Lopetin sarjan seuraamisen Laurelin takia!

Kuvottavaa

Seurasin sarjaa vuosia ja suosikkini oli ihana Laurel. Laurel oli aina niin mukava, välittävä ja esimerkillinen ihminen.

Maailmani romahti kun Laurel alkoi juomaan ja hänestä tuli säälittävä juoppo. Uskoin että tämä kestää vain vähän aikaa ja voin vaikka unohtaa että Laurel oli juopppo mutta se vain jatkui ja muuttui pahemmaksi. En halunnut enään katsoa tuollaista ja aloin voimaan huonosti joten lopetin sarjan seuraamisen.

Laurelin käytös meni mielestäni yli sarjan kirjoittajilta. Laurelista, minun päivieni auringosta, tehtiin varoittamatta täysin epäinhimillinen henkilö, joka mm. ajoi miehensä rakastaman koiran yli ja yritti haudata tuota kuollutta eläintä metsikköön kenellekkään kertomatta. Ehkä pahin oli kuitenkin mennä sänkyyn toisen miehen kanssa, sortua aviomiehensä pettämiseen, joka on mielestäni rangaistava teko ja saada seksitauti. Täysin kuvottavaa ja voin rehellisesti sanoa, että tuon jakson jälkeen minua oksetti koko loppupäivä.

Minun päivieni aurinko, muuttui äitini kaltaiseksi kuvottavaksi juopoksi. Äitini menehtyi alkoholismiin minun ollessani 17v ja olen siitä jo hyvin toipunut mutta tämä toi kaikki pahat muistot mieleen. Emmerdale ja Laurel ovat olleet päivieni arkea mutta en voi kuvitella enään palaavani sarjan pariin.

Laurel tulee olemaan ikuisesti silmissäni kuvottava, oksettava ja saastainen ihmisjäte.

Ainoa mahdollisuus että palaisin sarjan pariin on että Laurel kuolee.

Hyvästi Emmerdale.

22

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huihuituituiti

      Äläs nyt. Laurel on jo taas entisellään, kiltti ja fiksu :)

      Itse sen sijaan petyin Marloniin, joka Donnan ja tyttärensä takia hylkäsi Laurelin emotionaalisesti, mikä sitten toimi alkoholisimin laukaisijana, ja alkoholismin takia hylkäsi sitten Laurelin fyyisestikin. Ashley sen sijaan otti entisen vaimonsa siipiensä suojaan.

      Ashleyn onnetomuus ja sitä seurannut epilepsia sen sijaan tuntui vähän liian saippuakäänteeltä. Laurelin selviytyminen alkoholismista Ashleyn tuella olisi riitänyt.

    • ljfsljfsljslfjslfj

      Olen aloittajan kanssa samoilla linjoilla, paitsi, että lopetin tuon sarjan seuraamisen jo aiemmin...Laurel oli minunkin mielestäni edes yksi ns. hyvä henkilö kylässä, jonka tukeen ja ystävyyteen voitiin aina luottaa...Minulta meni mielenkiinto sarjaan kun siinä alkoi olla yhä enemmän kieroiluja ja ne kaikki ikävät asiat nousivat pintaan, eikä jäänyt jäljelle mitään kivaa, hauskaa elämäniloa ja sitä huumoria, jota aiemmin Emmessä oli. Varsinkin Dinglen perheen tytär ja muutkin lapset tullessaan murrosikään alkoivat kaikki olla käytöshäiriöisiä ja ongelmat siirtyivät yhä nuorempiin...ei ole minun sarjani enää ollut aikoihin, en edes tiedä mitä siinä nykyään tapahtuu, koska se ei edes kiinnosta. Huomasin voivani paremmin ilman tuota ikävän ilmapiirin tuomaa sarjaa....käsikirjoittaja on nyt päättänyt ympätä kaikenmaailman luonnevikaiset, alkoholistit yms. sekopäät samaan kylään ...pettämään toisiaan ja vaihtamaan suhteita jatkuvalla syötöllä..

    • Charlet

      Siis kyllä Laureliin oli pakko saada hiukan rosoa. Alkoholismi-idea oli siinä mielessä ihan tervetullut lisä. Charlotte Bellamy vetäisi alkkis-roolinsa ihan kelvollisesti ilman sen suurempia ongelmia. Hän teki Laurelista vastenmielisen juopon ja kuten edellisistä vastauksista näkyy, Bellamy veti roolinsa riittävän hyvin. Hän sai ihmiset inhoamaan Laurelia.

      Mutta kyllä on maailma pieni jos Emmerdalen katsominen loppuu Laurelin takia. Miten te kestätte sitten oikeassa elämässä eläviä ihmisiä jos joku kuvitteellinen henkilö ottaa noin paljon pannuun?

