Star Trek Phase II - Tarjoaa episodejaan netitse?

spök-syläinen

Siis on tämä sivusto:
http://startrekphase2videos.com/episode_ihw.html

Joka tarjoaa torrenttilatausta tähän asti tehtyihin Star Trek Phase II ensimmäisen kauden osiin. Mutta uskaltaako niitä sieltä ladata, vai voiko tämä asianajotoimisto, mikä sen nimi nyt olikaan, siis se/ne jo(t)ka on/ovat erikoistun(-ut/-neet) torrentien käyttäjien kiristämiseen, lähettää laskun jos vaikka näitä http://newvoyages.us:1701/index.html?sort=1 yhden tai useamman lataa?

Tokihan olemme lukeneet tämän uutimen?
http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/luvattomasti-elokuvan-ladannut-joutuu-maksamaan-yli-30 -000-oikeudenkayntikuluja/

Siinä kerrotaan että joku piruparka joutuu pulittamaan 30 000 euroa jostakin sellaisen digitaalisen roskan lataamisesta jonka melkovarmasti olisi löytänyt myös jostain divarista tai kirpputorilta alle 10 euron hintaan DVD:inä tai BR:inä.

Onko vaaraa että joku kiristyksiin erikoistunut asianajotoimisto iskee jos tuolta jotain Star Trek Phase II:een liittyvää latailee.

2

<50

  Vastaukset

  • Toi on parempi ja sivustolta voi suoraan katsella jaksoja : http://www.startrekcontinues.com/episodes.html

   Fanien tekemiä jaksoja ja erittäin laadukkaita. Näyttelijät tv:stä tuttuja.

   Koko pointti näissä fanien tekemissä jaksoissa on se, että he eivät ensinnäkään omista Star Trek oikeuksia, joten HE EIVÄT VOI MYYDÄ tekemiänsä jaksoja. Joten missään kaupassa et koskaan tule löytämään näitä fanien tekemiä jaksoja. Joten netin kautta niiden katseleminen on ok.

   Tota phase2 / New Voyages sarjaa on youtubessa varmaan kaikki jaksot saatavilla ja katseltavissa.

  • Veikkaan että suurempi riski on hyväksyä vapaakauppasopimus. Mukana varmaan seuraa amerikkalaisenoikeusistuimen korvausvelvollisuuskäytäntö. Lataat mainoksen, maksat jo 100 miljoonaa tai olet vankilassa 245 vuotta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3771
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2112