Lempäälässä ihmiset sairaampia vai laiskempia?

IhmettelenVaan

Käväisin S-marketissa , puolet autoista oli inva paikoilla. Onko siis vammaisia huomattavasti enemmän kuin muualla vai vain itsekästä ja laiskaa porukkaa?

27

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laiskuus

      Kyllä ne on laiskempia.Sama juttu on siinä lapsi parkissa.Siihen ajelee sellaiset ihmiset autonsa millä ei ole lapsia.Sillä ihan tervitä ihmisiä ne on jotka siihenkin ajavat samoin kun niihin inva paikkoihin.Kai ne ajaisi autolla sisälle asti jos mahdollista.Siellä tarvi pistää seuranta päälle ja sakottaa niin voisivat noudattaa sääntöjä.Tulisi monta lappua päivän aikana kirjoitettavaksi ja jos sellainen vaatetus päällä tarkailijalla joka sulautuu kaupan asiakkaisiin ihan normaalisti niin eivät osaa varoa.

      • sdfghjklölkjhgfd

        DDR-kyttä sieltä ilmoittautui ajatuksineen. Muuta Nokialle, siellä on henkinen ilmapiiri sinun tasolla.
        "Lapsi parkkissa" ei ole mitään järkeä, pieniä lapsia ei pitäisi kauppaan viedä ollenkaan kiljumaan ja juoksentelemaan.


      • öoprmvaitys

        Taidat olla lasten vihaaja kun et niitä kauppaan päästäisi ollenkaan.Lapset on tulevaisuutta ja kyllä niille kauppa käynnit kuuluu kuten muillekkin.Eikä kaikilla ole paikkaa mihin lapsen laittaa siksi aikaa kun kaupassa käy.


      • herranduudeli

        lapset ovat tulevaisuutta, voi jeesus mikä klisee. Opeta pilteillesi käytöstapoja, niin minäkin opetin omille penskoille aikanaan ja kauppareissut meni ilman isompia rähinöitä ja ihan ainoana vanhempana! Uus-avuttomuutta on, ellei kykene kauppaan kakaroineen menemään, kuinka sellainen ihminen osaa jälkikasvunsakaan kasvattamaan ??!!


      • häpeäItseäsi
        öoprmvaitys kirjoitti:

        Taidat olla lasten vihaaja kun et niitä kauppaan päästäisi ollenkaan.Lapset on tulevaisuutta ja kyllä niille kauppa käynnit kuuluu kuten muillekkin.Eikä kaikilla ole paikkaa mihin lapsen laittaa siksi aikaa kun kaupassa käy.

        Taidat olla ihmisvihaaja ja itsekäs paskiainen, kun vihaat ihmisiä, jotka verojen kautta maksavat lapsilisät ja kustantavat koulutuksen lapsille.

        Itsekkyyttäkin sinulla tosiaan riittää, et halua huomioida muita, sinulle sopii, että lapset huutamisellaan ja riehumisellaan tekevät kaupassa asioimisen muille hyvin epämiellyttäväksi. Vielä kehtaat vaatia jotakin lapsiparkkia käyttösi, sinua pitäisi vedellä poskille avokämmenellä, josko veri alkaisi kiertää aivoissakin.

        Täydellistä uusavuttomuutta on sekin, jos ei pysty elämään ja opettamaan lapsille käyttäytymistä muita tarpeettomasti häiritsemättä, fiksut osaa, sinä et.


      • Lapsekas

        Joo lapsiparkkiin ajetaan aina kun vapaata. Viisi lasta on kasvatettu , kolme aikuista ja kaksi teiniä vielä. vanhin asuukin Turussa. Olen varmasti oikeutettu lapsiparkkiin,
        kun jalat on jo huonot. Pankaa lapsia alulle, niin pääsette itsekin joskus lapsiparkkiin. Mitäpä siinä nillitätte! Toimintaa vällyihin...


    • OnSeVaanNiinVaikeeta

      Lapsiparkit todella helpottavat jos useampia lapsia mukana, varmasti kaikki kävisivät mielummin ilman lapsia kaupassa mutta se vain ei ole aina mahdollista.
      En todellakaan ainakaan edes kehtaisi itse ajaa invapaikkaan, lapsiparkkiin ilman lapsia tai suurinta typeryyttä eli paikkipaikkojen jatkoksi laittaa omaa autoa.
      Tämä omien lisäpaikkojen ongelma suurinta ideaparkissa ja hätätilanteessa voi jopa estää palolaitoksen pääsyn paikalla. Ihmisten itsekkyys ja typeryys näkyy tässä hienosti.

    • AsiaVaanOnNäin

      Taksit rikkoo jatkuvasti pysäköintisääntöjä , melkein ajetaan tuulikaappiin asti autollansa,vaikka voisi sen mummon tai papan taluttaa hieman kauempaa sinne kauppaan ostoksille. Monesti kuski on enempi liikuntavammainen kuin kuskattava,on ylipainoinen laiska mooses joka ei jaksa kävellä sieltä ratintakaa edes kymmentä metriä. Nyt sai "ammattikuskitkin" oman siivunsa raipoista.

    • kaikillepaikkojaon

      Olen lastenhoitoalalla oleva kahden aikuisen lapsen äiti. Kaikkein parasta kasvatusta on viedä lapset kaikkiin mahdollisiin paikkoihin, näin he oppivat vanhemmiltaan miten ja missä käyttäytydytään ja millä tavoin. Sääli että moni on unohtanut, että lapset kuuluvat osana arjen tapahtumiin, ja on pelkästään heidän etunsa ottaa he mukaan kauppaan. Näen tehtävän koiranpalveluksen jos vanhemmat hoitavat asioitaan ottamatta lapsia mukaan. Lapsiperheille tehdyt parkkipaikat on paikallaan, sillä lapset ovat lapsia ja eivät ole vielä kypsiä arvioimaan vaaroja, jotka monet autoilijat tuo, kaahailemalla parkkipaikoilla ja huomioimatta lapsia.
      Ei voi odottaa lasten kasvavan vastuunsa tunteviksi ja asioita osaaviksi aikuisiksi, jos heitä ei oteta mukaan kaikkeen mahdolliseen. Ja se on faktaa, että lapsuus on.häviävän pieni aika ihmiselämässä, ja kohta he ovat vallan kahvassa ja tulevat veronmaksajat, jotka aikanaan maksavat tämän päivän aikuisten vanhusajan palvelut. Hyvää kesää ja suvaitsevaisuutta, sekä inhimillisyyttä toivottaen.

      • eiainainminäminä

        Kirjoittelet ja lässytät pehmeitä, kuin joku akka, asiaa et saa jutuihisi ollenkaan.

        Opeta lapset kotona käyttäytymään. Älä tuo rääkyviä ja kiljahtelevia kakaroita tiloihin, kaupat, ravintolta ym. jossa muut kärsivät siitä.

        Onko ihan mahdotonta ymmärtää, että maailmassa pitää huomioida muitakin ihmisiä?


    • Traumaa

      Nimimerkki eiainaminämnä !
      Joku syy on sinunkin katkeruuteesi, mitä olet joutunut kokemaan?
      Lapset ovat elämään kuuluvia luonnollisia olioita, ja heidän ansiostaan Lempäälässä kulutus kasvaa ja kauppa käy.
      Olen puolestasi pahoillani, mutta valitettavasti sinun pitää vain sietää lapsia.
      Nuo Lapset eivät ole syyllisiä katkeruuteesi.
      Ihmettelen lapsia kohtaan tuntemaasi vihamielisyyttä, ja sitä mistä se kumpuaa.

      • häpeäTÖRKIMYSitseäsi

        Joku syy on itsekkyyteesi, olet jäänyt lapsena jostakin vaille, sinua on hakattu vanhempiesi toimesta, vanhempasi olivat pedofiilejä. Purat sitä nyt häiritsemällä vihamielisesti muita ihmisiä.
        Onneksi sinun kaltaiset itsekkäät ja muita vihaavat ihmiset ovat vähemmistössä, tuskin pystyt uhraamaan edes ajatusta muiden näkökulmasta, mutta yritä miettiä tilannetta kauppamarketissa, 10-20 lasta kiljuu ja juoksee ympäriinsä jatkuvasti klo 8 - 21:00, se on äärimmäisen inhottavaa henkilökunnan ja asiakkaiden kannalta. Mutta sinuahan ei tämän kaltaiset asia kiinnosta, on vain minä minäminä....

        Joku varmasti puuttuu sinun vastuuttomaan häiriköintiin esimerkiksi kaupassa ja taluttaa ulos takinkauluksesta nostaen ja jalkasi ei maata paljon koske, kiljuva huonosti kasvatettu kakaralauma perässä.


    • TaunoHousuPalo

      Olen sinkku eikä lapseni kuormita kunnan taloutta! Olen kova veronmaksaja ja parkkeeraan autoni "lapsiperhe" paikoille ja jos varattuna niin invapaikalle. Olen kovakuntoinen ja nostan penkistä 150kiloa ja kyykystä 200. Kunto riittää mutta periaatekysymys.