      Aloitus on selvä provo

      • krft

        No, ei kai nyt kenenkään oikeassa elämässä tuollaista kaameutta tulisikaan kestää.


      • Mielipiteeni

        Mielestäni Laurel on ollut mielenkiintoisempi hahmo vakavampana hahmona kuin sinä hyväntuulisena omana itsenään. Esimerkiksi sen vauvanvaihtumis -sotkun ja nyt tämän alkkis -jutun aikana. Sama juttu oli myös Donnan kohdalla, kun häneltä poliisin hommissa hymy hyytyi niin sanotusti. Hänestä tuli paljon särmikkäämpi vakavampana, ja tuntui ettei ollut vain kikattava sivuhahmo.


    • Jeepustaasmitätouhua

      Ehkä on parempikin, että lopettaa seuraamisen, jos se on noin totista touhua ollut.

    • Icelandrop

      Kantsii hommata muutakin elämää kuin TV-sarjojen katselu ja niihin eläytyminen. Laurel on pieni osa Emmerdale-kokonaisuutta.

      • irtw

        Seuraan Emmerriä Robertin ja Cainin takia. Heissä on karismaa. Samoin Aaronissa. Naisista karismaattisin on Kerry. Sarjasta pudottaisin Paddyn vaimon( en muista nimeä) Davidin sekä Jamesin exän,poikien äidin.


    • Molly-Polly

      Mä laittaisin siskokset Leilan ja Alician ulos sarjasta. David saisi jäädä, sille pitäs vain löytää jotakin järkevää tekemistä eikä pelkkää koheltamista. Paddyn vaimo on muuten Rhona. Häntä näyttelevä Zoe Henry tuskin lähtee mihinkään, ellei virallinen aviomies Jeff Hordley seuraa mukana.

      • hahahahahahhah

        Molly-Polly: ei oo totta :D Tai siis on, kun tarkistin, mutta kääk :D En olis ikinä tullut ajatelleeksi että Cainin ja Rhonan näyttelijät ovat keskenään naimisissa :D Anteeksi lukuisat hymiöt, mutta tämä uutinen oli kyllä niin hauska :D

        Olin vasta toipunut siitä tiedosta, että Ericin ja Brendan näyttelijät ovat pari. Sinä varmaan jo tiesitkin sen? Tiedätkö, onko noissa näyttelijöissä muita pareja?


      • Muitapareja
        hahahahahahhah kirjoitti:

        Molly-Polly: ei oo totta :D Tai siis on, kun tarkistin, mutta kääk :D En olis ikinä tullut ajatelleeksi että Cainin ja Rhonan näyttelijät ovat keskenään naimisissa :D Anteeksi lukuisat hymiöt, mutta tämä uutinen oli kyllä niin hauska :D

        Olin vasta toipunut siitä tiedosta, että Ericin ja Brendan näyttelijät ovat pari. Sinä varmaan jo tiesitkin sen? Tiedätkö, onko noissa näyttelijöissä muita pareja?

        Muita tosielämän pareja ovat ainakin:

        Charley Webb ja Matthew Wolfenden, siis Debbien ja Davidin näyttelijät. Heillä on myös kaksi poikaa, Buster ja Bowie.

        Laura Norton ja Mark Jordon (Kerry ja Danin veli Daz).

        Danny Millerillä ja Kirsty Leigh-Porterilla (Aaron ja se Holly Bartonin kaveri Roz) on ollut pitkä on-off-suhde, tällä hetkellä taitavat olla taas eronneet. Myös Mike Parr ja Isabel Hodgins (Ross ja Victoria) ovat seurustelleet, mutta mikä lie tilanne tämän jupakan jälkeen: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001165801.html


      • hahahahahha

        Kiitos! Nämä on hauskoja. Kun tuntee vain roolihahmot, on vaikea kuvitella yhteen esimerkiksi kovanaama-Debbietä ja sähläävää Davidia :D


    • Hämeenlikka

      Lopetin sarjan seuraamisen joskus huhtikuussa, kun ei ollut enää yhtään kivaa kyläelämää. Kaikki vain hautoivat kostoa jollekin. Marlonille ainoastaan tytär merkitsee jotain jne.
      En tiedä, palaanko joskus sarjan pariin. Tuleehan tässä paljon lisää aikaa muille asioille.

      • batmani

        Jos lopettaa jonkun sarjan katselemisen, kannattaisi myös lopettaa tämä itkuvuodatus myös näillä keskustelupalstoilla. Mutta Emmerdale riippuvuushan on vielä pahempaa kuin alkoholismi


      • lsjfljsfljfsljsf

        Erikoinen mielipide...Ensinnäkin pitää kestää myös kritiikkiä, teidänkin ketkä pidätte sarjasta pitäisi tajuta, että löytyy myös muita mielipiteitä...Toiseksi kummallinen vertaus; Emme -riippuvuus pahempaa kuin alkoholismi..no, onneksi en ole Emme-riippuvainen...Yleensä ottaen näillä keskustelupalstoilla törmää tämän tästä näihin "herneen nenäänsä vetäviin" henkilöihin. Itse ihmettelen aina sitä, että jos ei jostain pidä, pitäisi poistua keskustelemasta ja ainoastaan nämä sarjaa kehuvat voisivat jäädä keskustelemaan ja palvomaan sankareitaan...Olisi ainakin aikuismaista pystyä keskustelemaan siten, ettei ole koko ajan niinsanotusti nokka solmussa, kun ei tullut mieleistä mielipidettä...Mitähän itkuvuodatusta tämäkin muka oli..ei mitään.. oli vain mielipide, jota eräät tai eräs ei kestä.


      • hahahahah

        Pata kattilaa soimaa :D


      • lkjfslkjfsljs

        ??? Kuka siis soimaa...täällä on mielipiteitä. Mutta joillekin toisen mielipide on ns. punainen vaate, ellei se ole samanlainen kuin oma mielipide. Joten olisko eräiden jo aika aikuistua ja tietysti toisaalta on niin, että jotkut ihmiset eivät vain aikuistu ikinä, lapsuuden vikinät jää päälle.


    • Huomioita_sohvalta

      Kiinnostavuuden kannalta tälläisissä sarjoissa tarvitaan tietysti menoa ja meininkiä. Nykyinen tuottaja on päättänyt, että koetetaan pitää katsojien mielenkiinto yllä, nyt tälläisellä, jostain syystä ihmisiä kiehtovalla kaikenlaisella pahuudella ja moraalittomuudella. Mutta sitä ei voi kiistää, etteikö tässä olisi menty jo hiukan liian pitkälle.

      Sielunisilmin voin melkein nähdä, kuinka tekijätiimi, silmät viiruilla, sarventyngät otsallaan kehittelevät sarjan roolihahmoille piruuksiaan ja valmistelevat heille erilaisia helvettejä ja muokkaavat roolihahmoista sekopäitä ja katsojien inhokkeja ja ärsyttäjiä. Jakso, jaksolta tulemme näkemään yhä enemmän kiristystä, kieroilua, uhkailua, ongelmia, riitelyä, väkivaltaa. Kylän ainoa moraalinvartija Ednakin poistuu kohta kuvioista.

      Suhdesotkujen ja erilaisten ahdistusten ja ongelmien oletetaan siis tarjoavan meille riippuvuutta aiheuttavaa katselunautintoa.
      Mutta, kuten ylläolevista kommenteista näemme, tämä oletus ei ole osunut ihan oikeaan. Sarjan nykyinen meno on saanut muutamia katsojia jopa menettämään kokonaan mielenkiintonsa. Osa katsojista tottui pitämään emmerdalea sellaisena, millainen se oli ennen, hiukan rauhallisempana.
      Eikä tälläisenä "draamatrillerinä" millainen se on nykyään.

      Joku kertoi tuolla spoilauksissa, tuottajan vaihdoksen myötä sarjan menon kyllä taas rauhoittuvan lähes entiselleen. Se on kyllä mielenkiintoista nähdä, pitääkö tämä paikkansa. Tämän nähdäkseni aion sietää ja seurata emmerdalea vielä jonkunaikaa. Mikäli maltan kesäaikaan joka jakson ajaksi sohvalle istahtaa.
      Se riippuu ihan kesän säistä. Ainakin mahdolliset koleat illat kaatosateineen voi käyttää hyvin vaikka emmerdalen katselemiseen.
      Tälläiset koiranilmathan luo oikean fiiliksen seuratessa sarjan nykyistä karua menoa.

      • hahahahhahah

        Emmerdalen muuttuminen "vanhoista hyvistä ajoista" raaemmaksi ja huonommaksi on vuosikausia vanha puheenaihe, jo taannoisen MTV:n keskustelupalstan ajoilta.

        Kyllä Emmerissä on ainakin koko Suomen ajan ollut väkivaltaisia käänteitä, kidnappaamisia, pettämisiä ja sun mitä muuta. 90-luvun lopulla oli se Biff-petturi, sitten se yksi vaalea nainen oli kohdata kohtalonsa kun miesystävänsä oli tappaa hänet (sori en muista nimiä), Andy poltti äitinsä suuliin 2000-luvun alussa jne,

        Aika vaan tuppaa kultaamaan muistot. Ne kivoimmat, humoristisimmat ja lempeimmät juonenkäänteet ovat kai jääneet parhaiten mieleen. Niitä ilman muuta toivon itsekin lisää mieluummin kuin väkivaltaa.


      • lksfjlksfjlsjsl

        Hyvä mielipide, eikä vain sen vuoksi, että satun olemaan samaa mieltä. Nyt, kuten moni on havainnut, tätä draamaa on jo liikaa. Käsikirjoittaja on ehkäpä ajatellut säilyttää jatkuvan mielenkiinnon draamakierroksia lisäämällä.... Emme-katsojat ovat jakaantuneet; toiset tykkää ja toiset ei...Jos katsojaluvut ovat hyviä, sama jatkuu tai sen uuden käsikirjoittajan myötä muuttuu. Emme on sarja ja tapahtumat ovat ei-todellisia, kuten usein sarjan tapahtumat ovat...Nykyisin Emmerdale on oikea onnettomien ihmisten kylä...kuka sellaista haluaa.


      • Glub

        Näen sarjan hyvin eri tavalla, ei minusta tapahtumat tarkoita mitään "onnettomia ihmisiä", ja onhan usea ihminen tyytyväinenkin. Kyse on vain siitä, että jos ihmiset haluaisivat katsoa tavallista elämää, niin eiväthän he silloin televisiota katsoisi. Televisiosarjoissa on tarkoituskin tapahtua, jotta mielenkiinto pysyy yllä. Henkilökohtaisesti joskus häiritsee se kyllä, jos tapahtuu liikaa liian nopeassa aikataulussa, esim. jokin asia joka alkaa jakson alussa, ja on jo ratkaistu jakson lopussa, tai sairaus, joka todetaan viikon alussa, ja on jo parantunut viikon lopussa, jonka jälkeen asia unohdetaan lopullisesti. Juonikuvioiden tulisi olla aina hyvin suunniteltuja, pitkiä, hitaasti eteneviä, joissa kaikki nyanssit tulisivat esille, ja niin, että juonikuviot vaikuttaisivat toisiinsa, ja aiheuttaisivat uusia juonikuvioita, mahdollisesti toisille henkilöhahmoille, ja toimisivat siten niin sanottuina "umbrella" juonikuvioina, eli suurina tarinakehyksinä monille pienemmille tarinoille. Ja kun tämä umbrella tarina sitten saa käänteitä, on siinä monia isoja ja kauaskantoisia vaikutuksia monille eri henkilöhahmoille.

        Minusta tällaisen "tavallisen", kepeän kyläelämän seuraaminen, jossa Marlon ja Paddy syöttää possuja, Bellen poni kuolee, ja Kerry miettii, kopioidako Danin koulutyö vai ei, voi olla ihan mukavaa ja hauskaa, mutta ei se seuraamassani sarjassa minua kiinnosta. Kyllä niitä saa toki siellä taustalla ja sivujuonissa, pääjuonien väleissä olla, sopivassa määrin. Nehän ovat aivan arkipäiväisiä, normaaleja asioita, joita kelle tahansa muutenkin voi tapahtua. Mieluummin sarjassa kuitenkin haluan katsoa suuria tapahtumia, juonikuvioita, mysteereitä ja salaisuuksia, joita taas nimenomaan oikeassa elämässä tavallisesti ei ole.


    • Glub

      Aloittaja - Ymmärrän ajatuksesi täysin. Tämä Laurel-asia oli kammottavin asia, mitä Emmerdalessa on ollut pitkään aikaan, ehkä ikinä. Sama juttu, että en aikonutkaan katsoa ollenkaan koko juonitarinaa, saati sellaisia jaksoja ollenkaan, jossa tämä tarina oli pääosassa, ja näitä jaksojahan oli *paljon* erityisesti touko- ja kesäkuun aikana. Laurel on sinänsä minulle ollut aina melko yhdentekevä, mutta jotenkin pidin hänen ja Marlonin avioliitosta, ja siitä, miten he ainakin yrittivät voittaa kaikki esteet ja pitää mutkikasta monijäsenistä uusioperhettään kummankin lasten kanssa kasassa. Nyt esimerkiksi tänäänkin oli mukava nähdä Arthur ja April yhdessä ja Gabbystakin ja Leostakin oli puhetta siinä.

      Hyvänä asiana voidaan sanoa tässä vaiheessa, turhia paljastelematta, että nyt kyseinen juonikuvio alkaa onneksi olemaan ohi. Vahinko on tietysti monella tapaa jo tapahtunut, mutta ainakaan tätä kammottavaa hirvitystä ei onneksi tarvitse pahemmin enää katsoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe