Kokemuksia auton tuottattamisesta Kamux Ruotsilla?

Unelmia-pikkurahalla

Pidemmässä harkinnassa ollut Suomessa hieman vähänlaisesti olleen T6 koneisen Volvon hankinta. Itse tuominen Ruotsista arveluttaa, mahdollisten ongelmien sattuessa. Bongasin että Kamuxilla on moinen palvelu, että tuovat lahden toiselta puolelta autoja? Kokemuksia?

4

271

  Vastaukset

  • Tuota, jos tuttavapiirissä tai Volvon sivuilta löytyisi vikkejä, unohtaisin tämän K vaihtoehdon.

   Kolme auto yksityiskäyttöön hakeneena (toisin invaliidiautoina verotuksena) Ruotsista on helpoa ostaa auto suoraan autoliikkeistä.

   Suosittelen tutun/ jo hakeneen henkilön piiriin hakeutumiseen, merkkiliikkeissä löytynee apuja, tässä linkki Ruotsiin http://www.bytbil.com/bil

  • Tuskin Kamux mitään takuuta antaa ilmaiseksi ?
   Mene Ruotsiin ja osta auto Volvo-liikkeestä . Aja Suomeen , käy tullinnettisivuilla tekemässä autoveroilmoitus, käy katsastusasemalla, maksa autovero ja tee siitä oikaisuvaatimus myöhemmin. Aja tyytyväisenä :)

  • Kannattaa hakea ehdottomasti itse, säästää paljon rahaa eikä ole vaikeaa. Edulliset laivamatkat ja hotelli, Ruotsin kivillä voi huoletta ajella Suomeen. Hain itse C Mersun syksyllä. Kamuxista kuitenkin vain moitteita kerrottavana. Auton hintaa tinkiessä hinta pompsahtikin alunperäisestä monta tuhatta. Pienen väännön jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen. Seuraava ongelma tuli, kun aloin periä tuhotuista kilvistä 5000kr panttia takaisin. Vei yli kuukauden ja hermot ennen kuin rahat olivat tilillä. En siis voi suositella mitenkään Kamuxia, mutta Ruotsista autonhaku sen sijaan on kannattavaa!

  • Omasta hakuaktiivisuudesta minäkin olen täällä jo vuosikausia paasannut ja jopa kirjoitellut pitkiä ja lyhyempiä oppimääriä.
   Kun ostaa isolta myyjältä tarpeeksi uuden merkkihuolletun tai leasingpalautusau-ton, LUE: Alle viisivuotiaan, niin ongelmia auton kunnon vuoksi ei juurikaan myöhemmin ole.
   On poikkeuksellista - mutta toki mahdollista - että myyjän Ruotsin kilvillä SAA ajaa Suomeen saakka. Yksityisen myyjän kanssa tämä on helpompaa. On kuitenkin ymmärrettävä, että myyjän on 100 % varmistauduttava siitä, että kilvet tosiaan palautetaan. Pelkkä lupaaminen ei riitä.
   Joskus kysytään maksusta. Ostettu auto maksetaan verkkopankissa. On tosi vanhanaikasta vilautella jotain paidan rintataskussa olevaa setelitukkoa myyntitiloissa.
   Käypänä vaihtoehtona voisi olla, että myyjä toimittaa auton satamaan - siis
   (Uumaja / Holmsund, Kapellskär tai Tukholma, mikä näistä on lähempänä - jossa myyjä ruuvaa Ruotsin kilvet irti.
   Tilapäinen rekisteröinti on Ruotsissa kalliinlaista.
   Nämä ovat kuitenkin pieniä ongelmia, mikäli myyjä haluaa myydä ja ostaja ostaa. Hän "venyy"aivan varmasti hieman ja suostuu johonkin mainitsemaani vaihtoehtoon.
   Edelleen tässä vedotaan usein kielitaidon puutteeseen.
   Numerot ovat useimmilla maailman kielillä samat, joten numerot riittävät tässä aivan hyvin.
   Koska Suomessa on maailman parhaat koulut, joissa opetetaan ruotsin lisäksi myös englantia, niin kyllä ja ei - sanojen lisäksi autokaupan tekemiseksi riittää usein, mikäli näillä kielillä osaa laskea 1-10. Toki on etua, jos osaa laskea sataan saakka.

   Tänään 20.03 .20 Ruotsin kruunun kurssi oli alhaisin pitkiin aikoihin, € 1 = SEK 11,-
   Onnea autokaupoille!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   21096
  2. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   157
   5932
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   223
   3753
  4. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   352
   3750
  5. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   71
   1689