      Pidän tätä kuntaa hengissä minulle pitäisi olla ns. "veronmaksajan" paikka ihan oven edessä.

      • tosilaiska

        Sinä vasta laiska olet.Kyllä ne lapsi perheetkin kuntaa rahaa tuo.


      • arvoakullekin

        Ihana asenne Taunohousupalo. Samaa mieltä olen täysin. Kyllä tässä kohta pitää alkaa omat sivut perustaan lapsettomille kuntalaisille. Meissä se tulevaisuus taitaa kuitenkin olla, hyvin verotuloja tuovissa lapsettomissa pareissa. Että lapsiperheet turvat tukkoon, teillä on asiat liian hyvin. Painukaa vittu muuhun kuntaan ellei kelpaa Lempäälän elättiys vitun sääliperheet!


    • ongelmia

      Ihan hullua, aivan uskomatonta, en tahdo lukemaani uskoa, että Lempäälässä on noin vihamielisiä ihmisiä, jotka eivät kestä lapsia silmissään. Ei tietenkään sille mitään voi, mutta olisiko parempi että Suomalaiset ei enää lisääntyisi, ja niin ollen tulisi pakko saada jatkossa ulkomaista työvoimaa ja heitä vaihtamaan aikanaan sinunkin vaippojasi vanhustenosastolle.
      Maahanmuuttajien harteille jäisi myös veronmaksut, mutta sitä ei estäisi kukaan, että kyllä hekin lisääntyy, ehkä jopa Suomalaisia enemmän. Suomalaisuus häviäisi , mutta on siinä ongelmansa.

      • omalääkärisi

        Pakahdut raivoosi, hae apua.


    • Sekaannus

      Nimimerkki Omalääkärisi! Päinvastoin, voin oikein hyvin, mutta kiitos sinulle huolehtivaisuudestasi. Olet näyttänyt valitettavasti sekoittavan kaksi henkilöä, mutta sattuu sitä paremmissakin perheissä. Tarkoittanet henkilöä, joka ei jaksa kuunnella lasten kirkunaa.

      • omalääkärisi

        Ihminen on silloin hyvin vakavasti sairas, kun ei kykene tajuamaan omaa tilaansa, sinun pitää saada apua vihanhallintaan ja harhojen tunnistamiseen. Muuten vaarana, että purat raivoasi väkivaltaisesti puolustuskyvyttömiin lapsiin, vastaavista on jo saatu lukea lehdistä ihan riittävästi.


    • näyttöä

      Lapsiparkkipaikoille ja invapaikoille ajavat ovat oikeutettuja ajamaan niihin, sillä niissä tapauksissa on kiistatonta näyttöä, että he jos ketkä ovat oikeita invaliideja.

    • HyvääPäiväää

      Kauppiaat tykkäävät lapsista, mitä useampi lapsi perheessä, sitä suurempi kulutus. Hyvä kun lapset vinkuu sitä ja tätä, sen vuoksi mm kauppojen kassojen läheisyyteen laitetaan myös makeiset. Kauppias saa onneksi päättää ja huomioida myös parkkipaikat. Kyllä se on raskasta kun joutuu nostaa takamuksensa autosta ja vielä kävelemään muutama metri päästääkseen kauppaan, voi, voi ja vielä lapsetkn kiljuu, on se kamalaa ja itsekästä, minä, minää ; ))

    • Laiskuushuippu

      Ihmiset joiden pitäisi päästä autolla melkein sisälle asti, ovat sitä todennäköisemmin heitä joiden mielestä 5-9vuotiaille koululaisille lähes 5km matka kouluun kävellen on kannatettavaa.

      • omalääkärisi

        Olet sairas ihminen, joka on toistanut tuota pakkomiellettä kaikissa tämän palstan ketjuissa kymmeniä kertoja.


    • laajaasti

      Meitä "sairastuneita" on useampia, ja siihen olisi yksi lääke, joka poistaisi huolemme.
      "Sairaus " jatkuu kun ongelma ei ole poistunut, ja se koskettaa laajasti satoja perheitä ja lapsia. Turha kuvitellla, että siitä paranee, sillä se on etenevä, ja levinnyt Lempäälässä laajoille alueille. "Sairastuneita" on Lempäälässä enemmän kuin tällä palstalla on nähtävissä.

    • huomioinut

      Lempäälässä ihmiset on ahkeria ja tunnollisia, sekä ystävällisiä.

    • TaksiVOLVOakin

      On se perkele juu kun pitää ajaa se autonromu melkein tuulikaappiin asti. Tämä koskee myös ammattiautoilijoita.

    • kvenni

      joo varmaan laiskuutta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe