Gdfgdgr rg

rgergergregre

Roinarit hei, teillä on huono itsetunto ja pakenette vain ongelmianne roinan avulla. Totta että huippu-urheilussa tai kehonrakennuksessa ei voi pärjätä ilman roinaa, mutta roinankäyttö pitää aloittaa jo paljon ennen kuin on edes huipun lähellä. Kilpailu ei ole pätevä tekosyy roinalle. Jokainen ulkopuolinen huomaa, että olette rakentaneet lihaksista suojakuoren ympärillenne, suojelette todellista minäänne, koska se on niin hauras ja epäkypsä tähän maailmaan. Se tulee sitten vastaan se todellisuus todella kovana kun roinankäyttö alkaa tökkimään syystä tai toisesta, tulee kovat sivuoireet tai on muuten vain pakko lopettaa tai kuolla. Silloin tiestä moni tekee itsemurhan mitä en yhtään ihmettele, niin kova paikka se on luopua lihaksista jotka ennen suojasivat haurasta egoa, nyt egon suojana ei ole enää mitään ja koska se on alikehittynyt, eikä sitä ole yritetty kehittääkään vaan peitetty se roinaamisella, on maailma liian kova paikka. Harva selviää elämästä roinankäytön loputtua, toivottavasti sinä olet yksi heistä, aina parempi jos et koskaan roinaan tartukaan, älä tee sitä jos olet asiaa harkinnut.

8

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hihihihihihihhiii

      ja itkupotkuraivarin syynä oli mikä XD

    • Spanielromanio
    • srht

      >olette rakentaneet lihaksista suojakuoren ympärillenne, suojelette todellista minäänne, koska se on niin hauras ja epäkypsä tähän maailmaan

      Voisin esittää tähän kilpailevan keittiöpsykologisen teorian, että roinaajat vain sattuvat tykkäämään lihaksista ja mikäpä sen mukavampi tilanne olisi kuin omistaa suuret lihakset ja tykätä niistä. Tietysti olen sitä mieltä, että oma keittiöteoriani on todennäköisemmin oikea kuin sinun, koska minun teoriani on yksinkertaisempi. Tuo egon suojelu kuullostaa kaukaa haetulta. Minä en ainakaan näe että roinaaja (tosin en tunne ketään tunnettua roinaajaa) eli eikun siis suurilihaksinen ihminen olisi rakentanut lihaksensa egonsa suojakuoreksi. Minä näen että lihakset on rakennettu kehon suojakuoreksi, jonka tehtävän ne toteuttavat erittäin hyvin. Minä myös tiedän että lihakset eivät kaikilla kasva, joten minä näen, että suurilihaksinen ihminen sattuu olemaan onnekkaasti lahjakas voimalajeissa (tai todellisuudessa roinannut mutta näytön puutteessa ajattelen että lahjakas).

    • Monenlaista

      Näin salilla, miten roinari puhisi liian pienessä paidassa penkillä ja laitteli ennen penkkisarjaa ranneremmejä edestakaisin. Katseli ympärilleen ja teki havaintoja, katsotaanko häntä. Puhisi. Teki sarjan ja avasi rannetuet ja puhisi. Viereiselle penkille tuli sutjakka naturaalikuntoilija oikean kokoisessa t-paidassa, siis järkevän löysässä, missä on hyvä treenata. Lämmittelyjen jälkeen otti 125 kg:lla kymmenen toistoa. Ei puhissut eikä tehnyt itsestään numeroa. Oli urheilullisen oloinen kaveri. Viereisellä penkillä ollut roinari lakkasi heittelemässä magnesiumia ympäriinsä ja lopetti mölinän, sillä hänellä oli vain kymmenen kiloa enemmän penkissä, vaikka oma painonsa oli varmaan 25-30 kg enemmän ja lääkeaineet apuna.

    • aitoBlueteam

      miksi roinaajat harrastavat niin paljon pyllyleikkejä

      • roinan.sivareita

        Roinaaminen nostaa estrotasoja niin paljon niin siksi alkaa bi seksuaalisuus kiinnostamaan.


    • perus.jamppa

      Tunnen myös yhden roinarin joka oli ennen salihommia ja roinaamista hintelä nörtin näköinen rillipää. Tuskin olisi pillua paljon herunut. Sitten alkoi salin ja roinaamisen ja on niin äijää että! Tämä oma havaintoni tukee aloittajan teoriaa.

      • veeäm43

        Kuten myös.
        Kaveri oli täysin pinky pamtterin kopio. Elettiin 60-lukua. Heppu tilasi jenkeistä "lääkkeet" ohjelmineen ja muutaman vuoden kuluttua oli Mr. Norden kisojen kolmonen. Säilytti kuitenkin liikkuvuus- ja voimaominaisuutensa. Painnonostossa piirin mestaruus, hyppäsi vauhditonta pituutta yli 3m jne.
        Melko pian lekuri supisti hepun tulevaisuuden vaihtoehtoja ja kaveri pani elämänarvonsa toiseen järjestykseen. On vieläkin hengissä ja harrastaa matalan sykkeen kestävyyslajeja kuten mm. 60km soutua, puolimaratoneja yms.
        Miksikö tiedän? Kyse on entisestä seurakaveristani joka omistaa viereisen, vuokralla olevan asunnon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe