Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomi taisteli EU:n ytimeen, kannattiko?

taaltapesee

Suomea vietiin vuosikausia EU:n ytimeen. Katainen ja Stubb olivat suuriäänisimmät viejät. Nyt olemme EU:n ytimessä ja maksamme EU:lle jäsenmaksuina moninkertaisesti sen mitä saamme EU:lta. Lisäksi maksamme Kreikan velkoja lähes 1000 miljoonaa euroa. Niitä rahoja me emme saa koskaan takaisin. Suomen lakien on joustettava, jos ne ovat ristiriidassa EU:n direktiivien kanssa. Suomen on hyväksyttävä kansalaisten oikeuksia polkevan Turkin mukaantulo EU:hun sitten kun siitä virallisesti päätetäään. Olli Rehn ajoi talouskomissaarina kaikkein innokkaimmin Turkkia mukaan EU:hun, mutta nyt lienee ääni muuttunut Ollin kellossa.

14

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • natlFINrisesAGAIN

      Kyllä se oli eräs lipponen, joka on kaikkien ytimien politiikan äiti.

    • Putin_hoitaa

      Olisi se vaan niin helppoa olla Euraasian unionissa. Ei tarvitsis miettiä eikä olisi kaikenlaisia rakkikoiria suuta soittamassa. Eikä tarvis edustajien kuleksia eestaas. Kaiken hoitais uusi Aurinkomme Putin!

    • Napoleonkatainen

      KANNATTI !!!

      katainen ja se yksi kokoomus jan vapaavuori sai hyvät työpaikat EU:sta..

      katainen tienaa 27 000 euroa / kk

    • 12aapeli12

      euron piti tukea vietiteollisuutta on tukenut NIIN VITUSTI kaikki työt viety ulkomaille. EU = paskantunkion piti tuoda taloudellista vakautta , silmänurkkani aivan kostuvat kun näen kuin lähes TÄYDELLISYYTTÄ hipovaa tämän hetkinen vakaus tilanne on. rahat moccakulli pankki persereijille

      • VenäjänTiltuOnTyhmä

        EU tukee vientitollisuutta ja olemme sisäjäsenenä mukana EU:n alueella. Siinä on hyvät vientimarkkinat ja taloutemme on hiljalleen alkanut elpyä!

        Vakautta olemme saaneet Euron myötä siten, että lainoja on helppo saada ja lainojen korot ovat ennätysmatalia!

        Viimeisestä lauseesta voi päätllä, että olet kykenemätön järkevään keskusteluun?


      • EU=paskatunkion palvojilta pitäsi realisoida kaikki omaisuus myös vaatteet voisivat maksaa tämän ihanuuden, voisivat kiotoutua EU=paskatunkio lippuu ja hakata haskaan siellä. MITEN siis MITEN on voitu pärjätä ilman EU=paskatunkiota, voiko olla elämää EU=paskatunkion ulkopuolella .


    • Tääontätä
    • FINexit

      EU on kaksinaamainen paholaisen keksintö, esim väitetään että EU:ssa tehdään vain se mikä on parempi tehdä yhdessä kuin yksin. Paskapuhetta, tällaiset pienet maat kuten Suomi, pakotetaan EU:n muottiin vaikka se vahingoittaisi maatamme jollakin tavalla.
      "– Iso ongelma tässä keskustelussa on se, että monet sellaiset asiat, jotka eivät ole millään lailla tekemisissä EU:n kanssa, koetaan EU:n viaksi."
      - Paskapuhetta nro2, Suomessahan aina pelkurivirkamiehet menevät sen taakse että "ei me muuten mutta kun EU direktiivi määrää" kun säätävät tavallisille kansalaisille vahingollisia ja kalliiksi tulevia lakeja ja määräyksiä.

      EU:n ongelmat johtuvat siitä että kyseinen organisaatio on valehteleva ja kaksinaamainen herrakerho joka ei piittaa paskan vertaa tavallisen ihmisen asioista. Tavallinen kansalainen on pelkkä vero-orja EU:lle!

      Kannatan EU:n hajottamista ja palaamista itsehallintaisiin kansallisvaltioihin, ainakin niin kauan kun tavallisia kansalaisia ylenkatsotaan. Alue on kyllä niin laajakin ja olosuhteet erilaisia että kertakaikkiaan samat säännöt eivät vaan toimi kaikkialla!

      • Selityksenmakua

        Sehän se,että perustellaan Eu vaatii ei voi muuta,mutta tosiasiassa vastuussa päätöksistä on vain ja ainoastaan päätöksiä tejkevät henkilöt, ei ulkoiset tahot. Autonomisessa valtiossa kun ulkoiset valtiot ei tee minkäänlaisia päätöksiä ja päätöksen teon luovutus ulkoisen valtion /tahon käsiiin on maanpetos.Asia on hyvinyksiselittenen,siitä ei pääse yli eikä ympäri.


    • Kukko4

      Kukkko tietää ,,, sinunkin elintasosi, on kiinni vientiteollisuudesta ,,, EU yhteisö on jatke suomenjäsenyydelle ,olimme Etassa ----sitten eecc:ssä ,kyllä laivanruumat täytyy tyhjentää ,mielummin ensimmäisessä satamassa, ja sitten viihteelle , kyllähän jos tavaraa kuljetetaan ympäri maailmaa ,aika kallista ,,

      • ei.vaikutusta

        Vietiin täältä tuotteita ennen EU aikaakin.


    • lonkero5

      Suomalaiset rosvot linnoittautuneet EUn valloitukseen

    • sdpsdpsdpsdp

      Älkääpä tyhmät unohtako että kokoomuksen kanssa rintarinnan Euroopan unionin ihanuuteen oli menossa myös SDP ja SAK .
      Demariduunari väestön äänet ratkaisi äänestyksen!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe