Nuorissa on tulevaisuus

KysymysNeropatille

Saanko kysyä nuorissa on tulevaisuudelta, että miksi sinä asut suomessa, koska päivittäin sinä haukut suomea ja suomen kansaa?
Eikö olisi kaikille helpompaa se, että sä muutat täältä pois, ennemmin kuin haluat maahanmuutolla tehdä tästä muka paremman maan ja ihmiset?
Onhan se esim.Ruotsissa ja muissa maissa nähty, ettei ne tule parantamaan suomea vaan tuhoaa kaikki kehitysmaiden tasolle.
Ruotsissa esim. on maahanmuuttajien alueita mihin ei poliisi ja muut uskalla mennä ja Ruotsi on siitä varoittanut suomen viranomaisia, että älkää tehkö samaa virhettä, että päästätte noi kehitysmaalaiset samoihin kaupunkeihin kokoontumaan.

GO HOME TAI MUUTA MUUTEN VAAN VAIKKA IRAKIIN, koska siellä on turvallisia alueita maa täynnä.

23

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NOTtunnistettu

      NOT ei lähre mihinkään niin kauan kun tuet kilahteloo tilille. Sitähän NOT ei myännä notta tuilla elelöö. Haluu nää matut saman rahan piirihin, sitä rahaa ku tuloo siältä taikaseinästä ja on nii mukava rollata kansaa samalla ku hörppii sossurahoolla kaliaa peräkammaris

    • eineosaa

      http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2015/06/26/Evakot eivät olleet pakolaisia/2015219209176/69

      Näin juuri pitäisi Irakinkin ja muiden toimia! Jotkut ovat verranneet näitä suomeen tulevia pakolaisia, että otettiinhan karjalankin pakolaiset vastaan!! No joo haloo ne oli suomalaisia "pakolaisia", jotka vaan jotui siirtymään muihin suomen sisällä oleviin paikkoihin, mutta tämähän ei onnistu muilta mailta. No senhän takia suomi käännyttääkin noita pakolaisia, että ollaan mekin joskus pärjätty omillamme samankaltaisessa tilanteessa.

      • eineosaakäyttäytyä

        Eikä se johtunut suomalaisten välisistä asioista kun näissä ählämi maissa, ettei ne osaa ees keskenään olla sovussa. Vois olla vähän eri auttamishalu ihmisillä, jos vieras valtio hyökkäis niiden maihin, mutta ei kun se on vaan sitä, että joillain on mennyt enemmän islamin usko päähän kuin toisilla samassa valtiossa.


      • tohuom

        Yhteistä evakoilla ja nyt tulevilla pakolaisilla on vain se ettei täällä E-P:lla hyväksytty/hyväksytä kumpaakaan.


    • rahaariittäävelkaavaa
    • eipämaksakauaa
    • En hauku kansaa vaan yksittäisiä kansalaisia, rasisteja. Ilkimyksiä pitääkin ojentaa käyttäytymään ihmisiksi. Vaikeaahan se on, mutta yrittänyttä ei laiteta.
      Päivän Pohjalaisessa Isa-Maria Söderudd antaa hyviä elämänohjeita.

      " Valta ja ihminen
      Pikkutyttönä huomasin koulunpihalla ilmiön: tytöt muodostavat ryhmiä. Oli suosittujen tyttöjen ryhmiä ja vähemmän suosittujen tyttöjen pienryhmiä. Jotkut tytöt jäivät yksinkin. He olivat ”liian erilaisia” suurimman osan mielestä. Pojilla lieni samanlaista ryhmänmuodostusta.
      Pahin paikka ekaluokalla oli epäsiistillä tytöllä, jolla ei ollut talvella edes hanskoja, ja jonka kulunut takki haisi tupakilta… Ei siis mikään lempparityttö.
      Solidaarisesti lainasin hänelle hanskani välitunniksi. En saadakseni suosiota (tekoani pidettiin omituisena), vaan siksi, että pyhäkoulussa oli opetettu tekemään näin.
      Toinen yksinäinen lapsi oli poika, joka luki liian hitaasti ja sekoitti numerot. Hän jäi luokalleen, ja hänelle naurettiin. Minä nokkelana pyhäkoulutyttönä kipitin hauskuuttamaan poikaa, sanoin, että hän pääsee varmasti nopeasti eteenpäin lisävuoden jälkeen.
      Tämän osasin kuitenkin tehdä viisaasti ryhmien selän takana.
      Jälkeenpäin hymyilyttää nämä opit, joita ”sunnuntain oppilaitoksessa” oli ammennettu. Niillähän selkeästi sohaistiin valtarakenteita ja lasikattoja. Niistä sai itsekin hieman kuraa niskaan. Mutta vääriä tekoja ne tuskin olivat.
      Tänä päivänä pyhäkoulut eivät enää ole niin suosittuja kuin 1980-luvulla. On monenlaista muuta, hyvääkin, lasten harrastetta.
      Kuitenkin opetus siitä mikä on oikein ja väärin, mikä kylvää hyvää ja pahaa, olisi lapsille aivan oivallista vieläkin. Sen sijaan, että mäiskitään roolipelejä tai opitaan ”pärjäämään”, ei tuo kaikkea suolaa elämään.
      Ja se, että pärjää ja on ”vahva”, ei aina tuo automaattisesti hyvää oloa. Aikuisenakaan.
      Myöhemmin isona tyttönä kiinnostuin vallan analyysista ja sen opinnoista. Huomasin, että yhteiskunnassa on jälleen ”ryhmiä”, jotka sulkevat tietyt toiset ulos.
      Psykologit sanovat, että ryhmiytyminen hyvässä luo yhteishenkeä ja yksilölle hyvää itsetuntoa, mutta pahimmillaan se luo ryhmien välille jännitettä ja skismaa. Ongelmallista siis. Kun luomme itsemme, luomme samalla sen Toisen.
      Tähän väliin astuvat valta ja valtasuhteet. Isompi, pienempi. Vahvempi, heikompi. Mies, nainen. Valkoinen, musta. Aikuinen, lapset. Ihminen, eläimet /luonto. Kaikissa näissä suhteissa näkyy valtarakenteita ja vallankäyttöä, hyvässä ja pahassa. Dikotomioksikin niitä joissain teorioissa kutsutaan.
      Televisiossa näytettiin kuinka Eurooppaan tulleet pakolaiset työskentelevät muutaman euron kuukausipalkalla mm. espanjalaisilla tomaattifarmeilla. Valtavissa pakolaisvirroissa muhii miljoonabisnekset, joista rahaa riittää niin kumiveneitten uudelleenmyyjille kuin mafialle, parittajille, pedofiileillekin. Ties kenelle, joka haluaa vain rahaa. Heikot jäävät tässä myllerryksessä jalkoihin.
      Dikotomiat alkavat uudelleen kummitella mielessäni, kun näen kuinka vahvempi alistaa heikomman, isompi pienemmän, valkoinen mustan. Omalla maaperällään. On taas ryhmiä koulun pihalla, jossa on suosikit toisessa päässä, ja toisessa päässä inhokit, joille huudellaan, ja jotka palelevat ilman kunnon hanskoja.
      Onneksi on myös niitä, jotka auttavat ja ovat solidaarisia, ilman taka-ajatuksia. On ystäväperheitä, kielen ja kulttuurin opetusta, kotouttamista, kirppareita ja hyvää kansalaisaktivismia, joka kertoo, että hyvien tekojen kaiku on loppujen lopuksi kuulakkaampi kuin riistäjien teot. Meillä on valta omissa käsissämme tehdä kaikkea hyvää.
      Kaikki eivät voi tietenkään tehdä kaikkea, mutta ainahan voi hymyillä ja osoittaa luottamusta. Olla ystävä ja rinnallakulkija. Tällaisilla asioilla muutetaan ihmisten kohtaloita, ja lopuksi kokonaisten valtioitten kohtaloita.
      Lähdetään muuttamaan valtarakenteita!
      ISA-MARIA SÖDERUDD
      Kristillisdemokraattien Pohjanmaan Naispiiri ry:n puheenjohtaja
      Vaasa"

    • varmaa-tietoa

      Tuo nimimerkki on osa EU:n hypirdisodankäyntia omia kansalaisia vastaan matu invaasioon ja kyseinen nimimerkki on maksettu trolli. Älkää ruokkioko sitä niin eiköhän häviä vähin äänin.

      • Näillä-jatkamme-tulevaan

        Eihän maksettu rolli mihkään häviä, kun kerran maksusta ropakoi, kyllä nuo hänen juttunsa pitää ns. vesittää ja onkin helppo nakki koska tämä on täysin unohtanut suomalaisen,hänelle matu on ainoa ja oikea puntauskohde, jotta ns. vääräuskoisten mukamas pitäisi tähän matutukseen alistua, tästä hänenkanssaan käydään kauppaa.
        KYLLÄ SUOMALAISET - VOITAMME TÄMÄN KAMPPAILUN, SUOMI ENSIN


      • Se että teemme osuutemme pakolaiskriisin ratkaisemisessa, ei sulje pois sitä tosiasiaa, että olemme Suomen ja suomalaisuuden ystäviä.

        Tuosta teidän "matukseksi" kutsumastanne asiasta on ollut vääntöä jo iät ja ajat. Tänään 16,6. on yhden sellaisen tapahtuman vuosipäivä, kun matutusta ehkäistiin murhalla. Toiset pitävät murhaajaa sankarina ja toiset maanpetturina, eli mikään ei ole tuosta vanhan ajan tapahtumasta muuttunut. Samaa taistelua käydään tänäkin päivänä täällä netissä. Tiedätte varmaan mistä puhun?


      • Vouhotustakaikki
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Se että teemme osuutemme pakolaiskriisin ratkaisemisessa, ei sulje pois sitä tosiasiaa, että olemme Suomen ja suomalaisuuden ystäviä.

        Tuosta teidän "matukseksi" kutsumastanne asiasta on ollut vääntöä jo iät ja ajat. Tänään 16,6. on yhden sellaisen tapahtuman vuosipäivä, kun matutusta ehkäistiin murhalla. Toiset pitävät murhaajaa sankarina ja toiset maanpetturina, eli mikään ei ole tuosta vanhan ajan tapahtumasta muuttunut. Samaa taistelua käydään tänäkin päivänä täällä netissä. Tiedätte varmaan mistä puhun?

        Valtion suurin huijaus? – Kuinka Anders Borg, Stubb, Vartiainen, Katainen ja kumppanit järjestävät Suomesta Afrikan
        Kotoutetaan ihmisiä joita ei edes ole tarkoitus karkoittaa, muuta kuin puheissa, nyt luodaan Anders Borgin Eurafrikaa...
        http://mvlehti.net/2016/06/16/valtion-suurin-huijaus-kuinka-anders-borg-stubb-vartiainen-katainen-ja-kumppanit-jarjestavat-suomesta-afrikan/

        "Ruotsi tulee Afrikaksi." No niin tulee tai melkeinhän se jo on. Mellakat, no-go alueet ja viranomaisten kivittämiset ym. mellakointi on monissa Ruotsin kaupungissa nykyään jo niin yleistä, että kohtahan se on jo uusi normaali. Borg varmasti itse asuu jossain paikallisessa Kauniaisissa missä ei ole yhtä ainutta kehitysmaalaista pilaamassa näköaloja mutta odotas vaan, hyvä Anders, saapuu se rikkaus sinne turvasatamaankin...
        TÄTÄ TÄMÄ VOUHOTTAA SUOMEEN


    • Antitrolli

      Heh MV lehden Janitskin-trollit täällä feissaa

      • Elämän-lähteitä-viritell

        Rolleja on monenlaisia, niinkuin sanotaan, mutta lukijalle esitellään asioita, lukijalla on aina itsestään vastuu ja tehdä itse johtopäätökset, mikä on hänen elämälleen ja suunalleen järkevintä "juotavaa"


      • järkikäteejaostoksille

        Jesus kun te ootte pössöjä, kun tuossakin näkee MV:n! Toivottavasti MV on unissasikin kun noin paljon tykkäät kyseisestä sivustosta! Näetkö märkiä uniakin vielä Janitskinista?


      • Näin-edetään
        järkikäteejaostoksille kirjoitti:

        Jesus kun te ootte pössöjä, kun tuossakin näkee MV:n! Toivottavasti MV on unissasikin kun noin paljon tykkäät kyseisestä sivustosta! Näetkö märkiä uniakin vielä Janitskinista?

        Ei afrikkaa vedetä EP-maalle ja siitähän on lähdettävä.


    • 34567876545678

      vaikka en itsekkään pidä/vihaa mamuja mietin moniko tännekin kirjoittanut hahmo elää itse kelan/sossun tuilla? niitä nimittäin seinäjoella on aika paljon ns.valtaväestössä....satun tuntemaan useita kymmeniä..jotka vihaavat mamuja kun ne elävät kelan/sossun rahalla..kysyin kerran että eks sä elä samalla? no niin mut se on eri juttu....on siinä sekin että jos jesperissä istuva tukimies saa kutsun 1v harjottelupaikkaan palkka 1000e/kk se ottaa karenssin..ja käy sossus.mut mamu menee että se pääsee kiinni järjestelmään..

    • NäinköOn

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016061621739434_uu.shtml

      Ei näy loppua näille... ja yhteiskunta maksaa...miettikää mitä tämäkin aiheuttaa meidän lapsille... alkaa olla nyt mitta lopullisesti täynnä...ja tämä meno vain yltyy kokoajan ... liian kova hinta ja mistä hyvästä?? Tämä nyt sitte suvakkien unelma?! Ja tulevaisuus!?

    • hehhehee

      Kaikki ääsjoen natsipaskat pitäisi lähettää vaikka Irakiin. Saisivat siellä pullistella, jos uskaltaisivat. Kaupungin sosiaalimenotkin varmaan puolittuisivat eli alkakaa painua, hopi hopi.

    • Varokaavaaraa

      Varokaa kantaväestöön kuuluvat suvakkien radikalisoituneita ääriryhmittymiä!! Radikaaliterroristi suvakki voi naamioitua esim. Pelleksi/klovniksi! Älkää antako harmittoman ulkonäön hämätä! Näillä laumoissa kulkevilla pelleillä on pahat mielessä ja ne voivat vahingoittaa sinua ja lähimmmäisiäsi irvokkaat pellet voivat levittää kulku-ja sukupuolitauteja loisia ,mitä ovat itseensä imeneet ennen hyökkäyksen alkamista. Lievimmmilläänkin aiheuttavat mielipahaa ja närää lähiympäristöönsä..tunnus lauseina huutelevat sanaa rasisti ja lol ,sekä mahdollisesti lausahduksia ..eiku vähä siis hyvää settii satuu! S sihahtaa korvaan perin vittumaisesti! Torjunta ohjeistusta näitten varalle tällä palstalla myöhemmmin! Lisää näitten ryhmittymien tuntomerkkejä tänne jos joku tietää?!

    • Anonyymi

      Matutus on tuosta edennyt varsin pitkälle. Yhtään ainutta tv-ohjelmaa tai mainosta ei tehdä ilman kiintiön****riä. Ei voi enää edes boikotoida niitä käyttäviä firmoja, koska ilmiö koskee ihan jokaista tuotetta. Kuolisi nälkään, koska reissumieskin on jo kauan sitten ollut musta. Tosin se on ehkä mennyt liian pitkälle, koska taisivat asiakkaat äänestää kukkarollaan.
      Mitäpä tässä voi tehdä muuta kuin antaa tulevaisuuden lasten ruskistua? Pisa-tuloksetkin ovat tietyissä etelän kouluissa arvosteluasteikon alapuolella.

      • Anonyymi

        Persun vajapää kommentoimassa


    • Anonyymi

      Tairan ruveta mamuksi. Ehkä muutan Espanjaan. Nyt Fuengirolassa tuloo tilaa, kun Suomi lopettaa eläkkeiden maksun ulkomailla asuville. Mä en eläketta vielä saisi piiitkiin aikoihin mutta ei haittaa, kun on tilit täynnä itse omasta työstään säästettyä pätäkkää. Halusin nuorena opiskella, sain hyvän työpaikan ja hyvän palkan. En koskaan hankkinut turhaa mammonaa, rahat säästyivät ja sijoitukset onnistuivat. Olin hyvä myös kielissä. Espanjakin jo taipuu. Haluan kokemuksen siitä, miten espanjalaiset kohtelevat mamujaan, siis minua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9373
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2770
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1578
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1366
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe