyt muutenkaan koettelua, joten Paavolan oma tilanne on nyt vakava.

      Mt 12:36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili. 37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."

      • ollaantarkkana

        Kiitos Herralle! Hyvä kehoitus.Kyllä pitää olla todella tarkkana mitä puhuu.


      • juuri.näin

        Ananias ja Safira valehtelivat seurakunnassa. Kuinkas kävi?


    • vakavaaon

      Apt 5

      4. Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä?

      *** Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle." ***

      5. Kun Ananias kuuli nämä sanat, kaatui hän maahan ja heitti henkensä. Ja suuri pelko valtasi kaikki, jotka sen kuulivat.

      • tällaistaonollut

        Evankelista Anne Miettinen kertoi eräässä tilaisuudessa taannoin, että Tyynenmeren eräillä pikkusaarilla oli kristittyjä kirkkoja, joiden papit puhuivat harhaoppeja ja tekivät syntejä. Sitten he kupsahtivat johonkin sairaskohtaukseen suoraan saarnastuoliin ja pappeja oli useita. Tuollainen pelästyttää.


    • nytalkaatapahtua

      Kuten edellä on kerrottu, niin Petri Paavolan piti olla tänään Helsigissä moottoripyöräkerhon katutapahtumassa puhumassa (Merimoto-tapahtuma). Paavola tuli kuulemma sinne heti, kun se alkoi ja hän piti puheita yleisölle.

      Kuulin, että tapahtumapaikkan viereen oli ajettu poliisin tiedusteluauto niin, että sen takaosassa olevat mustat lasit oli tapahtumapaikalle päin. Pakettiauto on valkoinen, katolla minimalliset vilkut, laitteita tuulilasissa ja takana kuvaustila. Auton mustien lasien takaa pystyy kuvaamaa ja nauhoittamaan kaiken sen, mitä Paavola puhui ja kuka muutenkin siellä kävi. Auto oli siellä pitkään.

      Poliisin tiedusteluosasto on ilmeisesti kiinnostunut nyt Petri Paavolasta ja moottoripyöräkerholaisista sekä Citymissionin toiminnanjohtajasta, joka järjestää Ex-Criminal day tapahtumia ja hänellä on luonnollisesti yhteyksiä entisiin rikollisiin.

      Luonnollisesti parannuksen tehneet rikolliset ovat jo kaidalla tiellä, mutta uskooko poliisi sellaista?

      • näin.on

        Poliisi perusti joitakin aikoja sitten uhka-arvioryhmän tiedusteluosastolle. Poliisin tiedusteluosaston johtaja antoi haastattelun lehdistölle ja kehui, että he ovat pystyneet estämään kymmenen massamurhaa viimeaioika Suomessa.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001179250.html

        Tuo poliisi valehteli. Ei Suomessa ole koskaa tehty kymmeniä massamurhia ennen heidän osastonsa perustamista. Hän vain kehuskeli osastoaan ja antoi liioitellun arvioin toimintansa tehosta. Tämä kertoo kuitenkin siitä, että he ovat yhä enenmmän alkaneet vakoilemaan Suomen kansalaisia ja laittavat heitä eri vaarallisuusluokkiin. Nyt ilmeisesti Petri Paavola ja motoristit ovat poliisin vakoilun kohteita.


      • mua_valvotaan

        "Kuulin, että tapahtumapaikkan viereen oli ajettu poliisin tiedusteluauto niin, että sen takaosassa olevat mustat lasit oli tapahtumapaikalle päin. Pakettiauto on valkoinen, katolla minimalliset vilkut, laitteita tuulilasissa ja takana kuvaustila. Auton mustien lasien takaa pystyy kuvaamaa ja nauhoittamaan kaiken sen, mitä Paavola puhui ja kuka muutenkin siellä kävi. Auto oli siellä pitkään."

        Sorry jos pilaan hyvän tarinan, mutta siinä Meritorin vieressä ja muuallakin Kaivopuistossa on poliisiautoja parkissa päivät pitkät. Johtuu alueen suurlähetystöistä - ei petripaavoloista.


      • stadin_kundi
        mua_valvotaan kirjoitti:

        "Kuulin, että tapahtumapaikkan viereen oli ajettu poliisin tiedusteluauto niin, että sen takaosassa olevat mustat lasit oli tapahtumapaikalle päin. Pakettiauto on valkoinen, katolla minimalliset vilkut, laitteita tuulilasissa ja takana kuvaustila. Auton mustien lasien takaa pystyy kuvaamaa ja nauhoittamaan kaiken sen, mitä Paavola puhui ja kuka muutenkin siellä kävi. Auto oli siellä pitkään."

        Sorry jos pilaan hyvän tarinan, mutta siinä Meritorin vieressä ja muuallakin Kaivopuistossa on poliisiautoja parkissa päivät pitkät. Johtuu alueen suurlähetystöistä - ei petripaavoloista.

        Sorry - mutta USA:n suurlähetystä on siellä alueella ainoa, jota valvotaan niin, että rakennuksen edessä on poliisiauto ja Meritori ei ole vieressä. Meritorilla voi olla poliisiautoja ilman tekemistä, mutta se johtuu siitä, että poliisit ovat tauolla syömässä jäätelöä meritorin kioskilla ja niiden auto ei ole nurmikolle parkkeerattu vaan pysäköintipaikalle. Nyt pollarit olivat seuraamassa motoristien tapahtumaa.


    • mopohep

      Moottoripyöräkerhot ja liivitunnuksilla varustetut yhdistykset olivat jo 10 v sitten poliisin erityistarkkailussa.Siihen joutui jo sellaisetkin kerhot jotka pitivät talvivarastoa pyörilleen.Turhaan eivät pitäneet sillä eräs liivipäällikkö olikin diileri.Antaa poliisin tehdä työnsä.Syyttömän on helppo olla.

    • Setä.neuvoo

      "Paavola uhkaa" -tyyppisiä juttuja on ollut muuallakin. Keltaisesta lehdistöstä tuttu tyyli. Niin kuin ei osattaisi Suomen kielen sijamuotoja, tai niin kuin Paavola olisi joku jumalallinen ikuinen preesens, joka tekee - preesensissä - asioita, joita väittäjä haluaa tai väitti Paavolan tekevän. Onko tämä kirjoittelutyyli
      a) loitsua, että halutaan Paavolan tekevän jotain
      b) profetia, että (tulevaisuudessa) Paavola tekisi jotain
      c) kirousta, että toivotaan Paavolalle syntiä tai muuta pahaa, vai
      d ) herjausta, että väitettiin Paavolan uhanneen tehdä jollekin jotain?

      http://keskustelu.suomi24.fi/haku?keyword=paavola uhkaa

      • lueensin

        Setä - sinulla on kova halu päteä ja pölistä täällä mielesi mukaisia juttuja. Lue ensin artikkeli, josta keskustelemme ja sitten kommentoi jotain järkevää. Nyt on niin, että Paavola profetoi huonoille papeille surmaamisen. En ole tällaista kovinkaan usein nähnyt tai kuullut Suomessa.


    • Setä.neuvoo

      Onko tässä keskustelussa joku artikkeli? Joku asiasisältö? Eikö keskustelun aihe olekaan se, että joku väitti Paavolan uhanneen tehdä jollekin jotain? Onko aloittaja yrittämässä luikerrella syyllisyydestä pois jollain selittelyllä?

      • SunNeuvotHounoja

        On se niin raskasta, kun sedälle täytyy selittää.

        Petri Paavola sanoo seuraavaa: "Tulevina päivinä jotkut kehnot paimenet tullaan tuomitsemaan sellaisella tavalla, että Herra ottaa heidät pois tästä ajasta kuoleman kautta, koska he eivät halunneet tehdä parannusta pahoista teoistaan." Paavola uhkaa seurakuntien johtajia myös sillä, että he sairastuvat.

        Tämä kaikki oli mainittu tässä artikkelissa: http://www.kotipetripaavola.com/ajatuksiaraamatullisestapaimenuudesta.html


    • Setä.neuvoo

      Että Herra ottaa heidät pois*?

      No, onko Paavola sitten sinun herrasi'?

    • Olkaapyhät

      Kaikissa seurakunnissa pitäisi Raamatusta lukea ennen ehtoollista tämä koko totuus ..

      1 Kor 11:23-32

      23. Sillä minä olen saanut Herralta sen, minkä myös olen teille tiedoksi antanut, että Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän,
      24. kiitti, mursi ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan; tehkää tämä minun muistokseni".
      25. Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni".
      26. Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee.
      27. Sentähden, joka kelvottomasti syö tätä leipää tai juo Herran maljan, hän on oleva vikapää Herran ruumiiseen ja vereen.
      28. Koetelkoon siis ihminen itseänsä, ja niin syököön tätä leipää ja juokoon tästä maljasta;


      ***29. sillä joka syö ja juo erottamatta Herran ruumista muusta, syö ja juo tuomioksensa.
      30. Sentähden onkin teidän joukossanne paljon heikkoja ja sairaita, ja moni on nukkunut pois. ***



      31. Mutta jos me tutkisimme itseämme, ei meitä tuomittaisi;
      32. mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi.

    • Setä.neuvoo

      Ja ymmärrättekö höykäsen pölähtävää, mitä siinä kiellettiin? Asiayhteys kertoo, että yhdet olivat ehtoollisella juopottelemassa ja toiset jäivät osuutta vaille.

    • Setä.neuvoo

      Onko seta.neuvoo jonkinlainen lääkäri, jolla Suomen lain mukaan oikeutta tai velvollisuutta diagnosoida Paavolaa? Jos ei ole, niin kai tähän Rikoslaki soveltuu?

      • Pakarock

        Hullu mies hullu.


    • Mikä Paavolan ajojahti ja lynkkaus meininki täällä oikein on?

      • yrölle

        Paavola kehottaa toistuvasti koettelemaan kuulemansa. Nyt häntä koetellaan ja hänen opetuksesta löytyy kaikenlaista kyseenalaista.


      • No kyllähän väärämielisille paimenille tulee tuomio.

        Meneehän Paavola siinä pahasti metsään, että väittää Jumalan rakastavan kaikkia ihmisiä. Mikä on ihan täysin epäraamatullista ja täysi valhe! Mutta miksei sitä oteta esille? - Siksi että suurin osa "kristityistä" uskoo oman pään sisällään tähän kaikkia rakastavaan nami nami epäjumalaan. Rakkaudesta on usein tullut (epä)jumala ja sitä ylikorostetaan valtavasti armon kanssa. Kuitenkaan Raamattu ei puhu Jumalan rakkaudesta kuin n. 36 kohdassa - ja Raamatussa on n. 35 000 jaetta!

        Eli näyttäisi siltä että asioita aletaan koettelemaan vain silloin kun joku asia ei itseään miellytä, tai jos miellyttää niin ei koetella...


    • kokototuusarmosta

      Tämä lukee Uudessa Testamentissa.Tulisi palauttaa opetukseen Jumalan olemuksesta koko totuus niin paljon kuin se Raamatun sanan mukaan on mahdollista.Jumala toimittaa myös oikeutta ja tuomitsee, jos synnintekemistä ei lopeteta.
      Kaikissa seurakunnissa pitäisi Raamatusta lukea ennen ehtoollista tämä koko totuus . 1938 käännös

      1 Kor 11:23-32

      23. Sillä minä olen saanut Herralta sen, minkä myös olen teille tiedoksi antanut, että Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän,
      24. kiitti, mursi ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan; tehkää tämä minun muistokseni".
      25. Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni".
      26. Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee.
      27. Sentähden, joka kelvottomasti syö tätä leipää tai juo Herran maljan, hän on oleva vikapää Herran ruumiiseen ja vereen.
      28. Koetelkoon siis ihminen itseänsä, ja niin syököön tätä leipää ja juokoon tästä maljasta;

      ***29. sillä joka syö ja juo erottamatta Herran ruumista muusta, syö ja juo tuomioksensa.
      30. Sentähden onkin teidän joukossanne paljon heikkoja ja sairaita, ja moni on nukkunut pois. ***

      31. Mutta jos me tutkisimme itseämme, ei meitä tuomittaisi;
      32. mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi.

      • näin.se.on

        Olet oikeassa, että Jumalan käyttää profeettoja tuomoiden julistamiseen, mutta nyt näyttää siltä, ettei Paavola ole saanut valtuutusta Jumalalta. Paavola on todistettu vääräksi profeetaksi. Paavolan itsensä kannalta tällainen toiminta on hyvin vahingollista. Mitä jos Paavola itse joutuu näiden pappien kanssa siihen rangaistukseen, mitä Paavola on puhunut? Silloin Paavola on ollut vain profetoiden matkija ja väärä profeetta.


    • Setä.neuvoo
      • ootko..neuvoton.setä

        Mihin pyrit näillä neuvolla? Pyritkö siihen, että harhaopeista ei saisi varoittaa? Totuus ei pala tulessakaan.


    • Setä.neuvoo
      • setä.neuvoo.huonosti

        Sinä yhdistelet ja sekotat asoita tavalla, joka vie totuudesta pois.

        Paavola antoi profetian, että Jumala tuomitsee kuolemaan harhaoppiset papit?

        Tämä profetia koeteltiin niin, ettei sellaista profetiaa ole Jumala antanut Paavolan kautta. On kuitenkin ilmeistä, että tuomio alkaa Jumalan huoneesta, joten pikemminkin käy niin, että Paavola on näitten harhaoppisten joukossa.


      • rautalangasta

        Pelastus saadaan, kun usko osoitetaan teoilla. Usko Kristukseen osoitetaan tekemällä niitä tekoja, joita Kristus meiltä vaatii. Kristus sovitti Golgatalla vain niiden synnit, jotka ovat Kristukselle kuuliaisia (Hepr. 6:8,9, Mt 7:21-23).

        Jaak 2:14 Veljet, mitä hyötyä siitä on, jos joku sanoo uskovansa mutta häneltä puuttuvat teot? Ei kai usko silloin voi pelastaa häntä? 15 Jos veljenne tai sisarenne ovat vailla vaatteita ja jokapäiväistä ravintoa, 16 niin turha teidän on sanoa: "Menkää rauhassa, pitäkää itsenne lämpimänä ja syökää hyvin", jos ette anna heille mitä he elääkseen tarvitsevat. 17 Näin on uskonkin laita. Yksinään, ilman tekoja, se on kuollut.

        18 Ehkä joku nyt sanoo: "Sinulla on usko, minulla teot." Näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, minä kyllä näytän sinulle uskon teoillani. 19 Sinä uskot, että Jumala on yksi ainoa. Oikein teet -- pahat hengetkin uskovat sen ja vapisevat. 20 Mutta etkö sinä tyhjänpäiväinen ihminen tahdo tietää, että ilman tekoja usko on hyödytön? 21 Eikö meidän isämme Abraham osoittautunut vanhurskaaksi tekojensa perusteella, kun hän vei poikansa Iisakin uhrialttarille? 22 Huomaat, että usko vaikutti yhdessä hänen tekojensa kanssa, teoissa usko tuli todeksi. 23 Ja niin täyttyi Raamatun sana: "Abraham uskoi Jumalan lupaukseen, ja Jumala katsoi hänet vanhurskaaksi", ja hän sai nimen Jumalan ystävä. 24 Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella. 25 Juuri tekojensa ansiosta portto Rahabkin osoittautui vanhurskaaksi, kun otti sanansaattajat luokseen ja auttoi heidät pois toista tietä. 26 Niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin on uskokin kuollut ilman tekoja.


      • Antti.Kommunisti.69

        Jaakob oli kommunisti.


    • Setä.neuvoo

      "Sinä yhdistelet ja sekotat asoita tavalla, joka vie totuudesta pois"

      Mikä syytös tällainen on? Mistä totuudesta kenet on viety pois?

    • Taisi_lipsahtaa_omaan

      perseeseen.
      Kuinkahan teille tuomiovallan omiin käsiinsä ottaneille "varajumalille" käy. Taidatte joutua suoraan helvettiin. Eihän jumala siedä edes sitä, kun hänen nimeänsä jankutetaan turhaan. Mitenkähän tuon Jumalalla ratsastamisen kanssa?

      Mitäs luulette Petri P:t. Taitaa piru nokkia teidät, vaikka aika pirun nussimilta nuo teidän jutut kyllä vaikuttavat?

    • Setä.neuvoo

      Oliskohan niin, että eräs Jaakko2524, MrJamppa tai muu näitä on tehtaillut näitä lain/VT:n kautta pelastumisen ohjeita?

      Sanoisin edelleen tekopyhille Ef 2-luvun armon vastustajille, joille se pelastuksen armo ei kelpaa, että viekää ne tekopyhät oppinne sinne helvettiin mennessänne.

      Ihmettelen myös, onko satanisteilla jokin vimma /kampanja suoltaa hämminkiä kristinuskon keskusteluihin. Ja esiintyä lakiuskovina "kristittyinä".

      Yrittäen saada uskovia lain alle, kiroukseen, jota Galatalaiskirje selostaa tarkemmin.

      Kuvittelemaan, että ollaan pelastusta vasta tienaamassa. Tai vaarassa menettää se. Uskova ei voi pelastusta menettää. Mutta ratkaisukristillisten seassa on ollut näitä "kuuliaisuuden" vaatijoita, jotka haluavat pelotella mm. pelastuksen menettämisellä.

      • Tämä.On.Totuus

        Olet saanut kuulla Herran tuomion siitä, ettet saa syntejäsi anteeksi.

        Nyt lähdit pilkkaamaan kovemmilla sanoilla ja se kohdistui nyt Jumalaan, koska pikkasi Jumalan asialla olevia riivatuiksi. Jumalan asialla olevat siteerasivat Jumalan Sanaa Raamatusta ja et hyväsky näitä Raamatun lauseita.

        Teit Pyhän Hengen pilkkaa ja lisäsit vain tulisia hiiliä pääsi päälle. Et voi enää pelastua.

        Olet suurisuinen setä, joka neuvoo huonolla esimerkillä. Saastainen suusi vei sinut helvettiin.


      • Setä.neuvoo
        Tämä.On.Totuus kirjoitti:

        Olet saanut kuulla Herran tuomion siitä, ettet saa syntejäsi anteeksi.

        Nyt lähdit pilkkaamaan kovemmilla sanoilla ja se kohdistui nyt Jumalaan, koska pikkasi Jumalan asialla olevia riivatuiksi. Jumalan asialla olevat siteerasivat Jumalan Sanaa Raamatusta ja et hyväsky näitä Raamatun lauseita.

        Teit Pyhän Hengen pilkkaa ja lisäsit vain tulisia hiiliä pääsi päälle. Et voi enää pelastua.

        Olet suurisuinen setä, joka neuvoo huonolla esimerkillä. Saastainen suusi vei sinut helvettiin.

        Kuka pilkkasi ketä riivatuksi? Valehtelija sinä olet! Nimimerkkisi jo kertoo siitä, että on tarvetta esittää, kuin olisi totuutta toitottamassa muka.

        Arvaa, pidänkö minä sinua Pyhänä henkenä?


    • vauhtikiihtyy

      Kummallisesti alkanut tulla Petri Paavolaa haukkuvia aloituksia sen jälkeen kun viimeksi olen täällä käynyt. Mitä tässä välissä on tapahtunut?
      Oli mm. missio maailma, Heidi Baker ja Patrick Tiaisen Uskon Sana -liikkeen eksytyksistä puhetta mm. facebookissa.
      Olen varma että näissä ketjuissa käy katkeraa väärän hengen vaikutuksen alaisia, väärän voitelun alla käyneitä ihmisraunioita, jotka eivät tiedä edes mitä tekevät ja minne ovat menossa!
      Tämäkö on suomalaisen kristikansan tila tällä hetkellä, jopa vapaissa suunnissa?! Kyllä on pahasti suohon uponnut! Peli on raakaa. En voi olla ajattelematta, että taivaan portit eivät mitenkään voi olla avoinna täysin vastakkaisille voimille. Miettikääpä sitä! Kumpaan joukkoon sinä kuulut??? Missä vietät iäisyytesi??? Iäisyyttä ei sinulle tuo yksikään Heidi Baker eikä Patrick Tiainen eikä hieno missiotapahtuma. Ymmärrätkö edes asioiden vakavuutta? Olisiko pysähtymisen paikka???

      Tällainen aloitus, joka alkaa täysin harhaisesti, ei voi olla Jeesuksen seuraajan tekstiä.

      Tämä kansakunta tulee näkemään Jumalan tuomiot, jokainen pitäköön nyt huolen omasta sielustaan sillä muista, se portti on ahdas eikä siitä kulje yksikään jolla ei ole RAKKAUTTA TOTUUTEEN.

      Patrick Tiaisen olen köykäiseksi havainnut ja hän toimii omasta vallastaan käsin, Pyhän Jumalan Henkeä hänessä ei ole. Se on valhehenki, joka vie mukanaan jokaisen idolinsa joka ei pidä itsestään ja sydämestään huolta.

      Patrickia on varoitettu, hän ei halua kuunnella. Hän jopa naureskelee pilkallisesti niille, jotka varoittavat menestysteologiasta. Toivoin, että hän olisi nöyrtynyt, on vielä nuori mies. Mutta tuo pilkallinen ylimielisyys oli osoitus siitä kovapäisyydestä ja päämäärästä mikä hänellä on. Hänellä on visio, mutta se visio ei ole Jumalasta vaan hänestä itsestään.

      Koen että pahoinpitely, oli ensimmäinen vakava varoitus. Tuleeko toista tai kolmatta, sen tietää yksin Hän. Koen syvää huolta ja toisaalta surullisuutta, koska tunnen ettei tämä pääty hyvin.

      • m..o.t

        Sinä tee vääriä johtopäätöksiä. Nämä aloitukset Paavolasta on olleet asiallisimpia täällä, koska niissä perustellaan esitetty asia hyvin.

        Petri Paavolan toiminta ei vain kestä koettelua. Niin ei kestä Heidi Bakerin, Rodney Howard-Brownin, Todd Whiten, Missiomaaliman eikä edes Tapani Suonnon toiminta.

        Yksi ahkera aloittaja otti esille sen, että Mauno Mattila on väärä profeetta. Hän sai päälleen paljon kuraa ja pilkkaa. Häntä arvosteltiin kärkevämminkin, kuin mitä sinä nyt ihmettelet Paavolasta tehtyjä aloituksia. Sitten kävi niin, että Mauno Mattila julkaisi Youtubessa videon, jossa hän tunnusti olleensa väärä profeetta ja eksynyt ja moni huomaisi seuranneensa väärää prfeettaa.

        Minä olen huomannut, että suomalaiset kirkot ovat tälle hetkellä yksi suuri porttokirkko. Lähes kaikki papit ovat hukassa ja Petri Paavolan "nettikirkko" on samaa porukkaa.

        Ongelmana näillä opettajilla on se, että he ensin omassa lihassa päättävät, miten pitää opettaa. Sitten he yrittävät keksiä, miten se asia perustellisi Raamatusta. Paavola on yksi pahimpia eksyttäjiä. Hän kaivelee alkukielestä monimutkaisia selityksiä, jotka ovat niin vääriä, etteivät kestä koettelua. Hän suorastaa vääristelee Raamatun sanaa.

        Petri Paavolasta on helppo tehdä näitä arvosteluja, koska hän lähes jokaisessa artikkelissaan opettaa joitain olennaisesti väärin.


      • "Koen että pahoinpitely, oli ensimmäinen vakava varoitus."

        Ai se oli sun lössis joka hakkas Patrikin?


      • asiallisiako
        m..o.t kirjoitti:

        Sinä tee vääriä johtopäätöksiä. Nämä aloitukset Paavolasta on olleet asiallisimpia täällä, koska niissä perustellaan esitetty asia hyvin.

        Petri Paavolan toiminta ei vain kestä koettelua. Niin ei kestä Heidi Bakerin, Rodney Howard-Brownin, Todd Whiten, Missiomaaliman eikä edes Tapani Suonnon toiminta.

        Yksi ahkera aloittaja otti esille sen, että Mauno Mattila on väärä profeetta. Hän sai päälleen paljon kuraa ja pilkkaa. Häntä arvosteltiin kärkevämminkin, kuin mitä sinä nyt ihmettelet Paavolasta tehtyjä aloituksia. Sitten kävi niin, että Mauno Mattila julkaisi Youtubessa videon, jossa hän tunnusti olleensa väärä profeetta ja eksynyt ja moni huomaisi seuranneensa väärää prfeettaa.

        Minä olen huomannut, että suomalaiset kirkot ovat tälle hetkellä yksi suuri porttokirkko. Lähes kaikki papit ovat hukassa ja Petri Paavolan "nettikirkko" on samaa porukkaa.

        Ongelmana näillä opettajilla on se, että he ensin omassa lihassa päättävät, miten pitää opettaa. Sitten he yrittävät keksiä, miten se asia perustellisi Raamatusta. Paavola on yksi pahimpia eksyttäjiä. Hän kaivelee alkukielestä monimutkaisia selityksiä, jotka ovat niin vääriä, etteivät kestä koettelua. Hän suorastaa vääristelee Raamatun sanaa.

        Petri Paavolasta on helppo tehdä näitä arvosteluja, koska hän lähes jokaisessa artikkelissaan opettaa joitain olennaisesti väärin.

        Älä nyt viitsi valehdella päin naamaa !

        Tässä aloituksessa, eikä koko ketjussa ole ainuttakaan linkkiä Petrin todelliseen kirjoitukseen !

        Siis siitä vain voisi tarkistaa sen, että mitä Petri oikeasti on kirjoittanut !

        Eli koko homma perustuu vain kuulopuheisiin, mitään faktaa ei siis ole koko ketjussa !

        Sekö on asiallista mielestäsi ?

        Joten sinulla taitaa olla oma lehmä ojassa, tai sitten olet umpi sokea tälle täällä harrastettavalle touhulle !


    • kljoui

      Petri Paavola on joutunut palstan homojen hampaisiin kirjoituksiensa tähden.
      Homot ovat armottomia .

      Room 1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

      Room 1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
      1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

      • C..E..O

        En ole nähnyt yhtäkään homojen laittamaan arvostelua Petri Paavolasta. Minusta Petri Paavolasta tehdyt aloitukset perustuvat siihen, että Paavola on oikeasti harhaoppinen sananjulistaja.


      • llökpoo

        Oletko sinä homo vai hetero?

        Oletko lukutaitoinen?


      • C..E..O
        llökpoo kirjoitti:

        Oletko sinä homo vai hetero?

        Oletko lukutaitoinen?

        Paavola jatkaa taas kirjoittelua homoista uusimmassa artikkelissaan. Raamattu kieltää homoparisuhteet. Tämä on selvä asia.

        Mutta Paavolalla pyörii nyt vanha levy päällä. Hän vain etsii uusia kannattajia vanhalla reseptillä, kun Paavola on todistettu harhaoppiseksi.


    • Uskova2

      Hölmöjä juttuja Petri Paavolalta! Jumala ei ole luvannut kostaa kaikille pahoille ja väärintekijöille tässä maanpäällisessä elämässä! Kuolevatkohan Paavolan mukaan kaikkien muidenkin uskontojen johtohenkilöt? Jumala sanoo Ilmestyskirjan lopussa, että saastainen saastukoon edelleen ja pyhä pyhittyköön edelleen. Useimpia ihmisiä Jumalan rangaistus ja viha kohtaa vasta kuoleman rajan toisella puolella.

      • fhw

        Paavolalla on omat ongelmansa.


    • ei-kirj

      Petri Paavola... tarvitseeko enemmän sanoa: Petri Paavola.

      Uskoo, joka uskoo, mutta kiitos Jumalan, sellainen usko ei ole jokamiehen!

      Ainoa positiivinen asia tässä on se, että Petrin opetuksia kuulleiden joukossa on sellaisia kristittyjä, jotka osaavat kyseenalaistaa sen, mitä Petri sanoo, mutta kun he miettivät sitä, mitä Raamattu sanoo, ovat he jo eksyneet pois totuudesta.

      Totuutta ei pidä etsiä Raamatusta vaan tulee tutkia sitä, mikä on totuudellista ja mikä ei. Raamattu ei tätä läpivalaisua kestä....

    • Mukavuuspuhe
      • Anonyymi

        Sinä et osaa kirjoituksia, siksi olet eksynyt.


    • Pieni.virhe

      Petri Paavolaan osoitetut syytökset ovat ihan vähän pielessä: Ne eivät ole tosia.

      • hjkj

        Jaaha, tämä on siis sinun mielipiteesi. Miksi minun pitäisi sitä uskoa?


      • en.usko.Paavolan.oppeja

        Paavolan opetuksesta on viime aikoina esitetty Suomi24:lla hurjan paljon varteen otettavaa kritiikkiä, jossa on asiallisesti lainattu Paavolan sanomisia sanasta sanaan ja sitä verrattu Raamattuun. Paavolan harhaopit ovat tulleet paljastetuiksi melko hyvin.

        On kuitenkin joitakin Paavolan seuraajia, jotka eivät halua hyväksyä sitä, että heidän kulttijohtajansa on paljastunut eksyttäjäksi, joka jakaa paljon väärää opetusta. Kukin vastaa omasta uskostaan, mutta minulle on tullut selväksi, ettei Paavola ole Jumalan mies vaan eksyttäjä.


    • Anonyymi

      Paavola näyttä jatkavan tällä linjalla.

    • Anonyymi

      Saarnaaja Petri Paavolan Youtube-videolla näytetään, kun ihminen tekee oikean itse**murhan. Paavolalla on paljon helluntailaisia maksavia asiakkaita.

      https://youtu.be/k--MDYxZp1g?t=12

    • Anonyymi

      Paavola tuomitsee taas uskovia iskonaslen mukaan nimim vaisuliini tekstin mukaan. Laajasalo ei ole oikein uskova jne. Voi voi Paavola ja vaisu

      • Anonyymi

        Laita linkki.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1297
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1263
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe