Rukous maamme puolesta

Faceboo

Rakas taivaallinen Isä, sinä näet kansakuntamme tilanteen ja tiedän sen historian, kuinka isäimme ennen meitä rukouksen ja Jeesuksen vereen turvautuen pelastuivat, kun sinä annoit heille armossa isänmaamme ja sen varjelit sodissa.

Nyt Isä näet kaiken sen vääryydeen, luopumuksen ja harhaoppien leviämisen, niin että he kieltävät Herra Jeesus sinutkin Herranaan ja Jumalanaan. Isä anna anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevöt, vaan heidän syntinsä ovat heidän mielensä sokaisseet ja he eksyvät sekä eksyttävät.

Anna armon käydä oikeudesta ja avaa heidän silmänsä näkemään totuuden, niin kuin sinä armossasi avasit minun silmäni, sillä ei meissä kenessäkään mitään hyvää ole, vaan monessa me kaikki hairahdumme.

Haluan Herra Jeesus kirkastaa sinut ristin kuolemasi, että he näkisivät kuinka sinä kuolit ristillä sovittaen maailman synnit ja minä haluan puolustaa tätä uskoa, joka kerta kaikkisesti on meille annettu.

Anna Herra meille viisaus, jotka puhtaasta sydämestä huudamme Herra sinun puoleen.
Ja Herra Jeesus, jos sinä näet että sydämessämme on syntiä, niin paljasta se Henkesi kautta ja auta meitä nöyrtymään sinun edessäsi. Auta meitä olemaan totuuden puolesta eikä sitä vastaan, sillä monia henkiä on lähtenyt maailmaan, jotka kieltävät sinut ja opettavat turmiollisia harhaoppeja.

Kosketa Herra jokaista lukijaa Hengelläsi, kirkasta Jeesus Kristus ristiinnaulittuna jokaiselle, että he tulisivat tietämään, ettei ole mitään toista tietä Isän luo, kuin Jeesus sinun tiesi.

Kiitos taivaallinen Isä siitä valtavasta rakkaudesta, pitkämielisyydestä ja armosta, jolla sinä jokaista ihmistä rakastat, sillä et sinä halua että yksikään syntinen joutuisi ikuiseen kadotukseen, vaan että jokainen pelastuisi. Auta meitä etsimään sitä, mikä on ylhäällä eikä sitä mikä on alhaalla. Avaa silmämme näkemään totuus tässä vaikeassa ajassa, jossa monta väärää voideltua ja väärää profeetta liikkuu Suomenkin maassa.

Sulje valheen puhujain huulet, sinun nimesi tähden Jeesus, että se ei tulisi halveksituksi, vaan kirkastetuksi, sillä sinä tiedät meidät tomuksi ja tuhkaksi.
Kiitos taivaallinen Isä, että teet tämän Jeesuksen Kristuksen nimessä. Ole armollinen meille syntisille. Aamen, aamen.

(Mattila)

8

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottajokasananiinon

      AMEN.

    • UnohtakaaJoMattila

      Mauno Mattila on julkaissut 28.5.2016 videon, jossa hän tunnustaa langenneensa menestysteologiaan ja torontolaisuuteen. Mauno Mattila tunnustaa tehneensä syntiä. Mattila kertoo siitä, ettei kaikki näyt, ilmestykset yms. olleetkaan Jumalasta. Tämä todistaa lopullisesti sen, että Mauno Mattilan on ollut väärä profeetta.

      https://youtu.be/rLlg1ywFTZo

      Tällä palstalla on käyty hyvin kuuma keskustelua Mauno Mattilasta. Moni on tulistunut Mattilasta esitetystä kritiikistä. Tämä johti siihen, että Mattilan eksytyksen julkituonutta henkilöä pilkattiin mielenterveytensä menettäneeksi.

      Lopputuloksena oli se, että eräät Mattilaa kiivasti puolustaneet tekivät syntiä, jonka johdosta menettivät pelastuksensa (Mt 5:22). Heille luettiin kieltoja saada syntejään anteeksi (Joh 20:22,23). Mattilan eksytystyö on todellakin johtanut siihen, että eräät hänen seuraajansa menettivät pelastuksensa, esim. minimerkki Jarmo jne.

      • MattilanSolvaajalle

        Kuulehan nyt, hullu.
        Mattilalle 10 pojoa.
        Samoin kaikille parannusta tehneille, kuten T. Suonto kertoi aluksi olleensa muutaman kuukauden menestysteologi, kunnes Herra valisti häntä asiassa.
        Oikeusneuvos Paavo Hiltunen samoin aluksi, nuorena uskovana erehtyi.
        Halusi tutkia eksytyksiä ja huomasi virheensä.
        Kannattaa kuunnella Hiltusen opetuksia eksytyksistä. On tietoa.
        Jokainen uskova hairahtaa, mutta Jeesus kärsi sovituksen.
        Mattila sai anteeksi, mutta ymmärtääkö Mattilan solvaaja edes pyytää syntejään anteeksi, sillä tuomiolla on hänkin tekemistään kerran. Kestääkö kantti?


      • 10pistettä

        Samoin.


      • hghgfhhh

        ok-


    • Tapaus Mauno Mattila . . . Käsittely ALKAA . . . !

      Jumalan_henkäys

      9.6.2016 13:04

      Jumala SANOO . . .

      . . . RAKKAAT LAPSENI . . . :)

      . . . Nyt on TULLUT AIKA -- aloittaa -- ASIAN KÄSITTELY, jonka VAIKUTUSPIIRISSÄ . . .

      . . . jokainen --- Jumalan Lapsi --- joutuu olemaan TAVALLA - tai - TOISELLA . . .

      . . . EIKÄ - tämän asian suhteen olla hienovaraisia ja --- Sinulta ensin KYSYTÄ . . .

      . . . Haluatko olla HYÖKKÄYKSEN - ja - SYYTÖSTEN kohteena - tai . . .

      . . . KUUNNELLA - ja - SEURATA - kun joku toinen on KOHTEENA ???

      . . . KOULUTUS ON . . . PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ . . . ;)
      ......................................................................................... . . .

      ◾ALUKSI --- TUTUSTUMME asiaan . . .Tapaus Mauno Mattila . . . !

      ◾NYT --- POHDIMME asiaa . . . Mitkä TULKINNAT menivät OIKEIN ja VÄÄRIN . . . ?

      ◾LOPUKSI --- Jumalalla ON . . . PALJON SANOTTAVAA --- TÄHÄN TAPAUKSEEN . . . !
      ................................................................................................................................................. . . .

      KUN - tämä asia - on KÄSITELTY LOPPUUN - Jumalan Tahdon MUKAISESTI - niin LUETTAVAKSI otetaan AIHETTA KÄSITTELEVÄ - Jumalan VALITSEMA - KIRJA . . . :)
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

      Johanneksen ilmestys 3: 19 ---> ahkeroitse siis ja tee parannus

      Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. - Ilm. 3:19
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

      NIIN ON JUMALA SANONUT . . . SE ON HERRAN TAHTO . . . !

      ********************************************************************

      ******** JUMALAN ainoa poika, JEESUS KRISTUS=JUMALA ********

      ********************************************************************

      Evankeliumi Johanneksen mukaan, Joh. 1:1, 14, 18 ---> Sana tuli ihmiseksi

      Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

      Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

      Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

      ********************************************************************
      Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

      Mikä on ilmoitettu . . . se on Jumalan nimissä ilmoitettu !

      "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään." - Matt. 5:17

      Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.

      Siunausta ja Herran rauhaa !

      • Juudaksen kirje 1
        1. Juudas, Jeesuksen Kristuksen palvelija ja Jaakobin veli, kutsutuille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesukselle Kristukselle varjellut.
        2. Lisääntyköön teille laupeus ja rauha ja rakkaus.
        3. Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
        4. Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5. Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6. ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7. samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8. Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9. Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10. Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11. Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12. He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13. rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14. Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15. tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16. He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
        17. Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
        18. sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
        19. Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
        20. Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
        21. ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
        22. Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
        23. toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
        24. Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
        25. hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.


      • Rakkaat UUDESTISYNTYNEET Jumalan Lapset !

        Tapaus Mauno Mattila . . . Käsittely (ALKAA) . . . siis JATKUU . . . !

        ◾ALUKSI --- TUTUSTUMME asiaan . . .Tapaus Mauno Mattila . . . !
        ◾NYT --- POHDIMME asiaa . . . Mitkä TULKINNAT menivät OIKEIN ja VÄÄRIN . . . ?
        ◾LOPUKSI --- Jumalalla ON . . . PALJON SANOTTAVAA --- TÄHÄN TAPAUKSEEN . . . !

        ................................................................................................................................................. . . .

        KUN - tämä asia - on KÄSITELTY LOPPUUN - Jumalan Tahdon MUKAISESTI - niin LUETTAVAKSI otetaan AIHETTA KÄSITTELEVÄ - Jumalan VALITSEMA - KIRJA . . . :)
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Johanneksen ilmestys 3: 19 ---> ahkeroitse siis ja tee parannus

        Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. - Ilm. 3:19
        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        ALUSTUKSENA . . .

        Tässä keskustelussa AIHEENA ON . . .

        . . . Jumalan Mielen Mukainen . . . PARANNUKSEN TEKO . . . ;)

        . . .

        TÄSSÄ --- KESKUSTELUSSA --- EI KÄSITELLÄ . . . väärää profeettaa . . . ;)

        VÄÄRÄN PROFEETAN TOIMINTAA käsitellään . . .

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14323629/tapaus-quottodistettuquot-------kasittely-alkaa-------!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1326
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      914
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      819
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      774
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      773
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      754
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe