Sota MV-lehteä vastaan kiihtyy

fghfgsdfsdf

Koko viimeiset vuodet suomen informaatiosotaa dominoinut MV-lehti on joutunut vaikeuksiin, kun eräät poliittisesti ja taloudellisesti vaikutusvaltaiset tahot saivat sen mainostajat perääntymään.

Julkisuudessa annettiin sellainen kuva, että tämän tempun takana olisivat vain Sosiaalidemokraattiset opiskelijat Sonk ry nimisestä järjestöstä. Mutta totuus on, että tällaisilla nuorilla feministeillä ei ole poliittista ja taloudellista valtaa alkaa horjuttamaan Mv-lehden kaltaista julkaisua.

Demarinuorten puheenjohtajaa Hanna Huumosta on käytetty vain tämän LOPPU MV-LEHDELLE kampanjan sätkynukkena ja hänestä annetaan julkisuuteen sellainen kuva, että hän olisi yksin tämän kaiken informaatiosodan takana, joka on kohdistettu yksin MV-lehteen.

MV-lehti on muuttanut kotimaista informaatiosotaa


MV-lehti on muuttanut kotimaista informaatiosotaa, koska se antaa myös lukijoilleen mahdollisuuden toimia julkaisijana ja sisällöntuottajana. Tämänkaltaista mahdollisuutta kun perinteinen valtamedia ei anna lukijoilleen ja koska MV-lehden sisältö on koostunut enimmäkseen maahanmuuttokriittisen liikehdinnän suuntaan, niin se on tästä syystä saanut erityisesti feministit riehaantumaan.

Maahanmuuttokriittisyys on vain yksi leima, joka MV-lehteä vastaan on vedetty valtamedian osalta ja sen ainoa poliittinen agenda on ollut saada karkoitettua nämä feminismillä aivopestyt lukijat. Siksi juuri heidän keskuudessaan vältetään vieläkin MV-lehteä kuin ruttoa, koska pelätään leimaantuvan sen lukijaksi.

MV-lehti on tehnyt suomen informaatiosodan kentällä sen minkä Verkkomedia sai myös aikaan. Saamaan ihmiset ajattelemaan tietoisella mielellään ja tämänkaltainen efekti katsotaan aina Yhdysvaltain tiedustelupalveluidenkin osalta hyvin vaaralliseksi ja poliittiseksi liikehdinnäksi, koska se saa ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan ja tämän jälkeen heitä ei voida enää hallita valtiollisella propagandalla.

Aivan kuten tuo Matrix -elokuvakin kertoi tuosta sinisestä ja punaisesta pilleristä, että jos otit punaisen pillerin, niin sait tietää totuuden ja et enää sen jälkeen pystynyt elämään tuota elämää kuin aikaisemmin.

Tämä symboloi tuota tietoisella mielellä heräämistä, joka tekee sinusta tietoisesti ajattelevan yksikön.

Nyt demari ja mustamaagikko Hanna Huumonen riemuitsee Twitterissä, että tämä on jo hyvin lähellä MV-lehden loppua.

He uskovat nyt tuhonneensa MV-lehden ja luulevat, ettei tämä informaatiosota jatkuisi enää jatkossa. Mutta kyllä se jatkuu...

Siihen tulee koko ajan uusia tekijöitä ja mikäli MV-lehden on tarkoitus jatkua, niin se jatkuu.

nformaatiosodassa vaikuttaa valon ja pimeyden voimien välinen taistelu


Jos olette huomanneet sen, että tässä informaatiosodassa jota MV-lehteäkin vastaan käydään, vallitsee pimeyden ja valon voimien välinen taistelu.


Pimeyden puolen tietoisuudessa eläville MV-lehti edustaa valheita, koska tällaiset ihmiset elävät tuossa valhe-tietoisuudessa itse ja he heijastavat totuudesta nuo omat valheensa ja syyttävät siitä sitten MV-lehden kaltaisia julkaisuja, että ne ovat täynnä valheita.

Tällä suomen virkamiesrikollisten mafialla alkaa olla jo keinot loppu, että miten päästäisiin sensuroimaan internet-verkkoa. Niin he ovatkin viime aikoina laittaneet poliisihallituksen asialle ja yrittämään uhkauskeinoilla saada nämä mm. MV-lehdessäkin vaikuttaneet toisinajattelijat ja kansalaisaktiivit hiljaiseksi.

Yksi oli tämä puhuttavista videoistaan tunnettu Max Roth, jota poliisi uhkaili 4 -vuoden vankilatuomiolla kansankiihotuksesta.

Vaikka tämä kansankiihotus on pelkkä naamio sille, että kuinka eliitti yrittää vaijentaa tämän poliittisen heräämisliikkeen, koska eliitti pelkää menettävänsä kaiken hyvä veli- korruptiolla rakennetun valtansa.

Nyt tämä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskiniin kohdistunut poliittinen vainoamiskampanja on tiettävästi maksanut suomen veronmaksajille jo yli miljoona euroa, että tällä volyymilla on selvääkin selvää, ettei näiden äärifeministien demarinuorten poliittinen valta riitä mitenkään jollain yksittäisellä ry:llä tämänkaltaiseen poliittiseen vainontaoperaatioon.


Suomessa toimii tällä hetkellä suuri joukko poliittisesti omalla tietoisella mielellään herännyt joukko, joka toimii vielä tämän lisäksi sosiaalisessa mediassa sosiaalisena verkostona. Näitä yksittäisiä ihmisiä tämä internetin sananvapauden päälle astuva eliitti pelkää nyt yli kaiken.

Hanna Huumonen syyllistyi jopa lahjuksen tyrkyttämiseen muutama kuukausi sitten, kun hän yritti lahjoa rahalla MV-lehden päätoimittajaa vaikenemaan verkossa.

Totuuden ja valheen välinen ero on huima, koska vain totuus erottaa valheen, mutta valhe ei erota totuutta, koska valhe-tietoisuus toimii vielä ei tietoisella mielellä.

"MV-lehden on kuitenkin jatkuttava, koska se on edustanut tässä tietoisuuden evoluutiossa valona loistavana tiedonvalon majakkana ja mikään korruptoituneen eliitin taho ei sitä tuhoa".


Lähde: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/06/informaatiosota-mv-lehtea-vastaan.html

2

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bror-Erik1975

      No jopa pit pappi soarnan,hyvitteli,hypisteli ja koristeli mv lehden marttyyrimäistä
      kuolonkorinaa kuin paraskin mamselli tahi muu kurtisaani. :)

    • Äiti_Vimpelistä

      Meidän perhe on päättänyt laitaa raamatulliset kymmenykset MV-lehdelle jotta totuus ei unohtuisi. Toivoisin mahdollisimman monen suomalaisperheen tekevän samoin. Yksi mahdollisuus on ohjata esimerkiksi lapsilisät hyvälle asialle ja Suomen turvallisuudelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe